Suomen Julkkis Big Brother 2013

  • 327 347
  • 850

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
No johan oli uusia asukkaita, yksi hunks lisää ja sitten joku Susanna jonka nimi ei sanonut yhtään mitään, kuulemma kyseessä on Jani Sievisen ex mutta eipä tuo soittanut edelleenkään mitään kelloja. Hunks Esko voi olla ihan hyväkin asukki, ainakin se mitä Linnaketta katsoessa tuli nähdyksi niin vaikutti ihan hyvältä tyypiltä. Susannasta en osaa sanoa mitään. Ihan kiva koira juu, mutta mitä ihmettä se koira siellä talossa tekee, varsinkin kun talossa taisi olla kolme jotka joutui ottamaan allergialääkettä koiran takia. Tänään taloon sitten vielä menee Niko Saarinen hölmöilemään ja riehumaan, näinollen tällä viikolla talossa on ilmeisesti sitten jälleen 12 asukkia - pedataankohan tässä seuraaville viikoille jotain joukkohäätöjä vai miten tässä mennään?

Omaa mielenkiintoa nuo uudet tai Niko S ei kyllä lisänneet ollenkaan ja olen edelleen vahvasti näiden uusien asukkien lisäämistä vastaan, varsinkin tällaisella kaudella joka on lähtökohtaisestikin näin lyhyt niin uusien asukkien tuominen kesken kauden tai nyt kun kautta on jäljellä kolme viikkoa on lähinnä naurettavaa. Ainoa hyvä puoli uusissa oli että Claudiaa ne näytti ns vituttavan rankasti, Claudia ja Anu uhosi mm pistävänsä 24h kellon käyntiin, kumpikaan tosin ei uhkaustaan illan aikana toteuttanut.

Tän hetken suosikkini ja toiveeni voittajasta on Sara, Jori tai Anne-Mari. Toivottavasti nuo kolme selvittäisi itsensä finaaliin asti, oli tässä matkalla sitten millaisia joukko- tai normihäätöjä tahansa. No Jori ja Sarakin voi olla vahvoilla mutta näissä vedätyslottoäänestyksissä tosin voi käydä mitä tahansa, joten tämäkin kausi voi päättyä omalta osalta ennenaikaisiin itkupotkuraivareihin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Anne-Marilla paras Suomen bb-perse ever! Thank you Lord!

Sieppi ja Kukko katsovat toisiaan kuin peiliin. Ja samasta puustahan he tietyllä tapaa ovatkin. Mitä peilistä näkyy, toinen tykkää ja toinen ei: Sieppi ei voi sietää (julki)peilikuvaansa, mutta Kukko näkee Siepissä positiivista tukea omalla julkisuushakuisuudelleen. Toki vielä arvon kendojanareille rautalangasta väännettäköön, että ihmisinä he ovat kovasti erilaisia, mutta siis julkisuushakuisuuden suhteen havaittavissa samankaltaista suuntautumista. Sieppi ymmärtää hävetä itseään, Kukko ei. Sara on hyvä ihminen, jolla on jokin itsehyväksyntään liittyvä asia hieman vielä kehittymisvaiheessa tai sitten se on vaan hemmetin yksinkertainen, mutta toivoa itsetunnon suhteen on.

Claudia menossa hall of fameen Paska-Mantan, Andyn ja Teijan kanssa! Nämä ovat ohjelman suola, vaikka saatanasta ovatkin.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Hunks Esko voi olla ihan hyväkin asukki, ainakin se mitä Linnaketta katsoessa tuli nähdyksi niin vaikutti ihan hyvältä tyypiltä.

Heinäkuussa Hyvinkään Torin Rytmit-tapahtumassa avauspäivänä aina noustessaan lavalle tekemään välispiikkejä, suurin osa yleisöstä buuasi. Bisseaitauksessa tästä muutaman ihmisen kanssa tuli vaihdettua pari ajatusta ja kaikilla oli samanlainen mielipide herrasta, ex-vaimonsa avulla julkisuuteen tullut ja jostain syystä saa nykyisin keikkoja sieltä sun täältä vaikka osaaminen on mitä on.

Homo Niko taloon, voi helvetti. Onneksi lopetin tämän paskan katsomisen jo viikko sitten.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Anne-Marilla paras Suomen bb-perse ever! Thank you Lord!

Anne-Marilla on hyvä tarakka ja on mukavaa että Anne-Mari ei häpeile myöskään esitellä hyvää runkoaan bikineissä. Silti ainakin mun silmissä seksykkäimmän kokonaisuuden ja parhaan rungon omaava tipunen BB-historiassa on ihanainen Kätlin. Käpässä parhautta oli myös se että tyttö on luomu ja se miten Kätlin osaa liikkua ja tanssia on huikeutta. Ei ole Kätlinin sylitanssin voittanutta.

Tän kauden asukkaista Saralla on myös a-luokan pakarat kuten Matin talo vierailun aikaan nähtiin kun Sara oli punnertamassa. Sara vain ei liiemmin esittele vartaloaan.

Tämä tästä, saa nähdä onko tänään mitään erityistä ohjelmaa Anne-Marin synttäreiden johdosta, vai viekö Niko S kaiken tän päivän huomion. Edelleen elän toivossa että Niko S menee taloon vain jonkun tehtävän varjolla, ei täysivaltaiseksi asukkaaksi. No eipä tietenkään toteutunut sekään toive, voi vittu mitä mustaa paskaa taas tälläkin kertaa. Huomiohuora nro 1 Niko Saarinen on nyt siis kolmatta kertaa talossa yrittämässä BB voittoa. Kyllä on ideaköyhää tuotannolta ja lupaukset on ilmeisesti tehty rikottaviksi. Mustaa paskaa Räiskäle!!!
 
Viimeksi muokattu:

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Tullut seurattua aika vähän tätä kautta. Lähinnä nuo talkshowt.
Mutta mites toi Claudia? Jäätävä koulukiusaajapersoona, vitutti oikeasti katsella eilisenkin jakson otteita siitä kuinka kusipäinen tuo ihminen osaa olla. Sitten oman tukiköörinsä kanssa seivaamassa tilannetta jälkikäteen ja jauhamassa uutta paskaa kaikista muista.

Se Anne-Marille suunnattu hyökkäily on käsittämätöntä ja aivan totaalisen ala-arvoista. Uskomaton tyyppi tämä Claudia.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Silti ainakin mun silmissä seksykkäimmän kokonaisuuden ja parhaan rungon omaava tipunen BB-historiassa on ihanainen Kätlin.

15 vuotta sitten olisin ollut Käpän perseen osalta samaa mieltä. Vuosien mittaan olen kuitenkin alkanut digata hieman isommista ahtereista. Jostain luin, että kriisiaikoina miehet suosivat isompia naisia. Saattaa olla, että analogisesti (sic) vanhemmiten miehille tulee evoluution myötä paremmaksi vaihtoehdoksi suosia hieman isompaa (eli tod.näk. jälkikasvulle lisääntyy kun aika kellossa vähenee).

Luomun suhteen sama. En voi ymmärtää tekotissejä. Itselleni sopisi hyvin tupee, mutta kun suosin luomua, en voi sitä ostaa.
 

Kyle

Jäsen
Jotenkin tuntuu että suurin osa: "Julkkis BB:ssa ei oikeita julkkiksia"- purnaajista elää jossain -70-luvulla jolloin ainoita julkkiksia olivat kärjistettyinä Suosikin kannessa viikosta toiseen poseeranneet ihmiset. Nykypäivän julkkiksia ovat edelleenkin tuo alkuperäinen ryhmä joka antaa haastatteluita töidensä ohella, samalla markkinoidakseen itseään tai työ on esiintyä televisiossa kuten näyttelijät. Sen rinnalle on noussut julkkisryhmä, joka elää sillä että he ovat esillä.

Big Brother formaattina on suunnattu varmasti ihmisille, jotka on televisosarjojen ja viihdesivustojen suurkuluttajia. Ei ihmisille jotka hakevat kultturellisia virikkeitä asiaohjelmista ja joille suurimmat julkkikset ovat tähtiä, joilla itse lehdistöt elättävät itsensä. Ylipäätänsä tuntuu että ihmiset jotka eivät seuraa mitää mikä liittyy saippuasarjoihin tai reality-ohjelmiin, tai vastaavasti eivät lue iltapäivälehdistön viihdesivuja ovat ne jotka ihmettelevät miksi sarjassa ei ole todellisia julkkiksia, tässä syy -> seuraus. Ohjelma ei todennäköisesti palvele tälläistä katsojaa.

Todellisuudessa tämän vuoden Big Brotherissa on julkkiksia tai julkkikseen verrattavia ihmisiä, on juuri siinä suhteessa kenelle Big Brother on suunnattu. BB:hen verrattavia ohjelmia nämä Matkaoppaat- ja Iholla sarjat ovat, kärjistettynä sanottuna paskaa vain eri muodossa.
Susanna Indren näytteli kolme vuotta Salatuissa Elämissä, jota seurasi joka arkipäivä pyöreesti miljoona suomalaista. Tällöin voidaan puhua Suomen mittakaavassa oikeesti todellisesta superjulkkisesta, sitä ei kaada edes ne faktat että juuri sinä et Salkkareita seuraisi.

Otan esimerkiksi Miss XL:n joka on kaiketi Seiskan järjestämän kilpailun voittaja. Seiskan levikki on noin 170 000, BB:n katsoja luvut pyörivät siis 450 000 tietävillä. Joten on ihan ymmärrettävää ettei satunnaiskatsojat tiedä kyseistä henkilöä, mutta se ei poista sitä tosiasiaa että oletettavasti Seiskalla ja BB:llä on sama kohdeyleisö ja täten kyseisen missin sainaus on jollain tasolla onnistunut.

Täällä on myös ihmetelty Bulgarian BB:hen tulevaa Paris Hiltonia, siihen sävyyn että siinä on todellinen julkkis. Samaa seurapiiri kaunotar saagaa hän edustaa yhdessä näiden Kim Kardanshian ja Pamela Anderssonejen kanssa. Se että julkkikset ovat Jenkeissä arvostetumpia kuin Suomessa ei poista sitä seikkaa, että saman kokoisia julkkiksia he ovat prosentuaalisesti.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Iltalehdessä lukee näin:

Maanantaina taloon saadaan vielä kolmas uusi asukas, kun aiemmiltakin BB-kausilta tuttu Niko Saarinen vierailee talossa.

Eli eiköhän se vaan ole visiitillä siellä eikä omaa mahdollisuuksia voittoon. Saattaa siis tulla BB-historian nopein vierailu, Nikon tietäessä ettei ole kun käymässä. Viinaa koneeseen ja suu auki --> myllyt sallittu.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Eli eiköhän se vaan ole visiitillä siellä eikä omaa mahdollisuuksia voittoon.

Subin BB-sivujen mukaan Nikon tulo asukkaaksi ei ollut aluksi suunnitteilla.

– Alun perin oli suunnitelmissa, että Niko olisi vain lyhyellä vierailulla talossa. Päätimme kuitenkin laittaa hänet täysivaltaisena asukkaana taloon muiden kilpailijoiden joukkoon, tuottaja Mikko Räisänen kertoo sivuilla.


BB: Niko Saarinen tepasteli taloon: - Big Brother 2013 - Julkkis BB - Ilta-Sanomat
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Hyvä Niko ja bye bye Teppo, emme jää kaipaamaan. Aika suuri on jengin vaihtuvuus tässä "julkkis"versiossa.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
– Alun perin oli suunnitelmissa, että Niko olisi vain lyhyellä vierailulla talossa. Päätimme kuitenkin laittaa hänet täysivaltaisena asukkaana taloon muiden kilpailijoiden joukkoon, tuottaja Mikko Räisänen kertoo sivuilla.

No wittu. Parempi näin, se saa takuulla tonne aiheutettua konflikteja.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Vai lähti Teppo näin nopeasti pois, eipä paljoa pidätellyt se että sai tavata eilen perheensä ilman kameroita. Ja sai jopa ohjeistusta miten käyttäytyä jatkossa talossa. Olisi saanut poistua häädettynä. No en voi sanoa että jäisin kaipaamaan, olisi saanut viedä samalla oven avauksella Nikonkin tai olisi edes ottanut sanallisesti yhteen Nikon kanssa, parhaassa tapauksessa oltaisiin saatu molemmat ulos väkivaltaisen käytöksen takia.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämä "täydennys" on mielestäni nykyBB:n suurin ongelma. Otetaan siis jengiä lisää, kun toiset ovat kärvistelleen alusta lähtien talossa. Korostuu normiBB:ssä, mutta myös tässä. Jos kisan kesto on 6 viikkoa, niin on hieman eri asia olla talossa se 6vk, kuin tulla 2-3 viikoksi sisään niin, että on katsellut 24/7-lähetystä kotona ja "opiskellut" muita kilpailijoita.

Ei ihme, että alkuperäisiä vituttaa. Kisaavat palkinnosta, ja periaatteessa ovat tyytyväisiä kun joku lähtee ja porukka vähenee. Ja sitten otetaan uutta verta tuoreilla jaloilla sisään... ei näin. Mahtaisi joku huippujuoksijakin olla ihmeissään, jos alkuerien ja välierän jälkeen huomaisi, että finaalissa onkin 8 tuoretta mustaa miestä lisää niiden 4:n lisäksi ketä vastaan piti alunperin juosta rahapalkinnosta.

Mitä tulee julkkis-statukseen, niin tätähän tämä on nykyaikana. Kaikki ovat niin Julkkiksia, heti kun naama näkyy chat-ohjelmassa tai jos saa myytyä seiskaan hyvän juorun, vaikka se ei pitäisi paikkaansa. Tämä on vähän niinkuin pari vuotta sitten kun osa jengistä bb-talossa olivat omien sanojensa mukaan"promoottoreja". Ja vaikka itse käsitän tuon vähän niinkuin mitä joku Juhani Merimaa on ollut, niin voidaanhan niitä flyerin jakajiakin kutsua promoottoreiksi... ainakin 2010-luvulla.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Se mikä itseäni kiinnostaisi, niin olisi vertailu katsojaluvuissa eri kausien välillä. Aivan varmasti muinakin kausina aloitusjakso kerää enemmän katsojia ruutujen ääreen kuin seuraavat viikot.

Mä luulen, että katsojaluvut ovat menneet samalla tavalla aikaisempina vuosinakin. Eli että alussa on katsojia, sitten hiipuu ja loppua kohden taas kasvaa.

Finnpanelilta löytyy 2007 vuodesta lähten kanavan kovimmat luvut ja se kertoo seuraavaa. Nopeasti naputeltuna (voi olla virheitä) Järjestysluku kanavan sisäinen. Ja tosiaan katsojamäärä se, mikä ollut suurin ko. ohjelmalla (Talk Show ja normilähetys),

2007
1. Su 02.12 Big Brother finaali 638000
3. Ke 29.08 Big Brother alkaa 475000
4. Su 04.11 Big Brother Talk Show 440000
5. Ke 29.08 Big Brother 406000 (aloitusjakson jälkeen samana päivänä)

2008
1. Su 30.11 Big Brother finaali 694000
2. Su 19.10 Big Brother Talk Show 625000
3. Ti 02.09 Big Brother 550000
4. Ke 27.08 Big Brother alkaa 504000

2009:
1. Su 29.11 Big Brother finaali 784000
2. Ke 26.08 Big Brother 634000 (aloitusjakson jälkeen samana päivänä)
3. Ke 26.08 Big Brother alkaa 632000
4. Su 15.11 Big Brother Talk Show 631000

2010:
1. Ke 25.08 Big Brother alkaa 676000
2. Ke 25.08 Big Brother 603000 (aloitusjakson jälkeen)
3. Su 29.08 Big Brother Talk Show 588000
4. Su 28.11 Big Brother finaali 587000

2011:
1. Su 11.12 Big Brother finaali 606000
2. Ke 31.08 Big Brother alkaa 507000
3. Su 16.10 Big Brother Talk Show 502000
4. Ke 31.08 Big Brother 484000 (aloitusjakson jälkeen)

2012:
1. Ti 28.08 Big Brother alkaa 578000
4. Ti 28.08 Big Brother 525000 (aloitusjakson jälkeen)
7. Su 02.09 Big Brother Talk Show 462000
( Big Brother finaali puuttuu)

Pientä hiipumista ollut havaittavissa viime vuosina. Muuten BB kyllä ollut Subin ykkösenä joka vuosi ja lähes jokaisena kaikki 4 ollut TOP-4:ssa. Poikkeuksena yksi Idols (v.2007) ja sitten viime vuonna 007 Quantum of Solace (563000), Viidakon tähtöset (544000), Die Hart 4.0 (525000) ja Duudsonit tuli taloon (516000) rikkoi BB:n suoran. Ja tosiaan tuo v.2012 finaalin lukema puuttuu.

EDIT: viikon 38 katsojaluvut vielä puuttuu, niitä odotellessa. Tuosta Sievisen ex-rouvasta sen verran, että kuulema oltiin kosiskeltu taloon ja alkuvaiheessa, mutta kieltäytyi. Tuotanto siis ilmeisesti tekee toista kierrosta. "Jos nyt taloon vaikka pariksi viikoksi ja eduilla tietenkin",,,
 
Viimeksi muokattu:

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuosta Sievisen ex-rouvasta sen verran, että kuulema oltiin kosiskeltu taloon ja alkuvaiheessa, mutta kieltäytyi. Tuotanto siis ilmeisesti tekee toista kierrosta. "Jos nyt taloon vaikka pariksi viikoksi ja eduilla tietenkin",,,

Ehkä tuotanto nyt suostui tällä toisella kerralla päästämään sen sisään jo ilmaiseksi.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ehkä tuotanto nyt suostui tällä toisella kerralla päästämään sen sisään jo ilmaiseksi.

Voi olla, kenellekäänhän tuolla ei virallisesti ole mitään maksettu, mutta tuskin Andy ja Frederik siellä ilmaiseksi oli. Susanna Ingerttilän kohdalla enemmän kiinnostaa naisen koira, kun viimeksi eilen seurailin tämän julkkisDaisyn yhden pennun touhuja. Olen siis melkein sukua julkkikselle.

Nimimerkki Kyle tuossa aikaisemmin listasi kilpailijoita ja julkisuusarvoja ja itse rupesin miettimään, mikä mahtaa olla se juttu miksi ihminen on valikoitunut taloon. Eilen kun katsoin ohjelmaa, huomasin että esim. Ingerttilän kohdalla hänet oli merkitty Susanna, päätoimittajaksi. Eli onko hän tuolla sen takia, että on Egorazzi-lehden (joutui googlettamaan, ikinä kuullutkaan) päätoimittaja, siksi että on tv-tähti Viidakon tähtösistä, vai siksi että on joku 10v sitten eronnut risaisesti lehtien palstoilla 17v sitten olympiamitalin voittaneesta uimarista?

No tuo viimeinen se on, mutta eihän sitä tekstiä "Sievisen ex"-voi lähetykseen laittaa. Jori (merkitty lähetyksekssä taikuriksi), joka edelleen nostaa pointseja silmissäni, totesi oivasti päiväkirjahuoneessa, että naisesta on lehtien palstoilla vähän jäänyt nillittäjän kuva. Toki loppuun totesi ettei tunne henkilöä. Vähän samoilla ajatuksilla itsekin ohjelmaa seuraan, vaikka toki tutun koirakauppojen kautta olen kuullut naisesta ihan positiivista.

Jori myös otti aika hyvin kantaa myös muiden käytökseen uusien tullessa. Varsinkin Claudialla tuntuu olevan suuria vaikeuksia. Saahan sitä tietenkin vituttaa, mutta tuntuu menevän jo huonon käytöksen puolelle.

Niko Saarinen sitten taloon. Tämän kauden kruunaisi oikeasti se, jos tämä julkkistähti voittaisi tämän julkkisbb:n. Sitten ympyrä olisi sulkeutunut. Onkohan noi kilpailijat muuten pakotettu pitämään noita nevahööd-paitoja? Aika paljon täytyisi rahaa laittaa pinoon, jotta itse lähtisin paita päällä julkiselle paikalle.
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Voi olla, kenellekäänhän tuolla ei virallisesti ole mitään maksettu, mutta tuskin Andy ja Frederik siellä ilmaiseksi oli.

Susannalle oli ilmeisesti luvattu joitain manikyyrejä/pedikyyrejä jos tulee taloon. Eilen oli jossain tällaisessa Anne-Marin kanssa ja totesi jälkikäteen Johannalle jotain, että hänelle luvattiin tällaiset ja muuten ei olisikaan 'kiireiltään' taloon tullut.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Jori (merkitty lähetyksekssä taikuriksi), joka edelleen nostaa pointseja silmissäni, totesi oivasti päiväkirjahuoneessa, että naisesta on lehtien palstoilla vähän jäänyt nillittäjän kuva. Toki loppuun totesi ettei tunne henkilöä. Vähän samoilla ajatuksilla itsekin ohjelmaa seuraan, vaikka toki tutun koirakauppojen kautta olen kuullut naisesta ihan positiivista.

Jori myös otti aika hyvin kantaa myös muiden käytökseen uusien tullessa. Varsinkin Claudialla tuntuu olevan suuria vaikeuksia. Saahan sitä tietenkin vituttaa, mutta tuntuu menevän jo huonon käytöksen puolelle...

Jorista on pikkuhiljaa kuoriutunut oma suosikkini. Olen erittäin yllättynyt, millainen ihminen hän on, ennakkokäsitykseni meni aivan metsään.

Tuli Tombe mieleen vaan vielä sellainen, että Sievinen on voittanut kyllä viimeksi hopeaa 13 vuotta sitten Sydneyssä ja onhan Jani urheilulegenda, joka rikkoi kahden minuutin haamurajan 200m:n sekauinnissa. Sittemmin hän on pulskistunut.

Siitä toki samaa mieltä, että Ingerttilä ei ole mikään julkkis ja hänen edellinen "tähtihetkensä" lehtien palstoilla oli juuri ero Jani Sievisestä.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Susannalle oli ilmeisesti luvattu joitain manikyyrejä/pedikyyrejä jos tulee taloon. Eilen oli jossain tällaisessa Anne-Marin kanssa ja totesi jälkikäteen Johannalle jotain, että hänelle luvattiin tällaiset ja muuten ei olisikaan 'kiireiltään' taloon tullut.

Kertoo aika helvetin paljon siitä kuinka vähän tuonne on jengillä hinkua. Eli taloon otetaan julkkis Susannan meriiteillä (95% alle 25-vuotiaista ei tunne ollenkaan, loput 5% viidakon tähtösistä), ja tässäkin tapauksessa nainen saa itse sanella ehtoja (koira mukaan) ja vielä saa jotain extraa talossa. Oliko vielä majoittautunut omaan "yksiöön", vai kenen käytössä tuo erikoishuone on.

Paljonkos tuolla oli ykköspalkinto? Nythän joku oikea julkkis voisi viikko ennen loppua ilmoittautua ohjelmaan (varmasti pääsisi) ja pokata ykköspalkinto viikon lomasta.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Paljonkos tuolla oli ykköspalkinto? Nythän joku oikea julkkis voisi viikko ennen loppua ilmoittautua ohjelmaan (varmasti pääsisi) ja pokata ykköspalkinto viikon lomasta.

Eikös Janne Ahosella ollut jossain vaiheessa jotain rahahuolia? Viikon palauttava tauko reenistä ja taloon hakemaan helpot rahat?

Itse ainakin äänestäisin Kuningaskotkaa.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuli Tombe mieleen vaan vielä sellainen, että Sievinen on voittanut kyllä viimeksi hopeaa 13 vuotta sitten Sydneyssä ja onhan Jani urheilulegenda, joka rikkoi kahden minuutin haamurajan 200m:n sekauinnissa. Sittemmin hän on pulskistunut.

Sydney 2000 200m sekauinti:
1. Rosolino
2. Dolan
3. Wilkens
8. Sievinen

Toki voitti mm-kultaa lyhyellä radalla v.2000, mutta suurimmat meriitit v.1994 Roomasta ja v.1996 Atlantasta.

Muuten kyllä arvostan Sievisen suorituksia. 1990-luvun kovia suomalaisurheilijoita ja ilman Sievisen / Kasvion suorituksia Suomessa tuskin olisi tällaistakaan uintikulttuuria. Kova myös ottamaan kuulema soppaa. Ainakin v.95-96 inttikaverit (Sievisen pitäjästä) kertoivat miehen ottaneen koviakin rännejä kisa- ja treenikauden ulkopuolella.

EDIT: Toi Sydneyn uintihan oli se Sievisen kuuluisa "lasit kaulalle startissa"-uinti. Aika monta kertaa varmaan urallaan/treeneissä hypännyt altaaseen ja lasit kaulalle olympiafinaalissa. Murphy iski.
 
Viimeksi muokattu:

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Kertoo aika helvetin paljon siitä kuinka vähän tuonne on jengillä hinkua. Eli taloon otetaan julkkis Susannan meriiteillä (95% alle 25-vuotiaista ei tunne ollenkaan, loput 5% viidakon tähtösistä), ja tässäkin tapauksessa nainen saa itse sanella ehtoja (koira mukaan) ja vielä saa jotain extraa talossa. Oliko vielä majoittautunut omaan "yksiöön", vai kenen käytössä tuo erikoishuone on.

Jep, kertoo kyllä aika kovasta hädästä tuotannossa jos tällaisille 'julkkiksille' täytyy antaa myönnytyksiä taloon tulemiseksi. Kovastihan joku tuottaja mainosti juuri ennen kauden alkua, ettei taloon mene yhtään vanhaa kilpailijaa vaan kaikki ovat muualta tunnettuja. No nythän sinne meni Niko. Joten sekin kortti oli pakko käyttää.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
EDIT: Toi Sydneyn uintihan oli se Sievisen kuuluisa "lasit kaulalle startissa"-uinti. Aika monta kertaa varmaan urallaan/treeneissä hypännyt altaaseen ja lasit kaulalle olympiafinaalissa. Murphy iski.

Seison korjattuna, muisti teki tepposet.

Harvinaista, muttei täysin tavatonta tällaiselle penkkiurheilun suurkuluttajalle.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pompsahti uudet katsojaluvut Finnpaneliin, tai ainakin toistaiseksi vain kanavakohtaiset, joissa monta kertaa viikossa tulevista vain parhaan päivän lukema.

Talk Show:

Vk 36: 496000
Vk 37: 439000
Vk 38: 372000

Paras normilähetys:

Vk 36 (ke): 489000
Vk 37 (to): 374000
Vk 38 (ke): 311000

Aikamoista laskua havaittavissa. Tosin vaikea sanoa onko näin mennyt joka vuosi. Tuskin kuitenkaan yhtä voimakkaasti, koska tuollainen 311000 parhaana normilähetyksenä ei ole mielestäni mikään todella kova lukema. Samaa tasoa kuin joku Tartu Mikkiin kakkosella tai House kolmosella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös