Ulkomaiset kiekkosarjat – liveseuranta

• 178 947
  • 891
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Katson juuri Dinamo Riika - Lokomotiv Jaroslavl peliä. Tilanne on 1. erän lopussa 0-0. Lokon norjalaispuolustaja Jonas Holos on ollut todella erinomainen.

Magni

KHL, NHL
Lokon norjalaispuolustaja Jonas Holos on ollut todella erinomainen.
Eli pelaa odotusten mukaisesti. Holos on Norjan maajoukkueen johtavia puolustajia yhdessä Tollefsenin kanssa. Loistava pakki kyseessä.

Sarjassa on nyt erinomainen norjalaismaalivahti (Haugen), puolustaja (Holos) ja hyökkääjä (Thoresen).

Neftehimikillä on kyllä hyvä nippu kasassa tulevaksi kaudeksi, vaikka ehkä näyttää värittömältä tuo, niin pirun hyvin ovat pelanneet. Tämä VHL:stä nostettu maalivahti Alexander Sudnitsin saattaa ottaa Matt Daltonilta hyvinkin nopeasti ykkösveskarin paikan. Vaikuttaa todelliselta löydöltä. VHL:ssä ollut loistava ja jatkanut samalla tasolla myös harjoituspeleissä.

Vielä yksi erä jäljellä Donbassin ja Neftehimikin välistä peliä. Kyseessä on Donbass Open Cup -turnauksen peli. Tilanne kahden erän jälkeen 1-2.

Magni

KHL, NHL
Oi oi miten toimii jälleen Kagarlitskin ja Robitaillen yhteispeli ja peli on 2-2. Donbass tasoittaa kahden miehen ylivoimalla. Kagarlitski jakaa maalin edestä kovan "no look" -syötön takatolpalle, josta Robitaille tinttaa kiekon ykkösella häkkiin. Siinä on yksi KHL:n parhaista tutkapareista.

Suora lähetys ottelusta HPK - Sudbury Wolves Venäjällä pelattavasta juniorijoukkueiden turnauksesta: YouTube

Ottelun voittaja pääsee finaaliin missä vastaan tulee Omskin juniorijoukkue.

Konsta Kepuli

Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Tuli laitettua telkkariin pyörimään tuo HPK-Sudbury ja sivusilmällä seurailtua. Alkoi selostuksessa kiinnittämään huomiota tutut nimet: Arkiomaa, Allen, Virta... Melkoinen second generation tuntuisi olevan Kerhon A-junnuissa koolla. Pelaajaluettelosta löytyi vielä sukunimet Tuulola ja Vuoti. Tiedä sitten onko kaikkia isiensä poikia (heh). Aikamoisia nimiä kuitenkin kasassa.

Näillä minuuteilla on Omskissa alkamassa kansainvälisen junioriturnauksen finaali Omsk-HPK. Onhockey.ru tarjoaa striimiä.

Moskovan Dynamo - Traktor Tseljabinsk

Jahas,

Kai se on alettava seuraamaan tätä sarjaa, koska Jokerit siellä ensi kauden todennäköisesti kiekkoilee. Tulee samalla nähtyä Viasat Hockey Finlandin ensimmäinen kiekkolähetys.

Vastakkain siis Moskovan Dynamo ja Traktor Tseljabinsk. Viime kauden finaalipari ja onhan Dynamolla vyöllään kaksi peräkkäistä KHL-mestaruutta, joten ottelun taso pitäisi olla sieltä kärkipäästä, vaikka kausi onkin vasta alkamassa ja joukkueet varmasti hakee vielä parasta teräänsä.

Suomalaisväriä kentällä on tänään kolmen pelaajan verran, Dynamon Janne Jalasvaara ja Leo Komarov sekä Traktorin Petri Kontiola.

Kovin vieras sarja itselleni vielä tämä KHL on, mutta toivotaan, että varsinkin suomalaisselostuksen myötä se alkaa aukeamaan paremmin minullekkin.

Mielenkiinnolla katsellaan.

Numero66

NHL, Kärpät
Näkyykö tää kanava kellään? Ehdinkin jo änäri puolella kysellä ennen kuin tajusin, että tännehän tää kuuluu.

Täällä näkyy soneran kotitv:n kautta hyvin.
Tänään ilmestyi siis muutkin paketin kanavat kanavaluetteloon.

Traktor 0-1 johtoon onnenkantamoisella pompulla.

e. sonera koti ja elisa viihde sekaisin, mitä näitä nyt on.

Bruno

Helsingfors IFK, NP#4, Україна

Soneran viihteen kautta täälläkin katsellaan ja näkyy erinomaisesti. Traktor tosiaan pomppukiekolla johtoon.

Maalivahti Garnett, traktorin tolppien välissä on kyllä pelannut hyvin tähän asti. Dynamo painaa maalille taukoamatta ja luo hyviä paikkoja liukuhihnalta, mutta ei tunnu menevän. On vain ajan kysymys millon peli on tasan jos tätä mallia jatketaan.

Traktorin ainoat hyökkäykset ovat tulleet konnan kentälliseltä, kun muut kentät yrittävät ohjata peliä kulmiin ja pitää maalinedustaa edes hieman puhtaana.

Kuusnolla

VGK, Korven Honka, Kuivalahden Kiri
Eipä näytä Dynamolle maalinteko kelpaavan. Maxivisionin palveluissa kuva näkyy ja Mäkinen kuuluu mainiosti.

Magni

KHL, NHL
Garnett traktorin tolppien välissä on kyllä pelannut hyvin tähän asti. Dynamo painaa maalille taukoamatta ja luo hyviä paikkoja liukuhihnalta, mutta ei tunnu menevän. On vain ajan kysymys millon peli on tasan jos tätä mallia jatketaan.
Torjunnat: Dynamo 2 - 17 Traktor

Olihan erikoinen erä. Dynamo painoi päälle kuin yleinen syyttäjä ja ainut joukkue, joka taklasi. Traktor kaikessa perässä, mutta teki silti pomppumaalin.

1-1!

Tulihan se sieltä. Leksa Komarovin upeasta esityöstä Pestushko tasoittaa pelin. Nyt vihdoin Traktorin on pakko tehdä jotain muuta kuin puolustaa viisikolla ja toivoa parasta.

Bruno

2-1. Soin ampuu kiekon tolppaan, josta kiekko pomppii Babenkolle, joka ampuu pomminvarmasti yläkulmaan,

2-1!

Sergei Soin vetää ensin tolppaan ja paluukiekon lyö sisään Yuri Babenko. Traktor on nyt todella siinä vaiheessa, että Traktori pitää käynnistää ja nousta mukaan peliin. Muussa tapauksessa loppunumerot voivat olla rumat.

Komarov boksiin ja nyt olisi paikka tasoittaa.

3-1!

Nyt oli komea syöttökuvio Dynamolta ja Komarov painaa kiekon tyhjään reppuun.
Harmi ettei Traktorista ole minkäänlaista vastusta.

4-1!

Sergei Soin iskee kiekon tyhjään maaliin, Traktorin kiekon menetyksen jälkilöylyistä.
Se oli viimeistään nyt siinä.
Tulosveto 5-1 alkaa kuumenemaan :)

Bruno

4-1. Traktorin puolustaja tekee kardinaalimunauksen ja syöttö suoraan Dynamon hyökkääjälle, joka syöttelee Sergei Soinin kanssa pari kertaa edestakaisin ja Soin lataa kiekon häkkiin.
Kuka oli tuo kenen kanssa Soin syötteli?