Vedonlyönti

  • 3 968 781
  • 21 674

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tällaista yleistä höpinää. Ettäs mitä peli/vedonlyöntisivustoja porukka käyttää. Ainakanaan tuli vetoa lyötyä ihan paperilla, innostus sitten aikanaan laski eikä ole tullut enää pelailtua kun satunnaisesti. Jospa alkaisi taas kauden alkaessa ennemmän pelailemaan, täytyisi varmaan jollekkin palvelulle sitten nettiin tili avata, se kun tuntuu olevan nykyaikaa. Mitäs sivustoja porukka siis suosittelee, kovin ne tuntuu aina näistä huijarisivustoista kertoilevan siellä ja täällä.

Paf/Unibet on mun suosikkeja. Myös Veikkaushuone, ComeOn ja Nordicbet on asiallisia, mutta eniten käytän Pafia. Ainakin heidän etunsa on se, että rahat tulee tosi nopeasti tilille (OP & Nordea ainakin) ja kertoimetkin kilpailukykyisiä (Unibetilla tasan samat kertoimet).
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mitäs sivustoja porukka siis suosittelee, kovin ne tuntuu aina näistä huijarisivustoista kertoilevan siellä ja täällä.

Kyllä tuo nykyään alkaa olemaan todella turvallista lyödä vetoa lähes millä tahansa bookerilla. Vedonlyöntibisnes on paisunut aivan valtavasti viimevuosina ja vaihtoehtoja riittää. Bookerin valinta riippuu tietenkin omista mieltymyksistä. Tärkeimmät erot löytyvät kertoimista ja pelivaihtoehdoista, myös sivujen ulkoasu ja toimivuus vaihtelee. Tämäkin lienee pitkälti tottumuskysymys. Tilin avaus/talletus-bonuksien kanssahan jengillä on usein vaikeaa, kun ei ymmärretä lukea niitä ehtoja tai ei vaan aistita valoa. Tarkkana kannattaa olla.

Itse pelaan eniten Marathonbetillä, johtuen sivujen yksinkertaisuudesta, toimivuudesta ja kertoimien yleisestä edullisuudesta. Bet365 on toinen lafka, jota käytän paljon - lähinnä loistavan live-veto-toimivuuden ja streamien takia. Bet365 myös muistaa tasaisin väliajoin erilaisilla bonuksilla, mikä on aina plussaa. Molemmilla puljuilla talletukset ja nostot toimivat nopeasti ja ongelmitta. Voin suositella ainakin näitä kahta täysin varauksetta, jos suomenkielisyys ei ole edellytys. Pinnacle on ammattimaisten vedonlyöjien ykköslafka, ja kertoimet usein markkinatoppeja. Sivuston sekavuus ja huono toimivuus (ainakin omalla paskakoneella) vähentävät Pinnaclen vetovoimaa - toki joskus jonkun single-kohteen sinne käyn iskemässä, jos kerroin on täysin ylivertainen.

Oma tili löytyy varmasti about kolmeltakymmeneltä bookerilta, ja usein tuleekin pelattua siellä mistä saa isoimmat kertoimet ja/tai bonukset. Mitään haittaa pelitilin avaamisesta tuskin on, jos nyt satunnaista sähköpostimainontaa ei lasketa. Betsafe ja Expekt on meikäläisellä pannassa, koska sivustojen jumituksen takia on mennyt useampi live-veto vituiksi ja varsinkin Expekt kaatuilee jatkuvasti.

Voin myös suositella kertoimien tarkkailuun ja muutenkin seurantaan Oddsportal-sivustoa, josta löytyy oikeastaan kaikki tarpeellinen vedonlyöntiharrastukseen.

Näillä mennään, sano Jorma lumessa!

Sporting Lisbon - Benfica 1 (3.59 Pinnacle)
 
Viimeksi muokattu:

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Paffilla tarjotaan Arsenal - Tottenham pelistä vierasvoitolle 3.75 kerrointa. Ei mitenkään mahdoton skenaario, että Spurs hakee pisteet joten oli pistettävä kiinni tuohon.
 

bart

Jäsen
Itse pelaan eniten Marathonbetillä, johtuen sivujen yksinkertaisuudesta, toimivuudesta ja kertoimien yleisestä edullisuudesta. Bet365 on toinen lafka, jota käytän paljon - lähinnä loistavan live-veto-toimivuuden ja streamien takia. Bet365 myös muistaa tasaisin väliajoin erilaisilla bonuksilla, mikä on aina plussaa.

Oma tili löytyy varmasti about kolmeltakymmeneltä bookerilta, ja usein tuleekin pelattua siellä mistä saa isoimmat kertoimet ja/tai bonukset.

Mielenkiintoista; itsekin pelaan aina sinne, mistä saa suurimmat kertoimet. Marathonbet ei kyllä minun kohdalla siitä tykännyt vain alle 10 vedon jälkeen max panos on sarjassa kuin sarjassa 1,16€. Joskus antavat tosin panostaa peräti 1,17€. Myöskin Betway rajoittaa aika lailla kun heille maksimipanos on huikeat 2€. Pari bookkeria on potkinut poiskin. Panokset eivät ole olleet suuria; maksimissaan muutamia kymmeniä euroja.

Bet365:stä olen osin samaa mieltä. Kun lisäisivät haun, niin voisi olla vieläkin tyytyväisempi. Heiltä tuli esim. ManU - Chelsea peliin 25€ risk free bet. Heitin ottelun alussa 25€ alle 0,5 maalia ja sain kertoimeksi 11. 275€ napsahti tilille; tosin toisessa paikassa hieman suretin pelin aikana, niin ihan ei koko voittoa tullut nettona, mutta mukava summa kuitenkin. Eipä olisi muuten tullut ko. pelissä veikattua 0-0 tulosta eli tuosta heille plussaa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mielenkiintoista; itsekin pelaan aina sinne, mistä saa suurimmat kertoimet. Marathonbet ei kyllä minun kohdalla siitä tykännyt vain alle 10 vedon jälkeen max panos on sarjassa kuin sarjassa 1,16€. Joskus antavat tosin panostaa peräti 1,17€. Myöskin Betway rajoittaa aika lailla kun heille maksimipanos on huikeat 2€. Pari bookkeria on potkinut poiskin. Panokset eivät ole olleet suuria; maksimissaan muutamia kymmeniä euroja.

Aika erikoista kyllä! Ei mulla ole Marathonin kanssa tullut kuin pari kertaa panosraja vastaan. Pelaan kyllä kahden-kolmen kohteen järjestelmiä yleensä, sinkut sitten Pinnaclella. Saman ottelun pelaaminen useammassa muodossa pudottaa panosrajan kyllä nopeasti. Ja panosraja nousee aina ottelun alun lähestyessä.

Viime kaudella joku bookeri (olikohan Unibet) kimpaantui Kanadan junnulätkän pelaamisesta ja laski panosrajan kahteen euroon ynnä käytti kaikki vedot manuaalisessa tarkistuksessa, josta aluksi ei mitään haittaa ollut lievää odotteluvitutusta lukuunottamatta. Lopulta kohteet avattiin niin myöhään ettei niitä enää ehtinyt pelaamaan. Nerokasta.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
PAF tarjoaa ManUn voitolle kertoimen 3,05, johon on kyllä pakko tarttua pienellä panoksella. Rooney Unitedilta puuttuu, mutta onhan tuo silti ManUlle todella kova kerroin.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Itse käytän Pinnacle Sportsia. Tarjoaa lähes poikkeuksetta markkinoiden parhaita kertoimia omaan suosikkilajiini amerikkalaiseen jalkapalloon. Ei ole koskaan ollut ongelmia panosrajojen kanssa ja rahan siirtely Pinnylle ja sieltä pois on sujunut aina ongelmitta.
 

Number 11

Jäsen
Marathon + Pinnacle on jo aika hyvä yhdistelmä, jos ei halua rahojaan levitellä ympäri eri sivustoja. Noille kahdelle tulee isoin osa vedoista vedettyä, mutta bet365 on myös melko aktiivisessa käytössä. Viimeisen vuoden aikana vetoja on isketty sisään myös ainakin Nordicbetille, Veikkaukselle, Betsafelle, Expektille, Betssonille, Unibetille, PAFille, Ladbrokesille ja bwinille (eivät kuulemma ota enää uusia asiakkaita Suomesta). Noiden ulkopuolelle ei ole ollut tarvetta pelata vielä kertaakaan.

Rajoituksia on moniin paikkoihin, mutta omalla panostasollani ei vielä ole isompia ongelmia ollut. Muutamat vitutukset on noista rajoista toki jo saanut. Marathon tosin kerran löi panosrajaksi kaikkiin kohteisiin euron ja kaikenlaista muutakin rajoitetta sinne on ollut, mutta voitollisesta pelistä huolimatta olen nyt vuoden verran saanut sinne pelailla. Panokset vaihtelevat kympeistä max muutamaan sataan.

Isoihin sarjoihin panosta yleisesti ottaen saa ihan hyvin sisään kaikkialla, mutta ihan Pinnaclellakin omat maksimini heti aamusta jääkiekon harjoituspeleissä ovat olleet 37e, puolen päivän aikoihin saattaa saada jo 75e. Aika herkästi Pinnaclella kertoimet elävät marginaalikohteissa pienistäkin lyönneistä. Esim. tänään löin Kazanille 75e (max panos) Pelicansia vastaan kertoimella 1,862 ja kerroin putosi siitä yksittäisestä lyönnistä suoraan 1,76x:ään. Maksimipanoksen määrä ymmärrettävästi siis kasvaa sitä mukaa, mitä lähemmäs ottelua mennään.
 

bart

Jäsen
Aika erikoista kyllä! Ei mulla ole Marathonin kanssa tullut kuin pari kertaa panosraja vastaan. Pelaan kyllä kahden-kolmen kohteen järjestelmiä yleensä, sinkut sitten Pinnaclella.

Asia jäi vaivaamaan ja piti tarkistaa oma Marathon historiani. Näköjään ihan täysin ei omaan muistiin kannata luottaa. Ennen panosrajojen saamista ehdin pelata 20 vetoa, joista kahden panos oli noin 13€ ja loput alta kympin eli panokset ovat olleet aika pieniä vielä tuohon aikaan. Näistä 20 vedosta kaikki oli sinkkuja ja markkinatoppeja. Se kaiketi oli sitten heille liikaa, vaikka hävisin tuonne noilla vedoilla enemmän kuin voitin.

Kolmisen kymppiä näyttäisi tilillä vielä olevan. Silloin tällöin teen tuonne hupivetoja, missä haen isoja kertoimia ja panosta laitan sen reilun euron. Joskus ovat tosin hövelejä ja antavat panostaa peräti reilun kaksi euroa.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Aika erikoiselta kuulostaa jos noin nappikaupaksi on mennyt panosten suhteen.
Mites itse asiasta ovat muut mieltä, tänään kovasti houkuttelee kokeilla Kaiserslauternin vähintään 2 maalin voittoa liki 3:n kertoimella Veikkauksella?
Veikan ehdot nyt edelleen ovat aika kehnot, mutta ainakin saa pelata (hävitä) enemmänkin kuin 1,16 - 2 euroa.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Vaikka tuo KHL sellaista mafiapeliä tuntuukin olevan, niin Traktorin vierasvoitolle näyttää olevan ihan pelattavia kertoimia. Kausi alkaa siis huomenna, kun hallitseva mestari Moskovan Dynamo isännöi "Petri Kontiolan" Traktoria. Expekt tarjoaa suoralle voitolle 3,2 ja ML 2,25. Tulee KHL-vedonlyöntiinkin enemmän asennetta kun näkee pelit Viaplayn välityksellä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Olin meinannut pelata tänään kerrankin omaa joukkuettani, eli Ässiä Veikkauksen kautta..harmillisesti kerroin Ilvestä vastaan on kuitenkin päivän aikana laskenut jo tasolle 1,75..en siis tiedä, onko enää kannattavaa. Tuskinpa.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Huomenna kokeiltavaksi kelpaa Wawrinkan voitto Murraysta US Openin puolivälierissä. Katselin eilen molempia otteluita, ja Wawrinka oli Berdychiä vastaan todella vakuuttava. Liikkui todella hyvin ja syötöt napsuivat ajoittain todella mallikkaasti kenttään. Jalat tällä sveitsiläisellä kyllä käy.

Murray taas oli ajoittain todellisissa vaikeuksissa Istominia vastaan, huuteli fuckia ja irvisteli kun ei saanut peliään kulkemaan. Istomin vei ensimmäisen erän tie breakissa, toisen Murray vei 6-1 mutta kolmas ja neljäs erä oli Murraylta todella huonoa peliä, vaikka voittikin molemmat erät 6-4.

Odotellaas vielä huomista ja asiantuntijan arviota, Matt Cronin postailee turnauksen kotisivuille päivän ennakoita jotka ovat aika hyvin osuneet.

Tällä hetkellä Wawrinkan kertoimet pyörivät 4.20-4.50 välimaastossa, 1.5 erän tasoituksella 2.40-3.00.

Odottelen varsinkin eräkertoimia, jos yli 3.5 erää on ~1.5 niin on todella pelattava. Veikkaisin kertomen olevan n. 1.6 luokkaa.

E: Klo 16 alkaa joku Almetyevsk vastaan Molot Perm. Perm on voittanut edelliset kolme ottelua maalierolla 19-7, Almetyevsk on hävinnyt neljä edellistään.

Permillä ei ole vieraskaukalossa kulkenut yhtä hyvin harjoituspeleissä, mutta siitä huolimatta kerroin 2.90 ComeOnilla sai panostuksen täältä. Joukkueet kohtasivat VHL:n pudotuspeleissä menneellä kaudella, Permille voitot 3-1.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Vedonlyönnillisesti äärimmäisen mielenkiintoinen eka päivä EM-koriksessa.

Peräti 8/12 matsia päättyi underiin, osa huomattavan paljon. Esim. Turkki-Suomi 116 pinnaa, markkinat odottivat n. 150 pinnaa. Belgia-Ukraina 22 pinnaa alle odotusten, Espanja-Kroatia 43 pinnaa alle, Serbia-Liettua 29 alle. Ainoastaan yksi matsi meni selvästi yli odotusten, eli Makedonia-Montenegro 19 pinnaa yli.

12 matsin kokonaisodottama oli n. 1764 pistettä, toteutunut 1628. Odotan mielenkiinnolla huomisen linjoja ja tuloksia.

Myös voittajat olivat tietysti huikeita, mm. Britannia kertoimella 8.6 , Suomi kertoimella 5.15 ja Saksa kertoimella 11.

Tänään panostamalla esim. 100€ singlenä jokaisen 12 matsin altavastaajaan, olisi 1200€ kasvanut päivän päätteeksi 3861 euroon.
 

DefenceX

Jäsen
Varsin mukavaati alkoi vedonlyönti KHL:n osalta, kun livevedosta tuli napattua 0-1 tilanteessa 3,7 kertoimella ja 13€ panoksella kotijoukkueen voitto, sekä toisella erätauolla kolmannem erän voittajaksi kotijoukkue 2,1 kertoimella 15€ panoksella.

Lisäksi twitterissä oli Viasatilla kilpailu, jossa ottelun oikean tuloksen veikkaamalla oikein voittaa viaplayn kolmeksi kuukaudeksi käyttöön. Oma veikkaukseni oli 5-1 voitto kotijoukkueelle ja näinhän se ottelu myös lopulta päättyi, nyt odottelen vastausta viasatin suunnalta voitinko vai en. En tiedä olinko ensimmäinen, joka veikkasintuloksen oikein, tai onko sillä edes merkitystä.

Lisäksi heitän livevedosta pienen huomion ilmoille ja kyselen muiden palstalaisten mielipidettä. Olen useamminkin huomannut, että toisella erätauolla kannattaa betsata kolmannen erän voittajaksi joukkuetta (varsinkin jos ennakkosuosikki otteluun ja peli kulkenut muutenkin hyvin), joka lähtee maalin johdossa viimeiseen erään. Näissä erä kohtaisissa vedoissa kertoimetkin pyörivät yleensä siellä 1,8-2,2 pinnassa (mitä itse katsellut) ja tappiolla oleva joukkue ottaa maalivahdin pois lopussa, joss ei maalia ole saanut aikaan, joka nostaa ainoastaan johtavan joukkueen mahdollisuuksia voittaa erä.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Pakko yhtyä Saulin mielipiteeseen. Eilen tuli tehtyä undereilla hyvää tiliä ja tänään koitetaan jatkaa samaa.

Suomi-Ruotsi alle 152,5 pistettä, 1.95.
Suomi on tunnettu tiukasta puolustuksestaan, enkä usko että siitä tänäänkään tingitään vaikka kyseessä onkin ainoa alkusarjan ottelu johon Suomi lähtee ennakkosuosikkina. En ole varsinainen koris-asiantuntija, mutta odotin linen olevat jossain 140 tietämillä. Tätä tukevat myös joukkueiden eiliset pelit:
Kreikka-Ruotsi eilen 130p.
Suomi-Turkki eilen 116p.
 

Tupu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Pakko yhtyä Saulin mielipiteeseen. Eilen tuli tehtyä undereilla hyvää tiliä ja tänään koitetaan jatkaa samaa.

Suomi-Ruotsi alle 152,5 pistettä, 1.95.
Suomi on tunnettu tiukasta puolustuksestaan, enkä usko että siitä tänäänkään tingitään vaikka kyseessä onkin ainoa alkusarjan ottelu johon Suomi lähtee ennakkosuosikkina. En ole varsinainen koris-asiantuntija, mutta odotin linen olevat jossain 140 tietämillä. Tätä tukevat myös joukkueiden eiliset pelit:
Kreikka-Ruotsi eilen 130p.
Suomi-Turkki eilen 116p.

Myös Ruotsin alle 72,5 pistettä kertoimella 1,90 on mielestäni todella hyvä kohde. Turkkikaan ei saanut eilen kuin sen 55 pistettä, enkä usko Ruotsin millään yltävän yli 72 pisteeseen tiukoista koriraudoista ja Suomen hyvästä puolustuksesta johtuen.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Myös Ruotsin alle 72,5 pistettä kertoimella 1,90 on mielestäni todella hyvä kohde. Turkkikaan ei saanut eilen kuin sen 55 pistettä, enkä usko Ruotsin millään yltävän yli 72 pisteeseen tiukoista koriraudoista ja Suomen hyvästä puolustuksesta johtuen.
Kokeillaan tätä kohdetta. Jospa saisi vähän pohjakassaa alkavalle liiga kaudelle.
 

bart

Jäsen
Myös Ruotsin alle 72,5 pistettä kertoimella 1,90 on mielestäni todella hyvä kohde. Turkkikaan ei saanut eilen kuin sen 55 pistettä, enkä usko Ruotsin millään yltävän yli 72 pisteeseen tiukoista koriraudoista ja Suomen hyvästä puolustuksesta johtuen.

Itse pelasin William Hillillä Ruotsin alle 69,5 pistettä kertoimella 2,37. Koripallostahan en tiedä yhtään mitään, mutta tuo Turkin alhainen pistemäärä eilisessä pelissä vaikutti asiaan. Muutenkin tuli tälle päivälle pelattua aika paljon under vetoja, mistä voi vetää vain sen johtopäätöksen, että tänään tulee paljon koreja.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Voi toki olla että Suomen poikien jalat eivät ole vielä palautuneet maan pinnalle, ja jossain vaiheessa ottelua lähdetään korintekokilpailuun ja unohdetaan puolustus "kun voitettiin Turkkikin". En usko että näin käy, mutta on toki yksi mahdollisuuksista.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Veikkaus avannut Liigan mestari 2013-2014 voittajavedon. Kiinteät kertoimet ja siellä mielenkiintoinen yksityiskohta.
Ässät - 24,00
Mielestäni tuplat ilmaa eli selkeä ylikerroin. Samaa mieltä myös muut vedonlyöntisivustot, joissa Ässien mestaruudelle asetettu kerroin vaihtelee 9,00-12,00 välillä. Ässien sentteriosasto on parempi kuin viime vuonna (nyt Niemi-Kreps-Heino-Sillanpää, vs Niemi, Uusikartano, Sillanpää, Aaltonen) ja laitureitakin tullut hyvin sisään mm. Hagman ja Umicevic. Maalissa JOS Riksman pysyy ehjänä, niin ei se osasto kovin monelle häviä.
Vastakkaisen, huonona kertoimena pidän TPS - 12,00.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Veikkaus avannut Liigan mestari 2013-2014 voittajavedon. Kiinteät kertoimet ja siellä mielenkiintoinen yksityiskohta.
Ässät - 24,00 ...

Jep, toi on mielenkiintoinen kerroin sen takia, ettei ole linjassa oikeastaan minkään muun vedonvälittäjän vastaavien kanssa.. mistä lie johtuu.

Ehkäpä odotellaan myös YLEn Palomäen ja Maikkarin Saukkosen tutut arviot Ässistä, eli sinne sijoille 13-14 ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös