HIFK 2013–2014 – joukkueen rakennus

  • 3 481 069
  • 7 163

Bigreds.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ei lajil' väliä
Unibet Finland tosiaan twiittailee, että huomenna Jokereihin tulee koko kevään suurin siirtopommi. Itse näen tuon pommi-sanan siten, että sieltä tulisi pelaaja, jota kukaan ei odottaisi Jokereihin. Tässä katsannossa voisi olla joku HIFK:hon huhuttu, sillä tätä väliä ne kaikkein kovimmat pommit kulkee. Mielipiteitä?

Ettei vaan olis Jere?
 

Stigu

Jäsen
Itse veikkaan että Narrit julkaisee huomenna Joel Harkimon 3-vuotisen UTJ-pestin, johon IFK vastaa julkistamalla Marc Mobergin sainauksen ensi kauden valmentajaksi.

Ja Hagmanista- en itsekään usko että Rami ja pikkuhakki mahtuvat samaan joukkueeseen. Joka tapauksessa IFK tarvitsee pari hänen tasoistaan hyökkääjää. Mitä muuten kuuluu Oskari Osalallle?
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kyllä moni asia viittaa siihen että HIFK;ta tullaan kyykyttämään oikein urakalla tänä keväänä ja kesänä. Liivik länteen, Hakki Ouluun tai naapuriin, Jere naapuriin, Ortio lähtee, Raanta ei tule jne jne. Meillä riemuitaan jostain Jonnesta?!! Puolet menneen kauden pelaajista lähtee, mitä tilalle? A-junnuja? B-junnuja? Pelaako Vauhonen ja Cipruss vielä?
 

Stigu

Jäsen
Pelaako Vauhonen ja Cipruss vielä?
Ovat liian isokokoisia nykyjengiin.

HIFK:ssa pelasi mestaruuskaudella seuraavat äijät: Kanki, Melart, Wärn, (Wirtanen) , Nyholm, Ahtola, Petrell, Liivik. Nyt 2 vuotta myöhemmin noista ns. oikean kokoisista ja -tyyppisistä pelaajista ei ole jäljellä yksikään. Mitä ihmettä jengillemme on tapahtumassa? Joku Etelä-Suomen Kalpa-lookalike-transformaatio?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Cipruss voisi olla gooni nykyjengissä! Tässä fyysisten pelaajien lähtöjupakassakin voi sanoa: Eikö KJ:n kaudesta opittu mitään? Ovatko Dinot ja Nyyberi sitä mieltä, että mestaruusjengi oli itse asiassa pienikokoinen taitojoukkue? Hah! Lukko-sarjakin kääntyi Maran upealla pommilla Rantaseen ja meidän nelonen ajeli aivan kaikkea. Kanki oli ja on SM-liigan vittumaisin oman maalin suojelija. Tän olen kuullut useammaltakin pelaajalta. Voi vittu mitä möhelöintiä. Itse odotan kovasti Kimmo Koskenkorvaa ja JP Hytöstä! Ja ensi syksynä itketään taas tikutakujen kanssa: "Äitii tuu ikkunaan, narrit kiusaa!"
 
Viimeksi muokattu:

jarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC #52
Vittu mitä porukkaa täällä seilaa, mitäs jos jätettäisiin se tikutaku valitus siihen saakka kun saadaan joukkueen runko julki?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vittu mitä porukkaa täällä seilaa, mitäs jos jätettäisiin se tikutaku valitus siihen saakka kun saadaan joukkueen runko julki?

Joo, tottakai. Palataan taas siihen, että ollaan kaikki samaa mieltä kaikesta ja mistään ei saa valittaa. Saa kai sitä nyt vittu sentään vituttaa esimerkiksi Siimin lähtö, joka realisoitui tänään?
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä moni asia viittaa siihen että HIFK;ta tullaan kyykyttämään oikein urakalla tänä keväänä ja kesänä. Liivik länteen, Hakki Ouluun tai naapuriin, Jere naapuriin, Ortio lähtee, Raanta ei tule jne jne.
Mitä kyykyttämistä on siinä, että Ortio palaa lainasopimuksen päätyttyä sopimusseuraansa? Tai Liivikille ei todennäköisesti edes tarjottu sopimusta? Tai nimimerkki Kyynikko uskoo kaikki mahdolliset huhut, kunhan ne ovat negatiivisia IFK:n kannalta?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tai nimimerkki Kyynikko uskoo kaikki mahdolliset huhut, kunhan ne ovat negatiivisia IFK:n kannalta?

Nimimerkki velvoittaa? :)

Meikäläistä ottaa pahiten päähän se, että Officen suunnalta ei kuulu mitään. Muut joukkueet ovat jo viikkotolkulla ilmoitelleet, jos ei muusta, niin vanhojen pelaajien jatkoista, mutta IFK pitää taas kerran täyttä radiohiljaisuutta - mahdollisesti The Risteilyyn asti. Säälittävää touhua ja fanien aliarvioimista. Jotain hankintoja on varmasti tehty - siis Kimmo Mäkikokkilan ja ikinuoren Dan Lambertin lisäksi. Siispä mikä ihme siinä maksaa, ettei nimiä voi kertoa julkisuuteen?

Ai niin, onko Nyholmin tilanteesta tietoa? Bobbyhan oli tämän kevään ajan vuokralla Blegissä, mutta onko odotettavissa, että kundi palaisi Nordikselle vai pörrääkö Trio Rosvolauma kokonaisuudessaan sinisissä ensi kaudella?
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä moni asia viittaa siihen että HIFK;ta tullaan kyykyttämään oikein urakalla tänä keväänä ja kesänä. Liivik länteen, Hakki Ouluun tai naapuriin, Jere naapuriin, Ortio lähtee, Raanta ei tule jne jne. Meillä riemuitaan jostain Jonnesta?!! Puolet menneen kauden pelaajista lähtee, mitä tilalle? A-junnuja? B-junnuja? Pelaako Vauhonen ja Cipruss vielä?
Moni täällä kritisoikin tätä kommenttia, mutta!

Niin mutta on se tosiasia, että juuri nythän näyttää -ja on muuten jo jonkin aikaa näyttänyt- että IFK todellakin on ajautunut nurkkaan väärien valintojensa ikeessä.

Ilmeisesti nyt alkaa realisoitumaan se ylimielisyys, josta täällä on aina silloin tällöin mainittu. Jos jokainen pelaaja määrätietoisesti kiistää pelaavansa IFK:ssa suunnilleen ikinä, niin kai siinä jotain tosiasiaakin on mukana.

Jos todellakin -ja huomioikaa nyt se JOS- tilanne tosiaankin on sellainen ettei IFK saa pidettyä millään sitä osaa rungosta mikä olisi pitänyt pitää, eikä tilallekaan saada niitä joita sinne pitäisi saada, niin alkaahan se jo kertomaan jostakin mikä on todella pahasti pielessä IFK:n organisaatiossa.

En lainkaan ihmettelisi, jos huomenna narrit julkaisisivat Raannan sopimuksen, sillä oikein mikään muu täällä sisäisessä liigassamme ei juuri nyt olisi niin veret seisauttava siirto, että siitä kannattaisi paljoakaan uhota. Ja se ei oikein tunnu sopivan tilanteeseen, koska en usko edes Raannaan olevan niin typerä, että suostuisi julkaisemaan osaltaan siirtoa juuri ennen finaaleita. (Tosin en jaksanut lukea tuota narrispekulaatiota että oliko kyseessä ylipäätään liigamme sisäinen siirto, vai siirto jostakin toisesta liigasta tänne). Laiskuus iski! :-D

Ortiohan se voisi myös olla, ja sen voisi vielä laskea samalle tasolle tai jopa Azevedon. Muuten on oikeastaan vaikea kuvitella mikä voisi nyt olla niin veret seisauttava "siirtopommi" etteikö siitä ihan itkemättä selviäisi. IFK:ssakaan ei ole oikeastaan ketään jonka vuoksi yöunet menisi, jos ei jatka meillä. Nyt kun Livikistäkin on luovuttu, niin ei MElartkaan saa sellaista tunteenpaloa aikaiseksi että sitä nyt siirtopommiksi kannattaisi nimittää. Ihan niin kovalla tasolla ei kaveri vielä kuitenkaan ole.

Mutta juu -asiaan palatakseni- IFK lienee valtakunnallinen vitsijoukkue ja ehkä kannattaisi jo alkaa vaan luopumaan hallihaihattelustakin, kun näyttää tosiaankin siltä ettei asiat oikeastaan hirveän paljon enempää voisi sekaisin olla.

Niin iloinen kun olinkin Summasen sainaamisesta -soppasekoilun jälkeen- niin eipä hyvältä näytä jos toinen valmentaja...tai no oikeastaan kolmas peräjälkeen pitää huolen siitä että IFK joutuu maksamaan ylihintaa ylijäämästä.

Imua vaan ei näytä olevan ja sillat poltettu kohta puoleen kiekkoilijoista.
Yhtään vahvistusta ei ole ns vahvistettu -ei edes sitä virtasta- joten ei kovin korkealla liidetä juuri tällä hetkellä.

Kun sitten vielä katsellaan asiaa siinä valossa, kuinka ihanan hienosti on IFK persettään näyttänyt pelaajilleen viimekausien sekoiluissa, niin sisäsinen pessimisti herää väistämättä miettimään että tämä Kyynikpn viesti on tässä valossa varsin perusteltu ja oikeutettu näkemys IFK:n ensikauden resursseista.

Lisäksi nojaan näkemykseni siihenkin, että yleensä niinkin positiivisen näkemyksen omaavan henkiön kuin JHag viestittelytkin alkavat pitämään sisällään sen verran peittelemätöntä ironiaa, joettei sekään tosiaankaan saa asioita näkymään kauhean positiivisessa valossa.

Vaan jos jollakin palstavelejllä/-sisarella on positiivisempi näkemys, ja jopa tietoa siitä että asiat ovat kunnossa ja että IFK:lla on ensikaudella se kovin, halvin ja taitavin joukkue koskaan ikinä missään, niin nyt on se hetki kun saa ihan avautua siitä, eikä pitää hullua (minä) jännityksessä.

Kiitos :-D

ps. IFK-kanntaja tyyliin perään kuitenkin itselleni oikeuden kääntää takkini tässä asiassa heti kun IFK:lla on osoittaa että asiat on kunnossa ja huippupelaajia suorastaan virtaa jengiin ovista ja ikkunoista. Nyt juuri näyttä siltä, että yksikään vakavsti itsensä ottava kiekkoilija ei tänne halua tulla. IFK ei ole vakavasti otettava vaihtoehto, ja siitä se saa kiittää ihan vaan itseään, ja vaikkapa vain viimekauden aikaisia tapahtumia. Se onko alkanut lopullinen lähtölaskenta Ilveksen tielle, jossa joka kauden päätteeksi ollaan karsinnoissa jääkin nähtäväksi. Nyt juuri on kuitenkin optimistinnkin taivuttava siihen, että asiat eivät hyvältä näytä ennenkuin muuta kerrotaan.
Mutta jos nyt vielä äkkiä jotain hyvää tästä haetaan, niin Guinessin ennätystenkirjaan kyllä pääsee porukka sillä että näinkin nopeassa aikataulussa pystyttiin mestarijoukkueesta leipomaan jääkiekkoilullinen vitsi suomen kiekkokartalle. :-D
 
Suosikkijoukkue
IFK
Hyvä kirjoitus tommyltä!

Itse funtsin vaihtoehtoa, että jospa edariorganisaatiossa on uuden tiedotus-viestintä-mikälievastaavan palkkaamisen myötä siirrytty vihdoin sille linjalle, ettei mahdollisista soppareista hiiskuta edes omalle faijalle. Faneilla on kuitenkin tuoreessa muistissa ne Penan "isot kalat" joiden kanssa sopparit on allekirjoitusta vaille valmiina.

Jos ja luultavasti kun näin ei ole, niin alkaahan tässä itseäkin vähän mietityttämään. Luotan onneksi siihen, että Rami on ammattimies ja tietää mitä haluaa.

EDIT: olisiko naapurin uutispommi ollut sittenkin Hjalmarin liittyminen twitteriin? Penan tiliä tässä enää odotellaan...
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kannattaa laittaa nyt tunnekuohuissakin jäitä hattuun. Moni pelaaja on lomalla ja joku voi pelatakin vielä. IFK:n joukkue nyt ainakin viettää sapattia. Ja varmasti on keskeneräisiäkin asioita, joista ei ole mitään tiedotettavaa.

Toki ranteetkin voi vetää auki. Nehän menee toki siinä vanhojen arpien ollessa auki vielä. Ihme itkemistä.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
EDIT: olisiko naapurin uutispommi ollut sittenkin Hjalmarin liittyminen twitteriin? Penan tiliä tässä enää odotellaan...

Pyh, Pena ei tarvitse twittereitä tai muuta noituutta. Jos jotain, niin Twitter liittyy Penaan.

Ja The Sir kun nyt on oikeudenmukaisesti esillä, niin hänen lähtönsä myötä IFK:sta lähti myös oikeus ylimielisyyteen. Nybari ei tietääkseni ole tehnyt edes yhtään tv-mainosta?

Oma tietoni on edelleen, että Pikku-Hakin ja IFK:n välillä on neuvoteltu, mutta sopimusta ei toistaiseksi ole. Ja Niken omista puheista (tulosruutu) päätellen sopimusta ei ehkä tule. Ramin ja Niken väleistä en tedä, mutta jotain skismaa ilmeisesti on?
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Juurikin tällaisten median levittämien puolitotuuksien välttämiseksi olisi mukava jos IFK voisi julkaista niitä soppareita niin kuin normaalitkin seurat tekee. Tämä salamyhkäilevä panttaaminen ei voi hyväksi siinäkään mielessä että miten joku pelaajakaan haluaa seuraan tulla kun ei tiedä kuka siellä pelaa? Kai silläkin on jotain merkitystä että jengi ei olisi ihan sysipaska?

Linkki vie Ilta-Sanomien "uutiseen" Veikkaajan "uutisesta" ja sisältää järkyttävän keltapunaisen kuvan.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Mulle alkaa olemaan ihan yks hailee ketä täällä pelaa. Tää on ihan järkyttävää tämä Nybarin co. valitsema linja näiden tiedoituksien kansssa. Aina saatana IFK fanit saa odottaa ja mitä me odotamme? No paskaa tietenkin.

On muuten kivaa itkeä ja valittaa kokoajan. Mä melkeen toivon, että Hakki ja Jere menevät molemmat narreihin siinähän Nybari selittelee "noku ei me ees haluttu niitä ku me ostetaa näitä ulkomaalaisia taitopeaaaljia niinku pörröylt ja ousullivani" Ei hevonperse..
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Juurikin tällaisten median levittämien puolitotuuksien välttämiseksi olisi mukava jos IFK voisi julkaista niitä soppareita niin kuin normaalitkin seurat tekee. Tämä salamyhkäilevä panttaaminen ei voi hyväksi siinäkään mielessä että miten joku pelaajakaan haluaa seuraan tulla kun ei tiedä kuka siellä pelaa? Kai silläkin on jotain merkitystä että jengi ei olisi ihan sysipaska?

Eiköhän noilla agenteilla ja pelaajilla ole ihan hyvin tiedossa kenen kanssa mikäkin seura on neuvotellut ja kenen kanssa on jo sopimus. Ei voi olla Nybari niin urpo, ettei vihjaisi potentiaalisille pelaajille tulevista seurakavereista.
Jos Karalahti Ilmalaan päätyy, niin sitä vitutusta ei poista mikään.
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Alkaa kyllä oksettaa jo ihan vitusti, vaikkei mitään konkreettista vielä esillä olekaan. Nybarille kenkää!


Tästä samasta asiasta kyselin itse jo pari vuotta sitten itse pääjehulta Tom the Bondakselta. Meiliin sain sen saman jargon vastauksen. " IFK : lla ei ole ollut tapana tiedottaa keskeneräisistä asioista. Emme ole sitä tehneet emmekä tee sitä jatkossa " . Mun mielestä tätä stailia pitäisi päivittää 2000 luvulle mutta se ei tule onnistumaan. Kaikki mikä liittyy IFK : n se on sellaista saatanan salatiedettä. Joku tietää jotain, jonkun joku tietää sitä ja jonkunjonkun joku tuntee sen ja sen ja se taas tietää ton ja lähde on se tää ja toi. Kylläkai joku niistä arvauksista, joskus osuu oikeaan.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tiedote kaikille mamis-pelaajille:
Pysykää pois HIFK:sta. Meillä on päävalmentajana Raimo Summanen. Ostakaa itsellenne käsilaukut ja vähän meikkiä naamaan, sitten taas "sedulaan" sidukalle, "pojat". :

Korostetaan nyt, että tuo oli huumoria, mutta vain 50%.

Jos HIFK:lla on päävalmentaja, joka vaatii paljon, jo kesäharjoittelun ajan, niin voiko kukaan meistä kannattajista silloin murehtia asiaa, että joku "rääpäle" menee muualle pelaamaan, eikä HIFK:hon, kun ei kestä tiukkaa HIFK-meininkiä.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Tällä kertaa ei ole tietoa meneekö vai tuleeko.

Toivottavasti Jere menee jokereihin. Ovi on useamman kerran näytetty enkä näe tarpeeksi käyttöä hintalappuun suhteutettuna. Ei harmita yhtään.

Jere ottaa sitten paikallisväännöissä pari kakkosta per peli.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki mikä liittyy IFK : n se on sellaista saatanan salatiedettä.

Mulla on teoria tähän: ne tietää sisimmissään miten amatöörimäistä touhu on. Sitä ei sitten uskalleta/kehdata myöntää ääneen(jolloin asialle voisi tehdä jotain) vaan itsepintaisesti pidetään kiinni vanhasta.

Luulen että Nybari hokee vähän väliä mielessään jotain "Mä toin vittu mestaruuden JO kolmannella kaudellani! Repiköön koirat siitä!"

Kun tosiasiassa Nybbiksen pitäisi katsoa joka päivä se surullisen kuuluisa omavideo kauden 08-09 päättymisen jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös