Mille naurat juuri nyt?

  • 13 227 808
  • 50 390
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Hymähtelin tulevien säälipleijareiden ennakkotunnelmille. Nopean vilkaisun perusteella vain SaiPan kannattajat lähtevät innolla pudotuspeleihin. HIFK:n, Lukon ja Kärppien kannattajat ovat tappiomielialalla, osa suorastaan toivoo vastustajansa jatkoonpääsyä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En nyt enää naura, mutta eilen.
Suomen Master Chefissä oli jakso, jossa kilpailijat pareittain valmistavat gaalaillallisen sadalle hengelle. Alku-, pää- ja jälkiruoka, eli kolme paria. Pääruokaa valikoitui valmistamaan kaksi insinööriä, tai toinen oli itseasiassa tekniikan tohtori.

Siinä sitten possunposkia putsatessaan keulivat että "olemme molemmat työssämme olleet projektipäälliköitä" ja "meillä on molemmilla kokemusta prosessioptimoinnista, eli aika riittää ja hommat hoituu varmasti, teimme demonkin", he vitsailivat.

No mitä sitten kävikään. Toinen insinööri leikkaa heti aluksi peukalonsa halki (ei ollut demossa tätä) ja tohtori jää yksin perkaamaan poskia. Sitten alkaa kuulua jo napinaa että posket tuli keittiöön liian paskaisina, ts liikaa perattavaa. Kas kun eivät alkaneet possuja syytellä.
Sitten kun se peukalo saatiin kursittua ja inssi palasi keittiöön, alkoivat he tehdä rapukakkumassaa. Kaikki näytti hetken hyvältä, kunnes tämä haavoittunut insinööri liukastui ("lattialla oli öljyä") ja osa rapukakuista meni roskiin. Kukaan ei enää puhunut demoista tai prosessioptimoinnista. Tohtori myönsi että "meinaa alkaa harmittaa".

Ei siinä mitään, tilanne olisi vielä pelastettavissa taktikoimalla rapukakkujen koolla. Taistelupari teki kuitenkin liian isoja kakkuja, ja huomasivat jossain vaiheessa että kaikille ruokailijoille ei riitä edes yhtä kakkua. Alkoivat sitten pienentää niitä aluksi tehtyjä, joka olikin hyvä suunnitelma. Paitsi että kakkuja oli silti liian vähän, 10-20 henkeä jäi ilman. Eli todennäköisesti ei ainakaan alle 20. Ja ne olivat lisäksi tuomariston mielestä pahan makuisia.

Kaikenkaikkiaan koko tapaus oli malliesimerkki siitä kun insinööri laitetaan toteuttavaan työhön, tai itseasiassa kaksi insinööriä parityöskentelyyn. Enkä sano tätä pahalla, olenhan insinööri itsekin.
Joskus kymmenen vuotta sitten oli insinöörikoulutukseen oli rajusti liikaa aloituspaikkoja, ja sillä tahdilla joka neljäs suomalainen olisi insinööri. Silloin insinöörijärjestöt vitsailivat, että vaikka maailma hyvin toimisikin noin, ei se olisi ihannetilanne. Ja kyllähän se toimisikin. Demona.
 
Viimeksi muokattu:

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
"In retrospect, lighting the match was my big mistake...


Kiitos tästä nostosta, enpä tätä enää muistanutkaan. Juttu oli aikoinaan, vissiin ennen interwebbiä, Aamulehden Kiikari-palstalla tositarinana ihan suomeksi. Käytimme sitä sopivissa tilanteissa hyväksemme tehtävänannolla: "lue tämä ääneen nauramatta".

Muistaaksen yksi koehenkilöistä onnistui pitämään pokkansa.

t. hanu
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
En nyt enää naura, mutta eilen.
Suomen Top Chefissä oli jakso, jossa kilpailijat pareittain valmistavat gaalaillallisen sadalle hengelle.
Korjataan sen verran, että Master Chef oli kyseessä. Topissa sitten nämä ammattikokit. Mutta huvitti hiukan minuakin tuo inssien touhuilu. Poskista tuli silti mureat.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Sille että "Jatkoajan homoketju" roikkuu päivästä toiseen yhtenä aktiivisimmista ketjuista. Suurinta kiimaa ei näköjään saakaan tällä palstalla aikaan jääkiekko, vaan homoilu.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Sille että "Jatkoajan homoketju" roikkuu päivästä toiseen yhtenä aktiivisimmista ketjuista. Suurinta kiimaa ei näköjään saakaan tällä palstalla aikaan jääkiekko, vaan homoilu.

Homoilu on miesten hommaa!

Itse oon kyllä ihmetetellyt täsmälleen samaa asiaa, aluksi luulin että ketju on tarkoitettu palstan homoille mutta ilmeisesti siellä keskustellaan homoudesta noin yleisesti.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sille että "Jatkoajan homoketju" roikkuu päivästä toiseen yhtenä aktiivisimmista ketjuista. Suurinta kiimaa ei näköjään saakaan tällä palstalla aikaan jääkiekko, vaan homoilu.
Ja statistiikan mukaan nimim. Kisapuistolle voidaan jakaa Vuoden Homo -palkinto. Haastajia ei ole lähimaillakaan.
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Saksalainen dokumentti skineistä, kummankin ääripään niistä.

Skinhead Attitude Full Video - YouTube

Onkohan ulkomailla vedetty tuon lipun tiimoilta jonkinlaisia johtopäätöksiä. :D

Niin tuo videolla esiintyvä "Jäsä" on porilainen. Kaveri oli hyvinkin aktiivinen noissa piireissä mm. Ruotsissa aikoinaan. Itse en millään tasolla ole aatteen miehiä, mutta tiedän ko. kaverin muuta kautta.
 
Viimeksi muokattu:

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
RIA Novosti: Taisteludelfiinejä karkasi Ukrainan laivastosta

http://yle.fi/uutiset/ria_novosti_taisteludelfiineja_karkasi_ukrainan_laivastosta/6535979

Jumaleissön! Taisteludelfiinit lähteneet puntikselle kuin pahaisetkin gonamiehet! Parhaita paloja:
Ukrainalaisten tiedotusvälineiden mukaan kolme taisteludelfiiniä on karannut maan laivaston harjoituksista Krimin Sevastopolin tukikohdan lähellä. Venäläisen uutistoimiston Ria Novostin lainaama asiantuntija uskoo, että delfiinit lähtivät etsimään naaraita.
No sillälailla!

Neuvostoliiton aikana laivastossa palvellut upseeri Juri Pljatshenko kertoo, että jos urosdelfiinit paritteluaikana havaitsivat naaraan, ne lähtivät sen perään välittömästi. Mutta ne tulivat takaisin noin viikon päästä, hän kertoo Ria Novostille.
Ihan kunnon riiuureissua! Tulikohan häkkiä vai selvisivätkö punttaajat poistumiskiellolla? Vai leikattiinko silakka-annoksia?

Hyökkäyksiä varten delfiinien päähän voidaan kiinnittää erityisvalmisteinen veitsi tai pistooli.
Mahtaa olla karu viimeinen näky vihulaisen sabotööri-sammakkomiehelle kun vihainen taisteludelfiini uiskentelee vastaan puukko tai pistooli otsassa...
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Ei jumalauta! Taisteludelfiini, tää piristi päivää. Luulin, että nämä vain Red Alertissa, mutta vielä mitä nehän ovat oikeasti Iivanan salainen ase.

Kiitos tästä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Olen aika shokissa ettei aivan eeppisen tason legendaarisia Veet for Men-käyttäjäarvosteluita ole vielä mainittu täällä.

Varoitus, aiheuttaa lamauttavaa naurua. Kysymys on siis käyttäjäkokemuksista kun karvanpoistoainetta on yritetty käyttää intiimikarvoituksen poistoon, no, joku yritti nenäkarvojakin vähentää hienoin tuloksin.
Amazon.co.uk: Customer Reviews: Veet for Men Hair Removal Gel Creme 200 ml

Pientä esimakua tulevasta vaikkapa tässä pienessä leikkeessä, missä kuvaillaan aineen aiheuttamaa poltteen tuntemusta
"This was probably and hopefully the only time in my life I was going to wish there was a gay snowman in the kitchen which should give you some idea of the depths I was willing to sink to in order to ease the pain. The only solution my pain crazed mind could come up with was to gently ease one of the sprouts where no veg had gone before."
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Cocks - Dicken. Voi kunpa kasvaisin jo aikuiseksi ja lakkaisin hihittelemästä kyseiselle kohtaamiselle.

YLE:n teksti-tv:n sivun 220 "Kova Cocks kellisti löysän Dickenin" - uutista odotellessa. Toistaiseksi siinä on vain tylsä "Cocks ja Dicken liigapelissä".
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
HTML:
Cocks - Dicken. Voi kunpa kasvaisin jo aikuiseksi ja lakkaisin hihittelemästä kyseiselle kohtaamiselle.

Täällä sama. Tasaisin väliajoin vielä törmää eräässä sigussa ettei pääse totuus unohtumaan.

Käsipalloliigan kärki on muuten tällä hetkellä todella kovaa kamaa.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
JYPin ja Kerhon puolivälieräketjussa HPK:n suosikkijoukkueekseen ilmoittanut kirjoittaja nimitteli jyväskyläläisiä maajusseiksi ja jyväjemmareiksi. Meininki hyvä. Kevät on ilmeisesti tulossa.
 

inchino

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vielä käsipallosta...

Aloin tässä miettimään, että olenko kehittänyt tämän omassa päässäni, vai onko Cocks jossain vaiheessa kohdannut Chocolate Boys-nimisen porukan.

Nopea googletus sen todisti, ihan oikein muistin. Ei tällaista voi keksiä:

Perjantain puolivälierässä liigan runkosarjan kolmonen Cocks kohtasi tallinnalaisen Chocolate Boysin, joka osoittautui niukasti paremmaksi...

Cocks viidenneksi Baltian liigassa yle.fi
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
(ÄTT) URHEILU: Saipa playoffeihin (ennakkopätkiä Wapun Äpystä)

Lappeenrannan Kaukaan tehtaan piipusta nousi tänään valkoista savua merkkinä siitä, että Saipa on vihdoin päässyt vuosien tauon jälkeen SM-liigan playoffeihin. Jo vuosia on Lappeenrannan Kisapuiston kappeliin kokoontunut ympäri Etelä-Karjalaa korkea-arvoisten kannattajien joukko valitsemaan Saipaa playoffeihin – mutta turhaan. Kun Saipa ei ole päässyt playoffeihin on päävalmentajan päässä kiehutettu perinteistä etelä-karjalaista tyrnimarjamirhamia, josta tuleva musta savu on ollut merkki ettei Saipaa ollut tälläkään kerralla valittu.

Saipaa on valittu playoffeihin vuodesta 1948 ja se on yksi vanhimmista ja pitkäpiimäisimmistä rituaaleista koko Suomessa. Vuosia kestävän valintaprosessin ajan kannattajat ovat joutuneet viettämään kaiken aikansa Kisapuiston kappelissa, josta he ovat saaneet poistua ainoastaan tehtaalle työpäivän ajaksi, kirjastoon Etelä-Saimaan lukaisemaan tai torille vetylöitä syömään.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
"Ukrainalaisten tiedotusvälineiden mukaan kolme taisteludelfiiniä on karannut maan laivaston harjoituksista Krimin Sevastopolin tukikohdan lähellä. Venäläisen uutistoimiston Ria Novostin lainaama asiantuntija uskoo, että delfiinit lähtivät etsimään naaraita."

No sillälailla!

Ihan kunnon riiuureissua! Tulikohan häkkiä vai selvisivätkö punttaajat poistumiskiellolla? Vai leikattiinko silakka-annoksia?

Noi on niitä kuuluisia hippidelfiinejä. Make love not war.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves-Jukurit -karsintaketjun välittömälle lähtemiselle vaasalaisten itkulinjalle.

Okei, kuka Ilves-fani tunnustaa tehneensä invaasion Pat_LaFontaine:n muijan anukseen viime keväänä? Job well done, täytyy sanoa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös