Puolivälierät 2013: Sport - Jokipojat

  • 58 145
  • 197

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Ennen sarjan alkua hämmensi mm. MrMacmanaman:in tylyt arviot Sportin kevään kunnosta sekä iskukyvystä. Etenkin ensimmäisen ottelun suvereenin esityksen jälkeen kuittasin ne lähinnä itsesuggestiona/ruoskintana. Mutta mitä nyt olen pari Sportin peliä paikanpäällä nähnyt, niin kumman oikeanlainen analyysi sieltä sanojen seasta paljastui. Ei kiilu kotkan silmät niin kuin pitäisi.

Yksittäisiä pelejä Sport on pelannut hyvin tällä kaudella, ei sitä käy kiistäminen. Esim. Red Armyn synttärikemupelissä Sport painoi hirmuisella intensiteetillä ja varmasti esitys edellisillan 5-0-tappiosta muuttui aivan älyttömästi. Moni Sport-kannattaja toivoi, että vaasalaisnippu olisi saanut tuon vaihteen pysyvästi silmään, mutta niinhän ei käynyt.

Mä näkisin, että joukkue tarvitsee runkosarjan aikana vaikeuksia tai haasteita, mitkä voittaa, koska ilman näitä se tiukan paikan hoitaminen playoffeissa voi olla liian vaikeaa, koska siitä ei ole aiempaa kokemusta. Mutta se tarvitsee myös evidenssiä pidemmältä ajalta siitä, että peli kulkee ja tulosta syntyy. Nyt tämä jälkimmäinen on jäänyt Sportilta tyystin toteutumatta, kun missään vaiheessa kautta ei olla pelattu pidempään hyvin. Ja totuus on, että - vaikka Räsänen onkin ennen kaikkea pelitapavalmentaja - joukkue ei ole missään vaiheessa saanut pelitapaansa toimimaan niin kuin pitäisi. Sportin pelitapaan ei kuulu se, että pakki kuskaa kiekkoa punaviivalle ja vetää päätyyn. Nyt tietyt pelaajat on pelannut näin melkein koko kauden. Se ei ole ko. pelaajien vika, se on valmennuksen vika. Tottakai tähän vaikuttaa moni asia. Jos ei ole enempää pakkeja terveenä kuin viisi niin vaikea sun on viltittää se, joka varastaa pelisysteemistä. Mutta tämmöistä jääkiekko joskus on. Haasteita riittää.

Onnistumiset ruokii itseluottamusta ja kun onnistumisia tulee paljon ja pidemmän aikaa, se luo vankan perustan. Nyt perustaa ei ole. Korttitalo rämisee alas pienimmistäkin vastoinkäymisestä.

Liikaa tais vaihtua pelaajisto viime kaudesta. Ite olin sillä linjalla, että kaikille jatkoa pl. Perkkiö. Liiga ja ulkomaat vie toki omansa. Nyt saatiin tilalle runkosarjan tähtiä, joiden henkinen kantti on paljon ohuempi kuin edellisten Sport-joukkueiden kärkipelaajien. Kolmos- ja nelosketjut veti koko runkosarjan vihkoon ja nyt kun runkosarjan tähdet sammuu, on näiden vaikea enää pelastaa joukkuetta. Osa on toki nostanut tasoaan.

Joukkuehenkikin on varmasti aivan perseestä verratuna edellisiin kausiin, milloin joukkue on vaikuttanut todella yhtenäiseltä. Tässä asiassa olen helvetin pettynyt meidän johtaviin pelaajiin. Se on näiden veljien duuni laittaa jengi ojoon, jos ja kun siellä keulitaan ja ei pelata joukkueen pussiin, vaan omaan. Toki valmennuksellakin osansa.

Tulipahan vuodatus. Tämmöistä tää on. Ei aina voi voittaa. Kaksi kautta vedetiin aivan unelmaa, kaikki onnistui. Nyt taas haalarit päälle. Ehkä työntekokin vähän unohtui tällä kaudella.

Vaikka mahdollisuudet ovat todella ohuet, kaikki silti askiin torstaina.
 

kotkanpoikii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sumulaakson kk, Spora forever,
Näin se on, jos ei joukkueessa ole yhteishenkeä niin hengetöntähän toi touhu on. Silti jaksan uskoa että Vaasassa on vielä mahdollisuus kääntää tuo kurssi. Kait sitä Spora vois pelata vaikka uskolliselle yleisölleen? Uskaltaiskohan Räpsä vielä sotkea noita ketjuja, niin että taiteilijoille vois tulla uusia variaatioita esim yv.kuvioihin? Siis mahdollistaisko se sellaisia kuvioita mitkä eivät ole ennalta ole arvattavissa, eikai tässä enää mitään hävittää ole. Missä on Fagerhed ?Mahtavaa peliä Joensuun mokelta, nuori kaveri sen kun vain nostaa osakkeitaan !! ja iso peukku Joensuun kirjoittajille, pidetään jalat maassa ja fiilis korkeella ja kuitenkin niin, että arvostetaan peliä, pelaajia ja fiilistä toista dissaamatta. Taitaa tulla yllätysten pleijarit tänä vuonna. Toisaalta urheilussa on kaikki mahdollista niin kauan kuin peliaikaa on kellossa jäljellä. Nyt olis tilauksessa sellainen "miracle on ice" osa...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tässä asiassa olen helvetin pettynyt meidän johtaviin pelaajiin. Se on näiden veljien duuni laittaa jengi ojoon, jos ja kun siellä keulitaan ja ei pelata joukkueen pussiin, vaan omaan.

Mutta ketkä nämä johtavat pelaajat oikeastaan ovat? Itse pidin Pelkosta johtaja-aineksena, mutta välillä hänelläkin menee kasetti totaalisen jumiin. Pelkonen on ja tulee olemaan silti yksi johtavista pelaajistamme.
Riskaa pidin ja pidän edelleen, vaikka henkilöä en tunnekaan. Toisaalta kerran omasta tahdosta kapteeninnauhasta luopuminen puhuu muuta.
Uittoa en ole koskaan mieltänyt kapteeniksi. Tekee takuuvarmasti oman työnsä, mutta ei ole esimerkkinä tyhmillä jäähyillään muille.
Jalo on tai siis oli taas täysin uusi joukkueessa. Olisiko hänestä ensi kaudelle kantamaan C-kirjainta? Noiden nimien jälkeen jää enää Suomussalmenmies. Hänellä kausi taas meni totaalisen pakettiin loukkaantumisien johdosta, eikä siten ollut kopissa tekemässä sitä tärkeää pukukoppipelaamista.

Joukkuehan on siis kauttaaltaan vielä täysin raakileita täynnä. Ehkä ensi kaudeksi sekaan mahtuisi joku the boss, jolla myös kokemusta hädän hetkistä ja ilon kiljahduksista.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
ja iso peukku Joensuun kirjoittajille, pidetään jalat maassa ja fiilis korkeella ja kuitenkin niin, että arvostetaan peliä, pelaajia ja fiilistä toista dissaamatta.

Kyllähän kanssakäymisessä Vaasan Sportin kaltaisen perinteikkään divariseuran kannattajien kanssa aina on se kunnioittava pohjavire ja pitää ollakin.

Hieno sarja tämä on tietysti joensuulaisittain ollut. Joukkue on pitkin matkaa parantanut, ja kaksi kotipeliä ovat olleet aivan käsittämätöntä herkkua. Ensimmäinen oli todella huimaa playoff-taistelua ja eilinen taas oli varmasti yksi Mehtimäen kaikkien aikojen maanantai-illoista tunnelman puolesta, kun 3166 katsojaa eli kiihkeästi joukkueen mukana.

Jännästi tässä sarjassa on noussut ihan uusia pelaajia esiin. Otetaan nyt esimerkiksi Janne Niva. Taistelee ja pitää kiekkoa ihan helvetin hienosti hyökkäyspäässä. Tai Otto Karvinen, jonka sydän on täysin ärjylogon muotoinen. Tahi huimasti kehittynyt Oula Uski. Tai tai tai... Joukkue vaikuttaa nyt todella harmoniselta kokonaisuudelta. Vielä runkosarjassa oli selkeästi tilanteesta riippuen ketju-pari, joiden funktio oli jämäminuuteilla pitää oma pää puhtaana. Nyt potentiaalisia onnistujia on huomattavasti noita aikoja enemmän. Ei olla enää lainkaan niin paljon Karevaaran ja Rajalan varassa.

Kaikkiaan kyllä pitää huomioida valmennusjohdon onnistuminen. Kunnon ajoittaminen ja pelitapa ovat tällä hetkellä täysin voittavaa kamaa. Eilen joukkue oli alussa hieman hermostunut, ensimmäisessä pelissä vielä vähän jäässä, mutta muuten mentaalipuolellakin on revitty joka kerta eroa kilpakumppaniin. Näillä raiteilla kun jatketaan niin hyvä tästä taitaa tulla.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Itse uskon, että vielä tullaan Sportin kanssa kerran Mehtimäelle tänä keväänä. Syynä uskomukselle on se, että eilen illan pelissä Sport oli kuskin paikalla siihen pleksin rikkoontumiseen asti. Mitä tuolloin tapahtu? Se oli naps! ja roolit vaihtu. Tuohon asti Sportin pelaaminen oli kumminkin ihan kunnossa ja taisi siellä Jokipoikien maalilla tolpat pelastella. Ja edelleen se Vaasa on Jokipojille peikko. Ja jos tullaan vielä mehtimäelle, niin millainen peli tuosta mahtaakaan koitua? En uskalla edes mielessä tuollaista kauhukuvaa ruveta maalailemaan....totean vain, että ottelusarja ei ole vielä ratkennut minnekään.

Räsäsen ihon alle ollaan kyllä menty pahasti. Sehän kitisee jo ihan kaikesta. Mehtimäkeläisen raportista:

Sportin valmentaja Pasi Räsänen kävi kuumana kamppailun jälkeen. Lehdistötilaisuuden alussakin mies keskittyi avautumaan paikalla olleista ns. ylimääräisistä henkilöistä.

– Onks nää kaikki lehtimiehiä täällä, oikeesti?

– Monta lehtimiestä täällä on? Tää on lehdistötilaisuus? Häh? Tää on lehdistötilaisuus, Räsänen evästi.

Lähde: Mehtimakelainen.net
 
Viimeksi muokattu:

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Räsäsen ihon alle ollaan kyllä menty pahasti. Sehän kitisii jo ihan kaikesta. Mehtimäkeläisen raportista:

Eilenhän ainakin siellä olivat läsnä otteluisännän vieraat ja sitten jotain silmäätekeviä perheineen lehdistön lisäksi.

Eikä siinä vielä kaikki. Satuinpa kuulemaan lehdistötilaisuuden jälkeen, kun Räsänen rähjäsi ensin lehdistötilaisuuden juontajalle siitä, että pelaajakäytävällä oli ollut ottelun jälkeen siviilejä. Tämän jälkeen Räsänen kävi vielä haukkumassa Jokipoikien toimitusjohtajan syystä että "joku Jokipoikien pukumies oli vittuillut Sportin pelaajille".

Elämä on kovaa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tämän jälkeen Räsänen kävi vielä haukkumassa Jokipoikien toimitusjohtajan syystä että "joku Jokipoikien pukumies oli vittuillut Sportin pelaajille".

Tämähän on selkeä tapaus. Pena Matikainen on käynyt morjestamassa Tero Konttista. "Meidän miehen" pelaaminen on ihan sekaisin ja poikkarit on ilmeisesti rekisteröity muuallakin.

Pasi Räsänen, hieno mies!
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
+ maalivahtipeli (=Laitinen) check
+ oman alueen puolustaminen paineen alla onnistunut ainakin kotipeleissä

- erikoistilanteet sarjan huonointa voiko yv olla huonompaakin?
- pelitapa helposti hajoitettavissa selvästikin
- maalipaikoille vaikea päästä, kun päästään ei onnistuta todellakin
- fyysisyyden puute kyllä
- puutteita liikkeessä joo-o
- merkkausvirheet sekä huono syöttöpeli aiheuttaa paljon ylivoimahyökkäyksiä ja läpiajoja osu ja uppos tämäkin

Itse jossain määrin jopa toivon, että Sport tippuu heti ja päästään heti kunnolla keskittymään ensi kauteen. Jos tälläkin kaudella tulee hyvä sijoitus, niin mikään ei muutu, eikä täällä nähdä liigaa pitkään aikaan (ilman kabinettipäätöksiä). Kaiken kaikkiaan, välikausiahan tässä edelleen vietetään.

Tuollaisen analyysin tein Sportista ennen sarjaa ja kuinka kävikään. Yksi suonenveto mahtui joukkoon, kuten niin yleensä tällä kaudella on ollut. Katsotaan nyt kiinnostaako ketään enää edes pelata torstaina. Itse heittäisin kaksi kentällistä A-junnuja jäälle ja kokemusta kovasta pelistä. Silloin saattaisin jopa uskoa, että Sport yllättää. Muussa tapauksessa toivottavasti saadaan sarja pakettiin ja säästytään turhalta Joensuun reissulta.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Eilenhän ainakin siellä olivat läsnä otteluisännän vieraat ja sitten jotain silmäätekeviä perheineen lehdistön lisäksi.

Eikä siinä vielä kaikki. Satuinpa kuulemaan lehdistötilaisuuden jälkeen, kun Räsänen rähjäsi ensin lehdistötilaisuuden juontajalle siitä, että pelaajakäytävällä oli ollut ottelun jälkeen siviilejä. Tämän jälkeen Räsänen kävi vielä haukkumassa Jokipoikien toimitusjohtajan syystä että "joku Jokipoikien pukumies oli vittuillut Sportin pelaajille".

Elämä on kovaa.

Eli kaikki tämä "kuuluu asiaan" sun mielestä? Esim. tonne pressiinhän ei pitäisi olla muulla kuin medialla yhtään mitään asiaa. Ei se oo mikään jälkipeliräkälä vaan lehdistötilaisuus.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Eli kaikki tämä "kuuluu asiaan" sun mielestä? Esim. tonne pressiinhän ei pitäisi olla muulla kuin medialla yhtään mitään asiaa. Ei se oo mikään jälkipeliräkälä vaan lehdistötilaisuus.

Missä siinä luki noin?

Käsittääkseni muutamalla muullakin paikkakunnalla tuonne pressitilaisuuteen osallistuu muitakin kuin lehdistön edustajia. Näistä nyt on avautunut Tamminen ja Räsänen, yhteisenä nimittäjänä juuri tappioon päättynyt peli.

En oikein usko, että Sport olisi voittanut, vaikka lehdistötilaisuudessa olisi ollut paikalla pelkkä Vasabladetin toimittaja, pukukoppikäytävällä pelin jälkeen hiirenhiljaista ja pukumiehetkin olisivat jättäneet vinoilematta Sportin pelaajaparoille.
 

Gordillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, RM, Jaro
Ei minnekään. Kaksi kertaa ollut paikan päällä Joensuussa, ja toi hallihan on joka suunnasta pienempi kuin meidän halli jonka kapasiteetti on nykyään kai jotain 4100.

Kuparisaaren kapasiteetti on tällä hetkellä 3794 katsojaa. Vähän aikaa sitten saatiin rakennuslupa, jossa maksimiksi määriteltiin 3961. Mutta tuo lupa ei taida olla vielä lainvoimainen.
 
Suosikkijoukkue
Sporttiuutiset
Kuparisaaren kapasiteetti on tällä hetkellä 3794 katsojaa. Vähän aikaa sitten saatiin rakennuslupa, jossa maksimiksi määriteltiin 3961. Mutta tuo lupa ei taida olla vielä lainvoimainen.

Vuonna -09 lisättiin penkkejä ja yleisökapasiteetti nousi: 4448:aan. Sen jälkeen joku löysi sääntöpykälän (paloviranomaiset) että jokin poistumistie on liian kapea tms. ja siksi on pitänyt rajoittaa yleisömäärää.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Kuparisaaren kapasiteetti on tällä hetkellä 3794 katsojaa. Vähän aikaa sitten saatiin rakennuslupa, jossa maksimiksi määriteltiin 3961. Mutta tuo lupa ei taida olla vielä lainvoimainen.

Ja noista kumpikaan ei muuten pidä paikkaansa. Muistan kun ennen kauden alkua kaverin kanssa juteltiin että onneksi toi kapasiteetti nyt on edes yli 4000.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Räsäsen ihon alle ollaan kyllä menty pahasti. Sehän kitisee jo ihan kaikesta.

Rässy profiloitui viime kaudella rauhallisena kaverina, jonka ilmekään ei värähtänyt, kun vastustajan koutsi heitti jotain provosoivaa piikkiä lehdistötilaisuuksissa. Nyt Räsänen käy kuumana kuin hellankoukku. Tämä kertoo vain ja ainoastaan epävarmuudesta ja hädästä, kun peli ei käy. Keskitytään epäolennaisuuksiin. Tämä on - jos ei tarttunut joukkueeseen - niin ainakin haitannut pelaamista.
 

Gordillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, RM, Jaro
Ja noista kumpikaan ei muuten pidä paikkaansa. Muistan kun ennen kauden alkua kaverin kanssa juteltiin että onneksi toi kapasiteetti nyt on edes yli 4000.

Ote rakennusluvasta: "Sisäisiä muutoksia. Jääurheilutapahtuman yhteydessä vahvistettu suurin sallittu henkilömäärä 3961 henkilöä (lisäys 167)."

Lupapäätös löytyy kaupungin sivuilta vuoden 2013 päätöksistä. Lupa ei ole vielä lainvoimainen, joten kapasiteetti on toistaiseksi 3794.
 
Viimeksi muokattu:

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nostaisin tässä nyt vielä esiin, että JOS torstaina Sport vielä klaaraisi kotipelin, niin varsin mielenkiintoinen tulisi tuosta lauantain Joensuun reissusta. Kummallako ne todelliset paineet silloin olisivat? Otetaanko Sporasta vielä kaikki irti ja parilla onnistuneella suorituksella kelkka vielä kääntyy. Jokipojat tuskin Vaasaan haluaa näitä lähteä enää ratkomaan. Viime kausien pleijareissa on kuitenkin tehty aika uskomattomia suorituksia. Joukkue ei tietenkään ole sama, mutta ???

Jotenkin vaan tuntuu, ettei tää ole vielä tässä. Toivottavasti en ole väärässä, vaan saadaan vielä taistelu aikaan ja mahdollisuus jatkaa kautta. Mikä ei tapa, se kasvattaa!
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Eiköhän ne paineet ala siirtymään Sportin voittaessa jokipojille, sillioin heidän on melkein "pakko" voittaa joensuussa. En ainakaan usko että 1 voitto vaasasta tekisi Vaasasta juurikaan helpompaa paikkaa pelata, vielä kun game seven ja mökki täynnä..
OHO kylläpäs se ajatus karkas, nyt vaan keskitytään klaaraamaan tää kotipeli.
tai ainakin siinä esityksessä pitää olla vähä munaa, en halua päättää kautta katsomalla mitään varovaista surffailua.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Joo kotipelistä kun klaaraisi voiton, niin eihän se nyt niin mahdoton vuori olisi sitten kiivettäväksi... ;)
Paineet ainakin siirtyisi Jokipojille ja Niemikin voisi joutua vähän kovempaan paikkaan.

Ongelma vaan on se, että ensin meidän täytyisi saada omat äijät pelaamaan. Tai noh, kyllähän ne viime kotipelissä ihan hyvin väänsi ja paikkojakin oli ratkoa. Edellinen pelihän se (ainut) floppi oli. Nyt tilanne toki eri, kaverilla henki päällä, meillä ei niinkään.

Helkkarin pienestä nämä on kiinni, jos ja jos... Jos Riskan veto "tyhjään maaliin" olisi mennyt viime kotipelin jatkoajalla sisään, sarja olisi nyt vähintään 2-2 tai kuka tietää vaikka 3-1 meille (tai viime pelin tolpat sisään ekassa erässä..) Kun ei mennyt niin haukutaan koko jengi ja kaikki on päin persettä, yksi tilanne toisin ja kaikki olisi hyvin? :)

Pienistä puroista erot huippujengien välillä muodostuu.
 

flaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Saipa
Ote rakennusluvasta: "Sisäisiä muutoksia. Jääurheilutapahtuman yhteydessä vahvistettu suurin sallittu henkilömäärä 3961 henkilöä (lisäys 167)."

Lupapäätös löytyy kaupungin sivuilta vuoden 2013 päätöksistä. Lupa ei ole vielä lainvoimainen, joten kapasiteetti on toistaiseksi 3794.

Se on kyllä hyvä, että selvisi nyt tämä! Kaikilta vierähti kivi sydämeltä! Nyt voinette varmaan viedä tämän keskustelun jonnekin muualle? Mitäpä jos perustaisitte vaikka uuden ketjun nimellä: "Kuparisaaren jäähallin yleisökapasiteetti eri vuosina ja tähän liittyvät rakennustluvat." Siellä voi kaikki innokkaat sitten keskustella erinäisistä pikanteista detaljeista! Kiitos och tack så mycket :)

Nostaisin tässä nyt vielä esiin, että JOS torstaina Sport vielä klaaraisi kotipelin, niin varsin mielenkiintoinen tulisi tuosta lauantain Joensuun reissusta. Kummallako ne todelliset paineet silloin olisivat? Otetaanko Sporasta vielä kaikki irti ja parilla onnistuneella suorituksella kelkka vielä kääntyy. Jokipojat tuskin Vaasaan haluaa näitä lähteä enää ratkomaan. Viime kausien pleijareissa on kuitenkin tehty aika uskomattomia suorituksia. Joukkue ei tietenkään ole sama, mutta ???

Jotenkin vaan tuntuu, ettei tää ole vielä tässä. Toivottavasti en ole väärässä, vaan saadaan vielä taistelu aikaan ja mahdollisuus jatkaa kautta. Mikä ei tapa, se kasvattaa!

Nii-in. "Toivossa on hyvä elää" sanoi se kuuluisa lapamatokin ;) No ei vaan, kyllä sanoisin, että Jokipoikien joukkue on sen verran henkisesti nyt kasvanut, että:

a) Ryöstö kakonen Vaasasta voi olla todellisuutta ja homma on sitä myöten taputeltu - en ehkä kuitenkaan tähän usko!
b) Mikäli Sport vielä kotivoiton kampeaa, ei se Jokipoikia hetkauta. Joensuussa tulee sitten olemaan uskomattoman hyvä tunnelma enkä usko, että joukkue ottaa matsista mitään kummempia paineita. Spårt laitetaan viimeistään Mehtimäen terminaalissa pakettiin ja pistetään Kiitolinjalla Vaasan satamaan
c) JOS (siis hyvin suuri jos) Sport onnistuu vielä Joensuunkin matsin viemään - jota siis todella epäilen - niin sitten henkinen vaaka kallistuu kyllä vaasalaisille ja voitto Vaasasta game sevenissä voi olla tekemätön paikka

Näin. Voi tulla taputtelemaan selkään jälkeenpäin. :)
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pikkuhiljaa toivuttu eilisen paskan katsomisesta. Jotenkin sitä lapsen omaisesti alkaa taas rohkeasti keräämään luottamusta seuraavaan yritykseen. Sport tulee voittamaan torstain ottelun ja koko paskan jos joukkue näin vain päättää, taitoa siihen on olkoon Räpsän valmennustaidot mitä hyvänsä. Toivon Räpsältä vain ja ainoastaan että Laitinen on byyrissä, muun duunin saa joukkue ottaa päätettäväksi.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Sport tulee voittamaan torstain ottelun ja koko paskan jos joukkue näin vain päättää, taitoa siihen on

Nyt tämän joku voisi käydä niittaamassa puhukopin seinään... Se on just näin.

Kaikesta perseilystä ja ties mistä joukkueen ongelmista huolimatta, jos ammattiylpeys saadaan kaivettua jostain ja joka äijä päättää sitoutua pelitapaan ja joukkueelle pelaamiseen niin silloin Sport voi vielä viedä tämän. Sarjan katkaiseminen on pomminvarmasti henkisesti vaikea paikka kuitenkin selvästi kokemattomammille joensuulaisille. Ottamatta mitään pois Jokipon aiemmista kolmesta peräkkäisesta ansaitusta voitosta, niin Sportin materiaali tähän sarjaan on kaikesta huolimatta sellainen, että jos palikat loksahtavat kohdilleen niin pysäyttäjää ei helpolla löydy (Mestiksesta siis, huom).
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Kyllähän täällä paljon asiaa tulee kanssakannattajien suusta.

Sportillahan ei ole enää mitään hävittävää, joten luulisi että pelikin näyttäisi siltä ettei enää puristeta, toisin kuin Joensuulaiset. Huomisesta pelistä uskonkin että voitto saattanee tulla, mutta mitäs siitä eteenpäin? Joensuun game 6 olisikin taas aivan uusi maailmansa. Toki voidaan uskoa siihen että Sportilla loksahtelisi palasia kohdalleen, mutta sitä saa, ja pitää epäillä. Tässä on ollut koko vitun kausi aikaa hoitaa sitä hommaa raiteilleen, siinä kuitenkaan onnistumatta. Joten miksi nyt? Oletin että Sport saisi draivin päälle ensimmäisen pelin voitosta, mutta mitenkäs kävikään? Tuntuupi välillä vähän siltä ettei Oprah ja Dr.Phil yhdessäkään saisi tuota joukkuetta pelaamaan kotkasydämellä... Toki toivonkin että vielä todistetaan toisin.

Ja mitäpä ne Joensuulaiset huutelee että olisi kova paikka jossain Mehtimäellä, missä tunnelmakin on "uskomaton", Sporthan yleensä pelaa ilman yleisöä ja kannatusta, joten se olisikin aivan uusi paikka joukkueelle. Toki hienoa että sielläkinpäin on meteliä, edes vaikka playoffeissa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Sport tulee voittamaan torstain ottelun ja koko paskan jos joukkue näin vain päättää

Kyllähän se on nyt niin, että Sport on saattohoidossa. Toivoa ei ole. Iilahti maaliin ja Jokipojilta kädet ylös. Näin on kaikille helpompi. Sportin ei tarvitse tehdä kallista reissua ja Jokipojat pääsee freesimpänä haastamaan Jukurit. Turha tätä on enään kauemmaksi venyttää kun ei Sportilla ole tällä kaudella rahkeita liigaan ja mehukannu on enemmän se Jokipoikien "juttu".

Peace and love. Kotka on laskeutunut Suden suuhun.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Jotenkin sitä lapsen omaisesti alkaa taas rohkeasti keräämään luottamusta seuraavaan yritykseen.

Tämä sai hymähtämään, mutta näinhän se juurikin on. Ja totta, kyllä Sport tämän sarjan vielä vie, jos se haluaa. Huomenna kunnon agressiivinen lähtö taas, vastataan fyysisyydellä fyysisyyteen, täysi rähinä päälle ja pari kassia. Ei se muuta tarvi.

Jos huhut ( joihin en halua uskoa) Pekkalan tinttailuista ja joukkuehengen syömisestä pitävät paikkansa, niin eiku katsomoon vaan. Kyllä pitää uskaltaa valmentajan tehdä se, mikä tarvitaan.
Nabb, Riska ja Uitto etunenässä ovat huomenna suuren suuressa roolissa. On pomminvarmaa, että he pelaavat jokaisen sekunnin Sportille. Kun he saavat sanomansa perille kopissa ja jätkät rupee jokainen pelaamaan joukkueelle, me ollaan yks-kaks Mestiksen finaaleissa saakka, eikä kukaan ehtinyt sanoa kissaakaan.

Toivottavasti jokainen gloryhunter löytää huomenna hallille. NYT sitä tukea tarvitaan!!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Joo en mää nyt sanois, että Sport ihan päättämällä peliään kuntoon saa. Varmasti pojat yrittävät kaikkensa, mutta kun pää on jumissa ja itseluottamus maissa, se vain tulee ulos tuollaisena. Eka peli oli Sportilta ihan hyvä ja siinä itelläkin vähän toivo heräs, että lähtiskö tämä tästä. No ei lähtenyt.

Huomenna Sport voi voiton ottaa. Tämä siksi, että aika monesti se sarja katkeaa kotikaukalossa helpommin kuin vieraissa. Ja en väitä, että Jokipojat lähtee tahallaan Vaasassa häviämään, vaan enemmän sitä, että alitajunnassa jyskyttää semmoinen, että meillä on seuraavassa kotipelissäkin se mahdollisuus. Tämä on realisoitunut Sportilla nyt monta kautta putkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös