Juujärvelle kenkää(?)

  • 110 804
  • 345

URM-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, URM
Auttaako se mitään tässä vaiheessa? Pelastaako se tätä kautta? Tiimalasissa varmasti on hiekka kuitenkin lopussa.

Olet oikeassa, paska housussa, nyt ei kannata muuta kun rämpiä tämäkin kausi läpi. Turhaa tuhlata enempää rahaa, tosin kyllä alkaa tukijoiden apu olla aika finaalissa. Uusi kausi ja toivottavsti uudet kujeet?
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Liba Leijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juujärvi ja Kultanen vaihtoon. "Pojat" saivat rakentaa joukkueen ja mikä on tulos. Parasta peleissä ovat olleet lihikset ja makkarat ja unohtamatta Mikko Rämöä!

Kouvolan muukalaislegioona on kaikin tavoin surkeimpia muutamaan vuoteen. Selittelyjä riittää mutta ei rohkeutta katsoa peiliin. Jo nyt on syytä tunnustaa, että joukkueen kokoamisessa on epäonnistuttu.
Miksi Jukurit porskuttaa vuodesta toiseen? Mikkelissä on ollut laadukas valmennus ja joukkuetta on rakennettu huolella. Miten Kouvolassa?

KooKoosta on heitetty ulos ja päästetty pois sellaisia pelaajia, jotka tällä hetkellä olisivat nostamassa tasoa niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin.
Onneksi Liukkonen palasi, että voidaan sanoa, että edes joku oma kasvattikin pelaa pelaavassa kokoonpanossa. Omat kasvatit viime kausina pelaavat joko Titaaneissa, istuvat katsomossa syömässä popcornia tai lopettavat. Menestyvän seuran yksi peruselementti on oman juniorityön hyödyntäminen ja arvostaminen.
Omien kasvattien on saatava samanlainen kohtelu ja peliaika kuin muualta tulleella samantasoisella junnulla. Sen on jälleen kerran unohtanut nykyinen valmennusjohto.
 
Olet oikeassa, paska housussa, nyt ei kannata muuta kun rämpiä tämäkin kausi läpi. Turhaa tuhlata enempää rahaa, tosin kyllä alkaa tukijoiden apu olla aika finaalissa. Uusi kausi ja toivottavsti uudet kujeet?

Veikkaisin vaan, että Juujärvelläkin on palkkashekki ihan "kunnossa" ja seura ottaisi niskoilleen aika isot hillot monottamalla. Toisaalta tälläkin kaudella on nähty se potentiaali mihin KooKoo pystyy, joten ei auta kuin toivoa, että se siitä lähtisi. Sportin persraiskaus kotona oli jotain todella hienoa.

Ja kun mietitään viime kautta, niin silloin ei kyllä oikeasti tullut edes pilkahdusta mistään hyvästä, vaan se oli umpipaskaa läpi kauden. Jospa tänä vuonna rämmitään nyt ja keväällä heitellään muutamalle jengille rantapalloja?
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onhan tuossa joukkueessa potentiaalia, mutta mistä löytyisi se tasaisuus? Ja sitten taas toisaalta on selkeitä puutteita. Eilen hävittiin melkein kaikki kaksinkamppailut ja illan saldoksi jäi Heikkisen komea laukaus ja Luigin illan komein taklaus. Ja se lihis.

Eniten ihmetyttää se ettei sitä oman pään pelaamista olla saatu kuntoon siltä osin että kun oma mies on ekana kiekossa, niin todella usein tulee ihme arpomista että mitä pitäisi tehdä. Kestää liian kauan, tulee huono syöttö, yritetään kynätä ite oman maalin vieressä vastustajaa kahville tai kaikkea tätä ja vastustaja vie kiekon. Näitä tulee joka matsissa. Yksikään vastustaja ei ole pystynyt tähän niin järjestelmällisesti kuin KooKoo. Jokaiselle tulee tietysti aina joskus se virhe mikä meinaa maksaa maalin, KooKoolle tulee monta joka pelissä. Olen tätä nyt seurannut kaikissa peleissä mitä olen käynyt katsomassa(=kaikki kotipelit-2) ja tämä vaan jaksaa ihmetyttää. Sen myönnän että on ollut pelejä missä on aina välillä tuntunut että se lähteminen tai edes kiekon liikuttaminen omissa on ollut parempaa, mutta jossain vaiheessa se on murentunut melkein 'normi' tasolle.

Itse en laittaisi JuuJuuta kesken kauden mihinkään vaan antaisin mennä loppuun asti. Täytyy muistaa sekin ettei JuuJuu ole kuitenkaan kokemukseltaan mikään erkkawesterlund, täytyy hänenkin oppinsa maksaa. Toivotaan että tulosta tulee keväällä.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lyhyestä virsi kaunis. Eihän nyt jumalauta voida taas vaihtaa valmentajaa, varsinkaan kun Juujärvi ei ole ollut ruorissa edes yhtä kokonaista kautta. Joo, en ole minäkään ollut tyytyväinen alkukauteen. Ärsyttää hullun lailla jokainen puppelointi 4-0 johtoasemassa tai muut kämmäilyt, mutta mitä se valmentajan vaihtaminen tässä vaiheessa taas auttaa, kun joukkue on jo kasattu. Annetaan Juujärvelle mahdollisuus valmentaa kausi loppuun, ja toivottavasti lopussa kiitos seisoo. Itselläni on edelleen luotto, että keväällä pärjätään. Ehkä olen väärässä, ehkä en.

Peliesitysten täytyisi kyllä parantua pikaiseen tahtiin, ettei viimeisetkin gloryhunter-kouvolalaiset katoa katsomoista.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Eniten ihmetyttää se ettei sitä oman pään pelaamista olla saatu kuntoon siltä osin että kun oma mies on ekana kiekossa, niin todella usein tulee ihme arpomista että mitä pitäisi tehdä.

Tulee mieleen että joko pelitapa on sekaisin, tai puolustajat ja hyökkääjät pelaavat eri peliä ja liian pitkillä etäisyyksillä? Osaako Kultanen ja JJ valmentaa ja peluuttaa yhdessä toimivaa jääkiekkoa? Hyökkääjät on kokeneita ja huippuluokkaa meillä, mutta pakistossa on paljon lainoja ja kokemattomuutta. Se vaatisi simppelin pelitavan ja hyökkääjien pelaamista myös puolustuspäässä, koska kukaan ei opi kunnolla vaativaa pelitapaa muutamassa päivässä.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Alkukausi heikko, välissä hyvää (mm. 10 pelin jakso, josta 25/30 pinnaa) ja taas heikko vaihe menossa. Ei ole löytynyt tasaisuutta tämän kauden KooKoosta. Tulee yllättäviä tappioita ja hukataan isoja johtoja kuten Peliittoja ja Hokkia vastaan.

Ei toisaalta kovin yllättävää kun muistaa, miten nuorella joukkueella ollaan liikenteessä. Tätä (nuoruutta) on täälläkin usein toivottu ja jos sitä halutaan, niin pelin tason voi olettaa heittelevän tavallista enemmän. Kouvolassa on vaikea lähteä rakentamaan mitään pidemmällä tähtäimellä kun kaiken pitäisi olla valmista ja näyttää hyvältä alusta lähtien.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hyviä huomioita täällä suuntaan ja toiseen. Itse en oikein tiedä olenko potkujen kannalla vai ei, näkisin että alku JJ:llä on kuitenkin ollut selvästi huonompi kuin Ikalla. Ika sai Kolekin joukkueen kesken kautta vietyä omaan pelitapaansa kohtuullisen nopeasti ja peli kulki - samoin seuraavan kauden. Keväät olivat mitä olivat. Se on myös totta, että kyllähän tämä peli kuitenkin ainakin viihdyttävämpää on kuin Ikan alaisuudessa viime kaudella. Toki sitä tiivistä viisikkotekemistä on ikävä.

Lisäksi hyvä huomio tuosta junioreiden peluutuksesta. Ika nosti rohkeasti kolmikon Koskinen, Sierman ja Virtanen mukaan edustuksen tekemiseen. Mielestäni tämän tyyliset liikkeet ovat tärkeitä kokonaisuuden kannalta. Meidän pitää luoda paikallista pohjaa joukkueelle ja uskaltaisin väittää, että meillä on tarpeeksi laatuakin tämän tekemiseen. Kuitenkin junioreiden saamat näyttöpaikat ovat jopa kutistuneet ja nyt meillä on hyökkääjiä niin suuri pino, että ei taida pahemmin peluutusta olla luvassa. Ollaan palattu Kolekin aikakauteen, jossa omia junioreita käytettiin vain jos ketään muita kokoonpanoon ei ollut löydettävissä, sen sijaan että systemaattisesti ajettaisiin lupaavia kavereita ylös. Ja rehellisesti ei ne pari omaa junnua voisi tuota "peli-ilmettä" ainakaan heikentää, ehkä heillä sentään olisi nälkää näyttää - nälkää joukkueessa ei nimittäin esimerkiksi lauantaina näkynyt yhtään.

Eli jos tavoittelemme keskinkertaisia sijoituksia, niin voisimme tehdä sen kevyemmällä pelaajabudjetilla ja suuremmalla määrällä omia pelaajia. Ei tälläisiä esityksiä tai sarjasijoituksia varten tarvitse roudata satoja liigapelejä ja kiekollisia komeettoja Tampereelta - tähän pystyttäisiin paljon pienemmälläkin. Eli eihän tähän alkukauteen voi kukaan olla tyytyväinen.

Huteja JJ:n lyhyellä aikakaudella on selvästi enemmän kuin osumia, mutta katsotaan mihin osumatarkkuus lutviintuu kauden edetessä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Alkukausi heikko, välissä hyvää (mm. 10 pelin jakso, josta 25/30 pinnaa) ja taas heikko vaihe menossa.

Voisiko tuosta piirtää jonkun kaavankäppyrän ja katsoa minkä vaiheen vuoro on sitten helmi-maaliskuussa? Sehän se taas ratkaisee.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Voisiko tuosta piirtää jonkun kaavankäppyrän ja katsoa minkä vaiheen vuoro on sitten helmi-maaliskuussa? Sehän se taas ratkaisee.

Taitaisi muistuttaa siniaaltoa..
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Oman käsitykseni mukaan Justin Braun oli tulossa KooKooseen, mutta Tappara pystyi tarjoamaan paremman paketin.

Justin Braunin pelit päättyivät sitten Tapparassakin lyhyeen. Kyllä minullakin oli melkoisen varma tieto, että Justin Braunin piti aluen perin tulla KooKoon puolustukseen, mutta vuotiko tieto Braunin tulosta liian aikaisin julkisuuteen ja Tappara tuli samoille apajille ja homma meni puihin, mutta eipä siis Tapparakaan päässyt kauaa nauttimaan Tommy Wingelsin seurakaverin palveluksista. Vieläköhän KooKoolla on verkot vesillä NHL:ssä?
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Kyllä minullakin oli melkoisen varma tieto, että Justin Braunin piti aluen perin tulla KooKoon puolustukseen, mutta vuotiko tieto Braunin tulosta liian aikaisin julkisuuteen ja Tappara tuli samoille apajille ja homma meni puihin

Agentit neuvottelee toki useamman seuran kanssa, eikä tämä tainnut suureen mediaan levitä ennenaikojaan(?), joten ehkä vaan liiga vei tällä kertaa välistä. Jälkiviisaana voi sanoa, että olis kannattanut tulla KooKoohon ja pelata elämänsä kevät.

Tänää tajusin, että lähinnä tulee itsekin nykyään palstalla valitettua ja kirottua huonoja pelejä, mikäs tässä suomalaisen kiekkofanin mielessä on vikana, kun ei pystytä kannustamaan kuten Pohjois-Amerikassa? Välillä pitää etsiä itsestään se pieni poika kaukalon reunalta, iloinen ja viaton mieli, joka ei ikinä uskonut tappioon :)

Omia pitää tukea eniten huonoina aikoina, joten nyt terveiset jengille että hoitakaa se TuTo ja kyllä se kevät ja flow sieltä tulee kun on kärsivällinen ja tekee hommat kunnolla. KooKoo aina mielessä!
 
Nyt se Wingels sitten loukkaantui kolmannen erän lopussa.. Niin kauan sen pallinaama-juujärven piti antaa sitä hakata. Olis käyttäny sitä Mattia ajoissa.
 
Nyt se Wingels sitten loukkaantui kolmannen erän lopussa.. Niin kauan sen pallinaama-juujärven piti antaa sitä hakata. Olis käyttäny sitä Mattia ajoissa.

Ilmeisesti et nähnyt peliä?
Tai sitten näin itse ihan eri pelin, jossa Wingels törmäili ja pyöri jalat solmussa Tuto-pelaajan kanssa kulmassa ja jalka näytti vääntyvän jotenkin.
 
Suosikkijoukkue
KK
No ei se Juujärvi siellä Västilän puolustusvelvoitteita voi hoitaa.
No en nyt sanoisi, että Västilää noista lukemista saa syyttää. Itse paikanpäällä olleena voin sanoa, että syy oli kyllä aika pitkälti hyökkäys päässä. Helposti annettiin kiekko hyökkäys päässä vihollisille, jotka sitten kuittasivat nämä paikat turhankin hyvin. Hyvin piti kyllä Norja HCK:n pystyssä.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Joko joko joko? JJ vie KooKoon ihan uusiin sfääreihin, onhan Heinolan väki aina ollut paha vastus, mutta ei todellakaan näin. Uusi pohja on kotona otettu, ellei tässä tehdä ihmeitä pelin toisella puoliskolla. Vahvaa menoa ja kausi on ehdottomasti mennyt penkin alle, sinne on myös vajonnut JJ.
 
No tässä vaiheessa kautta on ihan turha antaa potkuja. Siitä ei vaan hyödy millään tavalla. Onhan se sääli, että näin kovalla materiaalilla poljetaan näin syvällä, mutta samalla on materiaalistakin todettava, että puolustuksemme on tällä hetkellä aivan naurettavaa paskaa. Meillä ei ole YHTÄÄN KIEKOLLISTA PUOLUSTAJAA. Ainoa homma mihin pakkien kädet riittää on kiekon heittämiseen siniseltä päätyyn. Tero Konttinen, Mike Clarke.. I fucking miss you.

Selvää pitäisi olla se, että ensi kaudella on syytä mennä eri koutsilla. Juujärven ideologia ei kohdannut KooKoon kanssa ja täytyy sanoa, että Ikan potkiminen oli virhe pelillisesti. Toki taustalla paistoi enemmän henkilökohtaiset syyt ja välit.

No täytyy sanoa, että aina KooKoo tarjoilee jotain uutta, mutta yleensä negatiivisessa sävyssä.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No tässä vaiheessa kautta on ihan turha antaa potkuja. Siitä ei vaan hyödy millään tavalla.

Minäkään en lähtisi enää tällä kaudella antamaan Juujärvelle potkuja, koska sellaista gurua ei löydy mistään tilalle, kuka saisi enää tätä kautta pelastettua. Ensi kaudeksi tosiaan pitäisi saada uusi koutsi Juujärven tilalle. Yksi asia toki mikä askaruttaa on se, että Juujärvellä on sopimus ensi kaudeksikin. Mitenkäs tämä homma meneekään näiden valmentajien määräaikaisten sopimusten kanssa?
Kun Juujärvelle annetaan potkut niin joudutaanko palkka kuitenkin maksamaan myös ensi kaudella, jollei hän siirry jonkin muun joukkueen palvelukseen?
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Ensi kaudeksi tosiaan pitäisi saada uusi koutsi Juujärven tilalle. Yksi asia toki mikä askaruttaa on se, että Juujärvellä on sopimus ensi kaudeksikin.

Täältä tulee hyvä(?) idea, vaihdetaan päittäin. Martikaisella on myös ensi vuodeksi soppari niin samahan se kuka kenenkin liksat maksaa.

No ei vaan, tosipuheessa tuo kaksikko on totaalisesti kaksi epäonnistuneinta valmentajaa kauden 2012-2013 Mestiksessä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ensi kaudeksi tosiaan pitäisi saada uusi koutsi Juujärven tilalle.

Mites olisi Karri Kivi ja hän voisi oikein hyvällä tsäkällä tuoda luottomiehensä eli Miliisin mukanaan? Kivellä on vielä tulevaisuutta päävalmentajana edessä, nuori kaveri eikä mikään dino a'la Tami. Liigassa kun ei taida paikkoja olla enää Kivelle jaossa niin voisi vaikka lähteäkin "alennukseen" Mestikseen....
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mites olisi Karri Kivi ja hän voisi oikein hyvällä tsäkällä tuoda luottomiehensä eli Miliisin mukanaan? Kivellä on vielä tulevaisuutta päävalmentajana edessä, nuori kaveri eikä mikään dino a'la Tami. Liigassa kun ei taida paikkoja olla enää Kivelle jaossa niin voisi vaikka lähteäkin "alennukseen" Mestikseen....

Tervetuloa vaan. Karri Kivi kelpaisi ehdottomasti KooKoo luotsiksi. Tosin jos joku ehdottaisi tässä kohtaa KooKoon uudeksi valmentajaksi vaikka Hentun Karia tai Hietasen Mollaa niin varmaan kaikki toivottaisivat nämäkin avosylin tervetulleeksi.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Itse en usko näihin "ei kautta enää voi pelastaa kenenkään johdolla" puheisiin, ei se voi aneemisempaa tai anti-yleisöystävällisempääkään juuri enää olla. Lisäksi nämä yleisömäärät ovat varmasti myrkkyä taloudelle, uudistukset luovat kiinnostavuutta. Ehdotan uudeksi päävalmentajaksi Tykkimäen Kusti-sammakkoa, Topi-kukko avustavaksi. Toisaalta jjn palkasta ei pääse eroon.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Pk:ssa kun oli juttu KooKoosta ja Titaaneista niin yksi lause siitä on ylitse muiden: " Meidän pitää rakentaa joukkueeseemme voittamisen kulttuuria ja siten saisimme otettua materiaalistamme kaiken irti "
Joo-o. Noilla Lehtosilla,Västilällä ja Lussella tuolla pakkiosastolla otetaan kaikki irti? Ei meille ole luvassa pitkää ja nautinnollista kevättä vaan lyhyt ja nautiton kevät.
Ja voiskohan toi mikki hiiri tehdä siellä vaihtoaitiossa jotain muutakin kun seistä kädet taskussa ja fläppitaulua tuijottaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös