To 29.11.2012 Jokerit - Tappara

  • 37 298
  • 213

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Kuka tää Laine on? Ihan mielenkiinnosta kysyn.

Varmaan Aaltoa tarkoitetaan. Taidettiin tosin sekoittaa tuohon toiseen rightin pakkiin, eli Brauniin, joka oli nähdäkseni se ahkerammin laukova tänään.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Varmaan Aaltoa tarkoitetaan. Taidettiin tosin sekoittaa tuohon toiseen rightin pakkiin, eli Brauniin, joka oli nähdäkseni se ahkerammin laukova tänään.

Aaltoapa hyvinkin, korjasinkin sen jo, kun se pääsi tapetille.

Molemmat paukutti tilastojen valossa kuusi kertaa, mutta Aalto pelasi ehjemmin (IMHO). Braun vähän säntäili ja tuhlaili.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Kyllä siellä muutkin kahvaa, en tiedä kuka kahvaa eniten ja kuka vähiten, mutta kauheeta kahvaa ja repimistähän SM-liigan peli on. Jostain syystä tähän liigassa on tyydytty, mikä on todella sääli. Rautakorven jengin kahvaamisen muuten huomaa varmasti paremmin, kun lähtee jo alunperin siitä oletuksesta että siellä kahvataan. Niin ja siis edelleen kyllä Tappara kahvaa, mutta sen korostaminen on vähän sellaista etten tiedä miten siihen suhtautuisi.

En usko että kun pelataan SM-liigaa, pelataan vain ja ainoastaan voitosta, niin seurat jättäisivät käyttämättä sen "kahvakortin", kun tuomarit ovat sille antaneet vihreää valoa. Eli varmasti kahvataan reippaasti kaikkien toimesta, jos siihen annetaan mahdollisuus.

Olet täsmälleen oikeassa, en kiistä sitä. Mutta se ei poista sitä tosiseikkaa, että tämän porsaanreiän hyödyntäminen maksimaalisesti vituttaa ainakin allekirjoittanutta, kun pientä eläintä. Rautakorpi ja Dufva ovat olleet sellaisia pioneereja tämän päivän puolustus-kahvan kehittämisessä, että oksat pois. Hankitaan isoja pakkeja, jotka ovat kohtuullisia luistelemaan ja käsketään käyttämään mailaa surutta. Tuloksena sellainen mailaviidakko ja jarrutussuora, että ei mitään rajaa. Molemmat äijät osaa valmentaa, mutta peluuttavat kyllä niin oksettavaa puolustuskiekkoa, että pahaa tekee.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Jooh, toista se on tuolla tavalla edustaa ylpeästi Jokeri-faneja, vaarmasti on kaikki fanit ylpeitä tuollaisesta kannan ottamisesta.

Harmi ettei se Tappara ole edes liigassa mitään koskaan saavuttanutkaan, ehkä sen voisi nyt sulkea jälkeenpäin vielä.

Varmaan kymmenes joka käveli samaan miinaan. Turhat provot on helppo ohittaa ja kommentoimalla provoojalle saatte hänen suunsa hymyyn. Hän on onnistunut.

Ensimmäisen erän jälkeen totesin, että tuomarit ovat olleet tällä kertaa ihan hyvin kartalla. Siitähän se sitten lähti ja loppu on historiaa.

Täällä on kaikki sanottu Moseksen "kuolon iskusta" niin en ota kantaa. Haluan nähdä tilanteen uudestaan hidastettuna.
Toinen mikä on jo mainittu muutamaan otteeseen ja näköjään menee ohi teiltä oranssin kannattajat, että tasoitus maali tuli myös naurettavan jäähyn ansiosta.

Peliä sen enempää analysoimatta totean vaan, että yksi kauden huonoin toinen erä Jokereilta. Kaksi pistettä on oikeus, mutta kolme ei niinkään.

Ja tähän on hyvä lopettaa.
Ei muuten tullut hirveästi Mansesterin pojilta ymmärrystä viime kaudella sille, että Jarkko sai nimensä perusteella jäähyjä. Ei sitä tullut silti porilaisiltakaan. Nyt on sitten Jojenzoo ja Nieminen samassa sopassa. Koettakaa kestää.
 
Turhaan tästä nyt syytetään Jokereita, he tekevät oman hommansa ja tuomarit omansa. Tuliko jollekin yllätyksenä, että linjaa ei ole olemassakaan? Tuosta Moseksen huitaisusta jatkoajan annetaan jäähy joskus, mutta joskus taas ei. Nieminen-Kilpeläinen-tilanne meni puolestaan ihan oikein. Järjetön vauhti ja hyppy ennen Kilpeläistä = selkeä ryntäys. Turha pistää Karlssonin piikkiin, ei tönäissyt, eikä kampittanut tilanteessa. Niemisen omaa hölmöyttä.

Itse pelihän oli melkosta potaskaa Jokereiden osalta. Toisaalta, Tapparan 0-5-puolustus viimeisessä erässä oli erittäin vaikea murrettava, mutta onneksi se jäähy pelasti.

Tapparafanit voivat ihan rauhassa provosoida, se ei muuta enää mitään.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Varmaan kymmenes joka käveli samaan miinaan. Turhat provot on helppo ohittaa ja kommentoimalla provoojalle saatte hänen suunsa hymyyn. Hän on onnistunut.

Niin toiset tahtoo keskustella jääkiekosta ja toiset tehdä jotain ihan muuta. Jokainen voi sitten miettiä mikä on jääkiekkoaiheisen keskustelupalstan tarkoitus. Ja kumpi edustaa paremmin tämänkin ketjun tarkoitusta.

Minulle kyllä sinänsä aivan sama missä asennossa se jonkun toisen naama on kirjoittaessa tai luettaessa. Ainoa millä on väliä mitä kirjoittaa.

Olet täsmälleen oikeassa, en kiistä sitä. Mutta se ei poista sitä tosiseikkaa, että tämän porsaanreiän hyödyntäminen maksimaalisesti vituttaa ainakin allekirjoittanutta, kun pientä eläintä.

Siihen on syynsä ettei allekirjoittanutta ole SM-liiga enää vuosiin niin kauheasti innostanut. Tämä on yksi merkittävimmistä. Siis se että kun peli on pelkkää painimista ajoittain.
 

Kukko

Jäsen
Yllättävän hyvin jokerit kahvasi ja huitoi mukana. Tappara yritti kahvaa, mutta tänään ei oikein onnistunut. Filppula oli aikas liukas, sitä oli tosi vaikea kahvata. Omasta mielestäni näkyi kyllä eilinen Kärppä peli. Jalat oli varsinkin kolmannessa erässä niin tukossa, ettei saatu kahvaa kiinni heti vastustajan alueelta. Jokerit taas tuli välillä kahvaan Tapparan maalinkin taakse, joka mielestäni kertoo siitä että ansaitut 2 pistettä Helsinkiin. Pelin ykkös kahvari oli ehdottomasti Mooses, joka onnistu tekeen niin hyvän kahvauksen 7 sekuntia ennen loppua, että siitä Jokereille 2-0 hyökkäys ja voittomaali. Moosekselle ehdottomasti pelin kolme tähteä. Kaksi tähteä Karlssonille, joka kahvas Niemistä niin tehokkaasti että Nieminen joutu jäähylle. Yksi tähti säälistä jollekkin Tapparalaiselle, ne kuitenkin kaikki kahvas aikas tasasen hyvin. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Joukkue on mun mielestäni sisäistänyt tosi hyvin TukkaJukan pelikirjakahvauksen. Tällä intesiteetillä ja taisteluilmeellä kun jaksetaan kahvata sarja loppuun, niin ennustan että kuuden parhaan kahvarijengin joukossa ollaan. Vitsi kun olisi pitkästä aikaa kiva nähdä Tampeellakin playoffeja, siellä vasta kuitenkin ne tosi kahvauspelit alkavat.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Mitä tuohon Nemon jäähyyn tulee, niin aikamoista perseilyä tuomareilta. Jos pakki jeesaa tuon verran, niin hyökkääjällä ei ole muuta mahdollisuutta kuin unohtaa tilanne tai vetää silmät kiinni loppuun. Nemo veti loppuun ja nyt kävi näin. Mielummin näkisin näissä tilanteissa pelin jatkuvan normaalisti tai pakin toiminnasta riippuen rankkarin. Noista kun ruvetaan aina viheltämään hyökkääjä jäähylle, niin voidaan hyvin nopeasti siirtyä ringetteen tai sählyyn.

Moseksen huitomisesta en sitten jäähyä olisikaan antanut. Pieni ja kevyt takakarva yllätti tällä kertaa junnupelaajan ja omissa soi, ei sen dramaattisempaa. Jos noista ruvetaan jäähyjä vislaamaan, niin helvetin alas se rima lasketaan. Matsin luonteeseen nähden jäähy olisi ollut täysin väärä tuomio ja maalikin oli enemmän seurausta Tapparan pakkien huonosta pelaamisesta ja Barkovin huolimattomuudesta kuin mistään sikailusta.

Väärästä vaihdosta en sitten rupea vääntämään, taisin seilata tuomarien kanssa samalla veneellä ja missata lähes tyystin tilanteen.
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mua vituttaa tää liigan nykynen meininki, joka pilaa hienon sarjan kokonaan. Tänään tuomarit oli ihan kuutamolla ja käytännössä olivat osa pelin ratkaisua, mikä ei mielestäni ole tuomareiden tehtävä. Linjattomuus nyt on vaivannut liigaa jo monta vuotta, mutta etenkin tänään tilanteet vihellettiin ihan miten sattuu. Kolmannen erän lopussa oli Eteläpäädyssä kiva viheltää joka kerta, kun oma pelaaja kaatui, kun tiesi että ennemmin tai myöhemmin tuomarit sen kyseenalaisen huutojäähyn viheltävät. Näin kävi tänäänkin. En ymmärrä Tappara-fanien kritiikkiä Jokeri-faneja kohtaan vai onko se epäfanimaista vislata, kun oma pelaaja kaatuu ja seeprapaidat tiettävästi kusevat housuun aina. Tällä kertaa Tappara kärsi tuomarilinjasta, mutta kuten joku sanoi, nämä menevät pitkässä juoksussa tasan. Kaatuilusta sen verran, että minäkin pelaajana kaatuisin, kun tuntuu että koukkia saa niin pitkään kunnes kaveri selkeästi horjahtaa/kaatuu.

Peli itsessään oli ihan viihdyttävä ja melkein harmittaa Tapparan puolesta, ettei kolmannen erän roikkukiekkopuolustus tuonut voittoa. Tolppiakin taisi Tapparalla olla muutama. Jokereilta hieno taistelu ja tälläisestä pelistä kaksikin pistettä tuntuu hyvältä, sillä viimeistely oli taas mitä oli.

Metsola oli muuten maaginen Tappara-maalilla ja etenkin lopussa nappasi pari Karlssonin vetoa melko jäätävästi.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Seis, keskeyttäkää! Otan totaalisesti takaisin urheiluruudun nähtyäni viimeisen, Barkoviin kohdistuneen huitomisen julistamisen tuomarivirheeksi. En jäänyt katselemaan hidastuksia ja-maalista, joten tein johtopäätökseni varsinaisen, live-kuvan perusteella. Nyt hidastuksen nähtyäni, julistan avoimesti olleeni väärässä. Nemon maalilleajosta sekä väärästä vaihdosta pidän mielipiteeni (luettavissa alkuperäisestä viestistä). Sori sori...

e. Lazurin tekstissä kovasti paljon asiaa. Arvostan.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara on aina ollut Rautakorven valmennuksessa liigan kamppailuvoimaisimpia joukkueita, ja laaja puusilmäinen kiekkoa seuraava yleisö näkee tietysti periksiantamattoman fyysisen pelin kahvana kun sitä pelataan omaa joukkuetta vastaan. Myös minä mukana, voin sanoa että joku JYP on ollut viime vuosina v-mäinen vastustaja joka tuntuu koko ajan pelaavan niillä rajoilla eikä boksia tule millään. Samalla myös huippujoukkueen merkki. Kun tähän lisätään Rautakorven kunnianhimoinen kiekonhallintapelaamiseen pyrkiminen, niin Tappara saattaa olla kova ryhmä keväällä. Joten tätä pärinää tulee riittämään, eikä siinä mitään, mutta pelistä keskusteleminen käy raskaaksi jos vastapuolella ei ole muuta argumenttia kuin että "te kahvaatte, ja barkov oli yllättävän heikko kun ei tehnyt 2+3". Jos se tähän menee, niin mitä näissä ketjuissa sitten enää aikaansa viettämään?
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joukkue on mun mielestäni sisäistänyt tosi hyvin TukkaJukan pelikirjakahvauksen.

Propsit rehellisyydestä. Suurin osa teikäläisistä tuntuu elävän jossain kuplassa tämän asian suhteen. Itketään kuin pienet tytöt jostain yksittäisistä vihellyksistä, vaikka ongelma on paljon syvemmällä.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Väärästä vaihdosta en sitten rupea vääntämään, taisin seilata tuomarien kanssa samalla veneellä ja missata lähes tyystin tilanteen.
Multa meni myös ohi tämä meidän vaihtovirhe, mihin lie keskityin. Sen varsinaisella peliajalla tulleen Tapparan väärän vaihdon sen sijaan huomasin, kuten suurin osa muustakin yleisöstä. Viheltämättä jäi sekin.

Niemisen kiehumista oli kyllä hauska seurata. Jätkällä lähti mopo ihan käsistä ja huitoi karvatessaankin villisti ilmaa. Ossi oli huumorimiehenä hereillä ja vastasi maalin takaa samalla eleellä.

Tuntuu aina hyvältä voittaa tällä tavalla. Aivan armoton määrä jouduttiin tekemään duunia tasoitusmaalin eteen, mutta jälleen kerran se nähtiin että itseensä ja omaan systeemiinsä luottamalla palkinto tulee sieltä ennenpitkää. Voittomaalissa oli sitten apuna jo Barkov ja Tapparapakitkin, mutta kyllä tuollaiset loput yleisöön uppoavat. Hyvä matsi oli tänään.
 

Rystylaukaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Liverpool, idän sputnikit
Tasainen vääntö

Barkov junior on kyllä maamme junioritähdistä mielestäni suurin lahjakkuus, tuleva franchise pelaaja änäriin. Koko, taito, tilannenopeus ja -voima poikkeuksellinen näihin muihin verrattuna. Ja ennen kaikkea se rauhallisuus ja loogisuus pelaamisessa. Hieno pelaaja ja edessä loistava tulevaisuus!

Tv:stä näin kiekonkarvauksen, mosesin huitasee mailalla ja liukuu barkkovin mailaa ylöspäin hanskoihin. Liigassa joku viheltänyt ja nyt ei. Ei ollut murhamiesisku heh johon joku vertasi.

Veikkasin tapparaa runkosarjan voittajaksi ja uskon jot en kovin kauaksi jää.... Vahva joukkue ja päämäärätietoinen & taitava mixi erilaisia roolipelaajia.
 

Mapo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pool, Blackhawks
Hyvää peliä molemmilta, sieltä mailaviidakosta nousi esiin taitavimmat yksilöt joiden johdolla sitten vietiin vuorotahtiin. Mie tykkäsin kovasti ja Jukan teesit tietäen odotettavissa on peliesitysten paraneminen entisestään kevättä kohti taistellessa. Tuomarit kassalla siinä lopussa, mut eiköhän nuo tasotu pitkässä juoksussa.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Siellä jäi ratkaisevassa paikassa jäähy viheltämättä.

Tapparaa koetellaan näissä tuomarivirheissä ihan tosissaan. Toisaalta Jokerit on tähän mennessä kauden suurin hyötyjä.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Erittäin hienoa tapparamaista karvausta Mosekselta. Ansaitsisi syöttöpisteen. Tapparaleirissä varmaan osataan arvostaa tuota!

Kolme viimeistä viestiä pelkkää provoamista. Olisiko seuraavassa viestissä annettavaa jo?

Vieläkin pakko kehua tuota Karlsonin luistelua, kiekonkäsittelyä, laukausta sekä hyökkäyspään peliä. Pakko arvostaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Vitun törkeetä pillipiiparointia

Osuiko ennakkoon kuittailu omaan nilkkaan? Vai onko tämä noin niin kuin sallittua kun taas jos meidän suunnalta olisi puhuttu kahvaamisesta niin se olisi ollut hyi hyi? Tapparan 1-2 maalia edelsi selvä paitsio, jonka viheltämättä jättämisen seurauksena Filari sai jäähyn jonka aikana Tappara painoi maalin joka riitti melkein pelin loppuun asti.

Minusta peli oli erittäin tasainen mutta pelillisesti varsin heikkotasoinen, Tappara kyllä puolusti erittäin hyvin johtoon päästyään. Tosin sitä helpotti se että Tomek ilmeisesti jälleen laittoi Pulkkisen koirankoppiin, en tosin ymmärrä miksi kun oli ketjunsa ainoa vaarallinen pelaaja. Kädetön koheltaminen Hännikäisen toimesta ei ainakaan parantanut ketjua tippaakaan. Sen lisäksi Moses oli tänään ykkösen heikkolenkki ja aika vähän nähtiin Mosekselta tänään hyviä suorituksia. Pitäisi saada äkkiä se Malia takaisin tänne vierailulle. Jokereiden avauspeli oli tänään aivan kuraa ja keskialuetta ei päästy ylittämään ollenkaan vauhdilla, tästä vaikeudesta tosin osa menee varmasti Tapparan erittäin kurinalaisesti puolustaneelle joukkueelle. Nihkeä mutta tasainen ja jänittävä peli, jossa oli viime sekuntien loppukliimaksi niin tasoituksen kuin varsinkin voittomaalin suhteen. Jokereiden olisi syytä vähän miettiä ketjuja ja peluutuksia, ainakaan Ruutu-Tyrväinen-Hännikäinen kolmikossa ei ole mitään järkeä, ei pelisilmää eikä käsiä ylivoimaan. Hännikäinen vielä aivopieruili yhden ylivoiman typerään yv:llä otettuun koukkimisjäähyyn heti aloituksesta. Mitähän Tomek ja Lämsä näkee tuon kolmikon peluuttamisessa ylivoimalla?

Niemiseltä ei niin vahva peli, täysillä päin Kilpeläistä josta ansaittu ryntäysjäähy sekä pelin loppuun vielä mussutus kymppi. Ei kestänyt Villen kasetti tällä kertaa.
 
Viimeksi muokattu:

Tertsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hohoo. Kaikki oli katettu kauden tähän asti ankeimmalle himamatsille. Surkeaa surkeampi sää, alkukauden huuma laantunut, reilut 8000 katsojaa, arkipeli jne. Mutta mitä vielä. Pojathan väänsi voiton. Viime vuosina tällaiset pelit on yleensä hävitty. Nyt kävi tosin. Nautittavin kahden pisteen voitto pitkiin aikoihin.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siellä jäi ratkaisevassa paikassa jäähy viheltämättä.

Tapparaa koetellaan näissä tuomarivirheissä ihan tosissaan. Toisaalta Jokerit on tähän mennessä kauden suurin hyötyjä.

Tappara teki toisen maalinsa täysin käsittämättömän vihellyksen jälkeen tulleesta ylivoimasta. Täälläkin joku sanoi, että selkeä vaihtovirhe lopussa, vaikka päivän selvästi pelaaja ei koskenut kiekkoon. Moses Barkov tilanteesta, että olihan se siinä ja siinä, mutta kun koko peli on jäänyt kasa "voisi viheltää" tilanteita viheltämättä, niin tämä siihen samaan ketjuun. Olisi voinut viheltääkin.

Itse pelissä laukaukset jokereille 66-43. Eka erä melko tasainen, jokereilla ehkä kevyt hallinta, itsestä ainakin tuntui, että tiukka, mutta jokerit pelaa hyvin. Toinen erä melko hurlumhei kiekkoa missä tappara sai onnistumiset. Kolmannen alkuun jokerit hyvällä liikkeellä ja peli edelleen aika avointa, mutta mitä pidemmälle mentiin niin sitä enemmän tappara alkoi puolustaa johtoaan. Kun jokerit sitten ansaitusti tasoitti, niin olihan se tiedossa, että vaikea on tapparan peliä muuttaa takaisin maalintekopeliksi.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Erittäin hienoa tapparamaista karvausta Mosekselta. Ansaitsisi syöttöpisteen. Tapparaleirissä varmaan osataan arvostaa tuota!
Mutta kun Barkov ei osannut pelin ratkaisuhetkellä kaatua, kuten Jokereiden 37 teki edellisellä visiitillä Tapparaa vastaan. Siinä mielessä jokerileiristä tuskin löytynee arvostusta Barkovia kohtaan.

Mutta ulinat sikseen. Josko nämä sitten tasaantuisi Tapparan eduksi kevään ratkaisupeleissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös