Rich Peverley JYPiin

  • 178 286
  • 601

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Minusta ongelma Peverleyn pelaamisessa on se, että kaikesta tekemisestä näkee hänen pystyvän myös paljon parempaan. Mies tekee käytännössä järjestään kaikki pelin pienet yksityiskohdat oikein. Otteista huokuu syvä ammattimaisuus. Peverley ei kuitenkaan ole sisällä pelin ytimessä. Erinomaisena pelaaja hän pelaa hyvää liigakiekkoa noinkin, mutta paljon parempaan olisi eväitä.

En väitä, että Peverley olisi laiska tai huonolla asenteella mukana, mutta kaikkeensa hän ei anna. Tämän näkee parhaiten mm. karvaustilanteissa, jossa Peverley ei prässää läheskään JYPin pelitavan vaatimalla tavalla. Eikä kyse ole siitä, että mies ei olisi vielä sisäistänyt JYPin pelitapaa. Hän vain toteuttaa sitä näennäisesti. Sama näkyy taklaustilanteissa, blokkaustilanteissa ja kun pitäisi mennä likaiselle sota-alueelle. Peverleyllä on oikeasti kaikki ominaisuudet olla yksi liigakaukaloita dominoiva pelaaja, mutta nyt pelille antautuminen ei ole sataprosenttista.

Toistan, en väitä, että asenne on huono. On vain eri asia antaa kaikki, mitä puserosta irtoaa. Otteista vain jotenkin näkyy se, että hän on pelaamassa täällä työsulun ajan. Palkanmaksaja ja joukkue, jonka eteen annetaan kaikki, mitä varastosta löytyy, on muualla. JYPin pelitapa on armoton, pelaajasta näkee heti, jos yritys on vain 99% eikä 110%. Peverley kärsii tästä. Välillä tulee jopa mieleen pelkääkö mies tilanteita, joissa voisi vaarantaa NHL-kauden. Näkisin kuitenkin, että olennainen on JYPin pelitapa. Ei se ole tuon tason pelaajalle todellakaan vaikea toteuttaa, mutta se vaatii äärimmäistä sitoutumista, aivan äärirajoilla pelaamista, sydäntä ja sielua. Ihan ymmärrettävästi lainapelaajana ja työsulkuvahvistuksena Peverley ei tuohon täysin pysty. Tämän takia ytimen sijaan Peverley on paljon pelin ulkopuolella. Lisäksi on muistettava, että liigassa pelataan paljon kiekollista peliä, nykyisin jopa JYP, Peverleyn ominaisuudet eivät täysin tue tätä.

KalPan Smith hyvä esimerkki. Mies tokaisi haastattelussa, että 12h sen jälkeen kun tieto CBA:sta on tullut, mies on takaisin USA:ssa. Ei sielläkään ole sydän ja sielu liigakiekossa täysillä mukana. KalPan pelityyli vain mahdollistaa sen, että pisteitä tulee ilmankin (4ott 4+3), ja Smith pystyy dominoimaan liigakaukalossa. KalPan neppailukiekossa voi olla ytimessä antamalla vain 99% osaamisestaan. En usko, että Smith on ainakaan parempi pelaaja kokonaisuutena kuin Peverley. Toki Smith on kiekollisempi. Se on sitten eri asia kummalla pelitavalla nostetaan kannua keväisin (2-0).

Mielenkiintoista nähdä miten Peverley pelaaminen kehittyy, kun työsulku pitkittyy. Mies kotiutuu Jyväskylään ja pääsee yhä paremmin sisälle joukkueeseen. Samalla kuin itsestään kaukalossa antaakin enemmän. Se näkyy vielä.
 
Viimeksi muokattu:

MattiM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Yleinen mielipide tuntuu olevan, että Peverley on ollut pettymys. Komppaan kyllä vahvasti esim. pasin ja Tj:n mielipiteitä. Kaveri on kuitenkin tehnyt piste per peli tahtia tehoja, mutta siitä huolimatta jengi tuppaa tuijottamaan vain maalisaraketta. Kyseessä on kuitenkin selkeä pelintekijä, jolla on todella pehmeät kädet ja loistavat syötöt. Eikös Peverleyllä ole aina korostunut tehoissa nuo syöttöpisteet. Syötöt on kovia ja laadukkaita, joita nähtävästi ei osata arvostaa tarpeeksi. Pelin luontaisen virtauksen kannalta laadukkaiden syöttöjen merkitystä ei voi väheksyä.

Jos muistan oikein, niin Siekkinen puhui jossain haastattelussa, että suuremman kentän vaikutuksen näkee Peverleyn pelissä. Lisääntynyt aika ja tila aiheuttaa sen, että esim. syöttöjä tulee vielä tilanteissa, jossa kanssapelaajat odottavat laukausta tai jotain muuta ratkaisua. Joka tapauksessa yhtä mieltä on oltava siinä, että kyseessä on selkeä vahvistus ja parempien laiturien kanssa jälki olisi vielä parempaa. Uskaltaisin väittää, että Abidin ja Huban rinnalla Peverley pystyisi ainakin hyökkäyspelin kannalta samanlaisiin suorituksiin kuin Perrin. Puolustuspeliin en ota kantaa, koska sitä en ole niin tarkkaan seurannut.
 
Varmaan monen pettymys juontaa juurensa siihen, että moni salaa odotti ihan täydellistä dominointia. Siihen ei (osin omaksi yllätykseksikin) NHL-miehetkään yksin pysty. Kuitenkin piste per peli on sellainen tahti, että ei siitä voi mitenkään olla pahoillaan. On makuasioita, onko ne tehot sitten missä sarakkeessa.

Vaan kovia ja tasaisia pistenikkareita on NHL:stä liigakaukaloihin saatu.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Varmaan monen pettymys juontaa juurensa siihen, että moni salaa odotti ihan täydellistä dominointia. Siihen ei (osin omaksi yllätykseksikin) NHL-miehetkään yksin pysty. Kuitenkin piste per peli on sellainen tahti, että ei siitä voi mitenkään olla pahoillaan. On makuasioita, onko ne tehot sitten missä sarakkeessa.

Vaan kovia ja tasaisia pistenikkareita on NHL:stä liigakaukaloihin saatu.

Kyllähän tähän on pakko myöntyä. Naiivisti itsekin odotin Richin ottavan heti ohjat oli ketju mikä tahansa. Neljä Richin seitsemästä syötöstä on kuitenkin kakkossyöttöjä tai ihmeellisiä ykkössyöttöjä(louhivaaran maali Blues-pelissä). Okei on kaveri tehnyt hienoja esitöitäkin maaleihin(Wärn Jyp-Lukko, Louhivaara Ilves-Jyp, Välivaara Jyp-Ilves) ja jaellut paikkoja useampiinkin häkkeihin ja hyvä niin mutta,

Yksi asia mikä kuitenkin pistää väkisinkin silmään kaverin pelatessa Hytösen paikalla. Flegmaattisuus, taistelemattomuus ja uhrautumattomuus. Otteista ei paista se mitä usein tarkoitetaan kun puhutaan "Jypin näköisestä pelaajasta. Minua ei hirveämmin kiinnosta ne pisteet siellä sarakkeissa kunhan se kokonaiskuva pelaamisesta on kohdallaan. Jos saisi valita niin ehdottomasti ottaisin Hytösen Peverleyn tilalle vaikka en mikään Juha-Pekka fani olekkaan.

Pakko kehaista kuitenkin Peverleyn aloituksia. Tässä on SM-liigan kovin kaveri siinä kategoriassa.
 
Viimeksi muokattu:

MattiM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Itselleni ei ole tuo flegmaattisuus ottanut silmään, mutta aika monihan siitä puhunut. Siinä voi olla kyllä totuuden siemen. Tosin täytyy muistaa, että hyvän pelaajan merkki on usein myös se, että turhaa ylipelaamista ei välttämättä esiinny. Sentterin roolihan on usein tasapainottava ja turha koohottaminen kostautuu. Katsokaa vaikka Abidia: kaverin rauhallisuus on ihailtavaa katseltavaa, vaikka ei olekaan sentteri.

Kakkossyötöt kuuluvat varmaan aliarvostetuimpaan kategoriaan jääkiekkoon liittyvässä keskustelussa. En ole tarkemmin katsonut Peverleyn saamia kakkossyöttöjä, mutta joissakin tapauksissa juuri tuo kakkossyöttö on se, joka itseasiassa luo maalipaikan. Hyvä kakkossyöttö saattaa aukaista vastustajan puolustuksen ja ykkössyöttö on tämän jälkeen ainoa looginen ja helppo vaihtoehto. Usein tämä vaatii kolmen pelaajan oikeaa yhteispeliä, jossa maalintekijä liikkuu kiekottomana juuri oikea-aikaisesti maalintekotilanteeseen ja ykkössyöttäjän on helppo antaa kaverilla hyvä syöttö. Esim. Ilvestä vastaan Abidin hieno liike ja ylivoimamaali, joka lähti Peverleyn kakkossyötöstä. Tosin tuossa maalissa Peverleyn kakkonen ei ollut peliä avaava, vaan hyvä perussyöttö suoraan Perrinin lapaan.

Täytyy kuitenkin muistaa, että Sm- liiga on kovatasoinen ja yhden pelaajan suveerenia hallintaa on harvoin nähtävissä. Itse muistan, kun Nylander pelasi Jypissä 90- luvulla ja tuolloin hän oli vertaansa vailla. Uskaltaisin väittä, että vastaavan ei pysty nykyisessä liigassa kuin maailman kirkkain kärki.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Minusta ongelma Peverleyn pelaamisessa on se, että kaikesta tekemisestä näkee hänen pystyvän myös paljon parempaan. ...
Mielenkiintoista nähdä miten Peverley pelaaminen kehittyy, kun työsulku pitkittyy. Mies kotiutuu Jyväskylään ja pääsee yhä paremmin sisälle joukkueeseen. Samalla kuin itsestään kaukalossa antaakin enemmän. Se näkyy vielä.

Uskomattoman hyvä kirjoitus ja lisäpisteitä analysointiin vielä siitä, että sulla on väärä suosikkijoukkue!

Olen itsekin tasan samaa mieltä; mikäli Richillä olisi loppukauden sopimus ilman änäriin paluuta, me näkisimme huikean sällin. On pelillisesti valovuoden edellä vertailukohtaansa Hytöstä, mutta Hytösen parhaat puolet olivat periksiantamattomuus, sitkeys, raastaminen ja taistelu, jossa taas Peverley häviää JP:lle. Mutta pesee meidän muut vaihtoehdot niin sata - nolla, että en voi käsittää miten vähän arvostusta kaveri meiltä saa.

Jos NHL-lakko loppuu, muutkin ovat kusessa. Mutta on myös JYP. Quirk ei riitä tälle kaudelle kakkoskenttään ja olisin sitä mieltä, että Miika Lahtikin on siinä roolissa parempi. Mutta mitä pidemmälle kausi menee niin, että kakkossentterin paikkaa miehittää Peverley, sitä vaikeampi siihen on ajaa sisään Lahtea tai vielä vaikeampi ulkopuolista kaveria. Mielenkiintoisia aikoja elämme.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Uskomattoman hyvä kirjoitus ja lisäpisteitä analysointiin vielä siitä, että sulla on väärä suosikkijoukkue!

Olin aloittamassa samoilla sanoilla: "Uskomattoman hyvää tekstiä". Nimimerkki Micco, tervetuloa tänne vieraisiin pöytiin toistekin, jos tällaist tekstiä osaat tuottaa!

Tällainen lyhyt kiitos, sillä nyt on unten aika ;)

Jupa
 

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minäkin allekirjoitan Miccon tekstin, näin itsekin asian näen.

Lisäksi itselleni pistää silmään se, että Peverley pelaa kiekon kanssa liian vaikeasti ja yrittää liian vaikeita syöttöjä. Mistä lie johtuu; aliarvioiko mies SM-liigan tasoa, yliyrittääkö vai onko vain niin kova näyttämisen halu, mutta näyttää siltä että helppoja syöttöjä ei lavasta irtoa vaan aina on yritettävä jotain maagista kahden vastustajan puikoista syöttöä takatolpalle. Ylivoimalla tuo näkyy korostuneesti, varsinkin pakille kierrättäminen tuntuu olevan ylivoimaisen vaikeaa; ei voi antaa helppoa syöttöä, vaan pitää yrittää liruttaa kiekko aina vaikeimman kautta - ja sitten menettää se.

Back to basics olisi minun ohje Richille.
 

Baldrick

Jäsen
Kuten sanottua, monesti varsinkin ylivoimalla leipoo kiekkoa etsiessään jotain maaagista poikkikentän lättyä. Tästä seuraa, että av-karvaajat tulevat iholle ja syöttö menee vituiksi, jolloin lähdetään keskialueen tai oman pään kautta koittamaan uudelleen kuvion kuntoon saamista. Luulisi, että viivalla kierrättäminen olisi Boston pelurille luonnollista, sillä muistikuvieni mukaan aika paljon sitä mm. Charan lapaa laitetaan. Myös Seidenberg ja Ference muistaakseni laukovat melko paljon YV:llä. Jos nyt en siis ole ihan hakoteillä.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Kuten sanottua, monesti varsinkin ylivoimalla leipoo kiekkoa etsiessään jotain maaagista poikkikentän lättyä. Tästä seuraa, että av-karvaajat tulevat iholle ja syöttö menee vituiksi, jolloin lähdetään keskialueen tai oman pään kautta koittamaan uudelleen kuvion kuntoon saamista. Luulisi, että viivalla kierrättäminen olisi Boston pelurille luonnollista, sillä muistikuvieni mukaan aika paljon sitä mm. Charan lapaa laitetaan. Myös Seidenberg ja Ference muistaakseni laukovat melko paljon YV:llä. Jos nyt en siis ole ihan hakoteillä.

Kirjoitin tästä jo aiemmin, mutta toistetaan. Muistetaanpa se, että änärissä siniviiva on kauempana maalista (=hyökkäysalue isompi) ja viivalla keskimäärin parempia pakkeja. Pakilla on huomattavan paljon helpompaa ottaa se syöttö yv:llä vastaan ja näin ollen se on syöttäjälle paljon turvallisempi ja helpompi. Liigassa siniviiva on lähellä, kärkikarvaaja pakin iholla ja viivalla tämän kauden Välivaara = riski hukata se keskialueen puolelle on paljon suurempi. Rich varoo tuota syöttöä, koska ei halua menettää kiekkoa keskialueelle.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Bostonissa ylivoimalla hyvin pelatessaanhan Peverley on nimenomaan ollut siellä viivalla itse playmakerinä. Viime ajat liki pelkästään sitä paikkaa sitten pelannutkin. Oikealla pointilla, sitten joko hakemaan paikanvaihdon kautta vetopaikkaa jommallekummalle leftin lämäri-ihmeelle (Chara, Seidenberg) tai sahaamaan neliötä sen verran auki että ovela vapauttava syöttö hyökkääjälle onnistuu (noissa Rich on pirun hyvä ja pahimmillaan ne olivat melkein ainoa syy miksi Bruins-yv toimi edes vähän alusta).

Hyökkääjän paikalla Pevsin yv-pelistä on jäänyt Bostonissa aika vähän lapsenlapsille kerrottavaa ja positiivista ei senkään vertaa. Sääli sinänsä että JYP-hyökkääjistössä häntä täytynee siellä peluuttaa. Vaikka eikös se jossain spesiaalitilanteissa ole ykkös-yv:n takana käynytkin?
 

Baldrick

Jäsen
Rich varoo tuota syöttöä, koska ei halua menettää kiekkoa keskialueelle.

Niin, onko se kiekko kivempi menettää sinne keskialueelle, koska ei luota pakkiin vai siten, että leipoo itse sitä kiekko ja karvaajat tulevat ottamaan sen pois tai aiheuttamaan paineellaan hutiloinnin. Kerta hutilointi ei onnistu, niin sitä pakkiakin voisi kokeilla.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kai se on vaikea tuota Peverleytä heittää akatemiaan, mutta Cory ainakin antaisi kaikkensa tuolla kentällä.
En tiedä varooko loukkaantumista vai mitä, mutta jotenkin puolittaista tekemistä nyt on. Vaikeaa on.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Niin, onko se kiekko kivempi menettää sinne keskialueelle, koska ei luota pakkiin vai siten, että leipoo itse sitä kiekko ja karvaajat tulevat ottamaan sen pois tai aiheuttamaan paineellaan hutiloinnin. Kerta hutilointi ei onnistu, niin sitä pakkiakin voisi kokeilla.

No kumpikohan on mukavampi? Ensimmäisessä tapauksessa vastustajalla kiekko keskialueella eikä yhtään omaa pelin alla, toisessa vastustajalla kiekko omien keskellä hyökkäysalueella ja alla aina 1-2 omaa.

Voisi toki kokeilla ja varmaan kokeillaankin, mutta syyt arkuuteen ovat loogiset ja fiksut. Ei tuosta voi oikein syyttääkään.
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kai se on vaikea tuota Peverleytä heittää akatemiaan, mutta Cory ainakin antaisi kaikkensa tuolla kentällä.
En tiedä varooko loukkaantumista vai mitä, mutta jotenkin puolittaista tekemistä nyt on. Vaikeaa on.
Noh, onko sekään sitten paljon parempi, että siellä huitelee Cory, jonka taidot tahi raamit eivät (ainakaan tällä hetkellä) riitä liigaan, mutta ainakin yrittää kaikkensa?
Itse ehkä kuitenkin pitäisin kokoonpanossa sen miehen, jolla on näyttöjä isommistakin ympyröistä, kuin jostain epämääräisistä kakkosliigoista.

Edit. Ymmärrän toki ettet sinäkään ole todella Richiä pudottamassa kokoonpanosta, mutta täytyyhän se myöntää, ettei se kakkossenan paikka ole todellakaan Cory Quirkin paikka.
 
Viimeksi muokattu:

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Ei Peverley käyttäminen Akatemiassa välttämättä tekisi ollenkaan huonoa? Ehkä siellä saisi pudotettua tuon gorillan niskasta ja voisi palata takaisin liigaan edes hieman hyödyllisempänä miehenä. Nyt harmittaa lähinnä, että hän vie peliaikaa kokemusta kaipaavilta miehiltä. Akatemiasta voisi nostaa tilalle kahden pelin ajaksi esimerkiksi Riku Pitkäsen saamaan ensimmäiset liigapelinsä.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Ei Peverley käyttäminen Akatemiassa välttämättä tekisi ollenkaan huonoa? Ehkä siellä saisi pudotettua tuon gorillan niskasta ja voisi palata takaisin liigaan edes hieman hyödyllisempänä miehenä. Nyt harmittaa lähinnä, että hän vie peliaikaa kokemusta kaipaavilta miehiltä. Akatemiasta voisi nostaa tilalle kahden pelin ajaksi esimerkiksi Riku Pitkäsen saamaan ensimmäiset liigapelinsä.

Kuules Riku, kyllä sun pitää antaa ihan itse ne näytöt ennen kuin voit alkaa vaatia liigapaikkaa. Ja ehkä Peverley ei ole kuitenkaan se jonka paikalle sieltä Akatemiasta rotaatiota harjoitetaan.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Eiköhän Peverley hyppää ensimmäiseen Bostonin koneeseen, kun aamulla Aho soittelee että lähtisitkö illalla Joensuuhun Mestistä pelaamaan
 
Suosikkijoukkue
JYP
Tiedetään. Huonot ketjukaverit, pelituntuman puute, erilainen pelisysteemi, isompi kaukalo, erilainen rooli, tekee paljon pieniä asioita oikein, tuolla pelillä tulosta syntyy varmasti jne jne.

Joukkue voittaa 7-2, mutta nimekkäin pelaaja painaa kiikaritehoilla. Nyt alkaa vähitellen selitykset loppua. Peverley hankittiin tänne tekemään pisteitä. Miika Lahti hoitaa sen toisen roolin ihan hyvin. En halua potkia miestä pois tai kyykyttää mestiksessä, mutta pakkohan tässä on tunnustaa Peverleyn flopanneen.

Vaikea sanoa, mikä olisi paras tapa edetä tästä. Ehkä solmu ei aukeakaan? Jos tehoja ei ala syntyä, täytyy peluutusta ja ketjujen roolituksia miettiä uudelleen. Tämän parempia ketjukavereita ei Jypistä löydy. Jos nämäkin ovat liian paskoja "ottamaan kovia syöttöjä vastaan", niin sitten pitää osata syöttää hiljempaa.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tiedetään. Huonot ketjukaverit, pelituntuman puute, erilainen pelisysteemi, isompi kaukalo, erilainen rooli, tekee paljon pieniä asioita oikein, tuolla pelillä tulosta syntyy varmasti jne jne.

Amen. Se, että Saksan kakkosliigan vierellä kaverit alkavat saada tehoja, kertoo paljon.

Peverley on itse vastuussa siitä, jos me alamme häntä edelleen tukea. Tämä taso ei ainakaan itselleni riitä.

Rich, what are You going to do about it?

Jupa
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pettynyt mieli täälläkin. Toivottavasti NHL-kausi ei ihan heti ala, jotta saataisiin nauttia myös niistä hyvistä hetkistä, muuten jää kyllä miehestä väljähtänyt maku.
Tänään joukkue voitti 7-2, mies pelasi liki 20 min 0+0 ja teholukema 0. Jotain puuttuu?
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä tässä taisi käydä nyt siten, että saatiin Richistä vain tällainen köyhän miehen versio.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pettynyt mieli täälläkin. Toivottavasti NHL-kausi ei ihan heti ala, jotta saataisiin nauttia myös niistä hyvistä hetkistä, muuten jää kyllä miehestä väljähtänyt maku.
Tänään joukkue voitti 7-2, mies pelasi liki 20 min 0+0 ja teholukema 0. Jotain puuttuu?

Onhan 0+0 huono toki, mutta ei kai niiden tehojen pidä aina tulle heikkoja tiimejä vastaan. Ei tuo pelaaminen ainakaan tehollisesti ole kokonaisuudessan heikkoa ollut vaikka tosiaan pelaaminen hieman tuntuukin että "puolivaloilla" pelaa. Tehojakin kun miettii niin ne on kuitenkin samat kuin vaikkapa Wärnillä joka on koko kauden pelannut kuitenkin aika isoa roolia. Toki ei siis pelaamista katsota vain tehopisteiden kohdalla, mutta en itse ainakaan miehen kohdalla edes odottanut mitään lähelle piste per peli tahtia ja ihan hyvin pisteiden vauhdissakin mennyt, vaikka pelilillesti ei nyt niinkään taistelevaa ilmettä ole ollut mitä voisi odottaa. Ehkä sitten kun varmistuu että NHL:ssä ei pelattaisiin koko kaudella niin miehestä saisi enemmän irti.

Pieni pettymys toki, mutta ei tuo nyt niin huonosti ole mennyt?
 

Surtr

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toki ei siis pelaamista katsota vain tehopisteiden kohdalla, mutta en itse ainakaan miehen kohdalla edes odottanut mitään lähelle piste per peli tahtia ja ihan hyvin pisteiden vauhdissakin mennyt, vaikka pelilillesti ei nyt niinkään taistelevaa ilmettä ole ollut mitä voisi odottaa.

Ai? Kyllä itselläni ainakin odotukset oli vähintään siinä lähelle piste per peli tahdissa, ja kyllä kai niiden sitä luokkaa tulee tuon tason pelaajan kohdalla ollakin. Mitä pelkkiin pisteisiin tulee niin kai niistä voi keskinkertaisen arvosanan antaa, kuten ehkä myös siitä taisteluilmeestä.

Pieni pettymys toki, mutta ei tuo nyt niin huonosti ole mennyt?

Katsoi asiaa sitten ihan miltä kantilta tahansa niin jos ei tuon tason pelaajaa saa kymmenessä ottelussa maalin maalia niin kyllä se aika huonosti on mennyt.

En tiedä, en kyllä mitään sateentekijää odottanut mutta edes jotain tekijää.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan näppärää peliä, mutta tuon tason mieheltä se ei riitä. Vetäisi joku kaverin edes pystyyn niin loppuisi se varominen. Vetäisi varmasti seuraavan vaihdon tosissaan.
Olen myös pettynyt kaverin laukaukseen. Laukaus kestää ja kestää ja aina suoraan logoon. Ei tule edes riparia! Vetäisi edes patjoihin välillä. Esim. Perriinin veto on todella paljon Rich:n laukausta edellä.
Jospa se 1 maali vapauttaisi ja vedotkin alkaisi sujumaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös