Kuka Virran tilalle?

  • 46 005
  • 131

peekay

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens & #11
Muistan kuinka olen ollut ylpeä ja kehunut kavereille että TPS ei ole koskaan antanut potkuja valmentajalleen, tietysti kun ensimmäiset muistot ovat 91-tepsistä ja sen jälkeen legendaarisesta Vladimir Jursinovista ("jalat,jalat,jalat") niin en koskaan uskonut mahtavan TPS:n joutuvan antamaan valmentajalleen potkut. Kaikki muuttuu.

Virran tilalle haluaisin/toivoisin sympaattisemman kaverin kuin miltä Pekka Virta vaikuttaa. Nyt en tarkoita että valmentajan pitäis olla joku nössö, mutta se että on "äijä" tai "pubin päällikkö" ei mielestäni edellytä että on myöskin pakko olla ns. "kusipää". Tietenkään ei kaikki voi olla Jukka Koivuja tai Vladimir Jursinoveja, mutta jotain sinnepäin.

Yksi mielenkiintoinen nimi, vaikkakin Jokeri-taustainen, on Antti Törmänen. (Törmäsen jokerileima ei kuitenkaan vituta yhtä paljon kuin Strömbergin) Opiskelin Vaasassa ja siellä Törmänen sai nuorekkaan Sportin lentoon(Tamin-burnoutin ja yleisen sekamelskan jälkeen). Hänellä on nyt sopimus SC Bernin kanssa, mutta vaikuttaa nuorelta nälkäiseltä valmentajalta. Tätä näkisin mielelläni myös Tepsissä.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
No niin, potkut sitten tulivat, kuten vähän jo ehdittiin odotellakin.

Aika jännittynyt olo tällä hetkellä, kuka (ketkä?) mahtaa olla tulossa? Pajuojaa huhuilevat, ja tilastot eivät vakuuta. Heikkilä olisi varmaankin yksi vaihtoehto, jonka ottaisin mieluummin kuin Pajuojan.

Ei kuitenkaan lynkata ketään ennen virallista julkistamista, annetaan tulevan koutsin näyttää mistä on tehty.

Elämme jännittäviä aikoja.
 

Tyrannos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rohkeat maljannostajat
Hyvä!

Sikäli ei tosin mene nyt nappiin, että organisaatiota pitäisi ensin rakentaa ylhäältä. Tuleva TJ ja mahdollinen UTJ eivät tätä valintaa tee eivätkä siitä vastaa. Taitaa olla nyt aika tiukasti hallituksen näpeissä. Eipä siellä toisaalta muita näppejä enää juuri olekaan.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Aika jännittynyt olo tällä hetkellä, kuka (ketkä?) mahtaa olla tulossa?

Joopajoo, yllättävän paljon ihan uskottavia nimiä on vapaana tällä hetkellä. Näiden vapaiden lisäksi on aina mahdollista, että Tepsi kaappaa Suikkas-tyyppisen haun Mestiksestä. Jarno Pikkaraisen kanssa Tepsi kävi käsittääkseni keskusteluja jo Suikkasen lähdön aikoihin. Näinä some-aikoina tämän kaltainen kaappaus tosin olisi jo vuotanut jostain?

Kiinnittäisin huomiota myös sulkeissa olevaan KETKÄ-sanaan. Valmennus kun on ryhmä, ei pelkästään pääkoutsi. Pahoin pelkään, että hallitus pakottaa uuden tulokkaan ottamaan tiimiinsä "omia poikiaan" tyyppiluokkaa Kiviharju, Eloranta, Aalto jne. Toivottavasti olen väärässä ja joukkue saa kokonaisuudessaan uskottavan valmennuksen.

Ylipäätään tuntuu, että tänä juhlakautena paras meriitti mihin tahansa auki olevaan TPS-asemaan olisi olla TPS-menneisyydestä vapaa.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Itse elän vielä toivossa että ammattitaidottomat toimittajat käyttävät Jatkoajan keskusteluja lähteenä.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Pajuoja voisi pysyä niin kaukana täältä kuin mahdollista, en näe mitään hyötyä siitä, että hänet rahdataan tänne, vielä huonompi kuin Pekka Virta.
 

Banjo

Jäsen
Pajuojaan valu tämä homma mutta niinkun todettu jo aikaisemmin, tässä tilanteessa koodinimi "kuka vain" kelpasi...

Mieleeni muistuu Juha Veijosen vaaleanpunasävyinen naama: "Pojat,pojat,pojat. Ei nää asiat vaihtamalla parane"
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eiköhän se oo sitten siinä jos kerran ts:kin...

"Nyt TPS etsii pikavauhdilla uutta päävalmentajaa, ja Turun Sanomien mukaan Juha Pajuoja on vahvin ehdokas pestiin"


En kylllä käsitä tätä valintaan alkuunkaan..
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pajuoja saattaa olla sellainen mukava mies joka on helposti vietävissä? Ja ehkä sisäänajoa samalla johonkin muuhun tehtävään kunnes "kunnon" päävalmentaja löytyy?
Mutta sanokaas nyt joku edes jotain positiivistakin Juhasta. Tamperelaisuus ei ehkä ole sitä Turussa...
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Vai että Pajuoja... Jos ei NHL vahvistukset ja työsulku tätä hommaa pelasta niin TPS pelaa karsintoja keväällä. Erotetaan valmentaja ja otetaan tilalle kaveri joka on jo ennestään saanut oikeastaan kaikista ykkösvalmentajan keikoistaan potkut? Kiviharju on saatava ehdottomasti mukaan ylivoima valmentaja vai mikä se nyt viimeksi olikaan :D. Siihen vielä kolmas kaveri suojatyöpaikalla joku Eloranta esim. Jumalauta mitä puuhastelua! Pitäkää tunkkinne saatana. Toivottavasti ihmiset äänestää jaloillaan kuten tekevätkin pelin ollessa samaa paskaa kuin tähän asti.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Mutta sanokaas nyt joku edes jotain positiivistakin Juhasta. Tamperelaisuus ei ehkä ole sitä Turussa...

Sanoit yhden positiivisimmista asioista juuri itse. Pajuoja tulee TPS-yhteisön ulkopuolelta.

Mut toivottavasti rekrytoinnin tärkeimmät attribuutit eivät ole "kiva kaveri" ja "edullinen", vaan palkkaamiselle on jokin urheilullisestikin perusteltu syy.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Millasilla rostereilla Pajuoja on koohottanut menemään aiemmin? Mietin vaan että onko rosterien huonous ollut osasyy potkuihin, vai onko ollut oletettua että niillä nimillä oltaisiin pärjätty paremmin.

Syy miksi kysyn? Se että TPS:llä varsinkin hyökkäykseltä on lupa odottaa jotain ja sieltä periaatteessa löytyy kaksi hyvää hyökkäävää ketjua. Ehkä tämä on toiveajattelua mutta voisiko tämä kaveri kenties saada tällä rosterilla aikaan jotain muuta kuin mitä on aiemmin saanut?

Se mitä itse en halua uskoa on että johto on palkannut Pajuojan vain hintalapun takia (verrattu vaihtoehtoja ja valittu Pajuoja koska on halvin tapaus)..
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Pelaajalähtöinen projektivalmentaja ei ole se huonoin valinta tähän paikkaan. Pajuojan sopimus on siis kuulemma loppukauden kattava, tietenkin.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
No varmaan pakko uskoa että Pajuoja se on. Eipä haukuta ennenkuin nähdään.

Toivoisin silti että Pajuoja olisi korkeintaan kakkonen, ja joku muu ykkönen. En tiedä kuka on mahtanut tiedon vuotaa, mutta tuskinpa kukaan sisäpiiriläinen ainakaan suoraan medialle, joten pieni mahdollisuus säilyy siinä, että meille tulisi vielä joku vähän kovemman tason ykköskoutsi.

Ilmeisesti kaikki asiasta uutisoineet ovat saaneet tietonsa samalta tyypiltä, joka on helppo tavoittaa, koska missään uutisessa ei viitata toisten kirjoittamiin uutisiin.

Noh, toiveajattelua tosiaan..

Alaspäin ei varmasti sarjataulukossa silti tälläkään valinnalla tulla pääsemään!

... Eikä toivottavasti myöskään sarjaporrasta alemmas.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Koittakaahan nyt päättää! Ekaks ollaan kovaan ääneen huutamassa Virran erottamista ja siinä onnistuttiin. Kovin moni oli sitä mieltä että kuka vaan olis parempi vaihtoehto. Nyt haukutaan seuraaja pystyyn jo ennen ensimmäisiä treenejä/pelejä, saatikka julkistamista! Otetaan nyt itse kukin paperipussi käteen ja hengitellään rauhassa.. Jos ja ilmeisesti kun uusi valmentaja on Pajuoja, annetaan nyt jumalauta edes yhden pelin verran näyttää..

Tuossa jo kirjoitettiinkin että Heikkilä on vapaana ja otetaan Pajuoja.. miten ois vaihtoehtona esim. se että Pajuojan kanssa ollaan tehty soppari jo vaikka lauantaina! Tai se että Heikkilä tai Summanen ei yksinkertaisesti ollut saatavilla?? Ei kaikkia niin vain oteta!

Mä ainakin toivotan Pajuojan tervetulleeksi.. kuten sanottua, ei tää nyt voi huonommaksi mennä!
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mä ainakin toivotan Pajuojan tervetulleeksi.. kuten sanottua, ei tää nyt voi huonommaksi mennä!

Samaa mieltä. Tässä tilanteessa, näillä resursseilla ja loppukauden sopimuksella voi olla hyvin vaikeata saada Summasia tai Heikkilöitä penkin taakse.

Itse ainakin olen tyytyväinen että jotain tapahtuu. Jos menee vituiksi niin menee vituiksi, mutta ei se Virran kanssa yhtään paremmaksi olisi tullut, tuskin siihen Virta itsekkään enää uskoi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös