Liigan Horror Team

  • 267 402
  • 432

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Voiko tämä Kovasen "petturuus" olla vieläkin niin kova paikka että se ryskästään johonkin kauhumuodostelmaan Melartin seuraksi?

Jääkiekkoilijat joskus vaihtavat seuraa. Kovasen tapaus oli kieltämättä melko erikoinen, hyvä jätkä se oli (voi olla vieläkin jollei kiinnitetä liikaa huomiota siihen pehmeyteen)
On asioita joita ei anneta anteeksi tai unohdeta. Tämä on yksi niistä.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Maaliin voisi myös hommata Timo "Unkarin porakone" Lindströmin. Miehellä on kokemusta parin matsin verran Tshekin divarista, paristakin Unkarin pääsarjan (?) jengistä, Itävallan kakkosliigasta ja Ruotsin kolmanneksi ylimmältä sarjatasolta. KalPassa mies pääsi pelaamaan pari matsia liigaa, Kerhossa yhden. Peliaikaa on siis kertynyt 132 minuuttia ja 54 sekuntia SM-liigassa, soppari tosin on löytynyt yhtä moneen seuraan kuin otteluita on pelattu. Huhujen mukaan pari ottelun täydellinen luukunavailu riitti myös mitaliin. Miltä kuulostaa? Pystyy osoitetusti toimimaan pienessäkin roolissa, löytyy voittamisen kulttuuria ja eri sarjat ja maat ovat tuoneet sen verran kokemusta, että ei pitäisi pään pettää. Pistetäänkö heti pahvi kouraan?

Hyvinkin masamainen hankinta ykköseksi.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
HPK:

Eero Väre
Joni Puurula


David Printz-Kai Syväsalmi
Alexei Shalev-Philippe Seydoux
Esa Säteri-Joe Rullier
Jani-Matti Loikala-Timo Ahmaoja
Markku Erholtz


Marek Zagrapan-Tomi Suoniemi-Mika Skyttä
Ossi Pellinen-Tuukka Pulliainen-Pentti Nöyränen
Matias Loppi-Len Nielsen-Alex Leavitt
Sami Lähteenmäki-Tatu Miettinen-Milan Kytnar
Scott Barney-Mike Harder-Iivo Hokkanen

Ei varmaan pelipaikat ole ihan kohdillaan muttei ollut pelaajillakaan. Monta varmaan puuttuukin.
 

Baldrick

Jäsen
Jari Jääskeläinen

Perusteluita? Ei ainakaan minulla aiheuta kauhunvärinöitä. AV:lla hyvä ja puolustuspäähän pelaaminen kunnossa, sekä karvaus- ja taklauspeli hyvää liigatasoa. Puukäsi nyt on ja tolppaa lähemmäksi harvemmin pääsee, muttei mielestäni ehkä kuulu tähän ketjuun. Vänttinenkin hienoinen kysymysmerkki minulle. Lasaretissa tuo tuppaa olemaan vähän väliä, mutta onko muuten virhealtis tjsp.? Taantunut Tappara ja HPK aikana? En siis itse tiedä, kun en ole sen tarkemmin miestä seurannut.

Kovasesta. Voi, sitä tuskin tullaan unohtamaan täälläpäin hänen pelaajauransa aikana.
 

vink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Miika Lahti
- Raiskaa jääkiekon

Jonne Virtanen
- Mylly!

Siim Liivik
- Virolainen tappelukone, ei osaa pelata hokii.

Ilari Melart
- Pääsee kokoonpanoon, kun tiedossa myllyjä.

Kristian Näkyvä
- "Puolustajalle hyvät tehot". Siirtäis hyökkääjäks sit.

Antero Niittymäki
- Maitojunalla takas Suomeen, mutta taso ei riitä ees SM-liigaan.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Antero Niittymäki
- Maitojunalla takas Suomeen, mutta taso ei riitä ees SM-liigaan.

No jaa. Olisikohan kuitenkin niin että TPS:n taso ei tällä hetkellä riitä liigaan. Engren on aloittanut kyllä huonosti. Tepsi on ollut niin sysipaska että on käynyt Anteroa maalilla sääliksi.

Aika harva on maininnut Seppäsen ja Virran. Ehdottomasti ketjun kamaa.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Niklas Eriksson = Penan huikea löytö. Siinä missä aivan ihat Tom Laaksonen ja kumppanit tarjosivat fyysisyyttä, tarjosi tämä mies sen puutetta. Varmaan olisi pystynyt pelaamaan ringetteä tai salibandya ilman, että hänen olisi täytynyt muuttaa mitään pelissään.

Loistavasti analysoit, mutta nyt menivät vuodet vähän sekaisin. Eriksson pelasi kaudella 96-97, ja hänet hankki Jarmo Kekäläinen. Samaisessa joukkueessa upeita ruotsalaisotteita esittivät myös Ove Molin ja Mikael Wahlberg (kolmikon vähiten heikoin lenkki).

Horror teamiin esitän all-round-pakiksi Dan Lambertia. Valmennuskolmikkona taas voisi olla Mike Eaves, Bob Francis ja Pentti Matikainen. Viikset edellä kohti voittoa!
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Mihin listalta on unohtunut Arto Ruotanen. Maajoukkuepeleihin kannatti kasvattaa pitkät kynnet, nimittäin Arton puolustuspään touhuja katsellessa varmaan jokaisesta sormesta lähti sentin verran. Nykyäänkin taidetaan puhua "ruotasista" mikäli joku heittää hasardisyötön?
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Pelaajista en tiedä, mutta valmentajaksi ainakin Petteri Sihvonen. Ei voi olla kovin kaukana liigan kaikkien aikojen huonoimman valmentajan tittelistä mikäli tarkastellaan ihan vaikka vaan joukkueen menestystä.

41 matsia, 6 voittoa, 3 tasuria, 32 häviötä.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Perusteluita? Ei ainakaan minulla aiheuta kauhunvärinöitä. AV:lla hyvä ja puolustuspäähän pelaaminen kunnossa, sekä karvaus- ja taklauspeli hyvää liigatasoa. Puukäsi nyt on ja tolppaa lähemmäksi harvemmin pääsee, muttei mielestäni ehkä kuulu tähän ketjuun. Vänttinenkin hienoinen kysymysmerkki minulle. Lasaretissa tuo tuppaa olemaan vähän väliä, mutta onko muuten virhealtis tjsp.? Taantunut Tappara ja HPK aikana? En siis itse tiedä, kun en ole sen tarkemmin miestä seurannut.

No, avataan hieman. Jätin tarkoituksella 5 pelin ulkkariflopit ja muutaman pelin Mestis/Suomi-Sarja sairaslomatuuraajat suosiolla sivuun. Jääskeläisen kohdalla voin olla väärässä, mutta on mielestäni HMV-osastoa bigtime ja siksi puolustaa paikkaansa. HMV:n ja edari-ajattelun ristisiitosta tässä hain ja tuommoinen tuosta nyt tuli....

Johtokunta sen sijaan on kasattu intohimoisista lätkäjätkistä, kiekkoleijonista ym... Samassa organisaatiossa Tami, Alpo, Sihvonen, Juti, ym... Onko valitettavaa, hä? Montaks pelii oot ite pelannu?...:)
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Mentor, Spiritual Leader: Alpo Suhonen

Kun nyt tuollainen tuli bongattua, niin lisätään toinen henkisen puolen koutsi. Nimittäin Ilveksen jollain huonolla kaudella (onko niitä edes muunlaisia?) itse Pertti "Veltto" Virtanen oli henkisenä valmentaja mukana kuvioissa. Mitä lie joogalentoa, nauruterapiaa tai muuta pukukopissa sitten harjoitettiinkaan.
 

FeedTheMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Detroit Red Wings
Pelicansin listaa:

Pärssinen - Pirjetä - Julkunen
Corazzini - Loppi - Tähtinen
Kaskinen - York - D. Helminen
Guillet - Piispanen - Dickensson


Pisto - Forström
Jaatinen - Haakana
Ylönen - Uotila

Sulander
Myllyniemi


Valmentajana: Johtava & Jami Kauppi
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Listataan nyt muutama ulkomaalainen, joita ei vielä ole mainittu.
Tapparassa joskus 2000-luvun alkupuolella kiekkoja koppaillut Alfie Michaud jäänyt jotenkin syvästi mieleen.
Mies oli varmaan Goeringia pienempi ja varmasti myös huonompi.

JYPissä kiekkoili 2005-2006 ECHL "vahvistus" Mike Wirll, kaiken oleellisen miehestä kertonee se, että pelaa nykyään Britanniassa.

Ja mainituista tarvitsee nostaa esille AP Berg, teki aikoinaan niin lähtemättömän vaikutuksen toilailuillaan, että määrittelen miehen suunnilleen samantasoiseksi peluriksi kuin Petri Viroilaisen ilman NHL-statusta.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Jami Kaupin lanseeraama rokkikiekko oli todellista kauhua. Samoin oli tämä Tiimari-mies joka hääräsi jotain Pelicansin toimistolla taisi olla joku Kosonen. En tule koskaan unohtamaan Lepo-Lassea(Pirjetä). Myös eräs Loppi kävi surffailemassa Lahessa muutamaan otteeseen. Tällä kaudella kauhua on kylvänyt A.Jaatinen.
 
Tero "Hesburger" Määtän pitäisi kyllä "kevyesti" mahtua Horror Teamin puolustukseen, vaikka siirtyikin penkin toiselle puolelle täksi kaudeksi yhden välivuoden jälkeen. Toisi oivan annoksen fyysisyyttä, vaikka välillä menee vähän liian pitkälle ja suorastaan tuhoaa vastustajia käyttäen hyväkseen omaa 800 kilon elopainoaan.

Linkit vievät youtubeen.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
"Hienoja" nimiä tullut. Mutta yksi itsestäänselvyys puuttuu. Kausi 2002-03 alkamassa ja HIFK hankkii Bluesista Niclas "super" Hedbergin... Jälki oli, noh, jäätävää. 51 ottelua, 0+5 ja -14. Nämä siis HIFK:n paidassa. Mieleen jäänyt se ihmetys ja naureskelu kun Hedberg kissoihin siirtyi, heheh. HIFK-fanit voivat muistella ko. kaverin otteita tarkemmin.
 

Ylähirsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Simo Pulkki on varma valinta joukkueeseen, SM-liiga-ura hakee vertaistaan. Pulkki edusti Jokereita, KalPaa ja Saipaa. Jokaisen joukkueen fanit varmasti muistavat. Pulkin avaussyötöistä jokainen näkee varmaan vieläkin painajaisia, omassa päässä otti jäähyjä sen minkä kerkes.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicansin listaa:
Loppi


Myös eräs Loppi kävi surffailemassa Lahessa muutamaan otteeseen.

Aikamoiset antipatiat on Lopista jäänyt viime kauden jälkeen pojilla. Muistetaan nyt kuitenkin että hyvän harjoituskauden lopulla tullut nilkkavamma latisti kauden ja saletisti olisi tehnyt sen saman 40 pojoa Laschin rinnalla mitä Koskirantakin jos olisi paikalla pelannut.

Loppi on pelannut Lahdessa 242 peliä joissa tehot 51+102=153. Samaten kaikkien jumaloima Lasch ohitti vasta viime kauden päätteeksi Lopin piste-ennätyksen runkosarjassa: 18+40=58. Joten aika kovalta tuntuu laittaa kaveri kaikkien aikojen floppi-listalle.
 

Esgo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit pre KHL
HMV:n ja edari-ajattelun ristisiitosta tässä hain ja tuommoinen tuosta nyt tuli....

Täytyy kysyä syytä Pulkkisen mainitsemiselle tässä ketjussa. Edari?

Maneliuksen dissaaminen on nykyään meillä muotia (no, ei aivan syyttä), mutta nostetaan nyt vaikka parin vuoden takaa Tom Koiviston paluu Jokereihin ehdottomasti tähän puuhun kuuluvaksi. Pisteitä näemmä Tompalle kertyi jonkin verran, mutta sitä puolustusta muistelee kyllä "lämmöllä", ja varmaan palkkaa jonkin verran enemmän kuin Nico kuitenkin höntsäilystään tienasi.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Pientä hahmotelmaa Ilveksen tämän vuosituhannen mestaruuskandidaattijoukkueesta, joka kuvastaa organisaatiomme skouttaustaidon timanttisuutta:

Junior Lessard - Dustin Johner - Tony Voce
David Bararuk - Petr Vala - Lubomir Korhon
Peter Messa - Jason Bonsignore - Bert Robertsson
Tommi Jäminki - Matti Uusivirta - Henrik Juntunen

Martin Hlavacka - Jan Kobezda
Pasi Petriläinen - Pasi Järvinen
Kevin Bolibruck - Matt Nickerson
Teemu Kesä - Juha Alen

Jani Hurme
Bruce Racine

Kauhujengissämme(kin) oli hieman enemmän tunkua puolustukseen kuin hyökkäykseen, joten hieman piti vetää mutkia suoriksi. Mutta näillä mennään!
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Aikamoiset antipatiat on Lopista jäänyt viime kauden jälkeen pojilla. Muistetaan nyt kuitenkin että hyvän harjoituskauden lopulla tullut nilkkavamma latisti kauden ja saletisti olisi tehnyt sen saman 40 pojoa Laschin rinnalla mitä Koskirantakin jos olisi paikalla pelannut.

Loppi on pelannut Lahdessa 242 peliä joissa tehot 51+102=153. Samaten kaikkien jumaloima Lasch ohitti vasta viime kauden päätteeksi Lopin piste-ennätyksen runkosarjassa: 18+40=58. Joten aika kovalta tuntuu laittaa kaveri kaikkien aikojen floppi-listalle.

Mun mielestä yksi hyvä kausi monen paskan joukossa ei tee Lopista mitenkkän erikoista.. Ainahan miehen meno Pelicansissa on ollut enemmän tai vähemmän löysää. Viime kausi oli tosiaan harmi, mutta minkäs teet. Tosin musta tuntuu, että Koskiranta sopi paremmin Laschin ja Luttisen väliin, kuin Loppi. Mutta ei tästä sen enempää.

Muutenkin tohon Pelicansin joukkueeseen kuuluis SEAN AVERY!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös