FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tässä kun on viime aikoina äänettömänä valtiomiehenä joutunut Jatkoaikaa ja otteluseurantoja seurailemaan, on tullut jotenkin huvittuneena seurattua miten lähes joka joukkueesta tuntuu löytyvän ainakin yksi peluri jonka edesottamukset saa poikkeuksetta veren kiehumaan otteluseurantaketjussa ja vielä pelin jälkeenkin. HPK:lla on Juha Alen, Jokereilla Nico "parempi ku Karlsson" Manelius, SaiPalla tämän kauden osalta Kalle Maalahti on ottanut tämän Levokarilta jääneen ison takin harteilleen.

Jollekin pelaajalle jää joskus niin iso hasardin leima otsaansa ettei sitä syövytä pois pitkään jatkuvat hyvätkään otteet. Ne ohitetaan merkityksettömänä, mutta sitten kun yksi purkukiekko sattuu karkaamaan laidan yli tai ovelasta taaksejätöstä lähteekin vastustajan vastahyökkäys tai joku puolesta kentästä lähtenyt pomppu sattuu hörpsähtämään olkapään yli maaliin, sitä toitotetaan sitten joka tuutista ja muistellaan perään kaikkia muitakin koomailuja ja ihmetellään miksi vitussa tuo ahdistava paska vielä pelaa minun jengissäni. SaiPasta Pauli Levokari oli ainakin omasta mielestäni oman alkuaikojensa urpoilun vanki, vaikka otteet paranikin loppua kohden niin tietty osa yleisöstä muisti aina tuskastella kun Paulille mikä tahansa pieni virhe kävikin.

Mietin sitten että mimmosen jengin näistä hasardipakeista, imurimokeista ja käyttökelvottomista puukäsihyökkääjistä saisi koottua, ja oman muistikapasiteettini tonkimisesta sain seuraavanlaista ryhmää kasaan. Hyökkääjiä ei niinkään tullut mieleen, ehkä siksi koska pakkien ja maalivahtien töhöily näkyy useimmiten välittömästi tulostaululla siinä kun jonkun flegun elämäntapataiteilijan pyöriminen ja neppailu ei ala vituttamaan kunnolla kun vasta pitkässä juoksussa.

Maalivahdit:
Mika Järvinen Maalintekijä Jumalan arvosta, mutta maalivahdin ominaisuudet tuntui häviävän jonnekin bussimatkalla Kuopiosta Helsinkiin. Etsiskelee niitä nykyään Hämeenlinnan seutuvilta, mutta ei ole torjuntaprosentin perusteella löytyny.
Miika Wiikman Jalosen HPK:ssa mestaruuden varmistanut vahti on nykyään konkka-Ilveksen maalinsuulla vapiseva mätisäkki. On ollut niin huono, että Tapparan miehet ehtivät jo riistää mieheltä liigamestarin statuksenkin.
Pleijareihin Jan Lundell Vanha kunnon tennispelaaja ottaa eläkkeeltäkin käsin yksinoikeutetusti torjuntavastuun kun tosipelit alkaa. Oli kuin lumiukko aikanaan, hienosti nökötti maalinsa suulla jonkun helmikuisen runkkarimatsin ajan, mutta suli aina keväällä.

Puolustajat:
Juha Alen Väriläiskä hajuttomien ja mauttomien Kerho-miesten joukossa. Harmillisesti väri vain on todella ruma ja tarpeeton. Ottaa turhia jäähyjä, hasardoi kuin mikäkin pensselisetä. Hieno pelaaja vastustajan näkövinkkelistä.
Nico Manelius Syy siihen miksei ties kenestä NHL-miljonääreistä ja supertähdistä rakennettu korttitalo pysy pystyssä. Maneliuksen ei tarvitse kuin katsoa kaukaloa päin, niin jo Valtterilta karkaa kiekko ja Karlsson kompastuu jalkoihinsa. Täysin eri lukunsa on ne tilanteet kun Nico on itse kaukalon puolella, perimätiedon mukaan tupeloi eräässä vaihdossa niin pahasti että vastustajalle merkattiin samantien kaksi maalia.
Kalle Maalahti Junnu otti välittömästi ensi peleistä lähtien Levokarilta jääneet isot saappaat jalkaansa: urpoilee minkä kerkeää, harhasyöttöjä ja väärin sijoittumisia tulee koko illan. Ei ole sentään vielä yrittänyt murhata Aleksi Rantalaa.
Pauli Levokari Paulin taikakaulin siirtyi Lappeenrannasta Kuopioon, mutta kalakukkomiehet eivät ole toistaiseksi päässeet nauttimaan Paulin tempuista lainkaan sen kiusallisen tosiseikan takia että valmennus on nähnyt miehestä olevan enemmän hyötyä penkillä kuin kentällä. Vai onkohan se jonain kirjatukena siellä jossain? Kisapuiston erikoistietäjät ainakin olisivat keksineet aikoinaan miehelle ennemmin käyttöä vaikkapa hidastustöyssynä kuin jääkiekkojoukkueen jäsenenä.
Anssi Rantanen Luo pelillään paljon erikoistilanteita, harmi vain että ne on useimmiten vastustajan ylivoimia. Taitotasoltaan myös luokkaa neliraaja-amputoitu hirvi.

Hyökkääjät:
Janne Hauhtonen Peliasennosta ja ilmeestä lähtien vätys ja täysin käyttökelvoton jääkiekonpelaaja. HIFK:ssä joskus veti kauheen suonenvetokauden roskiksen viskelijä Salmelaisen ja taikuri-Luttisen kanssa, sit lähti jonnekin rahastaa ja kun tuli maitojunalla takas Jokereihin ja Tepsiin oli totaalisen hyödytön.
Jesse Niinimäki Jääkiekon Uuno Turhapuro, ei tee mitään ylimääräistä koskaan. Ei koskaan. Taitoa on jossain isänmaidossa saanut enemmän ku tarpeeksi, mutta laiskuudellaan on tehnyt itsestään turhan hiihtelijän ja neppailijan.
Jari Kauppila En tajua miksi päästettiin kiikkustuolista takaisin Pelicansin riveihin. Vanha mies on vanha mies, ja vanha mies on turha, kysykää vaikka Michael Schumacherilta jos ette muuten usko.
Juha Koivisto Rankkari-spesialisti, oli Selinin luottovalinta viime kauden SaiPassa sössimään arpalaukaukset. Muutenkin hyvin saipamainen koohottaja, menee ja menee mutta tulosta ei synny. Jarrukenttään ihan kelpo lisä, Horror Teamissa pyörittää siksi ykkösylivoimaa.
Tyler Redenbach Silloin kun vaihde on asennossa "surf" Tyler hortoilee pitkin kaukaloa selkä pystyssä välittämättä tuon taivaallista siitä missä kiekko on ja ketkä pelaa ketäkin vastaan. Vähän hankala valinta tälle listalle kun tekee kuitenkin paljon pisteitä pelipäällä ollessaan. Mutta laitetaan ny ku en muitakaan enää keksi.

Ketäs muita niitä olikaan? Olisi mukava lukea hasardipelaajista jotka vielä tänäkin päivänä pelaa liigaa, mutta jos joku erityisen muikea urpo on viime kausilta mielessä niin saa senkin listata. Saataisiko näistä kokonainen liigajengi kasaan?
 
RAPORTOI

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Valmennusjohto tässä joukkueessa voisi olla mallia: Petri Matikainen,Harri Rindell ja Pekka Virta. Utj pestin voisivat jakaa veljekset kuin ilvekset Pentti Matikainen ja Matti Virmanen. Kaikkien pelaajien sopimusasiat hoitaa Ilkka Larva.
 
"Ekonomien varsinkin voi leikata tuntuvastikin. Rahan teko ylipäänsä on täysin turhaa hommaa, sillä rahaa on aina sama määrä ja se vain kiertää - eivät siis tee yhtään mitään produktiivista." -ijuka

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Loistava aihe! Jääkiekkoilijan huonoudessa on sitä jotain...

Nico Manelius sopii tähän topiciin kuin nokka Kari Jalosen päähän. Manen kukkaanpuhkeamista on odotettu hartaudella jo useita vuosia. Ilmeisesti valmentajat ovat nähneet Manessa jotain (näkymätöntä) potentiaalia, sillä miehen saama vastuu on ollut jo useamman vuoden suuri ihmettelyn aihe Jokerikannattajien keskuudessa. Maneliuksessa erikoista on se, että kaveria ei voi oikein lokeroida hyökkääväksi tai puolustavaksi puolustajaksi. Mane on välimalli, hän on heikko molemmissa päissä. Manea voisi periaatteessa kokeilla hyökkääjänä, koska siellä hänestä ei varmasti ole yhtä paljon harmia omalle joukkueelleen kuin puolustajan paikalla.

Mane menee siis Horror Teamin ykköspakkipariin heittämällä, pakkipariksi heittäisin näkemäni perusteella Tepsin Timo Seppäsen, joka on ollut todella hasardi käytännössä kaikissa näkemissäni Jokerit-TPS peleissä viime kausina.
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
En seurannut koskaan legendaarisen mm-joukkueen toilailijan, Aki-Petteri Bergin, seurajoukkueuraa mutta tahto listata hänet eläkkeeltä tänne on valtava. Kyllä alkoi baarissa sydämentykytyksiä tulla kun Berg otti hyökkäyssinisellä kiekon. Kaikki toivoivat että AP tekisi miehen työn ja roiskaisisi sen lätyn kulmaan tai jotain, mutta ei... Jos pitäisi sopupeliepäilyjä tehdä Suomen maajoukkueesta, pistäisin rahat Akille. Käsittämättömiä tunauksia nimenomaan hyökkäysinisellä, joita ei kankeana miehenä koskaan saanut korjattuakaan.

Kuten avausviestissä taidettiin mainitakin vastaavista tapauksista, on ilmeisesti tehnyt hyviäkin ratkaisuja urallaan kun niinkin nimekkäästä tapauksesta on kyse, mutta henkilökohtainen suodattimeni on toiminut moitteetta niinä hyvinä hetkinä.
 

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
Teemu Virtala: hyvät pisteet Mestiksessä, Pekka Virta peluutti sitkeästi KalPan ykköskentässä, uran liigapisteet 0+7
 
International Hockey Fan
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilkka Mikkola on sm-liigan horrorteamin itse oikeutettu ykkös yv:n viivamies.

Laukaus on sysipaska ja kiekko karkaa ihan takuuvarmasti rännistä keskialueen puolelle jos Mikkola yrittää sitä pitää alueella. Kahden metrin syöttö menee kolme metriä ohi ja luulee useimmiten olevansa harhautuksissaan kuin Pavel Datsjuk vaikka taitotaso viittaisi pikemminkin Sami Heleniukseen. Kukaan muu kuin Aravirta ei taida koko suomessa tällä hetkellä käsittää miksi ihmeessä Ilkka miljoonan mestaruuden Mikkola kantaa niin suurta yv-vastuuta Kärpissä.
 
Viimeksi muokattu:
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Ässistä Jani Honkanen lienee kannatetuin vaihtoehto tälle listalle.
 
Antti Muurinen
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
A-J "Isäntä" Niemi on tämän joukkueen itseoikeutettu kapteeni, Nico Maneliuksen pelillinen esikuva ja akipöökin aina luotettava pakkipari. Kotona pysyessään liigan ehdottomasti paras stay-at-home -pakki. Aran parhaita kavereita, minkä vuoksi käynyt MM-jäillä asti ja tehnyt siellä kerran jopa maalin - luistimensa kautta omiin.
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Puolustukseen lisäyksenä pari Kallea...

Kalle Kaijomaa on mies joka kannattaa tiukoissa paikoissa laittaa kaukaloon. Kalle varmasti sössii ylivoimalla kiekon keskialueelle joko laukomalla päin ensimmäistä vastustajaa tai ei vaan saa syöttöä hallitusti haltuun. Osaa myös menettää kiekon ottelun loppuhetkillä oman maalin takana päästäen vastustajan esteettömästi maalintekoon.

Kalle Koskinen tulee rollaattorilla varustettuna kaukaloon. Tuurilla on joskus oikeassa paikassa, kun ei ole kerennyt liikkua. Maila on välillä Kallelle tarpeeton apuväline, sillä joskus riittää että vain katsoo miten hienosti se kiekko jäällä liukuu. Viivan pitäminen on Kallelle tuntematon käsite. Ei lähde jääkiekkojoukkueesta pois kulumallakaan.

Hyökkäyksen lahjakkain pelaaja on eittämättä Turo Asplund. Kiekko liikkuu näppärästi lavassa. Harmi vaan, että Turon jalat tuntuvat olevan liimattuna jäähän kiinni. Ei liiku sitten millään. Liekö tästä johtuen miehet peliäly on täysin jäässä. "Jääkiekko on älypeli" -sloganin sanansaattaja.
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva
Anssi Rantanen Luo pelillään paljon erikoistilanteita, harmi vain että ne on useimmiten vastustajan ylivoimia. Taitotasoltaan myös luokkaa neliraaja-amputoitu hirvi.
Anssihan teki toistaiseksi kauden ainossa pelissään Anssi Rantanen hat trickin, eli kolme kampitusjäähyä alle 15 minuutissa. Juha Alen on tainnut samaa yrittää, mutta tuomarit ovat olleet tarkkana jäähyn syissä.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Teemu Virtala: hyvät pisteet Mestiksessä, Pekka Virta peluutti sitkeästi KalPan ykköskentässä, uran liigapisteet 0+7
Hassua. Velipoika Marko Virtala oli Virran kaksoisolennon Uraman saunakaveri ja pelasi kyllä tehoihin nähden luokattoman kauan Lukon silloisessa ykköskentässä (jota en nyt tarkemmin edes muista tai jaksa googlata). Tuli sillä kaudella fanien sylkykupiksi vain Uraman jääräpäisyyden takia. Virtaa riitti mutta pisteitä tuli varmaan jotain 0,17p/ottelu.
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Vaikea ottaa kantaa muiden seurojen horroreihin mutta KalPan puolelta jotain pientä löytyy....

Mikko Koskinen
maalissa, voi olla loistava välillä mutta sitten hups, kiekko on maalissa ja hups, toisen kerran jne..

Pauli Levokari. Ei ei ja ei. Mies hankittiin pelotteeksi. Tosiaan, on pelote. Omalle joukkueelle.

Takavuosilta lista on niin pitkä, ettei jaksa alkaa perkaamaan sitä. Eikä edes jaksa nyt. Ja helppoa sitä kotisohvalta ja/tai penkkiriviltä haukkua...
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Valmennusjohto tässä joukkueessa voisi olla mallia: Petri Matikainen,Harri Rindell ja Pekka Virta. Utj pestin voisivat jakaa veljekset kuin ilvekset Pentti Matikainen ja Matti Virmanen. Kaikkien pelaajien sopimusasiat hoitaa Ilkka Larva.
Juhani Tamminen olisi vanhoilla näytöillään aikalailla rautainen valinta toimitusjohtajaksi. Viimeaikaisten uutisointien perusteella Horror Teamin omistaisi Manngardin suku.


1. ketjun laidalle:
Tuomas Huhtanen maalintekijä jumalan armosta, paikka kuin paikka niin Tuomas sutii kiekon päin maalivahtia, ohi maalista tai ei osu kiekkoon lainkaan. Jos Teemu Selänne pääsisi yhtä usein varmalle maalipaikalle, tekisi Teukka 150maalia kaudessa. 3-ketjuun Tuomas ei sovi, koska on siellä niin hyvä.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Miikka Tuomainen, iso ja kiltti. Samat sanat Marko Anttilasta.

Manngard ja Salonoja varmasti olisivat kova omistajakaksikko.

Oudon kotimaapainotteinen lista tähän mennessä. Minulle tulee Bluesista mieleen lähinnä ulkkareita tuohon sysipaskat -listalle. Viimeisin änärivahvistus Veilleux ensimmäisenä. Muita vastaavia on ollut mm. Jokerien Battaglia ja Kärppien St.Pierre.
 
Viimeksi muokattu:
"Osallistun vain arvontaan"

|Henguli|

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Keittoralli, Team-Huijaus
Manelius tuo aikamme vitsaus! niin kuin joku Jokeri-palstalla kirjoittinkin, että on kuin Karlsson, koska pelaa myös väärässä liigassa! All-Time Horrorina jäänyt mieleen Robert "Urkuri" Kantorin vierailu narripaidassa, nään joskus tästä vieläkin painajaisia. Hauskinta on kuitenki se, että Manen tasolle päästäkseen joutuu kertomaan Urkurin helmi playoffit sadalla..
 
"Vedin viis vastustajaa vipuun. Matti Jansson, Porin Karhujen molari tulee -kiss kiss backhandit forehandit backhandit ja etuyläkulmaan"

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Vaikea ottaa kantaa muiden seurojen horroreihin mutta KalPan puolelta jotain pientä löytyy....

Mikko Koskinen
maalissa, voi olla loistava välillä mutta sitten hups, kiekko on maalissa ja hups, toisen kerran jne..
Tämä nyt on ihan turha nimi tällä listalla. Ei ainakaan toistaiseksi kuulu tähtikategoriaan, mutta ei nyt sentään voida laittaa horror-listallekaan.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Tästä aiheesta voisi järjestää liigapörssikimpan, jossa eniten miinuksia kerännyt joukkue voittaisi!
 
"Jumala pitää taivaan sinisenä" -Olavi Mäenpää

|Henguli|

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Keittoralli, Team-Huijaus
Haha ironiaa.. Kerho julkaisi juuri Alenin loppukauden sopparin näillä kommenteilla.

" Alén on koe-ajallaan pelannut jokaisessa HPK:n seitsemässä ottelussa. Pallokerhon pelaajakoordinaattorin Janne Laukkasen mukaan otteitaan parantamaan kyennyt Alén tuo joukkueen puolustukseen leveyttä.

– Alénin peli on ollut nousujohteista. Pitkässä sarjassa tarvitsemme materiaaliin leveyttä, Laukkanen sanoo. "

Nauttikaa!
 
"Vedin viis vastustajaa vipuun. Matti Jansson, Porin Karhujen molari tulee -kiss kiss backhandit forehandit backhandit ja etuyläkulmaan"

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsit
Pekka Virta on ehdottomasti saatava valmentamaan tätä horror-tiimiä. Miehellä on ilmiömäinen kyky saada veltoista pelaajista ykköskorin kiekkomiehiä. Pelikirja on sen verran simppeli että tyhmempikin hazardimies sen oppii.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tästä aiheesta voisi järjestää liigapörssikimpan, jossa eniten miinuksia kerännyt joukkue voittaisi!
Siinä tapauksessa kyseessä olisi aivan selkeästi minun joukkue! En ikinä olisi kuvitellut, että minä olisin jossain listassa kärjessä mutta perkele, tässä löytyi sellainen lista.
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Haha ironiaa.. Kerho julkaisi juuri Alenin loppukauden sopparin näillä kommenteilla.
Aamupäivällä oli uutisfeedissa MTV3:n otsikko, joka meni suunnilleen niin, että HPK ei etsi NHL-apuja - Tässä syy. Otsikko vitutti niin paljon, että en viitsinyt klikata auki. Ja kas, odottavan aika palkittiin kun syy selvisi muuta kautta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy