Vedonlyönti

  • 3 961 104
  • 21 674

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Joo,o. Kaksi kahden pelin lappua ja molemmista yksi väärin. Enpä jaksa taas ihan hetkeen veikata, sen verran syö miestä tuollainen.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mun mielestä tuo Färjestadsin voittoa HIFK:sta voisi olla ihan pelattava kohde, ainakin äskön vielä unibetillä 2,25 kerroin. HIFK:lta kuitenkin jo pelkästään pelikielossa 4 pelajaa ja kaiketi aika monta loukkaantumista, kuten esimerkiksi Peltonen?. Itse ainakin kokeilin tuota. Toki ainahan kaikki kotipelissä on mahdollista ja kun nuoret saa näytönpaikan, mutta kuitenkin...
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
JEPS!! Sinne meni parin viikonlopun rahat mukavasti. Hymiö.
Suomen voitokas putki näköjään sokaisi, mutta eihän sitä herranjumala hävitä jos ollaan jo tukevassa johdossa loppusuoralla! Hymiö.
Parin viikon päästä uudestaan yrittämään betsejä!

Lainaus Ultimaattisen Gämblääjän (kai Jaajo Linnonmaa) Facebookista:

UG laittaa kioskin tämän illan ja yön osalta kiinni. ISOIN VITUN KIITOS Mika Forssille, joka ajettuaan tuhat lähtöä unohti, että niistä vitun naruista kannattaa pitää kiinni, kun ollaan ohjastamassa. Suomen Sudet ansaitsee myös ISON kiitoksen. Komeasti johdossa, kotiyleisön edesssä, lehdet täynnä ISOJA otsikoita meidän starboista ja loppuneljänneksellä kuseminen alle, joka jättää jopa isoäitini kakkoseksi.

Nyt voin syvällä rintaäänellä, itkunsekaisin tuntein kertoa, että jos lähtee 2 varman mukaan pelaamaan 10 lappua, joissa panoskeskiarvo 200 euroa, niin se kuulkaa sattuu, kun suosikki laukkaa 80 metriä ennen maalia ja toiset paskoo vikoilla minuuteilla housuun.

Asiaa onneksi helpotti tyttöystävän kommentti: Hävisitsä paljonkin. Vastaus oli lyhyt: en... hiljaa kuiskasin VITUSTI.

Öitä kaikki!

Kiteyttää aika hyvin tuntemukseni, tosin ei onneksi noin isoista panoksista ollut kyse.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo itse jätin harmittavasti tuon Puolan voiton lopulta pois lapulta, mutta ihan fiilispohjalta heitetty Jukurien voitto SaiPasta kertoimella 3.20 natsasi kohdillensa onneksi.

Huomenna voisin kokeilla HV-71:sta, Färjestadia ja Tapparaa.
 
Huomenna voisin kokeilla HV-71:sta, Färjestadia ja Tapparaa.

HV 71:n pelaamista miettisin aika tarkkaan. HV on varmistanut jo lohkovoiton eikä sillä ole panosta tässä ottelussa ja tuskinpa se peluuttaa aivan ykkösmiehistöään. KalPa saa tänään miehistöönsä Sami Kapasen ja Jukka Voutilaisen, joka ei ainakaan ei heikennä kotijoukkueen mahdollisuuksia. KalPalla on muutenkin tänään näytön paikka.

Sen sijaan ainakin Färjestadista olen samaa mieltä, ja itse pelasin tuota Veikkauksen 2.45 kerrointa, joka on muuten koko markkinoiden paras. Kaverina Suomen lentopallomiesten voitto Montenegrosta. Djurgården-Tappara kohteeen jätän rauhaan.

E. Nyt näyttäisi Veikkaus tiputtaneen Färjestadin kertoimen 2.05:een. Eli siinä kuihtui se vihje.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lätkässä en ole pelannut tulosvetoa juuri koskaan. Pari kertaa. Nyt piti kokeilla 0-4 IFK-FBK ja eiköhän se sitten osu euron betillä ja 70e tilille :) kiitos ja moi moi
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Tänään palataan taas pienen tauon jälkeen sorvin ääreen. European Trophyssa ajattelin kokeilla Linköpingin vierasvoittoa JYPistä Nordicbetin kertoimella 3.17. Molemmilla on European Trophy sujunut mollivoittoisesti ja jatkohaaveet on jo haudattu. Tasoero ei kuitenkaan joukkueiden välillä ole mitenkään merkittävä ja JYPillä oli eilenkin peli alla, joka (toivottavasti) painaa hieman jaloissa. Myös sveitsiläisjoukkeiden EV Zugin ja ZSC Lionsin kotivoitot tulevat luultavasti lapulle, sillä vastaan tulevat saksalaisjoukkueet ovat materiaaliltaan huonompia ja myös European Trophyssa niukasti heikommin pärjänneitä. Kotimaisilla kentillä pelattavaan Ässät - Ilves -otteluun tarjotaan vierasvoitolle kerrointa 4.50, joka on varsin pelattava, sillä Ilveksen harjoitusottelut ovat sujuneet mallikkaasti ja kyseessä on kuitenkin "vain" harjoituspeli, jossa tuloksella ei niin suurta merkitystä ole.

Lisäksi mietinnässä on MM-karsinnassa Valko-Venäjän vierasvoitto Georgiasta kertoimella 2,60 sekä Norjan vierasvoitto Islannista (2,15).
 

badgeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Detroit Red Wings
Jännitystä illalle:

Alankomaat - Turkki 1
Suomi - Ranska 2
Montenegro - Puola 2

Kympillä tulis 70€
 

Rapala

Jäsen
Ameriikkojen MM-karsintaa ensi yölle.

Jamaika - USA 2
Kanada - Panama 2

panoksena Ranskan voitolla ja puoliaika-johdolla ansaitut roposet eli viiskymppiä. kerroin reilu 5.
 
Aika mahtava viikko vedonlyönnin saralla sai tänään jatkoa. Tiistaina nappasin pois kotikaupungin seuran AC Kajaanin voiton Maria Sharapovan voitolla höystettynä, eilen otin rahat pyörimästä pelaamalla Färjestadia sekä Suomen lentismiehiä ja tänään jatkoin putkea lentismiesten ja Jokereiden kustannuksella. Kaikissa peleissä kerroin oli yli 2, joten palautusprosentti tältä viikolta on reilu 200 %. Nyt vaan pitäisi malttaa viikonloppuna ottaa rauhallisesti ja pyrkiä tekemään mahdollisimman fiksuja vetoja.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Kerroin 17.64, Panos 3€.

Sellainen. Kävi ihan uskomatonta säkääkin tuossa, mm. Irlanti nousi Kazakstanin ohi voittoon ollessaan vielä 89. minuutilla 0-1 tappiolla. Yllättävän hyvin meni kuitenkin, 7/8 oikein, vaikka tietysti vain voitot lasketaan. Italia-Bulgaria päättyi tasan ja siihen kusi tuo lappu.. Onneksi ei kuitenkaan ollut tuon isompi panos, muuten olisi saattanut jo harmittaa.
 
Viimeksi muokattu:

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuponki (Nordicbet.com)

Sellainen. Kävi ihan uskomatonta säkääkin tuossa, mm. Irlanti nousi Kazakstanin ohi voittoon ollessaan vielä 89. minuutilla 0-1 tappiolla. Yllättävän hyvin meni kuitenkin, 7/8 oikein, vaikka tietysti vain voitot lasketaan. Tuo ainakin tällä hetkellä keskeneräisenä oleva peli päättyi tasan. Onneksi ei kuitenkaan ollut tuon isompi panos, muuten olisi saattanut jo harmittaa.

EDIT: Kun avaatte linkin, niin varmaan aukeaa joku tulostusvaihtoehto. Painakaa siitä peruuta, niin pitäisi tulla kuponki näkyviin, en jaksanut nyt pelejä listata tähän.

Ei aukea. Kerro vaan kerroin ja panos, niin se auttaa. Ja onnittelut voitosta!
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Ei aukea. Kerro vaan kerroin ja panos, niin se auttaa. Ja onnittelut voitosta!

Pitihän se arvata. Kerroin oli siis vähän päälle 17 ja panos vain 3€ ja juuri tuon Italian tasurin takia voittoa ei tullut, eli väärin onniteltu. ;) Eihän tuo muuten mitenkään erikoinen ollut, kerroinhan nyt oli ihan ok, mutta panos noin mitätön, niin en juuri mitään menettänyt. Sen takia vaan tänne listasin, kun hyvin harvoin saan 8 pelin lapusta edes kolmea oikein. Nyt meni seitsemän, mutta kun sekään ei ole tarpeeksi.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noniin, paluu voittojen tielle. Ranska (1.60), Bosnia (1.17) ja Färjestad (3.17) 15 euron panoksella, tuloksena 90 euroa. Tänään jatkan hyväksi koettua F1-veikkausta, kun luvassa on aika-ajot. Eilen jo sijoitin muutaman roposen Hamiltonin paalupaikalle, sen verran vahvasti McLaren kulkee nopeammilla radoilla ja Hamilton on varsinkin yhdellä kierroksella todella nopea kuski. Lisäksi Mercedes on esittänyt suhteellisen hyvää vauhtia, joten täytyy katsoa josko heidänkin puolestaan jotain vetoilisi.

Vielä ei ole tullut kaikkia vetokohteita esille, mutta päivän aikana varmaankin tulee todella helppoa rahaa antavat head to head-veikkaukset. Esimerkiksi Kovalaisen voitto Petrovista on lähes 1000-prosenttisen varma juttu.

EDIT:

Nyt on tullut aika-ajoihin ja kisaan head to head-mahdollisuudet ja listailen tässä pari potentiaalista kohdetta aika-ajoon:

Räikkönen-Vettel 1 (2.00) Red Bull ei ole kulkenut harjoituksissa Vettelin käsittelyssä (harjoituksissa tähän asti sijat 11. ja 13.) ja Seb on itsekin myöntänyt jo, että aika-ajovauhti ei ole nyt kunnossa (Linkki Vettelin haastatteluun Maikkarin sivuille). Lotus taas on suorilla ollut tähän asti nopein tänä viikonloppuna ja Räikkönen on kellottanut 7:nneksi ja 6:nneksi nopeimmat kierrosajat ensimmäisissä harjoituksissa.

Button-Vettel 1 (1.55) Sama homma, paitsi McLaren on selvästi koko joukon nopein auto. Button ei ole aika-ajossa parhaimmillaan, mutta autoissa on tällä hetkellä niin iso ero, että eiköhän viime kisan voittaja hoida aika-ajon Monzassakin kunnialla.

Lisäksi itse valitsin aika-ajosta veikkauksiin mukaan Kovalainen-Petrov 1 (1.35), Kobayashi-Perez 2 (1.65), Alonso-Räikkönen 2 (2.30) ja Hamilton-Vettel 1 (1.35).

Lisäksi valitsin McLarenin jomman kumman kuskin ottamaan paalupaikan kertoimella 1.75 ja Hamiltonin paalupaikalle löin jo eilen kertoimella 3.60 (nyt kerroin 2.60).

Nyt kun tulin kirjoittelemaan näitä tänne niin eiköhän Vettel ota paalupaikan jota myöten lähes joka veto mene väärin.
 
Viimeksi muokattu:

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
En ole mikään vedonlyönnin ekspertti mutta eikös nuo Ranskan voiton sinkkukertoimet 1.47-1.6 olleet aika hyviä tarjouksia? Itse otin "varman" himaan viidelläkympillä eilen.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En ole mikään vedonlyönnin ekspertti mutta eikös nuo Ranskan voiton sinkkukertoimet 1.47-1.6 olleet aika hyviä tarjouksia? Itse otin "varman" himaan viidelläkympillä eilen.

Kyllähän tuo tavallaan oli. Kertoimia nostatti lähinnä se, että Ranska ei ollut pelannut ilmeisesti harjoitusotteluissa hirmuisen hyvin. Eikä se voitto nyt mitenkään helpolla edes tullut, mutta onneksi tuli.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Aika lailla Tähtipakin kanssa ollaan samoilla linjoilla formuloissa. Tosin jätän Kovalaisen ja Sauberien keskinäisen pelaamatta, mutta sekä Räikkösen, että Buttonin voittoon Vettelistä on rahat laitettu.

Lisäksi tuli jokunen aika sitten lyötyä melkoisesti rahaa sille, että Kovalainen ei aja ensi kaudella Lotuksella. Kerroin ei tainnut olla kuin vähän alle 1,20, mutta mielestäni silläkin varsin pelattava.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lisäksi tuli jokunen aika sitten lyötyä melkoisesti rahaa sille, että Kovalainen ei aja ensi kaudella Lotuksella. Kerroin ei tainnut olla kuin vähän alle 1,20, mutta mielestäni silläkin varsin pelattava.

Itse mietin samaa vetokohdetta, mutta myös lisäksi sitä, ettei Kovalainen aja Ferrarilla ensi kaudella. Silläkin kerroin oli jotain 1.20 luokkaa, mutta nyt kun Massa on pikkuhiljaa petrannut tasoaan niin eiköhän Kovalainen löydä itsensä väliltä Sauber-Force India.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Itse mietin samaa vetokohdetta, mutta myös lisäksi sitä, ettei Kovalainen aja Ferrarilla ensi kaudella. Silläkin kerroin oli jotain 1.20 luokkaa, mutta nyt kun Massa on pikkuhiljaa petrannut tasoaan niin eiköhän Kovalainen löydä itsensä väliltä Sauber-Force India.

Näin minäkin luulisin. Ennakkoon ajateltuna pitäisin Massan lisäksi myös molempia Sauber- ja Force India kuskeja Kovalaista houkuttelevimpina vaihtoehtoina, mikäli ajatellaan Ferrarin näkökulmasta. McLarenin kohdalla sama juttu, vaikka Hamilton ei jatkaisikaan (mihin en itse usko), niin tuskin he silti haluavat Heikkiä takaisin, kun viime visiitillä tulos ei ollut mairittelevaa. Mielestäni nämäkin ovat pelattavia jos kertoimet pyörivät 1.20 paikkeilla.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Räikkönen-Vettel 1 (2.00) Red Bull ei ole kulkenut harjoituksissa Vettelin käsittelyssä (harjoituksissa tähän asti sijat 11. ja 13.) ja Seb on itsekin myöntänyt jo, että aika-ajovauhti ei ole nyt kunnossa (Linkki Vettelin haastatteluun Maikkarin sivuille). Lotus taas on suorilla ollut tähän asti nopein tänä viikonloppuna ja Räikkönen on kellottanut 7:nneksi ja 6:nneksi nopeimmat kierrosajat ensimmäisissä harjoituksissa.

Todella pelattava kerroin. Miltä vetofirmalta tuo löytyy?
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Todella pelattava kerroin. Mistä vetofirmalta tuo löytyy?

PAFilla oli, näköjään unohtui laittaa. Tosin nyt näyttää olevan jo suljettu kaikki aika-ajokohteet.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Perhanan Vettel meni sitten viimeisellä vedollaan Räikkösen ohi, ja se vihje suli siihen. Noista antamistani vihjeistä 6/8 oikein, joten olisi se voinut huonomminkin mennä. Silti toki tältä päivältä ykkösien osalta persnettoa, kun intouduin laittamaan "hiukan" useampia vetoja sisään viestin lähetyksen jälkeen.

Huomenna kisaan uudet kujeet. Täytyy tutkailla josko löytyisi jotain "hyviä" vetovinkkejä.
 
Viimeksi muokattu:

tiikeri

Jäsen
Tänään on lyöty koripallon puolelta Suomea Belgiaa vastaan, päälle kahden kerrointa oli tarjolla suoralle voitolle ja +3 tasoituksellekin mukavasti. Eiköhän motivaatio ole kohdallaan edellisen kirvelevän kotitappion jälkeen.
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Tänään on lyöty koripallon puolelta Suomea Belgiaa vastaan, päälle kahden kerrointa oli tarjolla suoralle voitolle ja +3 tasoituksellekin mukavasti. Eiköhän motivaatio ole kohdallaan edellisen kirvelevän kotitappion jälkeen.

Mites se salmonella, vai mikä se Albanian tuliainen nyt olikaan, voi siellä joukkueen kesken? Eli ketkä kykenee kentälle tänään? Muutoin kyllä moiset kertoimet houkuttaisivat.
 

Number 11

Jäsen
Onko jollain koripalloasiantuntijalla heittää arviota illan peliin? Lähtoasetelmat tänään aamulla olivat sellaiset, että Belgian kerroin pyöri n. 1,60 molemmin puolin. Veikkauksen 1,75 oli silloin todella selvä markkinatoppi. Suomelle sai pääosin 2,30 -tason kertoimia ja taisipa toppina olla 2,40.

Nyt Belgian kerroin lähtenyt todella vahvaan nousuun ja Suomi tullut alaspäin selvästi. Jopa tuota Veikkauksen ex-toppia 1,75 on nostettu 1,85:een, mikä vaikuttaa oudolta sillä tuskin yleiseen markkinaan verrattuna Veikkauksen Suomen surkea kerroin on niin paljon rahaa kerännyt, että se vaikuttaisi asiaan.

Tilastojen puolesta ottelun markkinat alkuvaiheessa vaikuttivat kummallisilta, mutta voisiko joku koripalloihminen selventää mitä täällä tapahtuu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös