Odotukset kaudelle 2012-2013

  • 47 598
  • 121
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ja on muuten Norjan pelit mennyt aika heikosti...ainakin tilastojen valossa siis.

Norja piti kuulemma kuitenkin lauantain pelissä numerot jollain tasolla siedettävinä. Ei ole mikään mukava duuni olla nyky HIFK:n luukulla. Ortiolla perjantain pelissä n. 50 torjuntaa. Tämä kun jatkuu liigassa, niin parin kierroksen jälkeen veskarit ovat reikäjuustoa :D
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Norja piti kuulemma kuitenkin lauantain pelissä numerot jollain tasolla siedettävinä. Ei ole mikään mukava duuni olla nyky HIFK:n luukulla. Ortiolla perjantain pelissä n. 50 torjuntaa. Tämä kun jatkuu liigassa, niin parin kierroksen jälkeen veskarit ovat reikäjuustoa :D

Ortio torjui tosiaan 47 kertaa ja Norja 45 kertaa, joten kyllähän tuo kertoo jo jotain noista kahdesta pelistä.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Rauhoittukaahan nyt.
Vielä ei ole pistettäkään menetetty (ellei sitten liiga päätä rankaista lauantain pelistä).
Meillä on tällä kaudella sellainen miehitys joka pelaa ns taistelukiekkoa, spartalaiseksikin joskus kutsuttua. Ja vaatii syttyäkseen oikeaa panosta peliin.
Arvioidaan sitten 10 pelin jälkeen missä oikeasti mennään ja silloinkin runkosarjasta on pelaamatta vielä 5/6.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Rauhoittukaahan nyt.
Vielä ei ole pistettäkään menetetty (ellei sitten liiga päätä rankaista lauantain pelistä).
Meillä on tällä kaudella sellainen miehitys joka pelaa ns taistelukiekkoa, spartalaiseksikin joskus kutsuttua. Ja vaatii syttyäkseen oikeaa panosta peliin.
Arvioidaan sitten 10 pelin jälkeen missä oikeasti mennään ja silloinkin runkosarjasta on pelaamatta vielä 5/6.

Mikä on oikea panos? Eiköhän suurimmalle osalle pelaajista makseta niin helvetin hyvää tiliä että syttyminen pitäisi olla selviö JOKAISEEN peliin. Jos lähdetään sille linjalle että sytytään vaan jotain tiettyä vastustajaa vastaan ja heitetään lekkeriksi muissa peleissä niin koko vitun jengi vaihtoon, valmennus ja johtajat mukaan lukien! Omasta mielestäni lippujen hinnat alkaa olemaan sillä tasolla että varsinkin kotona vaadin 105% jätkiltä JOKA pelissä. Eikä haittaa jos myös vieraspeleissä otetaan niitä elintärkeitä pisteitä jotta ei tarvitse karsia Jukureita vastaan.

Nyt vähän ryhtiä vaatimiseen! Ei HIFK ole mikään Saipa tai Ilves. Kyllä minun HIFK taistelee mestaruudesta joka kaudella! Muuten pitäköön tunkkinsa!

PS. Pelaaminen kilpipaidassa pitää olla kunnia-asia jonka puolesta on valmis laittamaan itseään 105% likoon, muuten hiuksista vittuun HIFK;sta!
 
Viimeksi muokattu:

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Perrault on täysi kysymysmerkki ja..
Se on kyllä myönnettävä, että se terävin kärki joukkueesta puuttuu.

Perrault olisi helposti ykkösen sentteri. Ei tämän kauden IFK:ssa kukaan muu sentteri hänen taitotasolle oikein pääse. Ja sehän tässä kunnolla vituttaakin kun nyt meillä on koko ykkönen lasaretissa. Ville - Joel - Kibe (Jos Kuhta ykkösessä olisi.)
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Perrault olisi helposti ykkösen sentteri. Ei tämän kauden IFK:ssa kukaan muu sentteri hänen taitotasolle oikein pääse.

Voi olla ja niin varmaan onkin, toivottavasti ainakin. Itse en hirveästi kyseisen kaverin taidoista tiedä.
 

Faga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jengi täynnä rymistelijöitä ja rouhijoita, minimaalisesti kädellistä taitoa, keltanokkavalmennus. Tarviiko muuta sanoa? Ihme jos ollaan 8 sakissa edes. Eikä tarvitse olla pessimisti, realisti riittää.

Lainattu toisesta ketjusta. Ilman pienintäkään trollausta ja vain ihan puhtaasta mielenkiinnosta haluaisin kysyä, että miten täällä loppujen lopuksi otetaan varsin rauhallisesti tämän hetken tilanne? Reilu vuosi sitten nostettiin kannua ja nyt joukkeen tilanne on mikä on ja odotukset ovat tätä tasoa? Micken menetys oli tiedossa, mutta silti jossain (monella rintamalla) on pakko ollut mennä erittäin pahasti pieleen?

Tiedän, ettei yhtään liigapeliä ole pelattu, mutta silti tuntuu erikoiselta kuinka näin lyhyessa ajassa kiven kova mestaruusjoukkue valmennuksineen on onnistuttu alasajamaan näinkin rankalla kädellä. Tätä eivät voi selittää edes taloudellisest seikat, sillä seurahan on tahkonnut voittoa ja viime vuonna yleisöka kasvoi entisestään.

1,5 v sitten keväällä naapurista katsottuna pelotti, että alkaako tästä IFK:n dynastia, mutta jo nyt voi sanoa, että täysin päinvastaisesti on käymässä. Luulisi, että kannattajat ovat barrikadeilla vai onko tämä muutos jostain syystä osittain hyväksyttävissä? Onko alun perin kaikki vika epäonnistuneessa valmentajavalinnassa (Petu) ja siitä lähteneessä negatiivisessa lumipalloefektissä? Vai onko Nybondas ryssinyt kultajoukkeen jatkumon ja uudelleen kasaamisen anteeksiantamattomasti joka osa-alueella? Miksi siis HIFK 12-13 kauden alussa on reilussa vuodessa pudonnut kultapallilta siihen tilanteeseen, että joukkuetta yleisesti pidetään sijojen 4-8 tasoisena? Tämä vain ulkoa päin pistää hieman ihmetyttämään.
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Ilman pienintäkään trollausta ja vain ihan puhtaasta mielenkiinnosta haluaisin kysyä, että miten täällä loppujen lopuksi otetaan varsin rauhallisesti tämän hetken tilanne? Reilu vuosi sitten nostettiin kannua ja nyt joukkeen tilanne on mikä on ja odotukset ovat tätä tasoa? Micken menetys oli tiedossa, mutta silti jossain (monella rintamalla) on pakko ollut mennä erittäin pahasti pieleen?

Aamen. Pakko kompata. Jengi tekee eniten voittoa tällä hetkellä liigassa ja lippujen hinnnat ovat korkeimmat verrattuna kehen tahansa. Miten vittu se on mahdollista että meillä ei ole A: Kunnon pää-valmentajaa ja B: Finaaliin kykenevää joukkuetta? Mitä helvettiä siellä toimistolla taas vittu sählätään?!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Tuli laitettua tämä alunperin "hieman" väärälle foorumialueelle joten laitetaas tänne

Olisin HIFK-fanina nykytilanteesta kovin huolissani. En muista milloin teillä on viimeeksi harkkaukausi mennyt näin surkeasti. Tilillä yksi voitto ja sekin jostain Saksan huipputasokkaan DEL-liigan Adler Mannheimista joka on muistaakseni HIFK:n lohkon jumbojoukkue. Ja siitäkin voitosta on vierähtänyt muutama viikko aikaa.

Tarkoitukseni ei todellakaan ole vittuilla HIFK:ta tai sen faneja kohtaan tai mitään, mutta kyllä itse olisin huolissani näin heikosti menneen harjoituskauden jälkeen... En muutenkaan oikein tiedä, onko Sormunen sopiva mies johtamaan HIFK:ta juuri nyt tässä tilanteessa.

Ennakoin teille vaikeaa sarjan alkua, vaikeampaa kuin vuosi sitten mestaruuskrapulassa. Toivottavasti epäilykseni Sormusen suhteen ovat väärät. Tällä hetkellä nyt vain näyttää siltä että HIFK:n kaudesta voi pahimmassa tapauksessa tulla täysi katastrofi ellei oikeita asioita ala tapahtua.
Jos näin ei käy, ei liene vaikea arvata kuka valmentaja saa kenkää ensimmäisenä.

HIFKillä ei ole todellakaan niin kova jengi kasassa kuin kahtena edelliskautena mutta kyllä tuolla nimilistalla silti pitäisi 8 parhaan joukkoon päästä. Nyt vain näyttää siltä että joukkueen sisällä kaikki on ihan sekaisin (johon episodi Ben-Amor ei tuonut ainakaan helpotusta) ja kurssi olisi jotenkin onnistuttava kääntämään heti runkosarjan alettua. Muuten teille voi käydä niinku meille toivottoman Toivolan kanssa pari syksyä takaperin.

Ja nimenomaan siinä mielessä en luota tässä Sormuseen että hänellä ei ole minkäänlaista päävalmentajakokemusta liigatasolla, puhumattakaan siitä miten noin kokematon valmentaja pystyisi kääntämään kurssin oikeaksi kun joukkue ui syvällä suossa.

Noh, enpä lähde vielä mitään hätiköimään tässä vaiheessa kun jokaisen joukkueen pistesarake näyttää nollaa. Kunhan olen skeptinen.

PS. ellei itse viestistä käynyt selväksi, en toivo mitään pahaa HIFKlle, tämä oli pelkkä pahaa enteilevä aavistus
 
Viimeksi muokattu:

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lainattu toisesta ketjusta. Ilman pienintäkään trollausta ja vain ihan puhtaasta mielenkiinnosta haluaisin kysyä, että miten täällä loppujen lopuksi otetaan varsin rauhallisesti tämän hetken tilanne?

Kai aika monella on se mieliala, että katsotaan nyt miten se liiga starttaa ja annetaan esim. se 10 peliä ja katsotaan missä mennään. Luulen sen kiritiikin olevan aika kovaa siinä tapauksessa jos ja kun peli ei toimi. Toisaalta onhan se hulluakin tuomita joukkue ja etenkin nousta barrikaadeille ennen kuin peliäkään on SM-liigaa pelattu.

HIFK on rankattu Veikkaajan ja Urheilulehden toimesta sijoille 7-8. Väittäisin HIFK:n rankingin olevan sijoilla 2-4, jos HIFK olisi onnistunut hankkimaan ykkössentteriksi esimerkiksi Perrinin tai Dixonin ja lisäksi pakistoon yhden kovan kiekollisen pakin tai laadukkaan laitahyökkääjän. Siis kahden pelaajan vaihdon jälkeen HIFK olisi ollut yksi mestarikandidaatti. Toki myös valmentajanvaihdos tiputti HIFK:n rankingia. Ei tuo joukkue nyt päin helvettiä ole rakennettu, mutta kyllä kieltämättä aika oudolta tuntuu se, että Granlundin lähtö on tiedettu vuoden päivät ja haaviin jää 40 pisteen AHL-jyrä.

Toinen joka tässä asiassa harmittaa on se, että meni kausi miten se ikinä sitten meneekään, niin HIFK saa miljoona tekosyytä mahdollisesti huonosti menevälle kaudelle. Valmentaja lähti, ykkössentteri loukkaantui... Näen selitykset jos päässäni...Jouduttiin lähtemänä kauteen äärimmäisen haastavasta tilanteesa...Matikainen...Perrault...blaa...blaa...blaa
 

hylsy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Bayern München, Lennart Petrell
Odotukset eivät kautta kohtaan ole olleet näin matalalla oikeastaan ikinä. Eikä se johdu pelkästään huonosti menneistä harjoitusotteluista, huonosta pelaajamateriaalista tai kokemattomasta valmennustriosta, vaan se on jonkinlainen kombinaatio koko tätä tämän kesän ja alkusyksyn härdelliä. Joukkueen "sinikaulus"-tyyppinen koostumus on kyllä mieleeni, mutta se ei riitä, jos voittoja ei tule.

Pari vuotta menikin oikein mukavasti ja varmaan meno tuosta aika pian kääntyykin taas voittoisaksi (muuallakin kuin pankkitilillä), mutta juuri nyt ei näytä kovin hyvältä ensi kauden suhteen. En halua työsulkua, koska Rangersin joukkuetta on vain niin helvetin mukava seurata juuri nyt, mutta se voisi pelastaa IFK:n ensi kauden. Toisaalta voisin antaa vaikka vasemman kivekseni Ryan Callahanista IFK-paidassa. Siinä olisi meidän näköinen pelaaja.

Toivottavasti pessimismini on aiheetonta ja IFK lähtee hirvittävään lentoon ensi torstaista alkaen.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Hylsyä kompaten, näin paskaa fiilistä ennen kautta ei ole ollut sitten Penan kulta-aikoihin 2000-luvun alussa jolloin oli Cipruss, Vauhkonen sekä nippu muita maailmanluokan tähtiä, oli Alpoa, Mälkiää jne. Oi niitä aikoja!

Harjoituspelit mennyt suoraan sanoen päin persettä. Missä on se tahtotila ja taisteluasenne joiden piti leimata tätä joukkuetta? Ainakaan vielä siitä ei ole näkynyt mitään.

Jäähyherkkiä puukäsiä sanon minä. Sitä on jengi täynnä. Liian yksipuolisesti rakennettu jengi. Taitoa ei ole nimeksikään. Valmennus kokematonta. Ortio lähtökohtaisesti oikein hyvä maalivahti. Kysymys kuuluukin, kauanko hän jaksaa yksin illasta toiseen pitää jengiä pystyssä?

Eri urheilutietäjät ovat veikanneet HIFK;ta sijoille 7-10. Ja siellä tullaan olemaan. Mikään ei viittaa parempaan sijoitukseen tällä hetkellä.

On hienoa että HIFK tahkoaa niin hyvin rahaa että eri lehdet ovat siitä oikein erikseen maininneet, mutta ei se kyllä kannattajille näy kuin kohonneissa lipunhinnoissa.

Noh, pessimisti ei pety, voi ehkä yllättyä iloisesti. Ehkä niin käy.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eilisen pelin jälkeen olen sanaton, siis kuvainnollisesti, sanoja löytyy paljonkin, jotka eivät todellakaan mairittele HIFK:n tekemistä tällä hetkellä. Ei sen enempää kentällä kuin sen ulkopuolellakaan. Kaikki olennainen on jo sanottu eilisestä pelistä, paskasta on vaikea tehdä konvehtia sopii kuin nenä päähän tämän hetkiseen joukkueen tilaan. Ne ketkä luulevat pelin muuttuvan olennaisesti ensi viikon torstaihin mennessä, ovat kyllä hiukan helppouskoisia. Mä en oikeasti tiedä, minkälaisen jäniksen Sormusen pitäisi vetää hatusta, jotta tuosta voisi saada edes jollain tavalla järkevän näköistä pelaamista? Se tässä on kaikista huolestuttavinta, että pelaaminen on mennyt vain huonompaan suuntaan näissä harkkamatseissa.

Odotukset tulevasta:

- HIFK tulee hankkimaan kaksi ykköskorin hyökkääjää, joilla ei ole mitään tekemistä kulmavääntöjen tai tutinan ja tötinän kanssa. Kyytipoikana pitäisi tulla myös yksi kiekollinen pakki, joka sivuuttaa Kyle "dale clarke" Klubertanzin.

- Soppa vaihdetaan oikeaan valmentajaan vielä syksyn aikana. Sellaiseen, joka tajuaa kiekkolisen pelin salaisuudet. Sormusen tutina ja tötinä on jo nähty.

- HIFK lopettaa idioottimaisen noutopalvelunsa ja pyrkii keskittymään itse jääkiekkoon.

- HIFK ehkä selviää säälipleijareihin? Jos taas edellä mainitut uudistukset tehdään, niin kuuden joukkoon on vielä mahdollisuudet.

Ennakko kauden avausottelusta: Jokerit tulevat viemään näillä näkymin ottelun 6-0. Turha alkaa haukkumaan pessimistiksi, riittää kun hyväksyy tämän hetkisen tilanteen itselleen. HIFK ei ole edes haastaja mestaruustaisteluun tällä kaudella/hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Yhden IFK:n pelin harjoituskaudella nähneenä en kyseenalaista kirjoittamaasi, tuoltahan se varmaan siellä suunnalla näyttää. Näin ulkopuolisena pitää kuitenkin todeta että kyllähän tuonkin joukkueen runko vaikuttaa sen verran vahvalta että muutama onnistunut hankinta voi muuttaa tilannetta radikaalistikin.

Lisäksi mikäli viime päivien hässäkkä osataan joukkueen sisällä käsitellä oikein (joskaan se ei tällä hetkellä siltä vaikuta..) voi sillä loppujen lopuksi olla isossa kuvassa positiivinen vaikutus, ainakin yhtenäisyyden ja joukkuekemian kannalta.
Paljon on siis officen harteilla siellä päin mihin suuntaan IFK:n kehitys vie pidemmälläkin aikavälillä, vähän vedenjakajalla ollaan.

Mielipiteesi Sormusesta jaan kyllä täysin.
 
Viimeksi muokattu:

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Joukkueessa PITÄÄ olla neljä osa-aluetta kunnossa:
1) maalivahti
2) valmennus
3) ykkössentteri
4) ykköspakki

Näistä neljästä (eivät ole järjestyksessä paitsi maalivahti) luottoa löytyy ykköseen ja nimenomaan Joni Ortioon. Muulla alueella ollaan sitten enemmän tai vähemmän kysymysmerkkejä. Valmennuksesta ei ota Erkkikään selvää, eikä Erkin veli Toivo. Ykkössentteriä ja ykköspakkia ei ole, sen näkee sokea Ellukin.

Neljän sakkiin pääseminen on HUIPPU suoritus, kotietu on aika kova suoritus. Realistinen sijoitus tulee olemaan 6-8 sijoilla, jolloin päästään juuri tuohon aika kovaan suoritukseen, eli suoraan play off-paikkaan, jos sija kuusi napataan. Eli minusta realismia on sääläreiden kotietu. Säälärien kotiedun menettäminen olisi heikko esitys. Muista en viitsi edes puhua.

Odotukset ovat, että joukkuetta vahvistetaan kauden aikana ja joukkue venyy jokaisella osa-alueella, jolloin suora play off-paikka tulee.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Onko alun perin kaikki vika epäonnistuneessa valmentajavalinnassa (Petu) ja siitä lähteneessä negatiivisessa lumipalloefektissä?
Vai onko Nybondas ryssinyt kultajoukkeen jatkumon ja uudelleen kasaamisen anteeksiantamattomasti joka osa-alueella?
Miksi siis HIFK 12-13 kauden alussa on reilussa vuodessa pudonnut kultapallilta siihen tilanteeseen, että joukkuetta yleisesti pidetään sijojen 4-8 tasoisena?

Jep ja jep kahteen ekaan.
Viimeiseen ylimielisyys ja "kyllä me tää osataan ja hoidetaan" -mentaliteetti. Mitä faneihin tulee, niin Penan paskasta on niin vähän aikaa, että "paluu arkeen" on helppoa. 2011 kevät oli vain jotain kaunista unta.

En muista milloin teillä on viimeeksi harkkaukausi mennyt näin surkeasti. Tilillä yksi voitto ja sekin jostain Saksan huipputasokkaan DEL-liigan Adler Mannheimista

1997 harkkakaudella, ei yhtään voittoa. Keväällä 1998 tuli sitten voittoja putkeen vähän enemmän. Niin paljon voittoja, että Kummolaa, Saarikangasta sekä Helkovaaraa vitutti oikein urakalla. Hienoimpia hetkiä elämässä!
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika rajua vetää mukaan se, että jengi olisi kasattu päin persettä. Ei ole, jos asiaa ajattelee roolitusten kautta. Täysin eri asia on se onko tietty pelaaja riittävän tasokas (ykkössentteri). En siis dumaisi koko jengiä, ainoastaan ykkössentterin puuttumisen.

Aivan eri juttu on mikä on valmennuksen taso. Viime talvi osoitti ettei jengin materiaalilla/taitotasolla ole isoakaan merkitystä jos valmennus on surkea.
 
Ykkössentteriä ja ykköspakkia ei ole, sen näkee sokea Ellukin.

Ilmeisesti minä olen sitten sokeaa Elluakin sokeampi, mutta voitko kertoa tyhmälle mikä Toni Söderholm on jos ei ykköspakki? Ylivoimaisesti liigan paras kiekollinen pakki. Viime kaudella tehot 8+39 ja valinta all stars-kentälliseen, toissa kaudella valinta play offien parhaaksi pelaajaksi. Mitä tasoa joukkueen ykköspakin pitää olla?
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Ilmeisesti minä olen sitten sokeaa Elluakin sokeampi, mutta voitko kertoa tyhmälle mikä Toni Söderholm on jos ei ykköspakki? Ylivoimaisesti liigan paras kiekollinen pakki. Viime kaudella tehot 8+39 ja valinta all stars-kentälliseen, toissa kaudella valinta play offien parhaaksi pelaajaksi. Mitä tasoa joukkueen ykköspakin pitää olla?


Olin kirjoittamassa ihan samaa viestiä mutta Stadin valot olivat nopeammat. Jos Söde ei ole ykköspakki niin kuka? Charaa voi tietysti toivoa jos työsulku sulku tulee.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viime talvi osoitti ettei jengin materiaalilla/taitotasolla ole isoakaan merkitystä jos valmennus on surkea.

No näinhän se on. Tietysti sitä voi aina miettiä, että missä menee se raja... Eli onko valmennus yksinkertaisesti surkeaa, vai onko kyseisellä valmentajalla vaan "ei itsensä näköinen" joukkue.

Ensimmäiseen kohtaan nyt ei auta varmaan kun ammatinvaihto, tai sitkeä valmennusopiskelu, mutta jos jälkimmäinen on tosiasia, niin miten ihmeessä sellaiseen tilanteeseen on ajauduttu.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
1997 harkkakaudella, ei yhtään voittoa. Keväällä 1998 tuli sitten voittoja putkeen vähän enemmän.

Olen 95 % varma, ettei tämä pidä paikkaansa. Minusta IFK voitti syksyllä -97 esim jonkun harjoitusturnauksen Hämeenlinnassa ja muutenkin on ihan päinvastainen muistikuva tuon syksyn harjoituspeleistä. Mistäköhän tuonkin tarkastaisi?

Ketjun aiheeseen sen verran, että odotukset ovat vähissä, mutta paikkalla ollaan. Tottakai.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
mutta jos jälkimmäinen on tosiasia, niin miten ihmeessä sellaiseen tilanteeseen on ajauduttu.
Helvetin hyvä kysymys. Tämä kausi menee selkeästi viime kesän sekoilujen ja PS:n pelkuruuden piikkiin, ensin kasasi itselleen sopivaa jengiä ja lähti sitten menemään. Tällä hetkellä arvostus alle alle kaiken asteikon. Mutta viime kauden tapausta en ymmärrä. Miksi ylipäänsä PS? Siihen jengiin? Alasajo alkoi silloin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Olen 95 % varma, ettei tämä pidä paikkaansa. Minusta IFK voitti syksyllä -97 esim jonkun harjoitusturnauksen Hämeenlinnassa ja muutenkin on ihan päinvastainen muistikuva tuon syksyn harjoituspeleistä. Mistäköhän tuonkin tarkastaisi?

Juu, ihan paskaa on tuo väite. Jokeritkin isännöi tuolloin jaffalassa jotain miniturnausta(ei tainnut vielä Ärrä-cup olla), ja Jokerit voitettiin siellä ja muistaakseni finaalikin. En sen tarkemmin muista, mutta ihan asiallisesti se harkkakausi meni.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Juu, ihan paskaa on tuo väite. Jokeritkin isännöi tuolloin jaffalassa jotain miniturnausta(ei tainnut vielä Ärrä-cup olla), ja Jokerit voitettiin siellä ja muistaakseni finaalikin. En sen tarkemmin muista, mutta ihan asiallisesti se harkkakausi meni.

Itselläni oli kyllä myöskin muistikuva ettei harkkapeleissä tullut voittoja. Mutta nyt tämä menee juupas-eipäs väittelyksi, pitäisi saada faktaa jostain :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös