La 1.9.2012 Jokerit - HIFK (European Trophy)

  • 143 000
  • 428
Tila
Viestiketju on suljettu.

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Niinhän tämä menee että Jokerit katsoo että Ruutu on heille samanlainen tähtipelaaja kuin Peltonen IFK:lle. Eikös Jarkko ollut Jokereiden sisäisen pistepörssin kakkonen viime kaudella Pulkkisen jälkeen? Oli Ruutu sitten edellisessä pelissä tehnyt mitä vaan, hän oli rangaistuksen siitä saanut ja kärsinyt sen.

Kyllä tuo Ilari Melart vaan on niin kova jätkä! Koita Ilari kerran edes käydä johonki edestäpäin kiinni äläkä aina takaa.

Mitä tulee vielä siihen Jokela vs Rita niin ei siinä olisi Ritaa pitänyt heittää ulos missään nimessä. Aivan väärä tuomio.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Ruotsinkielen vihakamppanjan jatkoksi saadaan kauheita syytteitä, kun nordiksen pikkukisulit saivat mitä olivat hakemassakin. On se kumma, että "brändikiekko" on niin hienoa kovien miesten peliä, mutta kun omat saavat siipeensä, ollaan täällä jo "brändimiesten" taholta kyselemässä pahoinpitelysyytettä! Voi Håkanien håkan sentään.

Menkää äkkiä väsäämään taas valituskirjettä Anna-Majalle (på finska: Luovuta-Kota) kun ruåtsikielisten pyhää lehmää on näin loukattu.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Turha Ben-Amorin tempulle on etsiä ainuttakaan järkisyytä tai puolustusargumenttia. Typerä tempaus.

Yhtälailla Melart voisi lopettaa kaikkien muiden ajanhaaskauksen ja pikkuhiljaa tajuta ettei Jarkko Ruudulla ole pienintäkään intoa vastata jampan tanssiinkutsuihin. Kaikki muut tuon ovat tajunneet jo puolentusinaa yritystä sitten. Ihan sama mitkä Ruudun motiivit olla ottamatta/ottaa matsia ovat, ei sillä ole väliä. Yrittäkööt Melart jatkossa narreja vastaan keskittyä vaikka pelaamiseen.
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oma lusikka soppaan:

Itse olen seurannut kiekkoa yli 20 vuotta ja tänä aikana oikeastaan vain HIFK on viljellyt näitä "tappelukuitteja" enemmälti, pelaten kuitenkin samalla itse tavalla, joka edellyttäisi vastustajalta "kuittauksia". Kyllä esim. itseä hieman korpeaa, että suosikiltani HPK:lta on jäännyt ajanmittaan kuittaamatta esim. Suutarisen, Hassisen, Vihkon, Puustisen yms. tapaukset HIFK:lle. Toisaalta HPK:n joukkue on aina ollut sellainen, että pitkässä juoksussa se ei tälläistä kostonkierrettä kestäisi, joten kai se vain on hyväksyttävä posken kääntö aina ajoittain...

Semirin hyökkäys Peltoseen tuntuu kyllä oudolta, lähinnä sen rajuus. Vaikka lähelle vastaavankaltaisia tilanteita on aika paljon, missä lähtökohtaisesti olisi potentiaalia, että vastustajaa voisi pahemminkin sattua esim. oman seuran kohdalta aikanaan Mäkiahon hölmöilyt pienempiään vastaan. Onneksi näistä usein selvitään pienemmällä, kuten eilen esim. Filppula. Oliko Semirin eiliselle hyökkäyksen kohde enemmän HIFK:n kapteeni, jonka voi katsoa olevan vastuussa koko joukkueen tekemisistä ja jostain syystä nyt haluttiin näin iso viesti HIFK:lle Semirin toimesta lähettää, kuin että nyt haluttiin piestä Ville Peltonen? Muuten en ymmärrä teon voimaa sitäkään vähää...
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Kyllä jokaisella on oikeus valita itse tappelunsa. Jokainen myös itse vastaa turpaan saamisesta, jos ei tappeluun suostu. Niin Ruutu kuin Peltonenkin.
Ime kasseja narri. En mä ymmärrä, miten Peltosen pitäisi tuollaisesta tilanteesta vastata. Ruudulla on tilaus lähes koko ajan vetämässä.

Tässä nyt kun on 'koodisto' unohdettu, niin kosto pitää hakea vaikka sillä poikittaisella naamaan tai polvitaklauksella.
 
Viimeksi muokattu:
Mä lähdin eilen hyvillä fiiliksillä katsomaan lätkää, ja sain tämänkaltaisen irvokkaan näytelmän nähtäväkseni, jossa ei ollut järjen hiventä kummallakaan osapuolella. Iso pettymys.

Ottamatta kantaa kuka tuon spedeilyn aloitti, tuntuu että nämä muutamat nimeltä mainitsemattomat ovat jääneet henkisellä tasolla ala-aste ikäisiksi. Ei tämänkaltaiset syytömien päälle karkailut kuulu jääkiekkon, eikä mihinkään muuhunkaan. Ainoa rehellinen mittelö käytiin Ruudun ja Liivikin kesken.

Ainoa oikea ratkaisu olisi laittaa nämä 3 herraa pitkiin pelikieltoihin. 5-10 ottelua vähintään, ja palkka pois.
 

Carlos83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LeKi, Jarkko Ruutu, AS Roma, Azzurri
Ottelukoostetta missään nähtävillä?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ime kasseja narri. En mä ymmärrä, miten Peltosen pitäisi tuollaisesta tilanteesta vastata. Ruudulla on tilaus lähes koko ajan vetämässä.
Rudi ei lähtenyt mikkihiirien pelleilyyn ennen kuin oli pakko. Pelle ei ole pyhä lehmä ja kakki kuittailu Semirille kauden avauksessa on täysin naurettavaa. Teistä ei vaan ole siihen, ellei siten oikeusministeriöstä joku ämmä tule kentälle.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt ainakin olen oppinut että hifk-fanit ovat hemmetin katkeraa porukkaa siinä kohtaa, kun joukkue ottaa dunkkuun 6 kertaa peräkkäin Jokereilta ja oma brändikiekko kolahtaa omaan nilkkaan.

Todella surkuhupaisaa kun olette saaneet Melartin ja Salmen täysin puhtaiksi pulmusiksi omissa silmissänne, vaikke he tekivät samat halpamaiset teot, vain sillä erolla että eivät edes onneksi onnistuneet aiheuttamaan oikeata vahinkoa. Jokerit lähti tänään pelaamaan jääkiekkoa mutta sitä saa mitä tilaa. Katsokaa Ruudun "pommi" vaikka Youtubesta pe-matsista ja voitteko tosissaan sanoa taklauksen olleen huipputörkeää oksennuskamaa jossa Ruutu yrittää vahingoittaa teidän pelaajaa sen arvoisesti että se pitää kostaa? Siinä tapauksessa runkosarjan matseistakin voi odottaa 5-1 lukemia, kun toinen joukkue keskittyy ihan muihin asioihin :) Minun mielestäni tuollaisia pelitilanne "selästäajoja" tapahtuu n 5-10 per matsi, joissa ei kauheasti vauhtia ole tai karkeaa sikailua, sekä yleensä ei onneksi tule loukkaantumisia. Tällä kertaa te ja sm liiga tuomarit saitte siitä taas pahan näköisen kun tekijänä on Ruutu, teidän pelaaja loukkaantui siitä harmittavasti ja että Melartin teolle piti keksiä syy että hänet saadaan puhtaaksi.

Ben Amor, Melart, Salmi tekivät aivan yhtä tyhmät teot. Ikävä kyllä yhdestä näistä oikeasti sattui. Ja ihan turha lähteä puolustelemaan että Ben Amorin teko oli pahempi koska Peltonen, ketäs se Salmi hakkasi, samaa kaveria ketä nöyryytti teitä keväällä ja tänään myöskin josta valinta ottelunykköstähdeksi. Tekikö Peltonen jotain tilannetta ennen = ei. Tekikö Filppula = ei. Millälailla se oli hyväksyttävämpi teko? Ai niin, koska siinä ei sattunut, vaikka samallailla tämä hurjaakin hurjempi todellinen fyysinen peloite -junnunne yritti parhaansa.

Tämä ei ollut Ben Amorin tekojen puolustuspuhe, vaan enemmänkin yritän ( huom, yritykseksi tod näk vain jää ) saada teille kaaliin että Salmi & Melart eivät toimineet myöskään oikein ja että hifk joutui nyt nielemään omaan lääkettään, jota on muille annettu varmasti enemmän kuin saatu historiassa.
 
Viimeksi muokattu:

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Pelle ei ole pyhä lehmä ja kakki kuittailu Semirille kauden avauksessa on täysin naurettavaa.
Kakki kuittailu sille ählylle olisikin juuri sopivaa. Mä todella odotan jotain career-enderiä, kaikki muu on pettymystä. Toki narrien logiikka on varmasti ymmärtää ennemmin rottamainen käytös, kuin omien puolustaminen. Ei se idälläkään selity kyllä.

P.S. Peltonen on pyhä.
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Kyllä tuo Ilari Melart vaan on niin kova jätkä! Koita Ilari kerran edes käydä johonki edestäpäin kiinni äläkä aina takaa.
Täällä on usein puhuttu Ruudun fiksuudesta. Ruutu varmasti fiksuna miehenä tiesi viimekaudella että jotain tuli tehtyä väärin, ja teoista pitää maksaa. Melart heitti hanskat ja odotti Ruutua, ei lähtenyt. Mahollisuus oli annettu. Lauantaina Melart kysyi uudelleen, Ruutu ei innostunut, ja Melart veti omat johtopääkset ja päätti vetää turpaan silti.


Yhtä kaikki, jos Jarkko Ruutu olosi eilen vastannut Melartin tanssikutsuun miehekäästi, ja tiputtanut hanskat, mitään eilisen kaltaista ei olisi tapahtunut. Homma olisi ollut selvä, ihmisillä hyvä fiilis ja peli jatkunut normaalisti. Nyt toistamiseen tanssikutsusta kieltäytyminen sai aikaan reaktion, joka ei pääty edes sarja avaukseen. Ruutu on mielestäni hieno pelaaja ilman rottailuitaan. Se nyt vaan sattuu olemaan hänen pelityylinsä, ja jollekkin. Joukkueelle se on ok, IFK:lle ei ja tulos on tämä.

13.9 mennään taas ja eri lähteistä tippuu sellasta tietoa, että Ville tuskin ottelussa pelaa, mutta Villeä kyllä ottelussa muistetaan.

IFK tapauksen hoitaa nyrkein, mutta miettikää jokeri-kannattajat, jos kauden avauksessa märkä simo vetäis vaikka filppulaa kyynärpäällä naamaan ja takoisi maassa minkä kerkee, kuuluuko tuollainen lätkään? Ei, ja hartaasti toivon ettei meidän puolelta näitä tulla näkemään.



Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jaa että Peltosen oletettu oksettava filmaus oikeuttaa päällekarkaukseen? Eikös tuo touhu ole nimenomaan yksi J. Ruudun pelin tunnusmerkeistä? Oma lapsi kaunis, ymmärrän. Suomen C. Lemieux kaikin puolin. Joko ne kilpparit on nähty?

Koodistosta nyt on turha Suomessa puhua. Täällä on niin moni asia sitä vastaan, ettei sitä päästä ikinä kunnolla noudattamaan. Melart menee kyllä ihan hukkaan tuolla sytytyslangalla. Pitäisihän sen muutenkin tietää, että Ruutu hyvin harvoin tappelee kokoisiaan vastaan. Mutta asiat voisi hoitaa paljon fiksumminkin ja joukkueelleen hyödyllisemmin.
 

Kuzmin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nallipyssyketju
Näitä ikävä kyllä aina tasaisin välein tapahtuu. Eikä ne kaukaloon kuulu. Puhdas ei kiuitenkaan HIFK:n pussikaan ole. Esim. Lähteenmäen Allun tempaukset.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Kakki kuittailu sille ählylle olisikin juuri sopivaa. Mä todella odotan jotain career-enderiä, kaikki muu on pettymystä. Toki narrien logiikka on varmasti ymmärtää ennemmin rottamainen käytös, kuin omien puolustaminen. Ei se idälläkään selity kyllä.

P.S. Peltonen on pyhä.

"Mä todella odotan jotain career-enderiä" Ei voi ku nauraa :D Sinä taidat olla näitä jotka tulee hallille kattomaan ku Melart painii, eikä peli itsessään kiinnosta olleenkaan? Jotain rotia tähän touhuun nyt. En hyväksy Ben Amorin temppua, mutta Ifk aloitti itse tämän sopan. Ja tollasten "career-enderien" toivominen on jotain niin säälittävää.

P.S. Peltoselle kun lyödään kymppitonni enemmän liksaa, niin kaveri vääntää ensi kaudella JÄLLEEN Ilmalassa ;)
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Puhdas ei kiuitenkaan HIFK:n pussikaan ole. Esim. Lähteenmäen Allun tempaukset.
'86 never forget. Itse en ole antanut Mannerheimille vieläkään anteeksi '18 tapahtumia.

En hyväksy Ben Amorin temppua, mutta Ifk aloitti itse tämän sopan. Ja tollasten "career-enderien" toivominen on jotain niin säälittävää.
Semir Ben-Amor ja hänet käskyttänyt valmentaja on säälittävä ihmisjäte.
 
Viimeksi muokattu:

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Oliko Semirin eiliselle hyökkäyksen kohde enemmän HIFK:n kapteeni, jonka voi katsoa olevan vastuussa koko joukkueen tekemisistä ja jostain syystä nyt haluttiin näin iso viesti HIFK:lle Semirin toimesta lähettää, kuin että nyt haluttiin piestä Ville Peltonen? Muuten en ymmärrä teon voimaa sitäkään vähää...

Jotain tällaistahan siinä on oletettavasti ollut taustalla. Eikös Semir vaihdettu yv:llä kentälle? Ja kävi sitten Peltosen kimppuun. Lisäksi videomateriaalin perusteella hifkiläisiä estetään pääsemästä Peltosen apuun (esim. Rita-Jokela). Sen takia Peltonen ei saanut apua, toisin kuin Filppula - kun sitäkin on täällä ihmetelty.

Eikä nyrkkeilyssäkään hakata maassa makaavaa vastustajaa. It's called respect.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
P.S. Peltoselle kun lyödään kymppitonni enemmän liksaa, niin kaveri vääntää ensi kaudella JÄLLEEN Ilmalassa ;)

Totta, pelaajat käy töissä nykyään seuroissa, vain me kannattajat olemme edellen vanhoisssa juoksuhaudoissa, kärsimässä elinkautistamme, mutta eihän tätä muuten edes jaksaisi.
Jos noin käy, niin laitetaan Melart pieksemään kauden 13/14 alussa "narri-Peltonen", kaikkien kuittien äidiksi jälkipolville. : )
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Tämä ketju tarjoaa loistavat naurut :D Toinen toistaan idioottimaisempia kommentteja varsinaisilta pölkkypäiltä heh heh.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tämä ketju tarjoaa loistavat naurut :D Toinen toistaan idioottimaisempia kommentteja varsinaisilta pölkkypäiltä heh heh.

Kuulut porukkaan omalla viestilläsi, tervetuloa mukaan. : )
Eiliset pikku nyrkkimatsit ja ylilyönti Peltosta vastaan ovat tehneet jo tehtävänsä. Pian tässä itsekin jo odottaa kauden avauspeliä 13. syyskuuta.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
No tappelut eivät kaukaloon kuulu. Toivottavasti vaan jatkossa liigassa annetaan vastaavista pöljyyksistä ja "tanssiin kutsuista" tuntuvat sanktiot. Kymmenen ottelun banni ja jos samalla kaudella tappelee kahdesti, niin ei tarvisi enään Suomessa lätkää pelata. Seuroille samaten vaikka sadan tonnin sakot, niin edes näin kokemattomat valmentajat mitä kummallakin eilisellä idiootiporukalla on, eivät antaisi tämmmöistä tapahtua. Käsittämätöntä, että tämmöisiä ylilyöntejä tapahtuu aikuisten pelissä. Jossain teinien hormoonien sekoittamissa matseissa voisi ehkä jotenkin ymmärtää tämmmöistä, liigajoukkueilta ei koskaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös