SM-liigan ennustusketju 2012-13

  • 377 385
  • 624

Roo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Philadelphia Flyers
Eiköhän se jotakuinkin näin mene.

1. KalPa
2. Pelicans
3. Jokerit
4. Tappara
5. Kärpät
6. JYP

7. Lukko
8. HIFK
9. Blues
10. Ässät

11. HPK
12. SaiPa
13. TPS
14. Ilves

Perusteluita ja arvailuja

1. KalPa

Pakka on pysynyt hienosti kasassa hyvin sujuneen viime kauden jälkeen. Tästä lähtökohdasta on hyvä lähteä menestymään myös alkavalla kaudella. Oikeastaan ainoa merkittävä lähtijä on Kiiskinen, jota on paikattu Voutilaisella, joka onnistuessaan pystyy samaan ellei parempaan kuin Kiiskinen ainakin pisteiden valossa. Kerälä tuo laajuutta sentteriosastolle. Puolustuksen ei niin merkittävät lähtijät on korvattu myös hyvin Levokarilla ja Halosella. En näe esteitä menestymiselle edes pleijareissa. Sakari Salminen ottaa vielä seuraavan askeleen ja voittaa pistepörssin.

2. Pelicans

Suuri vaihtuvuus ei tuo ongelmia Suikkasen komennuksessa ja uudet hankinnat onnistuvat tehottomaksi jäävää Espositoa lukuunottamatta. Hyökkäysmateriaali on laaja ja kilpailu ylivoimaminuuteista on kovaa. Puolustuksessa uuden harppauksen urallaan ottaa Juha-Pekka Pietilä, joka on runkosarjan päätteeksi toisena Seikolan jälkeen puolustajien sisäisessä pistepörssissä. Lee Goren löytynee pistepörssin kärkipäästä. Maalivahtiosasto saattaa tuoda harmia mutta uskon Myllyniemen onnistuvan hienosti.

3. Jokerit

Onneksi työsulku ei toteudu eikä kansan lemmikkejä saada NHL:stä mukaan. Työsulku olisi tuonut valoa ison stadin porukoille mutta näin ei tapahdu. Myös Jokereiden pelit päättyvät kunnon pleijareiden ensimmäisellä kierroksella loppukaudesta sisuuntuneelle JYPille. Kuka ottaa nykyisestä kokoonpanosta Janne Lahden paikan? Teräväinen? Harkimolta löytyy kuitenkin ylimääräistä riihikuivaa ja tarvittavat hankinnat saadaan lopulta pelille. Viime kaudesta hyvin säilyneen joukkueen ja uusien hankintojen voimin sijalle kolme. Lisäksi Teemu Pulkkinen pelaa parhaan SM-liigakautensa ja hyppää jo SM-liigan päätyttyä Detroitiin suuntaavaan lentokoneeseen paikkaamaan loukkaantunutta Damien Brunneria pleijareihin.

4. Tappara

Todellinen vahvistuja viime kaudesta ja vielä jokaisella osa-alueella. Tukkajukka saa vielä miehet varmasti pelaamaan loistavasti. Maalin vartijaksi hankittu Tuokkola tullee olemaan selkeä vahvistus ailahtelevaan Nieminen - Metsola kaksikkoon verrattuna. Puolustus on vahvistunut todellisesti Tuukalla (kunhan vain olisi tullut jäädäkseen), Aallolla, Kankaanperällä ja Jyrkkiöllä. Jos viime kaudella ei maalinedustalta saatu miehiä toimintakyvyttömäksi, niin nyt on ainakin tilattu katujyrä stadista maalinedustalle. Hyökkäyskalusto on SM-liigan laajimpia - toivottavasti ei liian tasapaksu (oletettavasti neloskentässä viilettävät Männikkö ja Venäläinen). Todellista tähteä sieltä ei kuitenkaan löydy. Sellainenkin on kuitenkin Hiitelän twiittauksen mukaan etsinnöissä hyökkäyspäähän. Uusista hankinnoista Koskiranta, Kaksonen ja Connolly saattavat jokainen olla yllättävänkin kyvykkäitä. Kaiken lisäksi merkittäviä lähtijöitä ei ole laisinkaan!

5. Kärpät

Oulussa on paketti pysynyt suhteellisen hyvin kasassa ja osaamistakin on hankittu Turusta ja Espoosta. Kärpät pelaa tasaisen hyvän kauden, millä saatetaan päästä pitkälle myös keväällä. Oscar Eklund tekee yllättävänkin kovat pinnat pakin paikalta.

6. JYP

Joukkue on mielestäni paljon viime kaudesta ja markkinoilla on oltu yllättävän hiljaisia. Saksan kakkossarjasta tullut Quirk tuskin pystyy ihmeisiin ja Tarkki on mielestäni epävarmin maalivahti JYPin veräjällä moneen vuoteen - onneksi sentään Perrin jäi. Lähtijäsarake näyttää aivan liian pahalta: Hytönen, Tuppurainen, Pesonen, Helenius, Skrbek, Laatikainen, Pihlman ja Riska. Tulijat ovat olleet keskinkertaisia, mutta saattavat yllättää. Abid, Wärn ja Ruohomaa pelaavat vahvan kauden uusista tulijoista. Aho saa jälleen pelin toimimaan - tosin rahkeet eivät aivan mestaruuteen asti riitä.

7. Lukko

Mahdollisuudet ovat pitkälle. Lievä vaihtuvuus saattaa virkistää joukkuetta ja odotan Azevedosta todellista johtavaa huippuhankintaa. Vehanen maalille ja Dufva penkin taakse tuovat menestysvarmuutta, jota ei ole viime aikoina nähty Raumalla. Vehasen pitäisi onnistua hyvin sillä takaa kilpailuttaa myös usein loistavasti pelaava Simon Nielsen. Joukkue vaikuttaa todella tasapainoiselta ja vahvalta. Ilomäki pelaa läpimurtokauden ja saa vastuuta.

8. HIFK

Sormunen saa lähteä ensimmäisen kuukauden jälkeen - hän ei saa Matikaiselle pedattua kokoonpanoa pelaamaan täysin vahvuuksiensa mukaisesti. Joukkue uudistunut paljon ja kultapoikakin lähti rapakon taakse. Alkaako Villekin olemaan jo liian vanha? HIFK on suuri kysymysmerkki ensi kaudella.

9. Blues

Samanmoinen laaja ja tasavahva paketti kuin monella muullakin kaudella lähivuosina. Maalivahtiosasto pettää ja siihen joudutaan hankkimaan apua kesken kauden. Voi yllättää keväällä.

10. Ässät

Kausi jää torsoksi, tippuu säälipleijarien jännitysnäytelmässä selkeällä erolla Lukolle. Ei huono joukkue, mutta huonontunut viime kaudesta merkittävästi muuan Zaborskyn lähdettyä. Dixon on kova pelimies mutta pystyykö hän hirveisiin pinnoihin ilman Zetaa?

11. HPK

Vahvistunut hieman viime kaudesta. Viitaluoma saatu johtajaksi eläkkeelle jäävän vanhan Laaman tilalle. Mahdollisuudet säälipleijareihin.

12. SaiPa

Tällä kertaa nimilista ei vain riitä. Pitäisi saada uudet Koskirannat ja Lintnerit jostain jälleen tehtyä. Pelaa välillä pirteästi ja voittaa otteluita, ei jää ihan viimeiseksi.

13. TPS

Joukkueesta ei löydy tarpeeksi laajuutta. Loukkaantumiset sekoittavat pelin eikä korvaavia palasia löydy. Locke nousee taistelemaan pistepörssin voitosta, mutta se ei riitä. Engren torjuu välillä voittoja.

14. Ilves

Todella surullista, että perinteikkäällä seuralla menee taloudellisesti näinkin huonosti. Sm-liigan juniorijoukkue ei kestä lainkaan loukkaantumisia ja hyökkäysmateriaali on hyvinkin kokematon. Jäänee selkeästi viimeiseksi mutta pysyy hengissä, eikä tipu mestikseen.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Dixon on kova pelimies mutta pystyykö hän hirveisiin pinnoihin ilman Zetaa?

On mielenkiintoista nähdä pystyykö Zabo hirveisiin pinnoihin siellä Venäjällä ilman Dixonia. Eiköhän Ässät päätyne sijoille 4-8.
 

kuuskytä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ennustuksia

Viime vuonna tämä meni niin sanotusti vihkoon, joten ei auta kuin yrittää uudestaan.

Runkosarja:
1. JYP
2. KalPa
3. Jokerit
4. Kärpät
5. Tappara
6. Pelicans
7. HPK
8. HIFK
9. Lukko
10. SaiPa
11. Ässät
12. Blues
13. TPS
14. Ilves

Säälipleijarit:

HPK-SaiPa 1-2
HIFK-Lukko 0-2

Puolivälierät:
JYP-SaiPa 4-2
KalPa-Lukko 2-4
Jokerit-Pelicans 2-4
Kärpät-Tappara 4-2

Välierät:
JYP-Lukko 3-4
Kärpät-Pelicans 3-4

Pronssiottelu:
JYP-Kärpät 2-6

Finaalit:
Pelicans-Lukko 3-3 + Game Seven

Kärpät pronssille, finaalit etenevät seitsemänteen otteluun.

Huomioita kaudesta:
- Pistepörssin voitosta käydään kova taistelu kolmen ulkomaalaisen ja yhden kotimaisen pelaajan kesken. Lopulta voittoon nousee Ivan Huml kahden pisteen erolla seuraavaan.
- Syöttöpörssin voitto Eric Perrinille.
- Jäähykuninkuuden vie Jokereiden Semir Ben-Amor, joka saa yllättävän paljon vastuuta tulevalla kaudella.
- Robert Jekimovs yllättää monet. Muodostaa hyvän kaksikon Mark Leen kanssa.
- Petri Vehanen palkitaan parhaana maalivahtina.
- Janne Juvonen nousee Pelicansin kahden pelaavan maalivahdin joukkoon.
- Lee Goren on avauskierroksella eniten pisteitä tekevä pelaaja.
- Mika Halava tekee ainakin tehot 5+3. Kärppäpaidassa.
- Antti Ylönen vaihtaa kesken kauden Kärppiin, Kun Mikko Lehtonen, Ilkka Mikkola ja Nico Lehto täyttävät sairastupaa.
- Petri Koivisto lopettaa uransa. Päätös tästä kuullaan juuri kauden kynnyksellä.
- Kuopiossa ihmetellään Mikko Koskisen pelivirettä.
- Jukka Voutilainen palaa Ruotsiin suuremman vastuun perässä.
- Teemu Aalto suuntaa kesken kauden Venäjälle.
- Jari Kauppila ja Jan Latvala lopettaa uransa.
- HIFK hankkii laitahyökkääjän Pohjois-Amerikasta.
- Kesken kauden ulkomaalaisia tulee liigaan verrattaen vähän.
- Mika Noronen ripustaa patjat naulaan.
- Matti Lamberg pääsee pelaamaan liigapelejä.
- Arto Laatikainen tappelee.
- Teemu Rautiainen saa hyvin peliaikaa ja pelaa hyvän kauden keräten mukavat tehot.
- Tommi Taimen paluuprojekti onnistuu.
- Vuoden tulokas on Arttu Ilomäki.
- Kimmo Koskenkorva voittaa Lukon maalipörssin.
- Ville Koistinen loukkaantuu pahasti. Liigan päättäjät pohtivat kaukaloiden uusimista.
 

jeani

Jäsen
Runkosarjan lopputilanne

1. Jyp
2. Kärpät
3. Kalpa
4. Jokerit
5. Hifk
6. Pelicans
____________________________________________
7. Ässät
8. Lukko
9. Tappara
10. Tps
____________________________________________
11. Blues
12. Hpk
13. Saipa
____________________________________________
14. Ilves
 

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Näinhän se menee.

1. KalPa
2. Pelicans
3. JYP
4. Jokerit
5. Lukko
6. Kärpät
7. Blues
8. HIFK
9. Ässät
10. HPK
11. SaiPa
12. Tappara
13. Ilves
14. TPS


- KalPa voittaa tasaisen tappavalla tahdilla ja vie runkosarja ylivoimaisesti
- JYP häviää vain yhden kotiottelunsa, vieraissa selvästi vaikeampaa
- Lukko painelee lukko-logon vimmalla suoraan pleijareihin
- Bluesilla on ongelmia sulloa kiekkoa maaliin, mutta taistelee paljon 1 maalin voittoja.
- Blues myös rynnii pitkälle keväällä.
- Jokerit voittaa kaikki paikallisottelut
- Ässät jää heti alussa pahasti jälkeen, mutta kiihdyttää lopulta sääliplayoff-paikkaan
- Joel Armia mättää 20 maalia.
- HIFK kerää taas otsikoita "epäinhimillisillä" taklauksilla.
- Kimmo Kuhta voittaa pistepörssin.
- HPK pelaa käy huiman taisto viimeisestä paikasta auringossa. Vie sen parin pisteen erolla SaiPaan.
- SaiPa kerää sympatiat surullisen kohtalonsa takia. SaiPa ei häviä tammikuun lopun jälkeen peliäkään varsinaisella peliajalla. Huima loppukiri ei aivan riitä.
- Tappara jyrää ensimmäiset 15 peliään, mutta sitten tulee liikaa loukkaantumisia ja pelikieltoja, ja ote kirpoaa loppukaudeksi.
- Tappara on kohta kusessa kun roimat panostukset joukkueeseen ei tuota tulosta.
- Ilves pelaa hienoa ja vauhdikasta peliä. Vesku ja Raipe saavat kunniaa kauden päätteeksi.
- Michael Keränen iskee kauden aikana 5 ratkaisumaalia rankkareissa.
- TPS on jää viimeiseksi, vaikka Ville Vahalahti tekee maaliennätyksensä.
 
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo & Jeppis Hockey
Tässä teille poikkeuksellisen rajua factaa:

Runkosarja:

1. Kärpät
2. Lukko
3. Pelicans
4. KalPa
5. JYP
6. Jokerit
7. Tappara
8. Ässät
9. HIFK
10. TPS
11. SaiPa
12. HPK
13. Blues
14. Ilves

Tässä muita ennustuksia, pääpaino luonnollisesti Kalevan Pallon toilailuissa.

KalPa johtaa sarjaa ylivoimaisesti joulukuuhun saakka, kunnes Sakari Salminen ja Jukka Voutilainen siirtyvät Metallurg Magnitogorskiin ja tästä alkaa onnettomien sattumusten sarja: Mikko Koskinen menettää jo kerran palanneen itseluottamuksensa lopullisesti ja pelaa ennätyksellisen huonoa jääkiekkoa KalPan maalin suulla. Miehestä tehdään pilaa muissakin medioissa Uutisvuodosta Hauskoihin kotivideoihin. Ilvekseen vuokrattu Juha Toivonen ei auta. Loppukauden maalin suulla seisookin lahjakas Henri Kiviaho, mutta vastuu kasvaa liian suureksi, Kiviahokin menettää itseluottamuksen ja KalPan maalivahtitandemin muodostaakin historiallisen surullinen kaksikko. KalPa siis myy toistamiseen varman mestaruutensa mutta kaudesta ei tule taloudellista voittoa epätoivoisten ja epäonnistuneiden paikkaushankintojen vuoksi. KalPan positiivisimmat yllättäjät ovat Arttu Lehkonen sekä hienon kauden pelaava Tommi Miettinen, joka palkitaan otteistaan ilahduttavasti kolmen vuoden jatkosopimuksella.

Mestaruuden voittaa suvereeni Rauman Lukko. Kauden pahin pettymys KalPan alasajon ohella on Pasi Sormusen onnettomien valmentajantaitojen ansiosta HIFK, joka tarjoaa kovasta yrityksestä huolimatta liigan värittömintä viihdettä. Kolmessa runkosarjaottelussa neljästä KalPaa vastaan tulee pienet myllyt, joista niistäkin HIFK poistuu turbaani veressä, kun Pauli Levokari, Antti Halonen sekä Janne Kolehmainen antavat poikasille isän kädestä.

Hopeaa ottaa iki-ihana JYP ja pronssia saalistaa kauden ehdoton väriläiskä Tappara.
 
Viimeksi muokattu:

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Offtopic tai ei, mutta aika jännä huomata että jokunen viikko sitten JYPiä veikattiin armotta sijoille 6-12 ja pelkästään sillä muutoksella että Perrin teki jatkosopparin, niin nyt on tullut jo muutamia ykkössijoja ja kärkikolmikkoon muutenkin...Perrin on kova. Mutta yksin näin kova?

Totuus on se, että JYPin hyökkäysmateriaali on hyvin kapea ja näillä näkymin hyvin herkästi on tuolta akatemiasta stuntit tulossa. Eli hyökkäyksessä ei parane loukkaantumisia tulla. Holtarin skouttaukset on monesti osunut vähintään kohtuullisesti kohdalleen, joten nimettömyydestä en ole itse huolissani, mutta kapeudesta kylläkin, erityisesti laitureiden osalta.

JYPin pääsy neljän joukkoon runkosarjassa olisi pieni yllätys (joskin sitä toivon), mutta sijat 9. --> olisi suurempi yllätys.
 

Smoove

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
1. KalPa
2. Jokerit
3. Lukko
4. Kärpät
5. Ässät
6. JYP
7. HIFK
8. Tappara
9. Pelicans
10. SaiPa
11. Blues
12. HPK
13. TPS
14. Ilves

1. KalPa pelaa tasaisesti läpi kauden ja ratkaisijoita löytyy laajalla rintamalla. Siitä palkinnoksi tulee runkosarjan voitto.

2. Jokerit onnistuu pitkästä aikaa ja jää vain muutaman pisteen päähän KalPasta. Myös Jokereilla avain menestykseen on se, että maalintekijöitä löytyy useaan kentälliseen. Hardt tekee +20 maalia.

3. Lukko pelaa vihdoin hyvän kauden Vehasen tuodessa monta pistettä torjunnoillaan. Azevedo on liigan tähtipelaajia ja on pistepörssin TOP 5:ssa.

4. Eklund voittaa pakkien pistepörssin ja myös huml ja plihal pelaavat hyvin tehden yhteensä yli 85 pistettä.

5. Ässät pelaa kauden läpi ilman suurempia notkahduksia ja pääsee melko vaivattomasti puolivälieriin. Armia parantaa otteitaan tehden yli 45 pistettä, mutta Dixon ei yllä aivan edelliskauden loisteeseen.

6. JYP pääsee kuuden joukkoon lähinnä vahvan puolustuksen ja molaripelin kautta. Maalinteko tuottaa monina iltoina vaikeuksia Perrinin jäädessä liian yksin.

7. HIFK pelaa vuoristoratamaisesti läpi kauden ja tasaisuus puuttuu. Välillä peli on lupauksia herättävää kun taas väliin mahtuu synkkiä hetkiä, jolloin pelissä ei ole ajatusta. Redenbach on iso floppi eikä näe kevättä Hesassa.

8. Koskiranta ja Kaksonen tekevät tuhojaan läpi kauden. Emelle +15 maalia ja Koskirannalle +45 pistettä. Mäntylä herättää kohua päähän kohdistuneesta taklauksesta.

9. Myllyniemestä ei ole nousemaan pelsujen ykkösvahdiksi ja epävarmat otteet maalin suulla estävät Pelicansin nousun ylemmäksi. Fanit tulevat näkemään paljon maalirikkaita pelejä.

10. SaiPa yltää vihdoin säälipleijareihin joukkueen pelatessa taitojensa ylärajoilla. Salcido on pakkien pistepörssin top 3:ssa ja Nagander iskee yli 10 kaappia. Piitulainen on vuoden tulokas.

11. Blues pelaa tasapaksun kauden ja hyökkäyspään tehot jäävät vaisuiksi. Rosa osoittautuu kuitenkin kelpo vahvistukseksi.

12. HPK:n kärkinimet Viitaluoma, Saarinen ja Santavuori kannattelevat joukkuetta, mutta puolustus vuotaa pahasti, mikä pilaa kerhon kauden.

13. Engren floppaa ja puolustus vuotaa, mikä on katastrofaalinen yhdistelmä. Locke ja Vahalahti pelaavat kuitenkin yhteen erinomaisesti, Locken ollessa pistepörssin top 5 kamaa.

14. Ilves pelaa pirteän alkukauden ja on joulutauolla sääläripaikalla kunnes nuoren joukkueen todellinen taso paljastuu 8 ottelun tappioputken myötä ja valuminen pohjalle alkaa.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
1. Kalpa
2. Jokerit
3. Kärpät
4. Ässät
5. Pelicans
6. Lukko
7. JYP
8. Blues
9. HIFK
10. Saipa
11. Tappara
12. Ilves
13. TPS
14. HPK

- Kalpa pelaa tasaisesti kärjessä koko kauden, ollen top3 niin kotona kuin vieraissa. Salmisen Sakari on pistepörssissä top5
- Jokereiden huono vieraspelaaminen johtaa muutaman pisteen tappioon runkosarjassa. Kauden paras kotijoukkue. Kilpeläinen pelaa ehjän kauden ja on päästettyjen maalien vähyydessä ja nollapeleissä liigan ykkönen.
- Kärpät takeltelee häntäpään joukkueita vastaan, top6-joukkueilta vie yli 2ppo.
- Ässät on jälleen paras vierasjoukkue. Kotiotteluissa fyysinen pelityyli tuo muutamia ylilyöntejä ja yli 5000 yleisökeskiarvon. Lukkolaiset ovat idiootteja entistäkin herkemmin.
- Pelicans on vain vähän huonompi vierasmatkoilla kuin pata. Ulkomaalaishaut onnistuvat myös tänävuonna, varsinkin Esposito.
- Lukko pelaa ailahtelevasti, pitkiä voittoputkia seuraa aina kuivemmat kaudet. Azevedo on paikoitellen maaginen, mutta kuten muukin joukkue, välillä monta ottelua aivan ulalla. Ässäläiset ovat kusipäitä entistäkin pienemmistä syistä. Viimeisellä kierroksella suoraksi PO-joukkueeksi. Caldwell palkitaan parhaana puolustajana.
- JYP sukeltaa alkukaudesta ja loppukaudesta, siinä välissä käyvät kolmen kärjessä saakka. Perriniä vaivaa erilaiset pikkuvaivat ja muut ulkolaiset eivät näe kevättä Jyväskylässä (paitsi Auvitu).
- Blues roikkuu tasaisesti kotiedun tuntumassa koko kauden, keväällä taas vahva. Huhtalalla riittää itseluottamusta heti alkukaudesta, tehden yli 20maalia ja 40pistettä.
- HIFK vaihtaa liian myöhään valmentajaa, ehkä jopa ainoana joukkueena. Kaikki menee päin Suskia taas.
- Saipa taistelee viimeisillä kierroksilla Tamperelaisten ohi ja juna kulkee aina välieriin saakka.
- Tappara aloittaa vahvasti, mutta Rautakorven keinot ei takaakkaan enää vahvaa loppukautta, vaan viimeisen neljänneksen toiseksi huonoin joukkue putoaa aikaisille kesälomille.
- Ilves ei häviä yli viittä ottelua putkeen kertaakaan, mutta se ei lohduta kun pisin voittoputki on kolmen mittainen. Ei missään vaiheessa kuitenkaan putoa täysin kelkasta, vaan on hyvin lähellä jopa säälipelejä. Niinimäki saa rinnalleen sen kaipaamansa maalintekijän, ehkä jopa pistepörssin voittaja.
- TPS ei vaihda valmentajaa, kaudella 13-14 onkin suora pudotuspeli-joukkue. Alkukaudesta aivan hukassa, nousee HPK:n ohitse jossain 50pelatun pelin tienoilla.
- HPK häviää vuodenvaihteen jälkeen yli 80% peleistään. Kärsii paljon loukkaantumisista. Santavuori tekee piste-ennätyksensä ja Rendulic nousee jopa ykkösketjuun. Liigakarsinnoissa mennään seitsemänteen peliin, sekin kolmanteen jatkoerään.

Ei näitä enempää jaksa keksiä, kamalasti Ässien "kasvatit" näemmä onnistuu. Eipä tuo mitään.


- Ässät pelaa hyvän runkosarjan, mutta JYP nöyryyttää jälleen kerran pleijareissa. Armia iskee yli 20 maalia ja 40 tehopistettä.

Vaikka Ässät onkin jokaisen viidestä PO-ottelustaan JYPille hävinnytkin, niin silti "jälleen kerran" kuulostaa korvaani liian pahalta.

Armiasta samaa mieltä, taistelee kovasti maalipörssin voitosta tehden jopa yli 30 maalia..
 

Byyrihaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Runkosarja

1.Pelicans
2.KalPa
3.Jokerit
4.Jyp
5.Kärpät
6.Hifk
--
7.Lukko
8.Tappara
9.Ässät
10.Blues
--
11.Tps
12.Saipa
13.Hpk
14.Ilves

Säälipleijarit

Lukko-Blues 2-1
Tappara-Ässät 2-1

Puolivälierät:

Pelicans-Tappara 4-2
KalPa-Lukko 3-4
Jokerit-Hifk 2-4
Jyp-Kärpät 2-4


Välierät:

Pelicans-Lukko 1-4
Kärpät-Hifk 2-4

Pronssiottelu

Pelicans-Kärpät 1-5

Finaalit:

Hifk-Lukko 3-4


-Yksikään joukkue ei vaihda päävalmentajaa kesken kauden.
-Jokerit voittaa enemmän paikallisia, mutta taipuu pleijareissa.
-Pelicans ostaa uuden ykkösmaalivahdin kauden aikana.
-Lukko tekee historiaa, nousemalla ensimmäisenä joukkueena sääleistä mestaruuten.
-Ässät palkkaa fysiikkavalmentajakseen Aira Samulinin.
-Maalipörssin voittaja tulee PK-seudulta.
-Kauneimmat cheerleaderit löytyy Turusta.
-HPK:n kausi alkaa lupauksia herättäen,
mutta päättyy katastrofaalisesti.
-Jukka Rautakorven kahvakiekko osoittautuu vanhentuneeksi taktiikaksi.
-Vehanen ja Dufva on v-mäinen yhdistelmä vastustajan näkökulmasta.
-Ilves säilyy liigassa murskaamalla KooKoon karsinnoissa.
 
Viimeksi muokattu:

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
-Ilari Melart pelaa yli 40 peliä ja takoo 12 pistettä tai enemmän.
-SaiPa pääsee säälipleijareihin, sijoittuu kahden pisteen turvin 10. sijalle.

Olkoot nämä ainoat ennustukseni.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ennustuksia Porin suunnalta ja ässiin keskittyen.

- Parkkonen on kauden komeetta ja ottaa paikkansa pelaavassa kokoonpanossa
- Honkanen pelaa myös vakiokokoonpanossa
- Brodin jäähyilee yli 100 min
- Lähteenmäki vuokrataan mestikseen
- Niemi nousee kakkossentteriksi
- Yleisön sylkykupiksi joutuu Marttinen
- Auk pelaa kaikki pelit
- Moisio ja Rantanen ottavat myllyn kauden avauksessa
- Marjamäki palaa kevääksi ässiin ja sen jälkeen suuntaa muualle
- Nickerson huhut vellovat kuumimmillaan tammikuun siirtorajalla, mutta ei tule ässiin vaan menee ilvekseen
- Pihlmanin maalisaldo on vuoden vaihtuessa 4
- Kiveä epäillään käskyttämisestä
- Palonen palaa ässiin
- Runkosarja sujuu huonommin kuin parina viime kautena, mutta pleijareissa mennään välieriin asti
- Jyrkkiö tekee maalin ässiä vastaan ja vielä Porissa
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Runkosarjan loppujärjestys on tässä:
1. Jokerit
2. Kärpät
3. Lukko
4. KalPa
5. Blues
6. Ässät
--
7. Tappara
8. JYP
9. Pelicans
10. TPS
--
11. HIFK
12. SaiPa
13. HPK
14. Ilves

Tasaisin, terävin kärki: 1-3

1. Jokereilla paketti pysyi sen verran hyvin koossa, että syksystä alkava tasaisen kova pisteiden keruu riittää runkosarjan voittoon. Nobody valmentaja ei floppaa vaan nousee samalla tavalla tuntemattomuudesta kuin Ahot ja Tuokkolat heti terävimpään kärkeen.

2. Vaikka kuinka en sitä haluaisikaan sanoa niin nyt uskon Kärpillä olevan sen sauman nousta keskinkertaisuudesta kärkeen. Kova nippu koossa. Homeinen koutsi suurin kysymysmerkki, jonka reagointikyvyn puute vie pisteitä liikaa runkosarjan voittamiseksi.

3. Lukolla on Vehanen ja käkkyä jolla hankitaan sitten tarvittaessa lisää laatua rosteriin. Pisteitä siis kertyy eikä niitä Raumalta ainakaan helpolla mukaan haeta. Vehanen vrt. hyvä liigavahti nostaa yksinään pistekeskiarvoa sen 0,5 p/ottelu.

Vähän kärjen takana. Tasaisuus ei riitä ihan sinne. 4-6

4. Aliarvion KalPaa koko viime kauden, enkä vieläkään tajua miten tuommoinen nippu voitti runkosarjan. Toki totuus paljastui sitten pleijareissa kun väsynytkin koiralauma ajoi yli ja ohi oikealta ja vasemmalta. Lyhyt kevät on tiedossa tänäkin vuonna. Vielä lyhyempi kuin viimeeksi.

5. Blegillä on heikkoutena nipun tasapaksu luonne. Terävintä kärkeä ei ole liigatasolla missään muussa kohtaa kuin ykköspakkiparissa, joka tällä hetkellä vemppaa. Tasaiset neljä kenttää ja sitoutuminen pelitapaan tuo pisteitä kunhan vaan jollain ihmeellä jengi pysyisi koossa eikä telakalla.

6. Ässistä paha sanoa mitään. Mielestäni muutokset viime kauteen eivät ole järin suuria.

Säälistä mukana keväällä:7-10

7. Tapparan heikkoutena on tasapaksuus. Laatua löytyy sen verran kuitenkin, että pisteitä kertyy kohtuu tasaisesti.

8. JYP:llä paletti levisi pitkin maailmaa. Nyt on se sama hetki käsillä kuin hyvillä jengeillä ennenkin on ollut. Parhaat vietiin päältä ja jäljelle jäänyt runko on kylläinen. Hippoksella yleisö kiroaa normaalin rumpuryhmän lisäksi vaisua kotipelaamista läpi kauden.

9. Suikkanen on kone, mutta kyllähän viime kaudella sen lisäksi osui ihan kaikki muutkin merkit kohdalleen ja tulos oli hienoa. Uudet hankinnat valitettavasti osuvat lähemmäs tasoa York, kuin Lasch.

10. TPS kuuluisi joukkoon ynnämuut ellei joku muu sukeltaisi ja kovaa.

Ynnämuut: 11-14

11. Härifrån, allihoppa, hoppade. Täällä se nobody valmentaja sitten floppaa. Jengi on koottu valmentajia myöten kasaan periaatteella kaikki tänne mitä saadaan. Jengin ainoa piristysruiske on Talaja joka pelaa nelosessa koko kauden puusilmäisten valmentajien (Tämä eka ja se jolla se korvataan takia) ja voittaa selkeästi jengin maalipörssin 15 maalilla.

12. SaiPaa olen aina veikannut liian korkealle. Tänä vuonna en sitä virhettä tee. Muutenkin niin väsynyttä touhua taas. Kepittää päävastustajiaan Kerhoa ja Ilvestä pitkin kautta kuitenkin.

13. HPK:n onneksi surullisimmat talousuutiset tulevat naapurista. Perunanpoimijat saavat neppailla ilman suurempaa mediahuomiota. Kuka jäisi kaipaamaan rekisteröityjä, jos jengi ei pelaisi liigaa? 2k maajussia jossain keskellä ei mitään. Ei kukaan muu. Perunoiden syömättä jättäminenkin on nyt muodikasta. Ei käy kateeksi torppien peräkammarin poikia. Ei ole kyllä käynyt ennenkään.

14. Ilves. Vituiksi on mennyt. Jännätään pelastetaanko homma sillä tavalla, ettei SM-liiga jengi joudu jättämään kauttaan kesken. Huonoa mainosta liigalle, tuttua muissa lajeissa.

Lisäksi heitetään pari muuta tietoa kehiin:

1. Teemu Rinkinen (BLU) tekee enemmän maaleja kuin Toni Kähkönen (KÄR)

2. Juuso Ikonen (BLU) tekee enemmän pisteitä kuin Granlund (IFK)

3. Ensimmäisenä jenginä valmentajaa vaihtaa IFK.

4. Blues pelaa kuudennen kerran viimeiseen seitsemään vuoteen mitalipeleissä.

5. Mestaruutta juhlitaan pääkaupunkiseudulla.
 
Viimeksi muokattu:

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
13. HPK:n onneksi surullisimmat talousuutiset tulevat naapurista. Perunanpoimijat saavat neppailla ilman suurempaa mediahuomiota. Kuka jäisi kaipaamaan rekisteröityjä, jos jengi ei pelaisi liigaa? 2k maajussia jossain keskellä ei mitään. Ei kukaan muu. Perunoiden syömättä jättäminenkin on nyt muodikasta. Ei käy kateeksi torppien peräkammarin poikia. Ei ole kyllä käynyt ennenkään.

Aika karua tekstiä espoolaiselta. Eihän täällä ole edes kaupungin keskustaa ja lehmät ammuu aamulla laituimella. Kapakkaankin joutuu lähteen naapuripitäjään. Hallissa yleisökeskiarvo 1500. Bussipysäkit täynnä naapurikylän joukkueen mainoksia.

Terveisin espoolainen hämeenlinnalainen.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Kuka jäisi kaipaamaan rekisteröityjä, jos jengi ei pelaisi liigaa?


Sanoo kaveri, joka ainakin antaa olettaa kannattavansa SM-liigan kenties muovisinta joukkuetta? Esim. yllämainitusta kohtalaisen alhaisesta yleisökeskiarvostanne päätellen ei taida kyllä Sinisetkään juuri ketään kiinnostaa, pelasivat missä tahansa. Tai puhumatta siitä, että jokainen tuntemani espoolainen kannattaa jompaakumpaa PÄÄKAUPUNGIN joukkuetta.

Hyvä provo, ei siinä mitään.
 
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Runkosarja:

2. Lukko
7. Tappara

Mestaruuden voittaa suvereeni Rauman Lukko.

Hopeaa ottaa iki-ihana JYP ja pronssia saalistaa kauden ehdoton väriläiskä Tappara.

Olipa tosiaan poikkeuksellisen rajua factaa! Nimittäin jos sekä Lukko että Tappara päätyvät tuon jälkeen mitaleille... No, olisihan se monessakin mielessä eräänlainen väriläiskä!

Mutta näitä spekuleerauksia on kyllä muutenkin ihan hauskaa lueskella. Kaikki arvaukset ovat tässä vaiheessa kautta yhtä oikeita ja perustelut yhtä hyviä. Jatkakaa samaa hyvää rataa.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1. Kalpa
2. Jokerit
3. Kärpät
4. HIFK
5. Tappara
6. Jyp
7. Ässät
8. Lukko
9. Blues
10. Pelicans
11. HPK
12. TPS
13. Saipa
14. Ilves

Ässät-Pelicans => Ässät
Lukko-Blues = Blues

Kalpa-Blues =>Kalpa
Jokerit-Ässät =>Jokerit
Kärpät-Jyp =>Kärpät
HIFK-Tappara =>HIFK

Kalpa-HIFK =>HIFK
Jokerit-Kärpät =>Jokerit

Kalpa-Kärpät =>Kalpa

Jokerit-HIFK =>HIFK

1. HIFK:n pelityyli herättää laajaa keskustelua ja kovaotteisuutta paheksutaan laajasti kun taas omat fanit ovat innoissaan.
2. Tyler Redenbach yllättää kaikki ja iskee runkosarjassa yli 40 pistettä.
3. Max Wärn tekee henkilökohtaisen piste-ennätyksensä ja lunastaa muutenkin paikkansa Jyp-fanien sydämissä.
4. Liigan kovin ulkomaalainen on Azevedo.
5. Joni Ortio pelaa hyvin, mutta Mika Norja loistavasti.
6. Jokereiden Moses tekee alle 15 maalia runkosarjassa ja on monelle pettymys hyvästä peli-ilmeestä huolimatta.
7. Ville Paalanen taklaa ainakin kerran suihkukomennuksen arvoisesti ja taklauksesta väännetään tällä palstalla taas päiväkausia.
8. Vain yksi valmentaja saa potkut ennen joulutaukoa.
9. Jarkko Ruutu vie jäähypörssin.
10. Ainakin yksi toimitsijakielto annetaan kauden aikana.
 

Penaltyfox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raum Lehvälugo
Mun oma "tietämykseni" sarjataulukosta:

1) Jokerit
2) Kalpa
3) Pelicans
4) HIFK
5) Tappara
6) Kärpät
7) Jyp
8) Lukko
9) Ässät
10) TPS
11) Blues
12) HPK
13) Saipa
14) Ilves

Pelicans voittaa mestaruuden Jokereita vastaan.
Pronssia vie Kalpa Jypin nenän edestä.
Lukko voittaa Ässät sääleissä, mutta siihen se sitten jääkin.
Ilves hoitaa karsinnat vaivoin Jokipoikia vastaan.

Pistepörssin voittaa Ilari Filppula jos pysyy kunnossa.
Jäähykuninkuuden voittaa yllätys yllätys ei JR...vaan.....Siim Liivik.
 

Jykkee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivenkova pudotuspelijoukkue
Kaudella 2012-2013 tiedossa seuraavaa:

Runkosarja:

1. Kalpa
- Kivenkova rosteri. Voi vaihtaa paikkaa 2. sijalle laitetun kanssa
2. Jokerit
- katso yllä.
3. Kärpät
- Viime kausi yskittiin alkuvaikeuksista. Nyt Aralla käsissä pitkälti sama, tuttu joukkue, jossa korkean potentiaalin omaavia lisähankintoja.
4. Tappara
- Herra Rautakorpi palaa, eikä tee sitä ihan huvin vuoksi. rosteriin tullu selkeää leveyttä. Lahjakkuuksia hankittu ja maalivahtiosastokin kunnossa.
5. Blues
- Marjamäki jatkaa siitä mihin playoffeissa jäi. Vielä kun saisi joukkueelle hurmoksen mahd. aikaisin päälle, niin hyvä tulee.
6. HIFK
- Sormunen tuntee Nordiksen meiningit lähes kuin omat taskunsa, mutta kokemusta yksinkertaisesti liian vähän.
__________________________

7. HPK
- Valopilkku Tapparan ohella. Talousvaikeuksista huolimatta joukkueeseen hankittu pari täsmävahvistusta, saatu pidettyä valtaosa edellisestä rungosta mukana sekä napattu Saipa-kidutuksen jäljiltä erittäin nälkäinen ja osaava valmentaja.
8. JYP
- Kovan luokan SM-darra + joukkueen rungon katoaminen maailmalle eivät jätä JYPin tulevia vastustajia kylmäksi. Hankintojen onnistuessa erinomaisesti mahdollista kavuta suoran pleijaripaikan viimeiselle sijalle.
9. Lukko
- Materiaalia piisaa ja Dufvakin löytyy, mutta synergiaa ei, ainakaan tarpeeksi. Azevedo viihdyttää ja taikuroi, mutta eipä tuo kauas kanna.
10. Ässät
- Zabo on poissa ja arki palaa poriin. Dixon & korvaavat hankinnat voivat onnistua erinomaisesti, jolloin sijoitus nousee sen 2-3 pykälää, muttei sen enempää. Synergian puute vaivaa niin ikään Porissa.
11. Pelicans
- Runko karannut muualle, eikä Pärssisestä ole kuin raivoamaan epäonnistumisiaan avopaikoista. Hyökkääjistössä reilusti tilaa täsmähankinnoille, joten tilanne elää jonkin verran niin kauan, kuin aukot ovat täyttämättä.
12./13. Saipa/TPS
- Siteeraten aiemmin kirjoittanutta, Saipa todella tarvitsee uuden huippulahjakkaan veljeskaksikon riveihinsä. TPS:n materiaali sen sijaan ei riitä alkuunkaan, vaikka hyvin täsmähankintoja onkin hankittuna. Kokonaisuus ei näytä hyvältä, kummallakaan.
14. Ilves
- En tiedä tulisiko toivoa, että tämä pitkän perinteen jääkiekkojoukkue joutuisi hakemaan vauhtia mestisestä, vaiko ei. Talous tekee oma käppyränsä Ilveksenkin tekemiseen. Hankinnat voivat pelastaa.

Karsinta: Ilves - Jukurit 4-2.

Villi-Kortti: JYP-Lukko 2-0, HPK-Ässät 2-1

PUOLIVÄLIERÄT:

Kalpa - JYP 4-2
Jokerit - HPK 4-0
Kärpät - HIFK 4-0
Tappara - Blues 2-4

VÄLIERÄT:

Kalpa - Blues 4-1
Jokerit - Kärpät 4-3

PRONSSI: Kärpät - Blues 1-3

FINAALIT: Kalpa - Jokerit 4-3/3-4


Nippelinurkkauksen poiminta joka joukkueesta:

Kalpa: Tekee yli 200 maalia runkosarjassa. "Joutuu" hankkimaan maalivahdin.
Jokerit: Hankkii parhaan maalieron (+/-), Teemu Pulkkinen napsii 50+ pistettä. Moses myydään pois.
Kärpät: Plihal pistepörssissä top3:ssa. Kähkönen heräilee taas tekemällä. 35-40pistettä.
Tappara: Jarno Koskirannalle 45+ pisteen kausi. Ville Nieminen taistelee Ruudun kanssa jäähykuninkuudesta.
Blues: Teemu Rinkinen tekee yli 35 pistettä, Marco Rosa alle 30. Antti Ore pelaa 8 nollapeliä.
HIFK: Peltosta ei enää kiinnosta -> heikosti tehoja. Somervuorelle 45+ pisteen kausi. Söderholm taas yli 40 pisteen kauteen. Paljon pelaajaliikennettä kauden aikana.
HPK: Santavuori & Viitaluoma tekee tuhoja ylivoimalla: yhteensä yli 30 YV-maalia.
JYP: Tekee hytösen lähdön jälkeen vähiten AV-maaleja liigassa. Sisäisen pistepörssin kärkipaikka irtoaa alle 40:lla pisteellä.
Lukko: Azevedo voittaa maalikuninkuuden, tehden 30-35 maalia. Dufva lopettaa Lukossa kauden jälkeen jokatapauksessa.
Ässät: Kerää eniten jäähyjä koko Liigassa. Ryan tekee alle 20 maalia.
Pelicans: Sopanen voittaa sisäisen pistepörssin (jossei jokin uusi hankinta sitä tee). Suikkanen saa useamman toimitsijakiellon kauden aikana.
Saipa: Lee voittaa sisäisen pistepörssin 35-40:llä pisteellä. Mankinen tekee joukkueessa eniten maaleja.
TPS: Koskiranta, Vahalahti ja Locke tekevät kaikki yli 35pistettä, mutta omissakin soi reilusti, eikä se joukkuetta tarpeeksi auta. Vaihtaa valmentajaa.
Ilves.
Matias Sointu tai Kai Kantola tekee yli 20 maalia. Sointu tai Marjamäki myydään kesken kauden taloudellisista syistä. Ei vaihda va--lmentajaa.

- Semmottii!
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
1. Jokerit (ei ylivoimainen mutta suorittaa erittäin tasaisesti, lähes konemaisesti, ja voittaa runkosarjan 2 pisteen marginaalilla)
2. KalPa (ailahtelee hieman viime kautta enemmän, mitään suurempaa romahdusta ei kuitenkaan tule)
3. Pelicans (Suikkanen jatkaa "ihmeitään")
4. Kärpät (back in business, nuoriso osasto jyllää, starat välillä kohmeessa)
5. HIFK (sattuu ja tapahtuu, näissä peleissä tapahtuu ja se pitää IFK:n vireystilan kovana läpi kauden)
6. Tappara (erinomainen alkukausi siivittää Tapparan kuudenneksi)
----------------
7. Lukko (varmasti pienoinen pettymys Raumalla, mutta Dufvan opit alkaa olla jo skoutattu)
8. JYP (pitkän dominointijakson jälkeen alkaa olla jo hieman puhti pois Jyväskylässä, ihan joka peliin ei löydy enää täyttä kaasua)
9. Blues (Blues taistelee sen minkä pystyy, alkukaudesta saattaa olla korkeallakin)
10. Ässät (vähän vaisumpi kausi porilaisittain edessä, kaikki päällisin puolin kunnossa, mutta homma ei vain toimi)
----------------
11. SaiPa (taistelee, mutta huonomman maalieron takia pullahtaa ulos 10 sakista)
12. TPS (eroa pleijariviivaan tulee yli 15 pistettä, Turun kärsimysnäytelmä jatkuu...)
13. HPK (ei mene lujaa täälläkään, häviää lähes kaikki vierasottelunsa)
14. Ilves (konkurssin partaalla keikkuva seura joutuu myymään pelaajiaan jo ennen joulua, pystyy pelaamaan kauden loppuun, mutta liiga-karsinnoista tulee äärimmäisen tiukat)


-Mestaruuden vie "yllättäen" Pelicans ja Suikkasesta tulee sitä myötä Suomen maajoukkueen päävalmentaja 5 vuodeksi.

-Jokerit hopealle ja Kärpät pronssille, KalPa saa tyytyä 4. sijaan.
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
-----(tekstiä)
Pelicans: Sopanen voittaa sisäisen pistepörssin (jossei jokin uusi hankinta sitä tee). Suikkanen saa useamman toimitsijakiellon kauden aikana.
-----(tekstiä)
Toivottavasti Sopanen ei ole kauden päättyessä meidän paras pistemies, sillä Vili taitaapi olla loukkaantumisen takia sivussa melkein koko syyskauden.

Jotta semmottiii!
 

Kiakkomiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
Kauden alkua odotellessa.

Kausi alkaa lähestyä ja kuume alkaa nousta, siispä pistetääs vähä arvauksia. Laitan ensin sarjataulukon runkosarjan päätyttyä ja sitten playoffit erikseen.

1. Pelicans
2. Jyp
3. Jokerit
4. Kalpa
5. HIFK
6. Lukko
7. Tappara
8. Ässät
9. Blues
10. Ilves
11. Kärpät
12. Saipa
13. TPS
14. HPK

Säälipleijarit:

Tappara-Ilves 1-2
Ässät-Blues 1-2

Puolivälierät:

Pelicans-Ilves 4-1
JYP-Blues 4-2
Jokerit-Lukko 2-4
Kalpa-HIFK 4-3

Välierät:

Pelicans-Lukko 2-4
JYP-Kalpa 3-4

Pronssipeli:

Pelicans-JYP 3-2

Finaalisarja:

Kalpa-Lukko 4-1

Sitten pari pointtia tulevasta kaudesta:

- Ensimmäisen valmentajista kenkää saavat IFK:n ja Kärppien valmentajat.
- Ilves pelaa odotuksiin nähden loistavasti ja saa itseluottamisen kohdalleen sekä pääsee haistelemaan playoffeja.
- Myös Lukon satsaukset kantavat hedelmää ja joukkue taistelee itsensä finaalipeleihin.
- Tappara pelaa loistavan alkukauden ja on joulutauolla kärkikahinoissa, mutta huono jakso loppukaudesta tiputtaa Tapparan ulos suorasta playoff-paikasta.
- Helsinkiläisjoukkueet pelaavat hyvän runkosarjan mutta jäävät puolivälieriin.
- Pelicans vie runkosarjan mutta mesyaruus jää tänäkin vuonna haaveeksi.
- JYP potee alkukaudesta mestaruuskrapulaa mutta media kova ryöpytys saa joukkueen heräämään ja taistelemaan kotiedusta.
-Kalpan hyvä ja ehjä kausi päättyy mestaruuteen.
-HPK selvittää karsinnat.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Runkosarja:
1. Jokerit
2. Kalpa
3. Pelicans
4. Jyp
5. Kärpät
6. Tappara
--------
7. Lukko
8. HIFK
9. Ässät
10. Blues
--------
11. TPS
12. Saipa
13. HPK
14. Ilves

Säälit;
Lukko-Blues 2-1 (Todella tiukka "sarja" jossa Lukko osoittatutuu lopulta vahvemmaksi)
HIFK-Ässät 2-1 (IFK taistelee itsensä jatkoon)

Puolivälierät;
Jokerit-Lukko 4-2
Kalpa-HIFK 4-3
Pelicans-Tappara 3-4 (Tappara "yllättää")
JYP-Kärpät 4-3 (Huikea sarja keskisuomen herruudesta, jonka JYP lopulta voittaa)

Välierät;
Jokerit-Tappara 4-3 (Vähä maalinen ja tasainen sarja, Jokerit finaaleihin)
Kalpa-JYP 4-2 (Niin ikään tasainen sarja)

Pronssipeli;
JYP-Tappara 3-2 ja.

Finaalit;
Jokerit-Kalpa....tätä ei viitti spoilata että säilyisi edes jonkinlainen jännitys :)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös