NHL 13 (xbox360 & ps3)

  • 358 874
  • 1 349

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
Itse en ole pelannut enää NHL 12 pitkään aikaan, sitä vastoin Ea Fifa 12 on mielestäni vieläkin aivan arvaamaton, tänäänkin tein todella pienestä kulmasta erikoisen maalin (= pelaajani overall on vain 54 ), kun maalivahti sylki sen sivulle sopivasti. Tätä täysin arvaamatonta pomppua myös lisää NHL 13 peliin! Ea NHL maalivahteja pitäisi parantaa rajusti, jos niillä haluaa siis vielä pelata. Mailapeli todella käyttöön ja kiekko ohjataan tarvittaessa, vaikka muikkuverkoihin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hemmetti kun sen Malkinin piti tippua, no odotettavissahan se oli kun vastassa on pohjoisamerikan oma poika...ehdottomasti nyt ääniä Peksille!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Mitä hemmettiä toi Toronton veskari yrittää oikein torjunnallaan?
Varmaan samaa kuin tässä oikean elämän versiossa.
Ahaa, okei, vai tuota harhautusta. Tämähän on juuri tätä EA:ta parhaimmillaan, että pitää käyttää omaa mielikuvitusta, että saa tilanteen menemään niinkuin se on tarkoitettu, kun animaatiot ovat vähän sinnepäin. Vai onko tuo toteutettu jonkun mielestä niin autenttisesti kuin pystyy?

Okei, vasta traileri, mutta kyllä niissä se sama haju taas vaan on.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Kesken pelin? Simuloidessahan maalivahditkin saattoivat loukkaantua, mutta pelitilanteessa nämä teräsmiehet kestivät mitä vaan. En tiedä sitten minkälainen piraattiversio sinulla (vai minulla?) on ollut, jos kerta sinulla veskarit loukkaantuivat jo NHL12:ssa.

Mitä taikuutta tämä on? Minulla on tapahtunut tuo simulointi juttu jonka jälkeen tulee ilmoitus että pelaaja on loukkaantunut, mutta on myös kerran kaksi tullut sellanen tilanne että mokke on kaatunut ja ruudulle on lävähtänyt ilmoitus että kokoonpano ei kelpaa. Kun painaa ok, niin tulee esiin pelaajalista jota ei kuitenkaan voi muuttaa koska pelitilanne on kesken ja ketään ei ole merkitty loukkaantuneeksi, tällöin joudun sulkemaan koneen ja käynnistää uudelleen.

Nyt kun näistä maalivahtien loukkaantumisista tuli puhe, niin oliko se NHL03 jossa kenttäpelaaja luisteli maalinsuulle jos maalivahti loukkaantui?
 
Jos muuten Rinne voittaa tuon äänestyksen, niin eikö ole ensimmäinen suomalainen NHL-pelin kannessa? Tokihan noissa Suomi-versioissa on aina ollut saattanut olla joku (Jokinen, Ruutu, Koivu), mutta Euroopan ja PA:n kansissahan on ollut virallinen kansikuva?

Ja tuoltahan pääsi äänestämään: http://covervote.nhl.com/
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos muuten Rinne voittaa tuon äänestyksen, niin eikö ole ensimmäinen suomalainen NHL-pelin kannessa? Tokihan noissa Suomi-versioissa on aina ollut saattanut olla joku (Jokinen, Ruutu, Koivu), mutta Euroopan ja PA:n kansissahan on ollut virallinen kansikuva?
Kyllä, Rinne olisi ensimmäinen suomalainen "virallisessa" kansikuvassa, jolla peliä mainostetaan.

Onko mitään tietoa tuosta Rinteen yllättävästä suosiosta? Onhan kyseessä loistava maalivahti, mutta en nyt NHL:n parhaaksikaan sanoisi. Voitti kuitenkin muunmuassa Lundqvistin kaksintaistelussa ja jos mietitään ihan lähtökohtaisesti legendaarinen Rangers vastaan eteläinen ja "hajuton,mauton,väritön" Nashville. En siis itse ole tuota mieltä vaan ihan vaikuttaa yleiseltä käsitykseltä kiekkopiireissä.
Ehkä siellä on laitettu joku kampanja pystyyn ja jengi on äänestänyt huolella.
Nythän Rinnettä varmasti auttaa maalivahtina oleminen, joka on todella harvinaista pelin kannessa. Olisihan se hienoa! Itsekin naputin eilen päivän mittaan varmaan 40 ääntä Rinteelle. Ääniähän voi antaa ensi maanantaihin asti niin paljon kuin jaksaa. Jos sitä taas tänään äänestäisi...
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Nyt kun näistä maalivahtien loukkaantumisista tuli puhe, niin oliko se NHL03 jossa kenttäpelaaja luisteli maalinsuulle jos maalivahti loukkaantui?

Vekkuleista loukkaantumisista puheen ollen, muistan NHL 2000:ssa Saku Koivun loukkaantumisen syyksi ilmoitetun kivespussivamman, ei ole tainnut sen koommin tätä syytä näkyä?
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Bongasin HFBoardsin vastaavasta ketjusta infoa liittyen GM Connectediin ja Be a GM:ään. Linkki.

- GM Connected kuulostaa muuten hienolta, mutta maininta vain täydestä 82 matsin kaudesta pelottaa. Kait lyhyemmänkin saa?

- Be a GM:n AI on täysin uudistettu (taas). Tärkeinpänä juttuna mielestäni se, että pelaajat arvotetaan nyt kuuden kategorian mukaan: Laukominen, luistelu, mailatekniikka, fysiikka, peliäly ja puolustus. (ennen oli siis hyökkäys, puolustus, atleettisuus). Myös tuo AI GM:n viiden vuoden päähän näkevä katse on hieno uudistus, samoin se ettei AI täytä ääliömäisesti ketjuja automaattisesti pelipaikoittain, vaan heittää laiturin keskelle jos se on merkittävästi parempi kuin tarjolla oleva paras keskushyökkääjä. Ja paljon muita pikkujuttuja väittävät ottaneensa huomioon.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuo uusi luistelujärjetelmä näyttää suht koht hyvältä. Toivottavasti EA ei vaan tee samaa virhettä kuin mm. NHL 2006-2009 (ainakin PS2:selle), että jos painat R1:sen pohjaan kun kiekko on vaikka Paul Kariyalla pääset ihan helposti läpiajoon koska niissä peleissä kiihdytys oli niin epäaitoa....
 

Schadowan

Jäsen
Tuo uusi luistelujärjetelmä näyttää suht koht hyvältä. Toivottavasti EA ei vaan tee samaa virhettä kuin mm. NHL 2006-2009 (ainakin PS2:selle), että jos painat R1:sen pohjaan kun kiekko on vaikka Paul Kariyalla pääset ihan helposti läpiajoon koska niissä peleissä kiihdytys oli niin epäaitoa....

Enpä usko, että tuosta on pelkoa. Tuner-asetuksilla saa tuollaisen vian helposti korjattua. Mutta mitä nyt tuota tunnin esittelyvideota katsoi niin olihan tuo kiekollisen pelaajan kääntely ja luisteleminen (mitä siis nähtiin free skate:ssa) yhtä sulavaa kuin Kiira Korvella. Hienon näköistä, mutta ei millään tavalla realistista.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kiekko näyttää pysyvän mailan lavassa edelleen kuin magneetti ja maalivahtien animaatiot näyttivät kaikki edelleen samoilta. On se nyt perkele, että eivät saa mallinnettua kiekon fysiikkaa.
 

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Jaa-a, hyvältähän noi taktiikka uudistukset varsinkin kuulostaa, ite ainakin tykkään online peleissäkin säätää noita taktiikoita ja se että pystyy jollain vähän paskemmalla nipulla vaikka vääntämään trappia jos on vittumaisella päällä kuulostaa jopa ihan kivalta ja avaa paljon mahdollisuuksia. Kanssa toi pelaajien järjetyn AI yv-hyökkäyksissä nykyisellään on niin raivostuttavaa että jos se oikeasti korjataan niin olisi kyllä tervetullut uudistus. Ison kaukalon tekoälyn voisi kanssa pistää ihan uusiksi, mikään ei ota päähän niin kun pelaajat jotka haluaa onlinessa pelata maajoukkueilla vaikka AI ei selvästikään osaa pelata isossa kaukalossa ja joutuu aina tekemään kaiken duunin yksin kun joukkuekaverit ei osaa sijoittua.
Polvitaklauksien lisääminen peliin tuntuu taas semmoselta uudistukselta joka tulee saamaan harmaita hiuksia aikaan, voin kuvitella miten riemukasta on ottaa vitosia jollain neloskentän 100kg möröillä joilla kurinalaisuus luokkaa 55 kun joka pommi avojäälläkin on polvitaklaus... Ehkä tääkin saadaan ihan toimivaksi NHL 14 mennessä?
Välianimaatioiden pistäminen uusiksi on kanssa ihan kiva juttu, ainakin online pelaajana on pakko vihata noita highlight pätkiä pelaajista yms mitä ei voi suoraan skipata, kivoja sen ekat 10 kertaa ja sen jälkeen alkaa vaan hatuttaa kun mielummin pelaisi...

No, ens kausi menee intissä joka tapauksessa että ehkä toi peli sinnekin ilmestyy niin ei pitkästä aikaa tarviis pistää 50e peliin jossa ei ole mitään takuita siitä että mitään on taaskaan tehty oikein 12->13. Silti mielenkiinnolla ootellaan, paremmilta noi jutut vaikuttaa ainakin kun mitä viimekaudella lupailtiin.
 

emz1

Jäsen
http://www.youtube.com/watch?v=6tE3_GDe-sU

Jos tässä on kyseessä nyt ihan aito pelin klippi lähetys-kuvakulmasta, niin näyttää kyllä erittäin hyvältä. Jotenkin vaikuttaa vaan hiukan hämärältä ja epätodelliselta videolta EA:n peliin.

Linkki vie NHL13 pelistä kuvattuun videoon.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Tässä on ilmeisesti tuolta E3-messuilta ihan aitoa pelikuvaa pelin varhaisesta kehitysversiosta.
Noista pelitilanteista en osaa sanoa mikä on muuttunut vanhasta versiosta, mutta ainakin tuosta näkee noi reaaliaikaiset välianimaatiottomat katkot.

Onhan se toki huvittavaa kun pelaaja luistelee täysillä päätyyn (kirjaimellisesti) hakemaan kiekkoa laidan/pelaajan hievahtamattakaan (1:16). Tai toi lämäriviritys metrin päästä (1:09), joka taitaa johtua kyllä myös itse pelaajasta.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tuo "AI-kamera" on kyllä valovuoden edellä sitä että purkista otettiin animaatioita. Heti innostus nousi monta pykälää pelkästään noin yksinkertaisella asialla. Ainoa mitä ihmettelen, että miksi vasta nyt EA? Miksi kosti monta vuotta tajuta tuota...

Noin muuten odottelen demoon saakka kommenttejani.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Vielä ei vakuuta. Ok, taas on laitettu pelaajien liikkeeseen hieman enemmän "painoa" ja nyt pelaajat luistelevatkin ilmeisesti eri vauhtia, mutta pääosin rahastus haisee kyllä EA:n touhuissa todella kauas. Juttuja tehdään, kun viitsitään ja välillä ujutetaan peleihin pari pientä bugia, jotka korjataan sitten seuraavaan versioon. Peliä on tehty kohta 20-vuotta ja nyt ne keksii, että pelaajat vois reagoida muuhunkin kun kiekkoon. Voi helevetti.

No, peli myy joka vuosi kuin häkä ja sehän riittää. Saa nähdä itseltä tällä kertaa väliin. Edellisen kerran pidin NHL-sarjasta taukoa 2001-2007.

Vois oikeastaan ensi syksynä FIFAa kokeilla muutaman vuoden tauon jälkeen.

Eihän se toki EA:n vika ole, ettei sen NHL-sarjalle ole vakavasti otettavaa kilpailijaa. Sehän saattaisi auttaa EA:nkin tiimiä tekemään vähän parempaa tuotetta. Ai niin, nehän taisi NHL2k-sarjan kehittäjätkin ostaa pois kilpailemasta...
 

Schadowan

Jäsen
No, peli myy joka vuosi kuin häkä ja sehän riittää. Saa nähdä itseltä tällä kertaa väliin. Edellisen kerran pidin NHL-sarjasta taukoa 2001-2007.

Vois oikeastaan ensi syksynä FIFAa kokeilla muutaman vuoden tauon jälkeen.

Eihän se toki EA:n vika ole, ettei sen NHL-sarjalle ole vakavasti otettavaa kilpailijaa. Sehän saattaisi auttaa EA:nkin tiimiä tekemään vähän parempaa tuotetta. Ai niin, nehän taisi NHL2k-sarjan kehittäjätkin ostaa pois kilpailemasta...

Minulla on taas sellainen fiilis, että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan peli on jopa mukava ostaa. Viime vuosina NHL on ollut pakko ostaa, koska mitään muuta ei ole tarjolla. GM Connected ja tuo uusi luistelumoottori ovat sellaisia asioita, joita olen itse mankunut peliin viimeiset 3 vuotta. Eli tässä on jopa pientä orastavaa innostusta havaittavissa, kun lukee pelin uusia ominaisuuksia.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tässä on ilmeisesti tuolta E3-messuilta ihan aitoa pelikuvaa pelin varhaisesta kehitysversiosta.
Noista pelitilanteista en osaa sanoa mikä on muuttunut vanhasta versiosta, mutta ainakin tuosta näkee noi reaaliaikaiset välianimaatiottomat katkot.

Ei vaakuta toi video pätkä alkuunkaan. Jotenkin peli näytti todella huonolta mikä voi tietysti johtua asetuksista ja itse pelaajasta. Esim. itse säädän aina kiekon koon ja varjonkoon vai miten sitä kiekkoa pystyi säätämään( en enään muista kun ei ole tullut hetkeen änäriä pelattua )? Pakkohan tämä on taas hankkia ja toivottavasti toi video johtuu noista pelaajista ja asetuksista sillä jotenkin näytti aivan karsealta...?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Peliplaneetta.net :: Pelikonsolit :: NHL 13 -ennakkotilauseduissa pelisisältöä

Pre-Order the NHLs Edition Today! | EA SPORTS

Siitä tietoa tulevan pelin erikoisversiosta. Eihän tuo nyt sisällä mitään kummaa, enkä usko että nuo gold-packit + muutama boosti juuri tuota hinnanerotusta mitenkään voitolle kääntää. Saapahan vaihtoehtoa kuvalle nyt ainakin. 80 euroa suositushintana tosin kuulostaa kalliille (joku voisi piruuttaan laskea mitä nuo sisällöt maksaisivat pelistä normaalisti ostettuna).

Sitten voittaja kansikuvalle:

NHL Game News | The latest news from NHL | EA SPORTS | EA SPORTS

Sehän oli sitten se kaikkein paskin vaihtoehto kaikista, eli Giroux. Ei voi mitään.

Ensimmäinen linkki vie peliplaneetan sivuille, uutiseen NHL13-pelin erikoisversiosta. Toinen linkki easportsin sivuille samasta asiasta ja kolmas easportsin sivuille NHL13-pelin ratkenneeseen kansiäänestykseen.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Unicycle hockey: Feast your eyes on the single-wheeled glory (VIDEO) | Puck Daddy - Yahoo! Sports

Jälleen kerran yksi todiste siitä, mitä nykypäivän NHL-tekijät ajattelevat.

Pohtivat nimittäin ihan tosissaan Facebookissa, pitäisikö tälläinen arcade-moodi lisätä peliin ja fanit voivat äänestää asiasta tykkämällä kuvasta.

Voi hyvää päivää. Onneksi tuolla pääosa väestöstä haukkuu idean täysin paskaksi (jota se onkin).

Linkki vie yahoon sivuille, puck-daddyn blogiin.
 

Dängleri

Jäsen
Eihän tuo nyt sisällä mitään kummaa, enkä usko että nuo gold-packit + muutama boosti juuri tuota hinnanerotusta mitenkään voitolle kääntää. Saapahan vaihtoehtoa kuvalle nyt ainakin. 80 euroa suositushintana tosin kuulostaa kalliille (joku voisi piruuttaan laskea mitä nuo sisällöt maksaisivat pelistä normaalisti ostettuna).

Itse ennakkotilasin perinteisesti Verkkokauppa.comista, vaikka viime vuonna peli tulikin pari päivää "myöhässä". Peli+kuljetus+Gold yhteensä 43,40€, ei ole mielestäni paha hinta - voi vaikka sen pari extra päivää taas odotella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös