Phoenix Coyotes (3) - Chicago Blackhawks (6), lännen puolivälierät 2012

  • 37 619
  • 163

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
En siis tietenkään tarkoittanutkaan, että pelit ratkeaisi siihen, että 'Yotes pelaajat taklaavat enemmän, mutta aivan varmasti kovalla fyysisellä pelillä pystyy horjuttamaan Kanea ja kumppaneita.

Ei tainnut koko Chicago pelata runkosarjan aikana yhtään nollapeliä, joten turha sitä on hyväksi todettua käytäntöä muuttaa.

Toi viimeinen lause on taivahan tosi, jos Chicagon peli johonkin kaatuu niin se on maalivahtipeli. Chicago pelasi läpi kauden käytännössä kahdella keskiverto kakkosveskarin torjuntoja tehneellä molarilla.

Hyökkäyksessä Chicagolla löytyy laajemmalla rintamalla tulivoimaa ja pakisto on liikkuvampaa sorttia, toki pehmeähkö. Blackhawks vie sarjan kuitenkin voitoin 4-2 ja Kojoottien perinteet jatkuvat.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Sen verran äijän kirjoituksia yms seuranneena on pakko kysyä että mihin perustat tämän veikkauksen ? En nyt siis ole tässä höpöttämässä "Ei kukaan voi veikata noin" tai muuta vaan ihan vakavissani tiedustelen että onko taustalla jotain kivenkovia perusteluja ?

Mikäli haluat vastata niin heitä vastaus vaikka tuonne Phoenix - Chicago ketjuun niin ei sotketa täällä enempää.

Kivenkovat perustelut: Mike Smith vs. Corey Crawford ja puolikuntoinen Jonathan Toews. Ei siinä taustalla mitään tuon viiltävämpää analyysiä ole. Piti sitä yhtä yllätystä hakea mukaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kivenkovat perustelut: Mike Smith vs. Corey Crawford ja puolikuntoinen Jonathan Toews. Ei siinä taustalla mitään tuon viiltävämpää analyysiä ole. Piti sitä yhtä yllätystä hakea mukaan.

Eipä se tarvikkaan viiltävää analyysiä aina. Kiinnosti vaan että mihin perustit veikkaukset.

Jos Toews ei kykene pelaamaan täysillä niin siinä kohtaa on kyllä koko joukkue keltaisessa nesteessä.

---------------------------------------------
Heitetään nyt pientä ajatusta jos molemmat valmentajat tyytyvät peluuttamaan 1v3,2v2,3v1,4v4 ajatuksella.

Kane-Toews-Hossa
(Seabrook-Keith)
VS
Pyatt - Gordon - Korpikoski
(Yandle - Morris)

Vähän itseä ihmetyttää kyllä tuo Kanen siirtäminen tuonne vasemmalle missä mies ei hetkeen ole pelannut, liekö tämä joku kokeilu Q:lta mutta itse en ihan hirveästi innostu. Mielummin olisin nähnyt Sharp-Toews-Kane ketjun. Toisaalta tämä ketju pitänee kiekkoa paremmin ja kauemmin kun tuo mainitsemani ketju. Tulee Phoenixin kolmosella kovat paikat.


Boedker - Vermette - Doan
(Ekman-Larsson - Aucoin)
VS
Sharp-Krüger-Stålberg
(Oduya-Leddy)

Vermette varmaan raiskaa Krugerin aloituksissa. Sitä kautta erityisesti Stalberg joutuu painamaan ns. mulkku pitkällä kiekkojen perässä. Kukaan Chicagon ketjusta ei ole oikeastaan kummoinen laitavääntäjä joten jostain pitäisi keksiä keino saada omaan lapaan se kiekko jotta tulosta syntyisi.
Veikkaan että kentät nollaa toisensa aika pitkälle.

Bickell-Bolland-Shaw
(Seabrook-Keith)
vs
Whitney - Hanzal - Vrbata
(Yandle - Morris)

Vaikka Whitney kuinka ikinuori olisi ja Vrbata keksisi vielä lisää vaihteita jostain niin vaikeaa tulee olemaan. Ei tämä ketju nyt mikään Cup vuoden Ladd-Bolland-Versteeg varsinaisesti ole, mutta silti vituttaisi ainakin itseäni heittää ykköstä tätä ketjua vastaan boxiin.
Huvikseen katsoin Bolland vs Hanzal aloitukset tämän kauden 4 pelistä Phoenixiä vastaan. 8-20 / 40% on Daven saldo.


Bollig-Mayers-Brunette
(Hjalmarsson-O'Donnell)
VS
Torres - Langkow - Brule
(Klesla - Rozsival)

Bollig toivottavasti ensitöikseen iskee Torresia torrekseen.
Muuten ei oikeastaan Chicagon neloselle ole löytynyt kunnon roolia,Brunoa nostellaan ylempiin ketjuihin jos homma siellä kusee pahasti.
Mayers toivottavasti voittanee jokusen aloituksen.
Phoenixin nelosesta en sano mitään koska Torres nostaa jo nyt niskavillat niin pahasti pystyyn ettei kykene mihinkään aivotoimintaa vaativaan.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Toi viimeinen lause on taivahan tosi, jos Chicagon peli johonkin kaatuu niin se on maalivahtipeli. Chicago pelasi läpi kauden käytännössä kahdella keskiverto kakkosveskarin torjuntoja tehneellä molarilla.

Sen verran mitä itse olen Blackhawksin otteita seurannut, niin ei voi kuin olla samaa mieltä. Crawford ei mikään kovin erityinen veskari ole ja saa kyllä pelata todella hyvällä tasolla, että saa meidän pojat kaadettua. Maalivahtiosastolla Coyoteseilla on selkeä etu. Täytyy toivoa, että omat puolustaa Smithiä hyvin, sillä jos mies loukkaantuu, niin se on soronoo meidän playoffseille sitten. LaBarbera ei saa kiinni edes rantapalloa.

Fyysisyys on meidän toinen vahvuus ja sitä kautta tätä sarjaa on lähdettävä viemään. Mitä näitä tännekkin laitettuja taklaustilastoja katsoo, niin tässä meillä on etu. Tappohenki on meidän pojilla varmasti korkealla ja fiilikset katossa, sillä nyt voidaan oikeasti kaataa Blackhawks. Toivottavasti nähdään viihdyttävä sarja.

En nyt sen enempää analyysiä ala tekemään, kun täällä on jo niin hyvin käyty Coyotesin tilannetta läpi mm. nimimerkki Fergusonin ja Doanerin osalta.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Syyt miksi uskon sarjan voittajaksi Kojootteja.

1. Chicagon heikko yv
Ben Marco kirjoitti:
Ylivoiman täytyy alkaa jollain tavoin loksahtaa paikalleen tuolla arsenaalilla. Vaikeimpana aitana on tuo kiekon siirtäminen hyökkäyssinisen yli YV:llä. Enemmän dump and chase ratkaisuja, koska tuo nykyinen ei vaan toimi.
Phoenixilla liigan 8. paras av ja jos rännikiekkoiluun meinaa lähteä niin kolmas puolustajamme Mike Smith palauttaa lätyn 100-varmasti takaisin Chicago päätyyn. Niin kuin joku aiemmin sanoikin, Chicago keksii kyllä keinot laittaa limpun reppuun, mutta hukatut yv-tilanteet saattavat kääntää momentumin Kojooteille.

2. Phoenixin fyysisyys.
Ei tule olemaan Keitheillä ja kumppaneilla mukavat oltavat kiekunhakureissuilla kun takaa tulee 100 kiloa lihasta joka haluaa ajaa sinut levyiksi. Tässä siis esimerkkinä kapteenimme ja lipunkantajamme Shane Doan joka on viimeisen kahden playoffkauden aikana taklannut keskimäärin 6 taklausta per ottelu. Eikä kyseessä ole mitään kevyitä suuppasuita. Torres, Hanzal, Pyatt & co pitävät huolen siitä että laidat ryskyy jatkuvalla syötöllä. Edelleen, tämä luo Kojooteille momentumia sekä vastustajalle painetta + kiekonmenetyksiä ja sitä kautta mahdollisia maalipaikkoja Kojooteille.

3. Kapteenien merkitys: Shane Doan vs Jonathan Toews.
Terveenä päivänä Toews on kenen tahansa silmin ja mille tahansa joukkueelle paljon tärkeämpi äijä kuin Doan. Nyt on alla huilia reilu kuukausi ja pelikunto on vielä kysymysmerkki + Doanin vahvat otteet pudotuspeleissä (AINA) tuovat erittäin vahvojen värilasien takaa edun Kojooteille. Joukkuejohto, fanit ja seurakaverit odottavat varmasti Toewsin panosta. Entä jos mies ei toivu pelikuntoon tai pelaa puolikuntoisena heikommin kuin normaalisti? Tästä voi toki olla montaa mieltä, mutta omiahan täytyy aina kannattaa. Älkää ottako provona, koitin oikeesti perustella :)

4. Smith vs Crawford/Emery
Smith on ollut aivan jäätävä koko kauden. Samaa ei voi sanoa Chicagon kaksikosta. Pieni kysymysmerkki on Smithin kokemattomuus playoffseissa sekä kunto. Smith on tunnetusti todella atleettinen mies, mutta varsinkin loppukaudesta häntä on peluutettu todella paljon. Toivotaan ettei bensa lopu kauden tärkeimmässä paikassa. Parhaimmillaan hän on suorastaan ilmiömäinen ja tulee ryöstämään monta ”varmaa” maalipaikkaa, jotka voivat olla kortilla jos Chicagon yv ei toimi ja Toews on puolikuntoinen/sekoitetut ketjut eivät loksahda kohdilleen.

Coyotes vie 4-1.
 

dangler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Coyotes, Boedker#89 ja Hotspur
Viime yönä ne alkoi, poffit nääs. Tulihan tuolta pari peliä seurattua, nyt odotellaan jo ensi yön koitoksia! Perhana, kun on hyvä fiilis tästä Kojoottilaumasta! Doaner tuossa edellä juuri perustelikin melko hyvin ja olen useassa asiassa samaa mieltä, kojoottien peli on oikeasti ollut hyvää koko kevään, poikkeuksena pieni huono jakso hyvän helmikuun jälkeen. Mike Smith pelaa sellaisella tasolla, että Kanella ja kumppaneilla voi olla hankalaa. Jos yotesin viisikkopuolustaminen saa pidettyä Black Hawksit ja pelin pyörimisen laitojen lähellä ns. pelin ulkopuolella, jolloin laukaukset tulevat kaukaa, niin Smith poimii ne varmasti. Keskustaan ei tietenkää saa kavereita päästää ampumaan, tämä on toiminut hyvin tällä kaudella, siis viisikkona puolustaminen.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Liigan kotisivut vahvistavat, Toews vetää Indianheadin ylleen aamulla. Käsi ylös ketkä täpinöissä (mee, mee) ?
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Game 1 kokoonpanot ja ketjujen peluutus

Joudun lähtemään töihin kesken pelin, joten voinen laittaa kokoonpanot nyt esille tänne. Kokoonpanot ovat samat, joita onkin jo aiemmin ennakoitu.

Coyotes

13 Whitney - 11 Hanzal - 17 Vrbata
89 Boedker - 50 Vermette - 19 Doan
14 Pyatt - 15 Gordon - 28 Korpikoski
37 Torres - 22 Langkow - 8 Brule

3 Yandle - 53 Morris
23 Ekman-Larsson - 32 Rozsival
16 Klesla - 33 Aucoin

41 Smith
(1 Labarbera)

Poissa kokoonpanosta: 6 Schlemko, 12 Bissonette, 20 Summers, 24 Chipchura, 26 Stone

Blackhawks

88 Kane - 19 Toews - 81 Hossa
10 Sharp - 16 Krüger - 25 Stålberg
29 Bickell - 36 Bolland - 65 Shaw
52 Bollig - 22 Mayers - 15 Brunette

2 Keith - 7 Seabrook
27 Oduya - 8 Leddy
4 Hjalmarsson - 6 O'Donnell

50 Crawford
(30 Emery)


Ketjujen vastakkainpeluutus on myös mennyt ennakoidusti ensimmäisessä pelissä:

Hanzal - Bolland
Gordon - Toews
Vermette - Krüger
Langkow - Mayers

Keskeneräisestä pelistä en kommentoi muuta kuin, että jännää on. Ihan niin jyrän alla Blackhawks ei ole ollut, mitä tätä ketjua lukemalla olisi voinut kuvitella, mutta pelataan nyt ottelu ja sarja loppuun ensiksi.
 

dangler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Coyotes, Boedker#89 ja Hotspur
Keskeneräisestä pelistä en kommentoi muuta kuin, että jännää on. Ihan niin jyrän alla Blackhawks ei ole ollut, mitä tätä ketjua lukemalla olisi voinut kuvitella, mutta pelataan nyt ottelu ja sarja loppuun ensiksi.

Niin, eihän täällä todellisuudessa ole hirveästi mahdollisuuksia Kojooteille annettu, tällä hetkellä tilanne siis 2-1 ja 3. erä vielä edessä. Ai niin, saatiinhan me mahdollisuus yhteen säälivoittoon, tämä on varmaan sitten se toteutuessaan..

Totta, molemmilla ollut vahvat hetket, mutta kyllähän Yotes on saanut aavistuksen pitemmät pyöritykset Blackhawks päädyssä 5vs5 -pelissä. Siinä ennen kaikkea kokoonpanon syvyys tulee esille, kirjoitellaan pelin jälkeen sitten enemmän :)

PS. Olipahan Antoinelta lämäri, huhheijjakkaa!
 

dangler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Coyotes, Boedker#89 ja Hotspur
Tsemppiä kuitenkin Kojooteille, ei sitä tiedä vaikka yhden vahinkovoiton onnistuisitte jollain ilveellä ottamaan.

No nyt se on ilmeisesti otettu; vituttaa jo kovasti, kun tietää miten ottelusarjan neljässä seuraavassa käy. Hemmetti näitä blackhawks faneja, kun ne tietää kaiken.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Hyvää kiekkoviihdettä kansalle. Molemmilla hyviä jaksoja pelin sisällä, mutta jumalauta, ei Blackhawks jatka tästä sarjasta jos yhdessä pelissä hävitään aloituksia tuohon malliin ja päälle vielä hirveä kasa käsittämättömiä kiekonmenetyksiä omassa päässä. Reppurit pelasivat hyvin tänään, mitä nyt Smith hieman imuroi tuon Toewsin rystyn. Blackhawks vei laukaukset ja Yotes odotetusti taklaukset. Game 2:sta odottamaan.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Hienosti ja odotetusti tämäkin sarja lähti liikkeelle sen toisen vierasyleisön edessä, iloakin Hanzalin vahinkovoittomaalista top-femman selän taakse näkyi irtoavan. Phoenix odotetun pirteä ja Smith vireessä, parantaa saa Chicagokin seuraavaan.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Päällimmäisenä pelistä jäi mieleen tietenkin pienoinen ketutus vai pitäisikö sanoa kojootitus, hah :D

Alku oli Chicagolta vahva. Eka erä oli tasaista vääntöä, jossa ote kuitenkin tiukasti haukkojen käsissä. Toiseen erään jäivät sitten luistimet teroittamatta ja mailat teippaamatta. Oma peli hyytyi täysin ja momentum annettiin hopealautasella Phoenixille. Omassa päässä oltiin huolimattomia ja hyökkäyksiinlähdöt oli paria Hossan tilannetta lukuunottamatta vaisuja. Sitten otettiin pari turhaa jäähyä, joista kojootit sai hengen päälle. Tyhmin oli tietenkin se Sharpin pelin viivyttäminen. Ei helvetti alivoimalla vedellä tollasia silmät kiinni huitaisuja. Käsittämätöntä huolimattomuutta noin kokeneelta pelaajalta. Sharp oli muutenkin paskalla pelipäällä. Vedot menivät ties minne ja silloin kun ne sattuivat menemään oikeaan osoitteeseen, veto oli lähtenyt liian aikaisin, jolloin maskia ei ollut yhtään. Sharpiella jäi paljon parannettavaa seuraavaan peliin.

Toinen erän antisankari oli O'Donnell. Jos tämä mies ei istu seuraavassa pelissä katsomossa, niin jo on kumma. En pysty tajuamaan, mitä miehen mielessä kävi siinä Phoenixin ekassa maalissa, kun heitti kulmasta kiekon Crawfordille. Joo Phoenixilla oli paine päällä ja haukat paniikissa. Peli piti saada poikki, mutta olis menny saatana kulmaan hautomaan sitä kiekkoa eikä heittää sitä maalille, missä oli kasa kojootteja odottamassa. Tuli ikävät flashbackit mieleen muutaman vuoden päähän, kun Cullimore sekoili alakerrassa. Ja tais se O'Donnell olla kentällä, kun Phoenix teki jatkoaikamaalinkin, joten way to go Sean!

Kolmas erä oli sitten hienoa Hawks-pyöritystä, kun kojootit alkoivat puolustaa johtoaan. Tehot ja todella vaaralliset maalipaikat jäivät vain puuttumaan. Chicagon YV on edelleen karmeaa katsottavaa. YkkösYV saa hyvät karkelot päälle, mutta kakkosYV on suorastaan säälittävä. Toews pelas tosi hyvin taukonsa jälkeen ja erityisesti maalineduspeli oli mallikasta. Toinen onnistuja oli Crawford, jonka piikkiin ei voi yhtäkään maalia laittaa ja tulihan siellä pari gamesaveriakin.

Mutta matka jatkuu seuraavaan peliin. Chicagolta odotan selvää tasonnostoa. Phoenix oli hyvä, mutta ei kuitenkaan vakuuttavan hyvä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
En pysty tajuamaan, mitä miehen mielessä kävi siinä Phoenixin ekassa maalissa, kun heitti kulmasta kiekon Crawfordille. Joo Phoenixilla oli paine päällä ja haukat paniikissa. Peli piti saada poikki, mutta olis menny saatana kulmaan hautomaan sitä kiekkoa eikä heittää sitä maalille, missä oli kasa kojootteja odottamassa.
Itse kyllä pistäisin tuon Hjalmarssonin piikkiin, kun mies ei anna Crawfordin sulkea kiekkoa pitkän pyörityksen päätteeksi. Siinä oli Chicagon miehillä joku kahden minuutin vaihto alla joten näppärä joskin riski ratkaisu antaa kiekko maalivahdille. Tuen O'Donnelia.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Itse kyllä pistäisin tuon Hjalmarssonin piikkiin, kun mies ei anna Crawfordin sulkea kiekkoa pitkän pyörityksen päätteeksi. Siinä oli Chicagon miehillä joku kahden minuutin vaihto alla joten näppärä joskin riski ratkaisu antaa kiekko maalivahdille. Tuen O'Donnelia.

Samaa mieltä, kyllähän se kiekko on Hjalman vastuulla silloin kun se lavassa on. Melkoinen jäätyminen tilanteessa, jossa kiekko olis pitänyt vetää kunnolla pois, tai jalkoja liikkeelle. Myös Crawford oli yrittämässä mailalla pelaamista, mikä oli vähän jännä.. Luulis maalivahdin ottavan tuollaisessa tilanteessa katko, kun pakilta puuttuu maila!
 

Ferguson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Aika odotetunlainen pelihän siitä muodostui. Phoenix pelasi varsinkin ensimmäisessä erässä erittäin fyysisesti ja ekan kahden minuutin jälkeen taisi kasassa olla jo seitsemän niittiä. Alun taklauskilpailun yhteydessä tuli myös synkkiä pilviä Kojootti leiriin, kun Radim Vrbata loukkasi itseään eikä pystynyt enää palaamaan. Hyvin joukkue taisteli ilman ykköstykkiään, varsinkin Doan uurasti jälleen isot minuutit. Sarjan jatkon kannalta Vrbatan saaminen takaisin kokoonpanoon olisi äärimmäisen tärkeätä varsinkin muutenkin heikon ylivoiman takia. Vrby on kuitenkin yksi niistä Phoenix-pelureista, joka voi kääntää pelin suunnan omalla yksilötaidollaan, joten toivotaan nopeata paluuta.

Gordon ja Vermette hoitivat loistavasti hommansa aloitusympyrässä. Molempien prosentit olivat reippaasti yli 60:ssa. Vermettelle lisäksi hieno maali. Gordon puolestaan yritti varjostaa parhaansa mukaan Toewsia. Gordon keräsi pelissä lähes 23 minuuttia peliaikaa, josta yli viisi minuuttia alivoimalla.

Chicagon vaarallisin osa oli luonnollisesti timantin kova ykkösketju, joka sai monet kerrat pitkiä pyörityksiä aikaan. Muut Chicagon ketjut ei montaakaan todellista maalipaikkaa saanut aikaan. Jos tuo ykkösketju saadaan jatkossa vielä paremmin kuriin, on jatkoonmeno erittäin lähellä.

Launtaina mennään sitten seuraavaksi, ja mukavahan se olisi ottaa toinen voitto ja lähteä Chicagoon 2-0 asemasta.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Ei ollut kyllä Chicagon osalta mikään paras aloitus sarjalle, mutta eiköhän tämä tästä. En osaa edelleenkään pelätä Phoenixia yhtään, vaikka jälleen ihan vahvan pelin pelasivatkin. Usko omiin pysyy kovana.

Runkosarjan lopussa Hawksia kantanut kakkosketju ei ollut tänään lähelläkään sitä tasoa, millä ovat normaalisti pelanneet. Parantavat varmasti seuraavaan peliin. Toewsiltä sen sijaan ihan mukava paluu, joskin ajoitus oli vielä pahasti hukassa useissa tilanteissa. TOP5:lta erittäin hyvä peli maalilla kuten kaikki jääkiekosta jotain ymmärtävät varmasti osasivatkin odottaa.

Shaw ansaitsee erityismaininnan. Ne paljon puhutut agitointitaidot kaivautuivat nätisti esiin, poju oli itse asiassa parempi trolli kuin itse rotta-Bolland. Ja ottelun alussahan The Mutt lempinimeä kantava Shaw taklasi puhtaalla niitillä siltä yhdeltä 35 maalin slaavipehmolta pelihalut pois. Lisää tätä.

Pakistosta en uskalla kehua ketään. Keith ja Seabrook pelasivat omalla korkealla tasollaan, mutta muu nelikko oli enemmän tai vähemmän hukassa kojoottihyökkääjien fyysisen paineen alla. O'Donnellin voisi tosiaan siirtää seuraavaan peliin katsomoon Olsenin tai Lepistön tieltä. Noista kahdesta näkisin mieluummin Olsenin kehissä, sillä hänen mukana saataisiin hieman lisää taklausvoimaa puolustukseen.

Ja en sitten tiedä pitäisikö nelosketjuakin hieman rukata seuraavaan matsiin. Mayers pysykööt nelosen keskellä, vaikka taso onkin tippunut kauden jälkimmäisellä puoliskolla kuin lehmän häntä. Bollig ei pelannut nyt niin fyysisesti kuin hänen olisi kuulunut, joten ehkä karvan verran energisemmän Hayesin voisi nostaa Brandonin tilalle. Tai sitten Brunette katsomoon, mutta tähän ratkaisuun en usko viiksen päätyvän. Saa nähdä.

Näin. Huomenna jysähtää. LET'S GO HAWKS!
 

dangler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Coyotes, Boedker#89 ja Hotspur
Shaw taklasi puhtaalla niitillä siltä yhdeltä 35 maalin slaavipehmolta pelihalut pois. Lisää tätä.

Sinulta tulee kyllä provoavaa tekstiä paljon, mikäs sen maukkaampi on siis voittaa! Heitit jo vitsiä vahinkovoitoista, niinhän sieltä tuli. Nyt heität läppää slaavipehmosta, mikäs parempaa kun Verbie takas ja ratkaisee kolme seuraavaa ottelua meille, kiitos! :)

Ensinnäkin ymmärrän, että slaavit yleensäkin ovat hyvin mielialapelaajia, mutta se, että joku oikeasti loukkaantuu on valitettavaa, eikä loukkaantuessaan kovempikaan pelaaja pelaa. Tämän perustelun mukaan teilläkin pelaa melkoinen pehmo, nääs Toews. Nössö pelaaja, hihihi :)
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Sinulta tulee kyllä provoavaa tekstiä paljon, mikäs sen maukkaampi on siis voittaa! Heitit jo vitsiä vahinkovoitoista, niinhän sieltä tuli. Nyt heität läppää slaavipehmosta, mikäs parempaa kun Verbie takas ja ratkaisee kolme seuraavaa ottelua meille, kiitos! :)

Ensinnäkin ymmärrän, että slaavit yleensäkin ovat hyvin mielialapelaajia, mutta se, että joku oikeasti loukkaantuu on valitettavaa, eikä loukkaantuessaan kovempikaan pelaaja pelaa. Tämän perustelun mukaan teilläkin pelaa melkoinen pehmo, nääs Toews. Nössö pelaaja, hihihi :)
En tiedä mitä haet takaa, sillä tuo entinen indianhead'han on kuin muotista tehty slaavikiekkoilija. Taitava, ailahteleva ja ... Vrbatalla jos koittaisi pyyhkiä perseen, niin siinä jäisi lambikin pehmeydessä kakkoseksi. En kiistä sitä, etteikö kyseessä olisi hyvä jääkiekkoilija.
 

dangler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Coyotes, Boedker#89 ja Hotspur
En tiedä mitä haet takaa, sillä tuo entinen indianhead'han on kuin muotista tehty slaavikiekkoilija. Taitava, ailahteleva ja ... Vrbatalla jos koittaisi pyyhkiä perseen, niin siinä jäisi lambikin pehmeydessä kakkoseksi. En kiistä sitä, etteikö kyseessä olisi hyvä jääkiekkoilija.

Niinhän minä sanoinkin, että slaavikiekkoilijat ovat usein mielialapelaajia, jolloin pelihalut saattavat kadota hyvinkin epäpätevästä syystä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että jos kaveri ei pelaa ensimmäisten minuuttien jälkeen, hän olisi menettänyt pelihalut. Taustalla voi oikeasti olla loukkaantuminen. Verbiellä on voinut murtua ranne tai revähtää nivelside tai jotain, kyllä siinä hieman lambia kovempikin tai karkeampi kaveri poistuu pelistä. Pelaaja voi olla vaikka kuinka pehmoinen pelityyliltään tai henkiseltä kantiltaan, mutta ei jokaisessa tilanteessa voida syyttää slaaviudesta, jos todella taustalla on loukkaantuminen.

Kommenttisi kuulosti siltä, että pelaaja loukkaantuessaan on pehmo, jonka takia viittasin Toewsiin.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Itse kyllä pistäisin tuon Hjalmarssonin piikkiin, kun mies ei anna Crawfordin sulkea kiekkoa pitkän pyörityksen päätteeksi. Siinä oli Chicagon miehillä joku kahden minuutin vaihto alla joten näppärä joskin riski ratkaisu antaa kiekko maalivahdille. Tuen O'Donnelia.

Samoilla linjoilla, kyllähän tuon maalin takuumies oli Hjallmarsson useiden surkeiden purkuyritysten takaa.
Jatkoerämaali olikin sitä hyvin pitkälti toisen swedun käsialaa. Krûgerille yksi lukuisista aloitustappioista ja tällä kertaa omassa päässä. Paine vastustajalle ja kiekko pömpeliin.
Shaw oli ehdottomasti Blackhawks parhaimmistoa tässä ottelussa. Sharpilta tosiaan myös heikko matsi, mutta täältä tullaan sunnuntaina.

Mikä lie Vrbatan tilanne häntä Kojooteilla on tuskin varaa menettää?
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Itse kyllä pistäisin tuon Hjalmarssonin piikkiin, kun mies ei anna Crawfordin sulkea kiekkoa pitkän pyörityksen päätteeksi. Siinä oli Chicagon miehillä joku kahden minuutin vaihto alla joten näppärä joskin riski ratkaisu antaa kiekko maalivahdille. Tuen O'Donnelia.

Samaa mieltä, enemmän vikaa Hjalmarssonissa kuin O'Donnelissa. Tuo tilanne olisi pitänyt pelata paljon järkevämmin kun ei kohtaa ollut edes mikään järjetön kiire....

Kiinnittikö muuten kukaan huomiota, että tuota Yotesin avausmaalia ei olisi pitänyt edes hyväksyä? Joukkueella oli 6 kenttäpelaajaa jäällä juuri ennen tuota syntynyttä maalia, mutta tuomarivirheen takia sitä ei sitten vihelletty. En sano, että Hawks siihen hävisi, toinen erä oli niin järjetöntä sekoilua, että Yotes olisi voinut ihan hyvin tehdä ne maalinsa joistain muistakin paikoista. Silti ottaa päähän kun tuomarit ovat tehneet paljon enemmän tällaisia kohtuu merkittäviä virheitä viimeisen viikon aikana kuin muistan koko kauden ajalta.

Tässä vielä kuvamateriaalia tilanteesta: (linkki vie nbcsports.com sivustolle)
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Kiinnittikö muuten kukaan huomiota, että tuota Yotesin avausmaalia ei olisi pitänyt edes hyväksyä? Joukkueella oli 6 kenttäpelaajaa jäällä juuri ennen tuota syntynyttä maalia, mutta tuomarivirheen takia sitä ei sitten vihelletty. En sano, että Hawks siihen hävisi, toinen erä oli niin järjetöntä sekoilua, että Yotes olisi voinut ihan hyvin tehdä ne maalinsa joistain muistakin paikoista. Silti ottaa päähän kun tuomarit ovat tehneet paljon enemmän tällaisia kohtuu merkittäviä virheitä viimeisen viikon aikana kuin muistan koko kauden ajalta.

Tässä vielä kuvamateriaalia tilanteesta: (linkki vie nbcsports.com sivustolle)
Sen mitä säännöistä ymmärrän, niin ei tuossa mielestäni kyllä mitään vaihtovirhettä tapahtunut, vaikka Edzo asiasta pauhasikin. Tilanteessa pakki koski kiekkoon ja kaksi hyökkääjää suoritti vieressä vaihtoa keskenään. Jos toinen hyökkääjistä olisi koskenut kiekkoon, niin sitten olisi eri asia. Dumareilta hienoa pelinlukua.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
No niin, pääsin vasta nyt katsomaan tuon matsin kokonaan, kun gamecentteri on vähän temppuillut jälkilähetysten suhteen. Anyway, ei tuon matsin perusteella kovin huolestunut tarvi vielä olla. Ok, takkiin tuli, mutta yhtä hyvin se olisi voinut Hawkskin maalata jostain noista jatkoajan paikoistaan. Ei kai tästä kukaan mitään paraatimarssia odottanutkaan, vai?

Eka Coyotes maali oli niin Hammerin piikkiin kun vaan voi, tuhri ties kuinka monta maalipaikkaa ja lopuksi vielä tuo aivopieru oman maalin edessä. Toisessakin kojootti maalissa Hammeri oli kentällä, ei ihan onnistunut blokissa ja siellähän se kolisi.

Aamulla sitten uusiksi, onneksi nyt ei tarvi töihin mennä niin voi katsoa pelin livenä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös