Jokereiden otteet kaukalossa kaudella 2011-12 - Erkan kädenjälki

  • 485 850
  • 1 460

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Vahva matsi täydelliseen saumaan. Oliko sitten sen ansiota, että oli piiiitkästä aikaa paras rosteri koossa?

Ei ollut paras rosteri, koska Erkan ja Hantan luottomies AJ pelaa varmasti kun on terve. Kyllä Lupaschuk pudotuspeleissä istuu katsomossa jos kaikki pakit terveenä. Ei se pelaa enään edes ylivoimaa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hieno peli, kauden paras ja vielä todella tärkeään paikkaan! Heikkoja lenkkejä ei ollut. Todella ehjä kuusikymmentäminuuttinen eikä oikeastaan missään vaiheessa huolettanut toden teolla, helppo sanoa jälkeenpäin mutta luottavainen fiilis säilyi koko ottelun läpi. Mitäpä sen enempää kirjoittelemaan, toivottavasti jatkossakin päästään pelaamaan parhaalla kokoonpanolla!

Ai niin, Kilpi oli kasannut itsensä.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Hyvä matsi tänään. Mielenkiintoisen tasaista peluutusta Erkka harrastaa hyökkäyksen osalta; Kaikki hyökkääjät pelasivat yli 11min, eikä kukaan päässyt edes 17min asti.
Tällaistahan sen tulee ollakin kun materiaali riittää. Ketään ei tarvitse peluuttaa puhki, jolloin otteluiden lopussa materiaalietu ja ne jalat ratkaisevat. Tämä korostuu pleijareissa kun pelataan tiukkoja fyysisiä vääntöjä lyhyellä palautumisajalla. Toki tiettyjen avainpelaajien peliaikaa tänään söi vähäinen ylivoima-aika, mutta parempi näin. Kaikki neljä kentällistä pysyivät kiinni pelin virtauksessa, eikä kukaan istunut puolta erää penkin päässä.

Mielenkiintoista nähdä millä taktiikalla huomenna lähdetään Ässiä vastaan. Toivottavasti jatketaan siitä mihin tänään jäätiin, eli tasaiseen 60 min paineeseen ja aktiiviseen taklauspeliin. Pahoin vain pelkään, useamman vierasottelun nähneenä, että huomenna luovutaan suosiolla keskialueesta ja kytätään vastaiskuja.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Ei ollut. Helpoin löytyy Talviklassikosta.

Jokerit oli hyvin valmistautunut peliin. Näillä miehillä pitäisi päästä pelaamaan useammin kuin 1-3 pelin sarjoissa. Näen ainakin huomisen pelin luottavaisena. Ei annettu vai Urho TVn oma päätös, haastatteluja. Kaikesta päätellen keskittyminen huomiseen alkoi heti.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Vihdoin tultiin pelaamaan kolmanteen erään, kun lähdettiin johtoasemassa vikaan erään. Kokoajan korkealta kiinni ja Kärppien pakeille painetta jatkuvasti. Itselleni tää asia on kaikista positiivinen tän illan pelistä. Huomenna TAAS kauden tärkein peli, come on boys!
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Olipahan suomut silmiltä pudottava peli. Tässä oli samaa lentoa kuin kauden alussa. Miten on voinut peli välillä seota niin totaalisesti pitkiksi ajoiksi ja sitten taas löytyä kuin sormia napsauttamalla. Ei voi ymmärtää.

Parasta eilisessa pelissä minun silmiini oli liike. Hyvällä luistelulla päästiin taklauksiin - etenkin ensierässä - ja ehdittiin omiin riittävän nopeasti. Hyvä liike edesauttoi myös nopeisiin suunnanmuutoksiin ja hyviin kontrolloituihin hyökkäyksiin. Maaleja olisi voinut tulla enemmänkin. Peli ei myöskään seonnut kuin parina lyhyenä tovina. Ja sokerina pohjalla: täydet 60 minuuttia hyvää peliä. Ei alettu jarrutella eikä vetäydytty kilveksi Kilven ympärille, vaan hyökättiin melkein yhtä innokkaasti (toki siis varmistaen) loppuun asti. Jätettiin Kärpäset täysin aseettomaksi.

Pelaajista ei oikeastaan ole paljonkaan sanottavaa. Kaikki hoitivat hommansa vähintäänkin tyydyttävästi. Ainoa huolenaihe on Pulu, jonka peli on aika lailla hakusessa. Olihan tämä kuitenkin häneltäkin selvästi parempi peli kuin oikeastaan yksikään näkemäni EHT-tauon jälkeen. Toivottavasti tuo syöttöpiste neljänteen maaliin pienensi apinaa kaverin selässä. Vielä kun pysyisi jaloillaan eikä jokaisessa kamppailutilanteessa olisi katollaan niin hyvä tulisi.

Toivottavasti tämä vire pitää myös tänään Ässiä vastaan. 3 bojoa Porista tekisi kyllä hyvää.
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Tänään on kyllä hyvä fiilis illan ottelua silmälläpitäen. Kentät on kunnossa, kaikki parhaat jampat on kehissä ja toivottavasti Pulkkinen pelaa tänään paremmin kuin eilen. Ben on huippu keskellä ja tämä lämmittää myös sydäntä! En olisi ikinä uskonut kauden alussa, että Ilari on meidän kolmossena tässä vaiheessa kautta tai että Teräväinen viilettää ykkösessä mutta hey, that's life!
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En olisi ikinä uskonut kauden alussa, että Ilari on meidän kolmossena tässä vaiheessa kautta tai että Teräväinen viilettää ykkösessä mutta hey, that's life!

Sanoisin kyllä, että Filu on kakkossentteri nyt. Pelaa selvästi toisessa hyökkäävässä ketjussa ja myös kakkosylivoimassa. Teräväisen nousu on ollut kyllä huikea. Erittäin mielenkiintoista nähdä, riittääkö Teräväisen taso illasta toiseen pudotuspeleissä.
 

rancid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Jokereiden pelaaminen ei ole kauden aikana mennyt juurikaan yhtään eteenpäin. Tämän päivän pelissä Jokereiden kontrolloitu hyökkäyspelaaminen on ollut samalla tasolla kuin syksyn harjoitusotteluissa. Ero Ässiin nähden on tähtitieteellinen, vaikka porilaistenkin hyökkääminen on nallipyssytasoa verrattuna esim Pelicansiin.
Kyllä näyttää siltä, että Erkka on leipääntynyt. Toki loukkaantumisia on ollut, mutta kyllä sen hyökkäyssapluunan pitäisi vain olla kunnossa, tai edes jokin juoni siinä. Nythän Jokereiden pelaajat kuskaavat kukin vuorollaan kiekon keskialueen yli, kun ässät sentään yrittää tulla syöttämällä.
Jokereiden joukkue on juuri sillä paikalla sarjassa, mihin tuolla materiaalilla voi yksilötaidoilla, ilman selkeää sapluunaa, yltää tämän päivän SM-Liigassa.
Aika surkea kausi taas tulee Ilmalassa..
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Sellaista kiekkoviihdettä Porissa. Nopea analyysi pelistä: blaablaa blaablaa Erkka blaabaa Kilpeläinen blaabaa maukka blaabaa Ruutu blaabaa. Niin ja tuomarit blaablaa plölrörörö.

Ei tässä muu auta kuin katse ensi tiistaihin. Perrinit kuriin samalla tavoin kuin Humlin vitja torstaina, niin Jyp on täysin kaadettavissa. Tästä illasta huolimatta paikka kuuden joukossa on edelleen omissa käsissä, mutta kotiedun voi pikkuhiljaa unohtaa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Vaikeita tällaiset ottelut, joissa toinen joukkue pääsee lähtemään tuoreilla jaloilla ja toisella on alla edellisenä päivänä peli. Mielestäni Jokereiden esityksessä ei ollut mitään suurta vikaa, mutta valitettavan monta kertaa hyökkäyspäässä hävittiin se ratkaiseva kaksinkamppailu eikä pitkiä pyörityksiä saatu montaa aikaiseksi, samoin kuin vaarallisia maalipaikkoja, vaikka periaatteessa hyökkäyksiin päästiin ihan hyvin. Väitän että mikäli lähtökohdat olisivat olleet tasan olisi vähintään piste saatu. Sinänsä olen tyytyväinen että tällä kertaa oltiin vieraskaukalossa liikkeellä melko aktiivisella otteella enkä nähnyt myöskään merkkejä mistään haluttomuudesta tai flegmaattisuudesta, tunnelataus meni itse asiassa vähän ylikin alussa ja seurauksena oli lukuisia turhia jäähyjä. Jalka painoi tänään ja that's it, onneksi oli viimeinen tällainen peli kuluvalla kaudella.

En silti huolestu, sillä kutossija on edelleen omissa käsissä. Nyt vain peukut pystyyn Lukon, Tapparan ja KalPan voittojen puolesta, toivotaan että edes yksi noista hoitaisi oman pelinsä.

Kilpeläinen on palannut omalle tasolleen, ei voi häntä maaleista syyttää ja selvitti muutaman pahan tilanteen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Loppujen lopuksi pienten marginaalien pelejä nämä ovat, vaikka lopulta numerot rumat olivatkin. Paljon annettiin tasoitusta tyhmien jäähyjen takia ja Ässät oli sen lisäksi viimeistetelyssä parempi. Sitten vain hanat kiinni, eikä Jokerit päässyt mitenkään Ässien lihamuurin läpi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hardt pääsee toivottavasti katsomoon ja Kerälä otetaan takaisin pelaavaan kokoonpanoon niin saadaan kentälle joku joka osaa laittaa paikoista sisäänkin silloin kun niitä paikkoja siunaantuu. Hardt ei vain osaa. Tänään kaaduttiin jäähyilyyn, omaa typeryyttä ja paskan tuomaroinnin seurauksena, molempia nähtiin niin tyhmiä jäähyjä kuin ihan luokattomia tuomioitakin.

Taas meni vaikeaksi eilisen makean voiton jälkeen. Loput pelit on sitten voitettava. Mikä vitun järki tässäkin oli että Ässät sai levätä eilen kun Jokerit taisteli hurjasti ja tuhlasi energiaa Kärppiä vastaan. Sen lisäksi väsyneempi joukkue vielä sai sitten tappaa alivoimaa puolet pelistä niin eihän se lopputulos ja tappio mikään yllätys ollut. Kukahan pöllö tämänkin otteluohjelman on sunnittellut saatikka hyväksynyt.

Kilpeläinen oli tänään ihan hyvä, eikä yksikään maaleista ollut ns helppo. Raanta tosin oli se parempi veskari ja voitti tuon kaksinkamppailun.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun ei kulje niin ei kulje. Ekan erän järjettömän jäähymäärään jälkeen, kolmas erä alkoi välillä muistuttaa mummojen rollaattorien kokoontumisajoa kun jengi ei jaksanut luistella. Jotenkin koko matsin kiekot pomppivat kokoajan Ässille, toki toisaalta ne pomput pitää ansaita ja kaksinkamppailussa porilaiset veivät meitä tänään kylmästi.

Erkka veti ketjulottohatustaan aivopieruna ykköskentän hajoituksen niin oliko ihme ettei vähäänkään tulosta tullut. Toki Teräväinen on tänään näkymätön ja Hardt ei taaskaan osunut, mutta Hardt-Filppula-Eaves ei saanut kyllä sitäkään aikaan mitä onneton Ruutu-Teräväinen-Pulkkinen.

Ja tsiisus sitä Pulkkista. Jos esimerkiksi Tyrväinen pelaisi tuolla tavalla niin suuri osa jengistä olisi lähettämässä äijää jo jonnekin Itävallan liigoihin. Parantuisi jo se Ben-Amor että saataisin Teemu pois kokoonpanosta vaikka viikoksi. Se ei haittaisi Jokereita yhtään ja saattaisi jopa jeesata potentiaalista nuorta pelaajaa.

Otteluohjelman tekijää on turha syyttää. Mistä ne voisi tietää että Jokerit on tuolla miehistöllä taistelemassa suorasta pleijaripaikasta juuri Ässien ja Kärppien kanssa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Hardt pääsee toivottavasti katsomoon ja Kerälä otetaan takaisin pelaavaan kokoonpanoon niin saadaan kentälle joku joka osaa laittaa paikoista sisäänkin silloin kun niitä paikkoja siunaantuu. Hardt ei vain osaa. Tänään kaaduttiin jäähyilyyn, omaa typeryyttä ja paskan tuomaroinnin seurauksena, molempia nähtiin niin tyhmiä jäähyjä kuin ihan luokattomia tuomioitakin.

Taas meni vaikeaksi eilisen makean voiton jälkeen. Loput pelit on sitten voitettava. Mikä vitun järki tässäkin oli että Ässät sai levätä eilen kun Jokerit taisteli hurjasti ja tuhlasi energiaa Kärppiä vastaan. Sen lisäksi väsyneempi joukkue vielä sai sitten tappaa alivoimaa puolet pelistä niin eihän se lopputulos ja tappio mikään yllätys ollut. Kukahan pöllö tämänkin otteluohjelman on sunnittellut saatikka hyväksynyt.

Kilpeläinen oli tänään ihan hyvä, eikä yksikään maaleista ollut ns helppo. Raanta tosin oli se parempi veskari ja voitti tuon kaksinkamppailun.


Alkaa pikkuhiljaa vituttaa toi sun ainainen ininäs Hardtista. Mies on kuulunut ja ollut tämän kauden joukkueen parhaimmistoa ja sä yks jaksat valittaa joka käänteessä. Varmaan hykertelit omituisessa mielessäsi kun Ässien hyökkääjä saivasi sen kiekon maaliviivalta.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
En silti huolestu, sillä kutossija on edelleen omissa käsissä.

Olisi silloin omissa käsissä jos voittamalla loput pelit sijoitus olisi kuudes, mutta nyt pitää toivoa apuja muilta, joten kutossija ei ole omissa käsissä. Kärpillä, Ässillä, Jypillä ja Hifkillä on kolme peliä jäljellä ja Jokereilla vain kaksi.

Hardt on tehnyt aika tärkeitä maaleja esim. tällä viikolla, joten outoa itkua hänestä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Alkaa pikkuhiljaa vituttaa toi sun ainainen ininäs Hardtista. Mies on kuulunut ja ollut tämän kauden joukkueen parhaimmistoa ja sä yks jaksat valittaa joka käänteessä. Varmaan hykertelit omituisessa mielessäsi kun Ässien hyökkääjä saivasi sen kiekon maaliviivalta.

Hardt ei ole ykkösketjun maalintekijä, Hardt on vain kiekon kehitysmaan hyvä pelaaja mutta tuollaisia turakaisia löytyy Suomen tasoisesta maasta 13 tusinasta. Enkä todellakaan hykerrellyt vaan olin lähellä lyödä nyrkkini pöytään harmitellessani varman maalin kuivumista paskaan viimeistelyyn, mutta kun näin kuka se oli taas mokaamassa niin totesin että niin tietysti, Hardthan se on jälleen siellä epäonnistumassa.

Hardt pitäisi siirtää neloseen, mutta kun Tyrsky on pelannut sen verran vahvasti niin ei Tyrskyäkään nyt siirtäisi siitä pois joten Hardt voisi näinollen siirtyä katsomoon syömään poppareita.

Minua taas vituttaa se millaista paskaa joukkueen kultakypärän otteista eräät laskettelee, tänäänkin sen vähän mitä Jokerit sai pelata 5-5 peliä niin Pulu ja Lahti loi toisilleen muutamat hyvät paikat ja Lahtikin sai tänään paremmin pelitemmosta kiinni kuin eilen. Pulkkinen sentään yrittää ja näkyy, virheitä tulee kun yrittää liikaakin.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Olisi silloin omissa käsissä jos voittamalla loput pelit sijoitus olisi kuudes, mutta nyt pitää toivoa apuja muilta, joten kutossija ei ole omissa käsissä. Kärpillä, Ässillä, Jypillä ja Hifkillä on kolme peliä jäljellä ja Jokereilla vain kaksi.

Kärpillä ja Ässillä on keskinäinen kamppailu jäljellä, samoin kuin JYPillä ja Kärpillä ja me kohdataan JYP tiistaina, joten kaikki on edelleen omissa käsissä. Saamalla jäljellä olevista peleistä viisi pistettä, on vähintään kuutossija plakkarissa.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En silti huolestu, sillä kutossija on edelleen omissa käsissä. Nyt vain peukut pystyyn Lukon, Tapparan ja KalPan voittojen puolesta, toivotaan että edes yksi noista hoitaisi oman pelinsä.

No jaa, makuasia onko tuo omissa käsissä. Jos muut pelaavat maksimaalisesti ristiin, niin Jokerit päätyy kuudella pisteellä tasapisteisiin JYP:in kanssa. Tällä hetkellä Jokerien maaliero on +28 ja JYP:in +39 eli tuokin pitäisi vielä kiriä kiinni.

Toki tuo skenaario vaatisi siis maksimaalisen ristiinpelaamisen muilta, mutta osoittaa sen että edes kuusi pistettä ei huonolla tuurilla riitä.

Huomenna on iso kierros Jokerien kannalta vaikka omaa peliä ei ole. Kärppien, Ässien ja JYP:in täytyy nyt pudottaa pisteitä muille.
 
Viimeksi muokattu:

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minua taas vituttaa se millaista paskaa joukkueen kultakypärän otteista eräät laskettelee, tänäänkin sen vähän mitä Jokerit sai pelata 5-5 peliä niin Pulu ja Lahti loi toisilleen muutamat hyvät paikat ja Lahtikin sai tänään paremmin pelitemmosta kiinni kuin eilen. Pulkkinen sentään yrittää ja näkyy, virheitä tulee kun yrittää liikaakin.

Olen tsiigannut tällä kaudella yli 45 peliä ja omasta mielestäni mielipiteeni nykyhetken Pulkkisesta ei ole paskaa vaan faktaa. Kundi on niin hidas että Lupaschukkikin nauraa ja menettelee kiekkoja todella vaarallisissa paikoissa. Yrittää ja yrittää, mutta tällä hetkellä on todella hyödytön pelaaja kentällä. Tilanteissa joissa pitäisi pelata nolla-nollaa suorastaan vaarallinen, koska Pulu ei tykkää pelata yksinkertaisesti ja monimutkaiseen ei vaan nyt riitä luistelunopeus. Jotain on mennyt hirvittävällä tavalla pieleen harjoittelussa ja kova tulee olemaan Pulun duuni kesällä että vauhti löytyy. Toki noin lahjakas kaveri onnistuu tasaisesti, mutta ero viime vuoden Pulkkiseen on huimaava. Mä haluan sen Pulun takaisin kiitos.

Hardtista samaa mieltä, ei ole liigan ykköskentän tasoa ja ottaa liikaa jäähyjä. Onkos se Rask oikea vai vasen laita?
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kekäläisen pelle voisi katsella jo Vantaalta korvaajia. On vain pakko Keklulle tämä sanoa, niin ala-arvoisesti on Divarista puhunut. Onnea vaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Olen tsiigannut tällä kaudella yli 45 peliä ja omasta mielestäni mielipiteeni nykyhetken Pulkkisesta ei ole paskaa vaan faktaa. Kundi on niin hidas että Lupaschukkikin nauraa ja menettelee kiekkoja todella vaarallisissa paikoissa.

No tuo on kyllä vahvaa liioittelua, jos Pulkkinen pelaisi Lupaschukia vastaan Pulkkinen veisi Lupaa niin luistelussa kuin kiekollisessa taidossa noin 100-0. Kun Lupaschuk luistelisi satametriä täysillä niin ei tarvittaisi hidastuksia eikä maalikameroita, Lupa on pelkällään jo yksi hidastus. Jämäkkä pakki, mutta valitettavasti jalat on jääneet Itävallan kaljaliigaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös