Vahvistuksien tarve kaudella 2011-2012

  • 334 894
  • 1 001

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän Klingonin ulostaminen mun mielestä tarkottaa sitä, että pakki sieltä on tulossa. Odotellaan.

Ihan pomminvarmasti tulee pakki lähipäivinä. Meillä on nyt seitsemän liigasopimuspelaajaa puolustuksessa eli määrällisestikin aivan liian kapea rosteri. Valistunut veikkaukseni on, että kuuteen ensimmäiseen pakkiin tulee uusi mies ja yksi nimi nostetaan yhdeksänneksi pakiksi ennen siirtorajojen paukkumista. Muuten särkymävaraa on kevätkaudeksi liian vähän.

Tänään esimerkiksi kaukalossa ovat kaikki pelikuntoiset puolustajat.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän Klingonin ulostaminen mun mielestä tarkottaa sitä, että pakki sieltä on tulossa. Odotellaan.

Ihan pomminvarmasti tulee pakki lähipäivinä.

Jep, näin uskon itsekin ja olen kyllä asiasta ihan satavarma. Pakki tulossa lähiaikoina, muuta tuo Klingonin treidi ei voi merkitä!
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Jos joukkueen yksi tärkeimmistä asioista on nuorten määrä, niin voisitteko vittu mennä valmentamaan vaikka c -junnuja. Siellä riittää nuoria. Nyt pelataan voitosta, ei mitään vitun sosiaalikiekkoa kaikki pelaa mentaliteetilla. Anteeksi vitut, mutta...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kekäläisen toiminta on vain suuri kupla, ei mitään muuta. Meillä on sivussa kaksi parasta sentteriä, Filppula ja Hahl mutta mitään ei tapahdu. Sen lisäksi meillä on pelaamassa kaikki pelaamaan kykenevät puolustajat kun Niemi on loukkaantuneena, mutta mitään ei tapahdu - tai tapahtuu kun me päästetään yksi puolustaja pois mutta ketään ei tule tilalle. Meillä oli vielä reilu kuukausi takaperin ykkösveskari ollut sivussa yli kaksi kuukautta, kakkoseksi kaavailtu kaveri ei saanut rantapalloakaan kiinni eikä valmennusjohto meinannut uskaltaa peluuttaa kolmosta joukkueen mennessä tappiosta tappioon, myöskään tuolla kerralla ei tapahtunut mitään. Meidän tilanne olisi paljon nähtyä parempi jos niitä lahjapisteitä ei olisi annettu pois ihan vain sillä ettei meidän TJ pysty hommaamaan tänne mitään vahvistuksia. Jokerit ei taistelisi vain kotiedusta ja suorasta pleijaripaikasta jos Kekäläinen tekisi työnsä niin kuin esimerkiksi naapurissa tehdään.

Näillä tosiaankin mennään tapahtui mitä vain, siirtorajaan on 10 päivää mutta en pidätä hengitystä että tänne ketään edelleenkään saataisiin.
 

Masentaja

Jäsen
Mitäs, onkos flintti taas vetäny aamupalaks Ärrin-Murrin-Äksy-muroja kun kaikki muu on päin vaginaa paitsi penis? Nyt on Keklun aika näyttää mitä osaa. Jos mitään ei tapahdu, voi mennä vaikka närpiöön tomaatteja kasvattaa. Mutta uskon että viimevuoden katastrofi hankinta-akselilla ei toteudu. Kovasti erkkakin oli sitä mieltä että hyökkääjää ja pakkia ellei paria rosteri huutaa. Kyllä ne sieltä tulee...
 

Inspektööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Maajoukkue
Vahvistuksia tosiaan tarvitaan. Onhan se tietenkin mukavaa, että jotkut vielä uskovat heidän saapumiseen, mutta itse en ole sellaisest elätellyt toiveita enää pitkään aikaan. Jos todellisia vahvistuksi olisi tulossa olisi niitä jo hallilla näkynyt, niin tyhmä ei kekäläinenään ole että jättäisi viimetippaan vaikka tarve näkyy kilometrin päähän ilman lisävalaistusta.

Mikäli vahvistuksia jonkin suuremman voiman ansiosta, ja ne ovat tasoa Koskiranta, en pidä sitä suurena saavutuksena kekäläiselle. Hänen kun piti olla paras ja kovin jääkiekkoseuranjohtaja mitä tällä pallonpuoliskolla tunnetaan. Luulenpa Harkimon sanoneen rahahanojen olevan kiinni, ja että nykyisillä pitäisi pärjätä. Toisaalta se olisi aivan oikein sanottu, toimitusjohtajan tehtävähän on tehdä mahdollisimman kovaa tulosta annetuilla resursseilla.

Tämän kauden lopullinen tulos kertoo ainakin minulle paljon Kekäläisen mahdollisesta kuplasta.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kekäläisen toiminta on vain suuri kupla, ei mitään muuta.

Rankka mielipide mutta on tässä totuuden siemen. Esimerkiksi Filppula on tähän mennessä ollut yhtä suuri "floppi" kuin aikoinaan Pirnes, josta Virmanen sai kohtuutonta kritiikkiä.

Tietysti Virmanen pyöritti välillä tolkutonta pelaajarulettia mitä en kannata, ja on hyvä että Jokereissa on nyt paljon jatkuvuutta ja Jokerien näköisiä pelaajia. Mutta olihan Virmasella hyviä profiilihankintojakin joita Keklulta ei ole nähty ainuttakaan. Esimerkiksi yv-pakin puute on nähty koko kauden. Odotellaan vielä sitä jytkyä siirtomarkkinoiden loppumetreillä.

Organisaation kehittämisessä, junnupuolen laittamisesta kuntoon ja junnujen ajamisesta sisään Keklu saa kyllä paljon kiitosta.
 
Viimeksi muokattu:

Jokerinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Mutta olihan Virmasella hyviä profiilihankintojakin joita Keklulta ei ole nähty ainuttakaan.

Tarkoitat varmaan kesken kauden tehtyjä hankintoja? Ja silti unohdat Lasakin ja Heinon.

Suurin ero Virmasen ja Keklun hankinnoissa on, että jälkimmäinen ei ole raahannut tänne yhtään läskiä ex-staraa isolla kohulla ja rahalla surffaamaan keskialueella selkä suorana. Toivottavasti linja sen suhteen pysyy!

Toki parannettavaa Keklullakin on ihan riittävästi ja alkuun voisi raahata tänne yhden pakin.
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Klingbergin lähtö oli täysin selvä viesti siitä, että vahvistuksia tulee ainakin pakistoon. Kaikki on varmasti sitä mieltä, että Kekäläinen olisi voinut toimia jo aiemmin. No kai se on ajateltava niin, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Jos tänäkin vuonna luu jää käteen siirtomarkkinoilla niin, silloin Kekäläisen aseman Jokeri -johdossa voisi toden teolla alkaa kyseenalaistamaan.

Mitä vahvistuksiin tulee niin en usko, että Jokerit alkaa mitään treidauksia tekemään. Kerälä olisi tällä hetkellä ainoa kauppatavaraksi sopiva pelaaja, mutta vaihdossa saataisiin joko uusi sentteri tai pakki, ja se ei kyllä yksistään riitä kevättä ajatellen.

Dixon olisi loistava hankinta loppukaudeksi, mutta ilmeisesti äijää huhuillaan meille vasta ensi kaudeksi. Aika vähän on Jokereissa asiat muuttunu, jos Kekäläisen ensi kevään massiivisen pääanti on Dixonin sopimus. Eipä sillä kuten sanottu hyvästä pelaajasta on kyse, mutta miksei Jokerit pysty hankkimaan Dixonin tasoisia pelaajia suoraan ulkomailta. Nyt tällekkin äijälle joudutaan maksamaan maat ja mannut ensi kaudella, jos hän nyt ylipäätänsä päättää Suomeen jäädä. Missä ovat ne Kekäläisen mahtavat kontaktit ulkomaille?
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Klingbergin lähtö oli täysin selvä viesti siitä, että vahvistuksia tulee ainakin pakistoon.
Klingbergin lähtö tuskin oli viesti mistään muusta kuin että kokeilun todettiin epäonnistuneen ja kaveri katsoi parhaaksi hakea uutta lähtöä kotimaastaan.

Pelillisesti viime aikojen Klingbergillä ei ollut enää roolia joukkueessa ja korvaajaksi, jos sellaista nyt olisi kaivattu, olisi käynyt Miro Hovinen Kiekko-Vantaasta.

Vahvistusta pakistoon kyllä tarvitaan, mutta aivan erityylistä kaveria. AJiin poissaolo on näyttänyt että varmuutta, kokemusta ja voimaa pakistoon tarvitaan lisää. Vielä jos saataisiin tulivoimaa samassa paketissa niin enempää ei osaisi toivoa.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Onko tulossa tiedotusta vai joudutaanko tyytymään teksti-tv:n antiin. Siis jos/kun on tiedotettavaa. Luulisin vaihtoehdon, kun, olevan vahvoilla jo tällä viikolla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Onko tulossa tiedotusta vai joudutaanko tyytymään teksti-tv:n antiin.

Ainakin tämä viikko olisi hyvä aika saapua vahvistamaan joukkuetta, koska seuraava peli on vasta perjantaina. 4 kokonaista päivää opetella pelisysteemiä.

Nyt pitäisi haudata tämä kahdenvuoden-diili-fetissi ja vahvistaa TÄMÄN kauden joukkuetta. Aika selvästi huomaa, mihin on kaikkein akuutein tarve.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Juraj Mikus tepsiin. KHL joukkue Lev Popradin paras pistemies 12+15 tehoilla. Tälläisiä vonkaleita siis markkinoilta on saatavissa joten Kekäläinen ei voi ainakaan vedota siihen etteikö miehiä olisi vapaana. Vahvistuksia odotellessa!
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Nyt olis tosiaan alkuviikosta loistava paikka iskeä muutama vahvistus sisään. Yksi pakki on minimivaatimus. AIVAN liian kapealla materiaalilla mennään puolustuksessa, en ymmärrä miten tässä tilanteessa ollaan??? Heti kun huomattiin, että Klingbergistä ei olisi vahvistukseksi (n. viikko kauden alusta), niin olisi pitänyt reagoida välittömästi.

Nyt jos Keklu on liikenteessä, että kaverin pitää tehdä suoraa 2v. diili, niin ehkäpä voidaan unohtaa tämä kausi. Keskittyis nyt tämän kauden vahvistamiseen, sillä mahdollisuudet voivat olla vaikka mitkä...
 

Cupid Stunt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juraj Mikus tepsiin. KHL joukkue Lev Popradin paras pistemies 12+15 tehoilla. Tälläisiä vonkaleita siis markkinoilta on saatavissa joten Kekäläinen ei voi ainakaan vedota siihen etteikö miehiä olisi vapaana. Vahvistuksia odotellessa!

Sieltähän vois vaikka kotiuttaa samalla logiikalla joskus aikaisemmin Jokereihin sopimuksen tehneen Karel Pilarin. 95kg ja right kätisyys kiekollisella taidolla höystettynä ei kuulostais ollenkaan hullummalta kevättä ajatellen.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
PRKL odottelin enemmän ilmoituksia ja varsinkin tämän kauden täydennyksiä. Täytyisi saada Bob Marleyn hermot ja piippu, jotta rauhoittuisi.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
PRKL odottelin enemmän ilmoituksia ja varsinkin tämän kauden täydennyksiä. Täytyisi saada Bob Marleyn hermot ja piippu, jotta rauhoittuisi.

Bobin hermot kyllä auttaisi, ollut maansisällä 30 vuotta ja tuskin enää hirveästi aivotoimintaa :-), mutta piipulle varmasti olisi käyttöä.

8 vrk ja 9 tuntia jäljellä siitten voidaan todeta, että lähellä oltiin, mutta kuin ei ihan natsanut...ehkä ei kuitenkaan. Kyllä täälläkin odotellaan niitä VAHVISTUKSIA...
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Keklu fiksuna miehenä osti Hahlin jatkosopparilla vähän lisää armonaikaa faneilta.

Tämänkin sopimuksen olisi voinut julkistaa vaikka vasta keväällä, mutta Kekäläinen tietää, että paskaa tulee niskaan viikon päästä urakalla, niin yrittää nyt näillä vähän lievittää sitä.
 
Viimeksi muokattu:

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mä olen jo asennoitunut siihen, ettei sieltä enää ketään tule. Keklu fiksuna miehenä osti Hahlin jatkosopparilla vähän lisää armonaikaa faneilta.

Niin, Ilari pelanee jo perjantaina ja Hahlkin palaa askiin viimeistään ensiviikolla. Siltikin yhtä hyökkääjää ja puolustajaa kaivataan...kannun metsästykseen. Jos kaikki olisivat aina ehjinä mikä varsin hypoteettista kuvitelmaa, niin pärjättäisiin, mutta kun näin ei tule olemaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mä olen jo asennoitunut siihen, ettei sieltä enää ketään tule. Keklu fiksuna miehenä osti Hahlin jatkosopparilla vähän lisää armonaikaa faneilta.

No täältä suunnalta saa aika paljon armoa jo tuolla jatkolla, toki puolustukseen tarvitaan leveyttä ja mielellään myös kärkeen terävyyttä mutta ainakin leveyttä jos nyt aivan huipun veljeksiä ei saataisikaan.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Mä olen jo asennoitunut siihen, ettei sieltä enää ketään tule. Keklu fiksuna miehenä osti Hahlin jatkosopparilla vähän lisää armonaikaa faneilta.

Keklu myös fiksuna miehenä julkistaa hankinnat viimeisenä mahdollisena päivänä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös