Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 373 247
  • 66 947

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Helsinkiläinen Teuvo Teräväinen ei kuulosta lainkaaaaaaaan helsinkiläiseltä.
Luulisi, että nimen perusteella kaikille olisi täysin selvää, että Teukka ei oikeasti ole siirtynyt Jokereihin mistään Kojooteista vaan Ankkalinnan Kiekkokerhosta. Sen kaupungin murretta en kyllä minäkään olisi tunnistanut.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
On toi venäläisten karhunmetsästys hieonoa puuhaa. Ensin känni päälle ja sitten metsälle.
Mä muutan Venäjälle, siihen Humppilan kupeeseen.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
On toi venäläisten karhunmetsästys hieonoa puuhaa. Ensin känni päälle ja sitten metsälle.

Venäläinen tapa käydä pilkillä on sekin hieno. Känni päälle ja jäälle, sitten kairataan avanto ja aletaan pilkkiä. Viinaa tietty juodaan koko ajan lisää. Sitten jossain vaiheessa pelastusmiehistö tulee veneillä sinne emojäästä irronneelle jäälautalle katsomaan, montako kännistä pilkkijää siellä on ja moniko niistä on elossa. Ja moniko suostuu lähtemään pois.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Häpyhuulenheittäjä on sellainen henkilö, joka viljelee puheissaan runsaasti alapäähuumoria.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kävin lekurissa. Hänen nimensä oli Olga Lensu. Ai joo, en siis käynyt hänessä, vaan hänen vastaanotollaan. Hassua kuunnella tojilaisten suomea. Mutta joo, olihan se ihan ventava panakko. Hempukka määräsi yskänlääkettä kera efedriinin sekä anti(christ)bioottia, sen verran isoja tabuja, notta luulin niitä ensin supoiksi. Kokeilu osoitti, että olivat kuin olivatkin turhan pieniä perseeseen, joten nielin rohkeasti. Toivottavasti tehoaa.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Kaipa se pitää tästä lähteä kaverille ottamaan pohjia kun kerran haastettiin pelaamaan biljardia lähibaariin. Ollu pitkä viikko töissä joten tulee todellakin tarpeeseen. Hyvää viikonloppua kaikille!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Vaimo lähti pojan kanssa reissuun ja tulee huomenna takaisin. Mitähän sitä tekisi...öööö...eiku joo, mää ala ryyppään. Mää olen kohta kännissä...missä sää olet?
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
I used to play Skyrim but then I took an arrow to the knee.
Then my cousin was out there making arrow to knee jokes and what do I get? Guard duty.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pohjois-Amerikkalaiset automainokset pistää joskus vituttamaan. Myydään jotain erityisvarustettua autoa, joka ilmoittaa mikäli olet törmäämässä johonkin, herättää mikäli nukahdat rattiin ja pysähtyy talvikelillä silmänräpäyksessä. Jotenkin vääristynyt näkökulma.

Autoiluun liittyen, pari radiomainosta Rockilta. Tyhmä saa olla -kampanja, jossa porukka naureskelee edellisillan juhlien örvellykselle, mutta nauru katkeaa erään naisen todettua ajaneensa kännissä. Tyhmä saa olla muttei rattijuoppo. Toinen on tietoisku, jossa kerrotaan joka viidennen liikenneonnettomuuden johtuvan väsymyksestä. Neuvottiinkohan siinä ottamaan torkut? No, ainakin pysähtymään, juomaan energiajuomaa tai kahvia, odottamaan sen 10 min että kofeiini alkaa vaikuttamaan ja sitten arviomaan oma ajokunto.

Ennen vanhaan siirtymä örvellyksestä liikenneturvallisuuskampanjaan ei olisi ollut noin vaivaton. Muistan myös kuinka aikanaan ensisijainen neuvo oli pysähtyä ja nukkua, eikä kofeiinipitoiset juomat piristeenä olleet hyväksyttävä muoto. Paitsi että mainostettiinhan yöhuoltamoitakin. En tiedä. Joko moraali löystyy tai on opittu vain hyväksymään tosiasiat.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Jokerit EUROOPAN MESTARI 2011 -viirin kattoon nostoa, Kummolan koskettavaa juhlapuhetta ja Kuosmasen Sakun Finlandiaa odotellessa. Vai vetäisiköhän Sakari sittenkin asiaankuuluvasti Oodin ilolle?

Freude, schöner Götterfunken,
Tochter aus Elysium...
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viime yönä kaljojen loputtua ajattelin käydä tuossa 24h lähikaupassa ostamassa muutaman ykköskaljan, joilla saisin hieman jatkettua iltaa. Tuolla rappukäytävässä oli samaan aikaan joku tyyppi, joka käveli vähän mun edellä. Ulko-ovella se sitten piti mulle sitä ovea auki ja vasta siinä sen kohdalla mä huomasin, että sillä oli toisessa kädessä sellainen iso leipäveitsi. Hieman säikähdin.

Ja toinen tapaus eiliseltä. Mä oon aina ollut tosi nirso syömään mitään vähäänkään erikoista ruokaa. Eilen kuitenkin yllätin itseni ja menin kiinalaiseen (vai minkähän maalainen paikka se nyt olikaan). Safkaa tilatessani huomasin siinä tiskillä kaljahanan, joten tilasin juotavaksi kaljaa. Sitten se tyttö kysyi, että iso vai pieni, johon vastasin iso, jonka jälkeen se tyttö kaatoi sen lasin noin puolilleen kaljaa. Ihmettelin hieman..
 
Viimeksi muokattu:

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Kyle Wellwood = Kyle Hyvää Puuta + "niin" Kylen tilalle = Niin hyvää puuta = Loirin biisi = Kyle + Loiri = 4ever together?
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Suuri hetki lähestyy!

No jaa. Eipä jaksa kiinnostaa jos Jokerit tuollaisen hassuttelun voittaa. Höntsäileviä kanukkeja vastassa vai miltä nimet Barney ja Redenbach kuullostaa.

Muutenkin Ilveksen ja Jokerien viimeiset seitsemän kohtaamista voitot Ilves 6 - 1 Jokerit. :)
 

Ralph

Jäsen
Jokerit voittaa ensin Euroopan mestaruuden ja sitten jatkaa Suomen mestaruuten metsästystä.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Jokereiden edellinen suurenmoinen Euroopan mestaruus, viireineen kaikkineen, on toki kaikilla tuoreessa muistissa! Continental Cupissa kaatuivat vuonna 2003 HC Slovan Bratislava, Keramin Minsk ja Lokomotiv Jaroslavl. (Linkki ohjaa IIHF Continental Cup 2003 -artikkeliin Wikipediassa.)

E: Ja samalla sekunnilla ne itävaltalaiset kanukinperkeleet kavensivat.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Scott Barney EUROOPAN MESTARI 2011! Nyt saa huutaa ja nauraa samaan aikaan!
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Näin viime yönä unta, jossa kirjotin tyhmien kysymysten ketjuun "onko olympiahengen mukaista pieraista maalivahdin naamalle, jos tekee maskia salibandypelissä?" Kaikennäkösiä maailmankehitystä edistäviä asioita tulee unissaan pohdittua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös