Otteluseurantaketju SM-liiga to 17.11.2011

• 44 789
  • 137

Powerplay

Blues, Jokerit, NHL
Kitinä on osa suomenruotsalaisuutta. Jotenkin alitajuisesti alan nähdä Ifk-maalin silmissäni. Viimeistään kolmannessa erässä Ifk ottaa pelin haltuunsa, Bluesin virta loppuu.

Niinhän se on että jos et itse tee niin jne. Blues voisi koittaa vaikka maalia kohti joku kerta. Ihan vaan kokeilun vuoksi.

yki

Pittsburgh Penguins
Mites tämä Valtio on pelannut IFK:n maalilla?

Granlundin tapauksessa tämä homma meni yli kun tapahtumaketju SM-Kulta->ILMAVEIVI!->MM-kulta jatkui ->Missi kaulaan->kusi hattuun->Iltalehteen/Seiskaan.

Ja noista Granlund on itse syyllistynyt vain kolmeen ensimmäiseen. Mikä muuten toi kusi hattuun -juttu on? Granlund on ehkä viimeinen pelaaja, jolla nousee kusi hattuun menestyksestä.

kamik

HIFK
Erän loppua kohden peli parani, mutta maalipaikat edelleen aika kortilla. Maskimies puuttuu lähes jokaisesta vedosta.

bozik

Jokerit
Ehkä minusta ei koskaan tule pelikirjan ymmärtäjää. Edelleen yrittänyt katsella miten nuo joukkueet pelaavat, mutta peruslätkältä tuo edelleen näyttää. Ihan hyvää kiekkoa, hyvää maalivahtipeliä ja siinä kait se. Erän loppua kohden ote siirtyi enemmän Hifk:lle, mutta ihan auki tämä peli vielä on.

Norja on minun silmiini varmempi ja parempi kuin Janne.

Okei, vaihdetaan Juuso Janneksi. Oli typo.

Stevie

Tappara
Onko HIFK-fanit Ma Granlundin paikka mielestänne ykkösketjussa ja yv:tä pelaamassa ? onhan kaveri toki hyvä pelaaja, mutta olisihan tuossa rosterissa tai pitäisi olla kovia maalipyssyjä.

Komeat viikset kyl tuolla Kurjella, mallia mursu :)

#71

Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Melart on hieno mies, ja tulee olemaan liigassa ainakin seuraavan vuosikymmenen, jos ei loukkaantumiset sitä estä.

Vähän parempaa IFK:lta toisen erän loppuun, toivottavasti kolmas erä alkaa samoissa merkeissä ja ylivoimalla tarvittavat maalit, kiitos.

Jymäkkä

HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Markus Granlund ei edelleenkään ole ykkösketjutasoa, mutta PS ei tätä taas suostu uskomaan, kun SHIT- Lukkoja vastaan tulee tulosta. Hyvin puolustavaa joukkuetta vastaan MaG on ihan turisti. HIFK:lla paljon hyvää pelissä verrattuna aikaan ennen Karjala- turnausta.Selvästikään ei jäädä nyt omissa niin pahasti jalkoihin kuin aiemmin, vaikka Blues osaa tuota painettakin antaa. Mutta tuskan hellittämiseksi tarvitaan voittoja, joten vain se kelpaa.

Viimeksi muokattu:

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Granlund onkin mennyt ihan sekaisin tosta parin teinin vislauksesta. Uuh. No kun kiekkokulttuuri on viime viikolta, niin pitää kai sitä ymmärtää.

Ei ehkä Mikke ole mennyt sekaisin mutta naapurin kisulit kyllä näyttää vetävän herneet nenään joka kerta kun MG saa jotain muuta kuin taputuksia ja hurraa huutoja. Ihan normitoimintaa viheltää ja huudella, sillä kun yritetään päästä vastustajan parhaiden pelaajien ihon alle. Ainakin eilisen perusteella Zaborskya oli se viheltäminen vituttanut kun tuli voittomaalinsa jälkeen erityisesti kiittämään Eteläpäätyä kannustuksesta.

HIFKiltä hyvä loppu 2.erään, tasoitus tuntui olevan lähellä mutta Koivisto on pelannut vahvasti. Jos IFK pystyy jatkamaan samalla sykkeellä kyllä se tasoitus sieltä vielä tulee.

Jymäkkä

Bluesilla kyllä sikäli pelitapa paremmin hallussa, että kiekonriistot johtavat lähes poikkeuksetta nopeisiin ja vaarallisiin vastahyökkäyksiin, eli pelaajat ovat kiekonriistohetkellä hyvissä asemissa. HIFK:lla ei tapahdu vastaavaa läheskään niin usein, vaikka riistojakin tulee. Näissä nopeissa vastahyäkkäyksissa monenkin pelaajan taidot pääsisivät oikeuksiinsa.

Caney

HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Nyt nuorempi Granlund tällää kiekon häkkiin ilmaveivillä, kun maalilla on hirmune sumppu ja näin, 1-1! Muuten todella hieno, hyvä maali, mutta... se kohu mitä tästä paskasta tehdään niin ei jumalauta.