JYP kaudella 2011-2012

  • 640 322
  • 1 767

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ongelmahan on siinä, että Viitanenkaan ei täytä tätä roolia. Onhan Mikko isokokoinen mutta ei nyt varsinaisesti mikään maalineduspelote. Aika harvoin ehtii edes kunnolla taklaamaan, kun liike on melko verkkaista.

Ahon juttuja omille junnuille peliajan antamisesta en tajua ollenkaan, kun kuitenkin kauden aikana on hommattu jo kaksi puolustajaa ulkopuolelta. Jos oletetaan, että kaikki puolustajat ovat terveinä:

Koskinen-Vatanen
Skrbek-Laatikainen
Malmivaara

näitä viittä tuskin kukaan syrjäyttää kokoonpanosta. Siinä onkin sitten kokonaista yksi paikka, jossa peluuttaa Näkyvää, Ilvosta, Viitasta, Jaatista, Auvitua ja Auvista.

JYPillähän on nyt sopimus 10 puolustajan ja 13 hyökkääjän kanssa. Peluutetaanko Auvitua hyökkääjänä kunhan mies tervehtyy?
Kyllä Viitanen on mies paikallaan kun puhutaan puolustavasta pakista. Ei mikään ihmemies, mutta tekee tehtävänsä. Eikä Viitanen ole mitenkään erityisen hidas, etenkin kokoon nähden liike on riittävää.

Kaikki puhuvat että jos runkopakiston on terveenä. Jos ja jos. Mutta kun ei ole, eikä tule olemaan. Näin siis suurin osa kaudesta. Loukkaantumisista on kärsitty ja tullaan kärsimään - kuten aina. Käytännössä tuosta kiveen hakatusta viisikosta keksimäärin yksi lienee lähes koko kauden ajan poissa, joten kahdelle jää paikka noiden nimien jälkeen. Näistä kahdesta paikasta taistelevat Näkyvä, Viitanen ja Ilvonen. Varauksin Auvinen ja Auvitu, mikäli tarvetta tulee. Jaatinen on liigapelinsä pelannut.

Pääosin liigan pakisto koostuu näistä seitsemästä pelaajasta:

Koskinen, Vatanen, Laatikainen, Skrbek, Malmivaara, Viitanen, Näkyvä

Eikä näiden seitsemän välillä kauheaa taistelua pelipaikoista tarvitse käydä, sillä joku lienee aina telakalla antaen tilaa lopuille.

JYP ei ole enää mikään pikkuseura joka kasvattaa junnuja liigassa koska ei ole muuhun varaa. JYP pelaa mestaruudesta ja näyttöjä annetaan Akatemian puolella. Kovat näytöt ja näyttöpaikkaa kyllä heruu liigassakin. Liigaan ei oteta ketään siipeilemään.

Onneksi Seppänen sentään ymmärtää tämän.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Liigaan ei oteta ketään siipeilemään.

Missä tämä "siipeily" on ilmennyt? Esim. Henri Auvinen on pelannut todella kypsästi ne matsit, joissa on ollut kehissä. Kyllä tässä vaiheessa näytöt Akatemiassa on jo annettu.

Edelleenkin pidän Viitasta ihan kohtalaisena kolmosparin pakkina. Mun päätäni vaan askarruttaa se, miksi pitää organisaation ulkopuolelta hommata kolmosparin pakki, kun sille paikalle on jo ennestään organisaatiossa kavereita, joiden ura on menossa hieman eri suuntaan kuin Viitasella? Skrbekin hankinnan ymmärrän ja ymmärsin paljon paremmin.
 
Järjellä ajateltuna Pillun siirto on erittäin järkevä vaikka kyllähän se miehen aina haikeaksi vetää kun pillu lähtee talosta. Kiitos Antille kaikista hienoista hetkistä, en olisi koskaan uskaltanut toivoakaan että Pihlström olisi JYPissä pelaisi.

Pillun siirto osaltaan mahdollisti kai myös Viitasen jatkon, varmasti halpa eli muutamien kymmenien tonnien sopimus joka voi nousta vielä arvoon arvaamattomaan. Tosin sisäinen meedioni hieman aistii että tällä siirrolla ehkä pedataan myös Laatikaisen myyntiä jos kysyntää on sillä Lada tuskin jatkaa tämän kauden jälkeen ja hinta/laatu -suhde tuskin päätä huimaa. Veikkaan että Välivaaran palkkaan on jouduttu Ladalle pistämään sellaiset 10-30% extraa eli pahimmassa tapauksessa Ladankin vuosipalkka alkaa kakkosella.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tilanne Viitasen sopimuksen jälkeen on jokseenkin outo.

Vatanen pelaa kaikki pelit tänä vuonna - ei pelaa ensi kaudella (NHL)
Skrbek pelaa kaikki pelit tänä vuonna - ei sopimusta ensi kaudeksi
Laatikainen pelaa kaikki pelit tänä vuonna - ei sopimusta ensi kaudeksi
Koskinen pelannee kaikki pelit tänä vuonna - ei sopimusta ensi kaudeksi
Malmivaara pelannee kaikki pelit tänä vuonna - ei sopimusta ensi kaudeksi
Viitanen pelannee kaikki pelit tänä vuonna (miksi olisi muuten otettu?) - ei sopimusta ensi kaudeksi

Tilanne on jatkuvuuden kannalta lievästi outo, mutta kai niillä siellä toimistolla on joku suurempi visio olemassa kuin Urhon lievästi tympääntyneessä toimistossa.

Ainakin toimistolla otettaneen huomioon, että pelaajat voivat loukkaantua, mitä kohtaa en viestistäsi löytänyt. Montako kertaa tällä kaudella kaikki top6-pakit ovat olleet yhtä aikaa pelikunnossa? Koskinen oli ensin rikki ja nyt Laatikainen, joten eiköhän sieltä joku ole vuorollaan sivussa loppukauden ajankin.

Kävin muutaman viime vuoden JYP-tilastot läpi, ja maksimissaan neljä pakkia yhden kauden aikana on viime vuosina päässyt yli 50 pelatun ottelun rajan. Tämä tarkoittaa siis toisin sanoen, että vähintään kaksi, usein kolme tai neljä top6-pakkia on kauden aikana loukkaantumisten takia poissa kaksinumeroisen määrän pelejä. Eli kyllä sitä peliaikaa tulee loukkaantumisten myötä kokemattomillekin pakeille. Viitanen lienee hankinta lähinnä playoffeja ajatellen, joten toivottavasti runkosarjassa annetaan peliaikaa muillekin.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ainakin toimistolla otettaneen huomioon, että pelaajat voivat loukkaantua, mitä kohtaa en viestistäsi löytänyt. Montako kertaa tällä kaudella kaikki top6-pakit ovat olleet yhtä aikaa pelikunnossa? Koskinen oli ensin rikki ja nyt Laatikainen, joten eiköhän sieltä joku ole vuorollaan sivussa loppukauden ajankin.
Ja mites tällä sitten selitetään tuo 13 hyökkääjän rosteri? Pihlman kun on loukkaantuneena, niin käytännössähän se tarkoittaa sitä muksukiekkoa varten kehitettyä ideaa: kaikki pelaa (kun ei enempääkään ole).
 

Vader

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mikäs huhu se oli että Pihlmanin koko ura olis vaarassa?
 

Nypsi

Jäsen
Viitasen jatko on ihan OK. Kokemusta löytyy Playoffeista, mitä ei löydy nuoremmilta pelaajilta, tiedetään siis mitä saadaan, perusvarmaa pelaamista. Hieman ihmetyttää tämä Näkyvän jatkuva hehkuttaminen, 18:ssa pelissä tehot 3+1 ja -4, joukkueen huonoimpia +- lukemia. Kehityskelpoinen kaveri, mutta ei suorittaminen nyt sellaista tasoa ole ollut, että itkuvirsiä tarvitsisi laulaa jos aina ei kokoonpanoon mahdu.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Pelillisesti harmittaa hieman Pihlströmin myynti, mutta taloudellisesti sen ymmärrän hyvin. Toisaalta, hyökkäyksessä on ollut myös ylitarjontaa tasokkaista hyökkääjistä jotka ansaitsevat hyökkäävän roolin joten siltä kantilta myös ymmärrän ratkaisun. Tykkään Pihlströmistä pelaajana todella paljon ja toivon hänelle jatkossakin menestystä.
 

Handyy

Jäsen
Mun päätäni vaan askarruttaa se, miksi pitää organisaation ulkopuolelta hommata kolmosparin pakki, kun sille paikalle on jo ennestään organisaatiossa kavereita, joiden ura on menossa hieman eri suuntaan kuin Viitasella? Skrbekin hankinnan ymmärrän ja ymmärsin paljon paremmin.
Niin, minun mielestäni tuossa Viitasen roolissa, eli ei ollenkaan ylivoimaa, vähiten minuutteja tasakentällisin ja ok-määrä alivoimaa, ei kannata peluuttaa näitä Näkyviä, Auvituja tai Auvisia. Näille kehittyville pelaajille paikka pitäisi saada sieltä, jossa voivat kehittyä. Viitasen tulo tasoitti pakkipareja, jotka ovat viime aikoina myös näyttäneet järkeviltä ja homma on toiminut. Suhteellisen selkeä syy jatkaa samalla linjalla. Menestyäkin pitäisi.

Tietysti harmihan se on, että junnut eivät pääse pelaamaan niin usein, mutta kehityksen kannalta kiekollisen pakin peluuttamissa kolmosparin luutana ei ole järkevää. Mielummin isoilla minuuteilla Akatemiassa ja loukkaantumisten johdosta samantyyppisessä roolissa JYPissä. Kukaan näistä kehittyvistä pelaajista ei kuitenkaan ole mikään Vatanen.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pudotuspelejä silmällä pitäen Viitasen jatkaminen on kyllä ihan hyvä juttu, mutta näin runkosarjassa tosiaan hieman vie peliaikaa nuorilta. Toisaalta sitähän varten akatemia on että siellä pelataan isoilla minuuteilla jos liigaan ei mahdu. Hintakin Viitasella oli varmasti sen verran pieni ettei pelaajabudjettia paljon syönyt, mutta kauden edetessä voi tulla tärkeäksi palaseksi puolustuksen kokonaisuutta, ei kolmosketjun pakki kuitenkaan ratkaisupelaajia ole, mutta pienet asiat ratkaisee kun mestaruuttakin otetaan.. Vaikka esimerkiksi Näkyvä on pelannut loistavasti, niin mielummin pudotuspeleissä viitasta peluttaisin. Vaikka on hyvin pelannut niin välillä kyllä lian rohkeasti omalla alueella näkyvä kiekkoa vie ja varsinkin pudotuspelien kaltaisissa peleissä tuo voi olla kohtalokasta. Okei tekihän viitanenkin lauantaina mokan, mutta ei siitä sen enempää.. yksittäisiä virheitä sattuu pelaajille välillä ja joidenkin kohdalla se jää paremmin muistiin kun toisilta. Onhan vatasellakin alkukauden aikana isojakin käämiä omalla alueella sattunut..

Olisikohan Auvitun rooli joukkueessa sittenkin se hyökkääjä tai sitten joutuu varmaan loppukauden akatemiassa pelata. Tiedä sitten mikä on auvitun omat tavoitteet ja halut jatkaa pompottelua seurojen välillä ja myös siinä ohessa vaihdella pelipaikkaa. Kuitenkin maajoukkueessakin tulee peliaikaa joten varmaan ottajiakin on jos vastuuta ei ala tulemaan liigajoukkueessa ( ei siis hinnaltaan kovia tarjouksia, mutta saa nähdä jatkaako kauan enää jyväskylässä tätä tahtia)

Jaatisen tilanne tässä eniten kummastuttaa ja mietityttää. Onkohan jo lähdössä muualle tämän kauden aikana? varmaan sopivaan väliin jos jollekin joukkueelle tulee loukkaantumisia niin lähtee ainakin vuokralle jos ei muuta. Tosin viellä taitaa olla sairastuvalla.. Jotenkin vain en usko nyt Viitasenkin jatkamisen jälkeen että Jaatinen täällä jatkaa sopimuksen loppuun joka jatkuu ensikaudella.. Varmaan haluja ainakin seuralla olisi myydä.. ehkä jos joku vähän edes loppukauden palkasta jotain maksaa niin mies lähtee ja näin saadaan viitasen palkkaakin kuitattua..
 

vsop

Jäsen
Ja mites tällä sitten selitetään tuo 13 hyökkääjän rosteri? Pihlman kun on loukkaantuneena, niin käytännössähän se tarkoittaa sitä muksukiekkoa varten kehitettyä ideaa: kaikki pelaa (kun ei enempääkään ole).
JYPin kuluvan kauden rosteria rakennettaessa lähdettiin, että rosterissa on 13 hyökkääjää. Pihlman tuli ylimääräisenä hyökkääjänä mukaan(, mutta palkkakulut ovat todennäköisesti 50 % aikaisemmasta visiitistä per kausi). Nyt hyökkääjiä on juuri tuo 13. Näin muistelen Pilen sopimuksen tullessa julki asioiden olleen.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä nyt ei ole sinäänsä mitään uutta, mutta päivän Keskisuomalaisessa Aho toteaa, että vahvistuksille ei ole tarvetta. Noinhan tuon olettikin menevän, että katsellaan miten peli tällä porukalla kulkee ja hyökkäykseen katsotaan sitä täsmähankintaa sitten tarvittaessa myöhemmin.

Tietysti puheet on aina puheita. Esim. AP Jaatinen on esittänyt pirteitä otteita, mutta onhan tuo laituriosasto silti suht kapea. Katsotaan nyt tuo Pihlman-kortti vielä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Mitenhän mulla on perseessä semmonen kutina, että Toni Koivisto pelaa vielä tällä kaudella JYPissä. Täytyy varmaan raapia.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Mitenhän mulla on perseessä semmonen kutina, että Toni Koivisto pelaa vielä tällä kaudella JYPissä. Täytyy varmaan raapia.

Aika mielenkiintoiset kutinat on kyllä kun ko.herra teki kaksi päivää sitten loppukauden kattavan sopimuksen Luulajan kanssa. Onhan se melkein sama kuin JYP, melkein naapurikaupunki.


Tässä nyt ei ole sinäänsä mitään uutta, mutta päivän Keskisuomalaisessa Aho toteaa, että vahvistuksille ei ole tarvetta. Noinhan tuon olettikin menevän, että katsellaan miten peli tällä porukalla kulkee ja hyökkäykseen katsotaan sitä täsmähankintaa sitten tarvittaessa myöhemmin.

Tietysti puheet on aina puheita. Esim. AP Jaatinen on esittänyt pirteitä otteita, mutta onhan tuo laituriosasto silti suht kapea. Katsotaan nyt tuo Pihlman-kortti vielä.

Puheet ovat puheita ja vaikea Ahon on ruveta vaatimaan vahvistuksia, kun pomo on sanonut edellisenä päivänä että pelaajabudjetti on ylitetty.

Pihlmanin tapauksessa tämä höpöhöpöturnee-tauon jälkeen oleva stintti jouluun asti on semmoinen pätkä, jolloin miehen otteissa pitää oikeasti ruveta näkymään joukkueelle hyödyllisiä elementtejä. Sen jälkeen ei enää mestaruus2009-leimalla voi ratsastaa, kenenkään silmissä.

Lopuksi, jos joukkueessa on tasan yksi kädellinen laituri, mikä on sitten realismia tämän kauden osalta.
 
Viimeksi muokattu:

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lopuksi, jos joukkueessa on tasan yksi kädellinen laituri, mikä on sitten realismia tämän kauden osalta.

Tarkoittanet yhdellä kädellisellä Pesosta? Aika korkealla on vaatimustaso, jos Tuppurainen, Louhivaara ja varauksella Pihlman ovat kädettömiä laitureita tähän liigaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tarkoittanet yhdellä kädellisellä Pesosta? Aika korkealla on vaatimustaso, jos Tuppurainen, Louhivaara ja varauksella Pihlman ovat kädettömiä laitureita tähän liigaan.

Eivät toki ole ihan kädettömiä, mutta aika vähissä ne oikeasti maalintekijätyypit ja enemmän "Antti Virtanen" tyylisiä kavereita joukkue kaipaa. Eipä nykyisillä pelaajilla pelitapaa ainakaan voi kiekollisempaan suuntaan hirveästi viedä, ehkä jopa RD:n pelitapaa pitää rankemmin tuoda esille kun mitä se aikoinaan oli.. Ei tuossa hirveästi mahdollisuuksia pelitapaa ole muuttaa ja ehkä ei nyt tarvekkaan, mutta hyvähän se keväällä olisi olla monta variaattoria. Nyt kyllä tuntuu että Virtasen päästäminen oli kyllä aika iso virhe kun miehen palkkakin oli aika kohtuulinen eikä varmaan jatkosopimukseen nyt ihan jättipalkkaa olisi ottanut. Kolmsoketjussa Asplund ei ole saanut mitään aikaan, Virtasen rinnalla olisi jotain voinut tapahtuakin ja nykyisellään Virtanen mahtuisi kahteen ekaan ketjuun kyllä. Vielläköhän olisi Tutosta ostettavissa pois..
 

B-Piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eipä nykyisillä pelaajilla pelitapaa ainakaan voi kiekollisempaan suuntaan hirveästi viedä, ehkä jopa RD:n pelitapaa pitää rankemmin tuoda esille kun mitä se aikoinaan oli.. Ei tuossa hirveästi mahdollisuuksia pelitapaa ole muuttaa

Viime kauden välieräsarjassa Blues osasi kiekollisen pelitavan salat ja sai sillä JYPin näyttämään huonommalta mitä se itse asiassa oli. Jos Blues pystyi toteuttamaan kiekollista peliä heidän materiaalillaan, niin kyllä siihen halutessaan pystyy JYPikin nykyisillä pelaajillaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viime kauden välieräsarjassa Blues osasi kiekollisen pelitavan salat ja sai sillä JYPin näyttämään huonommalta mitä se itse asiassa oli. Jos Blues pystyi toteuttamaan kiekollista peliä heidän materiaalillaan, niin kyllä siihen halutessaan pystyy JYPikin nykyisillä pelaajillaan.

No juuh eikä tämä aihe nyt tähän ketjuun kuulu, mutta tarkoitus oli lähinnä kommentoida tuota että vähän turhan kädettömiä laitureita joukkueessa on ja ei tuo sentteritilannekkaan ole niin hyvä kun voisi olla. Perriin kyllä ykkössentterinä menee ja eiköhän se Hytönen heräile jossain kohti eikä se nyttenkään tehollisesti niin heikosti ole mennyt. Kolmosketjussa sitten asplund 0+1 ja saanut sentään jopa ylivoima-aikaa satunnaisesti. Ehkä sentteriäkin joukkue kaipaa jos oikeasti meinaa menestyä. Toki jonnen voisi pistää keskelle myös.. noh jokatapauksessa laituriosastolle kyllä lisää taitoa ja maalintekotaitoa kyllä tarvitaan.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viime kauden välieräsarjassa Blues osasi kiekollisen pelitavan salat ja sai sillä JYPin näyttämään huonommalta mitä se itse asiassa oli. Jos Blues pystyi toteuttamaan kiekollista peliä heidän materiaalillaan, niin kyllä siihen halutessaan pystyy JYPikin nykyisillä pelaajillaan.

Osittain totta, mutta vain osittain. Joku oikeasti kädellinen ja hyvän pelikäsityksen omaava laituri toisi joukkueeseen paljon - jopa aivan uuden aspektin. Nopeat, oikea aikaiset ja tarkat syötöt lapoihin, joista puukädet voi sitten lapioida niitä sisään. 5 paikkaa kun per peli järjestää, niin ehkä yksi menee.

Tällä hetkellä tuolla ei ole yhtään sellaista pelaajaa, kuten esimerkiksi Camilo Miettinen viime kevään Bluesissa. Eli jos joukkuetta vielä vahvistetaan niin pelaajan on oltava laituri, sentteripaikkojen ollessa jo täynnä. Eikä tietenkään haittaisi, jos pelaisi rightilta.. Mutta tämä on vaan oma mielipide, ihan tyytyväinen olen tähän tason nostoon jo nyt.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Aika mielenkiintoiset kutinat on kyllä kun ko.herra teki kaksi päivää sitten loppukauden kattavan sopimuksen Luulajan kanssa. Onhan se melkein sama kuin JYP, melkein naapurikaupunki.

Tiedostin kyllä asian, mutta veikkaan Koivistolle etsittävän uutta seuraa viimeistään tammikuussa. Jos JYP edelleen tarvitsee maalintekijää, niin uskoisin seuran olevan hänen perässään. Toivon toki kaikkea hyvää hänelle Ruotsiin. Minusta ei kuitenkaan ole oikeaa pelaajatyyppiä siihen sarjaan.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Viime kauden välieräsarjassa Blues osasi kiekollisen pelitavan salat ja sai sillä JYPin näyttämään huonommalta mitä se itse asiassa oli. Jos Blues pystyi toteuttamaan kiekollista peliä heidän materiaalillaan, niin kyllä siihen halutessaan pystyy JYPikin nykyisillä pelaajillaan.

Nimenomaan näin. Tuo kiekollinen pelitapahan ei tarkoita varsinaisesti sitä, että pelaajien tulee olla datsjukkeja, vaan että kiekko liikkuu lyhyillä, itseasiassa helpoillakin, syötöillä pelaajalta toiselle. Ja jos halutaan kehittää näitä viivelähtöjä tms., niin pakiston kätisyys nousee tässä vaiheessa tärkeään rooliin. Ja sieltä meiltä mielestäni löytyy ihan hyvin kiekonkäsittelijöitä (Vatanen, Skrbek, Lada, Näkyvä). Koska pakisto ei voi missään joukkueessa olla kuitenkaan pelkästään kiekollista (yleensä ne isot fyysiset pakit, jotka ovat myös hyviä kiekollisina, pelaa jo änärissä), löytyy meiltä myös "peruspakkeja" kuten Malmivaara ja Viitanen. Koskinen on erikseen oma tapauksensa, sillä omaa kyllä hyvän pelinäkemyksen ja pystyy parhaimmillaan hyvään kiekolliseen peliin - mutta parhaat päivät taitavat olla ohi. Silti Koskinen on edelleen kiekollisena suhteellisen varma, ongelmat tulevat lähinnä siinä, että on hidastunut aika raakasti ja ei pysy enää puolustusalueella keskinkertaistenkaan hyrrien perässä. Samalla peliin reagoiminen hidastunut, tarvitsee enemmän aikaa syöttöjen antamiseen, joten tällä kiekottelulla sitä aikaa tulee juuri tehdä. JYP-Akatemian Ahvenjärveä siteeraten, tulee olla kiire mutta ei hätä.

Summa summarum, ei tuo kiekollisen ulottuvuuden tuominen/luominen aivan utopistinen haave ole JYPin(kään) tapauksessa.

Niin ja mitä laitureiden pehmeäkätisyyteen tulee, niin itse olen enemmän huolissani siitä, että meillä on vain yksi selvästi kiekollinen sentteri, eli Erkki. Hytönen ei ole koskaan ollutkaan pelintekijä, mutta "jostain kumman syystä" on edelleen meidän "ykkös"sentteri. Hytönen ei ole tällainen rakentelija, vaan taistelija, riistäjä, raastaja, kulmapelivääntäjä, kaksinkamppailija, mutta trendi näissäkin vahvuuksissa on ollut valitettavasti alaspäin. Tuppurainen on selvää snaipperi-tyyppiä, mutta maalinteko ei ole tasaisen tappavaa, se on ennemmin tasaisen kuolemantuottamuksellista - eli maalipaikkoja tarvitaan jonkun verran normaalia enemmän. Louhivaarakin on periaatteessa snaipperi-tyyppinen, mutta sama juttu kuin edellisessä. Pesonen on ainoa varsinaisesti kiekollisesti taitava laituri koko joukkueessa, mutta näitä nyt ei muissakaan joukkueissa aivan erityisen paljoa ole. Ainakaan Pesosen tasoisia.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tarkoittanet yhdellä kädellisellä Pesosta? Aika korkealla on vaatimustaso, jos Tuppurainen, Louhivaara ja varauksella Pihlman ovat kädettömiä laitureita tähän liigaan.

Peliätekevä, luova laitahyökkääjä on ehkä vähän parempi termi. Ja tässä kategoriassa Pesonen on kyllä aika yksinäinen susi.


Tiedostin kyllä asian, mutta veikkaan Koivistolle etsittävän uutta seuraa viimeistään tammikuussa. Jos JYP edelleen tarvitsee maalintekijää, niin uskoisin seuran olevan hänen perässään. Toivon toki kaikkea hyvää hänelle Ruotsiin. Minusta ei kuitenkaan ole oikeaa pelaajatyyppiä siihen sarjaan.

Koivisto on itse ilmoittanut pysyvänsä mieluiten Ruotsissa, en tiedä onko sitten kyseessä kenties verotussyyt. Perhe on jo Raumalla.
 
Viimeksi muokattu:

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
hyökkäyksessä on ollut myös ylitarjontaa tasokkaista hyökkääjistä jotka ansaitsevat hyökkäävän roolin joten siltä kantilta myös ymmärrän ratkaisun. Tykkään Pihlströmistä pelaajana todella paljon ja toivon hänelle jatkossakin menestystä.
Samaa mieltä.

Ja Pihlströmiltä Jyväskylään: "... totta kai sitä kun palaa takaisin Suomeen, niin luultavasti se ensivaihtoehto on Jyväskylään, niin hyvät fiilikset kaiken kaikkiaan jäi. Ei auta muuta kuin kiittää koko organisaatiota."
Pihlström: ”Kotikisat suuri unelma” - kolumnit - Maajoukkue - www.jatkoaika.com
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Samaa mieltä.

Ja Pihlströmiltä Jyväskylään: "... totta kai sitä kun palaa takaisin Suomeen, niin luultavasti se ensivaihtoehto on Jyväskylään, niin hyvät fiilikset kaiken kaikkiaan jäi. Ei auta muuta kuin kiittää koko organisaatiota."
Pihlström: ”Kotikisat suuri unelma” - kolumnit - Maajoukkue - www.jatkoaika.com

Vielä kun tulisi joskus se päivä että olisi varaa peluuttaa Anttia siinä roolissa jossa hän on parhaimmillaan eli mitä maajoukkueessa. Viime kausi oli kyllä jonkinlainen suonenveto tai sitten RD:n taktiikka sopi kuin nenä päähän ja peli maistui. Onhan selvää että Pillunkin peliä häiritsivät alkukaudesta omat siirtokuviot/epävarmuus JYPin konttaamisen ohella. Mutta yhtäkaikki Pihlström mahtuu motivoituneena aina mun JYPiin.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Lopuksi, jos joukkueessa on tasan yksi kädellinen laituri, mikä on sitten realismia tämän kauden osalta.

Monta kädellistä laituria oli sitten mestaruuskaudella?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös