Pe 4.11.2011 Pelicans - JYP

  • 19 395
  • 86

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Avataampas nyt ketju tälläkin pelille. Itse ottelu ei paljoa mielenkiintoisempi voisi olla joten hieman ajatuksia pelistä.

- Jatkaako Helenius maalilla hyviä otteitaan. 4 nollapeliä joista pari tullut aika helpolla (jos niin voi sanoa) Pompottelee edelleenkin ja otteet ovat jotenkin epävarman oloisia.
- To, peli Pelicansilla ja Viimeksi Ti askissa. Kenen etu?
- Jos pelistä ei tule tasainen niin voisin luvata tekeväni jotain hullua, mutta tietäen oman tuurini en lupaa mitään.

2-2? Tuolle voisi roponsa sijoittaa
 
Viimeksi muokattu:

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin kokoonpano. Keskeimpänä muutoksena Vatanen-Skrbek -parin rikkominen.

Jääskeläinen-Hytönen-Louhivaara
Koskinen-Vatanen

Pihlström-Perrin-Tuppurainen
Skrbek-Auvinen

Pesonen-Asplund-Riska
Malmivaara-Ilvonen

Sipiläinen-Lahti-Jaatinen

Helenius (am)
Myllykoski

Pelistä tulee varmasti jännittävä ja sellainen on fiilis, että nyt JYP saa (esim. KalPa-pelin tavoin) mitata tasoaan. Helenius on pelannut viidestä viimeisestä ottelustaan neljä nollapeliä ja on ehdottomasti oikea valinta olla noudattamatta tuota perinteistä vuoronperään peluutusta, kun kerran siellä on mahdollista rikkoa se nollapeliennätys, eli tuo Kimmo Leklinin neljän nollapelin pötkö. Auviselle annettu pelivastuu on hyvä juttu. Hyökkäyskokoonpanoihin odotin ainakin pieniä muutoksia, mutta niitä ei jostakin syystä nyt kuitenkaan tehty. Ehkä hyvä. JYPin kokoonpanosta poissa ovat loukkaantumisten vuoksi Arto Laatikainen, Yohann Auvitu ja Antti Jaatinen (puolustaja) sekä ehkä Tuomas Pihlman - tämä on minun veikkaus poissaolon syyksi, asiasta ei tosin olla tiedotettu yhtään mitään. Poissa kuitenkin. Lisäksi kokoonpanon ulkopuolelle jäävät Jonne Virtanen, Kristian Näkyvä ja Mikko Viitanen.

Olen kaikkea muuta kuin käsirysyjen, saati tappeluiden kannattaja, mutta silti tuo case Marttinen on sellainen, että ehkä tällä kertaa siellä pitäisi joku kurinpitäjä JYPin puolelta löytyä. Kun Virtanen, Viitanen ja Pihlman*** ovat poissa, niin tämä homma jää sitten Skrbekin, Vatasen ja Perrinin harteille. Jyssy oli hauska kun pelasi JYPissä, mutta nyt tuon pojan touhut ainoastaan ärsyttää. Herpeksestä seuraava - pahempaan suuntaan.

(***ainoat gentlemannit JYPin rosterista, joiden muistan lähteneen tappeluun enemmän tai vähemmän oma-alotteisesti)
 
Viimeksi muokattu:

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelsu tänään :

Wärn - Hogman - Jormakka
Järvinen - Seikola

Koskiranta - Immonen - Tavi
Jalvanti - Latvala

Luttinen - Loppi - Lasch
Brocklehurst - Marttinen

Rinkinen - Paakkolanvaara - Pöyhönen

Hovinen (Kuusela)

Huilivuorossa ihan ansaitusti Vili Sopanen. Mies on huikean toissaviikon jälkeen ilmeisesti kuvitellut loppukauden sujuvan "vanhoilla töillä" ja surffaillut ihan entiseen tapaansa pitkin kulmia. Tähän ei auttanut edes parturissa käynti.

Tänään on viikon tärkein ottelu. En olisi uskonut, että viikon aikaisemmistakaan matseista selvitään noin vähällä. Miten on tänään, onko Jypistä vastusta? Sielläkin on kolmen voittoa alla ja niistä kaiken lisäksi Heleniuksella kolme suoraa tyrmäystä, joten voisi ennakoida tiukkaa ja vähämaalista ottelua.

Eniten odotan näkeväni ilmeisesti Turusta lisävoimaa löytäneen Hodgmanin kolmikon. Etenkin Jormakan tasonnosto pisti silmään koosteista.

Jypistä tulee varmasti seurattua erityisesti Vatasta ja Pihlströmiä, jotka maajoukkueeseenkin valittiin. Miehet eivät kuitenkaan ole pelanneet aivan ennakko-odoitusten mukaisesti.

EDIT: Pakko lisätä vielä tilastoista nyt kun Heleniuksella on kolme nollaa putkeen, niin kotijoukkueelta löytyy heittää Seikola viivalle, jolla puolestaan on viimeisestä kolmesta pelistä maali jokaisessa. Veikkaisin, että toisen putki jatkuu ja toisen ei. Todennäköissyydet tälle parille Heleniuksen nolla 5% - Seikolan maali 26,5%
 
Viimeksi muokattu:

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onkohan JYPillä Näkyvän kanssa joku ihmeellinen projekti menossa, josta ei ole kerrottu mitään. Mietityttää vaan, että sieltä tulee Akatemiasta jotain Auvisia jo pelihierakiassa ohi. Ei siinä, hyvin on Auvinenkin pelannut, mutta mitähän Näkyvän pitäisi tällä hetkellä tehdä paremmin, jotta luottoa löytyisi? Ainut mitä voisin kehitellä vastaukseksi, niin jotain sen suuntaista, että Näkyvä tarvitsee pakkiparikseen varmistavan osapuolen, jotta pääsee toteuttamaan itseään kiekollisena. No kyllä tuohon Malmivaaran pariksi sen olisi voinut laittaa ja Ilvosen sitten Skrbekin kanssa... No valmennus varmasti tietää paremmin, minä vaan henkilökohtaisesti haluaisin katsella Näkyvää enemmän.

Ach ja, sarjakärkenä keikkuva Suikkasen Pelicans Lahdessa perjantaina. Mikäs sen parempi testi JYPille tähän paikkaan. Tästä voitto hyvällä pelillä, niin voidaan alkaa jo hivenen hymyilemään ja todeta JYPin olevan oikealla tiellä. Toisaalta tänään ja huomenna turpaan, niin on palattu lähtöruutuun.

Jormakka tekee tänään maalin takuuvarmasti, näpäyttää JYPiä ihan kiusallaan. Samoin Latvalalta odotan perinteistä kaaliperhosta ylivoimalla. JYPiltä toivoisi maalia Pillulle, samoin Pavel Skrbek voisi tintata yhden. Ylivoimat ja maalivahtipeli ratkaisee, kuten aina. Tässä suhteessa Hovinen antaa Pelicansille ison edun.

Myös se, miten JYP onnistuu pelaamaan Pelicansin mahtavaa pelikirjaa vastaan on kiinnostavaa. Aktiiviset kiekostaluopumiset nimenomaan kun ruokkivat tuota Suikkasen peliä, joten JYPinkin pitäisi tänään yrittää pitää kiekkoa edes vähän eikä heittää sitä suosiolla Pelicans-pakeille.

Jännä nähä, sanoi tuntematon jääkiekkoajattelija!
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Onkohan JYPillä Näkyvän kanssa joku ihmeellinen projekti menossa...

Tätä olen itsekkin ihmetellyt. Näkyvä on pelannut kauden hyvin niin JYP:ssä kuin Akatemiankin puolella ja kentältä löytyy Ilvonen ja Auvinen ennen häntä? Roineen olisin myös mielelläni nähnyt kokoonpanossa,mutta onhan huomenna sitten IFK-peli.

On se Suikkanen melkoinen taikuri kun saa noin heikolta näyttävästä kokoonpanosta niin paljon irti, että joukkue keikkuu piikki paikalla.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
On se Suikkanen melkoinen taikuri kun saa noin heikolta näyttävästä kokoonpanosta niin paljon irti, että joukkue keikkuu piikki paikalla.

Sinähän voit nyt luetella niitä kokoonpanon heikkoja kohtia. Voit vaikka vertailla omaan suosikkijoukkueeseesi, niin saadaan sisältöä tähänkin otteluketjuun.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
On se Suikkanen melkoinen taikuri kun saa noin heikolta näyttävästä kokoonpanosta niin paljon irti, että joukkue keikkuu piikki paikalla.

Saman teki Dufva muutama vuosi sitten? No ei, kieltämättä tällä hetkellä Pelicansin pelaajisto ei ainakaan minun silmään miltään ihan huikean mahtavalta näytä, mutta sillähän ei selvästikään ole mitään merkitystä. Mieleen on ennemminkin jäänyt Urholta matseja katsellessa lähinnä se, että jaahas, Pelicans taas 3-0 -johtoon. Hyvää työtä on tehty Lahdessa, toivottavasti ei ole vain "syksyinen Lukko-ilmiö 2009", ja tänään voi vähän löysäilläkin. Eikje.

Nyt on mukavampi jo odottaa Pelicans-matsia, kahdesta syystä. Ensinnäkin, JYPin peli ei ole ollut niin kuraa kuin mitä se oli alkukaudesta. Se on tiivistänyt pakkaansa ennen kaikkea puolustuspäässä, ja oman maalin eteen söhlimään on ollut vastustajan paljon vaikeampi päästä. Toiseksi, Pelicans on ainakin lukemien perusteella ottanut aika vakuuttavia voittoja, todella montakin vielä. Harvoinpa on kausiennakoissa saanut lukea Pelicansin olevan se ennakkosuosikki peliin, joten nyt jos koskaan maistuisi kolme pistettä Lahdesta.

Vatanen on vihdoin alkanut esittämään trademark-nousujaan, ja on löytänyt siis sitä pelirytmiä mitä ollaan kaivattu. Mutta vieläkin oudosti joskus harvemmin kompuroi luistimilla, silloin kun ei niillä liidä. Nilkkateipit laitettu huonosti?

Minusta vaikuttaisi tuo Näkyvän peluutus Akatemiassa lähinnä siltä, että kaveri on näyttönsä antanut ja kuuluu kyllä JYPin pakkikuusikkoon, mutta nyt koitetaan vielä pelin rakentamisvaiheessa muita vaihtoehtoja, jotta tiedetään, ketä voidaan peluuttaa pelaavassa kuusikossa loukkaantumisten varalta. Ja nyt saadaan vihdoin todellinen tulikoe, kun vastassa ei ole enää Ipa, TPS tai vähän sekaisin ollut Äsbät. Nyt mennään kuitenkin vielä syksyä, joten parempi nyt kuin keväämmällä. Tällä kaudella ei ole tarkoitus ensisijaisesti voittaa runkosarjaa ja röyhistellä robottirintoja, vaan nyt toivottavasti peli kehittyisi vähitellen pakan ollessa hyvässä kuosissa, anteeksi, täydellisessä kuosissa pleijareissa ja mestaruus napataan kivan kevyesti. Jos tämä liippaa vähääkään Ahon ajattelua, ymmärrän sen kyllä. Ja annan anteeksi.

Pelicans on aika kovassa myötätuulessa, joten en vielä heitä telkkaria ikkunasta asfaltille vaikka hävittäisiin. Tosin se ei mitään haittaisi, koska nämäkin pelit katson tietokoneelta. Mutta kyllä JYP hyvällä ja tylyllä (milläpä muullakaan) pelillä Pelicansin pystyy voittamaan.
 
Ateena vastaan Chicago

Jaahas, Suomen Ateena kohtaa Suomen Chicagon, nyt otetaan miehestä mittaa.

Tämä todellakin erittäin hyvä tasonmittaus ennen taukoa tarkastella mikä JYPin taso on suhteessa sarjan kärkeen. Periaatteessa tänään voisi ajatella tilastojen tukevan Pelicansin monen maalin juhlaa kun JYPin rysää ei ole kolmeen matsiin kukaan päässyt höyläämään mutta luotetaan että Helenius pelaa hyvin vaikkei nollaa pystyisikään pitämään.

JYP-kasvatteja on tänään jäällä molemmissa joukkueissa useita, veikkaan että erityisesti juuri Jormakalla on ylimääräistä raivoa pelissä mukana ja niin pitääkin.

JYP pelaa tänään oman brändinsä mukaista ultra-offensiivista jääkiekkoa jossa hyökkäys on paras puolustus ts. peli kääntyy nopeammin kuin Paavo Väyrysen mielipiteet ja kiekko ei omalla alueella norkoile. Ex-JYP –koutsin Mika Saarisen logiikka ”mitä kauempana kiekko on omasta maalista, sitä epätodennäköisemmin se sinne menee” pätee tänäkin päivänä.

Voitto maistuisi hyvälle mutta ei mua nyt suunnattomasti vituta vaikka turpiin tulisikin – Ahon aikana on tavaksi tullut voittaa ja hävitä kolme peliä putkeen vuorotellen, heh.

Pakko sanoa jo tässä vaiheessa kautta että hyppään heti pelsujen bandwagoniin jos JYPin pelit loppuvat keväällä aikaisemmin. Erittäin suuret respektit sinne Lahteen hienosta joukkueesta, hienosta lätkästä ja tietenkin Suikkasesta jonka kannattaisi ruveta valmentamaan tulosperusteisella palkalla valmentajauransa näytöillä.

JYPistä kannattaa lahtelaisten seurata tietenkin pelaajaa #44 Vatanen joka alkaa vasta pikkuhiljaa heräillä, #42 Pavel Skrbek eli kavereiden kesken myös Paavali, Paavo tai Shrek jonka tultua joukkueeseen ei ole omissa soinut kertaakaan sekä tietenkin #82 Pesonen joka pelityylinsä puolesta voisi pelata vaikka Suikkasen pelsuissa.

Siitä lähdetään että omissa ei soi kertaakaan ja JYP iskee 4-8 maalia – ilta näyttää miten käy.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Sinähän voit nyt luetella niitä kokoonpanon heikkoja kohtia. Voit vaikka vertailla omaan suosikkijoukkueeseesi, niin saadaan sisältöä tähänkin otteluketjuun.

Nää on vähän näitä, eihän tuo JYPinkään rosteri tosiaan esim. ensimmäisenä runkosarjan voittokautena hirveän pelottavalta vielä näyttänyt, mutta kun menestystä alkoi tulla (ainakin runkosarjassa), niin pelaajatkin alkoivat saada näyttöpaikkoja maajoukkueessa ja ne ikävät keskustelupalstojen kiusaajapojatkin joutuivat muuttamaan näkemyksiään näistä "kaikenmaailman hytösistä ja louhivaaroista". On kuitenkin huomioitavaa, että Pelicans oli vielä viime kaudella karsinnoissa, eikä teillä koko pelaajapakkaa ole tuon jäljiltä tyhjennetty, joten näin ennakkospekuloinneissa on todella vaikea sanoa muuta kuin joitakin mielleyhtymiä. Etenkään jos ei ole tällä kaudella katsonut kuin yhden Pelicansin pelin tällä kaudella. Varmasti ovat siis pelanneet tähän mennessä todella hyvää kautta, joten älä ymmärrä - ainakaan minua - väärin.

Niminä esim. suurin osa noista hyökkäysketjujen pelaajista vaikuttavat muiden joukkueiden kolmos-neloskentän duunareilta tai ylijäämäpelaajilta jotka viettävät osan kaudesta Mestiksessä, ja jotka nyt ovat vain saapuneet Lahteen keräämään peliaikaa. Laschistä ulkkarina vaikea sanoa, kun yhden pelin nähnyt pelaavan, eikä siinä nyt niin hirveässä tulessa vielä ollut. Tämä on siis se vääristynyt(?) kuva, mikä on mielessä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
eihän tuo JYPinkään rosteri tosiaan esim. ensimmäisenä runkosarjan voittokautena hirveän pelottavalta vielä näyttänyt, mutta kun menestystä alkoi tulla.
Ellet nyt sitten puhu tuosta kevään 1992 runkosarjan voitosta, niin pienenä kuriositeettina vaan, että tuo "ensimmäinen" (eli ensimmäinen näistä kolmesta viimeisestä) runkosarjan voitto tapahtui mestaruuskaudella. Mutta pointtisi sinällään ok.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Sinähän voit nyt luetella niitä kokoonpanon heikkoja kohtia. Voit vaikka vertailla omaan suosikkijoukkueeseesi, niin saadaan sisältöä tähänkin otteluketjuun.

Hold joor horses! Tarkoitin toki, että joukkue ei ole täynnä tähtiä ja suurin osa pelaajista ei mennä vuosina ole pelannut loistavasti joten Suikkasen mukaan tulo on nostanut pelaajien tasoa huomattavasti.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sinähän voit nyt luetella niitä kokoonpanon heikkoja kohtia. Voit vaikka vertailla omaan suosikkijoukkueeseesi, niin saadaan sisältöä tähänkin otteluketjuun.
Varsin ihmeellinen kommentti. Ihan kuin olisit ottanut itseesi tuosta lausunnosta joka käytännössä oli pelkkää kehua.

Eihän se ole mikään salaisuus, että Pelicans ei ole täynnä tähtiä. Varsinkin muiden joukkueiden kannattajien silmissä tuo kokoonpano on melko nimetön ja näin ollen heikolta näyttävä. Tämän varmasti tietävät myös Pelicansin kannattajat ja näin ollen tuollainen suhtautuminen päävalmentajan kehumiseen tuntuu hyvin oudolta.

Minusta tämän tapaiset kommentit ovat aina tuntuneet hyvältä, viimeksi RD:n ensimmäisillä kausilla kun joukkue pelasi hyvin vaikka olikin melkoisen nimetön.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On se vaan näköjään niin, että Jonne V. ei osaa pestä tarpeeksi hyvin Ahon Jykän selkää. Ei tätä koirankoppielämää voi enää muuten käsittää. Kuinka hyviä otteita Jonnen on Akatemiassa esitettävä, että paikka irtoaisi? Vissiin kypärätemppu jokaisessa matsissa.

Pelonsekaisin tuntein illan otteluun. Kyllähän Pelsut on nyt sellaisessa lennossa, että tiputtaminen on ilman muuta vaikeaa.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Varsin ihmeellinen kommentti. Ihan kuin olisit ottanut itseesi tuosta lausunnosta joka käytännössä oli pelkkää kehua.

Eihän se ole mikään salaisuus, että Pelicans ei ole täynnä tähtiä. Varsinkin muiden joukkueiden kannattajien silmissä tuo kokoonpano on melko nimetön ja näin ollen heikolta näyttävä. Tämän varmasti tietävät myös Pelicansin kannattajat ja näin ollen tuollainen suhtautuminen päävalmentajan kehumiseen tuntuu hyvin oudolta.

Minusta tämän tapaiset kommentit ovat aina tuntuneet hyvältä, viimeksi RD:n ensimmäisillä kausilla kun joukkue pelasi hyvin vaikka olikin melkoisen nimetön.

Noh, tästä tulee vaan sellainen kuva, että joukkue ei olisi mitään ilman Suikkasta. Ihan kuin viime kauden joukkueesta jäljellä olevat olisivat jotain C-luokan pelureita.

Jotenkin todella puusilmäistä aina pistää nämä menestykset yhden tai kahden ihmisen piikkiin.

Pelicansin maalivahti tunnustettiin jo ennen kautta liigan parhaaksi. Jo ennestään melko hyvään pakistoon tuli kaksi eliittivahvistusta: Järvinen ja Seikola. Hyökkäys ei nimillä juhli, mutta ei niillä juhli tässä liigassa muut kuin Helsingin joukkueet. Siksi en vain ymmärrä sanaa "heikko" käytettävän Pelicansin pelaajamateriaalista.

Aina jos Pelicans menestyy, niin valmentaja on ulkopuolisten silmiin, jonkin sortin velho. Sitten kun menestystä ei tule (esim Toivolan kaudet), niin kuvitellaan, että vika on vain pelaajistossa.

Tottakai Suikkanen on guru ja ehkä jopa liian ylivoimainen valmentaja tähän liigaan, mutta se ei poista sitä faktaa, että Pelicansin rosteri on hienosti koottu.

Otin itseeni, koska sanaa "heikko" käytettiin Pelsujen rosterista. En siksi, että joku olisi sanonut, että meillä ei ole tähtiä.

Joka tapauksessa tervetuloa Jypi Lahteen, missä niitä tähtiä syntyy urakalla.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Tottakai Suikkanen on guru ja ehkä jopa liian ylivoimainen valmentaja tähän liigaan, mutta se ei poista sitä faktaa, että Pelicansin rosteri on hienosti koottu.

Otin itseeni, koska sanaa "heikko" käytettiin Pelsujen rosterista. En siksi, että joku olisi sanonut, että meillä ei ole tähtiä.

Nooo ei se Suikkanen nyt niiin hyvä ole. Yksi mestaruus SM-liigassa nyt ei kenestäkään vielä ylivoimaista tee. Mutta kuten sanoitkin - ja olen täysin samaa mieltä, hyvin kasattu joukkue. Sieltä löytyy huippumaalivahti, vahva puolustus, selvästikin kuuma ulkkari Lasch, nöyriä ja työteliäitä hyökkääjiä (kombinaatio, joka johtaa myös maaleihin vaikkei olisi kiekollinen maagi - vrt. Hytönen edellisinä kausina) ja silleilailla. Kuinka pitkälle lento jatkuu vainen? Se on jännä nähdä.

Minä sanoisin, että se lento päättyy tänään. Ugh.

Niin ja tuolla puhuttiin heikolta näyttävästä, joka on täysin eri asia kuin heikko. Tarkkana!
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Otin itseeni, koska sanaa "heikko" käytettiin Pelsujen rosterista. En siksi, että joku olisi sanonut, että meillä ei ole tähtiä.
Mainittiin että rosteri näyttää heikolta, eikä että se olisi suoranaisesti heikko.

Minä ainakin näen tuon kommentin niin, että Pelsuista löytyy piileviä kykyjä, jotka ovat vielä nimettömiä mutta päästyään hyvän valmennuksn alaisiksi kyvyt alkavat tulla esiin. Eli rosteri näyttää heikolta, vaikkei sitä ole.

Ei kyse mielestäni ollut missään määrin siitä että yksi mies olisi kaiken takana, vaan tuo yksi mies on se puuttuva palanen jota Pelsut on monta kautta hakenut. Eli vain palanen, joskin tärkeä palanen tuota kokonaisuutta.

Ja minä ainakin katsoin Toivolan aikaan, että huono menestys oli juurikin Toivolan syytä. En nimittäin arvosta koko miestä valmentajana lainkaan, vaikka jonkinlaista menestystä onkin saavuttanut. Sillä tyylillä kun ei yksinkertaisesti pitkälle mennä.

En toki tiedä oliko tuo alkuperäinen kommentti ihan samoilla ajatuksilla kuin minä, mutta tätä mieltä itse olen.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tänään on peli, jota olen henkilökohtaisesti odottanut eniten avauskierroksen jälkeen. Toivottavasti Lahteen saapuu ulkopaikkakuntalaisiakin JYP-henkisiä, ettei meidän muutaman paikallisen tarvitse olla ainoat äänenkäyttäjät.

Heleniuksella takana kolme nollaa ja tulee pelaamaan joko erinomaisesti tai surkeasti. Jotenkin edelleenkään ei usko riitä ensimmäiseen vaihtoehtoon. Näkyvän poissaolo ihmetyttää pelistä toiseen ja minusta hyvin toiminut pari Vatanen-Skrbek on hajoitettu. Mielenkiintoinen ja toivottavasti viihdyttävä ottelu luvassa. Parempi voittakoon ja onnea molemmille tasapuolisesti!
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mainittiin että rosteri näyttää heikolta, eikä että se olisi suoranaisesti heikko.

Minä ainakin näen tuon kommentin niin, että Pelsuista löytyy piileviä kykyjä, jotka ovat vielä nimettömiä mutta päästyään hyvän valmennuksn alaisiksi kyvyt alkavat tulla esiin. Eli rosteri näyttää heikolta, vaikkei sitä ole.
No mutta eihän toi rosteri ennen kauden alkua näyttänyt edes heikolta. Puolustuksen ja maalivahdin ihan nimien perusteella olin valmis rankkaamaan liigan kärkeen, hyökkäyksen sinne keskipaikkeille. Onhan se kuitenkin yllätys ollut, että näin hyvin ollaan menestytty. Yksi syy on ollut onnistuneet ulkomaalaishankinnat, joista oli vaikea sanoa mitään ennen kauden alkua. Hodgman ja Lasch ovat kuitenkin molemmat vaarallisia aina saadessaan kiekon. Usein puhutaan Laschista mutta kannattaa seurata tänään myös Hodaria.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Huomaa toki mitä joukkuetta kannatat, tottakai tunnet pelaajasi paremmin ja tiedät näin ollen heidän potentiaalinsa yms. Ulkopuolisen silmin taas Pelicans ennen kauden alkua näytti seuraavalta.

Sarjan yksi parhaita valmentajia
Sarjan parhaita maalivahteja 1x
Sarjan ylempää keskitasoa oleva puolustus
Sarjan alempaa keskikastia oleva hyökkäys

Itse pelistä odotan tasaista vääntöä ja pienet asiat ratkaisevat, toivotaan että JYP homman kuitenkin hoitaa.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Eniten ennen peliä harmittaa ettei Sihvonen ole Pöyhösen paikalla nelosessa. Jotenkin Karimaisia otteita olisi hyvä ollut viljellä Jyväskylän Hurrikaaneja vastaan.

Viime aikoina ei pelien jälkeen ole juuri harmittanut enkä usko, että harmittaa tänäänkään. Helenius vetää täysin alta lipan nollapeliputkensa päätteeksi ja homma ratkeaa siihen.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On se vaan näköjään niin, että Jonne V. ei osaa pestä tarpeeksi hyvin Ahon Jykän selkää. Ei tätä koirankoppielämää voi enää muuten käsittää. Kuinka hyviä otteita Jonnen on Akatemiassa esitettävä, että paikka irtoaisi? Vissiin kypärätemppu jokaisessa matsissa.

Pelonsekaisin tuntein illan otteluun. Kyllähän Pelsut on nyt sellaisessa lennossa, että tiputtaminen on ilman muuta vaikeaa.

Jonne on mitä ilmeisimmin huomenna HIFK:ta vastaan tai sitten en ymmärrä tuota logiikkaa miksei miehiä ole akatemian mukana tänään kotipelissä kun siellä on melkein ketjullinen terveitä miehiä katsomossa. Samoin kun olettaisi Näkyvän olevan huomenna kentällä tai sitten multa menee jotain ohi miksei liigamiehiä pidetä farmissa pelituntumaa hakemassa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Mainittiin että rosteri näyttää heikolta, eikä että se olisi suoranaisesti heikko.
Eihän tuota millään saa edes näyttämään heikolta. Jos nyt itse katson tuota sillä silmällä että ketkä olisin ennen tämän kauden alkua ollut valmis ottamaan JYPiin, niin kyllä sieltä aika monta nimeä tulee esille. Wärn, Järvinen, Seikola, Immonen, Brocklehurst, Marttinen, Paakkolanvaara, Hovinen, Latvala, Jormakka... Jos vertaa tuota esim. JYPin mestaruuskauteen, niin ei tuo ainakaan paljoa sille kalpene, varsinkaan nyt kun Lasch on osoittautunut todelliseksi vahvistukseksi. Tuohon päälle vielä Suikkanen, niin uskon että Lahdessa taistellaan mestaruudesta aivan tosissaan. Ennen kauden alkua sanoin, että joko Pelicans tai KalPa on mitaleilla, ja nyt olen siitä entistäkin varmempi.

Pelistä nyt ei jaksa kirjoitella muuta, kuin että pisteille olisi mukava päästä.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Mikähän pihlströmillä? Jonne nostettu kokoonpanoon ja pillu pois!
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Missä on Kristian Näkyvä!!!

Kyllähän JYPillä pitää pulla käydä jos pisteet mukaan tarttuu mutta toisaalta suurempiakin ihmeitä on nähty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös