Patrik Moisio – Kupittaan uusi yleisön suosikki

  • 33 544
  • 100

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nuori herra Moisio on kahdessa ensimmäisessä harjoitusottelussa pelannut itsensä yhdeksi yleisön suurimmista suosikeista. Lupaus siitä, että Kupittaalla viihtyvät kaikki muut, paitsi vastustaja, on pitänyt toistaiseksi paikkaansa.

Patrik pelaa joka ikisen tilanteen loppuun saakka. Vie taklaukset perille ja nousee vahvasti maalin eteen, sinne mistä maalit myös usein tehdään. Lisäksi varsinkin allekirjoittaneen sydämeen tien näyttävät hanskaton näyttöjenanto, jossa Moisio kunnostautui heti toisessa ottelussaan. KooKoon Virkki(?) ei juurikaan vastusta antanut tässä paritanssissa. Uskoisin näitä tanssahteluja olevan tiedossa myös runkosarjassa, kunhan Nisse vaan antaa pojan pelata omilla vahvuuksillaan ja vastata omista teoistaan välillä myös ilman hanskoja.

Saa nähdä mihin asti kaverin potentiaali riittää, aukeaako tie liigaan jo tämän kauden jälkeen vai kenties peräti TuTon paidassa.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
No, jos joku nousee Kupittaan yleisön suursuosikiksi muutamalla hanskatempulla ja päättömällä rymistelyllä niin minä pokkaan. Ei se aina paljoa vaadi näköjään.

Ja se vaan on nähty ettei pelkkä rymistely pitkälle riitä. Siinä pidemmän päälle rikkoo itsensä joko omalla tyhmyydellään tai jos sattuu sopivasti rikkomaan vastustajien pelaajia niin aina on jokaiselle kovalle vielä kovempi löytynyt tarvittaessa.

Mutta tämä Suursuosikki onneksi nähdään ja katsotaan mihin rahkeet riittävät. Lyödään veikkaus: Loukkaantuu.
 

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos jätetään tappelut pois kriteereistä, niin muuan Lennart Petrell nousi myös HIFK-fanien keskuudessa melkoiseen suosioon varsin yksinkertaisilla asioilla. Tiivistettynä pelasi tilanteet loppuun saakka.

Enkä nyt vertaa taidoiltaan näitä kahta herraa keskenään, ainoastaan asennetta ja luonnetta.

Ja Kupittaalla on katsomossa ollut viimevuosina melko kuollut meininki, ellei peräti aina. Se että sen suosikiksi nousee tällaisilla otteilla, ei ole keneltäkään pois? Hyvä vaan että jäällä on pelaaja jonka suorittaminen on jotain sellaista joka saa tulemaan toisenkin kerran hallille seuraamaan viihdyttävää jääkiekkoa.
 

Oadie

Jäsen
Nuori herra Moisio on kahdessa ensimmäisessä harjoitusottelussa pelannut itsensä yhdeksi yleisön suurimmista suosikeista. Lupaus siitä, että Kupittaalla viihtyvät kaikki muut, paitsi vastustaja, on pitänyt toistaiseksi paikkaansa.

Tämä pitää täysin paikkansa, vaikka vasta kaksi peliä (Moisiolla 1 1/2 peliä) on takana. Sellaista ryminää mies on esitellyt kentällä ollessaan että Kupittaan pleksit värisee vieläkin. Lisäksi hanskat lähti alta aika yksikön kun KooKoon Virkki kävi haastamassa. Jäähyaltishan tämä herra on, mutta who cares jos vastapainona nähdään tuollaista yritystä ja ennakkoluulottomuutta joukkueen eteen.

Tuolta löytyy maalien lisäksi tuo Moisio vs Virkki! http://www.youtube.com/watch?v=wfNRkHFG9Gk
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä on hienoa katsoa tuota rymistelyä :) Neitikiekkoa katseltu jo monta vuotta. Jos Musashi tällä kaudella ostaa fanipaidan, niin selkään on vain yksi nimivaihtoehto. Hienoa, ettei näitä kavereita tarvi aina ameriikasta asti raahata.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Lapsellista huomionhakuisuutta moinen. Ei kuulu jääkiekkoon.

Samaa mieltä. Eiköhän Virkki jatkossa mieti vähän tarkemmin ennen kuin lähtee hakemaan huomiota.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Johan noita leikkinyrkkeilyjä oli Peliitat - KooKoo -pelissäkin. Mitä ihmeellistä niissä on? Saahan niillä tunnetta peliin jos on muuten löysää. Tai vähän itselleen lepoaikaa kun on kahkonnut itsensä jo ihan kuiviin varsinaisen tehokkaan pelaamisen osalta. Niistä leikkinyrkkeilyistä kun pääseen sinne pesulle ja syömään poppareita katsomoon.
 

Kenkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ai että mitä ihmeellistä !!!??? Ei ole palikat kohdallaan sunkaan päässä jos kesken kiivastunnelmaisen matsin käpy palaa niin että pitää takoa jotain päähän !!! Juuri silloin kun pitäisi keskittyä pelaamiseen !! HALOO !! Joku luulee että siinä on jotain miehekästä, mutta tosi lätkäfanilta se vie aikaa pois pelistä. Säälittävää ajantuhlausta , tekis mieli mennä kahville.
 
Haiskahtaa siltä, että Mestis ja TuTo olisivat saamassa oman "nickersoninsa", josta omat pitää ja vieraat halveksii.

Tuon pätkän perusteella kannattaisi KooKoo-kannattajien huomioida, että Virkki tuossa kävi kimppuun.
 
Viimeksi muokattu:

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mikään ei sytytä katsomoa, niin kuin pieni nyrkkihippa. Aivan varmasti yleisö on enemmän mukana pelissä tunteella, pienen nokkapokan jälkeen. Tässä keskustelussa huomionarvoista on se, että "hävinneen" osapuolen porukat tuomitsee tappelut ja "voittavan" hyväksyy ne. Kun Kouvolan peleissä, joku kotijoukkueen pelaaja on "niistänyt" vastustajan ärsyttävintä pelaajaa, niin eikö ole Kouvolassakin tuntunut hyvältä? Hyvä Moisio!! Pääsylippujen hinnat nousi, mutta on toiveita, että sijoitetulla rahalla on myös uutta arvoa!
 

Kenkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vastaan, Kyllä. Mutta tyylikkäämmin. Ei Amerikanshowta , vaan tunteella. Siis laidat ryskyen ensikädessä, jos tästä tunteet kuumenee, niin tapellaan sitten. Mutta ei Showmaisesti hanskat jäähän heittäen, se menee jo niin huonoon kesäteatteriin ettei kukaan viitsi sellaista katsoa.
 
Viimeksi muokattu:

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Niin, mitenkäs Moision sitten olisi pitänyt toimia, kun Virkillä alkoi taklauksen seurauksena käpy punoittaa ja kävi Moision kimppuun?
Mielenkiintoinen pelaaja Moisio on kaikinpuolin, on voimaa, taklaustaitoa ja rohkeutta lähteä hippasille, sekä myös kiekollista taitoa.
 
En kyllä tuota lähtisi show-tappeluna pitämään.
Moisio niittaa kovalla vauhdilla KooKoo-pelaajan laitaa vasten levyksi. Virkki ei tykkää tästä ja lähtee muistuttamaan Moisiota, aivan kuten pitääkin. Moisio tiputtaa hanskat ja iskee Virkin kanveesiin. TKO.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Moisiolta näyttäisi löytyvän parilta viimeiseltä kaudelta Ilveksen A-nuorissa yhteensä n. 200 jäähyminuuttia. Toisaalta kuitenkin maalejakin on syntynyt aika mukavasti. 14 maalia viime kaudelta kertoo, että eväitä maalintekijäksikin voisi löytyä.
 

Kenkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Katsoin äsken monta kertaa videon ja tulos on seuraava. Moisio ryntää 15m vauhdilla, kädet lopussa nostaen vailla mitään muuta pelillistä ajatusta kuin vahingoittaminen, laidassa olevan Appelgrenin päälle, joka syöttää kiekon pois ennen osumaa. Samassa Virkki saapuu puolustamaan Appista ja siitä se soppa alkaa. Moisio vielä lopuksi heittää kypäränsä provosoivasti. Tässä taas nähdään Mestis tuomareiden heikko taso, miksi Virkki sai ottelurangaistuksen ? Noh...Moisio lienee helppo hiillostettava myös sarjassa..hmmm....syssymmällä nähhään...
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Moisio taklaa varmaan viidettä kertaa lujaa, Virkki saapuu kostoretkelle ja ottaa turpaansa. Ei siinä sen suurempaa draamaa ollut, selvästikin Moision fyysinen pelityyli oli myrkkyä KooKoon pelaajille.

Moisio on kahdessa ottelussa pelannut itsensä fanien suosioon, parasta on että kaveri osaa myös pelata kiekkoa. Loistava hankinta TuTolta, tällaiset kaverit saavat kansan viihtymään katsomoissa.
 
Samassa Virkki saapuu puolustamaan Appista ja siitä se soppa alkaa.

Virkki tulee jälkikäteen tilanteeseen. Mitäpä puolustamista Appelgrenissa enää tuossa kohtaa oli, kun mies keräili itseään sieltä laidan vierestä? Virkin reaktio oli täysin perusteltua, muttei se muuta sitä, että Virkki kävi Moision kimppuun ja Moisio puolusti itseään.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Noh...Moisio lienee helppo hiillostettava myös sarjassa..hmmm....syssymmällä nähhään...

Tämän voisi kääntää toisinpäin. Moision oli varsin helppo hiillostaa kouvolalaisia.
Vähän väliä oli Moisiolle asiaa ja tämä tappelu oli jo hyvin odotettavaa. Moisio-Famulare-Reponen kentän ollessa kentällä taisi KooKoon pelaajat katsella enemmän missä se Moisio viiltää, kuin että missä kiekko on. Ja tämä olikin TuTon paras kentällinen ennen ulosajoa.

Moision tehtävä on olla agitaattori ja pelote kentällä. Samalla voi tehdä jopa muutaman pisteen sivussa. Kookoo:ta vastaan hoiti roolinsa erinomaisesti. Kaikki eivät siitä tykkää, mutta nämä pelaajat herättävät tunteita molemmille osapuolille. Sitähän se jääkiekko on... Tunnetta. Piste.
 

Kenkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toejoki: muttei se muuta sitä, että Virkki kävi Moision kimppuun ja Moisio puolusti itseään.
__________________
Siis Moisio ryntäsi ensin Appiksen päälle,ja sitten vasta tuli Virkki puolustamaan A:ta

Juuri näin , tunnetta tyylikkäästi. En nähnyt paikan päällä matsia joten tiedot ovat toki puutteelliset kokonaisuutta silmällä pitäen, mutta eiköhän me saada taas hieno lätkätalvi, vai mitä ?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Oma mielipiteeni asiaan (matsia näkemättä) on se, että TuTo kaipaa todellakin yleisön sytyttäjää joukkueeseen, ja kentälle tarvitaan vahvoja tunnelatauksia sekä tilanteiden viemistä loppuun asti. Taklauksia, kovaa vääntöä, maalin eteen painamista sata lasissa vaikka olisi keppiä kainalossa metrikaupalla ja puolustaja reppuselässä. Nämä elementit ovat puuttuneet parina viime kautena lähes kokonaan, ja varsinkin viime kaudella kotijoukkueesta paistoi haluttomuus ja innon puute, mikä tappoi pelien tunnelmaa entisestään. Ei tarvitse olla mikään nyrkkisankari, kunhan vain osoittaa katsomoon, että asenne on sataprosenttinen ja periksi ei anneta. Taiteilijaluonteiden aneemista surffausta ei kaivata.

Moisio kuulostaa siis oikein lupaavalta kaverilta, kiekollisesti lahjakkaammalta "Moottorisahan" manttelinperijältä. Mitä matsaamiseen tulee, niin vaikka en turpakäräjistä niin paljon piittaa, niin silloin tällöin nekin voivat olla paikallaan joissain tilanteissa. Viestinähän tulee olla, että TuTon kärkipelaajiin ei kosketa, ja vastaavasti myös se, että Moisio itse vastaa rehdisti huutoonsa jos vastustajan mies tulee ns. tanssikutsua esittämään.

Sen sijaan mitään etukäteen sovittuja ns. show-tappeluita ei kyllä kaivata miltään joukkueelta - jos tappelu tulee, niin sen on liityttävä senhetkiseen pelitilanteeseen. Mikään ei ole tympeämpää kuin esim. SM-liigassa välillä esiintyneet show-matsit, jossa matsista on sovittu jo etukäteen ja pelaajat eivät ehdi edes pelata, ennen kuin keskiympyrässä alkaa sitten amerikkalaisen vapaapainin vastike, joka ei liity ottelun kulkuun millään lailla. Wrestlingille on omat paikkansa, jääkiekolle omansa.

Pääsääntöisesti toivoisin tietysti, että Moisio ei kovin usein joutuisi suihkuun, sillä miehen pelityyli kuulostaa siltä, että häntä tarvitaan pelien loppuun asti taistelemaan, ärsyttämään ja tsemppaamaan. Suihkun puolella ei enää rymistellä ja taklata.
 

hokihoki

Jäsen
Näyttää Kenkiksellä kenkä puristavan. Ei toisaalta ihme onhan hiukan noloa kun onman joukkueen kaveri lähtee haastamaan ja saa oikein kunnolla nenilleen.
 

Kiprusoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toronto Maple Leafs
Ei olekaan vähään aikaan ollut tämmöistä myötähäpeän tunnetta jatkoaikaa lukiessa, kuin nyt Kenkiksen tekstejä lukiessa. Tämä siis Tepsin, ei Tuton fanin kirjoittamana.

Olisin halunnut tämän kaverin Palloseuraan hämmentämään ja seilaamaan edustuksen ja a-junnujen välillä, vaikken yhtään peliä kyseiseltä jannulta ole nähnyt. Pelaaja, jota varmasti turkulaiset tulevat hallille katsomaan. Itsekkin tulee varmasti Kupittaalle eksyttyä entistä useammin niin Moision, kuin muutenkin Tamin luoman buumin ansiosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös