Valmentaja Pasi Nurminen

  • 124 419
  • 346
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Minusta tuon kansajuhlan kuuluu olla kaikenikäisten juhla, esiintyjien ja juhlijoiden kuuluu olla sellaisia, että tämä toteutuu. Myöhemmin illalla on sitten ikärajat juhliin.
Eli sinusta esiintymässä olisi pitänyt olla tyyliin Fröbelin Palikat,Mikko Alatalo sekä Korsuorkesteri ,että kaikilla olisi ollut kivaa? Kyllä minusta oli ihan oikein kuunnella joukkueen toiveita,kun esiintyjät juhlaan valittiin.
 

Diagonaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaisjoukkueet
Nurmisesta tuli yhdessä päivässä kaikkien aikojen kuuluisin Suomalais-apu-valmentaja ikinä. Pääsi jopa TSN:n koosteisiin ja kaikkien kiekkofoorumien (Yahoo etc.) ykkösuutiseksi. Onneksi olkoon!

Juti teki hyvän seivin, kun meniin kotiin nukkumaan kännit pois. Kukahan noiden apinoiden palkat maksaa ja mitä helvettiä nämä pellet ylipäänsä tuossa organisaatiossa tekevät.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Hirveetä ininää taas. TOKI Nurminen olisi voinut ihan hyvin voinut vetää suht kuoseissa tuon torin alta pois ja sitten vetää niin paljon kun pää ikinä kestää, mutta tästä tehdään taas liian iso numero.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
No joo, noh. Onhan se tietysti niinkin, että erityisesti joukkueen johdon jäseninä Nurminen ja Jutila olisivat voineet laittaa korkin vähäksi aikaa tiukemmalle, kun päässä alkaa kiertää liikaa. Edustustehtävä tuo kaiken kansan edessä kotiin saapuminenkin on. En sitten tiedä onko se "juomisen säännöstely" jotenkin mahdotonta näille kavereille, joilla on sitä juomisongelmaa ainakin jonkin verran..

Mutta kieltämättä en ole hetkeen näin nauranut kuin mitä tuolle Pasin laskeutumiselle nauroin.

SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI!!
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Näiden kahden kappaleen perusteella kysyn, että kumpi sinun mielestäsi on tuomittavampaa, Nurmisen ja Salmelan hölmöilyt vai sen jo pariin kertaan mainitsemani selvän päivän ottaminen koko joukkueen 'omaksi' kappaleeksi?

Kysymyksesi pointti ei nyt minulle tällä hetkellä aukea, mutta vastaan kuitenkin: kumpikaan ei ole tuomittavaa, ainoastaan helvetin noloa, paheksuttavaa ja tyylitöntä ja aika tasan nuo jakautuvat. Riittikö?


Niin ja etukäteen jo anteeksi jos kysyit ihan ilman vittuilua.

EDIT: No kai mä voin tähän vielä kunnon vastauksenkin naputella.

Selvä päivä mestaruusbiisinä (sitähän se käytännössä tällä hetkellä on) on pohjanoteeraus. Se julistaa jotain ihan muuta kuin voittamisen riemua jo on ideologiansa vuoksi riman alitus. Sanojen toteuttaminen käytännössä torijuhlassa menee sitten vielä jostain paljon syvempää.
 

Diagonaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaisjoukkueet
Hirveetä ininää taas. TOKI Nurminen olisi voinut ihan hyvin voinut vetää suht kuoseissa tuon torin alta pois ja sitten vetää niin paljon kun pää ikinä kestää, mutta tästä tehdään taas liian iso numero.

Sun mielestä on siis ihan ookoo tämän historiallisen voiton hetkellä, että koko jääkiekkoa seuraava maailma nauraa sen vuoksi, että meidän joukkueen johdosta puolet on kroonisia alkoholisteja?

Olisivat jumalauta voineet edes sen verran tätä joukkuetta kunnioittaa, että olisivat pitäneet sen korkin edes puoliksi kiinni pari päivää.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
1Tuo Joukkue on kuin Suomi pienoiskoossa, pari vetää liikaa, muutamat sopivasti ja jotkut vähän tai ei ollenkaan.
Ja tämä ainainen ajatelkaa lapsia Shaiba on ihan helvetin väsynyttä ja surullista. Yhtään mukulaa ei saa tehdä enään tähän maailmaan ennekuin alkoholi, huumeet, väkivalta, porno ja ihmiset on kielletty. Näiden lapsia suojelevien päätösten jälkeen voin kääntyä sille kannalle, että heitä voi tähän maailmaan tuottaa.

~HA!

Ja muutama vetää isot liioitteluherneet nenään siitä, että keskustelupalstalla kirjoitellaan siitä, oliko örvellys ok vai ei.

Jos muuten mennään taas psykologian oppitunneille, niin yleensä ongelman (esim. addiktio) omaava ensimmäisenä kieltää ja hermostuu eniten asiaa koskevasta tiedustelusta tai maininnasta. Olen havaitsevinani tässä postauksessa kyseisenlaisen piirteen.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hirveetä ininää taas. TOKI Nurminen olisi voinut ihan hyvin voinut vetää suht kuoseissa tuon torin alta pois ja sitten vetää niin paljon kun pää ikinä kestää, mutta tästä tehdään taas liian iso numero.
Juuri näin! Jos Nurminen ei olisi heittänyt lentokentällä kuperkeikkaa? Jos Salmela ei olisi dissannut Joensuuta ja Hovista? Jos Juti olisi ilmestynyt selvinpäin kauppatorin lavalle, niin mistä sitten valitettaisiin?

No varmasti illan esiintyjistä. Ja ne saivatkin jo kuulla kunniansa, Petri Nygård on rääväsuinen juntti, Vesku Loiri veisasi virsiä ihan vääriin bileissä. Heikki Paasonen, "Timo Harjakainenkin" ehdittiin tuomita myös.

En millään muotoa puolustele esim Nupen kaatuilua ja liiallista viinalla läträämistä jne. Mutta eniten vituttaa se, että kauan odotettu ja kaivattu maailmanmestaruus hukkuu Jatkoajan palstalla vain juhlinnan lieveilmiöiden kauhisteluun.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Lähinnä eilinen alkoholikohu(?) kai henkilöityy muutaman kaverin ympärille ja Nurminen yksi/toinen näistä. Yli meni, mutta toisaalta onhan se kai näiden (jo mainittu Nurminen ja Salmela) jannujen henkilöhistorian tuntien enemmän odotusarvo kuin yllätys? Hieman turhaan julkisessa keskustelustussa koko joukkue on saanut jonkinlaisen stigman itselleen ja ollaan annettu turhaan aineksia moralisoivaan kirjoitteluun. Ennemmin kannattaisi olla huolissaan niistä tuhansista humalaisista alaikäisistä, jotka eivät varmasti olleet sen takia kännissä, jos maalivahtivalmentaja kompuroi muutama tunti aikaisemmin. Suurin osa joukkueesta näytti kuitenkin ihan ok esimerkkiä kohtuukäytön saralla, jos sillä jotain vaikutusta oli.

Tänään juttelin kaverin kanssa, joka oli tullut maajoukkueen koneella (ei joukkueen jäsen) Suomeen ja kertoi meiningin olleen esim. lentomatkalla melko rauhallista. Muutamalla oli tyttöystävä/vaimo mukana, joka hillitsi, muita kai vain väsytti. Tänäänhän johtoryhmällä on omat kekkerinsä, mutta ei kai kukaan odottanut, että Nurminenkaan kuivin suin sinne asti sinnittelee.

Jos koko joukkue olisi ollut samassa lamajamassa, niin keskustelu olisi ollut hyvinkin aiheellista. Nyt tartutaan lähinnä lillukanvarsiin, koska kyse on kuitenkin parista yksittäisestä henkilöistä, joilla on aikaisemminkin ollut ongelmia näiltä tiimoilta. Tämän tietäen, niin vähän surullistahan tuo hölmöily nyt lähinnä on, ei mitenkään idolisoitavaa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Jos se taas on siinä iässä, että kiekko kiinnostaa ja pelaajat on esikuvia (vaikka hänelle luetaankin Aku Ankkaa), niin tuossapa oiva paikka isällä hoitaa kasvatustehtäviä ja kertoa taaperolle, että noin ei sovi toimia. Siihen vielä hyvin käyttäytyneiden pelaajien ylistys ja huomautus, että vain muutama idoli toimi väärin, niin avot....tuli tehtyä oikein kasvatuspläjäys.

Mitenkäs sitten Nurminen tai kuka tahansa muu kasvattaa tuollaisessa tilanteessa omia lapsiaan? Meinaatko, ettei pitäisi pyrkiä parempaan? Näet homman kovin naiivisti ja mustavalkoisesti. Ei alkoholin kanssa käyttäytyminen ole kyllä/ei-valinta, joka tapahtuu pelkästään vanhempien toimesta.
 

Stigu

Jäsen
Eli sinusta esiintymässä olisi pitänyt olla tyyliin Fröbelin Palikat,Mikko Alatalo sekä Korsuorkesteri ,että kaikilla olisi ollut kivaa? Kyllä minusta oli ihan oikein kuunnella joukkueen toiveita,kun esiintyjät juhlaan valittiin.
No joo, onhan se näinkin, mutta taisi ensinnäkin olla Manse-Salmelan rustaama koko bändilista, liekö tehnyt sen lentokentällä 3 promillen humalassa? Kyllä tuo eilinen artistipoppoo lavalla veti ainakin itseni aika hiljaiseksi. Olen koko päivän yrittänyt miettiä, mikä bändikavalkadi olsi herättänyt enemmän sekavia tunteita kuin eilinen, ja en oikesti ole keksinyt kuin kolme artistia/biisiä, jotka olisivat sopineet huonommin eiliseen juhlaan, kuin eiliset artistit:

- Mikko Alatalo ja "Puuhamaa"
- Idols-Ilkka Jääskeläinen featuring Kim Herold: "Ukko Nooa"
- Sepi Kumpulainen: "Petteri Punakuono-Joulu on taas-Sylvian joululaulu-Lumi teki enkelin eteiseen"-potpuri (extended 20 min. jazz version)

Siis jumalauta, Suomi on nykyään pullollaan hyviä artisteja ja bändejä, ja 100 000:n ihmisen ja muutaman miljoonan katsojan eteen raahataan näitä vastavoimapellejä, kulahtaneita ex-koomikkoja ja dokataanjeedokataanvittumäoonkännissä-räppäreitä? Ei jummarra. Kyllähän ton eilisen juhlan piti olla koko kansan juhla, ei jonkun anssisalmelan tai 13-vuotiaiden teinien (kaikki kunnia 13-v teineille) .

Ja jottei menisi aiheen ohi, niin Pasi Nurminen on niitä harvoja henkilöitä, jotka voivat tosissaan sanoa: "laskeuduin Helsinki-Vantaan lentokentälle kello sejase" ja todella tarkottaa sitä. Ansio sekin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kukahan noiden apinoiden palkat maksaa ja mitä helvettiä nämä pellet ylipäänsä tuossa organisaatiossa tekevät.

Nämä "apinat" ja "pellet" antoivat panoksensa siihen, että Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden 16 vuoden jälkeen. Juti antoi tämänvuotisten töittensä lisäksi henkilökohtaisen panoksensa kentällä myös siihen edelliseen mestaruuteen. Sitä nämä apinat ja pellet tekevät, ja heidän palkkansa maksaa Suomen Jääkiekkoliitto. Et sinä, et minä eivätkä "veronmaksajat", joten vittuako se sinulle kuuluu vaikka Juti ja Nupe soittaisivat joukkueen pukukopissa haitaria päällään seisoen, jos heidän työnantajansa katsoisi sen riittävän työpanokseksi ja palkan arvoiseksi.

Tosin turha lienee ylipäätään kirjoittaa mitään jollekin netin nimimerkille, joka suu vaahdossa solvaa toisia ihmisiä apinoiksi ja pelleiksi sen jälkeen kun nämä ovat yhdessä pelaajien kanssa tuoneet Suomelle MM-kultaa. Tai vaikka eivät olisi tuoneetkaan. Vaikka ei ylenmääräisestä kännisekoilusta pitäisi, niin kriittisyys ei tarkoita sitä, että kenelläkään olisi edes (tai erityisesti) netissä mitään oikeutta haukkua ja solvata toisia ihmisiä miten huvittaa. Mitään "keskustelua" se ei ainakaan ole, ja keskustelupalstahan tämä kaiketi edelleen on.

Mitä tulee krooniseen alkoholismiin toisessa viestissäsi, niin aika kovia väitteitä heität. Toivottavasti Nurminen tai Jutila eivät tätä lue, heillä olisi jo oikeus harkita syytteen nostoa perättömistä väitteistä ja herjauksesta. Vähemmästäkin on nostettu ja tuomioita langetettu. Ehkä olisikin paikallaan pari vastaavaa oikeusjuttua, niin saisi vähän nettifoorumeillekin pelisääntöjä.

Ja "maailma nauraa"? Niin varmaan. Maailmassa nyt on ylipäätään muitakin murheita kuin joku Jutin nilkkatulehdus ja Nurmisen kompastuminen, ja kukaan normaali ihminen ei tuommoisia jaksa märehtiä muutamaa hetkeä kauempaa, oli niistä mitä mieltä tahansa. Varmaan on netissä YouTube-videoilla osumia, mutta niin on millä tahansa mikä on hetken pinnalla, vaikka Pensseli-sedällä. Andy Warholin aikoinaan lanseeraamat "15 minuuttia julkisuudessa" ovat nykyisin lähinnä "15 sekuntia julkisuudessa", suuri yleisö ja tavalliset ihmiset eivät sen kauemmin näitäkään asioita jaksa pohtia.

Jatkoajan palstoilla luultavasti tätä asiaa jauhetaan vielä seuraavankin mestaruuden aikaan, vaikka se tulisi vasta toisen kuudentoista vuoden päästä. Tästä(kin) asiasta on nyt napistu jo sivutolkulla ja pari päivää putkeen takakireän moralisoinnin ja ylemmyydentuntoisen paremmuutensa tuottaman pyhän raivon syövereissä, kuten Jatkoajan perinteisiin kuuluu.

Kyllä, minustakin Pasi olisi voinut juoda vähemmän. Kyllä, Jutikin varmaan oli ottanut. Kyllä, Salmela oli tuhdissa kännissä. Kyllä, torijuhlissa soitettiin musiikkia, joka ei ollut kaikilta osin koko kansan juhliin paras vaihtoehto saatika perheen pienimmille sopivaa. Kyllä, Suomessa voisi kollektiivisesti näyttää jälkikasvulle parempiakin juhlimistapoja kuin kova kännäys ja ördäys - tosin on uskomattoman tekopyhää väittää, että yksittäinen kansanjuhla tähän asiaan tai lapsiin (save the children!) vaikuttaisi niin kauan kuin suomalainen juhlintakulttuuri rakentuu viikonloppu toisensa jälkeen paljon pahemmalle dokaamiselle, johon liittyy yleensä vielä perheväkivaltaa tai riehumista nakkikioskeilla ja keskustoissa.

Leijonien juhlinnan lieveilmiöt ovat lähinnä seuraus tästä pohjakulttuurista eivätkä sen syy. Ei kukaan lapsi turmellu, jos kerran 16 vuodessa "hassu setä" lavalla vähän horjahtaa, mutta lapsi voi turmeltua, jos omat vanhemmat tai muu ympäristö tinttaavat jatkuvasti, ja vanhemmat ovat joka viikonloppu kännissä tai krapulassa, kun täytyyhän sitä nyt ottaa jouluna ja sunnuntaina.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
MM-finaalin tuottama hetkellinen huuma ja ilo hälveni jo seuraavana päivänä. Olisi varmaan ollut taktisesti viisasta, jos monet olisivat jättäneet koko maajoukkueosioon kirjoittamisen kisojen jälkeen ja siirtyneet ansaitulle tai ansaitsemattomalle kesätauolle. Se olisi ollut itsellenikin varmaan taktisesti viisasta, olisi jäänyt kerrankin hyvä mieli ja hyvät tunnelmat JA:n antoisista maajoukkuekeskusteluista loppuun asti sen sijaan, että voiton jälkeen olisi alkanut kitkerä jankutus. Väärin selostettu, väärin juhlittu, väärin varmaan pelattukin, ja Jutille/Kalelle/Nupelle kenkää.

Taidanpa ottaa itse omasta neuvostani vaarin ja hiljalleen vetäytyä kesätauolle maajoukkueosiosta nyt kun kisat ja jääkiekkokausi ovat ohi. On sitä muutakin tekemistä ja seurattavaa kuin märehtiä MM-juhlien krapulaa. Seuraan joko maalin kuivumista tai TuTon pelaajauutisia, kumpi nyt onkaan vain hitaampaa ja hiljaisempaa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Niin no, eihän siitä ole puolta sanaakaan, että itse pääasia on mestaruus, ja tämä osin örvellykseksi mennyt biletys sitten vain pieni kauneusvirhe. En kyllä usko että siitä kovin kauan tullaan edes keskustelemaan, silti suurin osa kritiikistä on ollut ihan järkevää. Joukkue jo tälläisenään oli ihan ok, paria ylilyöntiä lukuunottamatta - eli olisi ollut tosi helppoa ajan tasalla olevan johdon vielä katsoa, että maanantai menee kunnialla edustustehtävissä (vaikkakaan ei enää selvin päin). Anyway, ehdoton pääasia on se, että Suomi voitti maailmanmestaruuden tuskallisen pitkän odotuksen jälkeen!!!
 
Suosikkijoukkue
Puolueeton lätkänseuraaja
Minusta tässä tapauksessa kärpäsestä on tehty härkänen. Varmasti jokaisen aikuisten sarjan voittajajoukkueen voitonjuhliin kuuluu alkoholi ja sen seurauksena erilaiset kommellukset - niin meillä kuin muuallakin. Jokaisessa joukkueessa on ihmisiä joilla homma menee överiksi. Leijonista ainoastaan muutamalla homma karkasi hieman käsistä ja loput käyttäytyivät yllättävänkin selvästi ottaen huomioon MM-voitonhuuman. Ei kai kukaan oikeasti odota että MM-kultajoukkueessa ollaan voitonjuhlissa vesilinjalla. Mielestäni tämä oli odotettavissa ja en itse yöuniani ole tämän takia menettänyt. Mitä tulee lapsiin ja nuoriin, he varmasti tutustuvat tavalla tai toisella alkoholiin - ei siinä Leijonia tarvita.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
MM-finaalin tuottama hetkellinen huuma ja ilo hälveni jo seuraavana päivänä.

Tunnustan ettei itselläni ole lähellekään hälvennyt, hymyilen usein hölmösti itsekseni, kesken työpäivän huomaan surffaavani youtubesta maaleja ja Mertarannan hehkutuksia. Tänään töiden jälkeen katsoin vielä kolmannen erän uudestaan. Ei minua nuo juhlinta-ylilyönnit ole kauheasti kiinnostaneet, enkä näe että niillä on enää varsinaisesti tekemistä Suomen pelaajien ja MM-kullan kanssa. Day three ja hyvä olo ei kuin jatkuu!!!
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Minusta tässä tapauksessa kärpäsestä on tehty härkänen. Varmasti jokaisen aikuisten sarjan voittajajoukkueen voitonjuhliin kuuluu alkoholi ja sen seurauksena erilaiset kommellukset - niin meillä kuin muuallakin. Jokaisessa joukkueessa on ihmisiä joilla homma menee överiksi. Leijonista ainoastaan muutamalla homma karkasi hieman käsistä ja loput käyttäytyivät yllättävänkin selvästi ottaen huomioon MM-voitonhuuman.

Mutta -95 pärjättiin kyllä selkeästi tyylikkäämmin vaikka yksinkertaisinkin huomasi että nautittu oli. Silti, tämä nyt on ihan detalji-juttu verrattuna itse mestaruuteen, ei kannata kenenkään polttaa pelihousujaan tai Ruotsin lippuja!
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
MM-finaalin tuottama hetkellinen huuma ja ilo hälveni jo seuraavana päivänä. Olisi varmaan ollut taktisesti viisasta, jos monet olisivat jättäneet koko maajoukkueosioon kirjoittamisen kisojen jälkeen ja siirtyneet ansaitulle tai ansaitsemattomalle kesätauolle. Se olisi ollut itsellenikin varmaan taktisesti viisasta, olisi jäänyt kerrankin hyvä mieli ja hyvät tunnelmat JA:n antoisista maajoukkuekeskusteluista loppuun asti sen sijaan, että voiton jälkeen olisi alkanut kitkerä jankutus. Väärin selostettu, väärin juhlittu, väärin varmaan pelattukin, ja Jutille/Kalelle/Nupelle kenkää.

Ilman sen kummempia henkilökohtaisuuksia, aika ohut on juhlijan selkäranka jos bileistä menee maku, tai tulee myrtsi jälkimaku, mökötyksen paikka ja marttyyrikuolema sen takia että joku hieman arvostelee örveltäjiä keskustelupalstalle. Hyppää ihmeessä sellaisen otsikon alle, jossa on vähän iloisemmasta aiheesta kyse, ei tartte koko kirjoittamista lopettaa. Tai sitten sinulla on kaljat loppu? Eli se on se varsinainen ongelma. Ei puhettakaan että Nurmisen käytös olisi ainakaan meikäläisen mestaruusintoa vienyt, tippaakaan. Pitää vain joskus ajatella muitakin kuin omaa kuppia, napaa, nuppia ja kullintuppia.
 
Suosikkijoukkue
Puolueeton lätkänseuraaja
Mutta -95 pärjättiin kyllä selkeästi tyylikkäämmin vaikka yksinkertaisinkin huomasi että nautittu oli.

Tuo on ihan totta, mutta pitää ottaa huomioon että tiedonvälitys silloin oli käytännössä lapsenkengissä verrattuna nykyiseen Internet- ja Youtube-aikaan. Uskon, että silloinkin jotain kommelluksia tapahtui, mutta ne pystyttiin pitämään salassa helpommin, koska ei ollut nettitv:tä, Youtubea yms. Toimittaja ehkä silloin pystyi jonkun hätäisen ja epäselvän kuvan ottamaan ja kirjoittamaan jonkinmoisen jutun mutta sellainen pystyttiin tarvittaessa helposti kiistämään joukkueen taholta kun todistusaineistona ei ollut esim. Youtube tai jonkun lehden nettitv.

Tuolloin 95 ei uutisoituja känniörveltämisiä ainakaan raportoitu, mutta homma meni siinä suhteen överiksi voitonhuumassa että Curre alkoi juoksemaan kaikenmaailman kissanristiäisissä ja ehkä keskittyminen valmentamiseen heikkeni. Myös pelaajiakin varmasti pyöritettiin kaikkialla. Lisäksi voitto nousi päähän silläkin tavalla, että muistaakseni Curre alkoi puhumaan julkisesti kolmen MM-kullan putkesta 1995-1997. Nyt en usko tämäntyyppiseen hurahtamiseen ja luulen että kohuotsikot jäävät lopulta melko pieniksi.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Mitenkäs sitten Nurminen tai kuka tahansa muu kasvattaa tuollaisessa tilanteessa omia lapsiaan? Meinaatko, ettei pitäisi pyrkiä parempaan? Näet homman kovin naiivisti ja mustavalkoisesti. Ei alkoholin kanssa käyttäytyminen ole kyllä/ei-valinta, joka tapahtuu pelkästään vanhempien toimesta.

Se on kuule ihan Nurmisen tai sen "kenen tahansa" oma asia ja ongelma. Nykyään tahdotaan lähes kaikki kasvatustyö sälyttää jonkun muun kuin vanhempien harteille.

Lukekaas kuulkaa nimim. Musta Nuoli kirjoituksia vähän niinkuin ajatuksella. On täällä joku normijärjelläkin varustettu kirjoittaja mukana.
 
Suosikkijoukkue
Puolueeton lätkänseuraaja
Ja kun vanhoja MM 1995 Kauppatorin juhlavideoita katselee niin ollaanhan siellä kännissä ihan samalla tavalla kuin nytkin. Tosiaan ehkä samantyyppisiä juttuja ei uutisoitu (kuten Nurmisen kaatuminen), mutta kyllä silloinkin varmasti läträttiin viinan kanssa aivan samalla tavalla. Nuo asiat eivät voitonjuhlissa koskaan muutu - ei meillä eikä muuallakaan.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Leijonat ovat tosiaan leijonia, joilla on oma erityisasemansa. Vaikka nyt on asiaa paheksuttu niin mitkä olisivat reaktiot jos vaikka maailmanmestari Matti Heikkinen olisi tullut Norjan koneesta rappaset alas ja vetänyt lipat punaisella matolla? Tai Minna Kauppi? En usko, että ymmärtäjiä olisi ihan samalla tavalla.

No tämä nyt jo ex-mäkihyppääjähän tässä taannoin veti vähän voideltua showtaan Lentoaseman terminaalissa ja hänen tapauksessaan sponsorit ja liitto vetivät asiasta ns. johtopäätökset
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Se on kuule ihan Nurmisen tai sen "kenen tahansa" oma asia ja ongelma. Nykyään tahdotaan lähes kaikki kasvatustyö sälyttää jonkun muun kuin vanhempien harteille.

Höpö höpö. Juuri tuo on laiskuutta ja vastuun välttämistä, kun ajatellaan kaikesta, ja etenkin niinkin isosta asiasta kuin lasten ja nuorison kasvattaminen, että "se on niiden oma asia ja ongelma", ettei itse tarvitse ottaa vastuuta siitä miten naapuri ja muut käyttäytyvät.

Jos olet ravintolassa perheesi kanssa ja viereiseen pöytään istuu känniääliöitä mölyämään ja kiroilemaan, pidätkö silloin suusi kiinni känniääliöiden suuntaan ja sanot lapsellesi "tuo on huonoa käytöstä"?

Ajattele rakentavasti, parhaat vaihtoehdot eivät ole känniääliöiden poistaminen ravintolasta tai tuppisuuna istuminen. Eikö kannattaisi silloin löytää joku välimuoto, esim. pyydät heitä vaihtamaan pöytää?
 

Diagonaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaisjoukkueet
No se on tosi harmillista, jos jollakulla menee fiilikset mestaruudesta sen vuoksi, että keskustelupalstalla arvostellaan parin joukkueenjohdon jäsenen käyttäytymistä niinä parina päivänä, jolloin heiltä odotetaan joukkueen johdon mukaista käyttäytymistä.

Nupen ja Jutin toilailut ovat hyviä naurunlähteitä, mutta kaiffareiden pitäisi sinä parina päivänä, kun heiltä jotain vaaditaan niin pystyä myöskin suoriutumaan. Eivät pystyneet ja koko organsiaatio tarvisi aikamoista tuulettamista. Me voitettiin hienon joukkueen ja hyvän valmennuksen takia (Jalonen, Matikainen).

Jutila on hengaillut ihan tarpeeksi kauan tuolla ja näemmä osa jatkoaikalaisista haluaa, että sinne pistetään Nurminen Jutille kaveriksi levittämään naamansa ja hengailemaan.

Lähinnä harmittaa se, että nämä känniääliöt vievät huomiota pois maailmanlaajuisesti siitä, että kuinka hieno joukkue tämä Jalosen joukkue oli. Jatkoajan turinoilla ei ole kellekään mitään merkitystä, mutta kun Kanadan ykkösmediassa Nurmisen laskeutuminen herättää saman verran huomioita, kuin Suomen voitto... Sillä on merkitystä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös