MM-kisat 2011: Päivä 6 (ke 4.5.2011)

  • 126 742
  • 806
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Eikö tuosta ikuisesta lupauksesta - hype huomioonottaen - nimeltään "Inkalta lohkee" Ruudusta päästä eroon? En syytä tekemättömästä maalista Koivun oivalluksesta, enkä taklauksista... mutta mitä vittua? Koivu ja Aaltonen on harvoin samalla aaltopituudella hyökkäyspäässä, mutta että Ruutu katoaa omassakin päässä? Ei helvetti. Nostaisivat edes sen Lahden tuonne ykköseen.

Kai se Granlund nyt tuon Lappeen Rannan urheilulupauksen* kanssa pääsee kastamaan.

(* olikos se Inka kori- vai lentopalloilija?)
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuskinpa Pulkkinen tuolla mitään sen erikoisempaa saisi aikaan, kun eivät saa liigan kovimmat maalintekijätkään.

Niin, sitä ei koskaan tiedä, mutta mielestäni Lahti ja Pihlström ovat molemmat vähän yksipuolisia pelaajia, kun vertaa vaikka Pulkkiseen ja Armiaan. Jälkimmäiset ovat vielä kuitenkin raakileita, mutta hyvin se Granlund tuolla vetää.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voiskos ton Ruudun nyt viskoa vittuun tuolta hiljalleen? Eikä vaan noiden parin paikan mokaamisen takia, vaan on muutenkin ollut jotenkin flegmaattinen kiekollisessa pelissä. Tosin vaikea siinä on kiekon kanssa paljoa pyöriä, kun on Koivu ja Aaltonen samassa kentässä, mutta sen takia olis hyvä saada kiekkoa nopeesti liikkelle ja laittaa helppoja syöttöjä.

Jäähyt rikkoo pahasti peluutusta. Immonen-Granlund-Kapanen vois olla 5 vs.5 pelissäkin toimiva ketju. Pesonen on ainakin kokoajan ihan pimennossa. Saa nähdä kuinka käy, Pavelec on kovassa iskussa.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Tai Suomen. Tai Nokelainen olisi jäähyllä parissa sekunissa.

Tai Noksu hankkisi vastustajalle jäähyn ja päästäisiin pelaamaan 5vs3.

Ei me GaDa olla Nokelaiseen kaatumassa.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Armia näytti U20-kisoissa miten maaleja tekee, ei mitenkään.

Ja Suomen A-maajoukkue näyttää juuri parhaillaan telkussa miten niitä maaleja oikeasti tehdään. Pulu olisi voinut olla mukana vaikka sitten pelkästään YV:llä viivassa.
 

J.Petke

Jäsen
Jotenkin pistää vituttamaan tuo pakkipari Coffey - Leetch eli Salmela - Lepistö.

Tuo pakisto yrittää pelata aivan liian kiekollista peliä kykyihinsä nähden.

Oi sitä aikaa kun Lepistö ja Salmela olivat niitä kolmannen pakkiparin miehiä.
 

Schadowan

Jäsen
Jalosen ongelma on ollut männä vuosina, ettei kovin hevillä tunaa noita kokoonpanoja. Saa nähdä millon on pokeria rikkoa tuo ykköskenttä, tai tuo onneton kakkonen. Kapasen Niko on muuten tähän mennessä ollut pettymys. Yleensä hän on tehnyt laitureistaan parempia, mutta ehkä nyt on niin sysipaskat laiturit, ettei vaan pysty:)
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Maalinteon vaikeus.

Olen tullut siihen johtopäätökseen, että koska Suomella ei ole yhtä paljoa taitoa kuin esimerkiksi tshekeillä, niin Suomi tarvitsee maalipaikkaan päästäkseen kaiken yrittämisen ja raastamisen. Ja kun maalipaikassa olet sata lasissa hullunkiilto silmissä, puristat mailaa joten ei siittä maalinteosta mitään tule kun käyt niin ylikierroksilla.

Maalinteossa tarvitaan rentoutta ja malttia. Tätä ei Suomalaisilta löydy.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Niin...?Eiks sillä oo hyvä veto suoraan syötöistä.

Nokelaisella? Kyllähän sillä on, muutaman kerran SM-liigassa tälläsi viivalta aika komeasti yläpömpeliin.

Pitää vain toivoa, että Salmela ja Niskala löytävät sihtinsä pukukopista, niin hyvä tulee.
 

rancid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tuskinpa Pulkkinen tuolla mitään sen erikoisempaa saisi aikaan, kun eivät saa liigan kovimmat maalintekijätkään.
Ei kuulu otteluketjuun, mutta eikö tuossa sinusta olisi kiva odotella, koska se Granlundin passi sille Pulkkiselle tulee siihen vetopaikkaan? ;)
Immonen ja Niskala Lepistön ja Salmelan tilalle tuohon ykkösylivoimaan ja kolmio pystyyn Koivun kanssa. voisi tulla jotain ratkaisuja myös toiselta puolelta.
Jotainhan tuossa on tehtävä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Suomen taklauksille tossa clipissä suuri myötähäpeän tunne tuli eikai niitä, meidän joukkueen taklauksia täydy noihin clippeihin laittaa, jos niitä ei ole.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Granlundin ongelma tulee siinä vaiheessa, kun ei ole syöttöpaikkaa. Ei ole vielä nopeutta ja voimaa vääntää pelaajien ohi niinkuin esim. Koivulla. Mutta harva pelaaja on yhtä vahva kuin Koivu. Tässä pelissä MG on joutunut heittämään pari kiekkoa maalille, kun muuta vaihtoehtoa ei ole ollut.

Tämä on tietenkin ihan totta. Granlundilla on kuitenkin aika hyvä ominaisuus se, että osaa ikään kuin jäädyttää tilanteen ylimääräiseksi sekunniksi, jonka aikana joku kanssapelaaja voi hakeutua siihen syöttöpaikkaan. Esim. se ekan erän passi Immoselle oli tuommoinen.

Mut ilman vääntövoimaa jää toki vaihtoehdot vähiin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tuskinpa Pulkkinen tuolla mitään sen erikoisempaa saisi aikaan, kun eivät saa liigan kovimmat maalintekijätkään.

Pulkkinen voisi kuitenkin epäonnistumisesta(?) ottaa opikseen ja saada kokemusta, ja olla seuraavissa arvokisoissa se ratkaisija, tai kenties vaikkapa 4-6 vuoden päästä se maalinsylkijä arvokisoissa, tai vaikkapa 10 vuoden päästä. Nämä "liigan kovimmat maalintekijät" tuskin siinä vaiheessa enää uraansa jatkavat. Ennemmin nuori huippulupaus kiikaritehoille kisoihin kuin ei-niin-nuori liigamies kiikaritehoille.

Lahdelle ja Pesoselle ei tunnu näissä kisoissa olevan käyttöä, ehkäpä jatkolohkon peleissä kokeillaan jotain muuta. Vaikka sitten Lajusta ja Joensuuta, sama se on, kuka siellä tehottomana vääntää kulmassa.

Ketjuja saisi sekoittaa kyllä muutenkin, mielellään jo nytkin. Komarov ylös ketjuhierarkiassa. Suht samat pisteet Leo iski KHL:ssä kuin Pesonenkin, miehet päittäin vaihtoon.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Barteckon perhepiirissä saatetaan olla toista mieltä, mutta OKT on kyllä hieno mies. Pikkumaissa pitää olla aina näitä kaiffareita, Ivanans ja Oliwa menee samaan kastiin, vaikka kiekkotaidot ei ihan samalla tasolla olekaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös