Keskustelua dance-musiikista ja -tapahtumista

  • 280 657
  • 1 522

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Moikka. Hiukan hiljaisempaa ollut lähikuukausina, mutta kulisseissa on painettu kovaa tahtia. Tänään illalla klo 23.00 tulee YleX:n Dj Orionin viikottaisessa tanssimusiikipläjäyksessä meikäläisen vuoro hypätä XmiXin puikkoihin. Luvassa on paljon uutta ja hiukan vanhempaa trancea, vahvoilla tech-vaikutteilla. Tune in!

18.3.2011 - DJ Orion @ YleX - XmiX Jussi Soro
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No nyt! Lauantaina 21.5 kaapelitehtaalla kohtuu helmi line-up.

Set times:
0130 - 0330 Richard Durand(Black Hole Recordings, NL)
2330 - 0130 Gareth Emery(Garuda, UK)
2200 - 2330 Cosmic Gate(Black Hole Recordings, GER)
2100 - 2200 First State(Black Hole Recordings, NL)
2000 - 2100 Alex O'Rion(Black Hole Recordins, NL)
1900 - 2000 Alex Kunnari(Black Hole Recording, Colors)

Erityisesti boldattu aiheuttaa jälleen kerran melkoista kiimaa. Cosmic Gate oli viimeksi yhden miehen voimin loistava. Durand uusi livetuttavuus jota odotan myöskin mielenkiinnolla.

Liput vissiinkin vain 16€ ja paikkana siis kaapeli joten paikalla 100% varmuudella.

e: lipunmyynti alkaa tiketissä 28.3 (PvD:n keikalta 26.3 saa myös ostettua)
 

tutzba

Jäsen
Sash kävi eilen piipahtamassa Hämeenlinnassa ja meno oli sen mukaista. Ennakkoon oli kovat odotukset, mutta vitutuskäyrä nousi melkeinpä heti kun Sash alkoi soittaa. Silloinhan lattialle rynnivät kaikki juuri täysi-ikäisyyden rajan ylittäneet pikkuliisat ja vittumarkot, eikä heillä raukoilla ole vielä mitään tajua mukavasta bilettämisestä. Yhdessäkin kohtaa joku lippispäinen Martti Ahtisaari -look-alike heitti tyhjän muovituopin voimalla taaksepäin kohti tanssivia ihmisiä. Toivottavasti ei osunut kehenkään, olisi nimittäin varmasti tehnyt kipeää. Muutenkin touhu oli heikkoa, tepsut hakkasivat kyynärpäillä ja kaatoivat juomiaan tanssivien ihmisten päälle jne. Tilanne parani sitten kun siirryin tanssilattian takaosaan, jossa oli fiksu touhua (lue: aikuisia ihmisiä).

Mitäpä itse keikasta sanoisi... olihan tuo taas 95-prosenttisesti sama setti mitä parina viime vuotena ollut Helsingin keikoilla, mutta jotenkin ei napannut. Sash voisi soittaa enemmän omia biisejä ja lopettaa sen iänikuisen put your hands up in the air -huutelun. Alussahan tuo toimii ja porukka lähtee mukaan, mutta eilenkin kun oli päälle kaksituntinen setti, niin mitäpä veikkaatte ketkä jaksoivat loppuvaiheessa nostaa käsiä? No minä tietysti, mutta ei muut.

Perjantaina 8.4. olisi K-System ja Orkidea täällä, mutta taitaa jäädä väliin. Harmi, olisi varmasti kova setti. Tosin eilisen perusteella taidan jättää kaikki vähän isommat tapahtumat väliin, jos ne täällä järjestetään.
 

tutzba

Jäsen
Pari helmeä lauantai-illan iloksi.

DIM & TAI vs John Dahlback - Lyposuct vs Pyramid

Tieston keikalla kuulin ensimmäisen kerran, unohdin pitkäksi aikaa ja taas löysin tänään. Loistavaa fiilistelyä, yksi parhaista.

Timmy & Tommy - Full Tiltin (Joint Operations Centre Remix)

Kuultu aikoinaan Orkidean keikalla 2009 ja siitä asti olen miettinyt, että mikä biisi on kyseessä. Nyt joku ystävällinen oli YouTubeen kommentoinut yhteen kuvaamistani videoista ja sitä kautta selvisi.

Edit: Sashin eilinen aloitus. Dejavu, anyone?
 
Viimeksi muokattu:

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

"Finlaaaand. Party peopleeeee.. These are mysterious nights... Come on.. Good morning Finland good morning party people.. You crazy people.. Ecuador.."

Minkä ihmeen takia musta tuntuu, että tämä on kuultu jossain? Same shit same face every night?

Noh mutta onhan se herra niin kingi, että ei auta valittaa.


Timmy & Tommy - Full Tiltin (Joint Operations Centre Remix)

Kuultu aikoinaan Orkidean keikalla 2009 ja siitä asti olen miettinyt, että mikä biisi on kyseessä. Nyt joku ystävällinen oli YouTubeen kommentoinut yhteen kuvaamistani videoista ja sitä kautta selvisi.

RyanSmyth ilmoittautuu :D Kysyin tätä muuten suorana Tapio "orkidea" Hakaselta, että mikäs tämän biisin nimi on kun on häirinnyt noin vuoden verran todella pahasti. Selvyys saatiin, on orkidean mielestä kuulemma "huikein rave-ralli pitkiin aikoihin".
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Jos laittaa yhteen Snoop Doggin ja David Guettan niin hittihän siitä syntyy..

Snoop Dogg - Wet (David Guetta remix)

Tää on aivan huikean hyvä biisi. Ekalla kuuntelukerralla kolahti jo samantien ja ajattelin, että onkohan tässäkin Guetta taustalla ja niinhän siinä oli. Tällä hetkellä on ihan sama kenen kanssa Guetta tekee yhteistyötä. Hitin ainekset ovat takuuvarmat.
 

#37

Jäsen
Tulipa käytyä Tivolissa tarkastamassa Paul van Dyk. Lava oli tällä kertaa mielestäni melko hölmösti aseteltu, mutta muutoin järjestelyt olivat onnistuneet yllättävän hyvin. Hirveitä tungoksia ei tullut ja liikkuminen oli tanssilattialla eturintamassakin melko vaivatonta. Lasinsirpaleet toki ärsyttivät ehkä vielä normaalia enemmän kun sattui itse olemaan selvinpäin liikenteessä..

Hyvää tykitystä oli kuitenkin, ja omaan makuun juuri sopiva setti. Kunnarikin veti alle poikkeuksellisen hyvän setin!

21.5. sitten Kaapelille, toivottavasti ei tällä kertaa tarvitse tehdä perinteistä Tiger/Onnela -siirtotemppua. Visaa eivät huolineet, joten liput jäivät eilen vielä ostamatta.

Muutama helmi eilisillalta:
Underworld - Always Loved A Film (Michael Woods Remix)
Filo & Peri with Eric Lumiere - Soul & The Sun (Giuseppe Ottaviani Remix)
Matt Darey pres Urban Astronauts feat Kate Louise Smith - See The Sun (Aurosonic Remix)
Aly & Fila Feat. Sue Mclaren - I Can Hear You
Markus Schulz feat Dauby - Perfect (Agnelli & Nelson Remix)
 

tutzba

Jäsen
Tiesto - Zero 76

Uutta Tiestoa. Aivan loistava! Vaatisi jopa teinisydämen käyttöä, mutta siihen en alistu. Facebookissa sitten ne.

LMFAO - Party Rock Anthem

Hoho, huikeaa bilemeininkiä taas kerran.

Getter Jaani - Rockefeller Street (Sunny Dee remix)

Euroviisuilua etelänaapuristamme Virosta. Alkuperäistä biisiä en jaksa kuunnella, koska se voisi olla huonompi kuin tämä.

Skrillex - Bad Romance

Lainaanpa Youtuben erästä kommenttia, joka kuvailee aika hyvin biisiä. "No description necessary."
 
Viimeksi muokattu:

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Jooh. Etta sellaiset 7 paivaa takana Miamissa. 10+ tapahtumaa, 50+ nahtya artistia, mojitoja ja kauhea darra. On naita pahempiakin hetkia ollut..

Itse viikosta sen verran etten ole elamastani paremmin aikaisemmin nauttinut.. Underworld ylivoimaisesti parasta mita olen koskaan nahnyt. Huuh! Ehka lisaa myohemmin, nyt voisi kait vahan nukkuakin...
 

Snagari

Jäsen
Jooh. Etta sellaiset 7 paivaa takana Miamissa. 10+ tapahtumaa, 50+ nahtya artistia, mojitoja ja kauhea darra. On naita pahempiakin hetkia ollut..

Itse viikosta sen verran etten ole elamastani paremmin aikaisemmin nauttinut.. Underworld ylivoimaisesti parasta mita olen koskaan nahnyt. Huuh! Ehka lisaa myohemmin, nyt voisi kait vahan nukkuakin...

Olen järjettömän kateellinen. Voisin tähän paikkaan vaikka kertoa tämän hetken säätietoja paikkakunnalta, mutta se saisi minut minut masennuksen partaalle. Kerroppa ihmeessä lisää, kun vaan olo sen sallii!
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Buah. Pari paivaa nukuttu putkeen ja energiataso alkaa pikkuhiljaa palautumaan normaaliin. Kirjoitetaan nyt pieni tiivistelma kun Snagari sita kerran pyysi.

Paikalle saavuttiin hyvissa ajoin maanantaina ilman sen suurempia suunnitelmia kyseiselle ja seuraavalle paivalle. Asetuimme taloksi majapakkaamme ja chillailtiin altaalla keskiviikkoaamuun asti maistellen suuria maaria mojitoja ja yrittaen nukkua unta varastoon.

Keskiviikkona suuntasimme puolen paivan aikoihin Shelbornen hotellin altaalle jossa DJ Mag runttasi viikon kayntiinsa kera Dennis Ferrer, A-Trak, Joachim Garraud, Dubfire, James Zabiela, Carl Craig etc etc. Viba oli enemman kuin jees, oli tarpeeksi valjaa eika tilaa tarvinnut etsia missaan vaiheessa. Tulimme mestoille sen verran aikaisin etta laitoimme 'majapaikan' pystyyn altaan vierelle ja olimme siina sitten iltaan asti. James Zabielan setin puolessa valissa oli pakko lahtea asunnolle vaihtamaan ykkosia ylle ja korkkaamaan Laidback Luken Super You and Me - bileet LIVissa kera Sydney Samsonin, Congorockin ja Skrillexin. Kyseinen paiva on varmaan yksi parhaimpia paivia elamassani. Luoja varjele etta LIV on upea paikka. Laidback Luken setin loppuvaiheilla kotiin, kello noin seitseman aamulla.

Torstaina nopeasti aamusta tsekkaamassa Beatportin allasbileet Gansevoortin altaalla ja siella tuli nahtya Sub Focus, Adrian Lux ja Nicky Romero. Sielta asunnolle takaisin josta lahdimme suorilta Ice Palaceen Above & Beyondin Anjunabeats kekkereihin. Taalla rokkasi Kyau & Albert, Gabriel & Dresden, Jaytech, Above & Beyond, Cosmic Gate, Super & Tab seka Mat Zo. Tosin, Tabia ei nakynyt missaan, joten Super8 veti yksin keikan lapi. Kiksua lapi illan ja aamun.. Asunnolla taisimme olla aamukasin aikaan. Ei voi muistaa. No, puolenpaivan aikoihin kuitenkin taas uusiin kekkereihin. No Sugar Added @ Nikki Beach, siella viihdyimme neljaan asti josta sitten lahdimme taksilla kohti Ultra Music Festivalia. Siella menikin sitten makoisasti seuraavat kolme paivaa oikein huolella. Aamusta iltaan. Underworld, Royksopp, Joachim Garraud, The Chemical Brothers, Trentemoller, Skrillex, Deadmau5, Armin Van Buuren's ASOT500-celebration, Moby, Erick Morillo ja lista vain jatkuu ja jatkuu.. Aivan huikeita esityksia ja Underworld seka The Chemical Brothers rajayttivat pankin aivan totaalisesti. Kun taas Tiesto.. Voi voi. No, jotkut tykkaa. Jotkut ei. Pienena miinuksena Deadmau5 esiintyi Underworldin jalkeen (ehka olisi pitanyt menna toisinpain..) ja nailla kakaroilla ei ollut harmainta aavistustakaan kuka soittaa kun odottivat hiirta.. No, jenkeissahan EDM on varsin nuori kantaeurooppaan nahden joten varmaan tama on jokseenkin ymmarrettavaa. Underworldin setin lopussa alkoi sitten kauhea ryysis eteen kun jannut halusi paasta katsomaan uutta tulokosta. Suosiolla taaksepain ja Deadmau5in paasi nakemaan kauempaa. Eipa siina ongelmia tule kun jaksaa vahan miettia pelisuunnitelmaa ja osaa ennakoida miten kakarat kayttaytyy. Hyvinhan siella selviaa.

Kaiken kaikkiaan, jalleen kerran, elamani parhaat pirskeet ja countdown ensi vuodelle on taas alkanut. 354 days and counting.

Jotain videokuvaa (ei omaa kuvaa, kamera pysyi aika visusti taskussa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta..)


Skrillex @ LIV 3/23

Above & Beyond @ Ice Palace
No Sugar Added @ Nikki Beach
Ultra Music Festival - Underworld
Ultra Music Festival - The Chemical Brothers

seka..

BEARDYMAN @ ULTRA!


Ja niin. Taisi tulla unta koko viikon aikana vajaat 20 tuntia..
 

tutzba

Jäsen
Basto - Gregory's Theme (Asino Di Medico Remix)

Nyt on syvää menoa. Aivan loistava tuo pimputtelukohta, nousee melkeinpä jopa PPK:n tasoiseksi.

Deniz Koyu - Lose Control

Menisi loistavasti etkoilla taustamusiikkina, ei välttämättä niinkään missään teinihelvetin tanssilattialla. Tässäkin hyvää tiluttelua. Löytää tiensä soittolistalle Baston tavoin.

Mario Bischin ft. Revolt Klan - Id Lover
Revolt - Wanna Be Number One

Edwardmayamaista herkistelyä. Vähän latteita, mutta toisaalta näissäkin on joku koukku kun jää päähän pyörimään.

John Dahlback - Back to the Dancefloor

:peukku:
 
Viimeksi muokattu:

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Deniz Koyu - Lose Control

Menisi loistavasti etkoilla taustamusiikkina, ei välttämättä niinkään missään teinihelvetin tanssilattialla. Tässäkin hyvää tiluttelua. Löytää tiensä soittolistalle Baston tavoin.

Joskus muinoin laittamani Dave Darellin versio hakannee tuon alkuperäisen "by far".

Muutamia viime päivinä kovasti soineita:

Nadia Ali - Rapture (Avicii Remix)

Inna - Sun is up Tulis jo kesä!

Ørjan Nilsen - Mjuzik Eargasm.

Marcus Maison & Will Dragen - Road To Euphoria NONYT!

Pari pakollista Gareth Emeryä. Toki loistavia.
Gareth Emery - I Will Be The Same (feat. Emma Hewitt) [Dennis Sheperd remix]

Gareth Emery - Too Dark Tonight (feat. Roxanne Emery) [John O'Callaghan Remix]

Ainiin ja tokihan tämäkin pitää tänne laittaa:
ATB with Dash Berlin - Apollo Road
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös