Välierät 2011: KooKoo - Sport

  • 105 218
  • 367

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos KK tämän sarjan vie nimiinsä, toivon sen nousevan liigaan. Sitä mestis nyt tarvitsee kipeästi, sarjanousijaa.

Toisaalta jos KooKoon kannalta kävisi niin huonosti, että Sport voittaa tämän sarjan niin toivon todella, että Sport hoitaisi tällä kertaa itsensä myös liigaan. Toinen loppuottelija lienee kuitenkin farmi-Jukurit, jonka pääsy ylipäätään liigakarsintaan latistaisi karsinnat kertaheitolla. Kävi tässä sarjassa siis miten tahansa niin toivon, ettäkeväällä juhlitaan liiganousua joko Kouvolassa tai Vaasassa. Tekisi kokonaisuudessaan pelkästään hyvää suomalaiselle jääkiekolle.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Kookoon liike on liikaa Sportille.
Tästä saanen olla erimieltä. Jos Sport ei suosikki-KooKoolle pärjää, niin en millään jaksa uskoa, että johtuisi liikkeen puutteesta. Sitä kun Sportilta tuppaa kyllä riittämään. Henkilökohtaisella taitotasolla ja kokemuksella näkisin paremminkin KooKoon vievän Sporttia.

Uskoisin kuitenkin, että tiukkaa tulee olemaan ja kolmesta ei mene poikki. Runkosarjassahan taisi voitot mennä aina kotijoukkueille, joten sen pohjalta voisi kuvitella KooKoon olevan vahvoilla. Sportin puolesta puhuu paineettomuus. Rennolla ja iloisella peli-ilmeellä mehupurkkikaan ei ole mahdottomuus.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hieno sarja varmasti tulee KooKoo-Sport välieristä. Saattaa olla, ettei mene ihan suoraan kolmella voitolla Sportille. Ratkaisuksi muodostuu kouvolalaisten paineen alaisena pelaaminen, ja sitähän he eivät tunnetusti osaa. Tuntuu jo nyt puntit tutisevan, ainakin faneilla, kun niin räikeää provoilua on joka ketjut pullollaan.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Tosi mielenkiintoinen välieräsarja tulossa. On kyllä tosi epänormaalia näin Sport-kannattajana lähteä välieriin selkeänä haastajana ja rennohkolla mielialalla. Voittoa toki toivoo, mutta pronssipeliin jääminen ei missään nimessä ole häpeä.

Ei tässä moni asia puolla Sportin voittoa, mutta jos tässä pitää muutamia vahvuuksia luetella niin sanoisin, että puolustuspelin tiivistyminen on niistä ainakin yksi. KooKoo on toki kaikilla mittareilla eri tason joukkue kuin LeKi, mutta sen uskaltaa sanoa, että jos Sport pelaa hyvällä tasollaan, se on tosi vaikea voitettava tällä hetkellä. Sport pelasi maalinedustaa LeKiä vastaan todella hyvin ja melkein sitä paremmin se karvasi ja ohjasi keskialueella. Okei, KooKoon alakerta on osittain aivan eri tasolla kuin LeKin vastaava ja varsinkin Kouvolan jäähallin lentokenttäjäärata ei tue munaravikarvausta. Puurula oli hyvä, mutta aika vähän hän joutui venymäänkin. Venyi tottakai silloin oli tarve. Se on hyvän veskarin merkki.

Ratkaisuvoimaa Sport on saanut runkosarjaan nähden rutkasti lisää, sillä Nabb, Bergman ja Jaatinenkin voidaan laskea aika tuoreiksi Sport-hyökkääjiksi. On ollut hyvä, että nimenomaan profiilipelaajat saivat onnistumisia LeKiä vastaan.

Alakerta ei oikein joutunut paineen alle LeKiä vastaan, koska Sport dominoi kiekkoa valtaosan ajasta. Tässä on yksi akilleen kantapäistä. Toinen on edelleen tehottomuus, vaikka eilen viisi maalia onnistuttiinkin tekemään. Kahdessa ekassa matsissa LeKi roikkui aivan suotta iskuetäisyydellä, vaikka Sport dominoi tapahtumia.

On jännä nähdä, miten Sport lähtee pelaamaan KooKoota vastaan. Annetaanko siellä painetta kovaa vain tietyille puolustajille vai kaikille vai lähdetäänkö suosista ohjaamaan? On sanomattakin selvää, että Gärdströmit ja kumppanit murtuu paineen alla Niemeä ja Pabloa helpommin.

Sport pelasi LeKi sarjassa ennätyksellisen puhdasta kiekkoa. Tuoko liiga-KooKoo mukanaan myös tuomarit? Tämä on iso kysymys, koska erikoistilanteissa KooKoon on Sportia edellä aivan älyttömästi.

Hieno sarja tulossa. Suurin haaste Sportilla on selkeästi se, että uskovatko he itse mahdollisuuteen voittaa. Ensimmäisessä KooKoo-Sport-matsissa tällä kaudella Sport pelasi ajoittain loistavaa lätkää ja tähtisikermä oli hätää kärsimässä. Siihen pari onnekasta pomppua ja tuomareilta paskaa viheltämistä ja kotijoukkue keräsi helpon voiton. Tähän ei ole varaa nyt, vaan alusta saakka pitää olla halu viedä sarja.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Kaippa Kouvolaan saa maanantaina lippuja ovelta vai pitääkö laittaa Mapsu asialle?

Tipsinä voi kertoa, että kannattaa välttää pääoven lippupisteitä. Karmeat jonot ja hidas palvelu. Hallin kulmissa olevista sivuovista pääsee pienemmällä vaivalla sisään.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuntuu jo nyt puntit tutisevan, ainakin faneilla, kun niin räikeää provoilua on joka ketjut pullollaan.

Tämän provoilun on mikkeliläiset aloittaneet jo viime keväänä, joten ei tarvinne yhtään ihmetellä siellä suunnalla, jos teille tulee samalla mitalla takaisinpäin. Sitä saa mitä tilaa. Fiksuille vaasalaisille en ole kenenkään havainnut yhtään provoilevan.
 

Fordél

Jäsen
Saat olla. Ajoittain Kookoon liike on ollut liigatasoa. Sitä liikettä tulee näkymään pian Vaasaankinpäin.

Itse en usko, että KooKoo voisi liikkeellä lyödä Sportia. KooKoon vahvuudet tulee olla paremmassa taitotasossa ja kiekollisessa pelissä, pelin organisoinnissa sekä kokemuksessa. Jos luistelukisaan lähdetään niin siinä Sport voi hyvinkin viedä voiton. Sport voi voittaa sarjan taas tiiviillä viisikkopuolustuksella ja nopeiden vastaiskujen kautta sekä yleisellä hämmennyksellä. Jos KooKoon pelaajien asenne ei ole kohdillaan ja kiekon kanssa lepsuillaan, käyttää Sport taatusti kiekon riistot hyödyksi. KooKoo on myös Sportia kokeneempi, mutta onko se henkisesti vieläkään tarpeeksi vahva käsittelemään paineita? Mielestäni tässä on yksi ihan selkeä sarjan ratkaisukohta. Sportilla ei ole kuin voitettavaa, mutta KooKoolla ei ole kuin hävittävää. Jos KooKoo pystyy käsittelemään paineet ja pelaamaan juuri sitä peliä, jota se on koko kauden treenannut niin sitten sarjan voitto tulee Kouvolaan.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Kun kerran Laser on ulkona, löytyy tästä parista suosikkini Mestiskevääseen. Toivon mukaan tästä sarjasta jatkoon mennyt voittaa koko shown ja etenee liigakarsintaan.

Toinen välieräpari ei kyllä jaksa kiinnostaa tippakaan, lähinnä Jukureiden takia.

Näin ulkopuolisen silmin toivon siis joko KooKoon tai Sportin pääsevän karsintoihin, syystä että molemmat seurat ovat kuitenkin mielenkiintoisia, kiinnostavia ja ennenkaikkea kannatajarikkaita seuroja.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Runkosarjan kouvolan vierailut eivät ole kovin hyvää vertailua tuleviin otteluihin, sillä Sport on vahvistunut aika merkittävästi vierailuiden jälkeen. Puntit ovat mielestäni aika tasan. Jos Sport onnistuu karvauspelissään samalla tavalla kuin leki sarjassa, on se vahvoilla. Sportin liikkeen pitää tosin säilyä 60min ja jäähyltä pitää pysyä poissa. Sportin pitää ladata täysillä ensimmäiseen peliin ja ottaa the steal. Jos näin käy niin sarja viedään 3-1.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Älä usko. Sama vauhti kuin Kookoo-Jukurit pelin ekassa erässä, ja järki+pelikuviot hallussa, auttaa muutamiin ratkaiseviin maaleihin.

Ootkos sitten Sportin pelejä nähnyt? Sportin liike esim. karvauksen aikana on parhaimmillaan sitä ettei vastustajan puolustajat ehdi kissaa sanoa kun joku jo kopsuttelee mailaan.

Mahtava välieräsarja tulossa! Sportin vahvuus on nimenomaan liike ja tiivis viisikkopuolustaminen. KooKoolla taas vahvuuksia onkin sitten enemmän. Maalivahdeista kun puhutaan niin voi melkein sanoa että sarjan kaks parasta veskaa luukulla (olettaen että Rämö on pelikunnossa).

Ja JÄRVINEN on pelannut hyvin playoffeissa. Saattaa olla tärkeäkin lenkki ykkösen hyökkäysorientuneiden Höllin ja Jaatisen keskellä. Järvinen eilenkin teki tosi viisasta (mutta useimmille näkymätöntä) duunia. Vaikkei ole messias kiekon kanssa niin tasapainottaa ykköstä selvästi.

Toiveissa tietenkin on että Sport voittaisi, mutta suosikkihan on selvästi KooKoo. Kuparisaaren hornankattilassa on hyvät mahikset voitot napata, mutta vieraslentokentältä saattaa hyvinkin olla vaikeeta. En sitten tiedä mitä Stögö keksii? Ennen LeKi peliähän Sport harjoitteli harjotushallin pienessä kaukalossa johtuen LeKin kotijään pienestä koosta... Mutta nytkö Sport käy harjoittelemassa Pesäpallo"stadionin" isolla jäällä? :)

Joka tapauksessa, parempi voittakoon. Mikäli KK vie niin toivon todellakin että finaalitkin menis KK:n nimiin. Hyppään suoraan Bandwagoniin. Mutta eipäs nuolla ennenkuin tipahtaa :)
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Joka tapauksessa, parempi voittakoon. Mikäli KK vie niin toivon todellakin että finaalitkin menis KK:n nimiin. Hyppään suoraan Bandwagoniin. Mutta eipäs nuolla ennenkuin tipahtaa :)

Uskomatonta, että tämäki päivä on koittanut. Minäkin hyppään suoraan Sportin bandwagoniin, jos onnistuvat KooKoon tiputtamaan. Onhan se jääkiekon kannalta paras, että liigakarsinnassa Mestistä edustaa uskottava kiekkoseura, eikä mikään tuhat ihmistä per ottelu vetävä farmiseura.
 

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joka tapauksessa, parempi voittakoon. Mikäli KK vie niin toivon todellakin että finaalitkin menis KK:n nimiin. Hyppään suoraan Bandwagoniin. Mutta eipäs nuolla ennenkuin tipahtaa :)

Samoilla linjoilla toisin päin vain. Jos Sport voittaa niin hyppään siinä tapauksessa suoraan Sportin Bandwagoniin. Olisi kiva nähdä kunnon liigakarsinnat, joissa toisena osapuolena olisi joko KooKoo tai Sport. Jukurit ei nyt vain voisi vähempää kiinnostaa. Jukureiden takia tuo toinen välieräpari ei kyllä herätä yhtään kiinnostusta.
 

Rankkari

Jäsen
Ootkos sitten Sportin pelejä nähnyt? Sportin liike esim. karvauksen aikana on parhaimmillaan sitä ettei vastustajan puolustajat ehdi kissaa sanoa kun joku jo kopsuttelee mailaan.

Kaksi keskinäistä peliä, ja niissä oli Sport Kookoota jäljessä liikkeessä. Syvältä karvaaminen Kookoon pakkeihin on ollut yksi Kookoon heikkouksista. Siihen ei tarvitse olla sarjan liikkuvin joukkue.
 
Suosikkijoukkue
Punavalkoiset Vaasan Ylpeydet
Kevät 2004 18. päivä maaliskuu. Sport kohtasi KooKoon puolivälierien viidennessä ottelussa. Sport johti ottelua jo 2-0, mutta KooKoo tasoitti 2-2. Kolmannen erän puolivälissä tapahtui jotain, joka ratkaisi sarjan ja vituttaa Sportin kannattajia tänäkin päivänä. Sportin pelaaja, ex-KooKoo Antti Karhula syötti uskomattomalla tavalla Reino Soijärvelle, joka oli Sportin maalin edessä ja pisti kiekon pussiin. Maalin jälkeen (vai ennen?) Gootti veti kuolevat joutsenet ja matsin jälkeen osa KooKoon pelaajista vilautteli senttereitä kohti fanikatsomoa, kun Sport sai jälleen kerran pettyä kauteen.
.
.
.
Iltalukemista:

Kevät 2004: Puolivälieräpari: Sport-KooKoo

Täältä voi käydä lukemassa Jatkoajan ko. pelin raportin :
18.3.2004 Sport-KooKoo 2-3 (2-0,0-1,0-2), raportti - www.jatkoaika.com
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Suorastaan raikkaan vapautunut fiilis ennen välieräsarjaa, syistä jotka moni Sport-kannattaja on ketjussa jo maininnutkin. Kausi on jo mennyt urheilullisesti paremmin kuin ennakoitiin, ja kassaan saataneen tällä kertaa oikeastikin rahaa eikä vain mielikuvia.

Kova sarja tiedossa, ja herättää mielenkiintoa valtakunnallisestikin. Sportin taustalla ei nyt ole mediapersoonia, ja sitäkautta lausunnotkin ovat kuivakkaan asiallisia. Kouvolan puolelta Hakkarainen ja tietenkin Tami voivat halutessaan sanavalmiina henkilöinä saada aikaan ylimääräistä kuhinaa ja näkyvyyttä. Enkä tarkoita mitään skandaaleita tai kohu-uutisia.

Hyvää analyysiä on ketju jo pullollaan, ja jostain kumman syystä tämän parin otteluketjuja on tavallista viihdyttävämpi lueskella.
Itse kiteytän otteluparin asetelman yhteen pelaajaan molemmista joukkueista, jotka samalla edustavat joukkuettaan kokonaisuutena; eräänlainen keskiarvopelaaja siis.

KooKoo/ Mikko Liukkonen
-Kokenut, tasaisen varma
-Välillä näkymätön, mutta ei erityisen suuria heikkouksia
-Ns. paikka ja maali-mies
-Kiekkovarmuus huippuluokkaa; laatta ei pyörähtele lavassa


Sport/ Mika Halava
-Nuori, nopea luistelija ja ahnas karvaaja
-Taitava pelaaja, joka pystyy kieputtamaan lähes koko vastustajaviisikon pyörryksiin
-Luo kovalla työllä maalipaikkoja, mikä näkyy silti harvoin tulostaululla
-Ns. koohottaja, ei aina hoksaa ketjukavereitaan


Eli lähtökohtaisesti KooKoo on suosikki kokemuksensa ja perusvarmemman pelinsä ansiosta. Sportilla on mahdollisuutensa liikkuvuutensa ja nyttemmin myös kärkihyökkääjiensä löytyneen maalivainun ansiosta. Mahtava sarja tiedossa!
 

Kix71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
En sitten tiedä mitä Stögö keksii? Ennen LeKi peliähän Sport harjoitteli harjotushallin pienessä kaukalossa johtuen LeKin kotijään pienestä koosta... Mutta nytkö Sport käy harjoittelemassa Pesäpallo"stadionin" isolla jäällä? :)
Todettakoon että Sport on harjoitellut useasti kauden aikana harjoitushallin puolella. Tämä varmaan kustannussyistä kun tuntihinta on halvempi harjoitushallin puolella. Ja jää paljon parempi.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kerrankin meillä ei tässä vaiheessa ole, kuin voitettavaa. Lasken sarjan suosikiksi ennakkoon KooKoon, joka ei liene kellekään yllätys. En silti menisi päätäni lyömään pantiksi, etteikö sarjan voittaja voisi löytyä myös Vaasasta.

Jos jotain vertailua pitäs ranskiksin vetää, niin olisko alussa jotain tällästä:

Sport:
+ puolustus nopeampijalkainen, mitä KooKoon
+ Puurula on jumala
+ Bergman alkaa saamaan liikettä niveliin
+ paineettomuus tuo ison edun
+ joukkueella älytön fiilis päällä ja se voi viedä pitkällekin
+++++ kotipelit ja yleisön tuoma SUURI etu

- kokematon rosteri
- maalintekovaikeudet
- yv paskaa
- jaksetaanko uskoa omaan tekemiseen ja miten kestetään ja osataan käsitellä tappiotilanteet

KooKoo:
+ rutinoitunut ja kokenut joukkue
+ Pasi Järvinen
+ laaja maalintekomateriaali
+ fyysisyys huomattavasti Sportia kovempi
+ joukkueen tasainen kausi takana, ei notkahduksia juurikaan

- riittääkö puolustuksen nopeus Sportin nopeajalkaisten hyökkääjien vauhdissa, vaikka täällä osa on liikettä hehkuttanutkin
- maalivahtipeli kysymysmerkki, mikäli Rämö ei pysty pelaamaan
- Jos Rämö pelaa, on alanurkkavedot kankealle maalivahdille olleet syöpääkin vaikeammat voitettaviksi
- paineet ja voittamisen "pakko"


Kyllähän se KooKoo on selvä ennakkosuosikki ja olen jo nyt tyytyväinen meidän saavutukseen sekä ennen kaikkea siihen, mitä lähemmäs kevättä ollaan tultu, on pelikin kehittynyt jatkuvasti oikeaan suuntaan. Ensi kaudella tätä porukkaa voi olla todella paha voittaa, jos suurin osa meidän roolipelaajista saadaan pidettyä.

Parempi voittakoon....Toivon sarjan voittajan vievän koko paskan ja vielä liigajoukkuettakin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
- jaksetaanko uskoa omaan tekemiseen ja miten kestetään ja osataan käsitellä tappiotilanteet
Toi oli hyvä pointti. Etenkin siis vieraskentällä erittäin tärkeä asia. Nuorilla jätkillä pitäisi riittää uskoa siihen, että KooKoo voidaan kaataa vieraissakin, kun vaan jauhetaan sitä omaa hyvää peliä.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvää analyysiä on ketju jo pullollaan, ja jostain kumman syystä tämän parin otteluketjuja on tavallista viihdyttävämpi lueskella.

Parempi voittakoon....Toivon sarjan voittajan vievän koko paskan ja vielä liigajoukkuettakin.

Näihin mielipiteisiin on helppo yhtyä. KooKoo-Sport ottelupari on parasta herkkua, mitä mestistasolla on tarjolla. Vielä parempi olisi ollut, jos nämä joukkueet olisivat kohdanneet vasta finaalissa, mutta voittaa tämän sarjan kumpi tahansa niin toivottavasti kyseinen joukkue etenee aina liigakarsintoihin asti ja mielellään jopa liigaan asti.

Vastakkain nähdään kaksi sarjan parasta maalivahtia Puurula vs. Rämö. Lisäksi kaksi joukkuetta, jotka vetävät eniten yleisöä jäähallien lehtereille. Erittäin tiukka ottelusarja luvassa. Sport on parantanut kauden edetessä peliään. Hyökkäyksestä löytyy kovia pelaajia tähän sarjaan mm. Bergman, Nabb, Hölli, Jaatinen, Suonpää ja Takala. Puolustus on KooKoon puolustusta nimekkäämpi mm. Heikkinen, Immonen ja Uitto ovat kovia tekijöitä tähän sarjaan.

Jos Rämö ei pysty pelaamaan KooKoon maalilla niin vaakakuppi kallistunee siinä tapauksessa Sportin eduksi.

Veikkaan kuitenkin, että tässä ottelusarjassa pelataan viisi peliä ja viimeinen ottelu ei ratkea vielä varsinaisen peliajan puitteissa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
- riittääkö puolustuksen nopeus Sportin nopeajalkaisten hyökkääjien vauhdissa, vaikka täällä osa on liikettä hehkuttanutkin
- maalivahtipeli kysymysmerkki, mikäli Rämö ei pysty pelaamaan
- Jos Rämö pelaa, on alanurkkavedot kankealle maalivahdille olleet syöpääkin vaikeammat voitettaviksi
- paineet ja voittamisen "pakko"

Ihan hyviä hakuja. Tosin taidan olla niitä hehkuttajia, joille tämä KooKoon puolustuksen nopeuden puute ei avaudu. Isoja jannujahan siellä on, mutta kyllä noilla suurimmalla osalla putki kulkee ihan mallikkaasti ja ei KooKoo ole oikeastaan tällä kaudella pelejä tuosta mainitusta syystä liiemmin hävinnyt. Vaikeuksia on välillä ollut, koska alakerrasta pyritään pääsemään pelaamalla pois paineenkin alla, mutta pitkässä juoksussa tuo on osoittautunut roiskimista toimivammaksi tavaksi, koska palvelee selkeästi enemmän kädellisiä hyökkääjiä. Erotuksena Vlado-ajan itsetarkoituksellisesta kiekottelusta omissa, niin nykyisin nuo pakki-pakit tuntuvat palvelevan peliä ja niiden pääpointti on lopulta aina hyökkäyksen käynnistäminen. Esim. Gärdistä huokuu se, että iso ukko taitaa olla pitkästä aikaa todella kovassa kuosissa, koska sen verran vaivattomasti eilenkin luistin liikkui. Himovuoresta olisin ehkä ainoastaan huolissani tässä mainitussa mielessä, mutta runkosarjan tehotilaston +17 rauhoittaa kuitenkin jollain lailla.

Kuten jo tuolla aikaisemmin kirjoitin, niin ihan rehellisesti uskon Sportin voittavan sarjan, jos Rämö ei pelaa. Samasta syystä olen ihan luottavainen siihen, että kyseisen herrasmiehen pelatessa Sport myös kaatuu ja en oikein osaa olla huolissani noista alanurkista. Tässä en näe kyllä mitään heikkoutta.

Sen sijaan sarja ratkennee suurelta osin sen perusteella miten mustaoranssit pystyvät käsittelemään tavoitteiden asettamat paineet. Toivotaan, että pystyvät. Runkosarjan loppu oli heikohko jakso ja piikkipaikka ryssittiin omilla otteilla, mutta silti Laser-sarja hoidettiin vain ns. alta pois, ajoittain aika virkamiesmäisestikin, joka tavallaan lupaa ihan hyvää. Tarvittavat voitot haettiin ja ne irtosivat kuitenkin melko peruspelillä, joka ei kuluttanut kovinkaan paljon joukkuetta. Peli ei ollut varovaista käsijarru päällä nylkyttämistä, vaan asialliset hommat hoidettiin ja muutoin vedettiin aikalailla kuin ne Ellun kanat.

Enpä tiedä, ihmeellisen luottavaiselta tähän sarjaan tuntuu lähteä.

Fiksuille vaasalaisille en ole kenenkään havainnut yhtään provoilevan.

Montako olet tavannut... Auts töks töks! Olipa huono.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Kun nyt vaan saataisiin vielä se kaksi kotipeliä tähän kauteen. Eli ainakin yksi voitto pitää napata KK:lta. 2x3000 katsojaa toisi sievoisen summan kassaan ja saataisiin taas hoidella pari velanhoitoerää pois.

Tämän kevään tavoitteet on jo Sportin osalta saavutettu. Kaikki tästä eteenpäin on plussaa ja ilolla ne plussatkin vastaan otetaan. KK pelaa kovien paineiden alla ja jokainen Sport -fani tietää mitä se pahimmillaan tarkoittaa. Kokemusta on, riittävästi. Noissa kaverin paineissa kytee Sportin mahdollisuudet.

Toivottavasti sarja venyy siitäkin syystä, että talviloma alkaa ja nyt on aikaa!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kun nyt vaan saataisiin vielä se kaksi kotipeliä tähän kauteen.

Jos nuo Rämön kausi ohi-huhut pitävät paikkansa, niin viette tän suoraan kolme nolla. Jos KooKoon ennestään "heikoin lenkki" eli puolustus joutuu vielä ylimääräisten paineiden alle Rämön ollessa pois, ei Sportilla pitäisi olla vaikeeta, kunhan pitää oman hermot kurissa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Jos nuo Rämön kausi ohi-huhut pitävät paikkansa, niin viette tän suoraan kolme nolla.

No en nyt ihan tähänkään usko. Eiköhän Vuoriokin ihan kelpo maalivahti ole ja tuskin KooKoo maalivahtipeliin kaatuu, oli maalissa kuka tahansa.

Itse pelkään Sportin puolelta sitä, että KooKoo innostautuu maalintekokilpaan. Siinä me ei tulla pärjäämään.

Everon kyllä kiteytti hyvin tuossa. Yksi voitto pitäs nipistää KooKoolta, niin saatasiin ylimäärästä massia kassaan. Se olisi tästä sarjasta jo suuri voitto meille. Tuo voitto olisi hyvä saada vielä kotona, niin toiseen kotiotteluun kiima, eikun kasvaisi ja yleisömäärä voisi alkaa jopa nelosella.

Ja jos nyt ei tehdä positiivista tulosta kauden lopussa, niin ei sitten koskaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös