Pokerikeskustelu

  • 902 182
  • 6 377

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Sulla ei ollut saletit turnilla. Riverillä helkatin huono tuuri, mutta noita tapahtuu aina joskus.
Sen verran tuohon, että kyllähän tuollaista kättä kutsutaan ihan yleisesti käytännön saleteiksi. Odotusarvo parempaan käteen on niin pieni. Ohivetoja tulee ja niistä selviävät ovat voittavia pelaajia.
 

tuomari-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Monilla palstoilla on sääntö, että saa linkittää kunhan ei omia ref-linkkejä laita, ajattelin että myös täällä. Linkiksi laitoin ihan vaan www.pokersavvy.fi.

Pokersavvyn kanssa minulla oli aikaisemmin suhde, eli olin heidän affi, mutta nyt olen ihan vaan normi asiakas.

Ihan vaan vilpittömästi haluan tietää, onko kukaan pelannut noita uusia savvybonareita.

Iloista joulun odotusta :/
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Tämän nyt saisi ehkä tietoonsa pienellä vaivannäöllä muutenkin, mutta täältä saa yleensä vastauksen helpommin. Tietääkö kukaan mitä verkkoa RAY käyttää pokerissaan? Ongame se ei ainakaan ole. Onko kyseessä joku "oma verkko" vai mikä?
 

tuomari-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Tämän nyt saisi ehkä tietoonsa pienellä vaivannäöllä muutenkin, mutta täältä saa yleensä vastauksen helpommin. Tietääkö kukaan mitä verkkoa RAY käyttää pokerissaan? Ongame se ei ainakaan ole. Onko kyseessä joku "oma verkko" vai mikä?

Pelit pelataan Ipokerin alustalla, mutta verkko on suljettu. Eli siellä voi pelata ainoastaan Suomalaisia vastaan.

http://www.pokerisivut.com/news/playtech-voitti-tarjouskilpailun-rayn-nettipeleistä.html
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Pelit pelataan Ipokerin alustalla, mutta verkko on suljettu. Eli siellä voi pelata ainoastaan Suomalaisia vastaan.

http://www.pokerisivut.com/news/playtech-voitti-tarjouskilpailun-rayn-nettipeleistä.html

Sori, en ole huomannut vastaustasi, joten kovasti paljon kiitoksia.

Eilen oli kyllä aika kova "tarjous" Paf:illa. Mulla oli jostain saatu 5d quali lippu ja se muuttui sitten 33d lipuksi voitetun turneen jälkeen. Eilen osallistuin lipulla sitten 33d ompputurneeseen johon osallistui veretseisauttavat 4 osallistujaa. En voinut uskoa todeksi, kun turnaus kuitenkin pelattiin. Nyt on 108d lippu. Vielä kaksi tasoa, niin aletaan puhumaan jo mahdollisesti rumista rahoista.

Ps: Ensimmäisenä tippunut (ensimmäinen käsi) sai dollarin. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saivat 5d lipun.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Unibetin pokeri on kyllä 100 % varmasti rigged. Urheiluvedonlyönti ja Pokeri ovat siellä täysin sidoksissa toisiinsa. Et voi voittaa Pokerista, jos olet voittanut urheiluvedonlyönnistä ja taas voitat pokerista, jos muissa vedoissa on tullut tehtyä kuoppaa.

Lisäksi siellä on ilmeisesti tuotoista pulaa, koska lähes jokaisessa kädessä rake nousee todella korkealle, koska kortit annetaan pelaajille niin, että jaossa mukana oleville esim. 2:lle pelaajalle annetaan molemmille loistokortit myöhemmin kertomallani tavalla. Tällaista ei ole tapahtunut samanlaisella jatkuvalla syötöllä muilla saiteilla, joissa olen pelannut. AA, KK, QQ käsillä et tee mitään Unibetin pokerissa, vaikka saisit all-inillä vain yhden vastustajan jatkoille. Sen sijaan 2-7s, 9-7o ja vastaavat kädet ovat rautaa ja kannattaa pelata aina, koska väri ja suora annetaan lähes joka jaossa tuollaisille käsille. Tottakai näin tapahtuu usein, jos flopin katsojia on useita, mutta Unibetillä 6 hengen pöydissä tuo on jaosta toiseen jatkuvaa, jotta lafka saa mahdollisimman ison reikin joka jakoa kohti. En kyllä ymmärrä miten tuo pitkässä juoksussa voi innostaa ketään pelaamaan siellä, kun pelaajia ei muutenkaan kovin paljoa ole. Ja vastukset ovat vaihtuneet lähestulkoon kokonaan muutaman viikon sisällä samalla tasolla. Mutta meno on hämmentävää aina kun siellä pelailee. Itsekin olen toki saanut värejä ja settejä aivan uskomattomaan tahtiin jossain vaiheessa. Varmaan 25 väriä tuli muutaman minuutin sisällä (pelasin 6 pöytää samaan aikaan ja samaan aikaan oli urheiluveto menossa pieleen) ja joka toisesta parista tuli jo flopilla setti... Ulkomaisilla keskustelupalstoilla on kirjoitettu jonkin verran samasta asiasta.

Esimerkiksi 3 viimeisen päivän aikana olen saanut AA:n 16 kertaa ja hävinnyt niillä 13 kertaa, kun vain 3:lla kerralla vastustaja on kipannut ja 13 kerralla mennyt ohi esim. 7-6:lla saanut suoran, 7-4:lle, joista toinen kortti ristiä, saanut värin riverillä, lisäksi 2 kertaa KK sai 3:n K:n ja kerran QQ kolmannen Q:n. Äsken meni sitten pelitili tyhjäksi tiltissä kun oli AKs ruutua. Floppi oli A-K-10, all-in, 2 vihua vastassa, toisella 7-7 ja toisella A-9, joista 9 herttaa, flopin A ja K olivat herttaa, kuten sitten turnin ja riverinkin kortit ja tuo vihu sai takaoven värin. Ja tilttiin ajoi edeltävä jako, jossa mulla oli K-K ja vastustajalla 5-9, floppi K-5-5, all-init ja seuraava kortti 5.

Heads-uppissa taasen yksi vastustaja vei multa 7 buy-iniä, kun sai ihmeellisiä yhden kortin värejä riverillä ylipariani vastaan useaan kertaan jne. jne. Tämä tapahtui, koska voitin eilen huomattavan summan urheiluvedonlyönnistä. Silti piti mennä vielä kerran kokeilemaan, voiko tuo todella olla niin, että nyt pokeriin häviää kun muualta on voittanut, jotta Unibet saisi uuden talletuksen minulta vedonlyöntiin. Kolmien hävittyjen naulojen jälkeenkään en kuitenkaan lopettanut, vaan sitten kaikki meni lopulta edellä mainitulla tavalla. Mutta onneksi kaikki all-in kädet olin sentään johdossa... Harmi vaan kun Unibet ei antanut kotiuttaa rahoja, kun olin tiltissä sitäkin jo yrittämässä. Väittivät että olen tehnyt siirron viimeisin tunnin sisällä, vaikka siitä on jo vuorokausia aikaa, kun rahaa siirtelin. Näin saivat sitten menettämään kaikki rahat.

No joo, ehkä tämä on taas vain huonon pelaajan valitusta, niinhän sitä sanotaan että rigged=huono pelaaja, mutta Unibetillä en lähiaikoina kyllä pelaile yhtään mitään. Missään muualla ei viikkojen otoksissa ole johtopareista vedelty vastaavalla tavalla ohi ja kun ottaa huomioon aikaisemmat kokemukset Unibetistä, niin sama linja on toistunut. Kaikilla on keinonsa kerätä rahaa.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Tähän voisi melkein laittaa ff2 tyylistä peukkuhekottelua. Taidat olla vielä kaikesta päätellen tosissasi.

Urheiluvedonlyönti ja Pokeri ovat siellä täysin sidoksissa toisiinsa.

Ja btw se ei ole Unibetin pokeri. Unibet kuuluu Microgamingin verkkoon ja näin ollen Unibet ei pääse millään tavalla vaikuttamaan mihinkään randomgeneraattoriin ynnä muihin pokeriin liittyviin asioihin. Joten paistin narinaahan tuo vain on.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Itse olen lukenut viime aikoina mielenkiinnolla Jouluna saamaani Daniel Negreanun ja kumppaneiden Suurta Hold'em pokerikirjaa. Hieno teos. Ainakin Full Tiltissä muutamat tipsit ovat toimineet ja pikkuvoitot ovat kasvaneet vähän suuremmiksi...
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Kaikille rigged-väitteiden huutelijoille, hommatkaa kunnon apuohjelma käsien seuraamista varten ja takokaa se muutama satatuhatta kättä sinne niin näette onko rigged... ei ole. Riittävästi käsiä kun pelaa (millä saitilla tahasta) niin kyllä se voittavien käsien luettelo on ihan oikean näköistä.
Muutenkin analysoimalla apuohjelmilla omaa peliä, oppii valtavasti ja pystyy paikkamaan omaa peliään hyvinkin nopeasti.
 

Theone

Jäsen
Varmaan 25 väriä tuli muutaman minuutin sisällä (pelasin 6 pöytää samaan aikaan ja samaan aikaan oli urheiluveto menossa pieleen) ja joka toisesta parista tuli jo flopilla setti...

Löytyiskö hh:t? -Epäilen.

No joo, ehkä tämä on taas vain huonon pelaajan valitusta, niinhän sitä sanotaan että rigged=huono pelaaja, mutta Unibetillä en lähiaikoina kyllä pelaile yhtään mitään. Missään muualla ei viikkojen otoksissa ole johtopareista vedelty vastaavalla tavalla ohi...

Tässä taisit itsekin osua asian ytimeen, eli katkeran pelaajan valitusta. Tuo "viikkojen otos" ei nyt kylläkään ole mainittavan pitkä aika.

Millä nickillä muuten pelailet...? (hymiö)
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Nyt kun noista apuohjelmista tuli puhetta, niin onko ne laillisia pelifirmojen puolesta? Ja mitä niitä suosittuja onkaan?
Ovat sallittuja, mm. Holdem manager ja Poker tracker. Sharkscopen sivustolta voit tutkia omaa turnaushistoriaasi, ilmaiseksi.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Koko viesti
Todellakin kannattaa opetella pelaamaan ja sanoa vasta sitten. Mainitsemasi "käsihistoriat" ovat selvästi tuulesta tempaistuja, etkai luullut hetkeäkään, että joku nuihin uskoisi?
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Millähän ohjelmalla olisi helpointa seurata tuota omaa pelaamistaan ja sitä millä käsillä esimerkiksi häviää eniten?

Poker trackeriä kokeilin joskus, mutta se kokeiluversio siitä mitä kokeilin en osanut kyllä oikein käyttää yhtään eikä siitä ollut apua.

Chili pokerissa olisi jonkin verran viellä rahaa, mutta muuta paikkaa tällähetkellä en juuri nyt käytä joten tuonne voisi jotain kokeilua pistää.

Tällähetkellä tilanne on itsellä ettei juurikaan ole rahaa pelata kun pienissä pöydissä ja jotenkin ei vaan osaa pelata aloittelijoita vastaan. Välillä tulee pelattua "isommissa" pöydissä ja silloin tuntuu että voittaa aina, mutta näissä pienissä pöydissä ei sitten millään. Tosin suurin ongelma taitaa olla että jos panos lian pieni niin helposti tulee työnettyä kaikki merkit pöytään huonommilla korteilla tai älyttömiä maksuja, mutta kuitenkin.

Hieman tarvisi kyllä jotain jolla saisi omaan peliin jotain tolkkua. Tässä on kyllä armotoman huonoakin tuuria ollut sillä tuntuu että aina vastustaja vetää ohi ja itse ei koskaan..

Joskus kokeilin jopa 100 dollarin pöytää kun oli voittoja kertynyt pelikoneesta ja senkin vein, tosin 6 hepun vaan, mutta kuitenkin. Nyt ei vain ole pääomaa muutaman dollarin pöytiä isompiin eikä käteispeleihin oikein tunnu taidot riittävän. Nykyään ei myöskään oikein turnauksiin eikä varsinkaan parin dollarin pitkiä turnauksia jaksa, isommat ehkä sopisi paremmin meikäläiselle kun pienissä ei riitä maltti. Jotenkin itse vain olen noissa pienissä pöydissä paistina nykyään. Ehkä ennen jotain tulikin jopa. En ole pokerista rahallisesti tappiolle sillä juurikaan omaa rahaa ei ole tullut laitettua kun freerolien kautta tai pokersavvyn boonuksia vetänyt, mutta tarvitsisi kyllä jotain apua siis käsien analyyseihin mitä tekee väärin.

Eli olisiko vinkkiä antaa mitä ohjelmia kannattaisi käyttää ja onko mahdollisesti ilmaisia tai missä on ainakin jokin kokeiluversio?
 
Tracker tai HEM pitäisi itsekin hankkia, mutta kun on niin saamaton. Lähinnä jäänyt hankkimatta kun on lukenut taisteluista saada hh.t ladattua ym. Tod.näk. ei ole temppu eikä mikään, mutta joku konkari kun asentasi niin varmaan hankkisin varmaan heti. Itellä tuppaa menee hermot heti ekasta takaiskusta, ja sitten jää asentamatta kuukausiksi, ennen kuin jaksaa taas kokeilla joskus. Saisi samalla asetukset ym. kuntoon mitä statseja mistäkin spotista haluaa, ilman kamalaa säätöä.

Pelit kulkee ilmankin ihan ok, mutta kyllä tuossa antaa tasotusta aikalailla, ainakin useampaa pöytää pelatessa. Ja leakkejäkin löytäisi varmasti omasta pelistä aikalailla, kun jaksaisi tutkia matskuja.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Holdem manager on mielestäni hyvä, selkeämpi kuin poker tracker ym.
Dataa alkaa kasaantumaan ja tilastoja saa helposti ulos vaikka mitä.
Leak buster oli muistaakseni mukana vähän riisuttuna versiona mutta on erittäin hyvä työkalu näyttämään oman pelin aukot ja virheet.
Sitten vielä joku hyvä pokeriteoria kirja käteen rinnalle kun käyttää softaa niin hyvä tulee. Tosin leak buster toimii vain käteispelien analysointiin, ainakin kokeiluversio mutta kuitenkin.

Itse käytän Holdem manageria ja pelisession jälkeen käyn pelin tilastot nopeasti läpi, keskityn mielestäni hyvin/huonosti pelattuihin käsiin ja käyn ne streetti kerrallaan läpi ja mietin miten olisi pitänyt pelata, mitä tein oikein, mitä väärin.
Edit: Holdem managerin saa "ilmaiseksi" helposti, managerin kotisivuilla on "get it free" osio, ja vaaditun määrän grindaaminen jossain uudessa pokerihuoneessa menee todella äkkiä...
 

tuomari-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Tracker tai HEM pitäisi itsekin hankkia, mutta kun on niin saamaton. Lähinnä jäänyt hankkimatta kun on lukenut taisteluista saada hh.t ladattua ym. Tod.näk. ei ole temppu eikä mikään, mutta joku konkari kun asentasi niin varmaan hankkisin varmaan heti. Itellä tuppaa menee hermot heti ekasta takaiskusta, ja sitten jää asentamatta kuukausiksi, ennen kuin jaksaa taas kokeilla joskus. Saisi samalla asetukset ym. kuntoon mitä statseja mistäkin spotista haluaa, ilman kamalaa säätöä.

Pelit kulkee ilmankin ihan ok, mutta kyllä tuossa antaa tasotusta aikalailla, ainakin useampaa pöytää pelatessa. Ja leakkejäkin löytäisi varmasti omasta pelistä aikalailla, kun jaksaisi tutkia matskuja.

Noita apuohjelmia ei sitten kannata ostaa, ne kannattaa huorata ilmaiseksi. :-)

Se onnistuu joko Pokersavvysta tai Pokersourcesta.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Tähän voisi melkein laittaa ff2 tyylistä peukkuhekottelua. Taidat olla vielä kaikesta päätellen tosissasi.

Ja btw se ei ole Unibetin pokeri. Unibet kuuluu Microgamingin verkkoon ja näin ollen Unibet ei pääse millään tavalla vaikuttamaan mihinkään randomgeneraattoriin ynnä muihin pokeriin liittyviin asioihin. Joten paistin narinaahan tuo vain on.

Unibetin pokerin mikropelit ovat vain Unibetin omille asiakkaille, joten Unibetille on hyötyä säädellä pokerivoittoja pelaajien profiileihin sopivilla tavoilla. Aivan sairaita setup-käsiä jakaa tuo saitti koko ajan. Ero on valtava muilla saiteilla pelailuun. Jos häviät paljon, saat putkeen monessa pöydässä samaan aikaan superkortteja, joista ei mennä ohi. Jos taas voitat paljon, vedetään ässistäsi ohi vaikka olisit all-in koko ajan preflop ja vain se 1 maksaja mukana. Ja jatkuu niin kauan, kunnes rahatilanne on taas tasoittunut.

Toki netti on täynnä aiheellisia kirjoituksia siitä, kuinka useat (ellei kaikki) pokerisoftat antavat uusille pelaajilleen alkuun voittoja, jotta saavat koukutettua näitä pelaamaan pidempään. Tuo on ihan normaalia liiketoimintaa, olisi sinisilmäistä uskoa että kaikki on vain sattumaa.
Kortit järjestetään alkuun niin, että into peliin kasvaa. Sitten myöhemmin nuo rahat palautetaankin paremmin pelaaville tai toisien sanoen uusille pelaajille rigattu vaihe loppuu, jolloin oikeasti hyvät pelaajat alkavat taas pärjätä kuten kuuluukin. Mutta kyllä tuo on sääntö, eikä poikkeus että uudella saitilla alkuun kassa nousee aina. Huonona pelaajana kannattaakin tuossa vaiheessa ottaa rahat pois ja vaihtaa palveluntarjoajaa.
 
Viimeksi muokattu:

Nypsi

Jäsen
Mutta kyllä tuo on sääntö, eikä poikkeus että uudella saitilla alkuun kassa nousee aina. Huonona pelaajana kannattaakin tuossa vaiheessa ottaa rahat pois ja vaihtaa palveluntarjoajaa.
Näinhän sen on oltava. Huonon pelaajan kannattaakin kiertaa jokainen pokeriverkko läpi ja mennä suoraan isoimpiin pöytiin, koska silloinhan ei voi hävitä. Hyvin helppo keino rikastua.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Näinhän sen on oltava. Huonon pelaajan kannattaakin kiertaa jokainen pokeriverkko läpi ja mennä suoraan isoimpiin pöytiin, koska silloinhan ei voi hävitä. Hyvin helppo keino rikastua.

Isoimpiin pöytiin rahojaan laittelevat tuskin tarvitsevat alkuinnostusta harrastukselleen. Eli pelejä lienee takana jo pidemmän aikaa.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Unibetin pokerin mikropelit ovat vain Unibetin omille asiakkaille, joten Unibetille on hyötyä säädellä pokerivoittoja pelaajien profiileihin sopivilla tavoilla.

Mutta kyllä tuo on sääntö, eikä poikkeus että uudella saitilla alkuun kassa nousee aina. Huonona pelaajana kannattaakin tuossa vaiheessa ottaa rahat pois ja vaihtaa palveluntarjoajaa.
Aivan täyttä kuraa.

Vaikka noin kolme vuotta sitten heti depon tehtyäni vedin nimenomaan Unibetillä 35 biniä alle ev:n NL50:ssa alle 1200 kädessä, joka on sinänsä sangen huima suoritus. Tosin tuo kuuluu täysin normaalin varianssin piikkiin.
Nyt takana on n. 2,8M kättä ja varianssin järjettömän vaihtelun on todellakin saanut huomata useampaan kertaan. Silti en todellakaan usko edes pienten sivustojen itsensä olevan rigged.

Olen itseasiassa sangen varma ettei näillä rigged-pojilla ole edes graafia, jolla tämän asian voisi yrittää todistella. Olisi nyt aluksi vaikka sellainen 100k-käden graafi, niin voisi olla edes ripaus uskottavuutta.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Olen itseasiassa sangen varma ettei näillä rigged-pojilla ole edes graafia, jolla tämän asian voisi yrittää todistella. Olisi nyt aluksi vaikka sellainen 100k-käden graafi, niin voisi olla edes ripaus uskottavuutta.
Eikös tuossa viestissä #6202 ole aika pätevät graafit josta voidaan päätellä että rigged-huutelut ovat aiheellisia?;) Anteeksi vaan Brett, mutta tuo on todella todella katkeran kuuloista enkä ole itse ainakaan moista huomannut, en unibetillä enkä missään muuallakaan.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Unibetin pokerin mikropelit ovat vain Unibetin omille asiakkaille, joten Unibetille on hyötyä säädellä pokerivoittoja pelaajien profiileihin sopivilla tavoilla

Vaikka jotkin mikropöydät ovatkin vain unibetin asiakkaille niin siitä huolimatta unibet ei pääse millään tavalla vaikuttamaan/koskemaan pokerisoftaan. Microgaming hoitaa KAIKEN. Unibet maksaa heille siitä jottei tarvitsisi itse avata omaa kallista ja huonosti tuottavaa pokeriverkkoa.

Sama kuin väittäisit, että RAY pystyy peukaloimaan omaa pokeriansa. Se on Playtechin valmis tuote josta RAY vain maksaa heille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös