HIFK:n peliesitykset kaudella 2010-2011

  • 546 876
  • 2 221

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
koska suurin työ on tehty harjoituksissa.
Suurin työ tehdään harjoituksissa ja tämän valmennusfilosofian takana on about kaikki Suomen huippuvalmentajat. Raivokas "benchcoaching" on oikeastaan vain Tamin bravuuri, muuten päävalmentajilla on tapana seisoskella taustalla ja antaa palaute erätauoilla. Joku Summanenkin oli pääsääntöisesti melkoinen kivikasvo vaihtoaitiossa, vaikka sitten pukuhuoneessa vähän väliä läikkyi yli ja pahasti.

Nuo Stigun esittämät vaihtoehdot 1 ja 2 ovat hyvin perinteisiä, kanadalaisia old-school-keinoja: jos ei oma peli kulje, pyritään sekoittamaan myös vastustajan peli. Tuollainen toiminta on kuitenkin eri tavalla sisäänrakennettu pohjois-amerikkalaisiin pelaajiin jo junnuna, suomessa näin ei ole. Sama pätee luonnollisesti valmennuskulttuuriin.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Minusta taas KJ, itselleen aika harvinaisesti, ei luottanut omiin ketjurakennelmiinsa 2. erän lopussa, kun Kärpät sai pelin otteen kokonaan itselleen. KJ muunsi ketjuja sen minkä kerkesi ja HIFK:n sekasotkuinen peli meni entistä enemmän solmuun ja Kärpät karkasi ratkaisevaan 1-4 johtoon.

Tämä on jälkiviisastelua, mutta epäilen, että vähemmän harmia KJ:sta olisi ollut eiliselle HIFK:n peliesitykselle, kun toisen erän loppuosassa ei olisi tehty yhtään niitä ketjukokeiluja, joita nähtiin. Eilinen oli vain yksi peli ja tappio, joten ei siitä sen enempää. Joskus on kuitenkin ihan hyväkin kokonaisuuden kannalta, jos ykkösvalmentaja luottaa, että peli palautuu uomiinsa, ilman muutoksia ketjuihin. Helppo tietysti kirjoittaa tällaista hävityn pelin jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Minusta taas KJ, itselleen aika harvinaisesti, ei luottanut omiin ketjurakennelmiinsa 2. erän lopussa, kun Kärpät sai pelin otteen kokonaan itselleen. KJ muunsi ketjuja sen minkä kerkesi ja HIFK:n sekasotkuinen peli meni entistä enemmän solmuun ja Kärpät karkasi ratkaisevaan 1-4 johtoon..

Wirtanen oli pois kokoonpanosta tokassa erässä, joten ketjujen muuttelu oli myös osaksi pakotettu toimenpide. Eikä siellä niin kauheasti niitä sekoiteltu, isot alivoimaminuutit oli tietysti myös yksi pakottava tekijä muutoksiin.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä olen kyllä vähän eri mieltä tästä. Jos joukkue on hermostunut, on nimenomaan valmentajan tehtävä saada jengi ruotuun. Miten sen olisi esim. eilen voinut tehdä?

1. Yksi kunnon mylly eilen olisi rauhoittanut Kärppäpelaajia ja sitä kautta myös omaa jengiä.
2. Olisi pitänyt keskittyä vastustajan heikkouksiin. Eilen se oli veskari. Enemmän trafiikkia sinne, hieman kaatumisia hänen päälleen, pajon enemmän laukauksia.

Nyt Tiettyjen nimeltämainitsemattomien tahojen (kutsutaan nimimerkkejä vaikka Dolliksi ja Penikseksi) mielestä Nokka on oikeastaan ihan turhake penkin takana, koska suurin työ on tehty harjoituksissa.Olen siinä mielessä samaa mieltä, että nykyisellä toiminnalla Nokka ON turhake siellä, mutta kyllä nyt perkele valmentaja on sillä penkin takana, että herättelisi joukkuetta, ja saisi sen pelaamaan haluamallaan tavalla.

En mä missään vaiheessa ole väittänyt, että Nokka on täysin turhake siellä penkin takana. Tai siis Dolli ei ole väittänyt. Olen keskustellut tästä valmentajan herättelystä erään nimeltä mainitsemattoman jääkiekkoa SM-Liigassakin pelanneen henkilön kanssa ihan sillä fiiliksellä, että itse voisin paremmin tajuta tiettyjä juttuja. Toki käytän omia aivojani, enkä suinkaan osta kaikkea, mitä mulle syötetään. Mutta havainnoimalla tiettyjä pikku juttuja, mitä en luultavasti itse maallikkona edes osaisi katsoa, voi nähdä asioita. En tiedä onko nimi monellekaan tuttu, mutta mm. herra nimeltään Scotty Bowman, on tästä "työ tehdään harjoituksissa"-jutusta höpissyt. Mutta eihän se teille Jatkoajan kaikkitietäville pärjää.

Valmentaja voi tehdä asioita pelin aikana herättääkseen joukkuetta. Näiden toimenpiteiden on sovittava valmentajan stailiin, eikä jokaisen koutsin pirtaan sovi vittusaatanan huutaminen. Turha kenenkään kuvitella, että Kojo on eilenkään ollut suu supussa kopissa rillit vinossa ja hymistellyt mukavia. Mitään taikanappulaa ei ole olemassa, että ne koutsin puheet menevät heti kättelyssä jakeluun. Se on jokaisen pelaajan omissa käsissä. Ja sitten on vielä se joukkue-aspekti, missä nämä jokainen yksittäinen pelaaja muodostavat sen joukkueen. Ja omiin pelikokemuksiinsa pohjaten tämä nimeltä mainistematon entinen kiekkoilija sanoi aiheesta, että harvoin sitä valmentaja pystyy enää pelipäivänä vaikuttamaan kovin rankasti, jos joukkue on hermostunut. Vedtään haalarit niskaan ja mennään kentälle. Pienillä pelillisillä asioilla, onnistumisilla tai epäonnistumisilla, sitä voidaan muuttaa pelin kulkua. Toki asiat ovat aina pelaaja- ja joukkuekohtaisia, eikä yhtä totuutta ole.

Joskus se on pienestä kiinni ja joku tappelu voi kääntää kelkan. Mutta yleensä valmentaja aistii tämänkin joukkueesta. Joskus taas tappelu voi entisestään sekoittaa pakkaa ja tällöin joukkuetta pitää suitsia, jos esim. näyttää siltä, että suunta on kääntymässä. Kyllä Jalonenkin on antanut poikien heilua, kun peli on käytännössä ollut selvä. Uskon, että eilenkin olisi voinut tulla hulinaa, jos IFK ei olisi kolmannessa erässä selvästi saanut juonenpäästä kiinni.

Eilen koko joukkue oli hermostunut. Mutta aikaisempiin kokemuksiin pohjaten oli myös oletettavissa, että peli voi vielä kolmannessa erässä muuttua IFK:n hallinnaksi. Jos Jalonen olisi ohjeistanut jätkät tappelemaan tokassa erässä, minkä IFK veti niin alle oman tasonsa, olisi se käytännössä ampunut omaan jalkaansa. Miksi jätkät eivät sitten itse panneet ranttaliksi? Voisiko olla mahdollista, että hekin ovat oppineet kokemuksistaan? Tajunneet, että ehkä se koutsi kuitenkin on jotenkin kartalla?

Sanoin eilen, että Karhusen imuroinnin jälkeen olisi pitänyt panna hirveä hulabaloo Kärppien maalille, koska Karhusella oli tiukka paikka. Jostain syystä näin ei kuitenkaan tapahtunut. Tosin oma osansa taisi olla siinäkin, että IFK ei päässyt niitä hyökkäyksiä kunnolla vyöryttämään. Onko tämäkin sitten Jalosen vika? Ilmeisesti. Jokainen voi eilisen perusteella miettiä, että onko Ville Peltonen sellainen pelaaja, joka tunaroi valmentajan ohjeiden mukaisesti? Tai kehtaisiko kukaan valmentaja, edes sitten se teidän aliarvostamanne Nokka Jalonen, pyytää Ville Peltosta pelaamaan eilisen kaltaisesti.

Jos sellainen taikanappula olisi olemassa, missä parikymmentä ukkoa saadaan yhtäaikaa tekemään joka ikinen ilta sitä, mitä valmentaja sanoo vastustajasta huolimatta, luuletteko ettei sitä olisi jokaiseen lätkäjengiin hankittu? Tosin voi olla, että lätkän seuraamisessa ei enää olisi mitään järkeä.
 

Stigu

Jäsen
Dolli ja Penis, point taken. En väitä olevani kaikkitietävä, kunhan tuon esille omia mielipiteitäni. Ja kun muistelen omaa lyhyttä lätkäuraani, joka päättyi 17-vuotiaana (talvella 1939 vihollisen hyökätessä kesken ratkaisevan maalin), niin kyllähän siinä vaiheessa kun peli lähti käsistä, ei valmentaja kyennyt tekemään enää mitään. Joukkueen avainpelaajat olivat ainoita, jotka tuolloin pystyivät asioihin vaikuttamaan. Joten annetaan nyt pieni synninpäästö Nokalle, ja kohdistetaan osa risuista Villelle, joka eilen taisi pelata kauden paskimman pelinsä. Mutta kyllä ainakin itse kaipaan noita Old School-temppuja, käytetäänhän niitä NHL:ssä tänäkin päivänä. Miksei IFK voisi olla tiennäyttäjänä tässä? No, ehkä ensi vuonna.. Ja kaikenkaikkiaan, milloin Nokka on vaikuttanut pelin kulkuun tekemällä pelin aikana jotain taktisia ratkaisuja? Itselleni ei ainakaan tule mieleen yhtään sellaista ottelua.

Ja hyvinhän IFK:lla on tämä alkukausi mennyt, mutta kyllä jotain kertoo se, että häviämme myös fyysisellä rintamalla sekä Kalpalle että Kärpille, jotka ovat perinteisesti olleet erittäin antifyysisiä jengejä, varsinkin Kärpät on Helsigissä pystytty hoitamaan useaan kertaan fyysisellä pelillä.

Ja hyviä uusia vuosia kaikille palstaveljille- ja siskoille, niska kyyryssä kohti uusia pettymyksiä jälleen ensi vuonna!
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Heti alkuun sanottakoon, että en ole nähnyt ensimmäistäkään kotiottelua tällä kaudella paikan päällä. TV:stä katsottuna kylläkin useamman, kuten myös vieraspelejä. Marraskuun lopusta asti on ollut aistittavissa sellainen kyllä me hoidetaan tämä asenne. Tyypillinen Kärppien mestaruus kausien kiri, tullaan tasoihin kolmannessa erässä. Siinä mielessä itse en ole huolissani. Se kun näyttää olevan KJ:n taktiikkana tulevaa kevättä ajatellen. Siitä pitää päästä eroon. Kun tulee mesta ratkoa ottelu, se pitää tehdä. Mitä v-ttua sitä antaa kaverille mahdollisuutta. Tappaa pelin. kun se on mahdollista.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Olisikohan siinä se pieni mahdollisuus myös olemassa, että joulutauolla tosiaan treenattiin oikein urakalla ja heti tauon jälkeiset pelit eivät suju? Tosin tämän palstan IFK-kannattajat haluavat heittää kirveensä kaivoon heti kun siihen mahdollisuus tulee. Eli tää kausi on jo hävitty, taas kerran.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kommentoin vasta nyt. Sen verran kovin vitutti torstai-illan jälkeen, että pieni etäisyys oli paikallaan.

En tiedä missä "meidän" jalat ja ennenkaikkea aivot olivat Kärpät-pelin aikana, mutta eipä ainakaan illan pelissä. Olipahan karmeaa katseltavaa pitkästä aikaa tuo IFK:n pelaaminen ihan kokonaisuudessaan. KJ saa kyllä ottaa omaan nokkaansa tuosta ison siivun taktiselta puolelta ja siitä, kun ei saanut pakkaa(nsa) tiiviimmäksi edes surkean ensimmäisen erän jälkeen. Homma muuttui aktiivisemmaksi vasta 3.erässä. Tosin Kärpät itse laski viisikkoaan alemmas ja alemmas, lähtien puolustamaan johtoasemaansa yhtä "hienosti", kun IFK viime keväänä kerhoa vastaan.

IFK:n syksy oli hyvä. Useimmiten oli kiva lähteä hallilta, tai sulkea liigan sivut seuraamisen jälkeen, joten siitä en kitise yhtään. Hyvä meininki on ollut, ja KJ:n taktiikka on purrut vastustajiin hyvin. Karvausta on lisätty, ja keskialueen ohjauspeli sekä hyökkäyksiinlähdöt ovat olleet ihan hyvällä tasolla, jolloin on pystytty kontrolloimaan peliä vastustajia paremmin. On ollut heikkojakin jaksoja ihan pelillisestikin aika isosta pistemäärästä huolimatta, mutta ei mitään älytöntä räpellystä. Huono vaihe on yleensä korjattu kiitettävästi seuraavan mahdollisuuden myötä.

Useimmiten on onnistuttu myös veskaripelissä, mutta siltikään mulla ei (vieläkään) ole kovin megalomaanista luottoa Lunkkaan, joten kyllä se on "Lassila" jostain hommattava, jos/kun Riksman on klesana. Juuso on varmaan jonkilaisessa pelikunnossa joo, mutta ihan varmasti selkävammat ovat jättäneet jälkensä nopeuteen ja reflekseihin, joten Lunkka edellä käytännössä mentäneen Juuson paluunkin jälkeen. Ja kyllähän se vituttaa, että IFK meni ostamaan klesana olevan veskarin, ja pitkällä diilillä. Penailua ilmassa, huoh.

Ensi viikolla on KJ:lla oltava sitten jo aivan eri lääkitys kentälle. Jos tuollainen kärpät-pelin räpellys jatkuu, niin sitten on takapakkia otettu. Eli ensiviikosta odotan sitä, että IFK palaa tasolleen ja vitun äkkiä. Ilves- ja Ässät-peli ratkaisee sen, lähdetäänkö Hämeenlinnaan lauantaina kyrpä otsassa, vai hyvällä fiiliksellä.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kommentoin vasta nyt. Sen verran kovin vitutti torstai-illan jälkeen, että pieni etäisyys oli paikallaan.

Tähän voisin kanssa kompata, että hieman peliä uudelleen "analysoineena" sanoisin tämän olleen vain työtapaturma, huono päivä, semmoisia sattuu. Kalpa-pelistä jäi varmasti jengille hampaan koloon pieni hatutus ryssityistä pisteistä ja tuomarityöskentelystä ja haluttiin palata takaisin raiteilleen vuoden vikassa kotimatsissa. Siihen päälle vielä nämä tapaukset Juuso & mystiset ongelmat sekä Mikke comeback, niin varmasti pieni hermostuneisuus ja levottomuus oli valmis, uskon KJ:tä tässä asiassa. Se, olisiko Kojo oikeasti voinut tehdä asialle jotain vaikka Villen kanssa, on eri juttu. Jos pientä huonoa vibaa on pelipäivänä havaittavissa, siihen pitää puuttua edes jotenkin. Nyt taidettiin jättää reagoimatta.

Kärpät oli parempi, toteutti loistavaa vieraspelitaktiikkaa ja voitti IFK:n sen omilla eväillä ja sai kotijoukkueen jo ennestään sekaisin olevat pasmat ylikierroksille. Tähän hajosi pelisuunnitelma, jonka kruunasivat turhautuneet jäähyt ja peli oli taputeltu. Sille turha etsiä suurempia selityksiä.

Doupin sanoin, tuleva viikko kertoo totuuden oliko kyseessä huono päivä ja sen osien summa, vaiko kyteekö ehkä taustalla isompi ongelma. Lauantaina tarkoitus lähteä Hämeenlinnaan, alkuviikko kertoo tuleeko niin lopulta tehtyä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pleijareita ajatellen Wärn-PW-Kibe on mielestäni aivan valmis ketju, hyvä balanssi on sälleillä.

Muistanko mä väärin, vai oliko MW-PW-KK hyvässä iskussa jo aiemmin tällä kaudella - joskus ennen Wärnin loukkaantumista ja Hamiltonin tuloa - vai oliko se viime kaudella? Ainakin mulla on sellainen mielikuva, että jätkät olis skulanneet hyvin kimpassa joskus ennenkin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä olen kyllä vähän eri mieltä tästä. Jos joukkue on hermostunut, on nimenomaan valmentajan tehtävä saada jengi ruotuun. Miten sen olisi esim. eilen voinut tehdä?

1. Yksi kunnon mylly eilen olisi rauhoittanut Kärppäpelaajia ja sitä kautta myös omaa jengiä.
2. Olisi pitänyt keskittyä vastustajan heikkouksiin. Eilen se oli veskari. Enemmän trafiikkia sinne, hieman kaatumisia hänen päälleen, pajon enemmän laukauksia.

Kakkosesta samaa mieltä, mutta liigan tuomaritoiminnan tuntien ykkösvaihtoehtoon turvautuminen olisi todennäköisesti vain kosahtanut omaan nilkkaan. Iso ja ilkeä IFK joukkotappelun aloittajana olisi menettänyt pari pelaajaa suihkuun ja saanut kasan pienempiä rangaistuksia, kun taas Kärpiltä olisi ohjattu pukukoppiin todennäköisesti vähemmän pelaajia ja pikkurangaistuksiakin olisi jaettu vähemmän. Näin olisi Kärpät saanut kosolti ylivoimaa ja tehnyt pari maalia, minkä jälkeen peli olisi ollut selvä.

Oletan nyt siis, että "yksi kunnon mylly" tarkoittaa jonkinasteista joukkoflaidista mallia viime kauden KalPa-matsi, jossa Noronenkin luisteli pois omalta maaliltaan ottaakseen osaa yleiseen hauskanpitoon. Jos tarkoitat vain jonkun yksittäisen pelaajan noutamista tai kouluttamista, esim. Melart vs. Rajamäki pari kautta sitten, niin se on eri asia, mutta edelleen olisi ollut vaarana, että IFK:lle tuomitaan enemmän minuutteja lusittavaksi kuin vierasjengille ja taas kolisee Lunkan selän takana.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
En ole nähnyt IFK:n matseja pariin kuukauteen - viimeisin oli HPK:n löylytys ennen marraskuun EHT-taukoa - ja olen vain Jatkoajan ja Hesarin varassa, mutta fakta on kuitenkin se, että ensinnäkin IFK on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan kotona, kun ennen joulutaukoa otettiin köniin Tapparalta ja Jokereilta. En pidä ollenkaan tästä kehityksestä. Nordis pitäisi taas tehdä erittäin ikäväksi paikaksi vierailla. Sitä se oli vielä alkusyksyllä, mutta sen jälkeen Twisteristä on päässyt veto loppumaan. Kukaan ei ole muistanut vetää vieteriä?

Voi olla, että nämä pari joulutauon jälkeistä matsia ovat olleet nihkeitä juuri siitä syystä, että tauolla on treenattu kovaa, mutta pian alkaa putki taas kulkea. Toivon, että näin on, mutta mieleen hiipii monta aiempaa kautta, jolloin on uskoteltu näin olevan, mutta tosiasiassa homma on mennyt vähän samaan tapaan kuin JHagin usein esilletuomassa ankka-teoriassa. Jos IFK:n peli näyttää paskalta, tuntuu paskalta ja kuulostaa paskalta ja jos se vaikuttaa vielä numeroidenkin valossa paskalta, niin kyllä se vain valitettavasti on paskaa eikä mitään kovan-treenin-jälkeen-tukkoista-mutta-kohta-mennään-entistä-kovempaa.

Toivottavasti voittoja alkaa pian tulla tai muuten tässä alkaa tosissaan huolestua. Eräitten ns. ratkaisupelaajien - Riksman, Hamilton - loukkaantumiset huolestuttavat jo. Onneksi MG saatiin takaisin kaukaloon.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ole millään tavalla ainakaan itse heittämässä hanskoja tiskiin IFK:n suhteen. Uskon ja luotan siihen, että tällä kaudella pelit pelaa ja peput keikkuu.

Kärppä-ottelussa jyrsi erityisesti se, että Ara vanhana IFK-koutsina käytti meidän omia aseita... Takaraivossa Kärpillä kummitteli myös Marjamäki-Kreps -episodi. Vässykkäleimaa ei kai halua kukaan ja sitä varten kai oli Mr. Rintakarvatkin pestattu? Mutta että tämä ei olisi ollut aavistettavissa? Sitä en usko.

Lievää turhautumista toki on ilmassa ja se johtuu paljolti siitä, ettei tiedä mikä on joukkueen tilanne - Hamiltonin nivuset ovat usein mielessäni :) Joskus jopa Riksmanin selkä. Toivon, että Bobbykin palaa pikapuoliin kehiin entistä ehompana.

Tämmöstä se nyt vaan on tämä jääkiekkokannattajan elämä - ei ne pelaajat kotiin soittele, että vatsa on pelannut tänään ihan kiitettävästi tai että pikkurilliin on palannut tunto.

Olisihan se kivaa, mutta kun ei.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Kun katsoo tällä hetkellä käynnissä olevaa Ilves-HIFK ottelua, niin ei voi muuta sanoa kun että HIFK:n peli on AIVAN SEKAISIN tällä hetkellä.

Ihan kauheeta kuraa ja en edes tiedä ketä tästä nyt sitten voi syyttää.

Miten joukkueen peli voi mennä näin sekaisin aivan yhtäkkiä?
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten joukkueen peli voi mennä näin sekaisin aivan yhtäkkiä?

Sanoisin tähän sen saman, mitä täällä aiemminkin jonkun toimesta on sivuttu: KJ:n pelikirja on nyt syyskauden aikana nähty ja skautattu läpi, joten vastustajilla on niksit keksitty sen rikkomiseen. Tämä saa IFK:n sekaisin ja näyttämään laumalta sekaisin olevia mestisläisiä, koska he eivät samaa ole tällä kaudella pahemmin kohdanneet, eivätkä osaa reagoida tilanteeseen oikealla tavalla. Kun vielä paljon huudeltu Plan B joukkueelta puuttuu, on tulos tämä.

Tähän ei ole oikeastaan mitään lääkettä. Opeteltua selkärankaan taottua pelitapaa pitäisi silti nyt jatkaa ja mieluiten vielä 110%, koska yksilötaidon ja joukkueen rutiinin pitäisivät silti riittää missä peleissä tahansa taistelemaan voitosta, mutta tuon "paniikin" takia joukkue pelaa tällä hetkellä vain 60% tehoilla ja se on liikaa tasoitusta nykyliigassa.

Tarttis tehrä jotain..
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Miten joukkueen peli voi mennä näin sekaisin aivan yhtäkkiä?

Ei, kyllähän tuo näyttää aivan mahtavalta pelaamiselta. Pakit roiskivat kiekkoa kärkikarvaajan lapaan, kun omat hyökkääjät pyörivät keskialueella, tähän ei tarvita edes Kovasen läsnäoloa puolustuksessa. Hyökkääjien karvaaminen on todella halutonta, vastustajan pakit saavat nostaa rauhassa kiekon. Kaikki meidän profiilipelaajat pelaavat alle tasonsa, eivätkä kannattele joukkuetta.

Kaikki ne asiat, jotka toimivat joukkueena syyskaudella, ovat vain varjo verrattaessa tähän päivään. Tämä ei selity sillä, että vastustajilla olisi jotenkin peli uomissaan. Tämän hetken HIFK pelaa halutonta, huolimatonta ja vitun paskaa lätkää. Olisikohan tähän ongelmaan auttanut joku iso jässikkä puolustukseen?

edit. Ihan hyvä, että Ilves sai ansaitun lisäpisteen. HIFK ei ansainnut peliesityksellään yhtään pistettä, mutta tuurilla sai sitten yhden. Kyllä on tauko tehnyt gutaa joukkueelle ja oikein Barcelonassa asti käytiin vähän lisäämässä joukkuehenkeä ja fiilistä. Tulos näkyy kentällä. Saatanan velliperse perseenhajut, yrittäkää helvetti pelata välillä sitä jääkiekkoakin sen palkan eteen.
 
Viimeksi muokattu:

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Jätkät luistelemaan treeneissä tunniksi pariksi kenttää ympäri intervallityylisesti nii johan löytyy nöyryys ja loppuu munaton pelleily peleissä!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niistä peleistä, mitä olen nähnyt (paikan päällä tai liikkuvana kuvana) tällä kaudella, Ilves-matsi oli kyllä selkeällä marginaalilla huonoin. Tiedä sitten oliko edellinen selkäsauna Tampereella tai se Hämeenlinnan 2-6 tappio vielä huonompi, mutta vaikea uskoa. Ihan puhtaasti Lundellin hyvän pelin ja Ilveksen surkean viimeistelyn ansiosta tuo meni jatkoajalle asti ja nolla pistettä olisi saattanut olla jatkon kannalta parempi herätys. Kukaan Jannen lisäksi ei ansaitse tästä pelistä puhtaita papereita, edes normaalisti pirteä neloskenttä ei erottonut millään lailla. Peltonen teki maalin ja sen piristyi jatkoajalle, mutta pahasti oli hukassa suurimman osan peliä.

Tuntuu olevan vaikeita nämä vuodenvaihteet. Viime kaudella kauden huonoin kotiottelu osui suunnilleen samalle päivällä (Kärpät 0-2). Jotain tarttis tehdä, vaikka vielä on aika iso väli seuraaviin, sieltä on moni hyvävireinen jengi pian hengitämässä niskaan.

Huomiona kuitenkin, että edelleenkään ei ole koko kaudella tullut kahta nollan pisteen peliä peräkkäin. Voimassa lauantaihin asti?
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jätkät luistelemaan treeneissä tunniksi pariksi kenttää ympäri intervallityylisesti nii johan löytyy nöyryys ja loppuu munaton pelleily peleissä!

Käy mulle, kunhan vaan Kari Jalonen on mukana luistelemassa kieli poskella.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Käy mulle, kunhan vaan Kari Jalonen on mukana luistelemassa kieli poskella.

Se todennäköisesti jaksaisi luistella kaikista pisimpään...

Kousa hiuksista vittuun puolustuksesta ja Söde voisi taas vähän skarpata. Järventieltä myös pari perushasardia ottelussa, muut olivat mokiensa suhteen suht näkymättömiä puolustajista.

MG tekaisi itselleen hyvän tehotilaston, -3. Neloskenttä oli viltissä 3.erän, kun peli ei kulkenut, tosin kaikki muutkin olivat tasaisen paskoja tänään. Ässiltä voi tulla hiukan kyytiä torstaina ja se olisi kyllä ihan oikein. Voisivat antaa pelaajille kunnon selkäsaunan sekä pelillisesti että fyysisesti.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tähän päivään mennessä en ole ollut huolissani, mutta nyt olen. Tämän päivän peli oli sitä tasoa, että joku Ässät tai JYP olisi suorittanut tahdonvastaisen anaaliyhdynnän, eli persraiskauksen. Ilman Peltosta olisi tullut 0 pistettä. Täysin yhden miehen varassa oli kenttäpeli. Lundell pelasi hyvin. Siinäpä positiiviset asiat. Negatiivista tulisi niin paljon, että ei yhteen viestiin mahdu.

Kiekko yritetään saada pelaajien läpi tai yritetään syöttää sellaisille pelaajille, jotka eivät pysty tilanteesta jatkamaan. Ihan kun ei oltaisi koskaan yhdessä pelattu. Puolustus aukesi tänään 2-1 ja jopa 3-1 hyökkäyksiin omiin. Vähän kädellisemmät pelaajat vastustajilla ja pam pam. Aika monta kertaa lisäksi IFK:n pelaajat tarjoilivat avopaikkoja suoraan Ilves pelaajien lapaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ilman Peltosta olisi tullut 0 pistettä. Täysin yhden miehen varassa oli kenttäpeli. Lundell pelasi hyvin. Siinäpä positiiviset asiat. Negatiivista tulisi niin paljon, että ei yhteen viestiin mahdu.

Niin, kyllä ne pisteet tulivat ihan tuon Ilves-pelaajien heikon viimeistelytaidon takia. Peltonen oli yhtä huono kuin kaikki muutkin lukuunottamatta noita kahta maalitilannetta, joissa pelin kannalta tehtiin suurta vääryyttä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Käy mulle, kunhan vaan Kari Jalonen on mukana luistelemassa kieli poskella.

Vittu mulle käy kaikki kunhan toi peli vaan saataisiin takaisin sille tasolle mitä se oli syksyllä. Mukavan helpot matsit taas edessä. Ässät himassa ja lauantaina Kerho vieraissa. Pelottaa jo valmiiksi lauantaina lähteä ritarihalliin katsomaan tota laumaa pelaamassa.

Meneeköhän tämä Ilves-pelikin K.J:n sanojen mukaan niihin peleihin, että pelaajat olivat jo aamujäillä hermostuneen oloisia ja pelistä ei tullut lopulta mitään. Selityksiä löytyy aina. Tekoja tällä hetkellä vähempi. Onkohan muuten se saatanan virnistelijä Kovanen syöny nää viimeisetkin hyvät henget tullessaan tänne huseeramaan. Syy on siis löytynyt.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Onkohan muuten se saatanan virnistelijä Kovanen syöny nää viimeisetkin hyvät henget tullessaan tänne huseeramaan. Syy on siis löytynyt.

Eiköhän tuossa seurassa ja joukkueessa osata ihan ilman "ulkopuolisenkin" apua ryssiä kaikki hyvä, mitä ollaan saavutettu. Se kulkee perinteen mukana, on kulkenut jo aika monta vuotta.
 

-3112-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, HSV
Kousa hiuksista vittuun puolustuksesta ja Söde voisi taas vähän skarpata. Järventieltä myös pari perushasardia ottelussa, muut olivat mokiensa suhteen suht näkymättömiä puolustajista.


Kousa AINUT pakeista, joka jäi plussalle ilman ainuttakaan miinusta.

Näitä pelejä tulee tammi-helmikuussa jokaikinen vuosi sarjan kärjessä kiikkuville joukkueille. Mikä lienee syynä siihen ettei luistin kulje ja ajoitukset pielessä? Aika helppoa arvata....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös