Vitutusketju

  • 10 572 319
  • 56 150

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Vituttaa aivan kybällä toi kameran sijoittamminen katonrajaan Karjala-turnauksessa. Ei näy kiekko, ei näy pelaajien numerot. Koko peli on käsittämätöntä mössöä, josta ei saa mitään tolkkua.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa aivan kybällä toi kameran sijoittamminen katonrajaan Karjala-turnauksessa.

Sama. Olisi voinut ostaa kameramiehelle lipun vähän kallimmalle paikalle. Ellei tietäisi Hartwall Areenassa olevan kattoa, luulisi kuvauksen tapahtuvan helikopterista.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Sama. Olisi voinut ostaa kameramiehelle lipun vähän kallimmalle paikalle. Ellei tietäisi Hartwall Areenassa olevan kattoa, luulisi kuvauksen tapahtuvan helikopterista.
No perkele! Mä kun luulin että en vain nyt jostain syystä näe, piti mennä vanhan lattialle makailemaan siihen telkkarin eteen aivan.
 
Unettomuus alkaa taas vaihteeksi vituttaa urakalla. Mikä ihme siinä on ettei ihminen osaa nukahtaa. Tuntikausia jälleen turhaa yritystä, taisi olla neljäs perättäinen yö jo. Tämä sitten tietysti kostautuu päivällä ja nukahtelen väkisin silloin, kun olisi muutakin tekemistä.

Jokohan se kohta on pakko taipua ja hakea lekurilta uninappeja. Ja minä kun olin ajatellut niistä viimeiseen asti pysytellä erossa.
 
Kyllä vituttaa Sonera taas ja ankarasti. Nyt kolmatta kertaa laajakaista poikki. Ei siinä muuten mitään, mutta tämä ehti toimia reilun viikon siitä kun edellinen vika oli korjattu. Tuolloin paskakaista oli kaksi ja puoli viikkoa poikki.

Tähän kaikkeen kun ynnää sen, että viimeeksi heinäkuussa sama paska oli myös kaksi viikkoa telakalla ja laajakaistaa toimittaessa viime keväänä kesti kuukauden muuton jälkeen, vaikka tein muuttoilmoituksen lähes kuukausi ennen muuttoa.

Vikapalvelusta sanottiin jo kahden viime vian yhteydessä, että kaikki kytkennät on käyty läpi ja kaikki on vaihdettu. Mikä helvetti siinä sitten on, kun jatkuvasti tulee näitä "laajoja verkkovikoja"?

Neljän kuukauden sisällä koko paska on toiminut alle kolme kuukautta. Erittäin upeaa. Lähtee kyllä vaihtoon, vaikka onkin määräaikainen soppari alla. Kuluttaja-asiamiehen avulla tai ilman.

Opiskelijalle tämä on erittäin paska nakki. Etenkin, kun tässä on jo kolmatta kertaa nettitikku "kokeilussa" ilmaiseksi. Onneksi paikallisessa Sonera-kaupassa olivat vielä joustavia, muuten ei olisi mitään mahdollisuuksia vääntää kouluhommia.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vitun flunssa, hyvään aikaan iski sitten perjantaiksi ettei vaan viikonloppuna lähdetä mihinkään.

Minua taas on vituttanut tässä koko viikon kärsimäni flunssa. Kipeä olo ja muutenkin voimat pois. Taidan kuulua suureen osaan suomalaisista jotka eivät töistä ole pois ellei kuume nouse. Olen siis periaatteessa omaa tyhmyyttäni kärvistellyt töissä koko viikon. Nyt onneksi viikonlopuksi olo on parantunut reilusti ja flunssa alkaa olla voitettu.
 

J. Hakaneula

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Myöhästyin tänään tunnin töistä kun odottelin bussia, joka ei sitten ikinä tullutkaan. Piti lähteä sitten töihin tyttöystävän autolla, mikä ei hirveästi ilahduttanut häntä, sillä olisi itse tarvinnut autoaan. No pienen jänkäämisen jälkeen auto sitten lopulta irtosi ja lähdin kiireessä ajelemaan työpaikalle. Tässä vaiheessahan olisi ollut erittäin loistavaa jos olisi tutkapartio sattunut paikalle, mutta nyt niin ei päässyt käymään. Pääsin vaivattomasti perille, mutta sitten huomasin, että ovet ei aukene mulle elikä avaimet olivat jääneet kaikessa tohinassa matkasta. Ei muuta kun tekstiviestiä emännälle, että onko avaimia näkynyt eteisen pöydällä, mihin ne muistin jättäneeni. No, eipä tietenkään ollut eteisen pöydällä eikä missään muuallakaan asunnossa. Kaikki tärkeät avaimet olivat siinä samassa nipussa joten olisi ihan toivottavaa jos ne jostain löytyisivät. Vittu mitä paskaa.

Joten, äskeiseen viitaten, seuraavan kerran kun bussikuskit pidätte pikkujouluja keskellä viikkoa, niin ilmoittakaa siitä saatana ajoissa tai hommatkaa vittu itellenne joku tuuraaja seuraavaksi päiväksi. Tai ottakaa sitten muutama kalja vähemmän tai enemmän, ihan vitun sama kunhan bussi kulkee.
 
Taloyhtiössä meneillään julkisivuremontti ja kun itse teen nyt iltavuoroa, niin jumalauta tota metakkaa mikä täällä on 8-16 (eli kun nukun). Mm. elementtitiilen piikkaamista pois. Olis edes peltorit, mutta onneksi kuulokkeet auttaa jonkin verran. Se hyvä puoli, ettei tarvitse maksaa sikahintaista vuokraa ollenkaan.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Taloyhtiössä meneillään julkisivuremontti ja kun itse teen nyt iltavuoroa, niin jumalauta tota metakkaa mikä täällä on 8-16 (eli kun nukun). Mm. elementtitiilen piikkaamista pois. Olis edes peltorit, mutta onneksi kuulokkeet auttaa jonkin verran. Se hyvä puoli, ettei tarvitse maksaa sikahintaista vuokraa ollenkaan.

Tämä ei ole Valioyksilölle suunnattu, sillä ymmärrän vitutuksen tuossa tilanteessa. Kunhan tuli tuosta viestistä mieleen.

Itseäni meinaa, remonttialalla työskentelevänä, vituttaa suunnattomasti ihmiset (asiakkaat) jotka valittavat siitä että noista töistä lähtee ääntä, pölyä yms. Tuleeko se niin helvetin kovana yllätyksenä että esim. takan purkaminen aiheuttaa hieman likaa ja pölyä? Tai piikkaaminen ääntä?

Oma lukunsa ovat myös nämä tyypit jotka olettavat huoneistoremonttien valmistuvan päivässä. Nämä ovat juuri niitä saatanan uusavuttomia jotka eivät ole eläessään tehneet päivääkään ns. "kunnon töitä". Sitten valitetaan kun eihän tän pitänyt olla kun sellasta pientä pintaremonttia? No vittu jos seiniä kaadetaan ja lattiat revitään auki niin ei se ole mitään pientä pintaremonttia vaikka se Innon hintti siitä käyttäisikin ko. ilmausta!

Muutenkin saisi tällä alallakin olla hinnoittelu tämän tällainen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En keksinyt muutakaan ketjua tälle aiheelle niin kirjoitetaan sitten tänne.

Eli tänään kävi taas ärsyttämään nämä kaikki haistavitun EU-projektit joita syntyy nykyisin kuin sieniä sateella ja joista ei ole helvetinkään hyötyä kenellekään muille kuin niille projektityöntekijöille ja -päälliköille joita tuo byrokratian pyörittäminen ja tyhjänpäiväisten ideoiden pyörittely työllistää. Olisi mukavaa nähdä joskus jotain statistiikkaa siitä kuinka paljon näihin kaikkiin helvetin Vipuvoimaa-projekteihin on työnnetty rahaa ja mitä konkreettista niillä rahoilla on saatu aikaiseksi.

Työni puolesta olen jonkun verran joutunut näiden projekti-ihmisten kanssa olemaan tekemisissä ja olen havainnut että käytännössä suurin osa näistä projekteista on ihan "nollaprojekteja" joissa vaan tehdään jotain ihan hatusta vedettyjä järjettömiä suunnitelmia joiden toteuttamismahdollisuudet ovat pyöreä nolla, mutta se ei haittaa koska näitä suunnitelmia ei ole alunperinkään ollut koskaan tarkoitustakaan toteuttaa. Kyseessä on siis vaan suunniteluprojekteja joiden tarkoitus on jäänyt minulle aika kyseenalaiseksi. Minkä takia annetaan rahaa projektiin jossa tarkoituksenakaan ei ole tuottaa mitään hyödyllistä tai hyödynnettävää? Mikä näiden projektien tarkoitus on?

Ja toinen asia jonka olen huomannut, on se että näiden projekti-ihmisten joukosta löytyy juuri kaikista hankalimmat ja vittumaisimmat asiakkaat. Sen kyllä huomaa että näillä ihmisillä ei ole mitään hyödyllistä ja järkevää tekemistä ja sen takia on aikaa puuttua jokaiseen helvetin pikkuasiaan ja hieroa jotain ihan mitätöntä juttua loputtomiin. Tuntuu vaan niin helvetin järjettömältä hieroa päiväkaupalla jotain esitettä jolle ei tule koskaan olemaan mitään käyttöä koska se tehdään vaan siksi kun on jäänyt ylimääräistä hankerahaa jolle pitäisi keksiä jotain käyttöä. Tätä esitettä ei välttämättä tulla edes koskaan painamaan vaan se jää vaan jonkun hankkeen mapin täytteeksi.

Ja sitten vituttaa vielä nämä kaiken maailman seutukuntien aluekehityskeskukset joita myöskin nykyisin on joka paikassa - ja tietenkin EU-rahoitteisena. Nämäkään byroot kun hyvin harvoin saavat oikeasti mitään hyödyllistä aikaiseksi, kunhan vaan työllistävät pari projektipäällikköä ja muutaman projektityöntekijän joksikin aikaa. Ja kaikista käsittämättömintähän näissäkin puulaakeissa on se että ne ovat mukamas jotain alueensa hyväksi perustettuja toimijoita, mutta silti nämä kehityskeskukset hyvin usein ostavat palvelunsa tämän alueen ulkopuolelta - sieltä mistä sen halvimmalla saavat. Todellista alueen kehittämistä tällainen!
 

MunkADunk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Penguins
Perhana. Olen koiravahtina vanhempien luona n. 15km päässä nykyisestä asuinpaikastani. Tässä odottelen kovasti illan Ducks-matsia ja toista olutta aloin korkkaamaan kun samalla hetkellä emäntä soittaa ja kehuskelee unohtaneensa avaimet sisälle. Noh, ei kai tässä auta kun vetää takki niskaan ja lähteä ajamaan. Onneksi sentään peli ei ole alkanut...
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
nämä kaikki haistavitun EU-projektit joita syntyy nykyisin kuin sieniä sateella ja joista ei ole helvetinkään hyötyä kenellekään muille kuin niille projektityöntekijöille ja -päälliköille

Aamen, hyvin kiteytetty. Niiden tarkoitus on ihan sama kuin viisivuotissuunnitelmien Neuvostoliitossa: näyttää tilastojen tasolla kuinka helvetin hyvin menee ja vielä paremmin ensi vuonna kun saadaan vedettyä kolme projektia enemmän kuin tänä vuonna.
 

Patajokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Jokerit, Man C, Real Zaragoza
Tuolta junttiusketjun puolelta...

(edit: jo vanhempaa tekstiä, edellisvuoden/ vuosien isäinpäivistä)
-television katsominen isänpäivälounaalla
-syöminen kyynärpäät pöydälle, pelkällä haarukalla, josta tietenkin on nyrkkiote
-formulat

Ja bonuksena perintein kysymys-vastaus-palsta
K: Mitä saadaan kun yhdistetään kaikki em asiat
V: Lanko

Tämän vuoden saldoa, sama kaveri (em. lanko);
- tultiin sisään, muut tervehdimme, hän ei
- edelleen formulan katselu isäinpäivälounaalla (sammutin, sanoin että ei me telkkaria katota kun syödään)
- sama nyrkkiote
- ei sanaakaan ruuan aikana
- olut juotiin tölkistä, vaikka pöytän oli katettu lasitkin
- jälkiruokakahvin juonti nostamatta kuppia pöydältä (kyynärpäät pöydällä, tiukka imu) Onnistui tosin vain puoleen kuppiin.

Vittu että vituttaa ihmiset jotka ei osaa pöytä- eikä alkeellisimpia käytöstapojakaan. Missä vitun peräkylässä syödään kyynärpäät pöydällä? Koeta nyt siinä nauttia, ku joku vitun metsäläinen on niin urpo, että ei jaksais kattella sekuntiakaan.

Ku ei viittis aikuiselle miehelle ruveta opettamaankaan...
 

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Hirveä nälkä ja väsy painaa päälle, ja pitäisi jotain kuvitteellista yritystä perustaa koulussa...Ei tule mittään.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Hirveä nälkä ja väsy painaa päälle, ja pitäisi jotain kuvitteellista yritystä perustaa koulussa...Ei tule mittään.
Perusta levykauppa. Sellanen me laitettiin pystyyn silloin ammattikorkeakoulun aikoina. Hyvä case.

Tosin tänä päivänä olisi varmasti vähän vähemmän viksu liikeidea tuo.
 

Egonomic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Mestis KalPa
Hirveä nälkä ja väsy painaa päälle, ja pitäisi jotain kuvitteellista yritystä perustaa koulussa...Ei tule mittään.

Levykauppa ehottomasti. Itsellä ollut tässä 2 viime vuoden aikana yritysesittelyt sekä ruotsin että englannin tunneilla ja molemmissa on ollut yrityksenä levykauppa, joka myi samalla oheistuotteita..

Ja ettei ihan offtopiciks mene, niin vituttaa kouluhommat, jotka on jääny tottakai viime tippaan taas kerran..
 

passenger

Jäsen
Miten voikin tällaista rauhallisuuden perikuvaa vituttaa niin saatanasti yksi ainoa jääkiekkoilija. Normaalisti seuraan lajia hyvin objektiivisesti ilman mitään turhia elämöintejä, mutta Rangersin numero 16 saa kyllä jonkin käsittämättömän inhon ja vitutuksen tunteen aikaiseksi, jopa jotenkin salaa toivon, että joku oikeasti satuttaisi tätä kiekkoilun syöpää.

Yleensä en viitsi edes katsoa Rangersin pelejä, eikä nyt tässä uusimmassa tapahtumassa ei edes ole oikeastaan mitään ihmeellistä, jotenkin vaan koko ukon ja pärstänsä näkeminen sai kädet puristumaan nyrkkiin. En tiedä pitäisikö tässä harkita jotain terapiaa itselle..?
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Vituttaa maikkarin tapa tunkea seksi joka paikkaan. Tälläkin hetkellä etusivulla on ainakin 5 otsikkoa kirkumassa seksistä.

Katson maikkarilta uusimmat uutiset, joten siksi joudun käyttämään sitä päivittäin.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Vituttaa se, että alakerran mummo sitten eilen poltti kämppänsä melko perusteellisesti. Joka paikassa haisee savu ja naapurit joutuivat lähtemään pariksi kuukaudeksi evakkoon remontin tieltä.

Ajattelin tilanteen olevan jo eilen ohi, mutta tänään duunista tullessa paloautot pihalla sammuttamassa kytevää paloa->lisää paskaa hajua ja muuta meteliä. Onneksi sentään oma kämppä ei saanut muita kuin hajuvaurioita.
 
Vituttaa erittäin paljon: a) syödä kebab-ravintolassa luokattoman surkea pitsa
b) potea seuraavana päivänä pitsasta saatua ruokamyrkytystä

Joku vastuu noilla karvaranteillakin pitäisi olla siinä, kuinka pilaantuneita raaka-aineita sinne aterioihin lykätään. Jos tämä ei tästä nopeasti mene ohi, tulee asiaa ko. ravitsemusliikkeeseen.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Vituttaa erittäin paljon: a) syödä kebab-ravintolassa luokattoman surkea pitsa
b) potea seuraavana päivänä pitsasta saatua ruokamyrkytystä

Joku vastuu noilla karvaranteillakin pitäisi olla siinä, kuinka pilaantuneita raaka-aineita sinne aterioihin lykätään. Jos tämä ei tästä nopeasti mene ohi, tulee asiaa ko. ravitsemusliikkeeseen.
Lääkäriin vaan ja sitä kautta asiaa eteenpäin terveystarkastajalle.

Melko huonoa tuuria että pizzasta saa ruokamyrkytyksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös