Kiekko-Laser 2010-2011

  • 141 385
  • 221

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
No sitä on aika moni miettinyt. Onkohan kyseessä nyt joku todella halpa kaveri vai mikä tuossa nyt on takana.

Hajahuomiona että Laserin webbi on vähän muuttunut. Eikä mielestäni parempaan :(
 

KLG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No sitä on aika moni miettinyt. Onkohan kyseessä nyt joku todella halpa kaveri vai mikä tuossa nyt on takana.

Niinhän ne tv-kommentaattoritkin naureskeli ja ihmetteli miehen suomessa olemista, toivottavasti seurajohto miettii sopimuksen kannatattavuutta ja omien junnujen katsomossa istumista.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Ja tv-kommentaattorithan tietää kaiken?

No Saukkonen selosti ja Jami Kauppi oli kommentaattorina. Saukkosen tason kiekkoasiantuntijana kaikki tietää, mutta Kauppi ei mikään ihan turha äijä ole. Ja loppujen lopuksi asiaahan nuo puhui. Tuoko Boyd muka mitään merkittävää Ki-La:n peliin? Ei tuo. Turhaa on hommata tuontasoista ulkolaista viemään peliaikaa omilta junnuilta. Ja luulisi nyt että enemmän Boydille pitää maksaakin kuin jollekin lahjakkaalle Oululaiselle nuorelle. Eli kaiken kaikkiaan kohtalaisen erikoinen hankinta...
 

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Kyllähän tuota tuli ihmeteltyä heti miehen tilastot nähtyä, että voiko tällainen kaveri olla vahvistus. Enemmän ihmetystä herättää se, että hänellä oli sopimuksessa kahden viikon tryout. Ilmeisesti valmennusjohto on nähnyt hänessä jotain sellaista mitä muut eivät.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Näkyy olevan Boyd taas kokoonpanossa illan pelissä. Selitys lienee, että Toivo oli eilen Kärppien kokoonpanossa, joten huilailee tänään.
Pikkuisen kyllä ihmettelen moisen tyypin kirmaamista kaukalossa, kun tilalle löytyisi tukku oululaisia lätkäjätkiä, jotka pesevät mennen-tullen tuollaisen mikkihiiren - eikä tarvitsisi edes maksaa paljoa. No - en tosin tiedä, mitä ko. jamppa pelaamisestaan saa, mutta mielestäni eurokin on liikaa.

Tänään KiLalla olisi tuhannen taalan paikka nousta hetkeksi sarjakärkeen - meriitti sinänsä, vaikkei se(-kään) vielä mitään takaa kevään karkeloihin. Tarjolla olevat kolme pistettä kuitenkin kasvattaisivat eroa RoKi-viivaan jo yli kymmeneksi pisteeksi, jos ja kun tuloksellisesti huonompiakin aikoja varmasti on luvassa.
Liekö muuten tuo Mestiksen tulokkaan (mahdollinen) sarjakärkeen nouseminen ainutlaatuinen tapahtuma, vai onko sellaista tapahtunut aiemminkin?
 

Voittaja

Jäsen
Hyvässä kaksi pistettä per peli tahdissa kulkee Kissa ja on tällä hetkellä jopa sarjan piikkipaikalla. Erittäin hyvin on nousijajoukkue aloittanut kauden, toivottavasti matkalle ei tule kovin pitkiä heikkoja jaksoja, näin ollen olisi jopa mahdollisuudet pleijareihin jos peli kulkee. Memosen vähäiset pisteet vähän ihmetyttää, onko ollut huonoa tuuria vai mistä johtuu? Joku joka noita pelejä pystyy näkemään voisi kommentoida mikä Iirolla tökkii?
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Tulipahan katsottua vielä Kissan ja U2:nkin peli tälle viikonlopulle - turnauskestävyys ei sallinut enää jäädä nuorten peliä katsomaan.

Nyt, kun vastassa oli hyvin liikkuva nopea ja taitava porukka, Laserin porukan heikkoudet tulivat selkeästi näkyviin: heikko kiekkovarmuus ja syöttötarkkuus. Lisäksi muutamia sankareita vaivaa vielä naurettava itsekkyyskin - ovat ilmeisesti omasta mielestään liian hyviä jakamaan kiekkoa toisille; pahin esimerkki tästä on Peltonen!
Tämä on myös yksi syy, miksi esim. Memonen ei ole tehnyt pisteitä, tarjonta ei yksinkertaisesti pelaa sentteriltä ja Joki-Erkkilän ongelmana ovat luokattomat syötöt, joten siksi ykkönen on niin aneeminen nykyisin.
Parasta peliä esitti taasen VMK:n ketju, vaikka Junnilakin sortui välillä turhaan neppailuun ja yksinyrittämiseen, mutta VMK:n kiekonhallinta ja pelinteko olivat illan parasta antia - kerrankin palkintoraati oli katsonut peliäkin.

Pakit sitten... mitäpä sanoisi... Aika vaatimatonta tällä kertaa myös Lehdolta ja Niemelältä muista puhumattakaan. Voisiko joku mainita Kirenille, että se on itse asiassa puolustaja eikä puolustajan kuulu joka kerta, kun saa kiekon nousussa, yrittää yksin läpi koko kentän. Näissä tilanteissa VMK:n ollessa kentällä hän pelasi jopa alimpana ja pelasti muutaman kerran läpiajon - hyvää pelinlukua.
Rautiola oli selkeästi epävarmempi kuin perjantaina; ripareita tuli paljon ja U2:n kolmas maali menee puhtaasti hänen piikkiinsä.

Pelin paras pakkipari löytyy U2:n puolelta, Kivistö-Mäkinen; varsinkin Kivistön varmuus ja rauhallisuus sekä luistelu olivat ihailtavaa. Salmivirta ja Palve erottuivat hyökkääjistä, mutta esim. nuorempi Granlund oli kesy. Erityismaininnan ansaitsee toki Körkön Tomi, jonka ranne lävähti heti alkuun maalin arvoisesti; myös eka rankkarissa oli tekemisen meininkiä, kuten myös Ståhlen voittomaaliksi jääneessä rankkarissa.

No niin - piikkipaikka on sitten Kissan hallussa ja tästä on hyvä jatkaa.
 
Kaikki päin persettä,mutta silti kärjessä??!! Ihan hyvin. Oottate vittu URPOJA.

Hieman sama kävi mielessä kun Surukukun hyvin negatiivistä tekstiä luin.

Itselleni Mestis on astetta rennompi ja samalla monta astetta hauskempi seurattava kuin SM-liiga. Kyllähän niitä harhasyöttöjä tulee ja välillä tulee paljonkin, jopa liikaa. Välillä vauhtia on enemmän kuin taitoa, tai oikeastaan melkein aina. Kiren nousee hyökkäyksen kärkenä ja joku paikkaa jos paikkaa. Kaiken tämän jälkeen olen ihastunut Laserin vauhdikkaaseen ja rentoon pelityyliin ja ilmeeseen. Ollaan piikkipaikalla ja nautitaan siitä, hankaliakin hetkiä tulee mutta mitä niistä. Nyt otetaan niitä pisteitä joilla sarjapaikkaa säilytetään ja sitten niitä joilla mennään jatkopeleihin, jos mennään. Hauskaa seurattavaa on myös valmentaja Manner, hyvinkin terävine kommenteineen pelaajilleen ja myös tuomareille. Siinä on mies joka vaikuttaa todella aidolta jääkiekkopersoonalta ja elää jääkiekolle koko sydämellään.

On se niin hienoa että meillä Oululaisilla on oma Mestis-seura ja saadaan seurata Junnilan,Koposen,Kirenin,Niemelän ja kaikkien muidenkin sen tason pelimiesten otteista joita Oulussa ei olisi nyt ilman Laseria. Käykää ihmiset katsomassa myös näitä pelejä, 10€ on sopiva hinta viihdyttävästä peli-illasta. Sille viihtyvyydelle voi antaa melkeinpä takuun. Toivotaan ja uskotaan että tämä herkku on tullut Ouluun jäädäkseen. Itse ainakin uskon.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
En voi väittää odottavani Kisen käyvänkään Mestiksessä kärjessä tällä kaudella, sillä nousija on kuitenkin nousija. Hieno homma, ei voi kuin ihmetellä!

9 peliä takana, joten henkseleitä ei parane paukutella. Syksyn mestari ja...
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
No, joo - myönnetään...
Oli aika negatiivissävytteinen kirjoitus pelistä, mutta katselin sitä ehkä liikaa analyytikon kuin kannattajan silmin ja sellaiselta se peli vain näytti.

Näin pohjoissuomalaisen kiekkoilun kannattajan näkökulmasta tilanne, että Laser on piikkipaikalla, on jotakin tuiki hämmästyttävää, joskin kohtuullista menestystä tuolla rosterilla ja Kärppä-avuilla oli lupa odottaakin. En siis väheksy mitenkään joukkueen saavutusta, mutta vaistomaisesti haen niitä asioita pelistä ja pelaajista, joissa mielestäni on selvästi parantamisen varaa.
Toisaalta -jos ja kun Metso ja Liljeblad joskus palaavat takaisin Laserin riveihin, vahvistuu joukkueen alakerta selkeästi - olettaen, että edes toinen Lehto&Niemelästä jatkaa Laserissa - eli parempaakin voi olla vielä tarjolla.

Kaiken kaikkiaan olen samaa mieltä kuin Eric eli näitä Mestis-pelejä kannattaa käydä katsomassa. Pelit ovat viihdyttäviä ja ennalta-arvaamattomia päinvastoin kuin liigapelit niin useasti tylsiä.
 

KLG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kokoonpano

Ei ole vissiin Mannerin Vaasalaiset kaverit uskoneet millaisia pelureita Ouluun hankittaan, vaan on pitänyt viedä näytille kun Josh poju on taas kokoon panossa mukana.
 

Jorge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs,Oranje,AIK
Ei ole vissiin Mannerin Vaasalaiset kaverit uskoneet millaisia pelureita Ouluun hankittaan, vaan on pitänyt viedä näytille kun Josh poju on taas kokoon panossa mukana.

Niva pelas eilen niin paskan pelin että ihan oikeen että Boyd on sen tilalla
 

KLG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo, olin kattomassa, eihän se Nivalta mikään nappisuoritus ollu, mutta nuoren pelaan ongelmia on suoritusten heilahtelu, ja ne ei ainakaan sillä parane että heivataan kokoonpanosta pois. Tämä Josh poju vois kyllä tilata lipun kotiin ja antaa omille nuorille pelaajille tilaa, kyllä Määttä, Erkkilä, Niva pelaavat ainaki yhtä hyvin ku tämä piipero.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuli tuossa mieleen, että mikä mahtaa olla Mikko Kaunismäen tilanne? Mies sai sopimuksen Laseriin try-outin kautta, mutta ei ole pelannut yhtään ottelua. Onko ollut loukkaantumisia, vai eikö yksinkertaisesti mahdu kokoonpanoon?
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
Taitaa K-Laser vahvistua nyt myös Kärppien miehillä, kaikille ei kertakaikkiaan riitä peliaikaa Kärppien rosterissa. Alikoski & Karppinen lienevät ensimmäisenä liipaisimella. Eiväthän nuo mitään supermiehiä Mestikseen ole, mutta luotettavia kahdensuunnan höylääjiä kuitenkin. Superjunnuja tuskin siirretään mestikseen?
 
Mielenkiintoiseksi menee myös täällä, sillä ensi tiistaihin mennessä tai tiistaina paukahtaa Kärppien puolelta hyökkäyskolmikon verran ukkoja käytettäväksi. Nykyiselläänkin hyökkäys on ollut varsin hyvä ja kohtuullisen monipuolinen. Nyt jos kärkiketjuissa viilettävät esimerkiksi nimet Alikoski, Karppinen, Keränen, Ståhlhammar, Junnila, Peltonen, Koponen ja mahdollisesti Aarnio, niin eipä ainakaan hyökkäyksestä pitäisi jäädä kiinni.

Puolustus taas herättää edelleen pieniä kysymysmerkkejä. Toki isoveljeltä on mahdollisesti tulossa jossain vaiheessa vahvistuksia ja esimerkiksi Leinonen lienee jossain vaiheessa taas mukana. Ja maalivahteihin tuskin homma kaatuu.

Kausi on K-Laserilla alkanut hienosti ja joukkue on esittänyt oikeinkin hyviä otteita kaukaloissa. Katsomon puolelle toivoisi vielä enemmän katsojia seuraamaan aidosti yritteliästä ja nopeaa kiekkoa, jota K-Laser katsojille tarjoaa.
 

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Tuli tuossa mieleen, että mikä mahtaa olla Mikko Kaunismäen tilanne? Mies sai sopimuksen Laseriin try-outin kautta, mutta ei ole pelannut yhtään ottelua. Onko ollut loukkaantumisia, vai eikö yksinkertaisesti mahdu kokoonpanoon?

Veikkaisin jälkimmäistä. Hän on ilmeisesti hakenut muutaman pelin vauhtia ja peliaikaa TIHC:n suomisarjajoukkueesta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Veikkaisin jälkimmäistä. Hän on ilmeisesti hakenut muutaman pelin vauhtia ja peliaikaa TIHC:n suomisarjajoukkueesta.

Pitää näköjään paikkaansa, neljä peliä Tornion paidassa ja tehot 0+1 sekä 6 minuuttia jäähyjä. Laskeskelin jo sopimuksen julkaisun aikaan, että aika tiukilla tulee olemaan peliaika "Teeriniemen toisella lahjalla oululaiselle jääkiekkoilulle". Liekö kohta edessä paluu Vaasaan?

Näköjään aika moni muukin Laserin pelaaja käynyt TIHC:ssä ottamassa tuntumaa. Mielestäni seura voisi vähän paremmin tiedottaa näistä lainoista.
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Toivottavasti jätkille löytyy pelipaikka. Kun ei ole tilaa rosterissa, niin turhaanpa sitä roikuttaa mukana. Jos Kärpistä ehkä tulee pari pelimiestä vielä rinkiin, niin saumat jämäminuutteihin huononee entisestään.

Entä jos Junnila ja Aarnio nostavat kytkintä eikä Kärpistä tule ketään tilalle? Loukkaantumisten myötä menisi rosteri aika kapeaksi...
 

JPL

Jäsen
Eiköhän Metso ja Liljeblad "palaudu" K-Laserin kokoonpanoon mahdollisesti jo ensi viikon loppupuolella, olettaen että Sicak ja Ohtamaa pääsevät jo peleihin mukaan. Kunhan koko pakisto on kasassa ja terveenä, myös Ylönen todennäköisesti pääsee Mestikseen pitämään tuntumaa yllä. Ei mitään tähtiloistoa, mutta ainakin liigakokemusta lisää sinne. Hyökkäyspäähän todennäköisesti tosiaan Kerästä, Karppista ja mahdollisesti Alikoskea. Veikkaisin, että superjunnutkin käy vuorollaan siellä hakemassa peliaikaa. Kaikille ei enää riitä roolia mitenkään Kärpissä, ainakaan samassa pelissä.

Näin ainakin, jos Kiselle sopii. Toivottavasti yhteistyö lähtee tästä toimimaan myös alaspäin, eikä pelkästään Kärppiä hyödyttäen.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Onko kenelläkään mitään tietoa, minne Määttä ja Kaunismäki ovat suuntaamassa? Ottajia olisi varmasti ainakin sarjaporrasta alempana.
 

Foik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ohtamaa tuskin pelaa ennen Karjala-turnausta, Sicak aikaisintaan ensi viikolla minulle muotoutuneen käsityksen mukaan.

Määtästä en tiedä mihin on menossa, mutta tuskin aiemmat "elämykset" huomioon ottaen ainakaan Rovaniemelle. Uskaltaisin lyödä vetoa, että Kaunismäki palaa Vaasaan. Toivottavasti löytyy oikea ruutu puna-ankoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös