Hyvät naurut Netistä, part #2

  • 2 478 236
  • 6 832

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta kaippa tuossa ohjelmassa on tarkoituskin että näyttelijät välillä pyrskähtelevät yleisön tavalla?

Mielestäni tässä kyseisessä sarjassa tuo näyttelijöiden repeily vaan lisäsi monesti hauskuutta.

Anonyymit-Jopet on yksi viime vuosien hauskimmista pätkistä, kiitos etenkin Elina Knihtilän.
 

Wawesaka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Laitetaan nyt tähän ketjuun, vaikka voisi olla "Pitäisikö itkeä vai nauraa"-keskustelussakin. Jouko Piho ottaa kantaa homokeskusteluun:
http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49143-miksi-ja-keiden-tahdosta-maailmassa-on-homomyonteinen-buumi
En tiedä onko kaveri oikeasti tuota mieltä vai haetaanko tässä vain äänestäjiä/näkyvyyttä tulevaan vaalikampanjaan? Väitteet ja mielipiteet on kyllä huikeita, kannattaa selailla vähän noita kommenttejakin, joissa Jouko jatkaa tykitystään.

P.S. Linkki vie Uusi Suomen puheenvuoro-osioon.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Maikkarin sivuilta seuraavaa:
"Popin kuningattaren Madonnan, 52, väitetään iskeneen silmänsä nuoreen 33-vuotiaaseen tanssija-koreografi Brahim Rachikiin. "

Heh...mun silmissä 33 vuotias ei kyllä ole enää nuori mies, mutta vertaillessa Madonnan ikään eroa on tietysti. Ei se silti yli kolmikymppistä miksikään poikaseksi tee.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei pidä unohtaa myöskään toista englanninkielistä markorepairs-klassikkoa
Cofe Time for in talk English

Ei voi olla huomauttamatta kaverin kahvinkeittotavoista. Prinsiipit on hienosti hallussa ja kahvia säilytetään kylmässä. Samalla kuitenkin jätkä laskee ammeellisen vettä altaaseen sitä yhtä kupillista varten. Esimerkillistä toimintaa, vihreä kaveri kaikin puolin...

Yrittääkö se saada kerrostalon putkista jääkylmää vettä kahvinkeittimeensä? Ei swiddu mikä Einstein.

EH HEH EHEH HEHHEH!
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Kiitos! Parempi kuin potta-VCR-reportaasi ja kaiken lisäksi ensimmäisiä kertoja ikinä, kun kuulen Markorepairsin nauravan videoillaan.
Nämä on uskomattomia. Olen nyt naureskellut näitä videoita eikä naurusta tule loppua. Mutta kuitenkin, vaikka kielitaidosta voidaan olla monta mieltä, niin ainakin kuulija ymmärtää, mitä kaveri tarkoittaa. Suomessakin on kuitenkin lukuisia ihmisiä, jotka eivät uskalla puhua vierasta kieltä kun pelkäävät tekevänsä virheitä.

Markon kielitaidosta saa näytteen videon kuvauksesta: "When longtime age unemployment men boiling carbitch cofe this morning, same time her talk not mother language."
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Syvä myötähäpeän tunne. Mistä johtuu että kaikkein urpoimmat tyypit haluavat tunkea itseään väkisin julkisuuteen? Retorinen kysymys...
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Syvä myötähäpeän tunne. Mistä johtuu että kaikkein urpoimmat tyypit haluavat tunkea itseään väkisin julkisuuteen? Retorinen kysymys...

Todellakin retorinen kysymys. Vastaan silti. Näillä urpoilla ei ole oikeita kavereita joille kertoa VHS-soitin kokoelmastaan (josta on syystäkin ylpeä) kahvi kupposen kera. Tällä tavalla niitä kavereita saa. Tuskin äijä itekään ymärtää, että sille nauretaan. Kyllähän tuo hauska on silti katsoa!
 
Viimeksi muokattu:

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Vittu te olette sairaita. 24 sekuntia pysyin mukana tuossa vhs-videossa ennen kuin oli lopetettava. Kuka vittu noille pystyy nauramaan? Mulle aiheutti pelkkää ahdistusta, myötähäpeää ja vitutusta.
 

Baldrick

Jäsen
Vittu te olette sairaita. 24 sekuntia pysyin mukana tuossa vhs-videossa ennen kuin oli lopetettava. Kuka vittu noille pystyy nauramaan? Mulle aiheutti pelkkää ahdistusta, myötähäpeää ja vitutusta.

Sama. Tylsää paskaa, eikä jaksa edes hänen huono kielitaitonsa huvittaa. Puhuuko tarkoituksella noin paskaa englantia vai ei? Ahdistusta ja vitutusta en ehkä saanut, mutta myötähäpeämittari oli korkealla. Itse katoin sitä VHS-nauhuri -pätkää ehkä 10-15 sek.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
En tiedä, pelkkä tukka oli jo liikaa. Sitä lähinnä ihmettelen miten suomalaisen paska englanti jaksaa vielä naurattaa niin monta ihmistä täälläkin. Ikivanha vitsi. Ehkä tuossa on joku isompi juju jos katsoo koko videon loppuun? Ei vaan pysty.
 

Baldrick

Jäsen
joiden aikana ei päästä siis edes alkutekstien ohi, mutta ilmeisesti RäpyläRepe tuntee aina myötähäpeää nähdessään videonauhureita tai kuullessaan Terminatorin tunnarin.

Ihan vaan näin paskan tärkeänä selvennyksenä, skippailin videon alkuun. Sitten nopeasti vilkaisin vielä myöhemmästä kohtaa, jossa kaveri oli käyttänyt hurjaa tietokoneteknologiaa ja leikannut itsensä erikseen videon päälle, jos oikein muistan.

No kai sitä pitää sitten katsoa kaikki herran videot ja olla innoissaan, sekä nauraa muiden mukana hänen huonolle kielitaidolleen.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Markorepairs & VCR-kokoelmat

En tiedä olenko jotenkin aivan helvetin hidas, mutta minulle tuon ensimmäiseksi linkkasi ulkomailla elävä ja Suomen asioista lähes täysin tietämätön ulkkari.

Mitäpä tuosta voisi nyt sanoa? Kaveri saa hakemaansa huomiota ja muut saavat syyn nauraa. Mitään erityisen huvittavaa en videossa nähnyt, vaikka tiettyä potentiaalia olikin ilmassa. Jos tuon olisi lyhentänyt puoleen ja Markorepairsin sijaan puhumassa olisi ollut vaikkapa Silvennoinen, niin tuosta olisi saanut loistavan sketsin Kummeliin. Nyt tuo on vähän liian vakavasti tehdyn oloinen, liian pitkä ja liian huono ollakseen erityisen hauska.
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Kyseessä ei ole myöskään mikään Markku from Finland -tyylinen vitsi, vaan ihan aito tyyppi Lempäälästä. Sehän tässä on koko homman ydin. Enkä ihan ymmärrä ajattelutapaa, että tietyt asiat lakkaisivat tietyn deadlinen jälkeen olemasta hauskoja.

Ei ei ei. Älä nyt vie Kangasalta, tuolta niin kauniilta kunnalta järvien ja harjujen välistä, tämän hetken tunnetuinta julkkista. Jättäkää edes jotain tälle kunnalle jotain Kummelien ja Pentti Hietasen lisäksi.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres



Huoh, kunhan jeesustelin yliampuvasti huvikseni. Pitäisi muistaa internetissä kirjoittaa toisin kuin miten kavereiden kanssa puhuu. Itsensä paremmaksi julistaminen, no joo en tiedä mistä tuonkin keksit. Erimielisyydestähän tässä vain on kyse. Mun mielestä paska linkitys tähän ketjuun ja toivottavasti tuosta ei mitään hittiä pääse syntymään. Iltalehti haastatteli youtube-Markoa - englanniksi! Katso video!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Baldrick

Jäsen
RäpyläRepe: onneksi erotut valtavirrasta mukailemalla Pordinardin ajatuksia. Jatka samaan malliin.

Pordinandhan on lahkoni Jumala, enkä tohdi olla hänen kanssaan erimieltä. Oikeasti salaa öisin sänkyni alla hihittelen tuolle kielitaidottomalle ja vähän hitaalle kansainväliselle julkkikselle, joka on aivan hulvattoman hauska!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös