Conan O'Brien

  • 453 203
  • 1 818

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Ja palatakseni vielä tuohon Leno vs. Kimmel tapaukseen, niille jotka vielä epäilivät sen olleen etukäteen käsikirjoitettu:
Ai että tutussa ja turvalliseksi haukutussa Lenon showssa tapahtuu yhtäkkiä jotain tosi spontaania? Just joo.

Katsokaa nyt se pätkä uudestaan. Niin etukäteen pohjustettu osio kuin vain olla ja voi.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Ai että tutussa ja turvalliseksi haukutussa Lenon showssa tapahtuu yhtäkkiä jotain tosi spontaania? Just joo.

Katsokaa nyt se pätkä uudestaan. Niin etukäteen pohjustettu osio kuin vain olla ja voi.

Et siis lukenut viestiäni tai et uskonut kirjoittamaani.

Lenon 10@10 on kaavamainen muka hauska ohjelma osuus, jossa Leno kysyy vieraaltaan kymmenen kysymystä. Ideana on, että kysymykset ovat hauskoja vastauksilla ei ole niin väliä. Kimmel ei kuitenkaan tyytynyt tähän vaan teki vastauksistaan hyökkäyksiä Lenoa vastaan. Jos on vähäänkään seurannut Kimmelin uraa, niin tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä, mutta Lenolle se tuli.

Tässä Leno vielä itse sanoo ajaneensa Kimmelin miinaan:

Leno on Oprah

Kuuden minuutin kohdalla keskustelua tuosta tapahtumasta.

Tai voit toki mennä takaisin katsomaan Jay Leno Show pätkääkin, sillä mielestäni siitäkin näkee selvästi Lenon kiemurtelun kun tilanne riistäytyy hänen hallinnastaan.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Conanin fanit ja Conan ovat pysyneet varsin aktiivisina myös Conanin shown loputtua. Conanilla itsellään on Twitter-tili, jota mies päivittää joka päivä. Lisäksi Twitteriin on ilmestynyt useita Conaniin liittyviä hahmoja, jotka ovat joko Conanin oman porukan tai sitten fanien perustamia. Mm. Conan's beard, Conan's monkey ja Conan's squirrel löytyvät Twitteristä. Näistä jokainen liittyy Conanin Twitter päivityksiin.

Lisäksi I'm with Coco ryhmä Facebookissa tuntuu olevan varsin aktiivinen. Sieltä löytyy kilpailu, jossa Conan on "cocoshopattu" eri kuviin ja myydään paitoja ja rannenauhoja sun muita. Ja paljon on myös videopätkiä facebookissa.

Eli Conanin fanit eivät ainakaan ole unohtaneet Conania, vaikka show loppuikin. Ja tosiaan nyt Conan lähtee "prohibited" kiertueelle.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Hiukan outo veto Conanilta mennä kaapelipuolelle, eikä "valtakunnan" verkkoon. Taisi tuo NBClla floppaaminen vaikuttaa mm. Foxin kiinnostukseen, joten farmiin komennus tuli eteen. NBC taas on varmasti tyytyväinen Lenon takaisin ottamisesta, ratingit ovat koko ajan olleet paremmat kun Lettermanilla.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Conanilla on kuitenkin vahva tuenta fanien keskuudessa ja on hemmetin hyvä asia ettei Conan jäänyt liian kauaksi aikaa taustalle väijymään. Rahaa hänellä varmasti on jemmassa ja eiköhän tuostakin pikku hiljaa tule iso juttu. Riippuu tietenkin jos ei vedä ihan överiksi huumoripuolta..
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Ei mennyt Foxille koska halusi omistaa uuden ohjelmansa kuten Letterman.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Ei mennyt Foxille koska halusi omistaa uuden ohjelmansa kuten Letterman.

Yksi tärkeä pointti tuokin, mutta omistihan Conoco Conanin showt jo NBC aikoina (Oma tuotantoyhtiö).

Kaapelissa on etunsa: Johtuen amerikan tv-markkinoista Fox pystyy tarjoamaan Conanille vain 60% kattavaa näkyvyyttä (pienillä kanavilla omaa ohjelmaa joka ajetaan tieltä pois vähintään) ja nykymä olisi laajentunut 3 vuoden aikana maksimiin. TBS näkyy heti kaikkialla.

TBS:llä on kohtalaiset leadit, ja George Lopez soitti itse Conanille ja kauppasi 11pm paikkaa jossa esiintyy nyt itse. Siirtyy 12. Kyseinen aika kaapelilla + Conan? Voi tulla hitusen roisia sketsiä mm. Conado (tai nerokas/"nerokas" uudelleen kirjoitettu sketsi).
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Se että Conan menee kaapelille tarkoittaa varmasti että sensoreista ei tarvitse välittää niin paljoa kuin valtakunnallisella kanavalla ja tämähän on pelkästään hyvä asia. Toivottavasti tuo nyt saadaan sitten Suomeenkin muutaman päivän viiveellä.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Saa varmasti vapaammat kädet sensuurin kannalta, mutta silti outo veto hypätä tuolta ykköskorista kaapelille. Kattavuus ja fyrkka ovat eri tasolla, kun mitä nuo valtakunnan kanavat olisivat tarjonneet. Itse olen varma, että tuo NBClla tapahtunut floppi vaikutti mm. Foxin haluihin ottaa mies kehiin. No, paremminhan Conan toimiikin tuolla nuorten kanavilla, kun main streamissa ja TBSn katsojakunta on nuorimmasta päästä.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Onko TBS nyt sitten sellainen kanava, jossa vieras saa sanoa shit tai fuck ilman että tuotantoporukka saa piiskaa pyllylle?

Minun mielestäni ihan hyvä siirto tähän paikkaan. Myös (tai nimenomaan) TBS:n edustajan vakuuttelu siitä että Conan saa vapaat kädet tehdä itsensä näköistä ohjelmaa, kuulostaa lupaavalta. Samoin kuin toteamus että ei olla havittelemassa vanhojen gubbejen, kuten Lenon, yleisöä.

Hyvä tästä vielä tulee.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
TeeBeeÄs, Tee-Bee-Äs!

Loistavaa, että Conan palaa ruutuun, mutta tietysti show pitää saada vielä Suomessakin näkyviin aikanaan. Harmillista, jos esim. Triumphia tai masturboivaa karhua ei enää nähdä, mutta eiköhän sieltä tuotantotiimiltä uusiakin ideoita irtoa.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Harmillista, jos esim. Triumphia tai masturboivaa karhua ei enää nähdä...

Conanin tämän hetkisellä live-kiertueella on mukana tutun näköinen elukka, joka tosin kantaa nimeä "Self-Pleasuring Panda". Sama hahmo siis kyseessä, mutta NBC omistaa nuo "Masturbating Bear"-nimen oikeudet :)
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Conanin tämän hetkisellä live-kiertueella on mukana tutun näköinen elukka, joka tosin kantaa nimeä "Self-Pleasuring Panda". Sama hahmo siis kyseessä, mutta NBC omistaa nuo "Masturbating Bear"-nimen oikeudet :)

Helvetti, veikkasin nimittäin että sieltä olisi paukannut Sexually Teasing/Arousing Panda (Eli eroottisesti tanssahteleva) jos kierrätystä harrastetaan ja Robbie Williamsin ehdottama Self-Fallinating Bear, vai Pandako sekin oli, olisi ollut ihan loistavaa settiä kaapelissa?

No, jos Los Noches Passion con señor O'Brienin Conando palaa joskus ruutuun Conaldona niin aika hyvin meni veikkaus ;)

Virallista nimeä en lähde veikkaamaan..
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
. Itse olen varma, että tuo NBClla tapahtunut floppi vaikutti mm. Foxin haluihin ottaa mies kehiin. No, paremminhan Conan toimiikin tuolla nuorten kanavilla, kun main streamissa ja TBSn katsojakunta on nuorimmasta päästä.

Voihan se hyvin olla, että Tonight Show on osaltaan tähän vaikuttanut, mutta ei FOX:n osalta. Eli emoyhtiö oli halukas ottamaan Conanin kanavalle heti kun mahdollisuus siihen tuli. Mutta tytäryhtiöt (tai miten affiliate pitäisi suomentaa) puolestaan halusivat pitää kiinni nykyisistä ohjelmista kyseiseen aikaan. FOX:n sarjat, jotka tulevat tuohon esitysaikaan keräävät koko ajan todella hyviä katsojalukuja. Näillä tytäryhtiöillä on yleensä varsin suuri päätäntävalta siitä, mitä kanavilla näytetään.

Eli vaikka tuo tonight show olisi jotenkin vaikuttanutkin, niin uskoisin että suurempi syy siihen, että Conan ei FOX:lle päätynyt on se että kyseisellä kanavalla ei ole ikinä näytetty talk show:ta kyseiseen aikaan. Eli ennemminkin kulttuurillinen ero kanavien välillä.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Tuossa tosin sen verran, että mikä NBCn osalta on tärkeintä, on Lettermanin voittaminen, koska se on suorin kilpailija Tonightille. Luvut ovat hiukan edellistäkin paremmat Lenolle, jos siitä poistetaan se osuus, jolloin Conan oli vielä framilla. Raha ja katselijamäärät ovat ainoat mittarit ja ei tuossa ollut NBClla muuta vaihtoehtoa kun palata Lenoon, sen verran huonosti Conan tuohon Tonightiin sopi. Suurin moka mielestäni tehtiin silloin kun Conan väkisiin siirrettiin Tonightiin, siinä vaiheessa NBC oli halussa molempien aikojen osalta laajin katselijakunta kilpailijoihin nähden. Eli, juuri mitään ei oltu opittu tuosta 90-luvun alun vaihdosta, vaan tyrittiin taas.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Raha ja katselijamäärät ovat ainoat mittarit ja ei tuossa ollut NBClla muuta vaihtoehtoa kun palata Lenoon, sen verran huonosti Conan tuohon Tonightiin sopi. Suurin moka mielestäni tehtiin silloin kun Conan väkisiin siirrettiin Tonightiin, siinä vaiheessa NBC oli halussa molempien aikojen osalta laajin katselijakunta kilpailijoihin nähden. Eli, juuri mitään ei oltu opittu tuosta 90-luvun alun vaihdosta, vaan tyrittiin taas.

Raha vaikutti siinä määrin päätökseen, että Conanin sopimuksen purku tuli reilusti halvemmaksi kuin hankkiutua täysin flopanneesta Lenosta eroon. Lenon show sai ihmiset vaihtamaan kanavaa jolloin paikallisuutiset menettivät katsojansa, josta koko poru alkoi. Jos affiliatekanavien paikallisuutisten katsojamäärät olisivat pysyneet samoissa luvuissa kuin ne olivat ennen Lenon siirtämistä kello kymmeneen, ei mitään muutosta olisi ollut tarve tehdä.

Pitää myös ottaa huomioon, että ei Conan olisi jäänyt vetämään Late Nightia NBC:lle kovin moneksi vuodeksi ilman lupausta Tonight Shown juontajan paikasta, vaan mies olisi hyvin äkkiä löytynyt jonkun kilpailevan kanavan palkkalistoilta. Aina rehti ja rehellinen Lenohan oli tässä vaiheessa vielä iloisesti jäämässä eläkkeelle, mutta hups kuinkas kävikään. Sieltähän se jättileuka ilmestyi ja taisi olla virallisesti surkein lead-in kello kymmenen aikaan myöhäisohjelmille ja paikallisuutisille. Tilastotkin muistaakseni todistavat, kuinka Conanin ja samalla myös NBC:n katsojamäärät putosivat heti Lenon alottaessa kello kymmenen slotilla. Kenen mielestä on oikeasti hyvä idea sijoittaa neljä talk show:ta peräkkäin ja vielä odottaa, että katsojaluvut eivät kärsi?
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tuolla surkeimmalla kesällä ei ole juuri painoarvoa. O'Brien sai syksyllä ja loppuvuotena vieläkin alhaisemmat lukemat kuin Lenon tämän kesän lukemat. Voi vain arvailla miten heikot Conanin luvut olisivat olleet, jos hänellä olisi kesään tultaessa ollut takanaan jo useampi kuukausi alaspäin mennyttä ohjelmaansa.

Lettermanin ohjelman Leno silti onnistuu näemmä voittamaan.

Kannattaa myös muistaa, että nuo lukemat perustuvat nimenomaan tuohon O'Brienin hyväksi kovasti mainostettuun 18-49-ryhmään. Siitä huolimatta Leno on siinäkin käytännössä edellä. Nuo kesät eivät ole sinänsä vertailukelpoisia.

NBC:n ohjelmisto on ollut alkuillassa jo pitempään erittäin vaisua, eikä Lenokaan erityisempää tukea siihen saa. Letterman jää jokatapauksessa jalkoihin.

O'Brienin vetovoimasta muille kanaville ei kannata korostaa. Eivät hänen perässään viime talvenakaan oikeasti kovin suuret tekijät olleet. FOX korkeintaan jollain tasolla.

Leno ei ole erityisen hyvä, mutta O'Brienin Tonight-Show oli erittäin huono. Se lienee yksinkertaisesti suurin syy floppiin.
 

J.Petke

Jäsen
O'Brienin vetovoimasta muille kanaville ei kannata korostaa. Eivät hänen perässään viime talvenakaan oikeasti kovin suuret tekijät olleet. FOX korkeintaan jollain tasolla.

Miksiköhän? Lähes kaikilla isoilla on jo se toimiva talk-show joten on ihan turhaa palkata Conania ns. kakkosmieheksi. Siihen ei Conan suostu eikä myöskään se ole järkevää koska show on todella kallis projekti.

Conanin showssa oli paljon parannettavaa ja yksi iso syy siihen huonouteen oli NBC:n erittäin tiukka ja asiallinen linja mistä juuri ei saanut poiketa.

Ei mikään ihme, että Leno on kerännyt näillä tempuillaan aikamoisen maineen "noissa piireissä".

Ehkä saamme lukea tämän sopan joskus kirjastakin.
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Miksiköhän? Lähes kaikilla isoilla on jo se toimiva talk-show joten on ihan turhaa palkata Conania ns. kakkosmieheksi. Siihen ei Conan suostu eikä myöskään se ole järkevää koska show on todella kallis projekti.

Tuolla edellä joku viittasi miten O'Brien olisi viety kilpailevalle kanavalle, jos hänen Tonight-Shown saamisensa olisi vaarantunut. ABC ja CBS olisivat olleet pois laskuista ja FOX kovin teoreettinen.

Jay Lenoa on käsittääkseni verrattu Hitleriin tämän tapauksen tiimoilta. Se osoittaa hyvää suhteellisuudentajua nykypäivän hiekkalaatikoilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös