Mikä meni vikaan?

  • 68 168
  • 138

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Niin, Jokerien joukkue on aika tyypillinen Virmasen kasaama joukkue. Periaatteessa hyvin kasattu, mutta silti löytyy selkeitä puutteita, jotka huomaa katsomon ylimmille penkkiriveille asti.
Siis hetkinen? Eikö tämän kauden joukkue olekaan nykyisen toimitusjohtajamme, myös Keijo Säilynojana tunnetun miehen, aikaansaannos? Eikö tämän kauden joukkuetta tituleerattu jossakin vaiheessa Säilynojan ensimmäiseksi?

Nyt kun kaikki menee päin vittua, syyttävä sormi osoittaa - taas kerran - päävalmentajaa, Harkimoa ja Virmasta. Missä on Keke ja hänen vaikutuksensa joukkueen esityksiin?

Vai onko Jokereiden tj:lla muista seuroista poikkeava toimenkuva? Varailet rata-aikoja keilahallille ja nyökyttelet seurapomon tahtiin tositv-sarjassa? Siinäpä voimannäyttöjä ansiolistalle.

edit: Keke siis teejii, kiitos Pleksit(t):lle tarkkaavaisuudesta.
 
Viimeksi muokattu:

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Siis hetkinen? Eikö tämän kauden joukkue olekaan nykyisen urheilutoimenjohtajamme, myös Keijo Säilynojana tunnetun miehen, aikaansaannos? Eikö tämän kauden joukkuetta tituleerattu jossakin vaiheessa Säilynojan ensimmäiseksi?

Nyt kun kaikki menee päin vittua, syyttävä sormi osoittaa - taas kerran - päävalmentajaa, Harkimoa ja Virmasta. Missä on Keke ja hänen vaikutuksensa joukkueen esityksiin?

Vai onko Jokereiden utj:lla muista seuroista poikkeava toimenkuva? Varailet rata-aikoja keilahallille ja nyökyttelet seurapomon tahtiin tositv-sarjassa? Siinäpä voimannäyttöjä ansiolistalle.

http://www.jokerit.com/index.php?id=34
Keke TJ, Virmas-Masa UTJ.
 

Krupieeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ja tässäkin kohtaa TPS teki fiksusti antaessaan mahdollisuuden nuorelle ja nälkäiselle (ehkä myös edulliselle) valmentajalle.

Jokereiltakin pitäisi vaihteeksi löytyä hauista tällaisen riskin ottamiseen. Vai onko taas jonkun currelindströmin vuoro?

Mun mielestä näin tehtiin kaudelle 2005-06 tunnetuin seurauksin. Okei, Waden nimen tiesivät kaikki, mutta ei Wade ehkä niinkään ollut profiloitunut valmentajana. Kyllä tälle kaudelle Törmäsen tulo kakkoseksi oli mulle ainakin pienoinen yllätys ja tuossa taisinkin jo aiemmin kysellä, että oliko tämä valinta sittenkään oikea. Keväällä, kun Törmäsen sopimus julkistettiin, tuli mieleeni, että näinköhän Hjalliksella on joku fiksaatio nostaa joku 90-luvun jokeri-ikoneista ikoniksi myös valmentajana.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kentällä oleva puolustuksen koko pitäisi laskea peliaikojen suhteessa.

Näinhän se pitäisi. Tosin tuossa myös pelityyli ja asenne vaikuttavat aika paljon. Esimerkiksi Mälkiä vaikuttaa omiin silmiini yhdeksi Jokereiden aktiivisimmista puolustajista vääntötilanteissa, vaikka hänen pituutensa laskee tuota keskiarvoa. Vastaavasti teillä Clarke nostaa keskiarvoa, mutta fyysisessä pelissä hän ei ole omimmillaan. Mutta tosiaan, teillä tuo puolustus on omassa päässä aivan suvereeni meihin verrattuna, meillä ei ole Clarkea takomassa pisteitä eikä edes pelaajien asenne tunnu olevan samalla tasolla.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Aika rauhassahan Keke on saanut tässä olla, kun syytä on kaadettu vanhasta muistista Virmasen ja Hjalliksen niskaan. Tiedä sitten mikä on Keken toimenkuva tuossa kolmen kimpassa, mutta kyllähän TJ periaatteen tasolla olisi sen UTJ:n esimies ja myös osaltaan vastuussa joukkueen rakentamisesta.
Mutta kuten sanottua liigaseurojen toimitusjohtajien toimekuvat vallan ja vastuun osalta ovat melkoisen epäselviä ainakin kannattajien näkökulmasta. Tuntuu vain että toisissa seuroissa TJ on kannattajien silmissä kaiken pahan alku ja juuri ja toisissa sitten vain muiden tahojen ovimatto ja sätkynukke.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
kyllähän TJ periaatteen tasolla olisi sen UTJ:n esimies
Toivoa sopii, että tämän kuvatun periaatteen lailla homma lähtisi tässäkin firmassa toimimaan ja näin ollen nykyinen UTJ saisi näytöillään perustella työpaikkansa olemassaoloa ja ennenkaikkea että kuten periaatteellisella tasolla normiosakeyhtiössä, TJ vastaisi operatiivisesta johdosta eikä HPJ siihen puuttuisi missään olosuhteissa suoraan. Silloin kaikki olisi ihan hyvin, tai ainakin paremmin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
No huonostihan tää on alkanut mutta ei kai tässä nyt vielä kirvestä viitsi kaivoon viskata. Omalta osalta on vaikea sanoa mikä alkukauden pelissä on pahiten mättänyt. Ainakaan loukkaantumissuma ei ole helpottanut joukkueen tilannetta ja ketjut on eläneet liikaa. Myöskään liikkeen puutteesta verrattuna vastustajaan ja jäämisestä jalkoihin en osaa sanoa oikein mitään kun mulla on ollut säkää että olen sattunut näkemään Jokereiden voittopelit ja olen ollut todistamassa vain yhtä tappiota. Pelillisestihän Jokereiden paketti ei ole kunnossa ja kun maalinteko tuntuu olevan varsin vaikeaa niin pelitapa olisi muutettava yksinkertaisemmaksi ja passiivisemmaksi, ei mitään Hanlon kiekkoa mutta ei tätä nytkään nähtyä vuotavaa seulaa. Laivaa on lähdettävä kääntämään hitaasti, liigan kärki on jo luultavasti karannut mutta suoraa pleijaripaikkaa nyt ainakin pitää edelleen hakea. Myös sentteriosastoa olisi vahvistettava mitä pikimiten osaavalla hyökkäävällä sentterillä ja puolustavalla puolustajalla, kun sieltä tuntuu olevan jatkuvasti miestä sivussa ja Helenius ei vaan riitä.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Laskin tuossa Jatkoajan tietojen perusteella neljän kärkijoukkueen pakkien keskipituuden ja painon.

Ilves = 183,6cm&88kg

Isakssonin viitoittamana laskin myös Ilvekseltä luvut peliaikojen mukaan, jos tämä nyt ketään sen paremmin kiinnostaa.

Ilveksen kuuden eniten pelanneen puolustajan keskipituudeksi saadaan 185,2 cm ja keskipainoksi 90 kg. Eli myös Ilveksellä melkoisesti kookkaammat puolustajat kuin Jokereilla.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Pidemällä aikavälillä olen huomannut tässä 2-3 viimevuoden aikana sen, että jokin on tappanut tunteen Jokereita kohtaa - jotain puuttuu. Ennen oli Otto ja kumppanit. Peli oli viihdyttävää ja Oton hymystä näki jo että tänään voitetaan. Pelaajat halusivat voittaa, ja halusivat pelata Jokeri-paidassa. Nyt en ole nähnyt tunnetta, tuntuu siltä että pelaajat käyvät töissä ja ovat tyytyväisiä oloihinsa tuli sitten tappio tai tappio vasta jatkoajalla.

Eiköhän tuo loppunut samoihin aikohin kun Jokerit ja HIFK aloittivat veljeilyn pelaajatasolla. Nykyään ei ole mitenkään epäsopivaa vaihtaa Jokeripaitaa HIFK-paitaan tai toisin päin. Myöskin vaikka joka toisen kauden pelaaminen Jokereissa ja joka toisen HIFKissä on täysin mahdollista. "Vihanpito" on olemassa enää fanien kesken, joka tekee siitä kohtuu huvittavaa. Tampereella sentään on ymmärretty, että jos halutaan säilyttää identiteetti ja kuuma paikallistaistelu, niin näin ei voida tehdä.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Eiköhän tuo loppunut samoihin aikohin kun Jokerit ja HIFK aloittivat veljeilyn pelaajatasolla. Nykyään ei ole mitenkään epäsopivaa vaihtaa Jokeripaitaa HIFK-paitaan tai toisin päin. Myöskin vaikka joka toisen kauden pelaaminen Jokereissa ja joka toisen HIFKissä on täysin mahdollista. "Vihanpito" on olemassa enää fanien kesken, joka tekee siitä kohtuu huvittavaa. Tampereella sentään on ymmärretty, että jos halutaan säilyttää identiteetti ja kuuma paikallistaistelu, niin näin ei voida tehdä.
Juu eihän Tampereella tuolla suomikiekon kehdossa tuollaista koskaan tapahdu.

Petriläinen Jatkoajan uutisessa
 

Schadowan

Jäsen
Mielestäni oli hieman outoa, että Jokereita hehkutettiin ennen kautta niin paljon ja nimenomaan materiaalinsa takia. Kuten jo ensimmäisen liigapelin ketjussa mainitsin, niin ei Jokereiden materiaali missään nimessä ole vakuuttava edes paperilla. Pirnes, Niemi ja Riksman ehdottomasti huipputason pelaajia, mutta sitten loppujengi aikamoista kysymysmerkkiä, jopa Hentunen, joka mielestäni alkaa olemaan jo uransa ehtoopuolella.

Pakistossa pomminvarmoja nimiä ovat Niemi ja Kauppinen. Koivisto ja Kalteva ovat siinä rajoilla, Mälkiä myös. Loput junnuja+Helenius.

Hyökkääjissä 1.-2. kentän jätkiä Pirnes, Hentunen, Rita (vai onko enää? En tiedä. ja odotukset ylittänyt Saarinen. Loput sitten 3.-4.kentän kamaa+junnuja. Pulkkinen näytti harjotuskaudella hyvältä tehojen valossa, mutta liigassa ei ole lähtenyt kulkemaan. Hieman outoa, ettei Pulkkinen ole tehnyt virallisissa peleissä tällä kaudella kuin yhden maalin (myös nuorten maajoukkueessa+A-junnuissa). Kipsi päällä.

Kun noista luottopelaajista pari pelaa alle tasonsa niin koko joukkue on kusessa, ja niinhän tässä on käynyt. Riksman ei yksin pysty otteluita jatkuvasti voittamaan. Kuitenkin ehkä kaikkein huolestuttavinta on yleinen peli-ilme, luovuuden puute hyökkäyksessä ja sellainen meininki, että "tehään nyt vähän sinne päin". Viikon parin takainen HIFK-Jokerit oli surkeinta (avaus- ja hyökkäyspelin osalta) Jokerikiekkoa mitä olen koskaan nähnyt. Ihan kivasti puolustettiin, mutta muuten pelin seuraaminen oli yhtä kärsimystä.

Odotellaan nyt kauan Hjallis ja kumppanit katsovat tällaista meininkiä.
 

kymppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viime kaudella (ja myös sitä ennen) on huudeltu aika pitkälle, että miksi Jokereihin hankitaan jatkuvasti kakkos-kolmoskentän "ihan ok" -tyypin pelaajia, mutta ei kunnon kärkivahvistuksia. Nyt tälle kaudelle saatiin kolmikko Pirnes, Hentunen ja Niemi, mikä ainakin meikäläistä tyydytti. Pirnes on myös ollut selkeästi Jokerien paras pelaaja jokaisessa näkemässäni pelissä. Kolmikosta kaksi muuta taas on ollut likimain yhtä paljon pihalla kuin lähes koko muukin joukkue, joskin Hentunen on sentään joukkueen kolmanneksi tehokkain. Oikein millään johdonmukaisella logiikalla en Jokerien vahvistuksista saa floppeja.

Joukkueen ongelmakohta numero yksi pelaajarintamalla on kakkossentteri, jota ei ole. Tämä ei tullut kellekään varsinaisesti puun takaa, vaan oli nähtävissä jo keväällä. Kuitenkaan kun nyt katsoo liigan kärjessä porskuttavia joukkueita, niin ei sielläkään mitään varsinaisia huippukalustoja ole. Minkä joukkueen sentterikolmikkoon olisi väki täälläkin vaihtanut meidän kaluston päittäin keväällä?

Toinen ongelmakohta on puolustus. Voisi itse asiassa sanoa, että puolustus on jopa kakkossentterin puutetta suurempi ongelma. Liekö Niemi viime kevään tällin takia alisuorittajien joukossa ja kun Kalteva on myös ollut pois kokoonpanosta (ja nyt puolikuntoisena), on joukkueen puolustuksessa todella suuri lovi. Hyökkäävät puolustajat eivät pärjää omassa päässä ja se ilmeisesti on heijastunut hyökkäyspeliinkin.

Joka tapauksessa oma mielipiteeni on edelleen, että Jokerien ongelmat eivät ole pelaajistossa. Nykyisessä SM-liigassa ei tarvita neljää ketjua huippupelaajia, vaan huomattavasti alempikin taso riittää, jos vain paketti on muuten kunnossa. Katsokaa nyt te Jokerien materiaalia haukkuvat mitä tahansa kausiennustusta; löytyykö yhtäkään, jossa Jokerit olisi kuuden sakin ulkopuolella (tai edes kolmen)?

Onko vika sitten kesäharjoittelussa vai pelitavassa, sitä en osaa joukkuetta paremmin sisältä tuntevana sanoa. Molemmat johtavat samaan tulokseen, "tahmealta" näyttävään peliin. Ratkaisuja kuitenkin tarvitaan pian, koska jo nyt paikka kuuden joukkoon vaikuttaa karkaavan pahasti. Säälipleijarit tavoitteena voi koomailla vielä hyvän tovin, mutta ei silti loputtomasti.
 

peluri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On helppoa olla jälkiviisas, mutta nyt toteutui selkeästi huonompi scenaario kuin mitä suurin osa meistä osasi edes pelätä! Joukkueen raju epätasaisuun paperilla näkyy myös peleissä, ellei siis Riksman ja Pirnes loista niin tulee tappioita!

Tässä voisi myös sinänsä todeta että tänne kirjoittelu junnujen peluuttamisesta ja "omista pelaajista" hehkuttaminen on myös kääntymässä joukkueen menestystä vastaan. Juniorit eivät Teemu Pulkkista lukuunottamatta ole kovin hyvin onnistuneet, ja hänkin on jäänyt selkeästi Mikael Granlundin varjoon.
Kokeneet "omat pelaajat": Lind, Niemi, Helenius, Mäki, Rita ovat valovuosia huippuesityksistään. "Oma valmentajakaan" ei ole onnistunut luomaan toimivaa pelitapaa!

Jokereita perässä sarjassa on vain yksi joukkue, ja valitettavasti on todettava että se on viime vuoden mestari Jyp joka tulee sieltä nopeasti nousemaan! Jumbosija tulee aiheuttamaan vielä suurempia paineita huonosti pelaavalle Jokerijoukkueelle, ja alamme aidosti puhumaan ihan muista asioista kuin kuuden parhaan joukkoon noususta.
Kaikki Jokeripelejä seuranneet voivat tällä kaudella todeta ettei yksikään osa-alue toimi tällä hetkellä. Joukkueen tila on hyvin lähellä Waden vuotta jolloin sentään suurin syyllinen alkukaudesta löytyi tolppien välistä. Nyt ainoat voitot tulevat silloin kun Riksman torjuu kaiken mahdollisen ja jopa mahdottoman! Tilanne on siis vieläkin huolestuttavampi!

En näe mitään muuta mahdollisuutta kuin että pari täsmähankintaa hommataan todella nopeasti joukkueeseen! Aikaa ei ole menetettävänä enää montaakaan kierrosta! Pari-kolme voittoa voisi tuoda uskoa joukkueeseen, ne on nyt hankittava keinolla millä hyvänsä. Tappiot, ja jumboksi valahtaminen olisivat kohtalokkaita!
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Juniorit eivät Teemu Pulkkista lukuunottamatta ole kovin hyvin onnistuneet, ja hänkin on jäänyt selkeästi Mikael Granlundin varjoon.

Eikä edes Teemu Pulkkinen ole onnistunut kovin hyvin. 3 pinnaa ja -9 tehoissa - joukkueen huonoin! Vastaavasti ne kaksi muuta junnua, jotka ovat pelanneet paljon T.Eronen 4/-5 sekä Vauhkonen 2/-2.

Tiedän, että TP-mafia hyökkää kimppuun oikealta ja vasemmalta kun sanon että Pulkkinen taitaa olla vielä liian kevyttä kamaa miesten SM:ään toisin kuin MG naapurissa. Tilastot kuitenkin todistaa sen. Pojan lahjakkuutta ei voi kiistää ja on toki ollut hyvä, että on saanut pelata miesten pelejä - kehitys tulee olemaan jossain vaiheessa huimaa. Olisiko kuitenkin syytä antaa pojan hieman vetää happea esim. A:ssa?
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...
Juniorit eivät Teemu Pulkkista lukuunottamatta ole kovin hyvin onnistuneet, ja hänkin on jäänyt selkeästi Mikael Granlundin varjoon.
...

Pikku kommentti
Ei ole mikään ihme eikä mitenkään kenenkään huonoutta, jos jää MG:n varjoon, sillä hän on täysin poikkeuksellinen 17-vuotias lahjakkuus Suomessa. Pappa-Koivu totesi eilen, ettei edes Saku ollut hänen tasoisensa tuon ikäisenä - joten ei kannata verrata volkkaria mersuun.

EDIT: Btw - kalpene MG ja Pulkkinen: 9-vuotiaan rankkari
 
Viimeksi muokattu:

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Pikku kommentti
Ei ole mikään ihme eikä mitenkään kenenkään huonoutta, jos jää MG:n varjoon, sillä hän on täysin poikkeuksellinen 17-vuotias lahjakkuus Suomessa. Pappa-Koivu totesi eilen, ettei edes Saku ollut hänen tasoisensa tuon ikäisenä - joten ei kannata verrata volkkaria mersuun.

Pulkkinen on lähes samanveroinen lahjakkuus kuin Granlund, sinänsä varsin erikoinen sattuma, että näin lähiaikoina putkahtelee useampikin kun lisäksi on vielä Rajalaa ja Vatasta.

Pulkkinen on hyvin erityylinen pelaaja kuin Granlund, jonka vahvuudet tulevat esille hyvän pelisilmän ansiosta juurikin ketjukavereille. Maalintekijän, jollainen Pulkkinenkin ensi sijaisesti on, vaikka omaakin monipuolisen pelikäsityksen ja syöttötaidon, on paljon vaikeampi lyödä nopeasti läpi miesten sarjoissa. Hyvä vertailukohta on Rajala, joka taisi viime kaudella tehdä muutamia pisteitä liigassa, mutta on kuitenkin maailmankin mittapuulla erinomainen lahjakkuus.
 

Wrist of Eki

Jäsen
Suosikkijoukkue
lahen hoki, javanaisen ajan ässät
Joka tapauksessa oma mielipiteeni on edelleen, että Jokerien ongelmat eivät ole pelaajistossa. Nykyisessä SM-liigassa ei tarvita neljää ketjua huippupelaajia, vaan huomattavasti alempikin taso riittää, jos vain paketti on muuten kunnossa. Katsokaa nyt te Jokerien materiaalia haukkuvat mitä tahansa kausiennustusta; löytyykö yhtäkään, jossa Jokerit olisi kuuden sakin ulkopuolella (tai edes kolmen)?

Tähän Kympin näkemykseen yhdyn täysin.

Ei Jokereiden peli ala luistaa vaikka sinne hankittaisiin paniikkiratkaisuna joku kova ahl-jäppinen. Kyllä se on täysin pelitavan ymmärtämisestä ja sisäistämisestä kiinni. Kun luottoa valmennuksen haluamaan pelitapaan löytyy, alkaa niitä maaleja tulla ja pistetilastotkin kaunistuvat. Jos vaikka katsoo Lukon maalintekijöitä, niin kukapa olisi kesällä uskonut, että siellä porskuttavat Teemu Nurmi, Miikka Tuomainen ja Janne Keränen?

Jostain syystä Jokerien pukukopista on tullut paikka, jossa tuntuu pelihuumori latistuvan. Onko Keken vierailut naama näkkärillä sitten syynä, vai onko pelaajat "mukavuusalueella" hikisen puurtamisen sijaan? En tiedä, mutta uskon kyllä Aran pystyvän johdattamaan Jokerit aika paljon korkeammalle kuin missä se nyt kyntää, kunhan koko muukin organisaatio sitoutuu samaan projektiin, eikä mitään Jaffalan venkoilua ja ristivetoa ilmene. Työrauha on aika tärkeä juttu.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Pulkkinen on lähes samanveroinen lahjakkuus kuin Granlund, sinänsä varsin erikoinen sattuma, että näin lähiaikoina putkahtelee useampikin kun lisäksi on vielä Rajalaa ja Vatasta.

Pulkkinen on hyvin erityylinen pelaaja kuin Granlund, jonka vahvuudet tulevat esille hyvän pelisilmän ansiosta juurikin ketjukavereille. Maalintekijän, jollainen Pulkkinenkin ensi sijaisesti on, vaikka omaakin monipuolisen pelikäsityksen ja syöttötaidon, on paljon vaikeampi lyödä nopeasti läpi miesten sarjoissa. Hyvä vertailukohta on Rajala, joka taisi viime kaudella tehdä muutamia pisteitä liigassa, mutta on kuitenkin maailmankin mittapuulla erinomainen lahjakkuus.

Niin - jokaisella on tietysti mielipiteensä, jotka pohjautuvat enemmän tai vähemmän subjektiivisiin näkemyksiin. Minä pohjaan näkemykseni näiden mainittujen lupausten peliesityksiin, en muuhun. Pulkkinen esim. ei ole noussut ratkomaan vielä yhtään peliä, mutta satuitko sinä seuraamaan esim. eilistä HIFK-Kärpät peliä? Hifkin sysipaskan ykkösen takaa nousi junnu-kakkonen, joka otti väkisin pelin Hifkille.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Liityn kyllä siihen joukkoon jonka mielestä Pulkkinen pelaa ihan väärää sarjaa. Pettymykseksi en osaa laskea, koska olisi ehkä ollut vähän ylimitoitettua kuvitella Pulkkisen pystyvän breikkaamaan todenteolla SM-liigassa, kun jopa häntä kehityksessä edelläolevan Granlundinkin breikkaus on ollut yllätys. Tosiasiassa Pulkkinen ei pysy liigavauhdissa mukana eikä rahkeet riitä tälle tasolle. Puhun nimenomaan Teemu Pulkkisesta tässä ja samaan hengenvetoon onkin todettava että Tony Pulkkinen on liigavauhdissa pysynyt pikkuveljeään Teemua paremmin jopa.
 

RS77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cosa Nostra
Aluksi anteeksi pyyntö vieraisiin pöytiin huutelusta. Mielestäni Jokereissa meni pieleen seuraavat asiat tällä kaudella. Keväällä julkistettiin sopimukset Aran,Hentusen,Pirneksen ja A-J Niemen kanssa. Tämän jälkeen oltiin vähintäänkin varmoja runkosarjan voittajia(ainakin mediassa). Mutta todellisuudessa joukkue ei voi pärjätä pelkästään näillä hankinnoilla. Itse arvelin ennen kauden alkua(HIFK ketjussa millä mielin kauteen), että Jokerit ei ole neljän parhaan joukossa tällä joukkueella. kysymyksiä: Aravirta onko se oikeasti "huippuvalmentaja" mielestäni ei ole. On voittanut Suomen mestaruudet joskus 90 luvulla siinä on tärkeimmät voitot, Koska hopeita ja pronsseja ei muistella.Ja kaikkihan muistaa ne kuuluisimmat kämmit. Liigan kalleimmat pelaajat(median mukaan) Pirnes ja Hentunen. Onko palkkojen arvoisia? Mielestäni ei edes puolta niistä palkoista. Tässä naapurin näkökulmasta muutama hajatelma.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Metsään mentiin jo keväällä. Rita pilaa Hauhtosen ketjun pelin ja Pulkkinen Pirneksen. Kummallakaan ei ole mitään tarjottavaa joukkueeseen nimeltä Jokerit. Pulkkisen virhe pystytään vielä korjaamaan lähettämällä poika kasvamaan junioreihin mutta tämä Rita... Typerin jatkosopimus sitten Variksen jatkosopimuksen pari vuotta sitten. Miksei pelaajista osata luopua ajoissa? Alan jo pikku hiljaa kyllästyä niihin spurtteihin laidasta jotka päätyvät niin umpisurkeaan kulmaan, että maalivahdin ei tarvitse tehdä muuta kuin polvistua niin peittää koko maalin.

Jos ei senttereihin viitsitä panostaa niin voisiko juonikkuutta ja käsiä hankkia edes laidoille seuraavalla kaudella.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pikku kommentti
Ei ole mikään ihme eikä mitenkään kenenkään huonoutta, jos jää MG:n varjoon, sillä hän on täysin poikkeuksellinen 17-vuotias lahjakkuus Suomessa. Pappa-Koivu totesi eilen, ettei edes Saku ollut hänen tasoisensa tuon ikäisenä - joten ei kannata verrata volkkaria mersuun.

EDIT: Btw - kalpene MG ja Pulkkinen: 9-vuotiaan rankkari

Poikkeuksellinen? Kaikkea muuta kuin poikkeuksellinen. Korkeintaan Teemu Riihijärven tasoinen tuleva varaus joka näkee nhlää korkeintaan kun pelaavat suomessa harjoitusotteluita. Fiksuin veto olisi treidata jonnekin valmiiseen mieheen ja toivoa, että siitä olisi jotain hyötyä. Ei tuosta poikasesta ole ratkaisijaksi. Pulkkinen on korkeintaan kia. Ehkä nissan.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Itkettää...

Sarjajumboina ollaan ja ihan ansaitusti! 90-luvulle jämähtänyt organisaation irvikuva on nyt siellä, mihin kuuluukin.

Jokerit on tällä hetkellä liigan hitain joukkue, joka häviää jokaisen pelinsä, oli vastustaja kuinka huono tahansa. Aikaisemmissa peleissä on nähty kommentteja "Ässät/Blues/Pelicans... pelasi kauden parhaan pelinsä". Väärin! Kyse oli vastustajan huonoudesta! On helppo voittaa, jos joukkuetta on valmennettu edes sen verran hyvin, että kesäharjoittelukausi on hoidettu kunnialla.

Tällä hetkellä ainoa pelastus tästä tilanteesta on rajut muutokset organisaatiossa. Valmennus vaihtoon, seurajohto vaihtoon... Pelaajisto on sinänsä riittävä liigaan. Jos joukkueessa pelaa Ridan, Saarisen, Hentusen, Niemen ja Pirneksen kaltaisia profiilipelaajia, EI SAA olla jumbona sarjassa. Kyllä ongelma on silloin muualla.

Jokerien tilanne on surullinen... joukkue on haaskannut resurssejaan jo pitkään, mutta nyt ollaan totuuden äärellä... tämä kausi tulee olemaan viimeinen pohjanoteeraus, ilman muutoksia siis.

Tuntuu, että maakunnissakin on jo totuttu Jokerien konttaamiseen, kun vittuilua ei tule tämän enempää. Naapurit lienevät hiljaa sen takia, että pisteet Stadin keskinäisissä on selvästi meille kallellaan. Jos tämä riittää joukkueen johdolle, haistakaa vittu! Jokerit on tehty menestymään, ei kyntämään jumbosijoja!

TEHKÄÄ EDES JOTAIN, SAATANA SENTÄÄN!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ikijokeri, mä tartun handuun

Aika vitun syvällä ollaan, vaikka äiti perkele sanoi, ettei saa kiroilla mutta kiroilen silti.

Ei tätä järjellä ymmärrä joten veljet, seuratkaa hullua. Nyt juodaan ja aamulla kiroillaan, meitä satutetaan nyt, mutta mä olen varma että mekin vielä satutetaan muita.

V'''u että sattuu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös