Real Madrid C.F. - 2008-09

  • 87 298
  • 611

Kojootti

Jäsen
Marca uutisoi Perezin päässeen sopuun Kakan kanssa sopimuksesta. Nyt siis sovittu pelaajan sekä seuran kanssa, joten aika varmaa alkaa olemaan Kakan siirto Madridiin. Siirtosumma tulee olemaan 63M ja sopimus viisivuotinen. Eli aika paljon halvemmalla Madrid tulee saamaan Kakan, jos vertaa Cityn yrityksiin alkuvuodesta.

Edit. Floren julkistettua presidentiksi, aikoo mies tehdä kevyen 120M tarjouksen Messistä. Kuitenkin Laporta ehtinyt jo kommentoida, että turha toivo; enää ei tehdä figoja. Hyvä näin mielestäni: Messi kuuluu Barcelonaan.

Lisäksi synkemmät jutut kertovat, että Sergio Ramos ei välttämättä kuuluisi Floren suunnitelmiin. Ei kuulemma mielytä pelaajan otteet kentän ulkopuolella. Olihan tuossa jokin kuukausi sitten se härkätaistelu-episodi. Eikös kuitenkin Perez miehen tuonut viime kaudellaa Kuninkaalisiin. Päivää, kun Ramos siirtyisi muualle, en todellakaan halua nähdä! Pyhä, Ramos, Raul on sellainen kolmikko johon ei ole syytä koskea. EI KOSKAAN!
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Aluksi onnea Barcalle, ansaittu mestaruus Kataloniaan. Vielä yksi, ottakaa se perhanan tripla.

Iker Casillas teki sitten kolmessa viimeisimmässä ottelussa kolme virhettä ja se kertoo kyllä kaiken Real Madridin kaudesta, kun tärkein yksittäinen palanenkin hörppii kauden loppupuolella epä-ikermaiseen tapaan. Ensi kaudella olisi sitten syytä nähdä motivoitunut Iker Casillas tolppien välissä.

Ei Sergio Ramos ole lähdössä mihinkään, hän on uuden Real Madridin kasvot yhdessä Ikermanin kanssa ja lisäksi andalusialainen alkaa olla 2000-luvun tärkeimpiä madridistoja. Hänelle suunniteltiin lisäksi samanlaista elinikäistä sopimusta kuin Casillasilla, Raúlilla ja Gutillakin, joten epäilen suuresti Sergion poismuuttoa.

Tulipa muuten vastaan mielenkiintoinen video, Iker Casillasin ensimmäiset minuutit Real Madridin paidassa Mestarien liigan finaalissa. Kaveri oli tuolloin juuri täyttänyt 19 vuotta ja torjui kasvattajaseuralleen Mestarien liigan voiton. Tässä tapauksessa loppu todellakin lienee historiaa:

Kaikkien aikojen paras maalivahti tekee uransa ensimmäiset gamesaverit edustusjoukkueessa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Kaikkien aikojen paras maalivahti tekee uransa ensimmäiset gamesaverit edustusjoukkueessa.

Oi, Pyhä Iker. Kaunista, ihanaa ja loistavaa katseltavaa.

Tosiaan Ramosin lähtöön en jaksa uskoa millään. Kukaan Flore mukaan lukien ei voi olla niin tyhmä, että kaverin laittaisi pihalle. Ramos tästä kaudesta huolimatta kuuluu maailman parhaisiin laitapakkeihin/toppareihin.

Kaká tilannetta on pakko seurata vesi kielellä ja kommentoida tarkemmin, kun on mustaa valkoisella.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Ramos tästä kaudesta huolimatta kuuluu maailman parhaisiin laitapakkeihin/toppareihin.

Nimenomaan, lisäksi kyseessä on kaveri, joka on syntynyt vuonna 1986, eli siis melkein parikymppinen jamppa. Oli kertaalleen Euroopan mestaruuskisojen paras puolustaja ja tähdistökentällisessä, joten sulaa hulluutta olisi lähteä miestä myymään. Lisäksi Pérez on ilmaissut rakentavansa espanjalaisen Real Madridin, miksi siis myydä maailman paras espanjalaispuolustaja pois?

Casillas, Ramos ja mahdollisesti De la Red ovat sellainen pyhä kolminaisuus, joiden varaan tämä uusi leikki voidaan rakentaa. Siinä on loistavia nuoria espanjalaisia kolmelle eri pelipaikalle, Villa vielä täydentämään tätä kolmikkoa, niin huhheijaa.

Mikäli Pérez valitaan, mielenkiintoista nähdä kuinka nopeasti kaveri kasvattaa seuran liikevaihtoa, koska hänhän on talousihme, teki viimeksikin ihmeitä Real Madridin kassalle, tekisi saman varmasti nytkin.
 

Kojootti

Jäsen
Mikäli Pérez valitaan, mielenkiintoista nähdä kuinka nopeasti kaveri kasvattaa seuran liikevaihtoa, koska hänhän on talousihme, teki viimeksikin ihmeitä Real Madridin kassalle, tekisi saman varmasti nytkin.

Kyllähän se nyt on sata varma alkaa olemaan, että hänet pressaksi valitaan. Varmasti saa talouden kovaan kondikseen. Osaa nämä hommat sen verta hyvin.

Mielenkiintoista on nähdä kuinka tämä espanjalaisuus näkyy kentällä. Todellakin Pyhä - Ramos - DlR muodostavat hyvän rungon, jos viimeinen on edes pelikuntoinen. Villaa sekä Silvaa päälle ja Kaka messiin, niin olen onnellinen.

Edit. Lisäksi Merirosvo sekä Granero mukaan ilman muuta!
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Edit. Lisäksi Merirosvo sekä Granero mukaan ilman muuta!

Hmm, mitähän kohtaa en ymmärtänyt? Minun papereissani El pirata on juuri Esteban Graneron lempinimi.

Mutta tosiaan joo, Graneroa ehdottomasti kehiin kasvamaan kovan luokan ratkaisijaksi. Pojassa on potentiaalia jopa "tulevaisuuden maailman parhaaksi" mikäli hänestä osataan jalostaa potentiaalinsa lupaamalla tavalla.

Hieno pelaaja, nyt jo pystyy ratkomaan pelejä yksilösuorituksilla.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Lisäksi Pérez on ilmaissut rakentavansa espanjalaisen Real Madridin, miksi siis myydä maailman paras espanjalaispuolustaja pois?

Hyvä kysymys.

Saa nähdä miten käy tuon espanjalaisen Real Madridin. Käytännössä itse näen 4-5 paikkaa avauksesta "ei espanjalaiselle". Toinen kärki (Higuain) jollei käytetä kauppatavara johonkin toiseen kaveriin. Zlatanhan noissa huhuissa on pyörinyt, mutta nyt puhutaan jo, että mies pysyisi Interissä. Kesä näyttää. Keskelle tarjoillaan Diarraa ja Kaká jos ikinä onkaan tulossa. Ja tottakai Carloksen manttelianperijä vasemmalla, Marcelo.

Joka tapauksessa mielenkiintoinen kesä tulossa hankintojen suhteen. Omia poikia pitäisi hankkia takaisin, mutta itse en olisi vielä valmis tuomaan esimerkiksi Soldadoa takaisin. Kausi vielä Getafessa ja sitten uudestaan. Laituritilanne on myös itsessään erittäin mielenkiintoinen, koska käytännössä ainoa laitalinkki on Robben jonka loukkaantumishistoria tunnetaan. Oikealla on ainakin yksi hankittava (=Mata?)
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Tuskin Real Madrid tulee koskaan enää olemaan 100%:sti espanjalaisista koottu, mutta rungon saisi suht vaivattomasti espanjalaiseksi. Soldado, Granero ja Mata takaisin, lisäksi Villa kärkeen, niin espanjalaistaminen on jo hyvällä alulla.

Itse heittäisin jo tässä vaiheessa vasemman laitapuolustajan paikalla Miguel Torresin, joka on omaan päähän pelattaessa varmempi kuin Heinze ja Marcelo yhteensä. Lisäksi kaveri kehittyy vielä paremmaksi, kunhan vain saa vastuuta.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Real Antonio Valencian perässä.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5336264,00.html

Lupaava jannu, Wiganin pelejä olen tällä kaudella nähnyt abaut kaksi, joten ihan hirveän vahvaa kuvaa ei miehestä ole. Varmasti vahvistaa laitapelaamista, mutta Realin kokoisessa tiimissä ehkä kuitenkin oletusarvoltaan ainakin aluksi rotaatiopelaajia?
 

Kojootti

Jäsen
Real Antonio Valencian perässä.

Tähän mieheen oltiin jo tammikuussa yhteydessä. Myös ManU on kiinnostunut kaverista. Riberyä tuodaan myös kovasti Realiin ja jos Robben jatkaa (mitä en usko), niin ei pahemmin kaverille olisi tilaa mikäli myös Marcelo jatkaa. Saa kyllä nähdä ketkä lähtee ja ketkä jää. Mielenkiintoinen kesä tulee olemaan.

Riberyn lisäksi Wengeriä ollaan kovasti kinuamassa penkin päähän. Boluda oli tavannut ranskalaisen viikonloppuna joten ei savua ilman tulta.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Puhdistus alkoi, Pedja Mijatovic lähti "yhteisymmärryksessä" menemään, toisin sanoen vanhalle pelaajalle annettiin mahdollisuus häipyä ennen potkuja. Linkki vielä.

Olihan tämä tiedossa, mutta loistava uutinen se silti on. Tuolle paikallehan ollaan tuomassa Zidanea, jos ja kun Pérez vaalit voittaa. Varmasti arvovaltaisempi kaveri kuin Pedja tulee koskaan olemaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Maailman paras täyttää tänään 28 vuotta, onnittelut Iker, kun kuitenkin palstaa luet. Onhan se käsittämätöntä kuinka nuoresta kaverista on kysymys, kun puhutaan kuitenkin maailman kiistatta parhaasta maalivahdista, jonka parhaiden pelivuosien pitäisi periaatteessa olla vielä edessä päin.

Taisi Iker saada mieluisen syntymäpäivälahjan. (Youtube-video ja Iker tuulettaa mukavaa lahjaa 20 sekunnista eteenpäin: Osasuna - Real Madrid keväällä -08. Higuain laukoi mestaruuden Madridiin.)

Niin tuosta minulle henkilökohtaisesti tärkeimmästä julkisuudenhenkilöstä vielä. Mies on siis alle 30-vuotias, kun pääsääntöisesti maalivahdit puhkeavat kukkaan yli kolmekymppisinä, toki Cech on vielä Casillasia nuorempi, mutta eihän kypäräpään saavutukset ole millään tavalla samalla tasolla Ikermanin vastaavien kanssa. Toinen on loistava Chelsea-veskari, toinen maailman kiistattomasti paras tontillaan.

Toki voi olla, että Casillasin tyylillä ei jaksa vetää yhtä vanhana kuin jotkut pidemmät kaverit, mutta se ei ole Casillasilta pois, kuinka ylivoimainen hän olisikaan ulottuvampana? Nopeimmat koskaan näkemäni refleksit ainakin. Jos joku on varjoaan nopeampi, niin sen kaverin on pakko pelata Real Madridissa numerolla yksi.

¡Feliz Cumpleaños Iker!
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Vieläkin Grainger jaksaa hehkuttaa Casillasia kiistatta maailman parhaana mokkena, vaikka asia ei näin ole ;)

Mutta football managerissa(siinä ainoassa oikeassa eli FM08:ssa) tuli sama ongelma kuin oikeastikkin Realilla, eli hollantilaisista ei ole mihinkään.

Muistan kun nuorempana tuli mestareiden liigan jatkopelien arvontoja odotellessa toive, ettei tule Realia vastaan, koska nippu on aivan hemmetin kova. Nykyään se uskottavuus Realista on mennyt, kun ostokset eivät ole massiivisia ja pelaajat joita hankitaan eivät ole niitä kirkkaita tähtiä vaan vähän ihan hyvää pelaajaa parempia.

Perezin valinnan jälkeen varmasti myös Galacticoja alkaa tulla jälleen ja uskottavuutta voidaan palauttaa Madridiin ja sitten voi taas alkaa vihaamaan Realia koska he ovat oikeasti hyvä joukkue ja pelottava vastus, nykyinen meininki vain säälittää.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Vieläkin Grainger jaksaa hehkuttaa Casillasia kiistatta maailman parhaana mokkena, vaikka asia ei näin ole ;)

Heh. Tätä jankattiin jo muutama sivu sitten ja taidettiin tuo yleinen jalkapallo keskustelu avata juuri tuonkin takia. Aika moni on sitä mieltä, että Pyhä Iker on paras ja sitten toinen suurempi joukko on Buffonin takana. Sitten tasoa-kahta kauempana tulee Van der Sar, Reina, Cech...

EDIT: Ja se yleinen jalkapallokeskustelu avattiin maailman parhaan taistelusta..

EDIT2:

Lampinen, Liverpooligan avasi jokin aika sitten ihan futiksen maalivahtikeskustelua varten ketjun, sekoitit varmaan siihen?

Näinhän se meni :)
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
nykyinen meininki vain säälittää.

Nimenomaan näin.

Pérezin touhuja joko rakastetaan tai sitten niitä vihataan, mitään välimallia ei ole. En pidä ostojoukkueista, mutta mieluummin katson voittavaa Real Madridia kuin häviävää sellaista, lisäksi tuo jalkapallossa elävä ostokulttuuri on hieman kuitenkin erilainen kuin Jokereiden harrastama ostotoiminta SM-liigassa.

Kukas sitten on Casillasia parempi maalivahti? Viimeisen kolmen vuoden ajalta ei kukaan. Lampinen, Liverpooligan avasi jokin aika sitten ihan futiksen maalivahtikeskustelua varten ketjun, sekoitit varmaan siihen?
 

cobra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManUtd
Kukas sitten on Casillasia parempi maalivahti? Viimeisen kolmen vuoden ajalta ei kukaan.
Ja sitten vahvat perustelut tähän. Alkaa mennä aivan överiksi nämä sun Casillas-orgiat. Toki kaveri on hyvä hommassaan, mutta kiistatta maailman paras ?
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ja sitten vahvat perustelut tähän.

Näitä löytyy kun selaa tätä ketjua taakkepäi ja käy vilkasemassa tuota jalkapallon maalivahtikeskustelu-ketjua.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Valenciaa huhuillaan Realiin hyvin vahvasti jo. Ilmeisesti kelpo tarjouskin kehissä. Olisi ihan hyvä hankinta. Tuohon jos saisi yhdistettyä vielä Silvan tulemiseen, niin alkaisi olla laituriosasto kunnossa. Villa, pelintekijä ja puolustaja, niin siinä olisikin jo kesän hankinnat kasassa ja erinomaisesti olisi sitten aikalailla hyvä ryhmä jatkossa toimia vuosittain 1-3 pelaajan hankinnoilla ja oman akatemian käyttämisellä.
 

Kojootti

Jäsen
Valenciaa huhuillaan Realiin hyvin vahvasti jo. Ilmeisesti kelpo tarjouskin kehissä. Olisi ihan hyvä hankinta. Tuohon jos saisi yhdistettyä vielä Silvan tulemiseen, niin alkaisi olla laituriosasto kunnossa. Villa, pelintekijä ja puolustaja, niin siinä olisikin jo kesän hankinnat kasassa ja erinomaisesti olisi sitten aikalailla hyvä ryhmä jatkossa toimia vuosittain 1-3 pelaajan hankinnoilla ja oman akatemian käyttämisellä.

Näinhän homma olisi hyvä. Mutta mutta. Veikkaan, että Perez tuo Kakan rinnalla joukkueeseen Riberyn, jolloin Silva/Valenciaa ei hankita. Lisäksi Perez saattaa hyvin tarttua arvostamaansa Alonsoon. Pool on valmis myymään miehen, jotta saa rahaa kesän hankintoihin.

Eli sisään tulisi ainakin

+Kaka
+Silva/Valencia/Ribery (mielellään Silva.. jne. mutta tod.näk. Ribery)
+Alonso
+Maxwell
+Wenger/Mourinho

+Garay
+Granero
+Negredo
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Toki kaveri on hyvä hommassaan, mutta kiistatta maailman paras ?

IFFHS:n äänestys maailman parhaasta maalivahdista kaudella vuonna 2008:

1. Iker Casillas (249 ääntä)
2. Gianluigi Buffon (170 ääntä)
3. Edwin Van der Sar (143 ääntä)

Ero ykkösen ja kakkosen välillä 79 ääntä, joten kyllä Casillasia yleisesti aika ylivoimaisena nykyisin pidetään. Tuolla 79 äänellä, joka on Ikerin ja Gianluigin välissä, olisi muuten sijoittunut kyseisessä äänestyksessä viidenneksi suurella erolla ennen kuudentena olevaa Akinfeeviä. Jos vielä kaipaat perusteluita, niin tutkaile vaikka virallisia valintoja vuoden maalivahdiksi, kentälliseksi ja niin edelleen. Maalissa on aina yksi ja sama mies. Jos vielä herää kysymyksiä, niin jatka tuolla Lampisen mainitsemassa maalivahtikeskusteluketjussa. Siellä on aika ansiokkaasti perusteltu tämäkin asia.

Minä tiedän omaavani asiassa hyvin voimakkaat värilasit, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Iker Casillas on tällä hetkellä kiistattomasti maailman paras jalkapallomaalivahti. Asiaa voi toki pyöritellä miten tahtoo, mutta jokainen futista enemmän seuraava kyllä tietää tämän. Jotkut eivät vain halua myöntää, että Real Madridilla on maailman paras maalivahti, mutta lohduttautukaa sillä, että juuri muuta hienoa tämän päivän Real Madridissa ei olekaan.

Faubert on kyllä asiallinen kaveri, jätkä nukkui ihan oikeasti kesken Villarreal-matsin vaihtopenkillä. Tuo vaatii lainapelaajalta jo vähän kanttia, eri asia, jos joku Ramos tai Guti siellä nuokkuisi, mutta että tällainen turha kaveri alkaa nukkumaan kesken joukkueensa pelin. Varmasti tulee peliaikaa parissa viimeisessä ottelussa. No, tuskin olisi tullut muutenkaan, ihan hauska tapahtuma sinänsä. Olisi vain voinut tylsemmän pelin valita, koska tuo otteluhan oli todella viihdyttävä tilanteiden muodossa. Hyvä peli kaikenkaikkiaan, vaikka Real Madrid onkin tällä hetkellä surkeampi kuin muutamaan vuoteen.

Graneron ja Negredon kohdalla pelkään aika paljon sitä, että kummankin rooliksi tulee sama koirankoppi kuin missä Soldado oli viime kaudella. Toki olisin iloinen, mikäli ensi kauden hyökkäys muodostuisi herroista Soldado, Negredo, Villa, Huntelaar ja Higuain. Higuainin voisi myös heittää keskikentälle, jolloin olisi yksi mies vähemmän taistelemassa avauspaikoista. Raúlista ei enää ole Real Madridia vetämään perässään, joten sellainen maskotin paikka on varattu seiskalle. Valitan, ei koko joukkuetta voida uhrata yhden legendan vuoksi.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ensimmäinen puolisko pelattu Mallorcaa vastaan ja tilanne 1-1. Arangolla ja Mallorcalla oli ainoastaan kaksi paikkaa koko puoliajalla ja tietysti toisesta se maali tuli. Muuten peli on ollut täysin valkoisten käsissä, mutta palloa ei maaliin asti saada. Robben ja etenkin Higuain joka on ollut paras pelaaja Real Madridissa tällä kaudella ovat olleet todella hyviä. Higuain nikkas ensiksi Van der Vaartin vaparin sisään ja sen jälkeen miehellä oli pari paikkaa lisätä johtoa, mutta ei tullut tulosta. Raulilla ja Huntelaarillakin ollut paikat mieheen.

Avaus tänään; Iker - Torres - Ramos - Canna - Marcelo - Higuain - Lass - VdV - Robben - Raúl - Huntelaar
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Tulipa muuten vastaan mielenkiintoinen video, Iker Casillasin ensimmäiset minuutit Real Madridin paidassa Mestarien liigan finaalissa. Kaveri oli tuolloin juuri täyttänyt 19 vuotta ja torjui kasvattajaseuralleen Mestarien liigan voiton. Tässä tapauksessa loppu todellakin lienee historiaa:

Kaikkien aikojen paras maalivahti tekee uransa ensimmäiset gamesaverit edustusjoukkueessa.
Tuo video on vuoden 2002 CL-finaalista Leverkusenia vastaan. Casillas ei ole tuossa 19v eikä kyseessä ole edes kaverin ensimmäinen Mestareiden Liigan voitto.

Graingerin Casillas-fanituksessa gloryhunterismia ilmassa kun ei ole perusfaktat hallussa ;)?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Graingerin Casillas-fanituksessa gloryhunterismia ilmassa kun ei ole perusfaktat hallussa ;)?

Nähtävästi näin.

Ja oikeassahan olet, minun mokani siis. Ikermanin ollessa 19-vuotias, Madrid voitti finaalissa Valencian ja tosiaan tuossa vastassa on Leverkusen. Casillashan nousi alle parikymppisenä jo ykkösvahdiksi, mutta tippui sitten penkille, kun ei ollut omana kasvattina tarpeeksi eksoottinen valinta avaukseen. No, nousi sitten taas Mestarien liigan finaalissa ykköseksi, eikä ole sen jälkeen asemaansa luovuttanut.

Pahoittelut vielä tuosta virheestä, mitä lie mielessä ollut, kun noin alokasmainen moka tullut.
 

Kojootti

Jäsen
Cesar loukkaantui tuossa finaalissa Leverkusenia vastaan ja Iker korvasi hänet. Mutta muistelisin, että seuraavaan kauden alusta alkaen Iker oli nimenomaan numero yksi maalille. Debutinhan mies teki Valenciaa vastaan, kun hän korvasi Ilgnerin maalilla.

Jossain oli huhun tynkää, että Mata + Albiol + Silva + Villa = 120M€. Ainakin tällaistä tarjousta Perez olisi suunnittelemassa. Itse diggailisin todella vahvasti! Tällaisia huhuja lisää vain. Nythän Valenciasta kannattaisi todellakin hankkia ainakin Villa-Silva -kaksikko, kun pajatso on tyhjentymässä siellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös