Mille naurat juuri nyt?

  • 13 243 368
  • 50 420

Jokru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hawks, sympatiat Sportille, S-Kiekko

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Näin unta, että HIFK ja TPS, runkosarjan yhdeksäs ja kymmenes, kohtasivat SM-finaaleissa ja TPS vei huikean seitsemännen ottelun jatkoajalla 2-1. Voittomaalin teki tottakai legendaarinen Maximus Kolu, joka myös syötti Alistaja-Markon 1-1 -tasoituksen.

Olikohan tuo nyt märkä uni vai ns. huumoriuni? Ainakin nauratti vielä hampaita pestessä, kun muistin niin selkeästi Kolun kipanneen ensin Lundellin maaliin ja vieneen kiekon perässä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ensi hätään voisi kuvitella, että tämä olisi ns. "huumorivideo" jossa kouluikäiset pojat matkivat esimerkiksi Green Street Hooligans- leffaa.

Mikäs se sitten on ellei huumoripläjäys?

Mahtavaa menoa, melkein voisi luulla, että ammattikoulun välitunnilla Jarno-Einarin tupakat on viety tai sitten Kalle-Anton on kussut Jani-Olavin Corollan konepellille.

Suomalainen jalkapallo"kulttuuri" elää ja voi hyvin. Hieno homma.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin, huligaanit on saatu Suomeenkin. Muuta jalkapalloglamourista ei varmaan saadakaan. Hyvä alku kuitenkin.
Ehkäpä Palloliitto on kaikessa hiljaisuudessa ottanut käyttöön Tom Nybondasin lanseeraaman laatikkotaktiikan. Eli kun tavoitteena on saada kansainvälinen huippufutis -meininki rantautumaan Suomeen, on kaikki siihen liittyvät osaset jaettu erillisiin laatikoihin, joita pyritään täyttämään pala kerrallaan. Yhdessä laatikossa on sitten fanit, nuo suosikkiseuraansa äänekkäästi ja innokkaasti kannustavat pikku paskiaiset, joiden mukana tulee aina pieniä lieveilmiöitä, kuten huliganismi. Ei tunnu missään, koska ainakin "fanilaatikko" on täytetty, muiden lootien ammottaessa vielä tyhjyyttään. Toki faniboxikin pursuaa silkkaa paskaa, mutta jostain on aloitettava.

Edit: lisätään nyt vielä se olennaisin, eli Nybondasin laatikkomallissa palapelin kokoaminen pitää nimenomaan aloittaa vähäpätöisimmästä päästä ja säästää ne tärkeimmät lodjut viimeiseksi. Se, että tärkeimmät laatikot jäävät täyttämättä tyystin, ei ole niin vakavaa, ainakin on annettu ymmärtää, että ehkä yritettiin.
 
Viimeksi muokattu:

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Heh, nyt kyllä repeilytti :D Jotkut osaa tehdä itsestään pellejä, onneksi ei sentään kasvoja näytetty.

Kuinkahan moni tuosta sakilaisporukasta yritti olla puolisalaa myös jokereiden larppaus-hulinoissa mukana keväämmällä...

Hulvaton video. Hinnatonta, etten sanoisi.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt naurattaa tämä Sakilaisten levyn kansi. Etenkin kun kuvittelee tuon näköisen poppoon ottavan miehestä mittaa jossain nurmikolla... Banjolla päähän perkele ja jatkot Elitessä!
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Joo-o.. Melkoinen supertähti.
Onhan Kipru Ranskassa supertähti. Samalla tavalla Ridge Forrester on täällä supertähti (toisin kuin kotimaassaan) ja joku Ranskan futisliigan moninkertaisen mestarin mikä tahansa Veikkausliigaan siirtyvä pelaaja olisi täällä supertähti.

Kipru tulee voittamaan kyseisen liigan pakkien pistepörssin heittämällä. Edellistä lausetta saa tulla vapaasti lainaamaan ensi keväänä ja ilkkumaan vaikka tähän ketjuun, jos olen väärässä.

Väärin naurettu.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Siinä missä Suomen urheilukulttuuri yrittää päästä yhden askeleen eteenpäin, ottaa se aina kaksi askelta taaksepäin.

Vähän offtopikkia tämä meikäläisen viesti, mutta tuo lainaamani lause on niin totta kuin olla voi. Suomalaisilla tuntuu kusi nousevan hattuun jokaisen vähänkin merkittävän onnistumisen jälkeen, sitten se leijuminen kostautuu ja otetaan helvetinmoista takapakkia.

Sama pätee muuten moneen muuhunkin alaan kuin urheiluun, ajankohtaisena mainittakoon vaikkapa Euroviisut. Lordin voitto sai meidät luulemaan itsestämme vaikka mitä, mutta oikea paikkamme paljastui taas viime lauantaina.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Marko Kiprusoffista Ransakan liigan supertähti"

http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uutiset.shtml/arkistot/jaakiekko/2009/05/880975

Joo-o.. Melkoinen supertähti.

Kyllä minä sanoisin että Suomen maajoukkueessa yli 200 ottelua pelannut ja maailmanmestaruuden voittanut, sekä NHL:ssäkin pelannut puolustaja on Ranskan tasolla supertähti. Ei varmaan kovin montaa kovemmilla näytöillä varustettua pelaajaa tuossa liigassa pelaa. Ja vaikka Kipru ei enää mikään poikanen ole niin ei nyt ihan ikäloppukaan vielä, toissa kaudella kuitenkin hyvät pisteet vielä SM-liigassakin.

Minäkin olen kyllä AnaMasan linjoilla että mikäli vaan ehjänä säilyy niin tulee voittamaan Ranskan liigan puolustajien pörssit heittämällä.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kipru tulee voittamaan kyseisen liigan pakkien pistepörssin heittämällä. Edellistä lausetta saa tulla vapaasti lainaamaan ensi keväänä ja ilkkumaan vaikka tähän ketjuun, jos olen väärässä.

Tämä kuulostaa jo niin jatkiksen kuopiolaisdelegaation ripitykseltä kuin kuulostaa voi. Emmehän me lähde tähän, emmehän?
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Potkisjanareille ja niiden touhuille.

IL:n mainitsema hesalaisten kannattajien tappelu löytyy täältä http://www.youtube.com/watch?v=3G2lc7Cft2k .
Noin se pitää hoitaakin, jos on tarve leikkiä huligaania. Eli ilman, että kukaan ulkopuolinen joutuu alttiiksi osumille. Suomessa tämä touhu vaikuttaa vaan todella kornilta. Mutta hyvä oikeastaan, että on kornia. Siinä vaiheessa kun homma menee oikeasti siihen, kun jossain Puolassa (eli ihan psykopaattiseksi), niin ongelma on todellinen.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Minä puolestani ilmaisen tukeni nimimerkki Kummelin näkemykselle. Kukin voi tietenkin määritellä sanan supertähti kuten parhaaksi näkee, mutta minun mielestäni siihen tulee liittyä suurten kansanjoukkojen suosio, eikä vain marginaalilajin aktiiviseuraajien hyväksyvät nyökkäykset.

Jos keskivertofransmanni ei ole kuullutkaan Kiprusta, muistaa joskus kerran kuulleensa Gretzkystä ja hämärästi muistelee kerran nähneensä TV:ssä jääkiekkoa, niin kyseessä ei minun tulkintani mukaan ole supertähti, vaikka omassa lajissaan ja liigassaan kova pelimies olisikin.

Ainoa tapa, jolla paikallisen marginaalilajin edustaja voi olla supertähti, on että kyseessä on niin korkean profiilin pelaaja, että tämä haalii itselleen ja lajilleen mediahuomiota omin avuin. Esimerkkinä vaikkapa David Beckham USA:ssa.

Lopuksi haluan todeta, että minun, kuten varmaan Kummelinkaan, tarkoitus ei ole pilkata Marko Kiprusoffia. Jutun otsikointi vain oli hieman koominen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös