MM 2009 - Kisajoukkue tällä hetkellä?

  • 476 681
  • 1 829
Tila
Viestiketju on suljettu.
Malmivaaraa minäkin odottelin mukaan, jätti pleijareissa vakuuttavan kuvan itsestään, eikä tuolla liikaa kokoa ole pakistossa. Onko liike sitten liian hidasta MM-tasolle, tästä voinee joku miestä seurannut JYP-fani kertoa enemmän.

No minäpä valaisen sen verran että Malmivaara puheli viikonloppuna sellaisia että finaalit tuli pelattua kylkiluu/luita murtuneena joten ehkäpä juuri tästä syystä ei kutsu käynyt. Sinällään helvetin hyvä että kisoihin otetaan jätkiä jotka ovat 100% kunnossa mutta Malmivaaran olisin minäkin tietenkin kisoissa mielelläni nähnyt.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Mielenkiintoisin maajoukkue - niinkuin ikinä - näin jyppilasien takaa katsottuna. Ei tarvitse kannustaa ruotsia vaan sen vuoksi että siellä pelaa aina Nylander... Kerrankin uskalletaan tuulettaa tuota leijonalaumaa oikein kunnolla! Kaikki peukut pystyyn.

On se vaan nannaa, ensin voitetaan suomenmestaruus ja sitten samat jampat vielä tuovat MM-kultaa kotiin. Luulisi että tällä kertaa edes yksi jyppiläinen on lopullisessa kisakoneessa.

Immonen-Pihlman on takuuvarma parivaljakko. Tosiaan sitten S. Kapanen siihen rinnalle niin johan kuulostaa hyvältä! Luultavasti pystyy täyttämään jopa Antti Virtasen saappaat, ainakin jollain tasolla :) Immonen-Pihlman tuovat myös taklausvoimaa kakkoskenttään ihan kiitettävästi, ja aina on käyttöä sentterille joka kaapii aloitukset yli 60-prosenttisesti. Täällä jotkut vielä huolehtii siitä Immosen liikkeestä: se riittää 100% varmasti - okei?

Hytönenkin saa näyttöpaikan, on kyllä puolustavana sentterinä ihan eliittiä. Aloituksissa ei tosin mikään maaginen. Hienoa jos pääsee pelaamaan.

Puolustuksesta tosin ei oikein osaa sanoa, entisiä Tapparan jannuja puolet porukasta. Kai ne hyvin pelaa kun ovat ruotsiin asti päässeet. Mites Niinimaa on pelannut? Onko siitä jo tullut hyvä?

Ja kun tarkemmin katsoo tuota rosteria niin onhan se nyt ihan selvä että NHL:stä tulee sinne kentällisen verran jamppoja ennen kisojen alkua. Katsellaan sitten uudelleen ketkä pelaavat.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Lisätään nyt vielä kuitenkin että ei tuohon toisaalta kovin montaa NHL-miestä uskalla ottaa välttämättä mukaan ja vahvistuksien täytyy olla sitten vahvistuksia. Nyt kun meinaan nuo kentälliset on roolitettu Jalosen mielessä niin saattaa pahimmassa tapauksessa olla että liialliset uudet nimet hajoittaa tuon roolituksen. Muutama täsmävahvistus tuohon tyyliin Kukkonen, Timonen, Koivu ja Ruutu niin saattaisi olla hyvät mahdollisuudet jo siihen pääpottiin. Tuo pakisto tosiaan huutaa nyt kyllä sitä puolustavampaa osaamista ja Kukkonen ja Timonen tähän paikkaan olisi hieno juttu. Tai Timonen MM-kisoissa nyt on tietenkin aina hieno homma.
 

Birdhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Manchester City, Manchester Phoenix.
Hienoo Leksa! Näytit närhen munat epäilijöille ja otit paikan kisoissa.
 

Jöysmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja D-Team
Mites Niinimaa on pelannut? Onko siitä jo tullut hyvä?

Ei, mielestäni Niinimaasta ei ole tullut hyvää. Saatta tuntua hieman jankutukselta, mutta hänen tilalleen olisin ennemmin laittanut Välivaaran. Niinimaa kämmäilee aina viivalla. Esim. YV:llä ei pidä ikinä viivaa/ränniä kiinni, jos tiukka paikka tulee.
 

Machoman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Maajoukkue?

2 A.Salmela
3 P.Nummelin
4 V.Koistinen
6 T.Jaakola
8 H.Hyvönen
9 N.Hagman
15 J-P.Hytönen
20 A.Miettinen
21 J.Niskala
22 T.Santala
24 S.Kapanen
26 J.Immonen
28 V.Vahalahti
29 K.Kerman
31 K.Rämö
33 M.Lehtonen
34 J.Riksman
35 P.Rinne
37 J.Ruutu
38 T.Aalto
39 N.Kapanen
44 J.Niinimaa
49 T.Pihlman
71 M.Pyörälä
77 L.Komarov

Tälläisellako joukkueella pitäisi voittaa maailmanmestaruus?? Hoh hoijaa. Tulee taas aika pitkät kolme viikkoa, kun pitää katsoa tämän joukkueen edesottamuksia.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
spaceman kirjoitti:
Immonen-Pihlman on takuuvarma parivaljakko.

Tässä suhteessa ihmetyttää kyllä itseäni, ettei Virtasta saatu myös mukaan. Nyt ei ole kasassa oikeastaan yhtään "heti" valmista koostumusta.

Joukkueessa hyvää on mielestäni vahva roolitus, mutta toisaalta tuntuu että turhan paljon on isoja kysymysmerkkejä. Maalivahtidit ovat maajoukkueessa kokemattomia, puolustuksesta puuttuu maalinedustan siivoojat ja hyökkäyksestä se takuuvarma tehokenttä. Toisaalta uudet kasvot tuovat tervetullutta tuulahdusta ja uusia onnistujiakin nähdään melko varmasti. Saapa nähdä mihin eväät tällä kertaa riittävät.
 

Birdhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Manchester City, Manchester Phoenix.
No, katellaan ja ootellaan. Ja toivotaan että Leksa pääsee pelaamaan. Jännä juttu, jos Leksa pelaisi esim. Hifk: ssa, niin luultavasti äänet sielläpäässä olisi toisenlaiset.
Kuten on moneen kertaan todettu, vihattu pelaaja vastustajissa, pidetty/ tärkeä pelaaja omissa. Ja nythän Leksa pelaa meidän omissa.

Itse pidin Leksan pelityylistä jo Ässä ajoista lähtien.
 

manager78

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Suomen maajoukkueet
En ole vieläkään varma olenko hereillä vai näenkö tällä hetkellä jotain painajaisunta. Että tämmönen tästä joukkueesta nyt sitten tuli. Kokoajan elättelin toiveita että noista epävarmoista pelaajista olis saatu Peltonen ja Koivu sekä joku apu puolustukseen. Toivottavasti saatais apuja Carolinasta tai Phillystä.

Tietysti jos sama ilmiö toistuisi kuin 1992 Prahassa tai 1998 Sveitsissä niin jotain mahdollisuuksia mitaliin olisi. Eikös jostain käsittämättömästä syystä suomalainen ole silloin parhaimmillaan kun siltä ei odoteta yhtään mitään.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan mielenkiinnosta, mutta leimataanko Komarovin passi ihan oikeesti?

Miksei leimattaisi? Hyvä oman pään pelaaja, sopii jarrukenttään Hytösen ja Ruudun kanssa kuin nenä päähän. Ja jos päänaukomisellaan saa vastustajan sekaisin, niin mikä sen parempaa? Tosin Vahalahtikin sopisi neloseen ihan hyvin, pelaa kuitenkin aika fyysisesti, vaikka onkin enemmänkin sniper kuin puolustava pelaaja.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En ymmärrä minäkään, mitä Komarov tekee kisoissa, koska Ruutu tekee samat hommat noin tuhat kertaa paremmin.

Niin, miksi ottaa vaikkapa ensi vuoden kisoihin kisoihin Hagman, kun Selänne osaa tehdä maaleja paljon paremmin. Turhahan sinne on sentään kahta saman tyyppistä roolia pelaavaa ottaa, eikun...

Näyttäisi olevan todella selkeä roolijako joukkueessa. Parempia miehiä ei nyt ollut saatavilla, joten sinänsä palstan vaikerrukset ovat vähän turhia. Yksittäisiä nimiä olisi voinut ehkä valita toisin, mutta miten paljon Komarovin/Hytösen puuttuminen ja Makkosen ottaminen tilalle olisi parantanut mitalimahdollisuuksia? Niinpä.
 

Molkke

Jäsen
Nyt on saanut tämä joukkue ja Jalonen vähän liikaakin sitä huomiota näistä uusista nimistä. Jalonen varmasti halusi tuulettaa, mutta loukkaantumisten ja osittain myös kapean kärkiosaamisen takia hän oli pakotettu ottamaan muutamia pelaajia. Huomio toki vain hyvä, mutta toivottavasti ei kohdistu negatiivisesti, koska varmasti joutui tekemään sellaisia valintoja, joita ei joissain tapauksissa olisi tehnyt ( lue: noin 10 muuten joukkueessa olevaa loukkaantunut )
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Vähän ylempänä joku kirjoitteli, että Malmivaaralla on jokin loukkaantuminen ja sen vuoksi ei ole mukana.

Sitä sanotaan darraksi

Asiaan: Koko joukkue tuntuu olevan melkoinen seilailija-jengi. Vahvuudet kisoihin.. Niitä ei oikeastaan ole. Jotenkin sanoinkuvaamattoman paskat fiilikset koko tourneesta. Näinä aikoina toivoisi, ettei näitä Mömmöm-kisoja pelattaisi näin usein

Rinne-Rämö-Riksman voi kuulostaa kovalta, kun ajattelee millainen tuo kenttäpelaajasetti on, mutta ei noilla kolmella maalivahdillakaan juhlia järjestellä
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
En ymmärrä minäkään, mitä Komarov tekee kisoissa, koska Ruutu tekee samat hommat noin tuhat kertaa paremmin.

Kai sitä uutta "Ruutuakin" pitää jossain vaiheessa ajaa mukaan maajoukkueeseen, kun Rudikin vanhenee vuosi vuodelta, joten siinä mielessä oppipojan on nyt hyvä paikka oppia mestarilta. Sanoisin että meillä on käsissä win-win situation.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Näyttäisi olevan todella selkeä roolijako joukkueessa. Parempia miehiä ei nyt ollut saatavilla, joten sinänsä palstan vaikerrukset ovat vähän turhia. Yksittäisiä nimiä olisi voinut ehkä valita toisin, mutta miten paljon Komarovin/Hytösen puuttuminen ja Makkosen ottaminen tilalle olisi parantanut mitalimahdollisuuksia? Niinpä.

Naulan kantaan. Tämä seikka vaikuttaa olevan joillekin vaikea ymmärtää, että se on ihan sama vaikka Jalonen olisi valinnut 5-8 muuta pelaajaa nykyisten tilalle, me emme siltikään materiaalin puolesta nousisi ennakkokaavailuissa yhtään ylemmäs. Me lähdemme käytännössä kerran viidessa vuodessa kisoihin sellaisella joukkueella, jolta voi edellyttää jo rosteria katsottaessa jopa mestaruutta tai ainakin finaalipaikkaa(kärjistys).

Monien vanhojen saunakaverien loukkaantumiset ovat nyt avanneet vihdoinkin ovet uusille naamoille ja hyvä niin. Ainakin näkee tuoreita pelaajia, joista ei voi jo ennen kisoja sanoa, että miten meneen toisin kuin yleensä.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Miksei leimattaisi? Hyvä oman pään pelaaja, sopii jarrukenttään Hytösen ja Ruudun kanssa kuin nenä päähän.
Kyllähän nuo rosterin nimeämissäännötkin vaikuttavat. Jos alkuvaiheessa saa nimetä 20+3 pelaajaa maksimissaan, niin siinä jo jää pari pois. Jos on toivoa saada useampia kuin kaski NHL-pelaajaa lisää, niin nimettäneen vain 18-19+3 aluksi. Kyllä mielelläni näkisin Komarovin Ruutun lisäksi kisoissa, mutta hyvinkin mahdollista on, että mies putoaa pois alkuvaiheen rosterista.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Kyllähän nuo rosterin nimeämissäännötkin vaikuttavat. Jos alkuvaiheessa saa nimetä 20+3 pelaajaa maksimissaan, niin siinä jo jää pari pois. Jos on toivoa saada useampia kuin kaski NHL-pelaajaa lisää, niin nimettäneen vain 18-19+3 aluksi. Kyllä mielelläni näkisin Komarovin Ruutun lisäksi kisoissa, mutta hyvinkin mahdollista on, että mies putoaa pois alkuvaiheen rosterista.

Oma veikkaus on että Jaakola, Vahalahti ja Kerman saavat odottaa passin leimaamista kunnes saadaan selvyys seuraavasta kieltäytyjä-aallosta.
Koivulle tai Jokiselle pitäisi pitää se 1-centterin paikka vapaana ja laituriosastolle kaivattaisiin T.Ruutua ja/tai J.Jokista.

Puolustukseen pidetään varmaan paikkaa auki joko Timoselle tai Pitkäselle.

Ihan hyvillä mielein näitä kisoja odottaa, mielummin katson uusia naamoja a´la Immonen,Komarov ja Pihlman kun näitä iänikuisia Kallioita,Pärssisiä,Viuhkoloita ja Hentusia.

Luotan kyllä Jaloseen ja uskon että homma on hyvin hanskassa. Eiköhän Suomi taistele mitaleista näissäkin kisoissa, Venäjää ja Kanadaa lukuunottamatta muiden maiden joukkueet häviävät paperilla(kin) leijonille.
 

CamNeely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Melkoista narinaa valinnoista noin pääpiirteittäin (niinkuin aina). Mitäs jos annettais äijien pelata kisat tai edes muutama peli, ennenkuin lähdetään tuomitsemaan. Mukana paljon uusia kasvoja mm-kisatasolle, joten mistäs vitusta sitä tässä vaihessa voi sanoa miten herrat esiintyvät. Yleistaso on keskinkertainen ihannekokoonpanoon nähden, mutta milläs joukkueella se ihanteellinen on näissä kisoissa? Varmasti paras miehitys on jalkeilla mitä saatavilla olleista on löytynyt. Ja eihän tässä vaiheessa ole yhtäkään passia tietääkseni leimattu...
Mukavaa vaihtelua kuitenkin ettei aina niitä samoja naamoja kisoissa nähdä.

Vahvasti roolitetulta joukkue näyttä mikä on hyvä asia. Yksittäisiä valintoja voi tietysti ihmetellä, mutta eiköhän Jalonen tiedä mitä tekee.

Pakistoon olisin kaivanut hieman kokoa ja puolustuspään osaamista, esim. Malmivaara jonkun pienemmän ja pehmeämmän tilalle. Käsiä on riittävästi kyllä pakistossa. Taisi malmin paikka mennä kylkiloukkaantumiseen tai sitten katsottiin liikkeen olevan puutteellista mm-tasolle. Herroista Komarov-Ruutu-Pyörälä-Hytönen saa täydellisen nelosketjun. Voisi toimia niinkin että Rotta-Leo keskellä ja J-P popcorn-osastolla, mutta eiköhän J-P ole kuitenkin kehissä.
Makkonen-Santala valinta meni kyllä heppoisesti Santalalle. Makkonen olisi ollut mielenkiintoinen nimi joukkueessa.

Immosella on nyt todellinen näytön paikka. Vastuuta tulee ja sitä pitäisi nyt pystyä kantamaan. Ei Jarkko nyt mikään jäätävä ole maajoukkueessa ollut, toivotaan nyt onnistumista. Mun mielestä tuolla on kuitenkin hyvin peliä pyörittäviä hyökkääjiä ja kovia maalintekijöitä paljon. On se Kermankin hyvin osunut viime aikoina joten ansaittu paikka kisoihin. Eli hyökkäykseen ei tulla kaatumaan.

Rinne ja Rämö hoitaa mv-paikan riittävän hyvin varmasti.

Eli suurin pelko on miten tuo pakisto pärjää omassa päässä. Se jääpi nähtäväksi. Mitalipeleihin pääsyyn uskon vahvasti.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt on uutta ja varmasti innokasta miehistöä siellä. Tuskin tässä mestaruudesta kamppaillaan, mutta mitaleille voidaan päästä, eikä se mestaruus koskaan ole poissuljettua (1995, anyone?). Niin tuo Suomen ainoa mestaruushan tuli vuonna, jolloin Suomi sai todella vähän NHL-apuja, eikä kukaan odottanut Suomelta mitään. Ettei vaan nyt näyttäisi samalta? Koskaan ei pidä tuomita ensinäkemältä mitään.

Pakisto näyttää ihan hyvältä hyökkäyssuuntaan, mutta itse puolustamisen kannalta hieman huolestuttaa. Hyökkäys näyttää paperilta verrattain heikolta, mutta siellä piilee yllätysvalmiita miehiä.

Yllättävänkin innostunut olen näistä kisoista, koska nyt vihdoin saadaan uutta väriä miehistöön ja kukaan ei tiedä mihin nämä miehet lopulta pystyvät. Lisäksi luotan Jaloseen kuin vuoreen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös