Jonkun on muututtava – Aholan on lähdettävä!

  • 82 969
  • 265

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Huomenta Pentti Ahola! Menikö yö hyvin nukkuessa? Aamupalat syöty ja seuraavaksi kahvihetki kokoomuskavereiden kanssa? Vieläkö nauruttaa, kuten eilisen pelin jälkeen?

Näin ihan perusfanina olen nukkunut 2 tuntia, maha sekaisin ja päätä särkee niin saatanasti. Ei, en ole ryypännyt. Olin katsomassa eilistä Ässien peliä. Toivottavasti sinua ei haittaa Ässien putoaminen, jätä se fanien murheeksi. Sinulla on kuitenkin sen verran vaativa siviilityö, että se voi kärsiä, jos tällaisia elämässä toissijaisia juttuja alkaa murehtimaan.

Onneksi on iltavuoro...
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Huomenta Pentti Ahola! Menikö yö hyvin nukkuessa? Aamupalat syöty ja seuraavaksi kahvihetki kokoomuskavereiden kanssa? Vieläkö nauruttaa, kuten eilisen pelin jälkeen?

Harvinaisen hiljainen on ollut Pentti Ahola. No, nyt on kermamunkit syöty joten eiköhän hän kohta astu median eteen SYYTTÖMYYTTÄÄN..

Kyllä se on niin, että kun tuollaisen sopan sai aikaseksi, niin saa laittaa myös asiat kuntoon.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Täytyy todellakin sanoa että tuon Aholan syyskuun 2008 haastattelun, jonka keskeisen sisällön Velli Ketola tuossa edellä jo erittäin ansiokkaasti referoi, luettuaan ei nyt huhtikuussa 2009 todellakaan voi välttyä siltä johtopäätökseltä, että tämä totaalinen katastrofi missä nyt ollaan oikein henkilöityy Pentti Aholaan. Kaikki nämä pointit jotka Velli Ketola haastattelusta nosti esiin oikein huokuvat sitä miten päin persettä kaikki mahdollinen on mennyt. Kaikki Aholan "visiot", lähtien Suhosen palkkaamisesta ja jo koomisia piirteitä saaneesta seitsemän kohdan kehitysohjelmasta, ovat kaatuneet sellaisella rytinällä että sitä ei ihmismieli käsitä. Ja esimerkiksi enhän minäkään syyskuussa 2008 ollut pätkääkään huolissani Ässien liigapaikan suhteen. Enkä ole huolissani nytkään.. olen kauhuissani!

En enää tiedä mikä tässä olisi järkevää.. kunhan nyt vain tässä kaikessa kiireessä ilmaisin samanmielisyyteni..
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ässät on kusessa juuri strategisten valintojen vuoksi, aina voidaan syyttää pelaajien asennetta ja valmennusta, mutta Kärpissä esim. ei näy yleensä huonoja valmentajia taikka surffailevia kaljamahoja. Porissa näkyy kausi toisensa jälkeen.

Ässien suunnittelun ja toteutuksen tasosta kertonee riittävästi se, että viime keväänä ei haluttu tarttua kehenkään tarjolla olleeseen profiilipelaajaan, koska hintoja pidettiin kovina. Syksyllä sitten täytyi tehdä reilusti ylipainoisen ja nilkkavaivaisen Tero Määtän kanssa erittäin kallis soppari, että edes joku liigatasoinen pakki saataisiin rosteriin. Loukkaantuneelle ja puolikuntoiselle Määtälle oltiin valmiita maksamaan maltaita, sen sijaan Ässien tarpeita paljon paremmin tyydyttävä Justin Forrest ei sopinut Ässien suunnitelmiin, mikä tietysti oli Justinin onni, koska pääsee nostelemaan kannua kauden päätteeksi. Tämän jälkeen Ässille kelpasi Erik Rasmussen, joka ei oikein tyydyttänyt muita tarpeita kuin antoi kuvaa ulos että joukkueeseen satsataan ja saatiin erittäin kallis soppari aikaiseki. Ei liene yllätys, että kyseessä oli taas loukkaantunut ja keskenkuntoinen pelaaja.

Pelaajapuolen ulkopuolella täytyy ihan vakavissaan kysyä, että haluaako Ässät mitenkään pitää itseään vakavasti otettavana seurana, tiedotus on mitä on otteluraportteineen ja seuran toimisto on ah, niin kodikkaasti parakissa Starkin takapihalla.

Loppukädessä Ässien tilanne kulminoituu täydelliseen haaksirikkoon seuran arvoissa ja strategisessa johtamisessa. Niistä päävastuun kantaa hallituksen puheenjohtaja Pentti Ahola.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvä VESA ! Jumakauta. Jatka samaan malliin. Lyö oikein kunnolla. Kirjoitit: "...Kaikkea on päältä katsonut puheenjohtaja Pentti Ahola, joka oli jo viime syksynä täysin suivaantunut Ässien saamasta julkisuudesta.
..."

Ahola ei salli mitään poikkiteloista sanaa. On vain hänen sanansa. Tämä toimii liike-elämässä jos tietää mitä tekee, on oikeat alaiset, hallitsee ajatukset ja on sopivasti suhteita. Arvostan Aholaa mitä hän on siellä.

Urheilussa on tekijöitä mitä kukaan ei voi hallita. Voisit Pentti lopettaa sen touhusi jo. Ja ihan heti. Kukaan ei tee mitään vaikka on tärkeimmät hetken seuran historiassa !


Lainaus:
"- Olemme seurassa keskustelleet ja miettineet sopivia julkisuusstrategioita. Mutta ei mediaa pysty mitenkään hallitsemaan. Jotkut toimittajat kääntävät kaiken aina meitä vastaan, Ahola sanoi Satakunnan Kansassa 10.9.

Ei pysty hallitsemaan ! No voi pe... Hei Alpo Suhonen on se sama vanha sairas mies kuin Hifk:ssa. Aikanaan. Nimimerkki Tosifani kirjoitti katselleen kun ässävalmentaja Suhonen tulee tuskaisen näköisenä nostaa vichypullon eteensää ja alkaa narisemaan. Tadaa... Kun muistaa täysin saman touhun Hifk:n lehdistötilaisuuksista. Ja niistä sentään on useampi vuosi. Pentti haloo. Kaikki näki kilometrien päähän (tai ainakinitse) mihinkä tämä johtaa. Mediaitsemurha ottaa täysin kuollut mies aitioon. Selvemmin sanottuna: Suhonen ei valmenna vaan ainoastaa seisoo aitiossa.


Ja älkää ottako Rindelliä. Ihan munaton mies.
 
Viimeksi muokattu:

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Lainaus:
"- Olemme seurassa keskustelleet ja miettineet sopivia julkisuusstrategioita. Mutta ei mediaa pysty mitenkään hallitsemaan. Jotkut toimittajat kääntävät kaiken aina meitä vastaan, Ahola sanoi Satakunnan Kansassa 10.9.

Epäuskoisena vieläkin luen tuota lausetta.Tässä on nyt joukkue, joka ei käytä Porilaisten kiekkoinnostusta täysillä hyväkseen. Tämä joukkue sylkee faneja päin otteluraporteillaan (joo, tartun tähän ihan jatkuvasti), sekä mielenkiintoisilla lauseilla kannatuksesta. Onko minulla oikeus arvostella Ässiä, koska en ole elämässäni kiekkoa pelannut, enkä ole ihan jokaista kotipeliä käynyt katsomassa? No, rehellisyyden nimissä en ole käynyt katsomassa tänä kautena kuin noin kymmenen peliä (plus muutama töllöstä), mutta millä eväillä saan arvostella Ässien toimintaa organisaationa? Pitäisikö minun olla myymässä kahvia, tai järjestysmiehenä (jota paikkaa toki tarjottiin. Palkkana makkarat ja "mahdollisuus nauttia pelistä". Jos olisin toiminut yli vuoden, olisin saanut jonkun tuulipuvun omakseni) ennen kuin voin osoitella sormellani tätä pyhää lehmää?

Porin Ässillä on nyt tämä Patarinki. Haluaisin helvetisti vastauksia, mutta Ässien suunnalta niitä ei kuulu. On vain valitettavaa epäonnea, pelaajien alisuorittamista ja ties mitä Tammisen mediapeliä. Saan kyllä viestejä jatkosopimuksista, sekä ihanista tarjouksista, mutta nyt haluaisin vastauksia siihen, mikä on toimiston mielestä mennyt pieleen, vai onko mikään? Korjataanko tätä tilanetta, vai onko kaikki hyvin?
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Koko ajan käy selvemmäksi, että organisaatiota ei oikeasti johda kukaan. Jokainen yrittää omalla osa-alueellaan tehdä omia asioitaan välillä hyppien muidenkin varpaille, mutta kokonaiskuvaa ei edes ole. Kukaan ei seuraa kokonaisuutta.

Alpo syhäilee seitsemän kohdan suunnitelmia, Ahola nukahti lukiessaan kohtaa kolme. Kun jollekin pitäisi antaa kenkää, ei mitään tapahdu, taputellaan vaan selkään. Median ja kannattajien luomaa illuusiota epäluottamus organisaation tekemiseen. Hyvinhän tää on mennyt. Eihän kaveria nyt voi pois pistää.

Ahola ei ole moneen vuoteen ollut enää johtaja, jos nyt koskaan. Kaikki tämä on niin läpinäkyvää. Jokainen joka on ollut mukana bisnes-elämässä tietää, että tuloksen ollessa huono ei kaverisuhteet paljon paina, kun yritetään tehdä muutosta paremman tuloksen saavuttamiseksi. Ässissä hyväveli-kerho on kaiken perusta ja sitä ei nähtävästi suostuta hajottamaan. Kiva-Harria vielä huhutaan mukaan porukkaan. Voi jeesus.

Onneksi syy on aina kaikissa muissa, kuten väärin kannattavissa porilaisissa ja vinkuvassa lehdistössä. Lopun aikoja eletään.
 

Vradavw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Turpa kiinni, lumput ja sakset auki! Nyt puhuu talviunilta herätetty Perry:

http://www.satakunnankansa.fi/cs/Sa...rtikkeli/ahola+luottaa+vankasti+suhoseen.html

Ei jumalauta, mitä touhua! Ei tunnu missään Aholalla, vaikka viikatemies on jo varsi ylhäällä...

Siis ei ju......a, nyt olis aholan viimeistään aika ottaa se päänsä pois Alpon perseestään ja katottava tilannetta oikeasti.
Vai onko Alpolla jotain mafia kytköksiä tai kuvia Aholasta huorien kanssa saunaillassa?
Siis herättäkää nyt toi säkkituoli jo! miten olis ne aikaisemmin mainitut barrikadit starkin kulmille?
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Mitä helvettiä? Onko toi Perry Mason nyt ihan tässä maailmassa vai onko se nyt vaan noin kartanolla? Kyllä minä ymmärrän jos hävitään paremmalle ja hävitään niin että on tosissaan yritetty niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin mutta tämä menee nyt ihan yli ymmärryksen.

Penan mielestä kaikki on hyvin. Pentti hei, ei ole! Sinun johtama jääkiekkojoukkue tekee kuolemaa ja sinun mielestä kaikki on hyvin?

Minulla luotto on niinkin kova että olen luvannut pyöräillä Vaasasta Poriin kesällä 2009 mikäli Ässät pelaa ensi kaudella liigaa. Mitäs sinä Pena teet, syöt munkkia kaksin käsin koko kesän?
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
"Who can we get on the case?
We need Perry Mason
Someone to put you in Mestis
Calling Perry Mason again, again"

Tämä hieman muunneltu otos Ozzy Osbournen tutuksi tekemästä kappaleesta kertoo paljon Ajatollah Aholasta. Tässä linkissä muuten vielä englanniksi tietoa Pentti Aholasta, jos joku ei miestä tunne:

http://en.wikipedia.org/wiki/Perry_Mason

Knoppitietona vielä sellainen fakta, että Masonin näyttelijä Raymond Burr oli homoseksuaali.

Nyt meni kyllä Deellä totaalisesti hermot ja sori modeille offtopicista.

En ymmärrä Aholan ajatusmaailmaa paskan vertaa. Eikö mies oikeasti nää mahansa takaa enää kaukaloon? Joukkue ei pelaa valmentajalleen, se on selvä.

Ainoa toivo on, että pelaajat saavat saman höökin päälle heti alusta, mitä oli kolmannessa erässä eilen. Mutta jos valmistautuminen peliin hoidetaan samalla tavalla kuin eilen, niin 2 - 0 ei enää riitä saldoksi ekalta kympiltä.
 

Starstruck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Turpa kiinni, lumput ja sakset auki! Nyt puhuu talviunilta herätetty Perry:

http://www.satakunnankansa.fi/cs/Sa...rtikkeli/ahola+luottaa+vankasti+suhoseen.html

Ei jumalauta, mitä touhua! Ei tunnu missään Aholalla, vaikka viikatemies on jo varsi ylhäällä...

Klassikkokommentti tuo "menestystä himmensi...". Vaikka sarja olikin tasainen ja säälipleijareista jäätiin vain kuusi pistettä, ei runkosarjan kahdestoista sija ole kyllä minkäänlaista menestystä. Sijat 1-6 olisivat olleet huippusuoritus, 7-10 menestystä (Ässien tasoiselle joukkueelle), mutta kaikki muu epäonnistumista.
 

Fre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Klassikkokommentti tuo "menestystä himmensi...". Vaikka sarja olikin tasainen ja säälipleijareista jäätiin vain kuusi pistettä, ei runkosarjan kahdestoista sija ole kyllä minkäänlaista menestystä. Sijat 1-6 olisivat olleet huippusuoritus, 7-10 menestystä (Ässien tasoiselle joukkueelle), mutta kaikki muu epäonnistumista.

Näinpä, millähän logiikalla sija 12 oli menestystä, jos minitavoite oli sija 10. Ehdotinkin tällä perusteella valmentajan vaihtoa jo joukkueen apeiltua runkosarjan ratkaisevat pelit, mutta ehdotus sai erittäin kriittisen vastaanoton nyt jo moneen otteeseen takkinsa kääntäneeltä palstalaiselta.
Luulenpa että näillä strategia-ohjelmilla on sama tarina takanaan, kukaan asianomaisista ei keväällä edes muista mitä syksyllä on perjantai-iltapäivän pikku nousuissa sovittu.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En tiedä mihin tunteeni kirjaisin, mutta tulkoon nyt tähän.

Luin SK:n jutun huomisen pelin lipun myynnistä ja ymmärsin Hautamäen jutuista, että lipun hintoja ollaan nostamassa ylöspäin. Jutusta sai käsityksen, että seisomakatsomoon ehkä myydään liput edellen puoleen hintaan. Jos näin on, niin organisaatio jatkaa omalla linjallaan.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Luin SK:n jutun huomisen pelin lipun myynnistä ja ymmärsin Hautamäen jutuista, että lipun hintoja ollaan nostamassa ylöspäin. Jutusta sai käsityksen, että seisomakatsomoon ehkä myydään liput edellen puoleen hintaan. Jos näin on, niin organisaatio jatkaa omalla linjallaan.
Kyseinen SK:n juttu
"Ja toimitusjohtajan kanssa on ollut puhetta, että seisomakatsomoon myytäisiin liput edelleen puoleen hintaan. Ihan satavarmaa tämä tieto ei tosin vielä ole."
Tämä on selvästi päätetty jo etukäteen, Starkin takapihalta nimittäin ei tunnetusti onnistu nopeat päätökset. Kyllähän tuosta selvästi näkee että seisomakatsomoa lukuunottamatta muut liput ovat normaalihintaisia, eli hinta tuplataan game 7:iin. Enkä kyllä ihmettelisi jos seisomokatsomonkin liput ovat normihintaisia.

Kannattajille vittuilu jatkuu. Askel oikeaan suuntaan otettiin, kun lippujen hintaa järkevöitettiin karsintoihin, nyt oltiin pohdittu että game 7. luultavasti kiinnostaa joten hintoja on varaa nostaa.

Ässäjohto ei arvosta kannattajia. Tietysti toivon että halli on täynnä ja kannustus raikaa, mutta seurajohto on kyllä tehnyt parhaansa huonon ilmapiirin luomiseksi. Kannattajat ja media tuntuu olevan Ässille ja varsinkin johdolle pakollinen haitta, ei missään tapauksessa voimavara. Tämä ajatusmaailma huokuu aivan kaikesta toimiston tekemisestä.

Toivottavasti lauantaina kannustuksen lomassa tasaiseen tahtiin raikaa myös "Ahola ulos" ja "Suhonen ulos" huudot, pelitilanteesta riippumatta. Vaikka Ässät voittaisi lauantaina, ei edesottamukset ja sarjasijoitukset tule muuttumaan tulevaisuudessakaan niin kauan kun jompi kumpi näistä herroista liittyy edes jotenkin Ässiin.

Pelimiehet eivät tule Ässiin Aholan ja Suhosen takia, kannattajat ovat kyllästyneitä jatkuviin selityksiin ja itkuraivareihin, mitään muutoksia ei tapahdu kuin huonompaan suuntaan ja koko organisaation toiminnasta päälimmäisenä paistaa esiin järkyttävä amatöörimäisyys ja typeryys. Ahola kantaa organisaatiosta vastuun, Suhonen pelillisistä asioista. Olkaa hyvä ja erotkaa.
 

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikös Ahola luvannut 5000€/pelaaja jos Ässät säilyy lliigassa? Vai miten se meni? Jos näin on, niin siitä tulee 100000+ menoerä yhteen peliin. Nyt rutina sikseen ja hallille jos mahkuja on.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Tottakai jokainen menee hallille vaikka lippujen hinta olisikin normaali. Se on kuitenkin sen verran selkeää kannattajien kintuille kusemista että varmasti maksetaan myöhemmässä vaiheessa takaisin.

Tässä vaiheessa on turha miettiä tippaakaan henkilömuutoksia, niiden aika ON kauden jälkeen. Nyt on keskityttävä vain kannattamaan Ässiä ja pitämään Ässät pääsarjatasolla.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Tottakai jokainen menee hallille vaikka lippujen hinta olisikin normaali. Se on kuitenkin sen verran selkeää kannattajien kintuille kusemista että varmasti maksetaan myöhemmässä vaiheessa takaisin.

Tässä vaiheessa on turha miettiä tippaakaan henkilömuutoksia, niiden aika ON kauden jälkeen. Nyt on keskityttävä vain kannattamaan Ässiä ja pitämään Ässät pääsarjatasolla.
Näinhän se menee. Sama se mitä ne liput maksaa tuohon 7. peliin, pakko ne on hankkia. Sen verran spektaakkelimainen ottelu tulossa, että se on pakko nähdä hinnalla millä hyvänsä.

Tuon pelin jälkeen saisi tulla suursiivous ässien toimistolla, kävi ottelussa miten tahansa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Saman 6 euroa näyttäisi lippu maksavan seisomaan. Kyllä tästä yhdestä kaikkien aikojen huikeimmasta näytelmästä normirunkosarja-matsin hinnan olisi voinut maksaa. Ja vaikka Sport-lisänkin, ihan vitun sama.
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ahola vaikuttaa oikeasti vallanhimoiselta mieheltä, joka ei aio vetää minkäänlaisia johtopäätöksiä menneestä kaudesta. Jos olen joskus puhunut Hirsistä pahaa, ja jättänyt Aholan rauhaan, pitääpä vetää vähän takaisin juttuja näiltä osin. Uskomatonta. Tämä siis tämänpäiväisten Kiekko-Kansan juttujen perusteella.
 

Starstruck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pitäiskö Aholalle kiikuttaa jonkin sortin "häivy!"-adressi, että hän tajuaisi kuinka paljon häntä kaivataan ohjastamaan tätä laivaa. Allekirjoittajia varmaan löytyisi kaupungin kaduiltakin muutama tuhatta yhdessä illassa.

Jos kahdesta pitäisi valita puhdistustalkoissa, niin mieluummin Ahola ulos kuin Ape. Uusi hallitus johtajineen ehkä osaisi nähdä sitten paremmin, jos ensi kaudella alkaa homma mennä vihkoon ja tehdä omat johtopäätöksensä.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Pitäiskö Aholalle kiikuttaa jonkin sortin "häivy!"-adressi, että hän tajuaisi kuinka paljon häntä kaivataan ohjastamaan tätä laivaa. Allekirjoittajia varmaan löytyisi kaupungin kaduiltakin muutama tuhatta yhdessä illassa.

Jos kahdesta pitäisi valita puhdistustalkoissa, niin mieluummin Ahola ulos kuin Ape. Uusi hallitus johtajineen ehkä osaisi nähdä sitten paremmin, jos ensi kaudella alkaa homma mennä vihkoon ja tehdä omat johtopäätöksensä.

En tiedä kuinka kova Ahola on jargonia puhumaan, mutta tunnetusti noilla adresseilla on vaikutusta diktaattorimaisiin hallituksen puheenjohtajiin tasan yhtä paljon kuin kumileimasimen jutut jota myös toimitusjohtajaksi kutsutaan. Perry ei hallituksesta ulostu kuin yhtiökokouksen päätöksellä, ja jos osakkeenomistajat on Perryn "joojoo" kamuja, ei Perry lähde kulumallakaan varsinkaan jos kukaan ei lähde Perryä haastamaan PJ kisaan.

Tai sitten Perry voi ilmoittaa itse ettei jatka PJ:nä. Käsi ylös kuka uskoo että näin tapahtuu lähiaikoina? Varsinkin kun Ässät on ilmeisesti velaton organisaatio?

Tehokkaampaa voisi olla rypistellä paperille "Viesti sidosryhmän edustajilta". HIFK:in fanithan taisi jossain kohtaa tälläsen viestin kyhätä fani-järjestön kautta kun peli ei ollut "Brändin mukaista".

Mitään suoraa vaikutusta tuolla viestillä/adressilla tuskin olisi, pientä rakoilua se voisi saada aikaiseksi hallituksessa. Jos tähdet on oikeassa kulmassa toisiinsa nähden.

Tai porilaiset hitsarit ja... muiden alojen työläiset? voisivat pistää viikkorahat yhteen perustaa osakeyhtiön ja tehdä ostotarjouksen HC Ässät Oy:stä.

Hintaa voi sitten arvuutella, hyvän liiketoimintasuunnitelman tarvitsee ainakin että jonkinmoista uskottavuutta löytyy taustalle. HC Ässien osakepääoma on 40k, ja vähän riippuen miten yhtiön arvon laskee. Velaton, tekee ilmeisesti jonkinlaista tulosta?? Tarjouksen pitäisi kattaa ainakin 2-3 vuoden arvioidun taloudellisen tuloksen ja tässä tapauksessa se isoin summa taitaa kuitenkin tulla yhtiön tasearvosta (varallisuudesta) joka pitäisi ns. ostaa suurimmaksi osaksi pois kuleksimasta. Mutta mitäpä 5000 hullua porilaista ei saisi aikaiseksi?

Menipä paksuksi tää juttu.. voitte silti vapaasti fantasioida, että jos 5000 porilaista antaisi 200 eukkaa jokainen niin sehän olis milli =D

EDIT: Yhtiökokous, nuija ei hallitus...
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Sama meno sitten jatkuu. En tiedä, itkeäkö vai nauraa joten teen molempia. Mitähän pojat on mahtaneet jutella? Onko Ahola johtanut kokousta ja puhunut itsestään kolmannessa persoonassa?

Ihmisen on vaikea löytää itsestään kritiikkiä. Omat "synnit" on annettu anteeksi ja sama meno jatkuu.

Jos parin viikon päästä ilmoitetaan, että ensikaudella "me taistelemme sijoista 12-14 ja pelaajabudjetista on käytetty 90%", niin mä lupaan nukkua 2 viikkoa makuupussissa Starkin parakin edessä ja päivät huutelen rumia toimiston edessä.
 

Emiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kai se tavoite taas on johonkin 10 sakkiin. Ei oikeen jaksaisi enää tätä saatanan rämpimistä. Menneellä kaudella jäätiin tavoitteesta eli playoffeista ja oltiin lopulta lähellä putoamista. Edellisellä kaudella oltiin selvästi viimeisiä. Mutta mikään ei muutu. Ei niin mikään.
Eikö nämä kylmän sodan reliikit tosiaan tajua että näin ei voi jatkua!

Päätös jatkaa samalla ryhmällä verottaa niin kausikorttimyyntiä kuin sponsorisopimuksiakin. Pakkohan tämän perseilyn on jo alkaa näkymään todella konkreettisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös