To 12.2.2009 TPS-Lukko

  • 15 137
  • 113

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuuren pisteen matsi, ainakin Tepsille. Pelsujen kanssa kamppaillaan tiukasti viimeisestä sääläripaikasta. Tiistaina näytti pitkään että ero lahtelaisiin venyy, mutta onneksemme TPS venyi voittoon Lukosta ja toisaalla Jokerit nousi lopussa Pelsujen ohi voittoon. Pelicans pelaa torstaina Bluesia vastaan, jota eivät ole kyenneet kertaakaan tällä kaudella voittamaan. Joten omissa käsissä onko TPS torstai-illan pelin jälkeen Pelikaaneja edellä sijalla kymmenen!

En nyt muuta keksi, klikkailkaa vaikka noita linkkejä aikanne kuluksi.

Linkei:

Jatkoajan ennakko
Raumalaiste ennakko

Maalikoosteita yms. ottelun jälkeen tarjoavat:
Nelonen
Auran Aallot (maalit + erätaukohaastikset vähemmän pikantilla Järvenpään jälkimaulla)
HC TPS (maalit ilman sössötyksiä ja lehdistötilaisuus)
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kyllähän TPS on tällä hetkellä kotikaukalossa suosikki Lukkoa vastaan. Uskon kolmeen pisteeseen ja on hieman pakkokin. Lukko oli eilen kuulemma syvältä kotona...miten se sitten voisi muuttua parissa yössä vieraskaukaloon jos kotijoukkueella on vielä kunto ollut tasaisesti nousussa...tai ainakin melko hyvin kuosissaan?

Ja kyllä tää ihan kolmen pisteen matsi on kuten muutkin kauden koitokset.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En kyllä lainkaan ihmettelisi jos Lukko huomenna ne kolme pistettä ottaisi, sen verran päin vittua pelit ovat viime aikoina menneet. Alla on kolme tappiota sarjassa alempana oleville joukkueille, jossain vaiheessa sen junan luulisi taas kääntyvän edes yhden pelin ajaksi toiselle raiteelle. Onko se nyt vai vasta lauantaina telkkaripelissä HIFKiä vastaan, sitähän ei tiedä mutta todennäköisempää Lukon voitto huomenna on kuin lauantaina.

Tepsi toki on suosikki mutta jotenkin tuntuu että vieraspelit sopivat Lukolle pelaajien tämän hetkisessä mielentilassa paremmin. Ja ihan hyvinhän Lukko on muutenkin Turussa viime ja tällä kaudella pelannut. Mutta katellaan ja kuunnellaan huomenna mikä on meininki.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Lukko on aina ollut hankala vastustaja Tepsille Turussa. Vaikka voittotilasto sitten olisi kuinka selkeästi TPS:n puolella, niin voitot ovat kovin usein tulleet aikamoisen säätämisen kautta.

No, ennakkosuosikista ei huomenna epäselvyyttä ole. Se on Lukko. Lukko on se nälkäisempi osapuoli ja toisekseen Tepsin tämän kauden tapa on ollut perseillä loistavan pelin jälkeen. En tiedä, oliko eilinen esitys loistava sinänsä, mutta ehkä tämän kauden Palloseura huomioiden oli. Nihkeän voiton jälkeen TPS kyllä on kyennyt ottamaan parantunein ottein sen seuraavan voiton, mutta sen jälkeen onkin oltu vastaantulijoita. Ja tuskin se huomenna toisin on, kun tähän asti kaudella on tällä lailla edetty.

Tasainen peli todennäköisesti on tiedossa, mutta Lukko vie heille maukkaat ja meille erittäin kohtalokkaat pisteet mukanaan Raumalle. Ja vieläpä kolme pistettä. Tosin äärimmäisen vittumaisella tavalla: kolmannen erän viiden viimeisen minuutin aikana syntyvällä voittomaalilla.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Lukko on se nälkäisempi osapuoli ja toisekseen Tepsin tämän kauden tapa on ollut perseillä loistavan pelin jälkeen.

Jos Lukko ei ollut kotona tuon nälkäisempi niin miksi olisi nyt vieraissa? Jotenkin epäyhtälö. TPS perseilee loistavan pelin jälkeen...niin varmasti mutta milloin tämä loistava peli oli? Ei ainakaan eilen Raumalla.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taas nuo kahjot roomalaiset vastassa ja samanlainen pakkovoiton paikka edelleen. Yhtä pudotuspeliähän tämä jo on ja nyt olisi hyvä pudottaa ganalin pojat. Ainakin vahvasti hönkästäisiin jo rinnalle ja kohta paremmalla ohi. Toivottavasti joukkue edelleen tiedostaa sen, että näitä pelejä ei saa hävitä. Hullunkiilto silmissä on mentävä ja se kiekko on vaikka syötävä tarvittaessa.

Kerroin on kaksi ja sillä saa satasen helposti tuplattua.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mun tietääkseni Suikkanen on ollut kuitenkin kohtuu hyvä motivoija tällä kaudella, uskon että saa pojat hyvään latinkiin illaksi, ja että pisteet jäävät meille. Jotenkin toivoisi että muut kentät jatkaisivat esiinmarssiaan, Raumallahan nähtiin vain yksi Johnsonin vitjan maali. Toivoisi myös parempitasoista vääntöä kuin joukkueiden edellinen kohtaaminen Artukaisissa.

Ei ollut mun 1-4 kaukana viimeksi, Saarenheimon once in a lifetime-supaisu ylänurkkaan pilasi, murr. Tänään matsi päättyy 5-1.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Lukko tänään:

Vehanen (Myllykoski)

1. Kenttä:
Mustonen-Saarenheimo-Haataja, Cook-Kovanen

2. Kenttä:
Viinanen-Lindgren-Saarela, Honkaheimo-Pettinen

3. Kenttä:
Aaltonen-Jasu-Clarke, Laitinen-Jillson

4. Kenttä:
Tuomainen-Koponen-Ben-Amor, Nevalainen, Virtala(h)

Eli täsmälleen samalla miehistöllä Lukko liikkeellä kuin tiistainkin ottelussa.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TPS tänään:

Kyllä tämä rosteri näyttää ihan kohtuulliselta nyt, kun kaikki ollaan saatu mukaan. Tällä miehistöllä olisi pitänyt kyllä raivata tie pudotuspeleihin helpommankin tien kautta. No, nyt ei auta muuta, kun laittaa kaikki peliin ja näyttää, että tällä porukalla se paikka auringossa ansaitaan. Tänään Lukko kaatuu!

Alexander Salak (Atte Engren)

1. Kenttä :
Max Kolu - Joni Töykkälä - Tuomas Suominen
Aki Berg - Marko Kiprusoff

2. Kenttä :
Ville Vahalahti - Jamie Johnson - Sami Venäläinen
Antti Halonen - Jarkko Heikkinen

3. Kenttä :
Mikko Eloranta - Aki Uusikartano - Antti Erkinjuntti
Markus Nordlund - Kyle Klubertanz

4. Kenttä :
Ilari Filppula - Tommi Laine - Tommi Hannus
Joonas Järvinen - Jarkko Hattunen (hyökkääjä)
 

Tyrannos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rohkeat maljannostajat
TPS:n pakisto alkaa kieltämättä näyttää hiukan paremmalta kuin junnujen mm-kisojen aikaan. Järvinen on varaa laittaa seitsemänneksi pakiksi.

Ainakin radion perusteella Vahalahden lämpötila oli tiistaina lähellä taukoa edeltävää. Jos Vahalahti pysyy kuumana pelaajana, pisteet jäävät kotiin.

Tässähän on ihan luottavainen olo. Toki Lukko on ollut paha vastustaja Tepsille. Silti: tänään kolme pistettä ja kiinni paikkaan auringossa.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TPS perseilee loistavan pelin jälkeen...niin varmasti mutta milloin tämä loistava peli oli? Ei ainakaan eilen Raumalla.

Jos tämän kauden TPS voittaa minkä tahansa joukkueen kahdella maalilla, niin ottelun on ollut pakko olla ainakin lähellä loistavaa suhteutettuna Palloseuran kauden tähänastisiin esityksiin. Minusta tällaisesta ei ole tarvetta kauheasti vääntää...
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Tänään on jälleen yksi sellainen peli tiedossa, että radiosta kun sitä kuuntelee, voi jo ensimmäisen kympin jälkeen laittaa toosan kiinni ja alkaa odottamaan Salkkareita. Siinä on huomattavasti enemmän cojonesia kuin Lukon otteissa. Tänään Tepsi sitten tulee rinnalle ja rästipelissä ohi. Voi vittu!
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niin, viimeksikin Turussa oli se tilanne, että Lukolla oli alla masentavia tappioita, ja sitten yhtäkkiä peli alkoi luistaa, sattumoisin juuri viljasiilossa. Tuo peli Lukon olisi pitänyt ratkaista jo hyvissä ajoin, mutta tappioputki rasitti ja TPS pyristeli, joten ottelu venyi aina rankkareihin asti. Tämänpäiväisestä pelistä mulla ei todellakaan ole mitään odotuksia Lukon suhteen. Jokainen piste on plussaa, sanoisin. Vaikka usein Lukko on yllättänyt (minutkin) juuri tällaisissa tilanteissa, kun valoa ei näy yhtään. Siinä mielessä en ihmettelisi Lukon voittoa tänään. Jotenkin silti en jaksa uskoa siihen tänään. Mulla on totaalisesti mennyt usko Lukkoon tältä kaudelta. Tukosen ja Laaksosen poissaolot vain vahvistavat tätä näkemystä.

Turpaan tulee muutamalla maalilla, ei voi mitään. TPS iskee jo ekassa erässä parin kolmen maalin kaulan, ja peli onkin sitten siinä. Sen jälkeen ei Lukolta nähdä enää muuta kuin munatonta surffailua pitkin kiitorataa. Tuo sakki on henkisesti jo luovuttanut, kun tavoitteet eivät käyneetkään toteen. Playoutit kutsuvat. Ja mitä ilmeisemmin juuri TPS on toinen niistä seuroista, jotka tulevat itselleen sijan 9 tai 10 nappaamaan. nuo ovat siinä mielessä hyviä sijoja, että kesäloma alkaa kaikista pikimmin. Viimeistään tiistaina, maaliskuun 10. päivänä.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä matsi näyttää Lukon suunnan. Nyt on pakko voittaa jos ei haluta joutua pelaamaan sarjapaikasta. TPS on vaarallinen mutta täysin lyötävissä. Turku on Lukolle helpoin paikka vierailla ja viedä pisteet.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mun mielestä viimeaikaisten loukkaantumisten taakse ei voida mennä tappioita selitellessä. Tukonen ei ole kuitenkaan ollut suoranainen avainpelaaja joten sinänsä tuo loukkaantuminen ei pelejä ratkaise. Laaksosen poissaolo toki näkyy kaukalossa mutta niitä aijiä on kuitenkin se parisenkymmentä. Onko muuten Laaksosen "kausi ohi" tiedosta muuta kuin tuo allakirjoitettu fakta?

Uusimpien tietojen valossa näyttää siltä, että Laaksosen kausi taitaa olla ohi. Toivottavasti nyt annettaisiin rohkeasti peliaikaa sekä Palolalle että Elolle. Aaltonen on jo näyttöpaikkansa saanut eikä niissä onnistunut.

Kyllä se tästä.. Lopetetaan se TPS:n pyristely.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Tänään viljasiilossa jatketaan perinteitä ja Briteissä jo bannattu ketun möyhentäminen saa uudet sfäärit kun Suikkanen marssittaa jäälle Mustan Surman jolle on taottu häviämisen inhoa päähän viimeiset 24 tuntia. Varmoille kolmelle pisteelle annan rajauksettoman takaukseni. Vehanen vaihdetaan ensimmäisen kerran maalilta ensimmäisen kerran 1. ja 2. erän välissä, takaisin 2. ja 3. erän välissä.

Tulosvetovihje:

7-1, maalintekijät: Kolunaattori, Vaha, Johnson, Bäri, Alistaja ja Salak. Lukon ainokainen Saarenheimo.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Kaikki odottaa Tepsin voittoa. Noh, kaikki tietää miten käy..
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Ei ehdi tänään edes katsomaan peliä, vaikka nämä matsit ovat niitä harvoja kauden pelejä, kun Lukkoa pääsisi oikein livenä näkemään. Ja vieläpä pojat on viime aikoina onnistuneet turusta pinnatkin nappaamaan.

No, viime aikojen esityksistä sekä eräiden joukkueen "fanien" kommenteista huolimatta uskon ja toivon pinnojen lähtevän tänään rauman suuntaan. Tauko on vietetty ja yksi peli sen jälkeen pelattu, jossa on päästy taas rytmiin.
 
En kestänyt katsoa tuota roskaa kahta erää pidempään, joten lähdin takaisin kotiin ja autokin piti kaivaa parkkipaikan laidalta kun se perkele oli täynnä. 34 euroa seura sai multa tuosta hyvästä.

No Tumppi haki pisteet, mutta kusessa ollaan silti ilman Johnsonia; solisluut ei noin vain toivu.

Kamalaa paskaa molemmilta joukkueilta. Sietäisitte hävetä siellä kopeissa jaa... Filppula vittuun sieltä ykkösestä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jos tämän kauden TPS voittaa minkä tahansa joukkueen kahdella maalilla, niin ottelun on ollut pakko olla ainakin lähellä loistavaa suhteutettuna Palloseuran kauden tähänastisiin esityksiin. Minusta tällaisesta ei ole tarvetta kauheasti vääntää...

Kyllä joukkue voi pelata hyvän pelin vaikka tulisi tappio. Tämän varmasti tiedätkin.

Tänään tuli kaksi pistettä mikä on pettymys kun miettii Tepsin kuntoa. Et uskonut tähänkään. Mikä on selitys tällä kertaa...?
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaksi pinnaa tuli, mutta pettymyshän tuo oli silti. Pelikaanien ohi päästiin, että sikäli hyvä juttu. Tiukkaa tämä on vaan koko ajan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Neljä kertaa peräkkäin on tullut turpiin sarjassa alempana olevalta joukkueelta ja tuska sen kun kasvaa. Viikon kahdesta TPS-pelistä saatu yksi piste ei kovin paljon lohduta, vaikka tietysti olisi voinut vieläkin huonommin mennä. Vaan se on hyvä että kohta ei enää ole niitä alempana olevia joukkueita. Jospa ne häviöt eivät silloin enää niin pahalta tuntuisikaan.

En mä tiedä kyllä mitä tässä enää sanoisi tai kirjottaisi. Aika tyhjältä tuntuu pää juuri nytten.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Kaksi pinnaa tuli, mutta pettymyshän tuo oli silti. Pelikaanien ohi päästiin, että sikäli hyvä juttu. Tiukkaa tämä on vaan koko ajan.

Ei kai tuosta voi oikeasti pettynyt olla. Hyvin usein Tepsin kohdalla tällaiset "varma voitto"-pelit kääntyy vastustajalle vaikka hallitaankin (vrt. Tappara-matsi).

Johnsonin menetys kirpaisee todella pahasti, nyt tarvitaan Uusikartanon ja Filppulan tasonnostoa.

Makeat pisteet.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mikäs sille Johnsonille muuten tuli? Liittyikö jotenkin avauserän lopulla tapahtuneeseen Mustosen ulosajoon?
 
Ihan vaan vinkkinä muuten kaikille, että oliko tiistaina Pelicans ja Lukko vastakkain. Siitäkin varmaan Tepsin tuurilla molemmat kuittaa kolme pistettä?

AUK:n voisi laittaa ykköseen ja Tykin kakkoseen ehkä -- ja jos ei onnistu niin vaikka se Kokkala sinne venymään.

Ja lauantaina mersun nokka kohti Lappeenrantaa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Slovakia vs Saksa
  • 1.95
  • 4.20
  • 3.10
Sveitsi vs Norja
  • 1.16
  • 7.50
  • 13.00
Ruotsi vs USA
  • 2.46
  • 4.40
  • 2.34
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös