To 29.1.2009 Tappara-Kärpät

  • 12 677
  • 60
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät oli todella vaisu, mutta puhdas materiaaliero viimeistelyosastolla riitti tänään. Jopa Matti Alatalo saa tuolla rosterilla voittoja.
Sitähän se on vuodesta toiseen, me täällä poronhoitoalueella joudutaan tulemaan vuodesta toimeen pelkällä rosterilla. Toista se on teillä siellä kiekkokulttuurin kehdossa, teillä on varaa kuoria kerma päältä noissa valmentajavalinnoissakin.
 

dwarfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuollaiset potkut ovat todella ääliömäisiä, vaikka sekä Ville, että Tappara tänään tuomareista kärsivät.

En tilannetta ihan alusta asti nähnyt, mutta itse jäin siihen käsitykseen, että Villeä estettiin, ja kun hän rimpuili itsensä irti, niin turhautuneena sitten monotti kaveria perseelle. Samaan aikaan tuli sitten tosiaan se Tapparan maali, joten Villekin sieltä maalin takaa liittyi sitten äkkiä mukaan juhlimaan maalia ja tilanne jäi siihen.
 

bunghole

Jäsen
Radiosta pelin jälkeen kun tuli loppukommentteja hallilta, niin otteluvalvoja meinaa tehdä Niemisestä raportin kurinpitolautakunnalle. Väittää Villen potkaisseen vastustajaa jossain kahinassa. Tainnut olla semmoinen tilanne, ettei katsomosta tainnut kukaan ees huomata?
Meni vaan hieman ohi missä kohtaa peliä ja ketä kohtaan.

Potkusta ja edes sen yrityksestä tulee automaattisesti OR. Joten Ville on todennäköisesti vähintään sen yhden pelin poissa jos otteluvalvojakin on tilanteen huomannut.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
- - -Villekin sieltä maalin takaa liittyi sitten äkkiä mukaan juhlimaan maalia ja tilanne jäi siihen.

Tilanne pikemminkin jatkui siitä. Nieminenhän sai maalin jälkeen 2 min jäähyn tuuppaistuaan yhdellä kädellä eteen luistellutta vastustajaa hartiasta. Jäähyn syy oli poikittainen maila.

Tehokkaasti tuomarit kyllä Tapparan takaa-ajoa koittivat vaikeuttaa. Niemiselle tuomitut jäähyt olivat täysin linjaan sopimattomia ja lopun väärää vaihtoa on kuulemma Tapparan kopissa kelailtu uudelleen ja uudelleen ja ilmeisesti samaan aikaan kentältä on löydetty vain 6 kirvesrintaa.

Ikävä kyllä tämä taitaa jäädä viimeiseksi S/M-liiga matsiksi tällä kaudella. Ei tällaista vitutusta jaksa pelin jälkeen. Peliä katsoi kyllä muuten ihan mielellään, mutta Se mailaviidakko on aivan karmeaa. Mailalla sai tehdä aivan mitä tahtoi, mutta Boumediennekin tuuppasi hieman Niemeä, joka pitkän vaihdon jälkeen horjahti jäähän ja heti vihellettiin kakkonen. Tämän jälkeen #78 alkoikin sitten pelaamaan lähinnä maila kainalossa sen poikittaisen sijaan, kun huomasi että siitä ei vihelletä.

Nollatoleranssit ja tiukat tuomarilinjat saa haistaa mun puolesta vittu.

Tarkki pelasi hyvin ja Tappara sai avopaikoistaan päin Iiroa tai metalliputkea. Muutaman kerran Lehterä pelasi maukkaasti takamiehelle tai viivaan, mutta laukaukset kolisuttelivat pleksejä. Tapparan peli pyöri kyllä pääosin kulmissa, mutta jokunen mainio tekopaikkakin sieltä takamiehelle pelattiin.

Alussa Tapparalla ei ollut ihan tuhannen taalan paikkoja, mutta maalipaikkoja silti ja kun niistä ei pomppinut sisään, niin kaveri teki heti ensimmäisellään. Ei se kiekko kotijoukkueelle oikein jatkossakaan pomppinut.

Ottelu sitten ratkesi Harmerin (?) harhasyöttöön omalla alueella, jonka jälkeen Aaltonen rokotti komealla laukauksella poikkisyötöstä.
 
Nämä pelit ovat niitä pelejä, jotka tekevät eritoten hyvää itseluottamukselle. Siinä missä alkukaudesta hävittiin lähes jokainen tiukka matsi, etenkin ne missä vastustaja on ollut edellä, niin nyt (ja viime aikoina) on tullut voittoja.

Radiosta nähtynä Tappara oli huomattavasti aktiivisempi läpi ottelun. Muutaman kerran tuli toki vahvoja jaksoja kärpillekin, vaan aika lailla koko peli kuului olevan Tarkin seurassa.

Tästäpä on kyllä hyvä jatkaa.

P.S. Oliko Saarinen pressissä coolina vai vituttiko kuten pientä oravaa talvella?
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tappara yritti, hallitsi ja valkoiset orangit roikkuivat niskassa estäen maalinteon. Lisäilen faktoja sitten kun olen hieman rauhottunut.
Niin no, pitäisin tuossa vaiheessa suuni supussa. Nimittäin eräs anti-jääkiekon messias joukkueena otti ja jopa voitti mestaruudenkin tällä vuosituhannella... ottamatta vähääkään pois siitä mestaruudesta, mutta ehdottomasti oli koko jokuvitunjanneojanen-fanclub sitä mieltä, että parhaita oltiin ja tuomarilinja pitää osata.

Sen enempiä menemättä tuomaritoiminnan puutteisiin (Arto I Järvelä, iso "i" idioootille), parempi se pelit voittaa.

Toivottavasti Janne "puhutut pisteet" Ojanen ymmärtää lopettaa nyt, sillä eihän tuosta taaperruksesta tule mitään. Hävettäisi ensi kauden karsijan riveissä koettaa metsästää sitä viimeistä pistettä.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Ei ollut aivan sellaista hyökkäyspeliä Kärppien osalta kuin mitä itse odotin ennen pelin alkua.

Ilmeisesti nämä odotukset eivät olleet realistisia, sillä...

7 päivää, hei! Viikko, 5 peliä ja viisi voittoa. Ei voi kyllä enempää odottaa eikä enempää vaatia.

Varmasti jo Kalpaa vastaan näkyi Kärppien pelistä Hifk pelin jälkeinen väsymys. Päällimmäisenä tänään Kärppien otteista ei näkynyt väsymys, vaan voittamisen tahto. Kärpät teki töitä just sen verran mitä voittaminen vaatii. Nähtiin Kari Jalosen aikainen Oulun Kärpät. Tärkeintä oli ottaa 3 pinnaa. Se otettiin, sillä hyvä.

Tappara hallitsi ottelua mielinmäärin. Voitti laukaukset ja maalivahtien torjunnat. Kärpillä oli paljon tuuria ja Tuomas Tarkki kesti. Siitä huolimatta, Tappara oli tehoton, Tappara ei päässyt kunnolla tuhannen taalan paikoille. Tapparalla ei ollut pelissä tappamisen meininkiä, joukkue on pehmeä eikä maalipaikoilla ollut sitä tarkkuutta, mitä maalintekeminen vaatii.

Itsellä oli todella huonot paikat seurata peliä (se miksi oli huonot paikat on täysin toinen juttu eikä kuulu kertoa täällä ;). Eka erän tapahtumat pyöri pääasiassa kaukalon toisessa päässä Kärppien puolustusalueella. Toinen erä oli Kärpiltä paras erä, ja taas tapahtumat pyörivät kaukalon toisessa päässä. Kolmas erä oli melkein pelkkää kosmetiikka, tapahtumat pyörivät taas kaukalon toisessa päässä, väärässä päässä.

Silloin harvoin kun Kärpät sai pelattua kiekkoa Tapparan päätyyn, niin silloin mielestäni Kärpät loi parempia ja vaarallisempia hyökkäyskuvioita kuin Tappara toiseen päähän. Viuhkolan ketjukaverit Kristian Kuusela ja Toni Koivisto olivat 0+0 tehoista huolimatta ihan mukavalla pelipäällä, samoin Daniel Corso, Juhamatti Aaltonen ja Vesa Viitakoski. Huonot katsomopaikat eivät antaneet mahdollisuutta tarkempaan pelaajakohtaiseen seurantaan. Bomedienne näkyi aina silloin tällöin jäällä, Mikkola, Järventie ja Korpikari samoin. Puolustus alkaa olla Kärpiltä sellaisessa formussa, jolla voi mestaruuden voittaa. Saatanan Buddha voi mestaruuden voittaa...

Mitäkähän muuta sitä kirjoittaisi...?

On aivan helvetin hienoa nähdä edes joskus suosikkijoukkueensa pelaavan. Silloin joskus on helvetin mukava nähdä sen voittavan. Kiitos Kärpät, KIITOS KÄRPÄT!
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Sitähän se on vuodesta toiseen, me täällä poronhoitoalueella joudutaan tulemaan vuodesta toimeen pelkällä rosterilla. Toista se on teillä siellä kiekkokulttuurin kehdossa, teillä on varaa kuoria kerma päältä noissa valmentajavalinnoissakin.

Niin - tällä hetkellä mieleeni tunkee väkisinkin yksi kuolematon heitto viime keväältä, kun Alatalon signaus Kärppiin varmistui. Joku tapauksesta suivaantunut palstaveli kirjoitteli seuraavaa:
"Ovatkohan Hjallis ja Junno lyöneet vetoa siitä, kumpi pystyy viemään "pojan" paskemmalla valmentajalla?"
Toisaalta - täällä Pohjoisessa on ollut tällä vuosituhannella tapana jalostaa valmentajat voittamisen kulttuuriin ja ovat alkaneet taas kelvata takaisin sinne etelän rintamaidenkin kiekkopyhättöihin.

Ja onhan se Henkka niinkin, että näillä on pärjättävä, mitä etelästä yli jää - niinkuin nyt esimerkiksi tämä Andersson, Tarkki, VV, etc... ja miksei Alatalokin ;-)
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin no, pitäisin tuossa vaiheessa suuni supussa. Nimittäin eräs anti-jääkiekon messias joukkueena otti ja jopa voitti mestaruudenkin tällä vuosituhannella... ottamatta vähääkään pois siitä mestaruudesta, mutta ehdottomasti oli koko jokuvitunjanneojanen-fanclub sitä mieltä, että parhaita oltiin ja tuomarilinja pitää osata.

Sen enempiä menemättä tuomaritoiminnan puutteisiin (Arto I Järvelä, iso "i" idioootille), parempi se pelit voittaa.

Toivottavasti Janne "puhutut pisteet" Ojanen ymmärtää lopettaa nyt, sillä eihän tuosta taaperruksesta tule mitään. Hävettäisi ensi kaudens karsijan riveissä koettaa metsästää sitä viimeistä pistettä.

Kukas sun muroihis on kussu? Kai sen nyt saatana saa mainita jos kotoisessa "huippuliigassamme" nähdään nollatoleranssin aikana tollaista miekkailua ja estämistä ilman rangaistuksia.

Mistä muusta tuossa lainaamassasi valitin kuin tuomarilinjasta? Jostain sinulle kovinkin henkilökohtaisesta?

Koskahan case-Grönstrand nousee esille?

EDIT: Oli muuten Niemiseltä aivan selvä potku perseelle tuossa Tappara maalia edeltäneessä tilanteessa.

Ja siitä roikkumisesta saa hieman makua, kun katsoo Nelosen pätkän alun, jossa Tappara pyörittää Kärppäpäädyssä. Koko peli samaa hakkaamista, roikkumista, estämistä ja susikäden käyttöä. En väitä etteikö Tappara olisi pelannut samalla tavalla. Vituttaa vaan kun niitä ei vihelletä pois.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kukas sun muroihis on kussu?
Muroja en syö, mutta siitä huolimatta: ei kukaan. Muistutin vain historiasta, joka saattaisi tuottaa purkaukset tilanteen tasalle.

Kai sen nyt saatana saa mainita jos kotoisessa "huippuliigassamme" nähdään nollatoleranssin aikana tollaista miekkailua ja estämistä ilman rangaistuksia.
Saa ja pitää, ehdottomasti. Ei ole sinun, eikä minun, eikä Tapparan tai Kärppien vika, että tuomareiden otanta sääntökirjasta on "päin iso-ii vittua".

Elämä on leppoisaa, Tappara paikallaan ja Kärpät se vain voittaa. En valita yhtään.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin no, pitäisin tuossa vaiheessa suuni supussa. Nimittäin eräs anti-jääkiekon messias joukkueena otti ja jopa voitti mestaruudenkin tällä vuosituhannella... ottamatta vähääkään pois siitä mestaruudesta, mutta ehdottomasti oli koko jokuvitunjanneojanen-fanclub sitä mieltä, että parhaita oltiin ja tuomarilinja pitää osata.

Sen enempiä menemättä tuomaritoiminnan puutteisiin (Arto I Järvelä, iso "i" idioootille), parempi se pelit voittaa.

Toivottavasti Janne "puhutut pisteet" Ojanen ymmärtää lopettaa nyt, sillä eihän tuosta taaperruksesta tule mitään. Hävettäisi ensi kauden karsijan riveissä koettaa metsästää sitä viimeistä pistettä.

Luin tänän kirjoituksen pariin kertaan. Onko tämä hauskaa, typerää, Timo.T.A Mikkosmaista yläpuolelta naureskelua, vai enkö tajua jotain sisäpiirijuttua?

Keskustelua tai otteluraportointia tämä ei ainakaan ole, vai?
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Niin no, pitäisin tuossa vaiheessa suuni supussa. Nimittäin eräs anti-jääkiekon messias joukkueena otti ja jopa voitti mestaruudenkin tällä vuosituhannella... ottamatta vähääkään pois siitä mestaruudesta, mutta ehdottomasti oli koko jokuvitunjanneojanen-fanclub sitä mieltä, että parhaita oltiin ja tuomarilinja pitää osata.

...

Juu - on vielä tuo(kin) ihan tuoreessa muistissa eikä minultakaan heru yhtään säälinkyyneltä, jos joku tietyltä suunnalta itkee tuomareita - tuomarilinja pitää hallita!!!
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei ole sinun, eikä minun, eikä Tapparan tai Kärppien vika, että tuomareiden otanta sääntökirjasta on "päin iso-ii vittua".

Eli ilmeisesti minä tai joku muu Tapparan kannattaja on kuuluisan kahvan aikaan laukonut jotain yhtä typerää, kun sinä tai joku muu Kärppäfani on pelityylistä kitissyt? Sori vaan, mutta kyllä se ensimmäinen viestisi meni jo hyvän maun rajan yli. Ja takaisin ottelun ja sen tapahtumien pariin.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ikävä kyllä tämä taitaa jäädä viimeiseksi S/M-liiga matsiksi tällä kaudella. Ei tällaista vitutusta jaksa pelin jälkeen. Peliä katsoi kyllä muuten ihan mielellään, mutta Se mailaviidakko on aivan karmeaa. Mailalla sai tehdä aivan mitä tahtoi, mutta Boumediennekin tuuppasi hieman Niemeä, joka pitkän vaihdon jälkeen horjahti jäähän ja heti vihellettiin kakkonen. Tämän jälkeen #78 alkoikin sitten pelaamaan lähinnä maila kainalossa sen poikittaisen sijaan, kun huomasi että siitä ei vihelletä.

Nollatoleranssit ja tiukat tuomarilinjat saa haistaa mun puolesta vittu.

Kun muistelee jotain 6-8 vuoden takaisia aikoja, tuli Tampereen suunnalta vähän erisävyistä juttua liittyen maila kainalossa pelaamiseen ja vastustajan estämiseen. Vitutti se silloinkin muualla maassa, mutta Tampereella senkun viisasteltiin ja leuhotettiin.

Ajat ne muuttuu. Mukava että samasta viihteestä saavat osansa nyt tamperelaisetkin.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Muroja en syö, mutta siitä huolimatta: ei kukaan. Muistutin vain historiasta, joka saattaisi tuottaa purkaukset tilanteen tasalle.
Mää en muuta sano, kun että et voi koskaan pistää finaalisarjaa 2003 kahvauksen pikkiin, sillä loppujen lopuksi Tappara oli niiiiiin paljon parempi, valmiimpi, kokeneempi, kovempi, yms. joukkue kun Kärpät. 0-3 ja kaikki tyyni, ei selityksille sijaa...
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kun muistelee jotain 6-8 vuoden takaisia aikoja, tuli Tampereen suunnalta vähän erisävyistä juttua liittyen maila kainalossa pelaamiseen ja vastustajan estämiseen. Vitutti se silloinkin muualla maassa, mutta Tampereella senkun viisasteltiin ja leuhotettiin.

Ajat ne muuttuu. Mukava että samasta viihteestä saavat osansa nyt tamperelaisetkin.

Asia ei minua sen kummemmin päähän ottaisi, mutta edelleen taistelen sitä vastaan, että liiga on viime vuosina kovaan ääneen peräänkuuluttanut nollatoleranssia ja tiukempaa tuomarilinjaa. Linja on löystynyt huomattavan paljon edellisestä kaudesta. Ja edelleen ei siellä ainostaan Kärpät tai Tappara estä ja roiku, kyllä sitä kaikki 14 joukkuetta tekevät.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Mää en muuta sano, kun että et voi koskaan pistää finaalisarjaa 2003 kahvauksen pikkiin, sillä loppujen lopuksi Tappara oli niiiiiin paljon parempi, valmiimpi, kokeneempi, kovempi, yms. joukkue kun Kärpät. 0-3 ja kaikki tyyni, ei selityksille sijaa...
Lue aiemmat viestini tässä ketjussa toki. Sen jälkeen lue uudestaan ja ymmärrä, sitten lue koko ketju läpi ja katsastele rauhassa lopputulosta. Tai vaikka kahvan paskan uutta tulemista ennen saavutetut meriitit.

Oli miten oli, tamperelaisen tason määrittämänä, Kärpät oli parempi. Ei sillä, että pitäisin voitoista kahvan paskan avulla. En todellakaan, se kun ei lätkään sovi. Mutta edelleenkin, kirvesrintojen leirissä olevana olisin todella hiljaa tässä aihepiirissä.

Nelosen video oli hyvä, se nyt vain vahvisti sitä tunnetta, notta: Corsolle patsas torille, heti!
 

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Silloin harvoin kun Kärpät sai pelattua kiekkoa Tapparan päätyyn, niin silloin mielestäni Kärpät loi parempia ja vaarallisempia hyökkäyskuvioita kuin Tappara toiseen päähän.
Itselle jäi sama tuntuma. Kovastihan peliä pelattiin Kärppien päädyssä (erityisesti ensimmäisessä erässä), mutta todella vaaralliset maalipaikat menivät aika lailla tasan, ehkä jopa pieni edge Kärpille. Näissä paikoissa Kärpät sitten oli tehokkaampi tänään.

Järventie esiintyi mielestäni aika hyvin, kuten myös Tarkki.

Niemisen Villellä oli kovaa yritystä, mutta taisi viimeisessä erässä mennä jo hiukan yli tai turhautumisen puolelle.

[Edit] Oli itsestäänselvyys unohtua: Corso oli tutun tehokas.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Mää en muuta sano, kun että et voi koskaan pistää finaalisarjaa 2003 kahvauksen pikkiin, sillä loppujen lopuksi Tappara oli niiiiiin paljon parempi, valmiimpi, kokeneempi, kovempi, yms. joukkue kun Kärpät. 0-3 ja kaikki tyyni, ei selityksille sijaa...
Ei niin, kyllähän Tappara oli paljon valmiimpi silloin kuin Kärpät. Kaikista eniten siinäkin mestaruudessa harmittaa että Kärppien oma kasvatti "juudas" pelasi tuolloin Tapparassa elämänsä parasta kiekkoa. Essi Pirnes oli Tapparan ja playoffisien paras pelaaja.

Illan pelistä radiosta nähtynä nyt ei voi paljon kertoa. Kuulosti siltä että Tappara hallitsi ja Kärpät teki maalit. Hyvä niin, Kärpille. Nousu ainakin hetkellisesti sarjakakkoseksi, lauantaina väsynyt näätälauma kohtaakin sitten bluesin, ja ottelu on molemmille runkosarjan voitosta haaveilevalle elintärkeä.
 
Viimeksi muokattu:

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Tapparalta alku ihan hyvää peliä mutta ei vaan saatu maaleja. Kärppien eka veto kohti maalia 7 min kohdalla ja sinne meni. Tilannetta edes auttoi hienosti meidän pelaajien totaalinen pelleily
Tappara mielestäni hallitsi ja loi paikkoja mutta kun ei saada maaleja niin ei saada.
Tuomarit nyt oli mitä oli ja vihelsi miten vihelsi, sille ei voi mitään, mutta kyllä oli Tapparan ylivoima huonoa. Ei auta valittaa, me hävittiin ja sillä selvä
 
Muutamaan kertaan olen Kärpiltä nähnyt tällaista todella kusipäistä vieraspeliä viimevuosina, johon tosiaankin kuuluu koukkiminen, tökkiminen, roikkuminen ja filmaus. Toisaalta ehkä juuri kaikkein v-mäisin vastustaja on taitava joukkue joka pelaa puolustusvoittoista vastaiskupeliä, vielä hyvällä molarilla varustettuna.

Vaikka Tappara saikin riittävät tekopaikat, niin kyllähän tuo maalinteko on tällä kaudella ollut vaikeaa ja niin tänäänkin. Yli, ohi, löysä veto ja/tai Tarkkia päin. Kärpät tapojensa mukaan käytti paikkansa erittäin tehokkaasti, Tapparan isojen merkkausvirheiden avustamana. Kuten joku jo sanoikin, Kärppien harvat paikat olivat laadukkaampia, mutta Salaatti kesti hyvin.

Saas nähdä mitä tuosta "potukusta" tulee. Paikanpäällä näytti lähinnä epätasapainoiselta pomppimiselta kun Nimo yritti epätoivoisesti saada mailaansa takaisin OPG:n käsistä. Tuomarointi oli todellakin ehkä kauden huonointa toistaiseksi - erittäin sallivaa mailarikkeiden ja estämisen suhteen, mutta sitten yllättäin herkän linjatonta parissa tilanteessa (mm. Bumen ja Villen "poikittaiset")
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Nauttikaa paikalla olevat Kärppä-kannattajat Aaltosen showcase-otteista viimeisiä kertoja tällä kaudella! Ensi viikolla ei Juhia näy rosterissa.
Normi-tavoistani poiketen, olen tammikuusta hurahtanut kahteen Kärppiä läheltä liippaavaan huhuun: toinen oli Lasse Kukkonen => Kalpa, ja toinen tämä Juhamatti Aaltonen => Ruotsi.

Jälkimmäinenkin huhu on osottautumassa Luojan kiitos perättömäksi: Aaltonen ei ole lähdössä minnekään, kirjoittaa Kiekko-Kaleva. "Huhut ovat pelkkiä huhuja, Aaltonen ei ole lähdössä minnekään Tätä tietoa ei ole kukaan muukaan lähdössä eikä meidänkään suuntaan ole tiedossa pelaajia. En ole pyytänyt johdolta uusia pelaajia." kommentoi Buddha Kalevassa.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Muutamaan kertaan olen Kärpiltä nähnyt tällaista todella kusipäistä vieraspeliä viimevuosina, johon tosiaankin kuuluu koukkiminen, tökkiminen, roikkuminen ja filmaus. Toisaalta ehkä juuri kaikkein v-mäisin vastustaja on taitava joukkue joka pelaa puolustusvoittoista vastaiskupeliä, vielä hyvällä molarilla varustettuna.

...

Jo pelkästään tasapuolisuuden nimissä on hyvä, että niitä "kusipäisiä vieraspelejä" näkee Kärpiltäkin - edes joskus, vastaavia kun on tupannut tulemaan tällä vuosituhannella tänne Pohjoiseen joukkueelta kuin joukkueelta - ja lähes joka peliin eikä monesti ole voinut edes puhua taitavasta joukkueesta, ainoastaan vain "kusipäisestä". Enkä tarkoita nyt vain Tapparaa, kuten varmaan tarkkanäköisimmät ja -hoksaisimmat voivat todetakin.
 
Jo pelkästään tasapuolisuuden nimissä on hyvä, että niitä "kusipäisiä vieraspelejä" näkee Kärpiltäkin - edes joskus, vastaavia kun on tupannut tulemaan tällä vuosituhannella tänne Pohjoiseen joukkueelta kuin joukkueelta.

Juu, siksi sanoinkin "muutamaan kertaan", koska tiedän kyllä että Kärpiltä löytyy toinenkin pelityyli. Se vaan jaksaa yllättää kun kohdalle sattuu, sillä Kärpät-matseihin voi yleensä lähteä hiukan korkeammin odotuksin siinä toivossa että näkisi hyvää jääkiekkoa. Itselläni on kuitenkin se käsitys että pääsääntöisesti Jari Viuhkola on tyylikäs herrasmiespelaaja ja parhaimmillaan vieläpä todella hyvä sellainen, mutta tänään Pikukin keskittyi ihan muuhun kuin pelin tekemiseen.

Eikä puolustavassa vieraspelitaktiikassa sinällään mitään vikaa ole ja varmasti niitä siellä Oulussa näkee enemmän kuin usein - reissujaloilla huippujoukkuetta kaatamaan.
 

axe

Jäsen
Mää en pidä tuollaista vieraspelaamista edes "kusipäisenä". Kaikkihan sen tajuaa että viisi peliä viikkoon on ihan vitusti ja luistin ei vain voi kulkea. Silloin jopa Tapparaa vastaan joutuu alakynteen ja roikkumaan. Mää en halua ainakaan Kärppien pelityyliä tänään arvostella ollenkaan ja tiedän ihan hyvin, että ei tuo ollut se normi-Kärpät.

Mutta niillä tuomareilla ei pitäisi olla mitään selitystä. Jos toinen joukkue on väsynyt ja hidas ja toinen ei, niin ei tuomarien paikka ole mennä antamaan sitten mitään armahdusta, että väsynyt pystyy pysymään mukana. Ihan katastrofaalisen paska esitys tuomareilta. Vituttaa katsoa tuota haluttomuutta ottaa mitään pois. En kaipaa nollatoleranssia, en todellakaan. Mutta jumalauta siinä on olemassa se hyvä välimuoto tämäniltaisen ja nollan välissä, siinä on ihan saatanan iso välimuto. Miksi SM-liiga hukkasi sen mitä kaksi vuotta sitten oli? Mikä on se syy, miksi homman annettiin liukua taas tähän paskaan?

Arto I. Järvelä? Selityksiä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös