SaiPan juhlakauden eteneminen

  • 184 149
  • 769

haltija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Usko alkaa kyllä vahvasti hiipumaan. Kaudesta toiseen samaa paskaa. Tuskin tästä enää tällä kaudella noustaan, tämän pelin jälkeen viivaan 10 pistettä. Kiriminen on käytännössä mahdotonta, tai ainakin saavat SaiPan tähdet olla aikalailla kohdillaan.

Ketjunavaus "SaiPa - seeyou@playouts" lienee vain päivien päässä, ja toki aiheesta.

Näin on.

Kiitos johto! Teitte tästäkin kaudesta vitun erinomaisen varsinkin puolustuspään hankinnoilla.

Forrest ja Palomäki aivan liian huonoja meille. Täytyy sanoa että vitun huonoa skouttaustyötä.
 

jlahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No joo. Huonosti rakennettu joukkue, tiettyjen pelaajien floppaaminen ja runsas loukkaantumisten määrä lienevät ne tärkeimmät syyt SaiPan "menestykseen". Uskon kyllä, että tästäkin huolimatta Lappeenrannassa pelataan liigaa ensikin kaudella.

On vissiin joukkueessa kyllä jotain isompiakin ongelmia tällä hetkellä, jos kauden tähän mennessä tärkeimmässä pelissä otetaan turpaan noilla lukemilla (tällä hetkellä 7-2).
 

Hannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ensi kaudella paikallispeli SaiPa-Ketterä? Playoff-haaveet ovat nyt palasina, ja tähtäin voidaan suunnata sarjanpaikan säilyttämiseen.
 

Unchained

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näin on.

Kiitos johto! Teitte tästäkin kaudesta vitun erinomaisen varsinkin puolustuspään hankinnoilla.

Forrest ja Palomäki aivan liian huonoja meille. Täytyy sanoa että vitun huonoa skouttaustyötä.

No Palomäki nyt olisi ollut ihan oikeastikin todella paska hankinta, siis jopa oletusarvoisesti Pukkaa huonompi. Muusta ollaankin sitten yhtä mieltä. Kertoohan se kaiken SaiPan tilanteesta, jos edes huhuissa liikkuu Suomi-Sarjassa pelaavia pelaajia.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Tiedä sitten katkesiko selkäranta lopullisesti näihin kolmeen tiukkaan matsiin kärkijengejä vastaan, joista saaliina oli vain yksi piste ja vielä tuomarivirhe kaupan päälle, joka vei 1-2 pistettä plakkarista.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaikka ensi kaudella Lappeenrannassa liigatason jääkiekkoa nähtäisiinkin, kuinka moni oikeasti uskoo, että homma mihinkään muuttuisi? Tämän kauden esityksillä eivät sponsorit todellakaan intoile, saatika sitten tässä taloustilanteessa. Pelaajia tuskin on yhtään enempää tarjolla, eivätkä joukkueiden voimasuhteet miksikään muutu.

Täytyy toistaa itseään ja todeta, että pikku kiekka mestiksessä ei välttämättä olisi pitkällä tähtäimellä lainkaan huonompi homma seuran kannalta. Saataisiin tuuletettua organisaatiota, keskityttyä ehkä nykyistä enemmän perusasioihin ja mietittyä pitkän tähtäimen suunnitelmaa. Mestiksen Ketterä-matseihin voisi tulla ihan mukavasti porukkaa, vaikka tietysti mittakaava eroaisikin nykyisestä.

Liigaan nousun kautta saataisiin taas uutta virtaa toimintaan ja uusia sponsoreita mukaan. Ja ennen kaikkea uusi piristynyt ja sisuuntunut SaiPa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan se tosiaan niin, että tällä "kasvulla" jäädään auttamatta peräpäänpitäjiksi liigassa. KalPat, JYP:t ja Pelicansit on aika auttamatta karistaneet sen pikkuseuran imagon taakseen, ellei talous kuse täysin. Ehkä toisinaan voi tulla sellainen nappikausi silkalla tuurilla, mutta pääasiassa tullaan joidenkin muiden epäonnistujien kanssa nahistelemaan viimeisistä sijoista ja pelaamaan ahh niin ihania karsintoja useana keväänä. No, oma jännityksensä niissäkin, mutta ei niiden varaan kannata laskea jos ihmisten kiinnostusta halutaan kerätä.

Paha sanoa mikä neuvoksi, mutta jollain tapaa pitäisi saada organisaatioon sellaista henkeä, että suuremmiksi tullaan ja oikeasti voidaan vahvistaa joukkuetta tarpeellisina hetkinä ja ylipäätään luoda sellaista uskottavuutta. Varmasti joukkuetta välittömästi rakentavat tahot tekee/tekivät parhaansa, mutta minkäs mahdat kun ei ole kassassa kolehtia.

Saa nähdä, mutta kyllähän tämä juhlakausi oli taas isoja puheita ja paljon toivotaan toivotaan osastoa.

Nyt ne perhanat tietysti näiden puheitten jälkeen vielä pinnistää pudotuspeleihin, ei haittaisi vaikka iskettäisiin luuta kurkkuun sen verta, mutta en tiedä antaako tämä kaikki lupauksia kovinkaan pitkästä ja ruusuisesta tulevaisuudesta liigassa jos jotain ei todella tapahdu taustavoimissa.

Mikähän auttaisi?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo enää ei varmaan Aksukaan usko säälipleijareihin. Onhan tämänpäiväinen esitys nyt aikamoinen vitunhaistatus kaikille. Kymmenen maalia päästetty tätä kirjoittaessa yhdelle tämän hetken huonommista joukkueista SM-liigassa, se on aika helvetin hyvin se.

Juhlakausi ja sillee. Hauska vitsi.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Sehän meni hienosti. Kauden tärkeimmässä matsissa 10-2 turpaan. Mitä vittua siellä on tapahtunut? Karsinnat kutsuvat. Mikä meni pieleen? Loukkaantumisia on ollut helvetisti mutta ei niiden taakse voida piiloutua. Haistakaa toimisto pitkä vittu. Te olette ongelman ydin!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Joo-o, pientä paikallaan polkemisen makua on kyllä havaittavissa ja ei ihan pientäkään. Kun tämä kerta oli juhlakausi ja siihen tehtiin juhlakauden panostukset, niin mitähän on odotettavissa sitten ensi kaudella jos ja kun SaiPa siellä pelaa? No pelaahan se totta kai, mutta kyllä tähän kauteen ladattiin aika kovat odotukset, jotka eivät sitten täyttyneet. Helvetillinen loukkaantumissuma ja siitä ei koskaan noustu. Liideripakkia tahdottiin, mutta ei saatu vaikka koko kausi etsittiin. Nyt tänne on ihan turha enää tätä kautta silmällä pitäen roudata. Mitä tämä kertoo sitten kenenkään halusta tulla SaiPaan tulevia kausia ajatellen? Ei mielestäni SaiPan tarvitse olla mikään vitun suojatyöpaikka kaikille muitten jengien jämämiehille, kun ei voi laskea aina vain jonkun mystisen tasonnnoston varaan.
 

PoNppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Näyttävät sulamiset
Helileijaa!

Nyt voin itse kuopata myös toiveet pleijareista ja koko juhlakaudesta. Aika kamalaa tuloksen valossa tuo on ollut. Toivon, että tämä juhlakausi saa aikaan muutoksia toiminassa ja jotkut katsovat peiliin työssään. Missä lie Sanfordin sijainen, tulossa kumiveneellä?

Nyt voidaan myös unohtaa tämä ikuinen "ei ole rahaa ja tehdään 0-tulos, kaikilla on kivaa" ajattelutapa. Omasta mielestäni liigaseuraa voidaan pitää yrityksenä, siinä missä muitakin yritysmaailman firmoja. Jokaisen yrityksen tarkoitus on tehdä voittoa, ei toiminta ole kannattavaa jos tähdätään vain kattamaan menot. Pienillä tai suurilla riskinotoilla saadaan kasvatettua mahdollista tuottoa. Tätä ajattelumaailmaa kaipaan myös SaiPan toimintaan, sillä tämä tällainen muniinpuhaltelu ja lässytys kasvatustoiminnasta on paskaa. Jos tahdotaan kasvattaa pelaajia Suomen huipulle/ muille liigaseuroille, niin onnistuu se myös mestiksessä. Nyt kaivattaisiin tuleville kausille pientä riskinottoa kuten JYP tai KalPa on tehnyt, toki Keski- Suomi tarjoaa paremmat yhteistyökumppanit. Tulipa avauduttua, mutta joka vuosi kaadutaan samaan aikaan ja käytetään samat kuluneet tekosyyt.

Älkää luulko, että käänsin takkini tässä vaiheessa. Yhä edelleen kannatan tätä joukkuetta, mutta tässä vaiheessa avoin kritiikki lienee paikoillaan. Usko playouttien hoitamiseen on kova.

PS. Onhan tämäkin mahdollista, että TST:n pojat ovat katsoneet useasti Kummeli Jackpotin ja Tarvaisen palkka on pistetty Pelicansille 10-2 tulosvetoon. Sama jatkunee seuraavilla kierroksilla? Ja ensi kaudella sitten on rahaa millä mällätä. Riskinottohan tämäkin......
 

ahal

Jäsen
Kun tämä kerta oli juhlakausi ja siihen tehtiin juhlakauden panostukset, niin mitähän on odotettavissa sitten ensi kaudella jos ja kun SaiPa siellä pelaa? No pelaahan se totta kai, mutta kyllä tähän kauteen ladattiin aika kovat odotukset, jotka eivät sitten täyttyneet. Helvetillinen loukkaantumissuma ja siitä ei koskaan noustu. Liideripakkia tahdottiin, mutta ei saatu vaikka koko kausi etsittiin. Nyt tänne on ihan turha enää tätä kautta silmällä pitäen roudata. Mitä tämä kertoo sitten kenenkään halusta tulla SaiPaan tulevia kausia ajatellen?
SaiPan uskottavuus sai kyllä aimo kolauksen. Muidenkin kuin lahtelaisten silmissä. Tästä eteenpäin karsijan paikalle ehdokas numero yksi löytyy keltamustasta asusta. Eikä se ole KalPa. Valitettavasti.

Juhlakauden panostukset ovat kyllä jääneet ainakin minulle melkoisen hämäriksi, mitä ne lopulta olivat? Upposiko ylimääräiset eurot Topoon ja Tarvaiseen? Muu pelaajaliikenne ei ole näyttänyt kovin juhlaväeltä. Liideripakkia ei sitten koskaan tosiaan saatu. Mutta Backmania ja Pukkaa on turha syyttää, tekevät minkä pystyvät.

SaiPalle tekisi terää ottaa vauhtia alemmalta sarjatasolta, asetella liikeideansa uudelleen. Ellei sieltä olisi niin hemmetin hankala nousta takaisin. Kyllä tuollakin rosterilla Sport tai Jokipojat kyetään 5 pelissä nujertamaan, mutta kehno maku juhlavuodesta silti jää.

Ensi vuonna rooli taitaa liigassa olla täsmälleen sama, jos siellä säilytään: pieni ja sympaattinen kiusanhenki, joka tarjoaa pelipaikan muiden hylkimille rajatapauksille ("ihan hyvä mutta..."). Laman iskiessä täydellä voimallaan eurot ovat vielä nykyistäkin tiukemmassa. Mutta juhlavuoden satsauksien verran voidaan kuitenkin säästää.

Isomman purkauksen aika on myöhemmin, mutta juuri nyt ei oikein jaksa uskoa ihmeisiin. Sorry kamut.
 

Sartar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän Suuret muinaiset
Vituttaa niin saatanasti. Onhan se totuus että kyllä tämä juhlakausi meni taas siellä toimistolla harraste meiningillä. SaiPa on tuote ; sanotaan seuran propagandapefletissä. Ok, tämä ymmärretty, en vain käsitä miksi tätä tuotetta kehitetä investoimalla siihen rahaa. Käsitykseni mukaan SaiPaa omistavat kohtuu varakkaat tahot mutta nämä tahot pitävät kivaa kerhoa jossa tärkeintä on että yhtään euroa ei omia mene.

Vittu kun miehillä ei ole sitä sydäntä pistää euroja likoon edes juhlakautena. Ei näin pojat ,ei näin.

Toiset ajaa sillä mersulla ja SaiPa mopolla mutta SaiPan pojat ei halua ostaa edes kasiaista jotta olisi edes pienet mahdollisuudet.

Kyllähän kaudessa mättää moni muukin asia mutta parilla , kolmella , kohtalaisellakin vahvistuksella uskoisin tilanteen olevan tällä hetkellä parempi.

Eihän tuolla pakistolla voi pärjätä kokokautta. Jumalauta! Levokari ylivoima specialisti! Aivan väärissä saappaissa vaikka paras pakkimme onkin.

Loppuun vielä : Holma , Tarvainen , Tenkanen....
 

Aksu

Jäsen
Joo enää ei varmaan Aksukaan usko säälipleijareihin. Onhan tämänpäiväinen esitys nyt aikamoinen vitunhaistatus kaikille. Kymmenen maalia päästetty tätä kirjoittaessa yhdelle tämän hetken huonommista joukkueista SM-liigassa, se on aika helvetin hyvin se.

Juhlakausi ja sillee. Hauska vitsi.

Monella tuntuu olevan yksityisviesteistäkin päätellen minulle asiaa paljon. Johonkin se paha olo pitää varmaan purkaa.

Noh, vastataa näin julkisesti kaikille, että miun uskolla ei ole paskan väliä tällä hetkellä. Minua kiinnostaa vain se miten joukkue tämän tilanteen ottaa. Jos siellä on uskoa, niin nähdään vielä hyvää kiekkoa ja ainakin näennäisesti (=teoreettisesti) taistelua säälipleijaripaikasta. Kaksi tappiota loppuviikosta, niin ei tarvitse tuotakaan keskustelua edes käydä.
 

Senator

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, LA Kings
Mikähän auttaisi?

Noh, vaihtoehtoja on hyvin pitkälle kaksi. Joko saataisiin toimari, joka pystyisi hankkimaan merkittävästi lisää sponsorirahaa. Toinen keino olisi saada Räsänen ulos ja tilalle tyyppi, joka olisi sydämmellä mukana lajissa, vrt. JYPin Seppänen, ja rahoittaisi pelaajan hankinnan silloin kun sille on tarvetta. Paremmat olosuhteet eivät myöskään haittaisi.

Nykyisellä minimibudjetilla jatkokin tulee olemaan hyvin pitkälle samaa paskaa.

Muutaman edellisen kanssa täysin samaa mieltä, että visiitti Mestikseen voisi todellakin tehdä hyvää. Parhaimmassa tapauksessa kohdattaisiin Ketterä ja KooKoo ja ne kohtaamiset eivät jättäisi ketään kylmäksi.
 

theref

Jäsen
Homma ei etene, mutta jotenkin en usko että kukaan todella tahtoisi joukkueen kiertävän Mestiksen kautta.

Mestikseen putoaminen on hemmetin paljon helpompaa kuin sieltä nouseminen. Altavastaajan asemasta, puolta pienemmällä budjetilla kuin liigajoukkue.

Kyllä SaiPa liigapaikkansa pitää, vaikka tällä hetkellä monella varmaan usko koetuksella onkin.

Pudotuspelipaikan kohtalo selviää viimeistään lauantaina. Nytkin sen saavuttaminen on jo liki mahdotonta, mutta ihmeitä on sattunut ennenkin.

Oletusarvoisesti SaiPa saa nyt kuitenkin valmistautua playoutteihin.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Monella tuntuu olevan yksityisviesteistäkin päätellen minulle asiaa paljon. Johonkin se paha olo pitää varmaan purkaa.
Naurettavaa tällainen yksittäiseen nimimerkkiin kohdistuva purkautuminen.
Jos siellä on uskoa, niin nähdään vielä hyvää kiekkoa ja ainakin näennäisesti (=teoreettisesti) taistelua säälipleijaripaikasta.
Niin, pelithän jatkuvat edelleen ja vaikka kokolailla teoreettisten mahdollisuuksien perässä enää ollaan niin silti mikäänhän ei estä sitä tosiasiaa että loput pelit voivat silti olla erinomaista jääkiekkoviihdettä.

Mikä eteen - Lappeenrantaan tarvitaan rautainen jääkiekkotoiminnan kehittämisen ammattilainen. Kyse ei ole investoitavista euroistakaan niin paljoa kuin siitä, että tarvitaan selkeät suunnitelmat Liiga-SaiPan toiminnalle ja ammattimaista kartoitusta koko seuran toiminnalle, aina pienimmälle junnutasolle asti. Osaavia valmentajia Ry:n puolelle kehittämään keskinkertaisuuksista liigamateriaalia ja viemään koko seuran toimintaa kohti ammattimaisuutta halki koko organisaation.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Monella tuntuu olevan yksityisviesteistäkin päätellen minulle asiaa paljon. Johonkin se paha olo pitää varmaan purkaa.

Noh, vastataa näin julkisesti kaikille, että miun uskolla ei ole paskan väliä tällä hetkellä. Minua kiinnostaa vain se miten joukkue tämän tilanteen ottaa. Jos siellä on uskoa, niin nähdään vielä hyvää kiekkoa ja ainakin näennäisesti (=teoreettisesti) taistelua säälipleijaripaikasta. Kaksi tappiota loppuviikosta, niin ei tarvitse tuotakaan keskustelua edes käydä.

Enpä minä tuolla teikäläisen nimimerkin esilletuonnilla yrittänyt sanoa kuin sen että nyt on varmaan positiivisimmankin janarin toiveet kadonneet. Vaikka numeroiden perusteella edelleenkin SaiPalla olisi mahdollisuus säälipleijareihin niin onhan se nyt tällä touhulla aivan vitun mahdotonta. Aika kuutamo-teoreetikko saa olla jos kirves ei jo ole kaivossa.

Kyllä osaakin pientä ihmistä vituttaa. Sama saatanan laulu joka saatanan kausi. "Ensi kaudella sitten"
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Käsittämätöntä ulinaa!!!

Kun on paha olla ja jurppii, on pakonomainen tarve löytää syyllinen tai syyllisiä, joihin tuo paha olo sitten puretaan. Ajattelemisen toki voi jättää väliin ennen purkausta.

Miettikää ihmiset ihan huviksenne millaisessa reaalitaloudessa seuramme elää. Ja hei! Me yleisö olemme melko iso osa tuota reaalitaloutta. 3500 hengen yleisölle ei ole varaa ostaa kovin montaa sadan tonnin ukkoa. Mielestäni seuramme johto on ohjastanut tätä laivaa varsin mallikkaasti eteenpäin. Toki voidaan itkeä Tarvaisen hankinnasta ja samalla unohtaa pilkkahinnalla hankitut Koskiranta sekä Nabokov, jotka ovat paikanneet Tarvaisen epäonnen aika kivasti. Olisitteko tyytyväisiä, mikäli Tarvainen tienaisi 30000e/kausi ja loppu hänen nykyisestä palkasta olisi jakautunut tasaisesti herroille Koskiranta ja Nabokov. Silloin kalliimmat pelaajat olisivat onnistuneet ja edullinen kaveri pelannut omalla tasollaan. Mikä olisi ero lopputulemassa?

Mielestäni joukkueemme on taistellut varsin urhoollisesti tässä vaikeassa tilanteessa. On hyvä muistaa että olemme olleet ja olemme itse asiassa vieläkin play off taistelussa mukana liigan pienimmällä budjetilla, vaikka loukkaantumisia on ollut epäinhimillisen paljon. Pahimmillaan äijiä on ollut poissa pelistä kymmenen. Kahdeksan pelaajan vaje on ollut erittäin monta kertaa.

Toki voidaan verrata Jypiin tai KalPaan, jotka molemmat vetävät kohtuullisella riskillä. Aika näyttää onnistuuko tuo riski vai ei. Riskin ottokin on aina jossain määrin tuuripeliä. On helppo ylistää esim. Jukka Seppäsen taitavaa riskinottoa ja unohtaa samalla että Venäläiset sponsoroivat heille kahdeksi vuodeksi huippuveskarin puolen kauden maalivahti lainan vastineeksi.

Aiheellinen kritiikki on tervettä, mutta tässäkin keskustelussa nähty kiittämätön valitus on sen sijaan säälittävää.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Noh, vaihtoehtoja on hyvin pitkälle kaksi. Joko saataisiin toimari, joka pystyisi hankkimaan merkittävästi lisää sponsorirahaa. Toinen keino olisi saada Räsänen ulos ja tilalle tyyppi, joka olisi sydämmellä mukana lajissa, vrt. JYPin Seppänen, ja rahoittaisi pelaajan hankinnan silloin kun sille on tarvetta.
Voi luoja, että nyt vedetään mutkia suoraksi. Toki nuori ja samalla melko kokematon kaveri toimarina, joka palkkaa kaverinsa markkinointipäälliköksi, ei aiheuttanut hurraa-huutoja ihan joka suunnassa. Kuitenkin tuo oletus, että vaikka joku koodinimellä Pena kulkeva kaveri yht'äkkiä saisi kasattua merkittävästi suuremman summan rahaa kasaan - vuosittain - on melko absurdi.

Räsänen vastaavasti omistaa SaiPasta vähän yli 14% ja sinä näet hänet toiseksi suurimpana jarruna organisaation ja sen menestyksen kannalta? Olisit nyt edes yrittänyt vetää mukaan Koskimiehen, joka samansuuruisella osuudella on ainoastaan varmistamassa sen, että maila- ja varustekauppa varmasti käy.

Selvähän se on, että näin ei voi toiminta maailman tappiin asti jatkua, mutta jotain tolkkua siihen asioiden yksinkertaistamiseenkin. Oikeastaan jäin ainoastaan odottamaan kommenttia "tuossa on niin iso maa idässä, että on käsittämättömän huonoa/laiskaa/... toimintaa, ettei sieltä ole saatu merkittävää panostusta pieneen seuraamme". Olisi kruunannut mukavasti.
 

Sartar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän Suuret muinaiset
Kun on paha olla ja jurppii, on pakonomainen tarve löytää syyllinen tai syyllisiä, joihin tuo paha olo sitten puretaan. Ajattelemisen toki voi jättää väliin ennen purkausta.


Aiheellinen kritiikki on tervettä, mutta tässäkin keskustelussa nähty kiittämätön valitus on sen sijaan säälittävää.

Hahaha. Eli sinusta on yleisön vika että SaiPan budjetti ei nouse. Ei ne yleisö määrät ainakaan näillä peleillä ja kausilla nouse. On muistettava että myös meillä katsojilla on reaalitalous ja välillä sitä joutuu tinkimään jostain ei niin tärkeästä. 10 euroa siitä että alkaa vituttaa tuntuu sillloin tällöin hiukan ei niin tärkeältä.

Kyllä näissä edellisissä kirjoituksissa on minun mielestäni varsin rakentavaa kritiikkiä. Eli eteenpäin on mentävä ja tällä seurajohdolla se ei ole onnistunut.
Eiköhän olisi aika puhditaa sitä pelipöytää ja ne joilla ei tahto ja kyvyt riitä ,niin ostakoot kausikortit ja uudetmiehet puikkoihin.

Pena SaiPaan!
 

theref

Jäsen
Räsänen vastaavasti omistaa SaiPasta vähän yli 14% ja sinä näet hänet toiseksi suurimpana jarruna organisaation ja sen menestyksen kannalta? Olisit nyt edes yrittänyt vetää mukaan Koskimiehen, joka samansuuruisella osuudella on ainoastaan varmistamassa sen, että maila- ja varustekauppa varmasti käy.

Tätä asiaa kannattanee varmaan jatkaa jossakin toisessa ketjussa, mutta kannattaa muistaa kuka on hallituksen puheenjohtaja. Ja toisaalta kannattaa muistaa aiemmista lausunnoista, kuka omistajista on milläkin motiiveilla mukana hommassa ja millä "painotuksella." Kuka omistajista tahtoisi kehittää hommaa pienellä riskilläkin ja kuka haluaa tehdä SaiPasta voittoa tuottavan yrityksen. Ja kenellä omistajista olisi suurin/paras/potentiaalisin mahdollisuus tehdä asioita seuran hyväksi?
 

Neo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Räsänen vastaavasti omistaa SaiPasta vähän yli 14% ja sinä näet hänet toiseksi suurimpana jarruna organisaation ja sen menestyksen kannalta?

Minä henkilökohtaisesti ihmettelen Räsäsen motivaatiota olla omistajana SaiPassa. Millon viimeeksi SaiPalla on ollut yhtä näkymätön puheenjohtaja? Mies ei näytä naamaansa missään SaiPaan liittyvässä asiassa, tienaa muutamia miljoonia vuosittain ja panostaa seuraan nolla euroa. Jo tyhmempikin ymmärtää voiton mahdollisuuden sijoittamalla tähän seuraan, joten mikä on herran motivaatio?


Johto on koko kauden ilmoitellut suurista rahallista panostuksista juhlakaudella. Missä ne rahat on? Penniäkään ylimääräistä ei ole laitettu. Ainut raha mitä on laitettu, on tullut tv-sopimuksen myötä.

Vitutus on aivan uskomaton tällä hetkellä.
 

jlahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Homma ei etene, mutta jotenkin en usko että kukaan todella tahtoisi joukkueen kiertävän Mestiksen kautta.

Mestikseen putoaminen on hemmetin paljon helpompaa kuin sieltä nouseminen. Altavastaajan asemasta, puolta pienemmällä budjetilla kuin liigajoukkue.

Kyllä SaiPa liigapaikkansa pitää, vaikka tällä hetkellä monella varmaan usko koetuksella onkin.

Kun se kysymys onkin seuraava: Halutaanko katsoa vuodesta toiseen rämpimistä liigassa ilman mitään realistista toivoa kunnon menestyksestä? VAI Halutaanko pelata ehkä montakin vuotta Mestistä, mutta taistella joka vuosi todennäköisesti kärkisijoista?

En tiedä sinusta, mutta itse kävisin mielelläni katsomassa Mestis-kiekkoakin. Mieti vaikka matseja Kouvolan, Mikkelin, Joensuun, Savonlinnan ja ehkä jopa Imatran jengejä vastaan. Siitä voisi tulla niin seuraan kuin faneillekin uusi tekemisen meininki. Voisi olla kiva, kun kerrankin kannattaisi menestyvää joukkuetta, vaikka sitten edes alemmalla sarjatasolla.

Mutta kuten jo aiemminkin sanoin, ei SaiPa todennäköisesti Mestikseen tipu. Tosin jos tippuisi, ei se olisi samanlainen maailmanloppu kuin mitä monet täällä toitottavat. Sama rakas SaiPa se olisi, vaikka Mestistä pelattaisiinkin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paluuta liigaan vaan ei tosiaan helpolla tehtäisi, kuten jotkut on maininneet jo. Jossain vaiheessa voisi kaivella aika kovasti, kun voittaisi vaikka Mestiksen ja liigan portit ei avaudukaan. Jotain jäisi siitä sarjan voitosta uupumaan palkintona. En nimittäin usko, että Mestis-seuroja ihan helpolla nostetaan liigaan lähivuosina jos vähän pidemmälläkään säteellä.

Eli SaiPaa ei ole syytä tiputtaa alas ihan helpolla. Eriasia sitten jos sarjaa päätetään supistaa, silloin SaiPa on tippujalistalla ihan armotta... ehkä jopa ensimmäinen kandidaatti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös