Ti 6.1.2009 Jokerit-JYP

  • 31 078
  • 167

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Onko Viitanen tosiaan pelannut heikommin kuin Saksinen tai Vaarasuo? Yllättävää, että Mikko on 7. pakki. Toisaalta voi olla, että tuo Kaijomaan peluutus on vielä kokeilu, eikä mies pelaa välttämättä täyttä peliaikaa.

Tätä kyllä itsekkin ihmettelin. Saksinen - Vaarasuo pakkipari oli ainakin viime pelissä niin kassalla kuin olla vaan voi. No kai se Risto tietää mitä tekee. Sinkku maalissa on myös Kaijomaan paluun myötä hyvä asia.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Jokerit voisi nyt ensimmäiseksi tavoitteeksi ottaa sen maalin tekemisen JYPin verkkoon tällä kaudella ennen kuin puhutaan mitään runkosarjan voitosta tai muistakaan sijoista. Vaan tiukkaa se varmasti tulee olemaan tänäänkin maalinteko molemmille, tuskin tarvitsee kovin ihmeellinen ennustaja olla, jos veikkaa tänäänkin suunnillleen jalkapallolukemia. SW voi pitää tai voi olla pitämättä omaa showtaan maalilla, yleisön ei mielestäni kuitenkaan hirveästi kannata provosoida, tuntuu vaan että sitä paremmin se Sinuhe pelaa. Jätetään vaan mahdolliset show-elementit omaan arvoonsa, toki maalivahtina erittäin hyvä.

Viime lokakuussa peli Areenalla oli hyvä näiden joukkueiden välillä, myös Jokerit pelasi silloin hyvin, vaikkei maaleja tullutkaan. Silloin oli kuitenkin hyökkäyspelissä yritystä ja ideaa, joka on aivan liian monesta pelistä tällä kaudella puuttunut. Tänäänkin täytyy varautua siihen, ettei hyväkään esitys välttämättä liity voittoon. Vastassa on kiistatta tällä hetkellä Suomen paras seurajoukkue, paitsi tuloksen (sarjataulukko) myös tyylin (perustuu otteluraportteihin ja näkemiini JYPin peleihin) perusteella.

JYP on aina ollut minulle kiinnostava, myös silloin kun oli "oikeasti" HMV-joukkue. Nyt joukkue on sitten erityisen kiinnostava ja ilman muuta paikalle mennään, mieluummin katson tämän pelin paikan päällä kuin perjantain Blues-Jokerit pelin, vaikka sekin on varmasti hyvä. Jos (kun?) JYP tänään voittaa, niin sitten joukkuella alkaa olla henkinen yliote Jokereista vaikkapa kevään ratkaisupelejä ajatellen, olkoon sitten vaikka play off kuinka "eri peli".

Hyvätasoista peliä odotellessa ja toivoessa, Jokerien osalta viihdyttävään peliin uskominen on vaan marraskuun jälkeen ollut kuin uskoisi Joulupukkiin tai siihen, että Suomessa on vielä rehellisiä sinkkunaisia. JYP saattaa tänäänkin olla kaukalon viihdyttävämpi joukkue, se ei vaan sitten Jokeri-fanina lohduta. Toivottavasti hävitään sitten edes kohtuu hyvällä pelillä, vai mitä Mr. Hanlon ja Ika...
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Pitkästä aikaa pääsee näkemään Jokereiden otteita ihan paikanpäältä. Hirveän kovia odotuksia ei kyllä illan peliin ole. Ihme on jos Jokerit tekee enemmän kuin kaksi maalia, tosin tuskin JYP:ään mihinkään maali-iloitteluun ryhtyy. Vaikka JYP-kannattajat yrittävätkin tehdä Jokereista jotain suosikkia tähän peliin, niin kyllä kakkosta laittaisin pitkävedossa. Tasapelikään ei mikään mahdottomuus ole. Mikäli Jokereita vielä runkosarjan voitto kiinnostaa on kolmen pisteen voitto pakko tulla.

Mäki jatkaa näköjään yhä kakkosen keskellä. Rockstar-Eronen teki paluun viime pelissä puolustukseen ja heti katkesi tappioputki. Muuten kokoonpano näyttää aika normaalilta. Ykköseltä voisi ehkä jotain odottaakin. Ling on varsinkin suurennuslasin alla...
 

MissNumminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
lahja

Vähän tuli lahjana toi viimeinen JYPin jäähy mut kaikki otetaan mitä annetaan ja olihan se kiva et Lind sai satasen täyteen :)
 
Viimeksi muokattu:

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Turpaanhan sieltä taas tuli. JYP hävisi henkilökohtaisiin virheisiin (Vaarasuo X2), huonoon maalivahtipeliin sekä Mäen niiailuun, josta hieman helpohko jäähy JYPille.

Tappio v*tuttaa, mutta tänään oli sentään kunnon taisteluilme päällä eli saappaat jalassa hautaan.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Isoihin henkilökohtaisiin virheisiin ja tietynlaiseen kurittomuuteen ratkesi homma. Ekassa maalissa Vaarasuo ei jaksanut pitää miestä, toisessa Wallinheimo sijoittui väärin, kolmannessa Virtasen paha kiekonmenetys (eikä jaksanut luistella puolustamaan ja pitää omaa miestään) ja sitten jatkoajalla Malmivaaralta todella typerää peliä ja turha poikkari, johon sitten homma ratkesi (Ja Välivaara lähinnä katseli Lindiä maalin edessä).

Hyökkäyspää oli ihan hyvässä kuosissa kaksi erää, puolustuspää kun tiivistetään niin eiköhän se kurssi sieltä taas löydy. Mutta vähän kieltämättä arveluttaa, että muut kuin Immoset eivät taaskaan saaneet oikein mitään kunnon painetta Jokeri-maalille eikä Riksmania päästy paria yksittäistä hässäkkää lukuunottamatta oikein kunnolla testaamaan.
 

Trancey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Chicago Blackhawks
Kylläpä vakuutti Saksinen-Vaarasuo. Aiheesta RD penkitti insinöörin.

Voi voi...No hämeenlinnaan torstaina.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Jokerit on aina paha vastus ja pistekkin tyydyttää itseä tästä pelistä todella paljon.

Uskon, että huomenna tehdään "normaalia" enemmän maaleja näitten kesken.

Parit eiliset aatokset..

Narrien niskat olisi pitänyt taittaa parissa paikassa 0-2 maalin jälkeen, mutta eipä onnistuttu ja sitten alkoi todellinen koomailu omissa. Ensimmäisen maali voi enemmän laskea Vaarasuon piikkiin, koska lähti täysillä luistelemaan kiekkoon vasta kun narri meni ohi. Toinen meni sitten Sinkulle ja kolmas Pekille. Ei voi mitään, yksi piste tyydyttää ja saatiin jonkunlainen torjuntavoitto sarjataulukkoa silmällä pitäen.
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Tasainen ja ympäripyöreä peli jossa lopulta parempi sai voiton. Toivottavasti ei tule jyp osasto Pro Vaarasuo porukka kimppuun mutta mielestäni tuo voitto valui käsistä täysin tämän puolustajan vuoksi. Jyppi johti kahdella maalilla ja ensin Vaarasuo ei pitänyt omaa miestään ja Hauhtonen kavensi ja sen jälkeen ei taaskaan pystynyt pitämään Lindiä ja siitä jäähy ja Jokerit tasoihin. Ilman noita mokia tuo peli olisi hyvinkin voinut olla Jypin voitto.
 

Welton

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Loistava paluu pelillisesti Tappara-pelin jälkeen. Hyvää kiekonhallintaa ja syöttöketjuja, mutta tällä kertaa ei löytynyt viimeisiä kikkoja siniviivan jälkeen johtuen osittain häilyvästä kenttätasapainosta. JYPin peli muistutti pienen tauon jälkeen sitä oikeanlaista tekemistä, mutta sitten toisaalta täysin typerien jäähyjen ottaminen, joita tänään kertyi neljä, maksoi pisteitä. Torjuntavoitto silti, koska Jokerit ei lähestynyt JYPin surkean joulutauolta paluun jälkeen tässäkään pelissä kuin pisteellä. Nyt vaan lisää pisteitä loppuviikosta ja hyvältä näyttää taas, jos vain pelaajat tajuavat, että pelillinen tekeminen oli paljolti hyvää, mutta henkilökohtaiset ratkaisut (Hakkarainen, Vaarasuo, Virtanen, Malmivaara) maksavat väkisin pitkällä aikavälillä.

Lisäys: Mielestäni se avausmaali meni Vaarasuon sijaan täysin Sinuhen piikkiin surkealla rupeltamisella.
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Eipä voi kun nauraa, kun pelistä toiseen nämä sankarit Vaarasuo-Saksinen säheltävät tuolla kentällä. Mitä ihmettä liikkuu Dufvan päässä kun aina vaan laittaa kaverit kentälle? Tässäkin pelissä useasti jopa ykköskentän takana. Tämä vaikuttaa ykkösen hyökkäykseen lähtöihin todella paljon.

Jos halutaan hävitä näitä pelejä, niin laitetaan Vaarasuo vaan kentälle edelleen. Jos halutaan alkaa voittamaan niin äijä Mestikseen ja äkkiä.

JYP oli parempi tänään, mutta menetti Olli Malmivaaran tyhmyyteen pisteen.
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Aina kun Jokeripelaaja kaatui, oli JYPiläisellä siihen osaa tai ei, oli pakko heittää valkopaita jäähylle. Hakkaraisen "koukkaaminen", Malmivaaran hurja poikittainen (jollaisia Jokerit ei tietenkään omalla alueellaan kiekottomaan mieheen laidan vieressä viljellyt paitsi silloin kun JYPillä oli kiekko siellä). Missä helvetissä olivat jäähyt Jokereille, kun JYP vei luistimella aivan satanolla ja sinipaidat joutuivat koko ajan omalla alueellaan roikkumaan ja koukkimaan? Aivan naurettavaa tuomaritoimintaa. Olisivat lukemat voineet olla hieman erilaiset, jos ylivoimat olisivat jakautuneet oikeudenmukaisesti.

Otteluhan ratkesi Jokereiden eduksi Dufvan täysin käsittämättömään ratkaisuun olla penkittämättä Vaarasuota heti alusta lähtien ja Sinkun kahteen hörppyyn. Sinkkuhan on pelannut jo pidemmän aikaa alamaissa, joten olisi sitä Pekiä voinut alusta asti harkita luukulle. No tulos kuitenkin Jokereiden eduksi eikä näitä taideta jälkeenpäin muuttaa, joten hyväksytään tämä tällaisenaan ja suunnataan ajatukset kohti seuraavia pelejä. Toivottavasti tuohon puolustukseen löydetään kolmaskin toimiva pari ja mielellään pian.
 

Toniii

Jäsen
Laadukas ja jännä peli, yksi tämän kauden parhaista!

JYPin maalivahdit eivät yltäneet tasolleen ja Partanen oli totutun huono. JYP sai maalin ilmaiseksi tuomarivirheestä, tosin kolmannessa erässä olis kuulunut JYPille ylivoimaa ja jatkoajan niiauksella Mäki vei Partasta 6-0.

Melkein sitä jo toivoo, että JYP ja Jokerit pelaisivat jossain vaiheessa pleijareissa vastakkain, voisi tulla hyvä sarja.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noh, onneksi tappio tuli vasta jatkoajalla, niin Jokerit sai "vain" pisteellä kiinni. Toivottavasti Koskisen Kalle saadaan nopeasti mukaan. Vaarasuo ja Viitanen ovat kyllä todella paljon muita puolustajia jäljessä. Saksinen pelaa taasen oikeastaan ihan mukiinmenevästi.

Tuomaritoiminnasta jäi hiukan hampaankoloon. Kenttätapahtumat huomioiden JYPillä puolet enemmän jäähyjä kuin Jokereilla ei tunnu oikeudenmukaiselta. Turha on kuitenkaan tuomarista sen enempiä valittaa, Malmivaara antoi paskalle tuomarille jatkoajalla mahdollisuuden, joka käytti paikkansa tuloksena voitto Jokereille.

Sitten vielä huomio. Vaikka Jokerit on tähtisikermä, niin joukkueesta ei löydy yhtään kenttäpelaajaa, joka olisi Immosen kanssa edes samalla planeetalla. Aika vaurasta jyväjemmariseuralta sanoisin :) Riksman on tosin paras liigassa tällä hetkellä omalla pelipaikallaan.
 
Viimeksi muokattu:

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Ns. "huikeaa settiä", Jyp-fanit itkevät tuomaroinnista, ei vissiin näkynyt esim. Hauhtosen vetäminen poikkarilla kun kaveri tuulettaa maalia, toisinpäin toki puhallettiin.

Vähän jännitystä loppukauteen...
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Ns. "huikeaa settiä", Jyp-fanit itkevät tuomaroinnista, ei vissiin näkynyt esim. Hauhtosen vetäminen poikkarilla kun kaveri tuulettaa maalia, toisinpäin toki puhallettiin.

Vähän jännitystä loppukauteen...

Jos on luistelussa noin paljon edellä vastustajaa, kuin JYP tänään oli Jokereita, on täysin käsittämätöntä, että ns. kahvausjäähyt jakautuvat Jokereille 0 ja JYPille 4. Muuten en jaksa purnata, mutta tuo kahvausjäähyjen suhde verrattaessa pelitapahtumiin ja pelityyleihin on aivan täysin käsittämätön ja lähellä oikeusmurhaa.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Ns. "huikeaa settiä", Jyp-fanit itkevät tuomaroinnista, ei vissiin näkynyt esim. Hauhtosen vetäminen poikkarilla kun kaveri tuulettaa maalia, toisinpäin toki puhallettiin.

Vähän jännitystä loppukauteen...

Jokeri-fanithan eivät itkeneet JYPin ekan maalin yhteydessä tullutta jäähyä laisinkaan? Ja oliko Malmivaaran jäähy jatkoajalla mielestäsi todella ansaittu?
 

Stigu

Jäsen
Hieno peli, jossa fyysisesti vahvempi ja nopeampi joukkue sai turpaansa. Jypin peli on kyllä pelottavan hyvässä kuosissa, nimenomaan tuon viisikkopelin suhteen. Pleijareissa noista tänään annetuista jäähyistä jää toivottavasti puolet viheltämättä.
 

KLdiver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teemu&Mara
Jos on luistelussa noin paljon edellä vastustajaa, kuin JYP tänään oli Jokereita, on täysin käsittämätöntä, että ns. kahvausjäähyt jakautuvat Jokereille 0 ja JYPille 4. Muuten en jaksa purnata, mutta tuo kahvausjäähyjen suhde verrattaessa pelitapahtumiin ja pelityyleihin on aivan täysin käsittämätön ja lähellä oikeusmurhaa.

Hehehe. Kauniisti se maila kuitenkin aina näyttää olevan jyppipelaajilla vastustajan kainaloissa/housuissa/säärillä ja ties missä. Ollaanko oppia käyty hakemassa Tampereelta?
 

softdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Omasta vinkkelistä nähtynä pinnat jaettiin otteisiin nähden hieman väärin. Erot eivät kuitenkaan olleet niin suuria, etteikö tätäkin tulosta voisi sulattaa.

Muutama asia pelistä:

Vaarasuolta paska peli. Ei pelannut pois Hauhtosen mailaa Jokereiden ekassa maalissa ja otti perään turhan ja typerän jäähyn. 0-2 vaihtui hetkessä 2-2:een.

Olikohan Sinkulla vielä pakki sekaisin? Ensimmäisessä maalissa ehkä helpohkosti annettu repound ja toisessa sijoittuminen miten sattuu. Tuokkola sitten kylmänä ja pitkän tauon jälkeen teki voitavansa, mutta päästi myös yhden kyseenalaisen helposti.

Hytöset eivät esittäneet mitään. Ossi tietysti namutteli Jakelle maalin, mutta tuolloin oli ainoa kakkosista kentällä.

JYPin YV huutaa viivapelotetta. Käsittämättömän kesyjä vetoja viivalta siihen nähden, että kaverit pelaavat lätkää ammatikseen. Löytyykö tuo pelote sitten Koskisesta tai hyökkääjistöstä, vai pitääkö lähteä ostoksille? Luultavasti sama vanha laulu; näillä mennään.

Myös AV oli huonompaa mitä olen JYPiltä tottunut näkemään. Passiivinen oli neliö/kolmio ja siitä rangaistiin.

Tuppurainen ei luonnollisestikaan ole vielä täydessä vireessä. Sähäkämpää peliä on toivottavasti odotettavissa. Pesonen sen sijaan varsin ennakkoluuloton ja hyvä. Tuohon väliin kun vielä saataisiin sentterivahvistus. Hakkaraiseltakin tosin ihan ok peli, jos ei noita kahta rangaistusta lasketa.

Mitä tulee Virtasen pelaamiseen tuossa Mäen maalissa, niin Mäkihän blokkaa Antin puolustukseen lähdön Jokeri-sinisellä, eikä Rööki pääse missään vaiheessa mukaan puolustukseen. Joku olisi saattanut nähdä tilanteessa jopa kiekottoman pelaajan estämisen.

Immoset totutun hyviä, mutta lisää tukea tarvitaan taustalle. Jatkoa varten siis toiveissa edellä mainittu, sekä puolustuksen uudelleen organisointi. Toivotaan myös, että "maalivahtiongelma" on nyt nähty ja pojat jatkavat normaalein ottein tästä eteenpäin. Niin ja se viivakaveri!

Tässä nyt ensihätään.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Harvoin on tullut avauduttua JYP:n maalivahdeille, mutta tänään on siihenkin aihetta. JYP hävisi tänään vain ja ainoastaan huonoon maalivahtipeliin. Jos Sinkku & Peki olisi pelannut omalla tasollaan, niin kaikki Jokereiden tekemät maalit olisi ollut otettavissa. Kenttäpelaajat ja eritoten Immosen ketju pelasivat hienosti koko ottelun.. Mutta tällä kertaa meni sitten näin.. Ei kuin uutta matoa koukkuun.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viihdyttävä matsi, paras tällä kaudella näkemäni. Mielestäni tuomarit antoivat pelata, ja jäähytkin menivät aika rehellisesti. Muistakaahan etteivät tuomarit näe kaikkea ja Jokereilla ei ehkä ole Ridan lisäksi vauhtikoneita, mutta kokeneita rouhijoita jotka osaavat pelata juuri sääntörajojen sisäpuolella.

Mitä tulee siihen jatkoajan poikittaiseen niin takuulla monia tuollaisia on jäänyt viheltämättä ja olisi ollut reilumpaa että tämäkin olisi katsottu läpi sormien. Toistaalta se ei todellakaan ole Mäen vastuulla mitä Jypin pakki tekee vastoin sääntöjä. Meni mielestäni Canalin selostajallakin pulla väärään kurkkuun, kun pisti Mäen syyksi "ettei pysynyt pystyssä". Saageli soikoon, jos joku on niin tyhmä että noi selvästi ja TAKUULLA tuomarin silmien edessä niittaa niin ei siinä nyt yritetä pysyä jaloillaan, mutta ei tietysti daivatakkaan, kuten Mäki ei daivannutkaan.

Tällaista kiekkoa lisää SM-Liiga. Kiitos.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos on luistelussa noin paljon edellä vastustajaa, kuin JYP tänään oli Jokereita, on täysin käsittämätöntä, että ns. kahvausjäähyt jakautuvat Jokereille 0 ja JYPille 4. Muuten en jaksa purnata, mutta tuo kahvausjäähyjen suhde verrattaessa pelitapahtumiin ja pelityyleihin on aivan täysin käsittämätön ja lähellä oikeusmurhaa.

No pyhyy ja kyynel vaan sinnekin, vaikeahan siinä on Jokereiden pärjätä luistelussa kun kun vastustaja kahvaa minkä kerkiää.

Onhan tää suloista että Jokerit ei oo voittanut tällä kaudella yhtään peliä hyvyydellään, tällä kertaa tuomari auttoi.

Itse haaveilen että jonain päivänä Jokereilla olis Jypin tasoinen joukkue, joka ei häviä kuin vääryydellä ja voittaa vain taidolla.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Peli oli varsin viihdyttävä ja mielestäni JYP pelasi todella hyvin. Jokerit oli kumminkin aina vaarallinen ja kassarit eivät kovin häävisti JYPillä onnistuneet, joten tulos lienee oikeutettu.

Melkoinen tason nosto kuitenkin Tappara -pelistä luulen.

Onnittelut Jokereille!
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Hieno peli, jossa fyysisesti vahvempi ja nopeampi joukkue sai turpaansa. Jypin peli on kyllä pelottavan hyvässä kuosissa, nimenomaan tuon viisikkopelin suhteen. Pleijareissa noista tänään annetuista jäähyistä jää toivottavasti puolet viheltämättä.
Jokerit oli tänään mukavan fyysinen ja ukkoa laitettiin seinälle meidänkin puolesta. Tasan meni fyysisyydessä. Enemmänkin saisivat (Jokerit) taklata. JYP vei aloitukset mennentullen ja oli hyvällä liikkeellä päällä, mutta ihan mukavasti Jokeritkin pysyi perässä puolustuspelin toimiessa. Tuomarit teki mokia molempiin suuntiin, joten JYPiläisten on turha itkeä Malmivaaran tilanteesta. Hyvä peli oli!

Kanukit oli hyviä, varsinkin yv:llä ja Lingiltä on lupa odottaa tehoja jatkossa. Tosin Lehkonen vihjaili, että hitautensa takia saattaa pelata muussa ketjussa.

Lindille onnittelut!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös