Kenttäkoostumukset 2008-2009

  • 78 591
  • 340

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Virpiölle voisi myös harkita lainaa johonkin toiseen jengiin SaiPa tms. Vänän ja Tuppuraisen palatessa kehiin tilaa pelaavasta kokoonpanosta ei löydy, kun tehoja ei tule. Jormakka on raivannut pirteillä otteillaan ja puhaltanut Virpiön ohi rankingissa. Toki roolikin on hieman erilainen.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Kyllä mun mielestä JYP tekee virheen, jollei Virpiölle löydä peliaikaa. Melkoisen Sihvosmaista guruilua esim. Pontolta laukoa, että Virpiö ei ole 1-2 ketjun tason mies - olkoonkin, että tehoja ei ole tullut, harppaus liigaan alemmista sarjoista on aina suuri ja vaatii hieman enemmän aikaa realisoituakseen. Otetaan esimerkiksi vaikka hienoa kautta pelaava Louhivaara, jolla on kestänyt näin pitkään (myös vammojen kanssa) taistellessa vakiopaikasta liigaan. Mutta kun luottoa ja vastuuta on tullut, niin palkintoakin alkaa tulla. Ei näitä asioita millään 10 matsin syklillä voi tarkastella.

Tietysti tässä on positiivinen ongelma, että kun varsinaisesti heikkoja lenkkejä ei löydy, niin kenet sieltä ulostat, kun ennen kautta kaavailtuun kokoonpanoon on uusina niminä tullut niin Pekka & Kaarlo Jormakkaa kuin nyt Tuomo Laukkastakin. Mutta silti näkisin satsauksen Virpiöön järkevänä ihan tulevaisuudenkin kannalta.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Tietysti tässä on positiivinen ongelma, että kun varsinaisesti heikkoja lenkkejä ei löydy, niin kenet sieltä ulostat, kun ennen kautta kaavailtuun kokoonpanoon on uusina niminä tullut niin Pekka & Kaarlo Jormakkaa kuin nyt Tuomo Laukkastakin. Mutta silti näkisin satsauksen Virpiöön järkevänä ihan tulevaisuudenkin kannalta.

Virpiö on pelannut Mestiksessä pari huippukautta, joten odotuksetkin ovat kovat. Jormakat ja muut A-junnut tulevat puskista ja pääsevät kokeilemaan miten homma kulkee.

Virpiön case on kyllä mielenkiintoinen. Pääsi Alatalon aikana pelaamaan muutamia pelejä ja sitten TuToon. Jormakan kanssa veivataan heti neljän vuoden soppari ja puhutaan aika isoistakin rahoista. Toisaalta panostetaan juunuihin ja toisaalta pyllistetään. Jonkinlaista suunnanmuutosta tässä junnuasiassa lienee tapahtumassa.

JYPillä on tällä hetkellä hyvin pullat uunissa. Ensi kaudenkin miehistö aika hyvin kasassa. Nyky JYPissä ovat nyt toiset meiningit kuin aiemmin. Koko Hytösen kenttä on saanut kehittyä rauhassa "Ei mopolla mahdottomia" JYPissä ja nyt korjataan se sato.

En tiedä onko JYPin resursseilla mahdollista olla aina näin kovassa iskussa, kun sitä juniorityötäkin olisi tehtävä...
 

Handyy

Jäsen
Mites muuten D.Helmisen pelit Yhdysvalloissa? Onko farmissa? Olisiko siinä meille kevään yllätysvahvistus?
Pelailee AHL:ää yli piste per peli tahdilla näin alkuun, eli eiköhän näyttöpaikkoja paikallisesta hurrikaanijoukkueesta löydy.

Mutta Helmisestä Virpiöön. Oletteko te sitä mieltä, että Virpiöllä itsellään on niin huono asenne, että jos pelit menevät ilman tehoja ja joutuu enemmänkin Mestistä jauhamaan niin mies sanoisi että se on moro? Kyllä minä ainakin uskon, että Virpiö varmasti tiedostaa tilanteen - Ei sinne liigaan ihan tuosta vain mennä. Eiköhän JYP tällä hetkellä, myös ensi kaudenkin osalta ole yksi parhaimmista vaihtoehdoista miehen itsensä kehityksen kannalta juuri tämän farmijoukkueen mahdollisuuden ansiosta.

En ainakaan itse halua nähdä Virpiötä jämäminuuteilla JYPissä, vaan pelatkoon niin kauan kuin tarvitsee tätä kautta D Teamissa. Jos kehitys vaikuttaa pysähtyneen ja edelliskauden menestys oli enemmänkin ketjukavereista kiinni (mikä ei ole edes harvinaista) niin silloin ei JYPin kannata edes käyttää optiotaan. Samalla tasolla Virpiön pitää olla kuin kuka tahansa muukin pelaaja. Jormakka on saanut yhtälailla kokeilla ja vei paremmilla otteillaan paikan Virpiöltä. Näin se kuuluukin mennä.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Ei mitään järkeä päästää Virpiöstä. Asennetta ja yritystä on ja varmasti tulee aina olemaan. Hieman onnistumisia alle niin hyvä tulee. Itselläni on sellainen tuntuma JYPistä ettei siellä kukaan pelaa jämäminuutteja vaan kuorma jakautuu melko tasaisesti kaikille.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Tämä siis lainattu sairastupaketjusta.

Ratiosta kuulin Pekka Jormakalla olevan polven kierukka vamma.

Onko tämä sarjajohtajien kirous? Blues viime kaudella, tällä kaudella ja JYP nyt. Miehiä on helvetisti lasaretissa ja lisää tuntuu menevän. Tapparaa vastaan meiltä puuttuu siis Tuppurainen, Vänttinen, Tuokkola, Jormakka, Piiroinen ja Koskinen.

Jokohan Lahti tekisi paluun Tapparaa vastaan ja Riska siirtyisi laitaan?

Virtanen - Immonen - Pihlman
Louhivaara - Hytönen - Jääskeläinen
Virpiö/Laukkanen - Hakkarainen - Bicek
Sipiläinen - Lahti/Riska - Riska/Pesonen/Ka. Jormakka
 

Erik Loka

Jäsen
Onko tämä sarjajohtajien kirous? Blues viime kaudella, tällä kaudella ja JYP nyt. Miehiä on helvetisti lasaretissa ja lisää tuntuu menevän. Tapparaa vastaan meiltä puuttuu siis Tuppurainen, Vänttinen, Tuokkola, Jormakka, Piiroinen ja Koskinen.

Oliko tuo Tuokkolan vamma nyt kuitenkaan niin vakava, että se pitäisi miehen poissa torstaina?
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Mitä Tuokkolalle kävi? Onko siitä tietoa?

Ja entä kuinka pelasi Laukkanen?
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Mitä Tuokkolalle kävi? Onko siitä tietoa?

Ja entä kuinka pelasi Laukkanen?
Tuokkola kävi vetämässä loppushown Sinkun kanssa hymyssä suin, joten en usko että kävi kovinkaan pahasti. Kiekko ilmeisesti alkulämmittelyssä leukaan ja varotoimena laitettiin Wallinheimo putkien väliin. Peki torjui kuitenkin mallikkaasti ensimmäisessä erässä.

Laukkanen oli aika näkymätön. Ei saanut mielestäni mitään aikaan, joskaan ei tehnyt mitään pahoja virheitäkään.
 

Torspo82

Jäsen
Kun Bicek vaihtuu aikanaan Tuppuraiseen ja sairastupaa saadaan tyhjennettyä, näkisin mieluusti seuraavanlaisia hyökkäyspään koostumuksia:

Pihlman - Immonen - Virtanen
Jääskeläinen - Hytönen - Louhivaara
Virpiö (Jormakka/Piiroinen/Pesonen/Laukkanen) - Vänttinen - Tuppurainen
Sipiläinen - Hakkarainen - Riska/Lahti

Kahteen ensimmäiseen ketjuun en koskisi ainakaan toistaiseksi, kun homma toimii. Kolmosketju tulisi olemaan monipuolinen, työntekoa pelkäämätön ja hyökkäyspäässä potentiaalinen. Toisen laitahyökkääjän paikalle olisi tunkua ja siinä voisikin miehiä kierrättää, jos ei yhteistä säveltä tahtoisi löytyä. Nelosketju taas olisi perinteinen duunariketju. Luonnollisesti olisi hienoa mikäli Bicekille saatatisiin jatkoa kauden loppuun asti tai mikäli hänen tilalleen hankittaisiin joku toinen kovan luokan hyökkääjä. Mutta jos Hytösen ketju ei nyt tämän enempää hyydy, ei korvaajalle (Tuppuraisen lisäksi) välttämättä ole tarvetta.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Kahteen ensimmäiseen ketjuun en koskisi ainakaan toistaiseksi, kun homma toimii.

Siinä missä kuningas ja Pile on tehnyt nousua pistepörssin kärkeen on Virtanen tehnyt suuntausta alaspäin. Alku oli todella lupaava Virtaselta, mutta hitusen on tahti hiipunut. Vähän vaikea kumminkin näillä miehillä Virtasta korvata, Virpiö olisi omissa papereissani ainoa jota voitaisiin 1-2 peliä kokeilla siinä.

Kakkonen on hyvä ja turha rikkoa, koska toimii tommosena loistavana.

Kolmonen on ollut loistava Sipiläinen-Hakkarainen-Bicek-muodossa ja tehnyt myös tehoja. Ehkä vaikein tehtävä Dufvalle koota hyvin pelaava kolmonen mahdollisen Bicekin lähdön myötä. Varsinkin jos Allua kokeillaan ykkösessä. Sipiläinen-Hakkarainen on jaloilla ja työnteolla niin loistavia kavereita, etten lähtisi erottamaan heitä.

Nelosen keskelle Vänttinen ehdottomasti jos polvi kestää liigakiekkoilun (jota vahvasti epäilen) ja laitoihin Filippi ja Jormakka.

Eli kutakuinkin minun JYP näyttäisi joulun jälkeen tältä:

Pihlman - Immonen - Tuppurainen/Virtanen
Jääskeläinen - JP - Louhivaara
Sipiläinen - Hakkarainen - Virtanen/Tuppurainen
Filippi - Vänttinen - Jormakka
 

Welton

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kärpät-JYP -otteluun lauantaina muodostaisin hyökkääjistä seuraavat vitjat:

I Vänttinen - Immonen - Bicek

II Jääskeläinen (Virpiö) - Hytönen - Louhivaara

III Pihlman - Hakkarainen - Virtanen

IV Sipiläinen - Riska - Pesonen

Jos Jääskeläinen ei kykene pelaamaan, niin Virpiö kakkoseen tuomaan uutta ulottuvuutta kentälliseen. Tässä vaiheessa kautta voisi pieniä kokeiluja tehdä ja mahdollisesti löytää uutta virettä. Vänttiselle kunnon sauma näyttää tarkan rannelaukauksensa tuhoisuutta.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kärpät-JYP -otteluun lauantaina muodostaisin hyökkääjistä seuraavat vitjat...
Kas kun ei:

1. Pihlman - Laukkanen - Piiroinen
2. Virpiö - Immonen - Sipiläinen
3. Bicek - Lahti - Tuppurainen
4. Jääskeläinen - Riska - Saksinen

Saahan näitä ketjuja muutella ja suunnitella, mutta aika lailla saman sapluunan mukaan RD on tämän kauden mennyt. Joitakin muutoksia on, useimmiten pakon sanelemana, jouduttu tekemään, mutta nuo rajut ketju-uudistukset on lähinnä olleet keino herättää joukkuetta ja tulleet aina pelin keskellä - lukuunottamatta sitä yhtä hupaisaa ketjulotto-tsoukkia. Suurin kysymysmerkki tietenkin on tuo Jääskeläisen purukaluston kunto ja sen vaikutus pelaamiseen. Luulisi ettei muutaman hampaan irtoaminen vaikuta pelaamiseen, mutta onko muutakin mennyt rikki... Jos Jeppe on mukana, ei suurempia kokoonpanomuutoksia nähdä. Jos ei ole, tilanne menee kimurantimmaksi. Helpoin reitti lienee kuitenkin pistää Vänä Hytösen ja Louhivaaran kaveriksi ja jatkaa muuten entisillä. Olisikohan K. Jormakka taas se 13. hyökkääjä... Mutta jos omaa mielipidettä kysytään, niin Lahti Ja Virpiö kentälle ja Laukkanen Pesosen kanssa huiliin.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta jos omaa mielipidettä kysytään, niin Lahti Ja Virpiö kentälle ja Laukkanen Pesosen kanssa huiliin.

Kannatan! Varmasti näyttöhaluja riittäisi Lahdella ja Virpiöllä. Laukkanen ja Pesonen eivät ole saaneet nelosessa viime peleissä mitään aikaan, joten on aika vaihtaa sarjatasoa.

Ja jotain remonttia toi kakkosketjukin kaipaa. Jäsä on pelannut viimeiset 13 peliä 0+0 tehoilla. Hytösellä viimeiset 10 peliä on tuonut vain 3 tehopistettä ja Louhivaaralla 10 viimeiset peliä 4 tehopistettä.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Ja jotain remonttia toi kakkosketjukin kaipaa. Jäsä on pelannut viimeiset 13 peliä 0+0 tehoilla. Hytösellä viimeiset 10 peliä on tuonut vain 3 tehopistettä ja Louhivaaralla 10 viimeiset peliä 4 tehopistettä.


No Jäsän pistetodotukset kauden alussa oli jotain 0+0:n luokkaa, joten siitä en hirveästi huolehtisi, mutta onko nyt pyörähtänyt homma niin, että vastustaja ottaa Hytöset tiukasti kiinni ja Immoset on pääsyt vauhtiin? (En ole nähnyt viimeaikoina muuta kuin kalpa-pelin ja siinä kukaan ei saanut mitään aikaan..)

Mielestäni Vänttisen voisi heittää Jäsän tilalle kakkoseen. Itsekin haluan nähdä Lahden ja Virpiön JYPissä tositoimissa, mutta en osaisi heittää oikein ketään pois. Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta oliko niin, että nelosketju on pelannut loistavaa puolustuspelaamista. Riskalla ei vielä yhtään takaiskumaalia, Pesosella ja Laukkasellakin vain yksi.
 

Winston Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Pesonen pelaa tänään kakkosketjussa, loistavaa! Toivottavasti tämä antaa piritystä ketjun peliin, pisteiden valossa.

Heikki Laineen tulo nelosketjuun yllätti. Mutta näitä kierrätysyllätyksiä on luvassa kauden mittaan varmasti vielä useita.

Peki maalissa tänään. Taas vaaditaan kovia näyttöjäkin sillä osastolla, jos meinaa Sinkun syrjäyttää.
 

ladamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Sergei Fedorov,D-Team
Kyllä JYPillä varaa on tehdä ketjumuutoksia. Juurikin Bicekiä käy sääliksi, koska miehen taustat ja peliesitykset tällä kaudella huomioon ottaen soisin kyllä "paremmat" ketjukaverit ympärille. Varsinkin nyt kun Hytösen ketju ei ole parhaassa vireessä ollut ja Riskat, Vänttiset ja kumppanit ovat pelanneet vähintäänkin hyvin.
Joten toivon 2,3 ja nelos-ketjujen elävän, kunnes peli alkaa toimia ja koko JYPillä on asenne kohdallaan 60 minuutin ajan. Mahdollisuuksia on ketjuja muutella paljon, mutta vaikeaa se on laajan rosterin takia.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Immonen-Pihlman -kaksikko on pitkään ollut pyhä lehmä, mutta ainakin kärppäpelissä Pilen korvaaminen Bicekillä muutti peliä täysin. Paljon juonikkaampaa, luovempaa ja ennen kaikkea vaarallisemman näköistä kuin perinteisen VIP-ketjun peli. Antaisivat pelata näiden yhdessä pidempään.

Ylivoimakoostumukset ovat pysyneet käytännössä koko kauden ajan samoina, mutta ainakaan viimeaikoina yv ei ole oikein toiminut. Kärppäpelissä Dufva laittoi kolmannessa erässä viivaan kaksikon Mäntymaa-Vaarasuo, mikä ei ollut lainkaan huono idea. Vielä kun Pilen paikalla olisi ollut Bicek, niin tiedä vaikka oltaisiin menty jatkoajalle.

Miksi muuten Dufvalla 2 minuutin ylivoima kestää n. 1:45 min? Aina siinä ajassa laitetaan kolmoskenttä (tyyliin Sipiläinen-Hakkarainen-Jääskeläinen) jäälle. Mielestäni voisi peluuttaa kahta yv-kenttää lyhyemmällä kierrolla siten, että se paremmin fyysisissä voimissa oleva (= aloittava) ketju pelaisi ylivoiman aikana kaksi vaihtoa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Ylivoimakoostumukset ovat pysyneet käytännössä koko kauden ajan samoina, mutta ainakaan viimeaikoina yv ei ole oikein toiminut. Kärppäpelissä Dufva laittoi kolmannessa erässä viivaan kaksikon Mäntymaa-Vaarasuo, mikä ei ollut lainkaan huono idea.

Olisiko kuitenkin Forsberg vaiko Viitanen? Ainakaan kokoonpanojen mukaan eikä Lieveilmiön selostuksesta päätellen Vaarasuo Oulussa pelannut.

Nuo tutkaparit on vähän kaksipiippuinen juttu. Jääskeläisen paikkahan nyt ei ole hyökkäävässä ketjussa, mutta kun ovat Hytösen kanssa kun paita ja perse ja eivät käytännössä osaa pelata erillään.
Virpiölle silti toivoisi edelleen sitten näytönpaikkaa, vaikka Hytösen rinnalta.
 
Viimeksi muokattu:

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olisiko kuitenkin Forsberg vaiko Viitanen? Ainakaan kokoonpanojen mukaan eikä Lieveilmiön selostuksesta päätellen Vaarasuo Oulussa pelannut.
Sorry - my mistake, menee vaarat sekaisin. Tarkoitin Välivaaraa.
 

Tinppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, F1, WRC, Kokudo Keikaku, Cleveland Crusaders
Kyllä olen itsekin samaa mieltä Bicekin tilanteesta. Nykyisessä roolissan kyllä Bicekin avut menee täysin hukkaan ja lisäksi hinta/laatusuhde ei oikeen täsmää tuossa kolmoskentän roolissa. Mielestäni voisi ainakin koittaa Virpiö - Vänttinen/Hakkarainen - Bicek kolmikkoa muutaman pelin ajan. Siinä olisi sopivasti hyökkäysvoimaa ja -taitoa, ja tuskin puolussuuntaan pelaamisestakaan tulisi ongelmaa.

Toinen juttu on tämä ykkösylivoiman peluutus. Eikö jo helvetti voida vaihtaa sitä koostumusta ainakin puolustajien osalta? Ylivoimat menee hukkaan siinä, kun Immonen-Mäntymaa-Virtanen-Kaijomaa -akseli syöttelee sen 1,30min alueella ja sen jälkeen saadaan ehkä hyvällä tuurilla yks laukaus aikaan ja sekin Mäntymaan toimesta ranteella suoraan maalivahdin syliin. Edelleenkin toivoisin sinne laukaisuvoimaa esim. Bicekin tai Viitasen toimesta ja näin saatais enemmän variaatioita, kun ei näistä em. pakeista siihen hommaan ole, johan se on nähty tässä viimeisen vuoden aikana.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Kyllä olen itsekin samaa mieltä Bicekin tilanteesta. Nykyisessä roolissan kyllä Bicekin avut menee täysin hukkaan ja lisäksi hinta/laatusuhde ei oikeen täsmää tuossa kolmoskentän roolissa.

Vähän sama tilanne miehellä kuin Deellä oli viime kaudella. Viime kaudella Virtanen pelasi pitkän jakson saamatta aikaan mitään ja RD:n oli pakko kokeilla jotain uutta. Nyt Virtanen sitten pelailee tasaisesti pari hyvää ja sitten pari heikoimpaa. Aina kun itse olisin valmis kokeilemaan Röökin paikalla jotain muuta, mies rupeaa takomaan maaleja urakalla.

Kun Jormakka ja Tuppurainen tulee viimmeistään joulutauon jälkeen kehiin, niin voitaisiin rakentaa kolmatta tehoketjua, jos Bicek jatkaa.
 

Glory

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, NHL
Olisi mukavaa nähdä jossain pelissä 3. tai 4. kentässä ns. "teletappi" kokeilu.
P.Jormakka/Pesonen-Lahti-K.Jormakka esimerkiksi. Tosin se edellyttäisi parin vakiomiehen pois jääntiä.

Virpiötä unohtamatta...

Pihlman-Immonen-Virtanen
Bicek-Hytönen-Louhivaara
Jääskeläinen-Hakkarainen/Vänttinen-Sipiläinen
Pesonen/Riska-Lahti-P./K.Jormakka

13. hyökkääjä Virpiö tai joku 3./4. laituri

-Virtanen on vaikea tapaus kun ei tota oikein voi laittaa kun 1. laitaan tai vilttiin:D
-Jännä nähdä jos ja kun Tuppurainen pääsee mukaan miten ketjulotto pyörähtää...
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
-Virtanen on vaikea tapaus kun ei tota oikein voi laittaa kun 1. laitaan tai vilttiin:D
-Jännä nähdä jos ja kun Tuppurainen pääsee mukaan miten ketjulotto pyörähtää...

Avaanpa minäkin sanaisen arkkuni tähän ketjuun, kun huomasin tämän kommentin, joka sivuaa hyvinkin läheltä omia mietteitäni.

Tuppuraisen rooli on se, mikä itseäkin mietityttää. Ottaako Allu yksi yhteen Bicekin paikan, eli pelaa kolmosessa ja sitten kakkosylivoimassa? Vai kokeillaanko miestä esim. Hytösen rinnalla. Toisaalta Jääskeläinen ja Hytönen tuntevat toistensa ajatukset niin hyvin, että onko sitten enemmän riski kun mahdollisuus hajoittaa tämä tutkapari? Ja veikkaus on kuitenkin, että Dufva tulee käyttämää Tuppuraista "Bicekinä" kakkosyv:ssä tarvittaessa.
Toisaalta ketju Tuppurainen - Hytönen - Louhivaara kuulostaa mukavasti vastustajan pakkien painajaiselta..

Virtasen kohdalla on juurikin se juttu, että kun mies ei osaa juurikaan pelata muualla kun Immosen rinnalla, eiköhän se nyt ole jo nähty, mikä hyöty Antista on muissa ketjuissa.

No, tulipahan jaariteltua omia ajatuksia, saa nähdä sitten joulutauon jälkeen mitkä ovat RD:n ajatukset..
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Avaanpa minäkin sanaisen arkkuni tähän ketjuun, kun huomasin tämän kommentin, joka sivuaa hyvinkin läheltä omia mietteitäni.

Pakko peesata myös täältäkin. On kyllä mielenkiintoista nähdä miten RD nämä pelaajat sijoittaa Tuppuraisen tervehdyttyä. Virtaseen pääte juuri nuo kaikki mitä edellä kirjoitettiin kuin myös Hytösenkin ketjuun.

Itse väittäisin, että mitä todennäköisemmin mies ujutetaan vain Bicekin paikalle tekemättä sen suurempia muutoksia. Itse kokeilisin mielellään Tuppuraista Jääskeläisen paikalla. Tämän peruselen sillä, että Jääskeläinen osaa tehdä työnsä myös kolmos tai nelos ketjun laidoilla kun taas Tuppurainen (Bicekin tapaan) ehkä menee hukkaan kolmosen laidalla.

Ensimmäiset kaksi kenttää voisivat olla muodossa

Pile - Ana - Jakke
Ossi - Hytönen - Tuppurainen

ja loput;
Jääskeläinen - Hakkarainen - Virpiö/Jormakka/Pesonen
Riska - Vänttinen - Sipiläinen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös