Vitutusketju

  • 10 554 083
  • 56 140

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kylläpä pistää ankarasti vituttamaan tuo Suomen peli! Kaikki 3 maalia vieläpä menivät Suomen omasta pelaajasta maaliin! Ei saakeli, muistuu mieleen Mertarannan lanseeraamat "Moskovan muistot"!

Miksi meille aina käy näin, ainakin miesten peleissä.
Ai miksikö? No siksi kun niillä pää ei kestänyt! Se selitys kelpaa aina, kun Suomi häviää.

Vai olisiko sittenkin vaan parempi myöntää, että vastustaja oli selkeästi parempi, eikä mahdettu niille mitään?
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Vai olisiko sittenkin vaan parempi myöntää, että vastustaja oli selkeästi parempi, eikä mahdettu niille mitään?
Eilen JYP oli Kärppiä aavistuksen parempi ja ansaitsi voittonsa. Ei vituttanut edes eilen. Tänään sen sijaan nuo Suomen omat maalit ja etenkin Roman Eremenkon aivan ihmeelliset kämmäykset vaan pistävät niin vituttamaan, ettei tänään reilu urheiluhenki ja hyvä häviäminen ainakaan sivullekirjoittaneelle onnistu...!

Väärin voitettu!
 
Viimeksi muokattu:

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En ainakaan äkkiseltään täällä Jatkoajan puolella ole törmännyt futiksen mollaamiseen..
Oh, kyllähän sitä löytyy täältä dosenttipalstan kendo yanareilta. Mm ketjusta "Suomi jalkapallon MM-kilpailuihin 2010" voit lukea kovan luokan ana lyy siä. Laita vaikka hakusanaksi "potkupallo" niin johan löytyy.
Jep. Toki löytyy, mutta on vähän, tai oikeastaan aika paljon, eri sfääreissä tuo homma täällä verrattuna Futisforumiin...
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Saatanan nysvääjät, jotka kulkevat kuntosalilla kännyt tumpussa, jos jotain tekee, niin asettavat ne siististi viereensä ja melkeinpä kesken sarjan pitää katsoa, että oisko viestiä jo tullu...
Sitten jos siihen joku soittaa, niin ylpeenä huudellaan, että "joo,täällä mä oon reenaamassa...", vaikka juuri mitää ei saa aikaiseksi, kun pitää jutella muiden kanssa kokoajan/ pulista ja häiritä muita.
Minkä vitun takia siellä yleensä käydään...
Ymmärrän, että jos vaikka on joku päivystys/ pakko olla tavoitettavissa työn takia, mutta noilla sitä ei ole. Aina samat ihmiset.
Lepo.
 

lade

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan Jenkeissä asti vituttaa Bluesin häviäminen. Miksi toisaalta edes kirjoitan tätä viestiä? Tappiot kuuluvat urheiluun ja HPK:n kaataminen heidän kauan odotetussa kotiavauksessaan ei ole helppoa. Silti kyrpii. Ja taas on loukkaantumisia enemmän kuin laki sallii; tällä kertaa ihan valehtelematta 2/3 ratkaisumiehistä. Niihin voi kaatua ehkä hienoin mahdollisuus ikinä espoolaisessa jääkiekossa - CHL nimittäin. Aika pienet on huolet minullakin, joten siinä mielessä voinee olla tyytyväinen..
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Penguins 3-0 -> Capitals 3-4. Vittu.

Vituttaa myös työttömyys, toivottavasti löytyy töitä ja pian = joku vastaa positiivisesti hakemukseen, tai edes saatana jotain.

Edit: Korjattu.
 
Viimeksi muokattu:

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Työpaikka vituttaa tällä hetkellä. On sellainen ammattitaidottomien johtajien temmellyskenttä, jottei mitään väliä. Kaksi varastopäällikköä keskenään tappelee ja mittailee kummalla isompi, tekevät päätöksiä toisistaan välittämättä, toisilleen kertomatta. Vittu yritä siinä sitten tehdä jotain oikein. Helvetin ääliöt...
 

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
En ainakaan äkkiseltään täällä Jatkoajan puolella ole törmännyt futiksen mollaamiseen...

Se pieni mutta olennainen tarkennus; täällä mollataan suomalaista futista. Ei itse lajia siis.

Vitutus? No vaikka se että Suomi häviää futiksessa vieraissa Venäjälle ja puoli kansaa puhuu potkupallosta ja pään kestämisestä ja kisahaaveiden katoamisesta. Se paljon puhuttu realismi loistaa poissaolollaan.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Työpaikka. Voisi olla ja olikin ennen muutamia pomovaihdoksia monella tapaa kelpo, mutta ei vittu mitä paskaa nykyisin.
Linjanvedot (mitkä?) viikko viikolta hirveämpiä ja kaikkien puheiden & hienojen kehityssuunnitelmien vastaisia (ei niitä tosin kukaan ole yli vuoteen maininnutkaan kuin vittuuntuneen naurun kera). Jotta tehtyjen päätösten rippeetkin voitaisiin unohtaa, tilataan töitä ulkopuolisilta omilla "ohjeistuksilla" ja sitten ihmetellään, mikä on kun rahat on loppu. Byrokratia ja kyttäys on kohta kuin ex-Neuvostoliitossa, jälkeä arvostellaan pärstäkertoimen mukaan=porukka nuolee persettä edessä ja kuiskii pelokkaasti paskaa selän takana. Siis ne, joille tällainen toimintatapa sopii - tänne ei sovi, ja sen kyllä sitten huomaa.
Meininki on ollut kesästä lähtien keskittyä vain omiin hommiin, sulkea korvat ja haistattaa vitut kokonaisuudelle, mutta tänään lähti työhakemus matkaan. Jos saan paikan (joka on kyllä kovasti haluttu ja kilpailtu, mutta olkoot perkele), tulen tänne torvisoittokunnan ja shampanjalastin kanssa ja teen selväksi, minkä/kenen takia häivyn. Ja juoksen joka kerroksen läpi intiaanihuutoa ulvoen. Alasti.
 
Viimeksi muokattu:

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Miten ketään voi vituttaa näin perjantai iltapäivänä? Huhhuh..

Olo on erittäin antivittuuntunut ja kohta pääsee taas pariksi päiväksi irti oravanpyörästä elämän makuun.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Viinaa tekisi mieli ihan helvetisti, mutta ei nyt oikeen viitsi juoda, kun ollaan tämä viikonloppu sukuloimassa. Perkele, kroppa ja mieli huutaa alkoholia vereen, mutta kun ei. Sekin kyllä vituttaa, kun joutuu nyt viikonloppuna ajamaan ristiinrastiin ees taas. Ei kyllä tunnu oikein lomalta tämä.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viime yönä oli kaatunut kaljaa tietokoneeseen, eikä se tänään käynnistynyt. Pöytä ja lattia lainehti muutenkin kaljassa, mitähän lie loppuillasta tapahtunut. Ihmeellisintä tapauksessa on se, että myös stereot on paskana. Niistä kun meni johto tietokoneeseen. Ämmäkaverin koneella oon nyt.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Haista hevon vittu!!

SAATANA VITU PERKELE:V:ITTUTE SSAATNA:ANA

Vittu.

<huh..<y

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Pokeri on helvetin hieno peli, kun ohivetoja ei tule, mutta sen yhden vitun kerran, kun floppaat ne 2 paria ja kaveri jo antautuu, tulee riverillä se kolmas vihun kortti. Perus meininkiä. Kauhea tiltti, eikä toivoakaan.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taas joku vitun lenssu päällä. Edellisestä muutama viikko aikaa ja nyt on sellainen olo joku olisi hakannut pesäpallomailalla ympäri kehoa. Kurkkuun sattuu ja lihaksii sattuu ihan vitusti. Vittu!
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Teksti-TV:n sivu 235. Viisi ottelua sain odottaa Rinteen ensimmäistä peliä ja nyt kun tänään meen kattoon: Rinne 5/8 (vaihtoon ajassa 14.26)
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ihmisvartalon yläosasta erkanee yleensä kaksi ns. yläraajaa, joiden voi ajatella koostuvan käsivarresta ja itse kädestä. Kädessä on yleensä viisi sormea, joiden avulla homo sapiensina tuntemamme entiteetti kykenee suorittamaan moninaisia toimintoja onanoinnista sydänkirurgiaan.

Käsivarren ja ylävartalon eli torson liittymäkohtaa on opittu kielellämme kutsumaan olkapääksi. Sanan tarkka etymologia ei ole tiedossani, en siis kykene termin syntyä ajoittamaan mihinkään tarkkaan suomen kielen historian varrella lojuvaan hetkeen. Riittänee tässä tapauksessa, että määrittely on yleisesti tiedossa.

Kahdesta olkapäästäni oikeanpuoleinen (siis vastapäätä istuvan näkökulmasta vasemmalla sijaitseva) on tällä hetkellä sangen kipeä. Epäilen nukkuneeni kehnossa asennossa raajani päällä, tosin takeita minulla ei asiasta ole koska olin tapahtumahetkellä unessa.

Tämä kipu, vaikka onkin jo hitusen lievenemään päin, aiheuttaa minulle suurehkoa mielipahaa, ts. vitutusta.
 

coyote86

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jatkoajan moderaattorikunta, RD:n mediapeli
KalPa vituttaa etupäässä. Miksei ne voita kaikkia pelejään, vittu, ihan minun mielekseni.

Pokerissakin tullut jo 400k turpaan. Vitun vittu.

Duunikin on perseestä, samoin naiset.

Onneksi on sentään edes kaljaa...
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Vituttaa kun pitää heti tämän viestin jälkeen lähteä erään fiksun, pitkän, hoikan ja helkutin hyvännäköisen naisen luo ja mahdollisesti joutuu vielä pikkukrapuloissaan panemaankin sitä, kun näin la-iltana olisi pokeripöydät tulvillaan helppoa rahaa eikä milään malttaisi lopettaa pelaamista.

Tuottoisammaksi tulisi, jos nyt pelaisin koko illan ja alkuyön ja kävisin sen jälkeen voittorahoilla huorissa, jäisikin vielä rahaa, vaan eipä senlaiset tapahtumat ole koskaan kiinnostaneet joten nyt Pokerihuoneelle heippa ja menoksi.

Vittu.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Voi vittu että vituttaa tää Ville Uusitalo, joka on vielä paskempi kuin Tero Konttinen perkele, vaikkei se teoriassa oo ees mahdollista. Kaveri on maksanut Ässille jo 8 pistettä tällä kaudella yhden miehen perseily-missiollaan.

Lähtis nyt vittu vaikka eläkkeelle.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Huuhkajat? Ei vittu oikeesti, mikä nimi jalkapallo joukkueelle.. Onko toi nimi nyt oikeasti annettu sen takia, että ne on kerran nähnyt jonkun v**un pöllön? Toi on ehkä tyhmin nimi ikinä. Toivottavsti muut maat eivät ymmärrä sitä, tai sitten ne antaa vielä kovemmin Suomelle turpaan..

Muuten on ihan hyvä fiilis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös