Brennan vs. Helenius 11.09.08

  • 36 143
  • 191

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kahden ison miehen turha tuhtaaminen. Naurettava ajoitus ja parin iskun jälkeen tuomarit väiin sekä pelikieltoa. Kannattiko?

No ehkä kannatti joidenkin paikalla olleiden teinien mielestä mutta tosiaankin...farssi kauden avaukseen. Nyt olisi Nielikäisellä parempi paikka pistää mylly päälle varsinkin kun sitä tarvittaisiin.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nyt vain odottelemaan, että tuo kähy ilmesty youtubeen.

En ymmärrä näitä show-tappeluiden vastustajia. Kyllähän leijonanosa NHL-väännöistäkin on ihan puhdasta showpainia, eikä SM-liigassa nyt liikaa tansseja nähdä, eli minun puolestani järjestäköön näitä näytöksiään niin paljon kuin sielu sietää. Se toki on totta, että turha tuo joukkueiden kannalta oli, mutta sama rangaistus tappelusta kuitenkin seuraa, oli tanssi sitten näytöstä tai oikea spontaani seuraus pelitilanteesta.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Ai että noita läpsyttelyjä pitäisi katsella useampikin pelissä? Ei kiitos. Dosenttina ymmärrän tappeluista monta ala-allegoriaa:
a.) spontaanit myllyt (lähtee siis pelitilanteesta)
b.) kuittaukset myöhemminkin jostain rumasta tempusta
c.) noudot, jossa vastustajan parempi pelaaja haetaan tarpeettomalla pelaajalla pois (ns. losted-factor)

tuuskilta hyvin kiteytetty, nämä kuuluvat kiekkoon. Tämän iltainen pelkkä huono vitsi, ketä tämmöiset oikeasti kiinnostaa?
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Anteeksi oneliner, mutta tässä olisi tämä tappelu nyt sitten. Kyllähän Helge tuon vei selkeästi ja olisi kaatanut Brennanin ilman tuomarienkin apuja.
 

tutzba

Jäsen
No ei ole mikään ihmeellinen tappelu. Iskut Helgelle 7-6, vaikka suurin osa kummankin lyönneistä oli säälittäviä lääppäisyjä. Kun kaverit vielä tappelevat, niin tulisi nyt edes kunnon matsi. Mieluusti lähtisi sitten ihan kunnon tilanteesta, eikä mitään show-matsia.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
En ymmärrä näitä show-tappeluiden vastustajia. Kyllähän leijonanosa NHL-väännöistäkin on ihan puhdasta showpainia, eikä SM-liigassa nyt liikaa tansseja nähdä, eli minun puolestani järjestäköön näitä näytöksiään niin paljon kuin sielu sietää.

Mikä helvetin show-tappelu? Minä käsitän kyseisen termin sillä, että kaverit vetävät loppuun saakka. Onko tää mahdollista kotoisassa kukkahattuliigassa. Tietenkin voit olla vähäänkin tyytyväinen. Show-tappelu...heh heh.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mikä helvetin show-tappelu? Minä käsitän kyseisen termin sillä, että kaverit vetävät loppuun saakka. Onko tää mahdollista kotoisassa kukkahattuliigassa. Tietenkin voit olla vähäänkin tyytyväinen. Show-tappelu...heh heh.

SM-liigassa on pakko olla vähään tyytyväinen.

Mielestäni NHL:stä ei pidä apinoida sokeasti asioita, mutta aina olen ollut sitä mieltä, että tappeluista kakkoset ja vasta kolmannesta ulos. Mutta ei tule tässä kukkahattuliigassa ja hyssälöiden maassa koskaan toteutumaan.
 
Huh huh....voiko näitä hommia oikeasti enää naurettavammin tehdä.
Showtappelu puhtaasti..... Spontaanit ylilyönnit on ok mutta tuo on niin naurettavaa että oikeastaa hävettää noiden pelaajien puolesta, samoin niiden jotka ylistävät näitä touhuja ihan tosissaan. Onneksi kannattamani seura ei harrasta näitä....sanoin Brennania hankittaessa turhakkeeksi ja sellaiseksi hän juuri osoittautui. Miten tämän tappelun puolustelijat asian selittää.... nousiko tuosta jommankumman joukkueen itseluottamus uudelle tasolle. HAH sanon minä.... pskaa.

Itse näen kyllä showtappeluna sen että kaksi pelaajaa tappelee ennakkoon sovitusti....tai tässä tapauksessa nyhjää.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tasuri, Brennan heilutti enemmän mutta paras ja taisi olla ainoa osuma Helgelle. Lopussa Helge väänsi Brennanin jäähän kun Brennanilta vähän petti tasapaino.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Herrat olisivat voineet odottaa kyllä jotain kunnon syytä, jos kerran noin kovat halut tanssiin oli. Säälittävä nyhjäys show-tappelu ilman todellista tunnetta. Tappeluille peukku ylös tälle ei.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hahaa, hienoa, että pätkä saatiin nettiin. Parasta antia on nimittäin mainitsemani ajassa 1:17 kuvaan tuleva heppu.

Vielä uudelleen katsottuna, aikalailla tasan menee. Jos jommalle kummalle pitäisi antaa edge, niin Helgelle, mutta sitähän ei ole pakko tehdä. Aika perusvääntö ja huomattavasti vähemmän, mitä ainakin jotkut tuntuivat odottavan.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Eiköhän tämän läpsyttelyn suurin voittaja ole herrain sakkokassa joka taatusti karttuu sen verran että pääsevät taas Malagalle naureskelemaan golfstagan jatkeeksi. Eiköhän tuosta taas joku yli sadantuhannen vanhan rahan arvoinen lasku lähde. Perinteet kun sellaisen velvoittaa lähettämään. Ja myöskin se että kun kerran on tuollainen "valelasku" läpi mennyt ja hilloa kassaan kilahtanut niin pakkohan ne irtohillot on pois kahmia kun siihen pienikin saumaa löytyy...

Itse flaidis oli totaalisen perseestä. Lätkimistä ilman minkäänlaista tunteenpaloa ja syytä. Viileän ammattilaisuuden piikkiinhän tuon nähdyn tusinatavaran kai voi laittaa?
 

Bedrock

Jäsen
Mukava lukea, kun lentopalloa ja ultimatea harrastavat jyväjemmarit käyvät täällä vuoronperään ilmoittelemassa, että "olisivat tapelleet edes kunnolla". Sitä voi ihan vapaasti mennä kokeilemaan miten helppoa hommaa tuo touhu on. Helgeltä ja Kibiltä hyvä mylly - tasapeli ja that's it! Kun herrat ovat ottanet toisistaan mittaa vähintään kolme kertaa voidaan ehkä miettiä kumpi on kovempi äijä.
 

scholl

Jäsen
Huh huh....voiko näitä hommia oikeasti enää naurettavammin tehdä.
Showtappelu puhtaasti..... Spontaanit ylilyönnit on ok mutta tuo on niin naurettavaa että oikeastaa hävettää noiden pelaajien puolesta.

Totta. Vittu mitä paskaa. Helenius oli jo aloitukseen laitettu laitahyökkääjän paikalle ja sitten vähän heilumista. Tappelukin aika ponneton. Ihan naurettavaa pelleilyä.

Katson kyllä pelin tossa uudelleen niin näkee, että onko syytä tappeluun. Ei taida olla muuta syytä kuin Heleniuksen ego.
 

Probert

Jäsen
Brennan vei. Helenius sai kokonaista kaksi iskua perille Brennanin neljää-viittä vastaan. Sitäpaitsi, Brennan joutui jäähän tuomareiden väliintulon seurauksena.

Kannattaa varmaankin katsoa vielä uudestaan montako Brennanin huitaisuista osuu. Mielestäni osumat Heleniukselle 1-0 + Brennan jäähän.

Ja itseasiassa hiukan yllättäen myös yksi bonuslyönti jo jäässä olevaan Brennaniin.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Aika mitätön tappelu, Helenius selvästi aktiivisempi, Brennanilla ehkä yksi tai kaksi osumaa enemmän. En olisi luullut Brennanin meriiteillä täällä SM-liigassa tarvittavan Nickerson/Nielikäinen kaltaisia show-elkeitä tappelun jälkeen.

Helenius edelleen raskaan sarjan kiistaton ja voittamaton mestari SM-liigassa.
 

tutzba

Jäsen
Ketä Brennan ja Helenius nyt puolustivat? tai puolustavat seuraavassa pelissä?

Tässä tapauksessa eivät ketään, mutta kyllähän sieltä puolustettavia löytyy. Rita, Hirso, Loppi, Tenute, jne.

Lähinnä tuolla viestilläni tarkoitin sitä, että olisi se hyvä jos jokaisesta joukkueesta löytyisi ns. suojelija, joka tarvittaessa tulee esille.
 

Acid

Jäsen
tuuskilta hyvin kiteytetty, nämä kuuluvat kiekkoon. Tämän iltainen pelkkä huono vitsi, ketä tämmöiset oikeasti kiinnostaa?
Näköjään sinua, kun jaksat täällä siitä kitistä.
Tasuri. Dumarit tuli väliin liian aikaisin. Vähän näytti siltä kuin Brennan olisi tämän vienyt, jos pidempään olisi jatkunut. Suht tasaista kuitenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös