Sekalaisten kysymysten ketju II

  • 6 998 818
  • 47 191

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ei mikään. Tuolla hinnalla ei saa tehokasta ja luotettavaa. Kannettavat pääsääntöisesti soveltuvat huonosti kirjoittamiseen omalla näppäimistöllään. Jouhevasti pelaamiseen tarvitaan tehokasta konetta jota ei tuolla hinnalla saa. Havittelet kuuta taivaalta.

Joo, kyllähän ostajan jo pitäisi ymmärtää, että ei tuossa hintaluokassa ole mitään mahdollisuuksia vaadittuihin ominaisuuksiin. Tuosta kirjoittamisesta olen kuitenkin eri mieltä. Ennen pidin isoa näppistä, mutta se sai lähtöpassit tuossa joku aika sitten. Tottumista tämä jonkun verran vaatii, mutta erittäin hyvä kirjoittaa, kun oppii.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä maksaa laivalla normi-Ettan nykyään?
Varovasti arvioiden pari-kolmekymppiä. Onyxin hinta on ainakin pompsahtanut kolmeen kymppiin, joten kai se sama on käynyt Ettanillekin.

Lisäksi tuo, että ainakin Turun laivoilla nuuskaa myydään vain joskus aikaisin aamulla ja silloinkin varmaan maksimissaan tunnin ajan, on suhteellisen vaivalloinen asia. Onneksi ei tarvitse itse lähteä hakemaan, onyxia on riittävästi jääkaapissa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Mitä maksaa laivalla normi-Ettan nykyään? Ja edelleen löytyy 10 purkkia tuubista?
Muistaakseni perushinta on 25e/sinko ja tarjous "Osta viisi, maksa neljästä" eli 100e/5 sinkoa. Tosin aikaa noin kolmisen kuukautta, kun olen viimeksi leikkinyt kuriiria.

Mikä on suomeksi se helvetin myrkyllinen käärme (Brasilia/Etelä-Amerikka), jonka nimi on fer-de-lance? Lisäksi mikä on se jossain Brasilian edustalla sijaitseva autio ja pieni "käärmesaari/snake island", jossa näitä fer-de-lanceja on eniten neliökilometriä kohden maailmassa? Majakka sinne on aikoinaan rakennettu, mutta joskus aikoinaan majakanvartija perheineen on löydetty kuolleena lukemattomien käärmeenpuremien seurauksena. Olen joskus nähnyt mielenkiintoisen videon matkasta tälle saarelle ja yritin etsiä sitä uudelleen.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Onko pöytätenniksen harrastajia kuulolla? Mitä tulisi ottaa huomioon pingispöytää hankittaessa? Tekeekä sadan euron halpispöydillä mitään vai onko suosiolla varauduttava maksamaan 500? Pelaamaan pitäisi pystyä kesällä myös ulkona.

Googlata osaan itsekin mutta kaipaisin lähinnä käytännön kokemuksia ja neuvoja.
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Verkon pitää olla päistä eli pöydän alatasolta kiristettävissä, pöydän tulee nousta pystyyn tilan säästämiseksi. Ulkopöydällä pinnoituksella ei ole niin paljon väliä, mutta sisäpöydällä se tulee ottaa huomioon. Tärkeintä on kuitenkin ostaa kunnolliset mailat sekä opetella pelaamaan oikealla otteella.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
http://www.nationalgeographic.com/fieldtales/snakeisland/

En saa työpaikan palomuurin läpi aukeamaan Nat. Geo.n videota, mutta olisiko tuo?
Juurikin tämä on se juttu, jota tarkoitin. Joko tuolla sivulla oli aikoinaan enemmän videoita tai sitten löysin jostain enemmän tuon matkan videoita. Muistaakseni olen nähnyt, kun nämä tutkijat kiipesivät siitä kumiveneestä rantaan ja ensimmäinen tuli vastaan parin metrin päästä vesirajasta. Lisäksi videossa taisi olla kuvaakin tuosta pätkästä, josta kerrotaan sivun loppupuolella (It was a small snake, no more than a foot (0.3 meter) long. But as I watch its lancelike head pulling back after its thwarted attempt to bite me in the waist, I realized I’d never come so close to death.).

Saattaa tosin olla, etten ole nähnyt ko. videota netistä, vaan ihan jollain Animal Planet -kanavalla tms. Mutta tarina ja retki oli tosiaan tuo, jota tarkoitin.

Mistäkö tuo taas tuli mieleeni? Discoverylla SurvivorMan (Les Stroud) oli eilisessä jaksossa Amazonilla ja hän luetteli paikallisia myrkkykäärmeitä. Viimeisimpänä - mutta ei vähäisimpänä - hän mainitsi fer-de-lancen, mutta en ainakaan sivusilmällä huomannut mitään suomennosta.
 

Wolves

Jäsen
Apua!

...ja kohta puoleen siirrytään vitutusketjuun...

Sain kouraani Nokian N77 puhelimen (Eli siis tälläisen) ja vaikka kuinka etsin en löydä paikkaa sim-kortille.

Mihinkäs se Sim-kortti oikein työnnetään ko. mallissa vai heitänkö puhelimen suosiolla seinään?
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Mihinkäs se Sim-kortti oikein työnnetään ko. mallissa vai heitänkö puhelimen suosiolla seinään?
Klikkaa tuolta tukisivuilta "Vuorovaikutteiset opetusohjelmat" ja valitse sieltä "SIM-kortin ja akun asentaminen". Puhelimesta näyttäisi irtoavan oma teline, johon kortti tökätään ja isketään yhdistelmä koloon akun viereen.
 

Chilango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpat, Les Habs
Kopioidaan tahan kysymys jonka tein toisella palstalla ja johon en saanut vastausta.

Eli, olen tulossa Suomeen ja lento saapuu Hkiin n. klo 23.00 ja jatko bondelle vasta aamulla aikaisin.
Voisin tietysti menna hotelliin pariksi tunniksi mutta otan mieluummin sen toisen vaihtoehdon eli baarin ja kannaamaan.
Koska Helsingin yoelama on jaanyt kokematta useamman vuoden ajan, tuli mieleen pari kysymysta.
Onhan Helsingissa vahintaan 4 asti auki olevia baareja, onhan?
Minne kannattaisi ti-iltana (Jussia edeltava viikko) menna? Kaveri ehdotteli Kallea mutta jos oikein muistan niin Kallessa hulinat alkaa vasta torstaina ja muutenkaan en siita paikasta ole koskaan oikein pitanyt. Toinen ehdotus oli heteroystavallinen gaybaari Lost mutta voi yksinaisen miehen entry hinuribaariin antaa vaaranlaisen viestin muille paikallaolijoille.
Eli minne dokaan ti-iltana Helsingissa?
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kopioidaan tahan kysymys jonka tein toisella palstalla ja johon en saanut vastausta.

Toinen ehdotus oli heteroystavallinen gaybaari Lost mutta voi yksinaisen miehen entry hinuribaariin antaa vaaranlaisen viestin muille paikallaolijoille.
Eli minne dokaan ti-iltana Helsingissa?
Ei kai lostarissa ole enää vuosiin sen kummemmin homoja käynyt, muutamaa vanhaa kantista lukuunottamatta. Näyttelijää, muusikkoa ja muuta vastaavaa sitä enemmän. Eipä tiistaina varmaan missään muualla ketään oikein ole, On The Rocksissa saattaa olla väkeä, jos on keikkailta.
 

scholl

Jäsen
Onhan Helsingissa vahintaan 4 asti auki olevia baareja, onhan?
Minne kannattaisi ti-iltana (Jussia edeltava viikko) menna? Kaveri ehdotteli Kallea mutta jos oikein muistan niin Kallessa hulinat alkaa vasta torstaina ja muutenkaan en siita paikasta ole koskaan oikein pitanyt.

Niin kaverisi taitaa olla melkoinen retardi. Harva haluaa pyrkiä paikkaan, joka on suljettu.

Toinen ehdotus oli heteroystavallinen gaybaari Lost mutta voi yksinaisen miehen entry hinuribaariin antaa vaaranlaisen viestin muille paikallaolijoille.
Eli minne dokaan ti-iltana Helsingissa?

Joo Lostarissa pitää olla varuillaan fägäreiden kanssa. Pahin on se vessa, missä on peili siinä edessä ja fägärit yrittävät pyrkiä kolme rinnakkain ahtaaseen tilaan. Tosin painotan yrittävät, koska uhkailulla siitä selviää silloin kun itse olet rivissä. Jouduin kerran ko. baariin, kun taksilla mentiin ja oli vähän epätietoisuutta siitä, minne ollaan matkalla, mutta kerrassaan karmea paikka. Renny Harlin oli kussboangissa ja mesta oli huono. Palvelu heikkoa ja juomavalikoima huono. Siihen päälle miljoona fägäriä niin terve vaan.

Kesätiistaisin ainakin Baarikärpänen on täynnä jengiä. Terassi ja myöhemmin sitten sisätilat. Se on siinä aseman vieressä, joten lentokentältä helppo mennä. Tosin keskimäärin aika nuorta opiskelijajengiä, mutta tosiaan tiistai ei nyt mikään luksusilta ole. Ei tule mieleen muuta paikkaa, joka olisi tunnettu tiistai-illoistaan.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Nukkuvatko kärpäset?

Mistä saan karviaisia (niitä marjoja) täältä Turusta?
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Tuleeko midnight sun pokeriskaba telkkarista?
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Kesätiistaisin ainakin Baarikärpänen on täynnä jengiä. Tosin keskimäärin aika nuorta opiskelijajengiä, mutta tosiaan tiistai ei nyt mikään luksusilta ole. Ei tule mieleen muuta paikkaa, joka olisi tunnettu tiistai-illoistaan.

... ja jos nuoriso ahdistaa, käy ottamassa ensin suojakännit Prahassa, joka on auki kahteen, ja suuntaa vasta sieltä Baarikärpäseen. Matkaa kertyy ehkä 200 metriä - jos sitäkään - ja eksyminen on mahdotonta.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Taitaa olla toiveajattelua, että tähän ketjuun eksyisi tätä viestiä lukemaan joku Vaajakosken ja erityisesti FC Vaajakosken asioista perillä oleva, mutta yritetään nyt kuitenkin...

Eli ensi lauantaina KuPS pelaa Suomen Cupin pelin FC Vaajakosken vieraana. Kotijoukkueen kotisivut ovat juurikin niin laadukkaat kuin kolmosdivarin jalkapallojoukkueen kohdalla odottaa sopiikin eli tietoa ei löydy yhtään mistään asiasta... Kenttänä toimii varmaankin kartalla (http://kartta.jkl.fi/) Vaajakosken koulukeskuksen ja Vapaa-ajan keskuksen välissä oleva urheilukenttä(?), mutta minkä hintaisia mahtavat liput olla?

Kovin montaa vaihtoehtoa kentäksi ei taida Vaajakosken kokoisessa kylässä olla ja paikallinen palloseura tuskin mitään hirveitä summia lipuista pyytää vaikka liigaseura vastassa onkin, mutta olisi mukava tietää nämä etukäteen ikävien yllätysten varalta. Ajattelin täältä Jyväskylästä pyöräillä paikanpäälle mikäli sää vain suosii.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös