Hyvät naurut Netistä, part #2

  • 2 477 249
  • 6 832

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Tää on varmaan ollu jo viidessä eri ketjussa, mutta menkööt nyt kuitenkin. On toi ms. Piggy kyllä vaan niin säälittävä tapaus, että ei tolle voi oikeasti kuin nauraa : ) Ajatuksena hyvä saada julkisuutta, mutta olisiko ensin kannattanut a) katsoa peiliin tai b) harjoitella julkisuudessa esiintymistä?

http://youtube.com/watch?v=Rg3HAGw2Snw&feature=related

Jos ei jaksa yhdeksää minuuttia jonnenjoutavaa jaaritusta kuunnella, niin kelauksella vaan suoraan viimeiset 15 sekuntia, huikea pätkä : ) Ei puuttunut kuin lause "näitä voi tilata meidän nettisivuilta"... mutta onneksi ammattitaitoinen toimittaja pisti löpinät poikki.

Ihmettelen suuresti, että niinkin loistava ohjelma kuin A2 tuhlaa tuollaiselle mitättömyydelle ohjelmastaan lähes 10 minuuttia!
 

Honza82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, 15 # Patrik Lostedt
Hauskoja nettivideoita!

Elikkä otsikko kertoo kaiken... Jos jaksatte niin eikun infoa tänne mitkä ovat mielestänne hauskoja ja mistä löytyvät jne... En löytänyt vastaavaa ketjua täältä joten avasinpa oman.

Meitsiä naurattaa tällä hetkellä youtubesta hakusanalla "yucko the clown" löytyvät.

Esim. http://www.youtube.com/watch?v=o79JE5N4UiM
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Lueskelin tuossa Fox Sportsista NBA-aiheista juttua tatuoinneista ja siella oli tallanen lause. Aika hauska

"There's a reason you don't see nude scenes in movies with fat people. Trust me, fat people have sex. It's just no one wants to see it. Not even fat people."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös