MM 2008 - Kisajoukkue tällä hetkellä?

  • 700 330
  • 3 046
Tila
Viestiketju on suljettu.

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
En kyllä voi käsittää nimimerkki Snaipperin kommentteja M.Koivusta .. Kirjoittaisin myös sen sorttista faktaa tähän ettei mitään rajaa, mutta Saikka ja olkikuukkeli hoitivat hyvin asian ja olen täysin samoilla linjoilla heidän kanssaan! Sinäsä kuitenkin minulle olisi ihan sama, kumpi siellä nyt on ykkössentterinä ja kumpi kakkosena, kuitenkin näistä kahdesta ketjusta tehdään ne kaksi hyökkäävää kenttää ja kummassakin tosiaan on potentiaalia ratkaista pelejä ja tehdä ylipäätänsä maaleja, ettei tällä kertaa jää selkeästi yhden kentän varaan tällainen. Mielestäni erittäin tasaisia ja hyviä pelimiehiä kumpikin ovat, molemmilla vaan hiukan erilaiset vahvuudet. Pareina kuitenkin näissä ovat Peltonen ja O.Jokinen & M.Koivu ja T.Ruutu.

Mutta tapaus Teemu Selänne:
En näe mitään teoreettisia syitä miksei Teemu mukaan lähtisi. Kausi jäi kesken, loukkaantumisia ei ole, ei ole kieltäytynytkään, eli virtaa varmasti vielä piisaa tynkäkauden jälkeen. Plussana, että kisat Kanadassa, joten matkustelu ei esteenä eikä aikaero (lähti Lehtinenkin VENÄJÄLLE, vaikka siihen ei uskottu). Lisäksi varmasti olisi hienoa päättää maajoukkueura ainakin siihen, että mahdollisesti voisi voittaa kultaa, muutenkin todella hyvä päätös koko kaudelle varmastikkin.

Saku Koivusta sen verran, että hän ei varmasti ole liittymässä joukkueeseen. Hän todellakin on aika klesana koko mies ja hän juuri ja juuri pystyy olemaan näissä joukkueen tärkeissä peleissä mukana kun joukkueen on pakko voittaa, muuten häntä lepuutettaisiin yhä. Tässä syy miksei varmasti mukaan tule, lisäksi kun muutenkin Suomella jo 3 NHL:stä tullutta sentteriä ja ryhmistyskin olisi melko selvä tällä hetkellä siihen, eli O.Jokinen & M.Koivu hyökkäävissä ketjuissa, N.Kapanen perus kolmosessa ja häntä tuskin pistettäisiinkään neloseen rikkovaan rooliin, koska sinnekkin löytyy sille paikalle parempia pelaajia, vaikka varmasti Niko tämänkin voisi toki hoitaa.
Timosella myös loukkaantuminen päällä ja juurijajuuri pystyy pelata Phillyn pelit, eli hänetkin voidaan spekulaatioista jättää pois.

Mutta kannattaa aina muistaa Juhani Tammisen sanat YLEn studiossa: "Tarvitaan kaks ofensiivistä kenttää, yks neutraali kenttä ja yks defensiivinen puolustuspään kenttä"

Tuossa "ofensiivisessä kentässä olisi mielenkiintoista nähdä ainakin Jarkko Ruutu, mutta hänen tuleminen kisoihin on melko epätodennäköistä, sillä Pittsburgh porhaltaa eteenpäin sellaisella vauhdilla että pois alta.
Jarkkoa tosiaan ei kisoissa nähdä, vaikka Pingiivinit tippuisivatkin jo toisella kierroksella. Sen tyyppistä pelaajaa kuitenkaan Suomi ei enää tuossa vaiheessa nelosketjuun tarvitse, vaikkakin J.Ruutu on ainakin minulle henk.koht. todella legendaarinen ja mahtava pelaaja, jonka voisin aina nähdä joukkueessa mukana.
Mutta sen verran tuosta Tamin lauseesta, eli Suomella on mielestäni todella hyvät kaksi ensimmäistä ketjua tällä hetkellä, joista kaksi selvästi ovat helposti maalintekoon kykeneviä, varsinkin vielä Selänteen tullessa. Sitten onkin Kapasen kenttä hiukan normaalimpi perusketju, ja sitten puolustava ja rikkova nelosketju. Nimenomaan Jarkko Ruudun loistaessa poissaolollaan näkisin todella mieluusti tällä kaudella NHL:ssä kouliintuneen Petteri Nokelaisen mukana siinä ja myös AHL:ssä hyvän kauden myös pisteiden muodossa pelanneen Pillu Pihlströmmin, joka jo viime vuonna kolkutteli maajoukkueen ovia. Olisi erittäin mielenkiintoista nähdä kumpainenkin kaveri samassa kentässä, molemmat heistäkin kykenevät myös pisteiden tekoon ja Riku Hahl olisi mielestäni heiden keskelle todella mielenkiintoinen kaveri.

Ja puolustajatilanteesta myös hiukan. Eli Jari Kurri on Ilta-Sanomien mukaan sanonut, että tällä hetkellä myös Elitserienin parhaaksi puolustajaksi valitun Mikko Luomaa harkitaan myös tulemaan joukkueen mukaan, kuten myös AHL:ssä pelaavien Niskalan ja Lepistön tilannetta seurataan tarkasti.

Ja case Leinosta sen verran, että itse en mitenkään suuri fani ole, mutta kuitenkin hyvän kauden SM-Liigassa pelasi ja muutenkin näyttävää peliä oli aika-ajoin, niin vaikka tulokset EHT:llä olivatkin suoraansanottuna surkeat, niin olisi mielenkiintoista nähdä kuinka hän pelaisi esim. Ruudun ja Koivun rinnalla. Hyvin hän sinne voi Sheddenin ja Jalosen lempipoikana päästäkkin ja tulos tosiaan voi tällaisten miesten rinnalla ollakkin kelpoa. Jos peli ei vaan lähde kulkemaan ja jos hän jopa kusisi kanssapelaajien peliä, niin odotella jos Dallas tippuu ja Lehtinen tai Hagman pääsee mukaan ja näin siirtää Leino sivuun. Yksinkertaista.
Olisi kuitenkin todellakkin melko surkuhupaisaa jos Pesonen ei pääsisi mukaan, mutta Leino pääsisi. Pesonen kuitenkin maajoukkuepeleissä tosiaan pelannut mukiinmenevän hyvin ja tosiaan paremmin Leinoon verrattuna. Ja Pesonen on joukkuepelaaja henkeen ja vereen. Pystyy pelata missä roolissa tahanssa, mutta itse en nelosketjuun häntä kyllä tunkisi. Siinä mielessä olisi parempi vaihtoehto kuin Leino, jos ykkös- ja kakkosketju on täynnä osaavia pelureita. Monipuolisuutensa ansiosta Pesonen olisi hyvä 13.hyökkääjä (kuten Leinokin).
 
Viimeksi muokattu:

anzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
1. Pihlström - M. Koivu - T. Ruutu

2. Peltonen - O. Jokinen - Leino

3. J. Jokinen - N.Kapanen - Bergenheim

4. Nokelainen - Hahl - Pirnes
+ Pesonen

1. Pitkänen - Koistinen
2. Väänäen - Lepistö
3. Jokela - Niskala
+Salmela

Bäckström
Rämö
Wallinheimo

Nämä kentälliset olisivat mielestäni kokeilun arvoisia. 1. ja 2. ovat lähes yhtä iskukykyisiä. Mielestäni Koivun ja Ruudun rinnalle olisi hyvä istuttaa yksi nopea luistelija, siksi Pihlström. Uskoisin hänen myös tehoilevan noiden kavereiden kanssa. Näyttää D-junnulta ja taklaa kuin rekka, ja joskus saattaa painaa läpiajoon ja tehdä maalin. J. Jokinen ei mielestäni ole ennenkään oikein onnistunut OJ:n rinnalla (korjatkaa toki jos olette eri mieltä), niin on mielestäni aika kokeilla jotain uutta.

Kakkosessa Leino ja Jokinen voisivat toimia kuten Leino ja Santala liigassa, sillä erolla että Jokinen laittaisi useimmin kiekon ihan maaliin asti. Leinolta saattaa kuitenkin pienessä kaukalossa loppua tila ja aika kesken, jolloin vaihtoon vaan Bergenheim'n tai jonkun muun kanssa.

Kolmosessa kaikilta jätkiltä voi odotella mukavia otteita keskenään. Pääasiassa kuitenkin sekoittamaan vastustajan peliä ja antamaan lepoaikaa 1. ja 2. kentille. JJokinen rankkareihin (ei taida olla muissa kuin alkusarjapeleissä?).

Nelonen jäälle sitten aina maalin jälkeiseen vaihtoon, ja ainakin Hahl ykkösalivoimaan. Nokelaisesta en osaa oikein sanoa edes minkätyyppinen pelaaja on, mutta olen saanut kuvan että ehkä hieman enemmän puolustava hyökkääjä?

Pakeista lyhyesti se, että ideana on pakkien toisiaan täydentäminen pakkipareissa. Huutaa kyllä rightin miehiä, Teppo ei ilmeisesti pysty pelaamaan?

Niklas Bäckström olisi ok, mutta mielestäni Suomi ei kaatuisi Rämöönkään. Pelasi ainakin Tsekkejä vastaan loistavan pelin.

EDIT: Jos ei miellytä, niin Pihlströmin, Leinon ja Pesosen paikkoja voi sekoittaa.
 
Viimeksi muokattu:

anzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Saat banaanin jos Pihlström ykkösketjussa pelaisi, ei todellakaan. Enemmin tähän paikalle tosiaan se Selänne KUN tulee ;)
Tottakai Teemu syrjäyttää kenet vaan mistä vaan, mutta Pihlström olisi mielestäni kokeilun arvoinen esimerkiksi jotain naurettavaa Timbuktua vastaan, ja jos vakuuttaa, niin sitten isompia vastaan.

E: Ja otan myöskin banaanin vastaan, jos tämä Jalosen suosikki ja Sheddenin arvostama pelaaja ykkösestä löytyy.
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
Tottakai Teemu syrjäyttää kenet vaan mistä vaan, mutta Pihlström olisi mielestäni kokeilun arvoinen esimerkiksi jotain naurettavaa Timbuktua vastaan, ja jos vakuuttaa, niin sitten isompia vastaan.
No tässä vaiheessa ehdottaisin myös juuri Jokereihin siirtynyttä Juha Lindiä myös, kokeilun arvoinen kaveri hänkin.
 

anzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
No tässä vaiheessa ehdottaisin myös juuri Jokereihin siirtynyttä Juha Lindiä myös, kokeilun arvoinen kaveri hänkin.
Niin, paitsi että Pihlströmistä saattaa olla tulevaisuudessakin jotain hyötyä.

Tai oikeastaan jos sinun linjallesi lähdetään niin tottakai Lindistäkin voi tulevaisuudessa hyötyä olla, hän voi vaikka teroitella luistimia.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Toistan vielä kysymykseni, eli onko kellään tietoa Hentusen Jukan tilanteesta? Miksi ei ole ollut mukana leirityksessa tai spekulaatioissa?

Kyllä ainakin minä kaipaisin Joroisten Härkää tekemään esimerkiksi tämän tyyppisiä temppuja.
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
MTV3:sen urheilun mukaan Jari Kurri on ilmoittanut, että ainakin Teemu Selänteen tilanteesta ilmoitetaan huomenna lisää. Myös mm. Ville Koistisen, Sean Bergenheimin, Janne Niinimaan, Mikko Luoman ja myös jos Boston putoaa niin Nokelaisenkin tilanteesta voidaan saada huomenna enemmän selvyyttä.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minua eniten ihmetyttää Pasi Puistolan puuttuminen kaikista spekulaatioista.

Puistolan pahin puute oli olla mestarijoukkueessa, koska juuri hänen pelipaikalleen on tunkua saman tyyliin kavereista ja pahimmat kilpailijat ovat ehtineet antaa enemmän näyttöjä varhain alkaneen leirityksen ansiosta. Heidät on myös ehditty jo jollain tavoin ajaa sisään joukkueen pelisysteemiin ja ovat täten "turvallisempia" valintoja.

Uskoisin Puistolankin nimen olevan vielä listoilla, mutta seurakaveri Luoma vahvempana puolustuspään pelaajana lienee vahvemmilla valintojen suhteen.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
1. Pihlström - M. Koivu - T. Ruutu

Pillu saattaisi jopa yllättävän hyvä veto ollakin tuohon ykkösen laidalle. Jos vaikkapa Teukkakin päättää vielä tulla, mitä todella toivon niin Pillu saattaisi sopia hyvinkin ykköseen. Tulee jostain syystä mieleen vuoden 99 joukkueen ykköskenttä Tuomainen-Koivu-Selänne. Pillu ykköseen nyt Selänteen kanssa ja keskelle vaikkapa Koivu jr.
 

Fordél

Jäsen
Todenäköisempää on kyllä Montrealin putoaminen kuin Bostonin, mutta jos Bruins sattuisi tippumaan (ja jota hartaasti toivon) niin nelosketjuksi voitaisiin kasata hyvin mielenkiintoinen Nokelainen - Hahl - Pihlström. Todennäköistä on kuitenkin se, että myös Pyörälä on mukana taistelemassa paikasta nelosessa. Kenties ylimääräinen hyökkääjä monipuolisuutensa takia?

Toisaalta jos Boston menee jatkoon ja Saku on käytettävissä niin saataisiin jalkeille todella kova sentterinelikko eli M.Koivu - O.Jokinen - S. Koivu ja Kapanen. Siinä meillä olisi yhtäkkiä kasassa sentterikalusto, josta kolme ensimmäistä kuuluvat NHL-joukkueidensa kahteen ensimmäisen sentterin joukkoon. Samalla saataisiin hyviä parivaljakoita luotua eli O.Jokinen-Peltonen, M.Koivu-T.Ruutu, S.Koivu-Selänne. Näihin kenttiin sitten kolmansiksi pyöriksi Jussi Jokista, Bergenheimia (jos ei loukkaantunut) sekä Leinoa/Pesosta.

Tilanne ei siis näytä yhtään pöllömmältä ja huomenna olemme paljon viisaampia.
 

Fordél

Jäsen
Toistan vielä kysymykseni, eli onko kellään tietoa Hentusen Jukan tilanteesta? Miksi ei ole ollut mukana leirityksessa tai spekulaatioissa?

Kyllä ainakin minä kaipaisin Joroisten Härkää tekemään esimerkiksi tämän tyyppisiä temppuja.

Tämä on kyllä hyvä kysymys eli missä on Joroisten härkä, Flamesin legendaarinen numero 24? Kausihan meni hyvin Venäjällä, lähes piste per peli tahtiin, joten vähän kummallistahan on, että Hentusta ei ole vähään aikaan näkynyt maajoukkueen mukana. Eli onko tosiaan vain tippunut joukkueesta vai onko taustalla loukkaantuminen?
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Ensi yönnä MON-BOS game 7. Mikäli Bruins tippuu, olisi mielestäni Petteri Nokelaisella tarjottava kisapaikkaa. Kaveri on kuitenkin pelannut 57 peliä runkosarjaa tällä kaudella... kehittynyt valtavasti. Verrattuna esim. Bergenheimin tämän kauden näyttöihin niin ehdottomasti joukkueeseen.

Ymmärsinkö oikein siis Bergenheim ei ole mielestäsi kehittynyt tämän kauden aikana pelaajana, kuten Nokelainen? Bergenheim otti tällä kaudella kovan harppauksen eteenpäin ja pelasi vakituisesti kahdessa ensimmäisessä kentässä sekä yv:ssä Islandersissa.
 
Tämä on kyllä hyvä kysymys eli missä on Joroisten härkä, Flamesin legendaarinen numero 24? Kausihan meni hyvin Venäjällä, lähes piste per peli tahtiin, joten vähän kummallistahan on, että Hentusta ei ole vähään aikaan näkynyt maajoukkueen mukana. Eli onko tosiaan vain tippunut joukkueesta vai onko taustalla loukkaantuminen?

Tätä on tullut ihmeteltyä jo pitkään. Itse epäilen, että härälle ei vain olisi löytynyt sopivaa roolia kisajoukkueessa, joten Shedden jätti pois laskuista. Omissa papereissa Hentunen olisi ollut takuuvarmasti kisoissa mukana, mutta tällä kertaa Joroisten Härän pitää tyytyä katselemaan kisoja kotisoffalta. Olen melko varma että yksi syy on se, että Shedden haluaa antaa Leinolle ja Pesoselle vastuuta kisoissa ja tästä syystä Hentuselle ei paikkaa löydetä. Mene ja tiedä.
 
Viimeksi muokattu:

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Mutta tapaus Teemu Selänne:
En näe mitään teoreettisia syitä miksei Teemu mukaan lähtisi. Kausi jäi kesken, loukkaantumisia ei ole, ei ole kieltäytynytkään, eli virtaa varmasti vielä piisaa tynkäkauden jälkeen. Plussana, että kisat Kanadassa, joten matkustelu ei esteenä eikä aikaero (lähti Lehtinenkin VENÄJÄLLE, vaikka siihen ei uskottu). Lisäksi varmasti olisi hienoa päättää maajoukkueura ainakin siihen, että mahdollisesti voisi voittaa kultaa, muutenkin todella hyvä päätös koko kaudelle varmastikkin.

Minä taas näen asian valintana. Jos Teemu jatkaa uraansa NHL:ssä, hän ei tule kisoihin. Syy: perhe ja lepo. Tuskin tarvinnee muistuttaa viime vuoden jahkailuista. Jos Teemu tulee mukaan, hän lopettaa. Syy: koska ei ole enää pelejä ensi kaudella, pelit voi sitten lopettaa maajoukkueessakin. Ongelma tässä on se, että Teemu tekee asiasta päätöksen vasta kuukauden päästä...
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Minä taas näen asian valintana. Jos Teemu jatkaa uraansa NHL:ssä, hän ei tule kisoihin. Syy: perhe ja lepo. Tuskin tarvinnee muistuttaa viime vuoden jahkailuista. Jos Teemu tulee mukaan, hän lopettaa. Syy: koska ei ole enää pelejä ensi kaudella, pelit voi sitten lopettaa maajoukkueessakin. Ongelma tässä on se, että Teemu tekee asiasta päätöksen vasta kuukauden päästä...

Vai voisikohan se olla niin, että "päätös kuukauden päästä" tarkoittaa juuri sitä, että Teme päättää jatkostaan MM-turnauksen jälkeen? Sieltä kulta -> ura on helppo lopettaa. No, huomenna olemme fiksumpia, mutta itse olen huomattavasti optimistisempi.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Itse epäilen, että härälle ei vain olisi löytynyt sopivaa roolia kisajoukkueessa, joten Shedden jätti pois laskuista.
Näinhän se varmaan on. Vaikka tuossa Fordél mainitsi, että piste per ottelu tahtiin on pelannut, niin tuo maalinteko ei ainakaan ollut tällä kaudella mitään järisyttävää luokkaa. Sveitsissä taisi tehdä 5 maalia ennen siirtoaan Venäjälle. Siellä sitten syntyi 10 maalia 33:ssa ottelussa, joten aika pieniä nuo määrät lopulta ovat. Kyllä tulevassa joukkueessa on vastaavia pelaajia jo aivan tarpeeksi.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Oikeastaan ihan piristävää, että esim. Hentusen kaltaisen jo vanhan jyrän tilalla kokeillaan nuorempia pelaajia. En muuten edes muista, että kuinka monissa arvokisoissa Hentunenkin on ollut Suomen puolesta koohottamassa.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Vaikka Jukka Hentunen onkin yksi edellisten vuosien vakiokasvoista, niin hän on kuitenkin pelannut yleensä vähintään kohtalaisesti. Hän on hoitanut hommansa neutraalissa/puolustavassa roolissa hyvin ja tuonut hyvin fyysisyyttä Suomelle.

Tämän lisäksi hän iski muun muassa viime MM-kisoissa 4 häkkiä, joista yksi vielä erittäin tärkeässä paikassa Venäjää vastaan. Hän on erinomainen roolipelaaja, jolle taitojen puolesta olisi ollut periaatteessa käyttöä näissäkin kisoissa. Kuitenkin on ihan hyvä asia, että uusia nimiä ajetaan joukkueeseen. Jukan valinta olisi vaikeuttanut esim. Leinon ja Pesosen mahtumista joukkueeseen, joten ihan hyvä näin.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Oma ehdotus:

1. Selänne(?) - OJ - Peltonen

2. J.Jokinen - M. Koivu - T.Ruutu

3. Pesonen - N.Kapanen - Bergenheim

4. Pihlström/Nokelainen(?) - Hahl - Pyörälä

13.h. Leino

1. Pitkänen - Väänänen
2. Koistinen - Nummelin(?)
3. Jokela - Lepistö
+Salmela

YV:llä Pitkänen - Koistinen, Nummelin - Lepistö

Bäckström
Rämö
Vehanen

YV-pakkeja olisi, siltä osin näyttää hyvältä. Kolmanteen pariin suosisin ihan kylmästi Jokelaa tai Salmelaakin Luoman & co:n sijaan. Tuskin liigakaksikko tuota hommaa huonommin hoitaisi. Leinon laittaisin aluksi 13. hyökkääjän rooliin, koska näytöt maajoukkueessa tällä kaudella ovat aika mitättömät. Voisi kuitenkin stuntata hyökkäävässä kentässä, mikäli esim. Selännettä ei kisoissa näkyisi.

Maalivahtiosastolla Bäckström olisi huikea vahvistus, mutta kyllähän homma mahdollisesti Rämöllä ja Vehasellakin hoituisi. Wallinheimoa en laittaisi pelaavaksi molariksi, ei vakuuttanut.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Snaipperin alemmuudentunne sen kuin jatkuu. Valitettavasti Olli Jokinen ei ole millään mittarilla Suomen kaikkien aikojen sentteri. Ei ole vielä yhdessäkään kansainvälisessä turnauksessa noussut Saku Koivun rinnalle. Torinossa oli lähellä, mutta silti niin kaukana.

Mitä nuorempaan Koivuun ja Jokiseen tulee, niin ainakin Mikin playoff-statsit pesevät Kurpitsan vastaavat aika helposti.
 

*Sniper*

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oma ehdotus:

1. Selänne(?) - OJ - Peltonen

2. J.Jokinen - M. Koivu - T.Ruutu

3. Pesonen - N.Kapanen - Bergenheim

4. Pihlström/Nokelainen(?) - Hahl - Pyörälä

13.h. Leino
Varteenotettavat hyökkäävät kentät, joilla olisi mukava lähteä pelaamaan MM-kisoja Kanadaan. Ehkä kuitenkin jättäisin Pyörälän pois joukkueesta ja hänen tilallaan näkisin Nokelaisen (?) tai vaikka Pirneksen. Pyörälä ei oikein vakuuttanut minua Tsekin EHT:ssä, joskin yhden hienon maalin teki. Vaikka Pirnes on keskushyökkääjä niin voisiko häntä ajatella silti laidassa? Hän on kuitenkin hyvä av-pelaaja ja melko hyvä aloittaja (ainakin niiden käsitysten mukaan, jotka olen EHT matseja seuratessani saanut).
Nostaisin Leinon ja Pesosen rinnalle roikkumaan Voutilaisen, joka on maaleja tekevä RIGHTIN puolelta ampuva pelaaja. Olisi hyvä saada mukaan kummaltakin puolelta laukovia pelaajia, mutta tämä on vain sitä hienosäätöä. Tärkeämpää on saada mukaan sellaisia pelaajia, jotka pystyvät maalintekoon tosipaikan edessä. Luen tähän joukkoon Pesosen, joka tasoitti ottelunviimeisellä minuutilla viime sunnuntaina Ruotsia vastaan (kaikki lasketaan :D). Leino taas tuo väriä joukkueeseen omilla ideoillaan ja kikoillaan. Vaikea siis Vodea tuohon joukkoon on tunkea, mutta harkitsisin kuitenkin.. Mikä muuten on Bergenheimin tilanne? Hän on ilmeisesti kunnossa?!
 

expertti69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kisajoukkue alkaa vähitellen muotoutua kun NHL:n pudotuspelien ensimmäinen kierros alkaa olla lopuillaan. Minnesotan putoaminen pudotuspeleistä on maajoukkueen kannalta pelkästään positiivinen asia. Bäckströmin ja Nummelinin osallistuminen kisoihin on vielä epävarmaa, mutta Mikko Koivu pukee leijonapaidan ylleen. Nuoremman Koivun osallistuminen kisoihin on hyvin tärkeää. Koivu on monipuolinen sentteri, jota voi peluuttaa monessa eri tilanteessa. Sentteriosasto näyttää muutenkin hyvältä Olli Jokisen ja Niko Kapasen myötä. Erittäin varteenotettava ehdokas sentterinelikkoon on Esa Pirnes, jolla on takana erittäin hyvä kausi niin Ruotsissa kuin maajoukkueessakin. Riku Hahl on myös monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa laidassakin. Saku Koivu täydentäisi sentteriosaston upeasti! Sakun liittyminen joukkueeseen on mahdollista, koska Montrealin ottelusarja Bostonia vastaan on katkolla ja Saku harvemmin kieltäytyy edustamasta maajoukkuetta. Hyökkääjätilanne on erittäin hyvällä mallilla varsinkin, jos Teemu Selänne antaa myöntävän vastauksen. Laituriosastolta kun löytyvät jo Jussi Jokinen, Tuomo Ruutu ja Ville Peltonen.

Puolustus ei tule olemaan hyökkäyksen tasoa. Nummelinin osallistuminen olisi hyvin tärkeää etenkin puolustuksen kiekollisen varmuuden kannalta. Muuten kiekollinen vastuu ja ylivoimapeli jää liikaa pelkästään Joni Pitkäsen vastuulle. Janne Niinimaan mukana oloa pidän hyvin tärkeänä puolustuksen ja koko joukkueen kannalta. Niinimaa on vahva, varma ja kokenut puolustaja, kaikkiaan hyvin monipuolinen pelaaja. Pitkänen on jo varmasti joukkueessa, mutta Nummelinin ja Niinimaan lievät vammat tuovat epävarmuuden heidän osallistumiselleen. Kaksikkoa todella tarvitaan joukkueeseen! Heidän lisäkseen kisapaikan ansaitsevat Ossi Väänänen ja Ville Koistinen. Vaihtoehtoja pakistoon ovat myös Janne Niskala, Sami Lepistö, Aki Berg, Anssi Salmela, Mikko Jokela ja Antti-Jussi Niemi.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ei missään tapauksessa OJ:ta Selänteen senteriksi. Peltonen - OJ - T.Ruutu voisi olla vaikka 2. Mutta, ykkösessä pelaisi ehdottomasti Selänne - M.Koivu - x.

Syyt, Mikko osaa paljon paremmin jakaa kiekkoa loistavalle maalitykki Selänteelle. OJ on oikeastaan joukkueen toinen ainoa, kova maaliruisku joukkueessa tai kyllä Ville Peltosenkin tohon ryhmään voisi lisätä.

Peltonen ja OJ ovat pelanneet yhdessä kokokauden, että siltä pohjalta on hyvä lähteä Selänne pelasi runkkarissa vain 26 ottelua ja sentteri vaihtui vähän väliä.

Selänne pystyy myös todella hyvin tekemään itse itselleen paikkoja ja kun M.Koivu laittaa lapaa kiekkoja maaleja on lupa odottaa. Mystinen misterX saa luvan olla semmoinen pelaaja, joka jakaa hyvin kiekkoa on kova maalinedessä/kulmissa ja sähäkkä luistelija.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös